PDA

Vidi punu verziju : Zlatibor, Zlatar, Kopaonik, Divčibare

Stranice : [1] 2

vitorovic
03.08.2003., 15:02
http://www.zlatibor.cjb.net

Maja_bg
06.12.2003., 13:41
E sta mislite kako ce biti?

siki
07.12.2003., 14:26
[q

uote="Maja_bg"]E sta mislite kako ce biti?[/quote]

na zlatiboru nista posebno sem snega i cistog vatduha .
drugo nem nista interesantno.

saša
07.12.2003., 21:07
Nije baš da nema nikakvog provoda, tamo je super ali treba naći mesto, makar u "Palisadu", hoće li neko da pođemo zajedno? Maš je dobar predlog, javite se posebno Maja iz Bg

bojanaPA
18.12.2003., 20:43
Da li neko zna nesto o doceku nove godine na Kopaoniku?Da li je neko bio proteklih godina ili zna kako je bilo tada?Da li neko mozda zna nesto o doceku ove nove godine na Kopaoniku?

19.12.2003., 15:38
Sto se Kopaonika tice super je! Nisam bila bas za Novu godinu ali bila sam pocetkom januara prosle godine. U svakom slucaju fenomenalano je, za druzenje, zezanje, skijanje... Sigurna sam da neces pogresiti ako odes za Novu godinu! Zelim ti lep provod!

sunrise
21.12.2003., 11:29
...

Miss_worms
31.01.2004., 19:21
Kakve su mogucnosti skijanja na Zlatiboru...
Uzmite u obzir da sam iskusan skijash?

begunac
31.01.2004., 19:24
dobre,mada je Kopaonik....hm bolji

alexy
01.02.2004., 05:55
Nije lose, ali ako dugo skijas, ne verujem da ces se zadovoljiti.. bolje se odluci za Jahorinu ili eventualno Kopaonik.

Miss_worms
01.02.2004., 12:13
Znaci ima staza?NE MOGU jer sam vec dala kesh,inace na Kopaoniku skijam samo Duboke(Crvenu i Crnu)i retko Pancic jer je dosadno blaga staza,samo je dug. :evil:

odgovor
14.02.2004., 02:39
jesi li ti sestro pala s marsa?

silvia
15.02.2004., 01:49
evo ja sam se upravo vratila sa kopa, provela sam fantasticnih mesec dana na toj predivnoj planini i interesuju me utisci drugih koji su bili!

jagodica
15.02.2004., 01:52
u je...mesec dana...kako

mita 21
15.02.2004., 11:54
ZOVEM SE MILINKO(MITA)I TAKODE SVAKE GODINE SAM NA KOPAONIKU, NA KOPAONIKU STA SE MENJA TO SU SAMO CENE KOJE IDU NA GORE I NOVINA JE AUTOMATI ZA SKIJANJE POSTO SAM TAKO REC ODRASTAO NA TOJ PLANINI MENI SE SVIDA ALI MLOGO ZAOSTAJE UPOREDO SA RECIMO SVAJCARSKIM I DRUGIM POZNATIM SKI CENTRIMA

Aleksandar S
15.02.2004., 14:02
Na Kopu je super....Nazalost zbog sportskih obaveza nisam mogao da idem poslednjih par godina jer mi liga traje do aprila, ali od ranije znam da je uvek bilo strava...I najbolji period je u martu...Najmanja je guzva, ima jos uvek snega a suncano je....

Ovih dana iznajmljujem apartman na Kopu (posto ja ne mogu da idem) kod hotela Junior pa ako znas da bi neko isao javi mi....Dacu ga veoma povoljno posto svejedno ja ove zime sigurno necu ici.....

Podrav 8)

Aleksandar S
15.02.2004., 14:02
Na Kopu je super....Nazalost zbog sportskih obaveza nisam mogao da idem poslednjih par godina jer mi liga traje do aprila, ali od ranije znam da je uvek bilo strava...I najbolji period je u martu...Najmanja je guzva, ima jos uvek snega a suncano je....

Ovih dana iznajmljujem apartman na Kopu (posto ja ne mogu da idem) kod hotela Junior pa ako znas da bi neko isao javi mi....Dacu ga veoma povoljno posto svejedno ja ove zime sigurno necu ici.....

supaca@EUnet.yu

Podrav 8)

silvia
16.02.2004., 02:59
ZOVEM SE MILINKO(MITA)I TAKODE SVAKE GODINE SAM NA KOPAONIKU, NA KOPAONIKU STA SE MENJA TO SU SAMO CENE KOJE IDU NA GORE I NOVINA JE AUTOMATI ZA SKIJANJE POSTO SAM TAKO REC ODRASTAO NA TOJ PLANINI MENI SE SVIDA ALI MLOGO ZAOSTAJE UPOREDO SA RECIMO SVAJCARSKIM I DRUGIM POZNATIM SKI CENTRIMA

hm,prosle godine sam bila u st. morizu i nije bilo lose ali ipak, kopaonik je kopaonik...

silvia
16.02.2004., 03:01

hm,prosle godine sam bila u st. morizu i nije bilo lose ali ipak, kopaonik je kopaonik...

jagodica
20.02.2004., 14:01
slovenijaaa ;)

kod kopa je bez veze sto su velike guzve...i sto nam je to jedino skijalishte

shake_it_not
22.06.2004., 15:09
izdaje li neko vikendicu na kopu u toku leta? :?:

Koponik
12.12.2004., 14:27
KOPAONIK, KOD HOTELA GRAND, PREMA KLUBU A, APARTMANI U KUĆI, U PRVOM NIZU, SA 4-6 LEŽAJA, SA ZASEBNIM ULAZIMA. 064/111-3267,011/188-958 ili na e-mail najsistem@sbb.co.yu[/b]

adameva
18.02.2005., 21:45
Da li neko ima inf. o privatnom smestaju na Kopaoniku ili Jahorini, treba mi dvokrevetna soba (ne apartman za xxx osoba kako vole da uslovljavaju vlasnici vikendica.)

blackcat@ptt.yu
23.02.2005., 13:18
Kupi Vechernje Novosti,ja videh neke oglase da ljudi iznajmljuju sobe,chini mi se da je u pitanju bio Kopaonik.

Ivan78
18.07.2005., 11:45
Posto u avgustu imam uplacen desetodnevni boravak na Kopaoniku, a s obzirom da sam taj turisticki centar posetio poslednji put pre petnaestak, razmisljam o tome kojim bi se aktivnostima mogao baiviti. Ako ste posecivali Kopaonik u letnjim peridodima i imte neke zanimljive predloge kako provesti dan molim Vas da mi napisete da bih se sto bolje organizovao i korisno proveo odmor. Inace skoro svako leto idem na Zlatibor i tamo se dobro snalazim. Stvarno jedva cekam da odem na Kop i zelim da ga sto bolje dozivim. Ne bih zeleo da propustim neki dobar izlet ili obilazak nekih znacajnih mesta u tom kraju. Nisam od onih koji vole da se izlezavaju po ceo dan. Pisite. POZDRAV.

19.07.2005., 09:37
Ja sam sad bila 3 dana - ako nemas drustvo, postoji ozbiljna opasnost da se smoris.

Kad je vreme lepo, radi zicara koja vodi na pancicev vrh - 200 din 1 voznja. Teniski teren 500 din/sat iznajmljivanja. Bazen u Grandu radi. Skola jahanja jos nije pocela - samo ne znam kad nameravaju, ako u sred jula jos nisu izveli konje.

Prilicno je prazno, samo neka deca na kosarkaskim pripremama i ekipe koje potsecaju na rekreativnu nastavu.

Ima i terena za basket, a u Grandu su jos i sale za fudbal, ima stolova za stoni tenis.

Meni licno ne pada na pamet da idem tamo ponovo. Dan-dva je sasvim dovoljno da se nasetas po planini, ako imas srece, bice mozda tog jahanja (izlet od 3 sata je oko 3.000 din).

Razmisli jos jednom. Priroda je mnogo bolja na Durmitoru - jezera su im fenomenalna.

Petka
09.11.2005., 14:45
Da li je neko bio i kakvi su utisci?

mamamaja
25.11.2005., 11:48
Nisam bila smestena tamo, ali sam par puta sedela uvece i bas je prijatno. Sto se smestaja tice, znalci kazu da je odlicno. Polozaj za skijase- fenomenalan.

Isobel
08.12.2005., 11:04
Planiramo da idemo na Divcibare pocetkom januara. Posto nismo nikada bili, a na internetu nisam bas nasla neke podatke o hotelima, zanima me da li je neko bio i koji hotel mi moze preporuciti. Inace, idemo sa 2 klinaca, od kojih stariji ima samo 3 godine. Bitno mi je samo da je cisto i da je klopa OK.

codemaker
08.12.2005., 14:39
Ni ja nemam informacije o hotelima na toj planini.
Zelim samo da kazem da jos uvek ne mogu da prezalim onaj drveni prelepi hotel, koji sada zvrji prazan, izlomljen i razbucan. Vlasnik je bio neki provatnik, ali su ga oterali, pre nego sto mu je istekao zakup. Kada je morao da ode, niko nije preuzeo hotel i propade.
To je bilo najlepse mesto gde sam zimovao nekoliko godina zaredom. Sad ima nekih privatnih hostela, ali to nema dusu.
Kod nas nazalost hos uvek debelo vazi "neka komsiji crkne krava..."

Inace, Divcibare su prelepe zimi, ako nadjes neki smestaj, bice ti mnogo lepo.

Petka
08.12.2005., 15:12
Nemas mnogo izbora.
Hotel Divcibare ne radi vec godinama, sude se...
Imas hotel Pepa, privatni, odmah pored staze.
Prosle godine je pun pansion bio 1600, za decu preko 3 godine se placalo 50%.
Hotel je onako, nasa klasika, donja B kategorija.
Cisto je, toplo u sobama, za hranu je moglo da se dogovori. Inace se bira jedno od 3 jela.
Divcibare su prelepe za decu i zato mi je zao sto je sve zapusteno. Cak i apoteka radi jednom nedeljno. Prodavnica postoji samo za najosnovnije stvari.
Malo je tuzno, ali je ambijent prelep i za sitne pare deca mogu da se lepo provedu jer ima puno snega.
I ono sto je najvaznije na manje od 2 sata je od Beograda.
Ja navijam za Divcibare, valjda ce neko da ulozi neke pare i tamo, a ne samo u Kopaonik.

Snowblind
09.12.2005., 00:11
Mozete i u "Maljen"
Otprilike su uslovi isti kao kod Pepe, a mislim da je i cena slicna. Hrana je po mom misljenju odlicna. Hotel je uvek pun male dece, a i manja staza je blizu. Stvarno je tuzno kako Divcibare sada izgledaju, a kako bi moglo da bude lepo kada bi se ljudi malo potrudili. Ja cesto idem (leto i zima) i stvarno je extra

sexy lady2005
04.01.2006., 10:16
Interesuje me ima li neko da ponudi neku kucu ili apartmane na Kopaoniku pocetkom februata?

D_mol
27.10.2006., 22:14
Prolazim ja pored agencije, vidim najam apartmana 5900din za 7 noci, 25.11. do 02.12.,Suncevi konaci, odem uplatim 30%, posle par dana zovu iz agencije:

NEMA GREJANJA DO POCETKA SEZONE !!!

Posto imamo bebu ( 9 meseci ) ovo je naravno neprihvatljivo!

Nude nam JATove apartmane, kazu ako tamo ne budu imali grejanje, dace nam uljne radijatore...

Pa se ja sada pitam ima li bar vruce vode ili cemo dobiti serpu ( vec je imamo posto je u pitanju najam apartmana ) pa vodu na sporet pa grej...

Jel bio neko i kakva su iskustva? Mislim, u JATovim apartmanima...

Jel svaki ima svoj bojler ili je bojler ko zna gde, oni ga kontrolisu, pa ako nije sezona - nema kupanja... :-(

Zalosno ali istnito...

Velcome to Serbia... :-(

limunada
28.10.2006., 18:12
heh...ne znam odgovor na tvoje pitanje,ali si me podsjetio na moje najvece smrzavanje,na Kopaoniku prije par godina...doduse,u hotelu "Srebrnac",koji je malo dalje od "centra"...bila je polovina decembra,a u nekim sobama nije bilo grijanja i oni su to,naravno,znali,a hotel neki montazni na vrhu brda,na vjetrometini...navece nije bilo snijega uopste,a ujutro osvanuo preko metar visine...koleginica i ja smo provele noc u bundama i cizmama i pokrile se svim cebadima koje smo imali pri ruci,i opet smo se smrzle...brr...kad se sjetim..
sasvim drugo iskustvo imam sa "konacima"...bilo je grijanje,doduse bio je pocetak maja...:)
inace,vrijeme na kopaoniku je totalno promjenljivo...tad u maju,u jednom danu je bilo suncano da si mogao nositi majicu kratkih rukava,i kisa,a na kraju pade i snijeg...
ne znam sto ovo ispricah,ali valjda ne skodi...:wink:

Mirka šizika
28.10.2006., 21:50
D mol ja bi ti ispricala sve sto znam o Kopaoniku jer sam radila tamo nekoliko sezona al ti si ovde napisala nekoliko razlicitih podataka?!
1. Suncani konaci - ne postoje , postoje Konaci suncani vrhovi koji su geneksovi ! A ti pomines jat...
2. Postoje Jatovi apartmani ali se ne zovu konaci..

E sad ...sve cu da to objasnim samo da razresimo prvo dilemu gde ides!

U svakom slucaju ako odlucis da ides tamo u tom periodu treba da zans da ces se smrtno dosadjivati jer je predsezona na Kopu ko pustinja.Doalz samo studenti prava negde oko 10 decembra jer tad imaju seminar na Kopu koji je tradicionalna vec godinama.

Ja sam vodila moju klinku sa 9 meseci...Razbolela se 3 dan..klima je ostra tamo a lekara nema ni u sezoni!!!! Tj dobrog lekara! A i apoteke nema , odnosno ima al ima sumanuto radno vreme u sezoni do 14 h. Ima toga jos..

Ajd pricacu ti sve , al bolje na pp da ne smaramo narod... :wink:

D_mol
28.10.2006., 22:07
Ok, moja greska, tj. nepreciznost...

Naime, umesto Konaka nam, kao zamenu, nude JATove apartmane. Sa cenom su tu negde, JATovi skuplji 800-900 din, nebitno.

Interesuje me kvalitet smestaja u JATovim apartmanima.

U Konacima davne 1998. u predsezoni ( neki seminar ) bilo fantasticno grejanje, topla vode, hrana ( svedski sto ), sve za 5. Pa na osnovu toga , mislim ajmo u Konake... Ali bese davnooooo...

A sada...

PS. Mali, hvala Bogu, nije od onih osetljivijih bebica pa se nadamo da nam lekar nece biti ni potreban...

>>>>>> Ajd pricacu ti sve , al bolje na pp da ne smaramo narod... <<<<<<

PS1. Neka, moze i ovde, neka i drugi znaju, mozda jos neko ide pa da se zdruzimo...

Mirka šizika
29.10.2006., 00:12
Ok ajde onda redom...
Jatovi apartmani nisu u skopu konaka , blizu su al nisu bas u krugu. Traba da predjes mozda 2o koraka do konaka. Nisu duuuugo renovirani, masa ih ima kreveten na sprat , i uglavnom su cisti. Kazem uglavnom jer Kopaonik ima problem sa cistocom, sobarice ulaze da menjaju peskire kad im se cefne i ako im se cefne . Desi se ako ih ne pojuris nema cistih peskira tog dana. Tako je u sezoni verujem da je u predsezoni kad ih radi samo nekoliko jos gore.

Grejanje je lokalno iz kotlarnice i povezano je sa toplom vodom. Dakle nema grejanja - nema kupanja.I obrnuto!
Neki delovi konaka se greju besprekorno ( RAS ) - mozes go da setas a neki su da se smrznes. Za jatove apartmane nisam sigurna spavala sam svega jedu noc i bilo je ok. Jatovi ap. su malo manji pa samim tim intimniji od konaka vise lice na hotel pa se lakse sroditi sa recepcionerima i traziti tj zahtevati svasta dodatno.Generalno se na Kopu ne pretrgnu mnogo oko gostiju.

Ako planiras odlazak u to vreme budi vrlo oprezna jer zna da zaveje ...i spremi kompletnu garderobu ko da je najveca zima,. jer na kopaoniku paden metar snega preko noci... Ponesi sve sto ti treba za dete jer u predsezoni zna sve da bude zetvoreno pa si onda mrtav. Cak i kafici ne rade, sve do pocetak decembra kad se otvara sezona seminarom pravnika. A ono sto radi , obicno toliko nabije cene da te muka uhvati.

Ispod konaka sa donje strane postoji pekara ...Imaju divne pletenice , moja klinka iz pojede tri denvno i jako los burek... Rade dvokratno u sezoni , verovatno jednokratno ili uopste ne u to vreme.

Ja sam bila jedne godien 29.11. i mnooooooooooooogo mi je bilo dosadno. Nije bilo nista od kanala na tv sto se moglo gledati a ni lokalne tv koja pusta filmove .Samo jedan kafic je radio. Bilo je mnooogo hladno a skijaliste nije radilo tako da smo se mi naigrali karata u sobi . Sve to smo mogli i u Bg da se ja pitam. Al dobro moj dragi voli sneg pa eto. :?

Ne znam sta te jos zanima.

Npr ne pristaj na klopu u restoranu :"Sunce" ako ti to ponude nego trazi :"Dancing" , cena je ista a razlika je u hrani velika. Ako se smestas u jat.ap oni tamo imaju klopu al ne znam kakva je. Ishrana je na bazi polupansiona , ja sam umirala od gladi prosle zime jer je veliki razmak pa sam svu lovu potrosila na klopu po kaficima i palacinkama. Srecom otvorili su poslasticarnicu pa sam i tamo skupljala kalorije.

Ja bi ipak pre bila u Konacima nego u Jat.ap. , jer je sve centarlizovano u krugu, pa je sa malim detetom lakse, narocito ako udari zimcuga . Tamo u konacima stupis u kontakt sa domacicom konaka u koji te smeste , lepo poneses 200 gr kafe i cokoladu pa je zamolis za grejalicu, krevetac, ciste peskire ako treba. To obicno pali...

Rekoh ti za dete da pazis jer je vazduh tamo drugaciji nego ovaj na koji smo mi navikli, buklalno reze. Tamo se i najzdravija deca razboljevaju. A apoteke ko sto rekoh ima a li kao da nema jer je ocajno snabdevena. Lekara takodje. Kopaonik je odlican ako mizes da ostanes duze malo, sdam dana je malo da se dete aklimatizuje. Znam to jer moju klinku ni jednom nisam vratila zdravu sa kopa iako je ipravo to bio cilj naseg odlaska.

Sad da ne ispaden da nema nista lepo na kopu, evo da kazem i to da je Kopaonik nesto najmirnije sto postoji kad je predsezonau pitanju , rlo je usporen i dusu je dao za odmor. Ako je to vas cilj na pravom ste putu.

Sve ovo sto sam napisala uzmi sa dozom skepticnosti jer se sve menja pa i Kopaonik. Na zalost on svake godine na gore i gore...Nadam se da ce ova sezona ici nabolje.
Cekam tvoj izvestaj kad se vratis.Nadam se da ces pobiti sve moje trvdenje...

I

Mishko Beograd
30.10.2006., 04:43
Mirka je sve iskreno i tacno napisala. Potpuno se slazem sa njom !

limunada
31.10.2006., 12:30
Izgleda navukosmo snijeg na Kopaonik...

Mirka šizika
31.10.2006., 20:33
Izgleda :lol:

D_mol
01.11.2006., 11:40
Pa ljudi, nija valjda bas tako crno????

Kazite mi, ukoliko ne bude tople vode, imamo li pravo da trazimo povrat novca, jer su, po meni, to ipak najosnovnije stvari koje bi oni MORALI da obezbede u NOVEMBRU mesecu, kada vec nude i prodaju te termine.

Ajde, grejanje na uljni radijator jos i moze da prodje, ( s' obzirom na cenu, jel da ), ali da nema tople vode... to je vec neprihvatljivo...

Moram priznati da ste me dosta uplasili...

Planirali smo manje "izlete" u Grand, na bazen ... ako bude tople vode ...

Mirka šizika
01.11.2006., 12:28
Ne znam dal je iko ikad dobio lovu nazad za nesto na Kopu. Oni znaju samo da UZMU PARE i da ne daju nista za te pare. To je skoro praksa na Kopu, nasem navecem i najekskluzivnijem zimskom centru. :? :shock:

Nije mi bio cilj da te plasim nego da znas da na Kopu ne funkcionisu stvari ni u sezoni kako treba.
Na zalost !

tonics1
09.01.2007., 16:45
Dali je neko iz Makedonije ili drugih drzava isao za Kopaonik preko Kosova.
Dali kod kosovske mitrovice postoi granicni prelaz i dali se moze najnormalnije tamo proci.
Dali neko ima iskustva?

andja_stay_cool
09.01.2007., 19:06
ewo...dolazi meni drugarica za koji dan....pa palimo na kop...pođi sa njom =)
ne bi trebalo da ima problema za makedonce

tonics1
10.01.2007., 10:36
Ja bi rado dosao sa vama na Kopu ;)
Ipak interesiralo me dali mogu da dodjem do Kopa preko Kosova.
Jer tako put mi je samo 200 km, a ako idem preko nisa je skoro 350.

andja_stay_cool
10.01.2007., 14:35
ja sam ti to upravo i rekla...drugarica mi je iz sk...i dolazi preko kosova..nije za vas problem...

tonics1
10.01.2007., 15:51
Sorry nisam razumeo.Nisam razumeo da ti je drugarica iz Skoplja i da dolazi preko Kosova. Hvala puno za informaciju.

smokvicica
19.01.2007., 15:34
nasla sam oglas za apartman iznad restorana leskovac na zlatiboru.kazu da je udaljen 3 min od palisada 5 od jezera.da li je neko bio,kako je.interesuje me i da li deca koja su pocetnici u skijanju(prosle god na jahorini) moci da se zadovolje na zlatiboru?sta jos osim etno sela mozemo da obidjemo?kako da znam da li ce biti snega 14 februara?uplatim pa stignem tamo u blato i kisu sa razjarenom decom... :confused:

domacin_uzice
19.01.2007., 19:50
Epa ovako:
Planina Zlatibor je mnogo lepa pa i dobra kao turisticko mesto. Sto se tice apartmana koje ste naveli dobri su, mada moze inesto blize i bolje a skoro za istu cenu da se nadje. Konkretno vasa deca moci ce da se zadovolje skijanjem ali verujte mi i ostali sadrzaji koje nudi razliciti program tipa klizanje i tako to moze da im bude zanimljivo...

smokvicica
19.01.2007., 21:35
hvala domacine,koliko sam shvatila to je jako lepo,a i cena je super(20 e za odrasle pun pansion,a 10 za decu)samo ne znam kako da saznam ima li sanse sredinom februara za sneg?

domacin_uzice
19.01.2007., 23:29
Pa to retko ko moze da vam kaze malo prosvrljate po internetu pa pogledajte ko zna. Samo za ono pitanje sta mozete da vidite: Etno selo mecavnik u mokroj gori, potpecku pecinu, kao i drugi niz aktivnosti. Moj predlog je da ako dodjete na zlatibor setkajuci se trznim centrom ove planine svratite u jednu od turistickih organizacija i uzmete prospekat ne samo zlatibora vec zlatiborskog okruga koji se na srecu vas i svih gradjana deli dzabe, barem se delio.. Eto pa srecno...

domacin_uzice
19.01.2007., 23:29
I da pisite po povratku ako odete... Unapred hvalla...

Skorpijica79
20.01.2007., 02:52
Bila sam nekoliko dana na Zlatiboru posle Bozica i zatekla sam 59 cm snega koji se medjutim poceo topiti vec posle cetiri dana, jer je temperatura bila previse u plusu za ovo doba godine. Bilo je jako puno ljudi, bila je mnogo dobra atmosfera. Ali ne mozes znati kako ce biti 14. februara! Prosle godine u to doba sam bila tamo i bilo je jako malo snega, vise je bilo kise i blata, ali to ne mora da znaci da ce i ovde godine tako biti.
Ono sto bi trebala da posetis je pravo etno selo Sirogojno. Na Mokroj Gori se nalazi Kusturicino etno selo, ali je etno koliko sam i ja. Ono izgleda tako, ali je apsolutno novo. Ipak, idi vidi i to, lepo je. U svakoj agenciji mozes da uplatis obilazak zlatiborskih jezera...

minalex
20.01.2007., 05:52
daleko najlepsa tema na forumu krstarice.turizam i putovanja... narode srbija je toliko mala (da se ne uvrede radikali i slicni) da je dovoljno odvojiti par dana za otici negde za male pare a ne trositi po skadarliji ili silikonskoj dolini i slicnim glupostima i zaista uzivati. mada licno mislim da je zlatibor pre urbanizovan i mnogo kicast ko da je radjen bez ikakvog plana.ali okolina...ja imam kamp kucicu pa samo saram sa porodicom.milina :-P

domacin_uzice
20.01.2007., 10:34
Pa eto cula si i od korisnika Minalex i od korisnika Skorpijica79 kako je pa sta da ti kazemo smokvice samo pici gore pa kako bude bude.... Ja ti zelim dva metra snega i mokre noge :) aj pozdrav...

smokvicica
20.01.2007., 17:34
hvala svima,idemo pa sta bude.domacine,za mokre noge ne brini,furam nove cizmice... :p :p :p

domacin_uzice
21.01.2007., 23:35
hehehe i pored novih cizmica opet ako bude vreme sa snegom bice ti mokre noge... iskustva imam toliko da je to nemoguce... i da nemoj da ne obidjes "Sargansku osmicu:" pozdrav pa pisi kako je bilo... srecno...

sexy lady2005
22.01.2007., 09:45
moze li se na zlatiboru iznajmiti soba za jednu noc (vikend)?

domacin_uzice
22.01.2007., 11:16
Tesko, to niko neradi moze nesto mzoda da se nadje...
A u hotelu to mozes da uradis...

domacin_uzice
22.01.2007., 11:16
Dodji kod mene na vece ako oces... :):):):)

domacin_uzice
22.01.2007., 23:38
hvala svima,idemo pa sta bude.domacine,za mokre noge ne brini,furam nove cizmice... :p :p :p

Molim te nakaci neke dobre slike po povratku, a naravno predhodno ih slika :)
srecno i mokro... pozdrav....

smokvicica
23.01.2007., 10:41
nije problem da slikam,pa ni da ih ubacim u my computer,al sta posle?jel mozes da mi ukratko objasnis?

HEBEHA
23.01.2007., 13:16
Bila sam nekoliko dana na Zlatiboru posle Bozica i zatekla sam 59 cm snega koji se medjutim poceo topiti vec posle cetiri dana, jer je temperatura bila previse u plusu za ovo doba godine. Bilo je jako puno ljudi, bila je mnogo dobra atmosfera. Ali ne mozes znati kako ce biti 14. februara! Prosle godine u to doba sam bila tamo i bilo je jako malo snega, vise je bilo kise i blata, ali to ne mora da znaci da ce i ovde godine tako biti.
Ono sto bi trebala da posetis je pravo etno selo Sirogojno. Na Mokroj Gori se nalazi Kusturicino etno selo, ali je etno koliko sam i ja. Ono izgleda tako, ali je apsolutno novo. Ipak, idi vidi i to, lepo je. U svakoj agenciji mozes da uplatis obilazak zlatiborskih jezera...

Ha, biče smo na Zlatiboru istovremeno! Ja od Bozica do pravoslavne NG.

domacin_uzice
23.01.2007., 13:24
nije problem da slikam,pa ni da ih ubacim u my computer,al sta posle?jel mozes da mi ukratko objasnis?

Ce ti objasnimo. po povratku moze....

domacin_uzice
23.01.2007., 13:25
Ha, biče smo na Zlatiboru istovremeno! Ja od Bozica do pravoslavne NG.

I kako je bilo opostavi slike....

lily-sid
23.01.2007., 21:32
...nadam se da ce biti snega krajem januara, jer treba da idem na Zlatibor par dana...
...ako zelite etno ugodjaj posetite restorani Vilu "Miris Dunja"...

domacin_uzice
23.01.2007., 23:42
NE zelimo.. :):):)

Handsome Brown
24.01.2007., 07:09
ako zelite etno ugodjaj posetite restorani Vilu "Miris Dunja"...
koji je bezobrazno skup za ono što pruža...

domacin_uzice
24.01.2007., 10:48
.... ?

HRC
24.01.2007., 11:05
Čitam sve moguče komentare o Zlatiboru i moram i sam nešto napisati.Na Zlatibor dolazim več tri godine i mogu reči,da je lep,ima zanimljivu okolinu a slažem se,da su cijene više nego u ostalim krajevima Srbije.Barem mi se tako čini,ja dolazim iz Slovenije i nemam tačnih informacija o cenama drugdje sem iskustva iz krajeva kroz koje putujem.
Obišao sam turističke atrakcije u blizini kao što su:Šarganska osmica,Drven grad,etno selo Sirogojno,Potpečku pečinu i restoran uz nju sa odličnim pastrkama,Bajinu Baštu,Kadinjaču,čak i Guču u vreme festivala trubača.
Zanima me ima li još šta da se vidi u okolini,može i malo širi okolini?

dkacar
24.01.2007., 18:58
DALI JE NEKO BIO U RTNJU NA KOPU, KAKO JE BILO - UTISCI, IMATE LI NEKE FOTKE SOBA, KAKVO JE ZEZANJE

domacin_uzice
24.01.2007., 21:18
Pa u principu pogledali ste sve sto je u okolini zlatibora. Cim ste naveli sva ova mesta verovatno ste bili i u Mackatu odakle poticu domace prsute, naj boljih proizvodjaca. To su sva mesta,, nesto sire nema... Pozdrav...

HRC
25.01.2007., 20:40
Pa u principu pogledali ste sve sto je u okolini zlatibora. Cim ste naveli sva ova mesta verovatno ste bili i u Mackatu odakle poticu domace prsute, naj boljih proizvodjaca. To su sva mesta,, nesto sire nema... Pozdrav...

Da Mačkat,odličnie pršute i sušene kobasice,odlično.Imam još jedno pitanje za vas jer vidim da poznajete dobro taj dio Srbije,naime šta se može vidjeti u nacionalnom parku Tara koji je isto tako u blizini.Na putu iz Bajine Bašte prema Kremni primetio sam putokaz,za park ali nisam imao vremena.Na karti sam primetio i jezero.
Pozdrav HRC

domacin_uzice
25.01.2007., 22:28
Da vidim da ste upoznati sa delima gospode iz mesta Mackat koji prave prsute i kobasice tako da je veoma interesantno cuti vas komentar.. Sto se tice same planine Tare mozete videti veoma zanimljiv sadrzaj, tu je jezero Perucac i tu je jos mnogo zanimljivih stvar, ali godpodine da vas ne bih ja daviio sa mojoj pricom i predstavljanjem ove planine preporucicu vam adrese www.bbasta.org.yu pa pogledajte tamo sta vas ceka...

HRC
26.01.2007., 13:23
Hvala vam za ovaj vrlo zanimljiv link.Na Zlatibor ču verovatno krajem avgusta i tada ču svratiti na Taru jedva čekam da vidim sve te lepote vlastitim očima.A možda ču u junu posetiti prijatelje na motoskupu kluba Highlander iz Zlatibora i uz to izkoristiti nešto vremena za Taru ali u mom slučaju dosta zavisi od vremenskih uslova jer putujem sa motorom.
Lep dan svima

domacin_uzice
26.01.2007., 22:11
Pa sta da vam kazem srecno.... I da nezaboravite okaciti koju sliku po povratkum, srecan put...

marina.c
28.01.2007., 21:22
Ja se juče vratila sa Kopaonika. Bili u Konacima. Na "Rtanj" išli dva puta na ručak. Meni se tamo sviđs jer nije skupo, imaš odličnu klopu( kupus, kolenice, pasulj,jagnjetinu...)O smeštaju ne znam ništa, i ja sam se prošle godine palila za Rtanj, uzimala čak i broj telefona da na vreme rezervišem a onda sam čula da tu mahom boravi studentarija( čast njima , i ja sam nekad bila) ali mi sad ne odgovara- imam dvoje dece i ne bih baš da izigravam "tetku" u sred noći koja pokušava da umiri mlađariju...
Elem, ako si mlad(a)- idi! Mislim da je provod super!

sara777
10.02.2007., 16:31
Domaćine, ima li snega na Zlatiboru? Hteli smo sledeće nedelje da odemo malo..

I, vidim na sajtu da ima neko klizalište. Jel znaš gde je?

smokvicica
10.02.2007., 18:51
saro,mi smo uplatili u palisadu na zlatiboru od utorka 13.02 koliko cujem(drug mi je trenutno u cigoti na tretmanu za mrsavljenje)snega nema,kisa...tako ce i biti.idi na google ukucaj "prognoza vremena za zlatibor".inace ,nama je jos 3 dana do polaska, ja sam danas prezdravila,a dete mi je sada dobilo 39 c.a imam jos jedno dete koje tek "treba" da se razboli...veselo... :-?

sara777
10.02.2007., 20:50
UF! Moj maleni je sada ozdravio, pa smo mislilli da je planina divno rešenje za malo podizanje imuniteta.. Mi nismo ništa uplatili. Tako, da ako nema snega i pada kiša, bojim se da nećemo ni ići.. Znači, ništa sankanje, grudvanje i sl. aktivnosti.. Šmrc..

domacin_uzice
10.02.2007., 21:22
*** nista od tog lepog provoda i vremena na planini Zlatibor.... Neznas sta si propustila...

pajamaca
10.02.2007., 21:23
snega nema.
klizalište kod bus stanice, imaju sve klizaljke, sve brojeve.
prošle zime bilo iznajmljivanje na ceo dan, valjda...
mi se nešto cenjkali za sat.
užas je na Zlatiboru bez snega, u ovo doba godine.
bolje ne ići. mi bili jedne godine:roll:

smokvicica
10.02.2007., 21:49
ma super provod sta fali!blato do kolena,kisa pada,deca pod temperaturom,ja rekonvalescent,a uplatila palisad koji me je kostao kao...

Feuer Pferd
11.02.2007., 22:32
Na Taru obavezno treba otici.To je nedirnuto parce prirode.Mozete da odete na splavarenje a posle toga na dobru klopu.Ja planiram ove godine sve to da obidjem.Gledala sam na DVD-i. PREDIVNO
Tako cistu vodu kao sto je reka Tara necete cesto videti.Zelim vam puno lepih utisaka iz tog kraja.
Srecan vam put HRC.

domacin_uzice
15.02.2007., 16:55
Na Taru obavezno treba otici.To je nedirnuto parce prirode.Mozete da odete na splavarenje a posle toga na dobru klopu.Ja planiram ove godine sve to da obidjem.Gledala sam na DVD-i. PREDIVNO
Tako cistu vodu kao sto je reka Tara necete cesto videti.Zelim vam puno lepih utisaka iz tog kraja.
Srecan vam put HRC.

Poseti kupaliste Perucac obavezno. To predivno od prosle godine uredjeno kupaliste nemoj da propustis, veruj mi sta ti kazem....

Strajder
15.02.2007., 17:24
Srecan vam put HRC.
Ovde je izgleda došlo do malog nesporazuma, planina i reka Tara su dve različite i međusobno udaljene 150-200km stvari...

Feuer Pferd
16.02.2007., 23:44
Hvala ,domacine'. A sta mislite o Zaovini? Kakvi su putevi i da li je tesko süpontano naci pristojan smestaj?

smokvicica
20.02.2007., 12:16
mi se vratili sa zlatibora u nedelju.hocu da podelim sa vama svoje utiske.palisad je ko one predratne gospodje koje su posle rata izgubile bogatstvo,al zadrzale gospodsko ponasanje i drzanje.znaci hotel je u raspadu,plocice po wc odpadaju,prozori promaja,namestaj nikakav.ali hol ogroman,fotelje udobne,vatra u kaminu gori od ujutru do uvece,mozes da sedis u holu a da ne pijes nista,pravi raj za decu,niko ih ne opominje dok jurcaju,vecito neko od gostiju tiho muzicira na klaviru.klopa super,svedski sto obilan(mi se zeznuli pa uplatili pun pansion doplata je 400 din.)za te pare bolje da smo isli po nekad na pice po nekad na pljeske ili u neki od restorana kojih ima dosta.jedina zamerka za palisad i to velika zamerka je sto ono sto se nudi preko agencije a to su bilijar sala,stoni tenis,igraonica za decu i animacija,teretana,bazen...to ni u snovima nema,a zbog toga smo i uplatili u palisadu.al dobro sad...moj muz je uplatio teretanu u cigoti,dobra je.bilijar smo igrali u olimpu.deca su isla u igraonicu u trznom centru popaj.tako da smo se snasli.inace iako smo imali velike planove za obilazak okoline,nismo otisli nista da vidimo.daleko brate to sirogojno,30 i vise km.u agenciji smo se raspitivali za sargansku osmicu kaze moze ako se skupi grupa od 15,a nece se skupiti.mi kazemo da idemo mi sami.ne radi zimi.bilo nam bezveze da se vozimo 30 km da bi vodeli kusturicino selo po ovoj ladnoci.inace klizaliste radi,ali je jako skupo.sa iznajmljenim klizaljkama je 500 din,pa koliko hoces da se klizas.ali relativno je malo,pa duze od sata ne vredi.pa kad imas dvoje dece ti izracunaj.sve u svemu,ja vise volim divlju lepoticu jahorinu,ali ko je penzioner ili ima malu decu ili voli mirne setnje po urbanizovanom zlatiboru,sto da ne.nama je bilo lepo,malo smo se maknuli iz grada.

HRC
20.02.2007., 13:49
Ovde je izgleda došlo do malog nesporazuma, planina i reka Tara su dve različite i međusobno udaljene 150-200km stvari...

Da posve mi je jasno gdje je šta doživio sam i reku Taru u Crnoj Gori pre prošle godine kad sam bio na Durmitoru,Žabljaku,pogledao veliki most Đurđeviča Tara,...
Mi govorimo o reci Drini,a i one je deo Tare,koliko ja znam ona nastaje kad se udruže Tara i Piva,jel tako?

domacin_uzice
20.02.2007., 16:32
pa smokvice drago mi je sto cujem iole ma,lo radosne reci io tebe, mislim opis tvog provodjenja na zlatiboru. Malo su vas preko agencije slagali za te sadrzaje u hotelu ali dobro. Ja obicno kada sam gore ustekam se ispod one binice skorz u cosku i po ceo dan sam tu ono kada je ladno, eh kada se zadesi neka svadba tamo u holu pa donose i pice dzabe znaci ludilo. Ali vidim da ti je malo bilo dobro ali ipak moras priznati da si se nadala boljem provodu jel da... ?

Mirka šizika
20.02.2007., 16:54
...nadam se da ce biti snega krajem januara, jer treba da idem na Zlatibor par dana...
...ako zelite etno ugodjaj posetite restorani Vilu "Miris Dunja"...

I u kome mozes kao ja npr da se otrujes hranom i provedes ostatak zimovanja u krevetu sa dijarejom i ostalim propratnim pojavama. :evil:

domacin_uzice
21.02.2007., 00:17
A tebi se to kao deesilo jel da... ?

smokvicica
21.02.2007., 11:37
domacine gresis,meni je svugde super,pa sam se i tu super provela.samo za mene je zlatibor suvese blaga planina.ali jeste bilo super.

domacin_uzice
21.02.2007., 17:04
Pa onda dobro drago mi je... Svaka cast, mada kada bi videla i druge delove zlatibora i njegove okoline mislim da bi te to odusevilo maximalno. Pozdrav...

Feuer Pferd
23.02.2007., 20:54
To su prave informazije.Kao iz turistickog vodica.Bravo
I hvala

domacin_uzice
24.02.2007., 09:38
Lepo si opisao to jest lepo si prestavio zlatibor, mogao sam to uraditi da ste trazili, ali ok...

Pozdrav... jos jednom svaka cast..

sosovac
06.03.2007., 23:14
Zamislite moja supruga i ja dobili smo nagradno putovanje 7 dana na Kopaoniku, hotel Kopaonik - Brzece.
Ali posto sam ja invalid i krecem se uz pomoc invalidskih kolica taj hotel nema uopste prilaz za invalide.
Muka mi je vise od ovih nasih politicara sve pare stucase sebi u dzep i da srede Kopaonik da navuku strane turiste pa i među tim strancima ima invalida i to bogatih.
Ja razumem ako si Srbin i jos invalid nisi za hotel,restoran,bioskop,disko klub,pozoriste,muzej itd.
Za ove nase politicare je najbore da nas invalide lepo brate pobiju i rese problem posto im je ocigledno tesko da nam ucine jedan normalan i ljudski gest i uklone nam arhitektonske barijere.
:mad: :mad:

gt500
06.03.2007., 23:21
Welcome to Serbia !!!

AntunTun
07.03.2007., 00:20
joj e meni jeste bezveze to shto ne mogu ljudi u kolicima da predju ne znam preko ulice il da udju u zgradu...al mi je podjednako bezveze da se troshi ogroman kesh za adaptiranje svega postojetjeg tako da mogu i oni da koriste...ok sebichno od mene nema shta...i da verovatno ako ja budem dozhiveo kolica netju ovako razmishljati...i josh hiljadu i jedan razlog...al npr ja sam u mom gradu video za ovih 20 i qsur godina samo 5-6 nepokretnih ljudi...mogutje da ne izlaze jer postoje arhitektonske barijere...al nisam ih vidjao ni po parq nit bilo gde...elem osim shto sam se posro na tudju muq a to mi nije cilj...verujem da sad imaju recimo debeli ljudi pravo da trazhe vetja sedishta u busu...da visoki trazhe da se povetjaju dimenzije za vrata...da ne pricham o potrebama mentalno obolelih...i pored svega zhivimo u srbiji...normalna i ljudski gest tog uklanjanja koshta bi koliko i autoput subotica novi pazar...pa reci koliko samo barijera postoji trebalo bi da se radi narednih 20god na njihovom saniranju...razumem tvoj gnev il shta god...al progutaj knedlu i gledaj da iskoristish ono shto mozhesh bez da te pogadja nedostatak empatije...tako nekako...

®
07.03.2007., 03:14
ne kaki antune......

VisionOfDisorder
07.03.2007., 08:23
To zvuchi nehumano.
I sa time.. odoh sa ove teme.

andja_stay_cool
07.03.2007., 19:32
da...zaista depresivno...
inace...hotel brzece je sa skroz druge strane od Kopaonika koji svi znate....to je sa strane Brusa

mobilni
07.03.2007., 21:40
Zamislite moja supruga i ja dobili smo nagradno putovanje 7 dana na Kopaoniku, hotel Kopaonik - Brzece.
Ali posto sam ja invalid i krecem se uz pomoc invalidskih kolica taj hotel nema uopste prilaz za invalide.
Muka mi je vise od ovih nasih politicara sve pare stucase sebi u dzep i da srede Kopaonik da navuku strane turiste pa i među tim strancima ima invalida i to bogatih.
Ja razumem ako si Srbin i jos invalid nisi za hotel,restoran,bioskop,disko klub,pozoriste,muzej itd.
Za ove nase politicare je najbore da nas invalide lepo brate pobiju i rese problem posto im je ocigledno tesko da nam ucine jedan normalan i ljudski gest i uklone nam arhitektonske barijere.
:mad: :mad:Ostao sam bez teksta 1998 god u gradicu Eslov-blizu Malmea,kada sam video pored ulice stazu za bicikliste,a pored nje staza od kockica-kaldrma,namenjena slepim ljudima.U gradicu od 5-6000 stanovnika.sad zamislite stokholm.inace na ostrvu skiatos bracni par engleza rentira invalidska kolica, da ne bi nosili iz otazbine ili ako nemate.na baterije,podrazumeva se.E sad, pricajte mi malo o turizmu u srbiji.jer i doticni gospodin je turista,ili mozda nije zato sto je invalid.

Vesna Ks
07.03.2007., 22:41
Zalosno je sto i jedan lep dogadjaj(dobitak na nagradnoj igri) postaje mucan za vas jer jos dodatno naglasava uskracenost....Ne bih rekla da je mnogo skupo da se urede prilazi za invalidska kolica,a i ne vidim da se to masovno radi na novim zgradama....Mozda nam ovo guranje u Evropu i to donese,kao obavezu-sami cemo se tesko setiti onih koji ni krivi ni duzni moraju da se odricu mnogo toga jer kolica nemaju krila...Meni je stvarno zao...i mnogima je,ali koja vajda vama od toga.A svi se mozemo naci u toj situaciji...

topmodelsica
16.03.2007., 02:47
Samo kad se jos malo prolepsa vreme, kad dodje temperatura do 20 stepeni, preselicu se prakticno na Zlatibor, sa knjigom, kao ova Sarah Kay na avataru necijem u ovoj temi, sa slusalicama da slusam muziku, sa rancem sa sokovima i sa uzinom, vidimo se na Zlatiboru!

sara777
05.04.2007., 23:15
Hajde da malo podignemo ovu temicu sa mojom omiljenom planinom!

Dakle, nama se opet ide na Zlatibor!

Definitivno smo odlučili da idemo za prvi maj.

Domacine - kako je sada - ima li snega i sl.? Meni sneg bas nesto u maju i nece trebati, ali cisto informativno.. Kakve su tvoje prognoze za prvi maj? ;) Hoće li biti sunca i lepog vremena?

Mi smo odlučili da idemo tada pa makar i kiša padala! Dosta smo čekali!

Pozdravčić svima!

popito
05.04.2007., 23:32
Zlatibor moja omiljena planina. Uvek leti odvojim sedam dana za uzivanje.Kada idem obavezno idem na Kamalj, hotel Jugopetrol, koji je veoma lep i unutra i spolja.Barem ja tako mislim. Zlatibor :p

domacin_uzice
06.04.2007., 11:16
Hehehe, zaista je divna... Uzivajte i ovog leta.. Pozdrav..

popito
06.04.2007., 21:51
Da li ovde ima ironije?

domacin_uzice
06.04.2007., 22:04
?....

sara7777
22.04.2007., 16:52
Nešto sada razmišljam i nemogu da se setim - ima li bankomata na Zlatiboru? Imam maestro karticu i treba da putujem za nedelju dana, pa ako ima ne bih nosila keš..

domacin_uzice
22.04.2007., 18:20
Ima naravno.

pumpi74
02.05.2007., 14:32
VILA LJILJA se nalazi na kilometar od jezera. Okruzena borovima. Vila ima dva apartmna. Cena je 15 i 20 eura. Slike vile na www.zlatibor.co.yu

pumpi74
03.05.2007., 20:22
pogledajte sajt www.zlatibor.co.yu i vidite slike pa tek onda recite kako vam se chini da izgledaju apartmani

pumpi74
03.05.2007., 20:30
pogledajte sajt www.zlatibor.co.yu i vidite slike pa tek onda recite kako vam se chini da izgledaju apartmani

Bogdan Telenor
04.05.2007., 10:22
Stvarno extra izgledaju!

sara7777
06.05.2007., 02:40
Ah! Ja se vratila sa Zlatibora!! I bilo je zaista DIVNO!!! 8) Predivno!! Može opet!

Dakle, vazduh je fantastičan! Idemo svake godine i uvek me oduševi.

Toplo preporučujem u bilo koje godišnje doba!

I, naravno, ima bankomata na sve strane :-?

Stidim se..

domacin_uzice
06.05.2007., 03:22
Lepi utisci... Pozdrav !!!

ivab10
06.05.2007., 22:38
JOOOOOOOOOOOJ ! JA SE VRATILA U PETAK I PATIM I PATIM! VOLIM JA BG ONOLIKO ALI TOLIKO DOBRE , POZITIVNE ENERGIJE , TOLIKO SRDACNOSTI I OTVORENIH SRCA MOZETE NACI SAMO TAMO. NEDELJU DANA MI JE UVEK MALO ALI SAMO SAM TOLIKO USPELA DA UKRADEM. PRIRODA , PRIRODA , SETNJE , KAFICI. Z.JEZERA ...................MA IDITE I NAPUNITE KAPISLE ZA KRATKO VREME I OPORAVITE SE. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

domacin_uzice
07.05.2007., 13:06
Vidimo bilo lepo, ako svaka cast.

Evo koja slikica:

http://img503.imageshack.us/img503/1386/dscf6513fd0.th.jpg (http://img503.imageshack.us/my.php?image=dscf6513fd0.jpg)

http://img296.imageshack.us/img296/1449/dscf6113ld4.th.jpg (http://img296.imageshack.us/my.php?image=dscf6113ld4.jpg)

Uzivajte, pozdrav !!!

sara7777
07.05.2007., 17:22
JOOOOOOOOOOOJ ! JA SE VRATILA U PETAK I PATIM I PATIM! VOLIM JA BG ONOLIKO ALI TOLIKO DOBRE , POZITIVNE ENERGIJE , TOLIKO SRDACNOSTI I OTVORENIH SRCA MOZETE NACI SAMO TAMO. NEDELJU DANA MI JE UVEK MALO ALI SAMO SAM TOLIKO USPELA DA UKRADEM. PRIRODA , PRIRODA , SETNJE , KAFICI. Z.JEZERA ...................MA IDITE I NAPUNITE KAPISLE ZA KRATKO VREME I OPORAVITE SE. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Eto, a ja se vratila u subotu - i isto sam bila nedelju dana! Možda smo se i sreli! ;)

domacin_uzice
07.05.2007., 17:59
Pa mozda se znate.... Mozda :):):)

domacin_uzice
07.05.2007., 18:44
Nice, Nice :):):)

ivab10
08.05.2007., 02:09
MOZDA , MOZDA ! PILI KAFU I JELI PALACINKE U ADADJU ? NIKAD SE NEZNA. A TAKO ME JE SVRBEO ONAJ INTERNET CAFE ! AL SAMA SAM SEBI UDARILA ZABRANU NA COMP! POZ......... :-P

domacin_uzice
08.05.2007., 07:48
Hehehe, nisi valjda pomisljala i gore da ides na net... ?

jerotije
08.05.2007., 08:29
Sto da ne.....da prenese utiske iz prve ruke. Ja sam bio u januaru i spavao sam skoro u centru. Iznajmio mi apartman neki moj kolega taksista Dragan. Vozi Opel Omegu. Domacine, mozda ga znas ? Mnogo fin covek a ima i pristojan apartman !

domacin_uzice
08.05.2007., 08:36
je li taksira na zlatiboru ili u uzicu. Ako je u ue mislim da znam koje taj covek....

jerotije
08.05.2007., 08:47
Rekao mi je da taksira na Zlatiboru a za Uzice neznam. Vozi belu Opel Omegu.

domacin_uzice
08.05.2007., 17:54
*** slabo znam gore po zlatiboru, dok u ue ih znam dosta.... Sto ti treba nesto, mogu ga potraziti ?

sara7777
08.05.2007., 20:56
MOZDA , MOZDA ! PILI KAFU I JELI PALACINKE U ADADJU ? NIKAD SE NEZNA. A TAKO ME JE SVRBEO ONAJ INTERNET CAFE ! AL SAMA SAM SEBI UDARILA ZABRANU NA COMP! POZ......... :-P

JAO! JESTE!! I mi smo pili kafu i jeli palačinke u Adadju!!

Pazi, ako si videla neku ridju kovrdžavu ( u prevodu čupavu!) - to sam bila ja! :wink: I još ako je tu pored te čupave bio i jedan maleni koji je izigravao muvu zunzaru i moj dragi (što bi Djole rekao - visok, lep i plav!), onda smo to sigurno bili mi!!

duskas
08.05.2007., 23:13
Pomagajte, planiramo suprug i ja da ovaj vikend (petak-nedelja) provedemo upravo na Zlatiboru. Postoji li neka preporuka za dobar smestaj... klopali bi u restoranima, ili neki hotel dobar, cist,...
Nikad nismo bili tamo a odavno to zelimo !!!

jerotije
09.05.2007., 07:08
*** slabo znam gore po zlatiboru, dok u ue ih znam dosta.... Sto ti treba nesto, mogu ga potraziti ?
Hvala prijatelju. Imam mobilni od ovog Dragana kod koga sam boravio pa kad sledeci put budem isao prvo cu njega cimnuti jer je smestaj ok pa ako on nema imacu tebe u vidu. Takodje mogu i da ga preporucim ko hoce vikend da provede tamo. Samo nek mi se jave na PP da nebude kao da hocu nekoga da reklamiram. Pozdrav i jos jednom hvala !

domacin_uzice
09.05.2007., 09:29
Vazi nikakav problem. Dosta moje rodbine i drugova drze gore apartmane koji su zaista extra a cena kao i ostali, tako da se neko moze na PP javiti slobodno. Inace sprema se zanimljiv program ovog leta na zlatibor tako da ko god je u mogucnosti da poseti ovu predivnu planinu neka navrati pa makar i na dan... Pozdrav...

domacin_uzice
09.05.2007., 09:31
Pomagajte, planiramo suprug i ja da ovaj vikend (petak-nedelja) provedemo upravo na Zlatiboru. Postoji li neka preporuka za dobar smestaj... klopali bi u restoranima, ili neki hotel dobar, cist,...
Nikad nismo bili tamo a odavno to zelimo !!!

Hocete hotel, ili privatni smestaj. Sto se tice hotela imate Hotel Palisad, Cigotu i ostale. Veoma dobar hotel je cigota jer sesvrstava u zaista mocne hotele, ima lep restoran, a moze vam biti dostupan i bazen. Medjutim mozete biti smesteni u apartmanima a hraniti se na kiosku za pljeskavicu ili cak u pizerijama, pekarama i restoranima.... Pozdrav...

ivab10
09.05.2007., 16:28
JOJ, SARA JA POBEGLA OD KUCE JER MI SE OVDE SVIIIIIIIIIIIIIIIII PENJU NA GLAVU, TAKO DA BAS NISAM PUNO BACALA OKO NA PRISUTNE OKO MENE. KAD MI PUKNE KUCNI FILM JA SAMO KAZEM '' BASTA'' I PAKUJEM ZA SAT VREMENA. A INACE I TAMO IMAM DOSTA PRIJATELJA TAKO DA SAM JEDNOG MOMENTA SELA U VOZIC I OTISLA NA ZLATIBORSKA JEZERA , NESTALA NA 3 SATA. TAKAV MI JE I POSAO I ZIVOT DA BAR JEDNOM GODISNJE MORAM DA SVIMA POKAZEM DA I JA POSTOJIM SA SVOJIM POTREBAMA , A NE SVIMA NA IZVOLTE I ''sa koje strane ocete''!. I DA VIDIS PROMENE KAD SE VRATIM!!!!! KO MALO VODE NA DLANU!! /bar za neko vreme/. :twisted:

za Domacina ja sam ti malo ovisnik o netu ali pored one lepote USPELA SAM DA SE SUZDRZIM. :oops: .

domacin_uzice
10.05.2007., 15:46
Heheheh, cek ivab odakle si ti... ?

duskas
10.05.2007., 18:12
Hvala na savetima... razmatram sve mogucnosti.

Da li je neko imao prilike da boravi u MONA HOTEL ZLATIBOR?
Koliko se može videti na njihovoj internet prezentaciji, deluje super.

ginjasvinja
11.05.2007., 08:49
Znas kako, hotel Mona je bas u samom centru Zlatibora, oko njega su ti oni nadzidzani kafici, restorani, blizu je autobuska stanica. Ja licno ne volim taj fazon, ako idem na odmor. Ako volis da ides u hotel, meni su mnogo bolji onaj Jugopetrolov i ima jos jedan blizu njega, ali nisam sigurna kako se sad zove. Mozda domacin i jerotije mogu da pomognu. To je bo hotel fabrike IMR, sad je privatizovan i renoviran i lepo izgleda. Malo je u brdu ali opet blizu centra. Ovo je bas dobra pozicija za hotel, imas mir kad hoces da odmoris, blizu ti je centar kad hoces na klopu.Ja bih isla tamo kad bih isla u hotel :)
Inace, ja sam prosle godine isla u privatni smestaj koji sam nasla preko neta i super mi je bilo. Ako vec hoces da se hranis u restoranima, onda mozes i neki privatan smestaj da nadjes. Imas onaj sajt www.zlatibor.co.yu tu ima svasta da se procita o Zlatiboru.
Srecan put!

domacin_uzice
11.05.2007., 08:50
Pa prijatan je mnogo hotel. Pogledao sam i ja prezentaciju stvarno su takvi.... Mozda sa cenama su malo ali dobro to je Zlatibor to se krece tuda negde. Kao i sto ste videli nedaleko je od jezera i trga tako da mu to ide3 u prilog... Zaista je prijatan hotel...

Uzivajte, pozdrav !!!
I da dobro jutro svima...

domacin_uzice
11.05.2007., 08:53
Znas kako, hotel Mona je bas u samom centru Zlatibora, oko njega su ti oni nadzidzani kafici, restorani, blizu je autobuska stanica. Ja licno ne volim taj fazon, ako idem na odmor. Ako volis da ides u hotel, meni su mnogo bolji onaj Jugopetrolov i ima jos jedan blizu njega, ali nisam sigurna kako se sad zove. Mozda domacin i jerotije mogu da pomognu. To je bo hotel fabrike IMR, sad je privatizovan i renoviran i lepo izgleda. Malo je u brdu ali opet blizu centra. Ovo je bas dobra pozicija za hotel, imas mir kad hoces da odmoris, blizu ti je centar kad hoces na klopu.Ja bih isla tamo kad bih isla u hotel :)
Inace, ja sam prosle godine isla u privatni smestaj koji sam nasla preko neta i super mi je bilo. Ako vec hoces da se hranis u restoranima, onda mozes i neki privatan smestaj da nadjes. Imas onaj sajt www.zlatibor.co.yu tu ima svasta da se procita o Zlatiboru.
Srecan put!

Upravu si nalazi se u samom centru, tu je caffe Vendom i ostali koji prave buku do 2 sata u noc.... Vecina ljudi koje jaa znam sa strane iz Beograda, Cacka i ostalih gradove a pritom se hrane po picerijama u centru i restoranima, svi jure apartmane oko vila Golije u kucama veoma je prijatno a nije daleko. Sa tog mesta moze se kolim abrzo stici u sami centar, dok peske krooz sumu stazom pored Hotela Palisad za 10 minuta si u centru, tako da opet je sve stvar izbora i zelje kako ko vooli....

neobaveštena
19.07.2007., 12:44
Planiramo da krajem avgusta ili početkom septembra idemo na Kopaonik sa malom decom.Odlučili smo se za smeštaj u JAT-ovim apartmanima.Zanima me da li je neko skoro bio tamo da bih znala kakav smeštaj da očekujem?Takođe me zanima kakva je klopa u njihovom restoranu?Da li na Kopu postoje neki sadržaji koji bi bili interesentni maloj deci?U kom hotelu ima bazen i da li je moguće korišćenje ukoliko niste gosti hotela?Takođe me zanima šta ne bih trebala da propustim dok sam tamo,i takođe mesta za izbegavanje.Poznata je priča da je na Kopu sve skupo,pa me zato interesuju i konkretne cene,hrane,pića i ostalih zezalica.Svaki savet je dobrodošao :lol:

arhitetka
20.07.2007., 18:45
Planiramo da krajem avgusta ili početkom septembra idemo na Kopaonik sa malom decom.Odlučili smo se za smeštaj u JAT-ovim apartmanima.Zanima me da li je neko skoro bio tamo da bih znala kakav smeštaj da očekujem?Takođe me zanima kakva je klopa u njihovom restoranu?Da li na Kopu postoje neki sadržaji koji bi bili interesentni maloj deci?U kom hotelu ima bazen i da li je moguće korišćenje ukoliko niste gosti hotela?Takođe me zanima šta ne bih trebala da propustim dok sam tamo,i takođe mesta za izbegavanje.Poznata je priča da je na Kopu sve skupo,pa me zato interesuju i konkretne cene,hrane,pića i ostalih zezalica.Svaki savet je dobrodošao :lol:

Imaj u vidu da je ipak planina u pitanju, pa je avgust ipak bolji termin (u septembru je moguca kisa).

Bazen postoji u Grandu i nekad su mogli su da ga koriste i "spoljni' posetioci.

Tachka
25.07.2007., 10:39
Planiram u septembru,dakle van sezone da odem na Zlatibor i zanima me po osobi za koliko para najmanje mogu da nadjem neki smestaj,naravno ne hotelski jer je skup vec u domacoj radinosti? Jel moze neko da me uputi? Jel ima neko iskustva sa ovakvom vrstom putovanja??? Da ne bi doslo do reklamiranja,pisite mi na private...
HVALA!!!

DellBoy-011
06.10.2007., 10:01
http://www.monazlatibor.com/galerija/index.html

hotel je, nakon renoviranja, počeo sa radom krajem avgusta.
sajt je odličan, uživajte, a ja ću uživati za novu godinu:-D

pajamaca
06.10.2007., 14:30
koliko je pansion?

chokolada
06.10.2007., 19:25
koliko je pansion?

Imas cenovnik na sajtu. :wink: Ne znam da li ce biti nesto skuplje za NG, verovatno hoce.

domacin_uzice
06.10.2007., 19:46
Hmmm... naravno da ce biti skuplje. I sama znas da je za novu godinu na samom Zlatiboru sve skuplje pa jedno barem za upola cene sigurno... A tek apartmani....

Dr.Jekyll
06.10.2007., 23:25
Zlatibor sve vise lici na neki veci grad i u samim Kraljevim Vodama tesko da ce te se bas onako ljudski odmoriti i naspavati......moja preporuka je hotel Lovac koji se nalazi u naselju Vodice 13 km.od Kraljevih Voda prema Borovoj Glavi ili Novoj Varosi.....odlican predeo Zlatibora,tisina i mir koji su potrebni svakom coveku ako zeli da se odvoji od one prave buke,hrana je fenomenalna i ne verujem da ce te se negde bolje najesti,osoblje-super....ma treba stvarno otici tamo i videti sta je odmor....a da,zaboravio sam da napomenem da hotel je kao rekreacioni centar i pripada Petrohemiji iz Panceva;)

braca68
08.10.2007., 10:46
......moja preporuka je hotel Lovac koji se nalazi u naselju Vodice 13 km.od Kraljevih Voda prema Borovoj Glavi ili Novoj Varosi.....odlican predeo Zlatibora,tisina i mir koji su potrebni svakom coveku ako zeli da se odvoji od one prave buke,hrana je fenomenalna i ne verujem da ce te se negde bolje najesti,osoblje-super....ma treba stvarno otici tamo i videti sta je odmor....a da,zaboravio sam da napomenem da hotel je kao rekreacioni centar i pripada Petrohemiji iz Panceva;)

Potvrđujem preporuku za Lovac, zaista odlicno ... Borovio u njemu nekoliko puta :)

fanifan
09.10.2007., 13:58
Ima li neko informaciju o Kraljevim konacima? Videla sam sajt, ali me interesuju iskustva onih koji su tamo boravili. Da li postoji neki apatrman za dve osobe tamo jer sam cula da tu ima i privatnih apartmana koji nisu agencijski, ako je tacno... Cula sam, takodje, da postoje apartmani Zlatiborska jezera i da nisu losi. Da li je neko boravio tamo?

duskas
09.10.2007., 14:43
MOna Zlatibor sad bas deluje extra, u maju je bilo renoviranje pa sam se tad odlucila za Palic, a sledeca destinacija sigurno ce biti Zlatibor i pomenuti hotel.....

domacin_uzice
09.10.2007., 22:23
Mislim da i dalje rade neke sitnice, tipa postavljanje osvetljenja i tako toga, ali renoviran jeste :):)

zvizdana
26.10.2007., 02:19
Mene je Zlatibor odusevio ove godine u junu.
Tada je van sezone i bas zato mi se i dopalo jer nema puno guzve i mirnije je nego inace.
Bili smo u hotelu "Olimp". Hotel je nov, jako lepo sredjen, hrana svedski sto i odlicna, osoblje jako ljubazno i nasmejano, ali ono sto me najvise odusevilo je frizerski salon :D, ali zaista u sklopu hotela devojka drzi salon, onako skroman, ali ja bolju frizerku od nje stvarno nisam upoznala. Zove se Tamara, pa zato dame ako ste tamo svratite, necete pogresiti. Iskreno dosta mi je kojekakvih nabudzenih salona sa lose obucenim frizerima.

Hotel ima i bazen napolju, ali je tada jos uvek bilo hladno za kupanje.

Obisli smo i taj cuveni kusturicin grad na Mokroj Gori i lepo je stvarno, ali je malo, nemas tamo sta raditi duze od dva sata. Ko ode tamo savetujem mu da proba one sokice sto se tamo prave, uf odlicni su!

alex_90
26.10.2007., 15:01
hehe.... Ja imam kucu u blizini Jugopetrola, bas prekoputa onih kosarkaskih terena :) Zvanicno je proglasavana za najlepsu kucu na Zlatiboru :) ako neko dolazi na zimu ili na leto ili bilo kad, neka mi javi, tamo je prelepo ali nikako da nadjem drustvo

marijazlatibor
04.11.2007., 11:20
Izdajem apartmane na Zlatiboru, u blizini Olimpa, vise informacija na pp.

marijazlatibor
05.11.2007., 11:09
Evo i slika za zainteresovane:
http://www.zlatibor.co.yu/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=376

DellBoy-011
14.11.2007., 17:52
izbrisan kritički post

domacin_uzice
14.11.2007., 19:15
Znate sta najbolje nemojte dolaziti, hmmm :):):) to su ti hteli mozda poruciti :):) Lopovi bre nista nece da urade samo kad im neko dodje na vrata kazu to je toliko oces neces dovidjenja... Kradja prijatelu moj

DellBoy-011
14.11.2007., 21:47
Znate sta najbolje nemojte dolaziti, hmmm :):):) to su ti hteli mozda poruciti :):) Lopovi bre nista nece da urade samo kad im neko dodje na vrata kazu to je toliko oces neces dovidjenja... Kradja prijatelu moj

videćemo šta kažu kad sutra pošaljem mail vlasnicima u beograd.
Naravno, ne ovako sažet8-)

domacin_uzice
14.11.2007., 23:06
VEruj da ces manje vise isti odgovor dobiti :)

Bas kuckaj sta su ti rekli, ok ?

Dr.Jekyll
14.11.2007., 23:47
DellBoy-011
Da se ne bi zaje.avao sa tim lopovima,preporučujem ti hotel "LOVAC" 13km.od voda ka Borovoj Glavi.Em čisto,em lepota,spavaš ko jagnje,klopa :-D:-D:-D:-D:-D extra,ma mozak da ti se odmori.....a ako hoćeš do gungule (do voda) odeš, prošetaš,kupiš i vratiš se u mali raj

domacin_uzice
15.11.2007., 13:33
Eto covek ima iskustva :)

Poslusaj ga .... Verovatno je bolje.

Uzivaj, pozdrav !!!

DellBoy-011
15.11.2007., 17:47
VEruj da ces manje vise isti odgovor dobiti :)

Bas kuckaj sta su ti rekli, ok ?

Malopre su me pozvali na mobilni da me obaveste da su upravo poslali profakturu, uz puno izvinjenja:wink:

domacin_uzice
15.11.2007., 22:56
I jel ona stigla, daj sta kazu, koja je cena.... Meni ga je ( mislim Zlatibora ) preko glave....

DellBoy-011
16.11.2007., 10:38
stigla je profaktura, danas uplaćujem.
izbrisao sam post, danas su me zvali i iz direkcije u beogradu, uz izvinjenje zahvalili su se i na kritici jer smatraju da je dobrodošla, naročito jer je vlasniku izuzetno stalo do dobrog imidža hotela.
E da, gazda časti: popust & večera za dvoje:-D
ovo se sad može nazvati profesionalnim odnosom za svaku pohvalu

Sehnsucht
16.11.2007., 15:19
Upravu si nalazi se u samom centru, tu je caffe Vendom i ostali koji prave buku do 2 sata u noc....

Gde nadje Vendom pored Mone? Nije cak ni blizu. Nije tu bas strasna buka, jedino ako moze da se cuje Mondo, mada... ne verujem.

miim81
16.11.2007., 17:46
Svake godine posecujem Zlatibor, neznam da li je lepsi zimi ili leti. dve godine zaredom sam isla sredinom marta i bilo je dosta snega. Staze su za pocetnike. Sto se tice izleta, zbog snega neznam koliko ce te biti u mogucnosti sve da posetite, ali evo nekoliko predloga: manastir Uvac(fantastican predeo), Sirogojno, Potpec (imala sam osecaj da sam van Srbije), sargansku osmicu (najbolje je da putujete svojim prevozom i na svakoj se stanici odmorite), Kremnu i selo Tarabica , Mackat i njihove nezaobilazne specijalitete, Mokru goru i etno selo... I na kraju ne zaboravite da probate sve one dobre stvari iz programa Zlatiborac.

Sehnsucht
16.11.2007., 18:35
Samo da ispravim, nije KremnU nego KremnA.
A, inace, ove sezone bi trebala da se napokon otvori i staza na Torniku (unistena u toku bombardovanja ) koja je zaista fenomenalna.

Dr.Jekyll
16.11.2007., 18:39
Predeo oko Borove Glave,selo Dobroselica,prošetati ili provozati se do Tornika,otići na ljubišku pastrmku u Ljubišu,osetiti kovitlanje i mešanje različitih klima ispred Borove Glave (to vam je kada se završava novi put prema N.Varoši,preko puta je galerija gospodina Kovačevića).....obiđite i takva mesta a ne samo ona koja su na glasu.Ima Zlatibor još lepih tajni koje treba istražiti. :-D

Vesna Ks
16.11.2007., 20:06
A kad odete na Zlatibor za novu godinu-jel je docekujete negde u kafani itd.ili u svom smestaju,sa drustvom?

Dr.Jekyll
16.11.2007., 20:12
A kad odete na Zlatibor za novu godinu-jel je docekujete negde u kafani itd.ili u svom smestaju,sa drustvom?

Ne zalazi po fensi klubovima....sve ostalo je super.

domacin_uzice
16.11.2007., 20:47

Druga opcija :)

domacin_uzice
16.11.2007., 20:49
Ne zalazi po fensi klubovima....sve ostalo je super.

Bas ti lokali su mi preko glave, i pun mi ih je k . . . .. Ali dobro sta da se radi

Vesna Ks
16.11.2007., 21:43
Znaci uzmete apartman i gazde se ne ljute ako napravite malu lumperajku,onako...umereno;)

Vesna Ks
17.11.2007., 18:38
E sad- ako neko zna da preporuci-veci apartman(za cetvoro odraslih i dvoje dece),na solidnoj lokaciji,po solidnoj ceni...nek pise na pp.Ubedih ja ekipu za cas...a na Zlatiboru sam bila pre sto godina,kad nista nije bilo kao sada,sto vidim iz vasih postova.

Vesna Ks
19.11.2007., 15:00
Au....gde ja zivim...Zvala sam silne brojeve i zakljucila-nista od moje N.godine na Zlatiboru.Br.1-cene astronomske!!!(primera radi-moja koleginica bila prosle nedelje u app.koji je kostao 30E,za N.godinu traze 100E)a br.2-niko nece da cuje ispod 5 nocenja.Ja sam mislila samo 2-3 noci jer toliko imamo slobodnih dana,ali niko da cuje.Doduse, jedna g-dja mi je ljubazno ponudila resenje"Ma nije problem,desava se da ljudi ne mogu duze da ostanu...vi platite 5 noci,a slobodno stanite 2-3...?!:confused:)' Mozda bi bilo bolje da joj uplatim tih 5 noci,a da i ne idem...sto da se cimam...:evil: I gde sad da idem?A upalile se usi...?

sara7777
19.11.2007., 22:00
Ima li snega ovih dana na Zlatiboru i koliko?

Baš mi se nešto ide!

lyriza
19.11.2007., 22:08
Ej ekipa, ajde kacite neke fotke....

pajamaca
19.11.2007., 22:53
e okačiću drugi dan, torentujem :) te mi sporo radi net.
ja danas rzervisala konake, ali mi bre skupo nešto...
10000 za 6 krevetni app-kućicu.
a?
da nije malo mnogo?
za novu godinu je 12000!
mi idemo od 13-20 januara
raspust je :)

sexy lady2005
20.11.2007., 09:16
IMA LI KOGA DA IZNAJMLJUJE KUCE, APARTMANE ILI BILO STA NA KOPAONIKU?

domacin_uzice
20.11.2007., 12:39
Potrudicu se da ti nadjem, ali nista neobecavam.

Pozdrav !!!

bachata
20.11.2007., 22:28
Preporucila bi vilu Borova koja je fenomenalna ,apartmani prostrani, cisti, dvoriste fenomenalno... veliko, puno trave, borica, za decu u dvorisru postoje ljuljaske, klackalice, letnjikovci, fontana, veliki parking za automobile.... apartman se nalazi cim prodjete pijacu i autobusku stanicu ,znaci prema Satelitu kada krenete prva ulica desno , cim skrenete desno treca vila sa leve strane je vila Borova..... potpuno blizu centra.... mi smo platili cetvorokrevetni apartman 55 e po noci ..... bili smo odusevljeni jednom recju vilom.....

bachata
20.11.2007., 22:30
da, kupatilo....

Gazdu nismo ni videli,ustvari mozda i jesmo ali se nije predstavio na recepciji radi par potpuno normalnih devojaka koje su extra ljubazne ... kod njih mozete naruciti i kafu ako hocete tj ako vas mrzi da kuvate sami pa da je popijete u letnjikovcu koji je prredivan ...cim dodjete one vam kazu da rade od 08-22h i da u tom vremenskom periodu kod njih mozete drzati kljuc od apartmana, u slucaju da se vracate kasnije glavna vrata su zakljucana ali postoji sporedan ulaz sa sifrom za ulazak u kuci tako da vam one odmah pokazu kako i koju sifru da ukucate da bi ste usli u kucu ..... stvarno su super !

Lola33
20.11.2007., 22:37
Predlazem Vilu Mir (www.tamir.co.yu). Imaju apartmane, studija, sobe, na odlicnoj lokaciji, cisto, toplo, ljubazni domacini...
Ja sam bila prosle nedelje i bas sam zadovoljna. Cena dvokrevetnog apartmana 22 EUR.

bachata
20.11.2007., 22:46
Stvarno izgledaju dobro apartmani , a i cena im je potpuno ok .....

domacin_uzice
21.11.2007., 06:33
Tako se krece otprilike cena svih apartmana na Zlatiboru tu su oni svi .... mislim sa cenama naravno :)

Vesna Ks
21.11.2007., 14:10
Ali za Novu godinu je x 2-3 ?

Putnica!
21.11.2007., 14:55
Eh, Vesnice, ja vec kombinujem kako da zimujem na Jastrepcu...Znam da sada mislis :evil:, ali ja bih tako rado provela bar vikend u Merimi ;).
Mislim da preteruju sa cenama na Zlatiboru!

Vesna Ks
21.11.2007., 15:00
Jastrebac....pa moze setnjica...meni je to dvoriste,ide mi se u neko drugo...;)

Vesna Ks
21.11.2007., 15:04
A na Zlatiboru kidaju usi...al;vidis moze im se,ljudi to placaju...

Putnica!
21.11.2007., 15:15
Pa moze im se, kad je bitno doci i biti vidjen. Mislim da treba mozda traziti neke apartmane koji su malo dalje, jer ovi u centru bas deru. Ako nadjem telefon cikice kod koga smo mi bili jedne godine poslacu ti. Ima fin apartman, nije tako daleko ali nije bas u samom centru.

Vesna Ks
21.11.2007., 18:48
Ma ne trudi se...zvala ja cikicu na 10km od Zlatibora-takodje zauzeto..."Biti vidjen"nije moja zivotna zelja,tako da odustajem,imam ja druge opcije...:-P

chokolada
22.11.2007., 00:51
E sta sve necu ovde procitati. :? Nije mi jasno cemu toliko cudjenje za cene na Zlatiboru u vreme Nove godine. Naravno da su dignute u nebesa, ljudi su na odmoru, zele na planinu i hoteli/domacini to koriste. Da u Srbiji postoji 50 planina koje imaju ponudu kao Kopaonik i Zlatibor verovatno bi i cene bile nize. Posto nema i posto se pola Srbije sjati tamo za novogodisnje praznike normalno je da i cene skoce. Zasto bi neko iznajmljivao apartman za 10 eura kada moze za 50. Biznis... Ljudi gledaju da zarade a uvek postoji neko ko ce tu cenu i da plati. Leti verovatno pola tih apartmana zjapi prazno.

E da, nisam znala da se na Zlatibor ide da se bude vidjen, strava, nesto sam novo naucila. :lol: Ne znam samo ko ce da me gleda. :roll:

bachata
22.11.2007., 06:43
Koliko ja znam apartmani su uvek bili relativno skupi na Zlatiboru.... Tacno je da oni vec godinama unazad maju previsoke cene za Novu Godinu ali su i pored toga prepuni....

pajamaca
22.11.2007., 07:49
Ne znam samo ko ce da me gleda.
iskreno i ja sad prvi put čujem za to.
ali dobro..raznih ljudi raznih mišljenja.
inače čoki..ja ću da te gledam :)
u stavri možemo zajedno da se švrćkamo da nas svi vide:lol:

chokolada
22.11.2007., 12:17
iskreno i ja sad prvi put čujem za to.
ali dobro..raznih ljudi raznih mišljenja.
inače čoki..ja ću da te gledam :)
u stavri možemo zajedno da se švrćkamo da nas svi vide:lol:
Moze maco! :lol:

Da dodam da ja nisam rekla da nije skupo, jeste, ali me to ne iznenadjuje. I mislim da je vec sada tesko naci apartman, sve je razgrabljeno.

Vesna Ks
22.11.2007., 14:31
Jeste,razgrabljeno je-k'o da je bilo dzabe...Imamo pravo malo da se becimo:shock:a inace svima je jasan zakon ponude i potraznje...A vi sto idete "na gledanje"picnite se fino,da nas dostojno predstavite;);)

Vesna Ks
22.11.2007., 15:40
E,tamo ima mesta i za N.godinu i ovako...znam par ljudi koji su bili i kazu da je priroda jako lepa,nije urbano,Zlatibor blizu...Zvala sam dva hotela,imaju bazene,a PA je od 1850-1980din. Jel bio neko od vas,ima li forumaskih iskustava?

sanja
22.11.2007., 15:58
Zvuci mnogo lepo... jednom u zivotu sam bila tamo u hotelu (mislim ) PANORAMA... povratak sa ekskurzije u Sarajevo... nadam se da je hotel u boljem stanju nego pre 20 godina... jer ono je bila ka-ta-stro-fa!

jerotije
22.11.2007., 16:24
Bio je moj otac preko kluba penzionera prosle godine a ja sam isao da ga posetim. Priroda je bozanstvena ali osim nje nema nista. Can ni Nova Varos koja je u blizini nije nesto za provod. Bio sam kratko [jedno vece] i nista me nije odusevilo. Ko hoce samo da jede, seta, spava, pije.....ovo je idealno. Izlaske ZABORAVI

jerotije
22.11.2007., 16:25
Cene su trenutno van svake pameti

Vesna Ks
22.11.2007., 16:36
Pa ja mislim na izlazak sa sankama,na sneg....:D To ima!!!

jerotije
22.11.2007., 16:38
To ima u izobilju

jerotije
22.11.2007., 16:39
Imam i cd sa prezentacijom Zlatara. Da ti posaljem ?

Vesna Ks
22.11.2007., 16:53
To bi bilo super! Hvala! :D

jerotije
22.11.2007., 17:12
Uvek....

Dr.Jekyll
22.11.2007., 18:49
Ja cu jos jednom da vam napomenem:Hotel "LOVAC" naselje Vodice 13 km.od voda ka Novoj Varosi......cene,klopa,usluga,predeo,odmor - EXTRA....uplatite (ali samo 31.12.) za docek u nekom od vidjenijih i cuvenijih mesta na Zlatiboru (ako necete u Lovcu),provedite se do ludila a u povratku vas ceka mir,tisina i pravi odmor posle dzumbusa.....to vam je moj predlog....uplatite 7 dana u hotelu "LOVAC" i imate i provod i odmor....''MON TU DUZ'' kako bi rekao Dell boy iz Mucki ;)

Vesna Ks
22.11.2007., 21:27
Daj neki broj,kontakt...

braca68
23.11.2007., 12:45
http://www.lovac.co.yu/

jerotije
23.11.2007., 14:09
Jel se stidis da stavis cenovnik ?

mimihumi
23.11.2007., 14:49
Ja sam sad rezervisala Apartman na Zlatiboru, i to vec 5-6 dana zovem sve žive telefone.

40 eura dnevno x 7 dana od 30 dec - 6 jan

Prošle godine smo išliod 2 janura do 9 janura i cena je bila 25 evra.

Muž i ja samo oko Nove Godine možemo da idemo na odmor. Iskreno, da ne idem sa detetom odlucila bi se za aranzmane Venecija, Budimpesta, Prag ispadne jeftinije od Zlatibora.:)

mimihumi
23.11.2007., 14:54
"Ma nije problem,desava se da ljudi ne mogu duze da ostanu...vi platite 5 noci,a slobodno stanite 2-3...?!:confused:)' Mozda bi bilo bolje da joj uplatim tih 5 noci,a da i ne idem...sto da se cimam...:evil: I gde sad da idem?A upalile se usi...?

Koje ludilo, stvarno su kreteni.

sanja
23.11.2007., 15:02
Nema sanse da ove zime idemo na Zlatibor, ne pad ami na pamet, New York toliko kosta..
Makar se cele zime sankali pored zgrade, ne idem.
O drugim planinama cu da razmislim...

jerotije
23.11.2007., 15:24
Pa skijanje u Austriji ili npr Sloveniji isto kosta kao na Zlatiboru. U danasnjem dnevnom listu "Alo" ima sve o cenama zimovanja

jerotije
23.11.2007., 15:27
Prosle godine kada nije bilo snega i gostiju 4-krevetni apartman u centru sam placao 15 eura dnevno. Sada za taj isti traze 50 eura. Zakon ponuda-potraznja. Logicno !

Vesna Ks
23.11.2007., 16:13
http://www.lovac.co.yu/

Odrah se zovuci taj broj,al ne javljaju se....

chokolada
23.11.2007., 16:56
Jedna moja poznanica je spominjala taj hotel Lovac, ne secam se sada da li je bila ili ce da ide ove godine. U svakom slucaju cula sam samo reci hvale. Samo cisto sumnjam da vec sada imaju slobodne apartmane za taj period. :?

bachata
23.11.2007., 20:50
Ja sam sad rezervisala Apartman na Zlatiboru, i to vec 5-6 dana zovem sve žive telefone.

40 eura dnevno x 7 dana od 30 dec - 6 jan

Reci mi gde se nalaze ti apartmani i imaju li 6-to krevetne apartmane?

Dr.Jekyll
23.11.2007., 23:31
Odrah se zovuci taj broj,al ne javljaju se....

To je stari broj i nisu skoro osvežili sajt.
Novi brojevi: 031 / 840-414 i 031 / 840-370
Nisam ih zvao za cene zato što za novu godinu radim a zimovanje ove godine propuštam

Vesna Ks
23.11.2007., 23:42
Hvala!

bachata
26.11.2007., 05:13
EEE konacno smo rezervisali Zlatibor za NG .... ne mogu vam jos uvek nista precizno reci oko smestaja je su to sve prijatelji odradili :) ali zato po povratku mozeeeee.........

topmodelsica
26.11.2007., 05:23
Zlatibor je uvek fensi, seksi, cool. Gosti obavezno zapamte imena vrhova, izletista i odusevljeno prepircavaju kad se vrate kuci sta kako izgleda, niko ne treba da se brine za vreme, sve je ekstra bez obzira na vreme i godisnje doba. A i smestaj su usavrsili.

domacin_uzice
26.11.2007., 11:34
Obratite na postove gospodjice topmodelsice, uvek iskreni i pouzdani

jerotije
26.11.2007., 12:10
Sve je tacno, bez komentara. Samo malo cene dole......nerealne su !

domacin_uzice
26.11.2007., 22:20
MA jok ralno je to :):D

Vesna Ks
26.11.2007., 23:05
A i fini ljudi-dozvoljavaju ti da uplatis 5 noci,a ostanes 3.....;)

gagisa
27.11.2007., 11:33
Pa dobro, nakon svih ovih komentara, odlucio sam se da pokusam da nadjem neki apartman na Zlatiboru, samo me interesuje ima li jos nesto slobodno, i po kojoj ceni.

mimihumi
28.11.2007., 10:50
Reci mi gde se nalaze ti apartmani i imaju li 6-to krevetne apartmane?

Naselje Karaula ali slobodnih apartmana vise nema.

Ah sad sam procitala i da ste nasli smestaj.. Lep provod zelim.

miljenkic
28.11.2007., 22:05
Ne znam koliko je jos aktuelno, ali posto sam bila dva puta preporucila bih pre RH centar (ne znam mu tacan naziv) nego Panoramu, na lepsem je mestu i u malo boljem stanju od Panorame. Hotelska hrana i nije nesto, ali u okolini hotela se mogu naci domace palacinke od heljdinog brasna i odlican zlatarski sir. Priroda je zaista lepa i pravo je mesto za odmor i setnju i nista vise.

mimihumi
29.11.2007., 14:27
Vesna Ks a da li je ta cena od 1800 din i oko nove godine ili je nešto veća?

cekiceki
29.11.2007., 18:51
ima li sta?

Vesna Ks
29.11.2007., 22:13
Rekose da ne menjaju cenu za N.godinu

mimihumi
30.11.2007., 10:27
E, ovo samo meni moze da se desi.

Ja se lepo dogovorim sa covekom ,rezervisem apartman i on kaze kad stignete posaljite depozit, proslo 5 dana i ja ga zovem da kazem da sam poslala jutros novac a on kao ja sam mislio da ste odustali i izdao sam drugom, tj ako ne uplati taj neko danas do podne onada mozete vi opet da upadnete na to mesto.

:mad::mad::mad:

sexy lady2005
30.11.2007., 13:35
Daklem, moram i ja nesto ovde da dodam...
Toliko sam ispljuvala crnogorce letos, da su bezobrazni, pokvareni i da su uzasno nalupali cene, ALI ONI IMAJU MOREEEEEEEEE, A STA VI ZLATIBORCI NUDITE???
NISTA, AMA BAS NISTA!!!!
A toliko ste napucali cene...
Ne zelim da imenujem apartman koji sam malo pre zvala, ali nisam mogla da verujem sta mi je zena rekla: do 28.12. trokrevetni apartman je 35e (sto je sasvim normalna cena), a od 28.12. je 100E !!!! Ne postoji toliko bezobrazna rec koju bih upotrebila za ovako nesto. Izvinite, ali sta se to tako spektakularno desava od 28.12.?????? Da li taj apartman tada dobija neku carobnu moc, da li cu doziveti nesto magicno u tom apartmanu,. posto ce mu cena biti ne 2, nego cak tri puta veca...????
NEMAM KOMENTAR...
Samo mi zaista, ali zaista mi nije jasno kakav smo to narod, jer na Zlatiboru vise skoro da nema slobodnog mesta za docek nove godine!!! Da li je moguce da smo dozvolili da nas tako shishaju???

Vesna Ks
01.12.2007., 01:31
Zato sam ja i pocela ovde da negodujem...Apartman od 30E oko N.godine je 100!:confused:A navalica kao da je dzabe...:?:

Dr.Jekyll
01.12.2007., 04:07
Pa koji to "jadnici" dolaze 100 e. da plaćaju.....volim Zlatibor ali nisam znao da i tamo postoje go.na od ljudi

mimihumi
01.12.2007., 12:16
Nemam reci , 100 evra apartman. Pa sta nude stvarno za te pare. Nisu normalni.

bmbl
01.12.2007., 12:37
nema vajde od toga sto pricate. to je zakon ponude i potraznje. dok postoje ljudi koji nemaju mozak i placaju cene koje im ljudi kazu dotel ce i da bude tako. sta da vam kazem, MOZE IM SE.
ja sam bio uporan 2-3 dana zvao 1000 oglasa i na kraju, prekjuce, nasao vikendicu 90€ dnevno za 9 osoba tj. 10€ po osobi nocenje i odmah smo kaparisali 5 dana.znaci za 450/9=50€ dobili smo vikendicu na zlatiboru u samom centru 5 minuta od jezera.ipak ima realnih ljudi ali treba traziti.

bizoncic
02.12.2007., 14:42
Interesuje me kako mogu da odem na jedno od ova 3 mesta posle NG, recimo da se iznajmi apartman za 3 osobe 2 odrasle i jedno dete, da postoji fizicki odvojene 2 sobe, a da se ne prođe bas preskupo...

Cene po Internetu deluju malko nerealno, pa bih vas zamolio za pomoć jes sam siguran da ima vas koji poznajete situaciju

hvala unapred

Nokaut 5.5.5
04.12.2007., 12:19
e pa ljudi ono sto sad zarade to im je za celu sezonu ja znam kako je na zlatiboru kad nema nikog

Dr.Jekyll
04.12.2007., 12:35
e pa ljudi ono sto sad zarade to im je za celu sezonu ja znam kako je na zlatiboru kad nema nikog

Gresis i to veoma...za razliku od recimo Kopaonika na Zlatiboru je zivo tokom cele godine...razlika je samo ta sto je na Zlatiboru zimi skuplje nego leti....predivno je doci na Zlatibor pa cak i u Aprilu i Maju ili Septembru,Oktobru.....bio,video,odusevio ;)

cada
13.12.2007., 20:24
Moj predlog dok Zlatko ne olabavi.
Bajina Bašta hotel Drina i ostalo.Ko ide kolima, začas do vrha Tare, začas do Perućca itd.
Cene na sajtu taratours.co.yu

Mogilok
17.12.2007., 23:24
Drustvo, moja mama izdaje lep apartman na Zlatiboru, preko puta ski staze,veliki je, komforan, dve sobe spavace, dnevni boravak,kuhinja, hodnik,kupatilo... Centralno grejanje,tv,dvd,parking mesto obezbedjeno! Idealan je za porodicne ljude, grupu prijatelja, zaljubljene parove, starije ljude! Cena je raznolika,oko Nove godine je uvek skuplje, a u ostalim periodima je jeftinije! Tacnije,cena zavisi od perioda kada biste rezervisali! Sve sto vas zanima mozete mene da pitate ovim putem,a ako vas bas zanima neka rezervacija onda kod mame,031/845-679, 062/469-735. NEGO NISAM SAMO ZBOG REKLAME OVDE! VOLJNA SAM DA VAM ODGOVORIM NA SVA PITANJA O ZLATIBORU< STA JE ZANIMLJIVO,GDE JE DOBAR PROVOD, HRANA, IZLETI ITD. SVE STO VAS ZANIMA PITAJTE, A JA CU VAM SA ZADOVOLJSTVOM ODGOVORITI!!!!!!!;):p;-)

Mogilok
18.12.2007., 00:09
Pa evo da vam ja malo kazem za Zlatibor,posto dosta znam o tom famoznom mestu. Da je PRESKUP,to stoji i dalje na tu temu ne bih.Nas narod je takav,sto je skuplje oni vise trce tako da zlatiborce ne treba kriviti sto podizu tolike cene! Zasto ljudi da ne zarade pare kad imaju priliku? Pa svako bi to iskoristio, zar ne?!!!!! Smatram da na Zlatiboru postoji dosta zanimljivih mesta koja se mogu posetiti tako da vam svaki dan bude drugaciji.... Sirogojno, vodopad u Gostilju,Ribnicko jezero,bazeni KOD KOMSA,Jezera,blizu je i Mokra gora i Kusturicino selo da se obidje.... Sam Zlatibor kao mesto ima lepe kafice, restorane,trg,jezero,sume i livade za setnju,voznja planinskim cetvorotockasima,zimi ski sanke,sabor trubaca,pijacu sa najboljim kajmakom i prsutom itd,da ne nabrajam vise,nekome ni ovo nije dovoljno, al smatram da ima svasta da pruzi i zimi i leti za razliku od Kopaonika koji se samo svodi na vratolomno skijanje i to je to,a isto je nenormalno skup... Ne znam, mozda se ne slazete samnom, al mislim da nije tacno da Zlatibor nema sta da pruzi! I ja smatram da je bolje za te pare otici u neki svetski grad,ili obici neku svetsku destinaciju,jer isto kosta,ali i ZLATIBOR ima neku svoju car koju treba iskoristiti na najbolji nacin i pra va je steta da ga ne posetite! U danasnje vreme za sve treba dosta novca, pa kako onda da ne treba za Zlatibor koji je toliko popularan i POSECEN! Ja sam sa Zlatibora,nisam pristrasna,vec realna,obidjite mest koja sam navela,a da,i krcmu GAJEVI,pa ce vam sve biti jasno! I ja se slazem da je skupo,al mogu vam reci da je van sezone smestaj mnogo jeftiniji,stvarno je pristupacan,i izleti manje kostaju i tada sve moze sa mirom da se obidje! U sezoni je velika navala na ovo mesto,ljudi se grabe za smestaj tako da je sve nenormalno skuplje! PS: Uporedite samo cene **** i hrane po beogradskim kaf i res i zlatiborskim,ISTE ILI JE CAK BG SKUPLJI,a ja smatram da takve cene moraju imati bar neko pokrice sto su tolike,a Zlatibor je ipak za sada najpopularnije i najposecenije turisticko mesto u Srbiji! Pooooooooozzzzzzzzzzzz! I pitajte slobodno sta god zelite i naravno slobodno me bojkotujte,ja se ne ljutim!;-)

turistkinja
18.12.2007., 09:31
Kad si vec raspolozen-a za pomoc onda jedno pitanje.
S obzirom da smo rezervisali sobu (bez kuhinje) na Zlatiboru za Novu Godinu gde mozemo da uplatimo polupansion (povoljnu a dobru klopu)

Mogilok
18.12.2007., 13:16
Mozes da probas Vila Jelena,to je preko puta ski staze,kod prodavnice TALIJA,tako se raspitajte da bi lakse nasli,moze i restoran Srbija iznad jezera,pa se malo ide uzbrdo i tu je,tu je hrana vrh,a nije skupo,imaju i pice koje su extra a najjeftinije, a moze i Zlatan bor, u samom centru,al je tamo mozda malo skuplje,al ipak proverite,br tel SRBIJE je 031/841-680,pa mozes da proveris cene! Lep provod zelim! A br vile JELENA je 841-463.

Mogilok
18.12.2007., 23:19
Interesuje me kako mogu da odem na jedno od ova 3 mesta posle NG, recimo da se iznajmi apartman za 3 osobe 2 odrasle i jedno dete, da postoji fizicki odvojene 2 sobe, a da se ne prođe bas preskupo...

Cene po Internetu deluju malko nerealno, pa bih vas zamolio za pomoć jes sam siguran da ima vas koji poznajete situaciju

hvala unapred

Probaj na ove brojeve 031/845-679 i na 062/469-735,apartman je idealan za porodicu jer ima dve zasebne spavace sobe,d.boravak,kuhinju,kupatilo. Nalazi se preko puta ski-staze,obezbedjeno parking mesto itd a na ovaj broj 031/841-836 mozete dobiti za jednu sobu manji apartman a na istoj lokaciji! Zovnite i raspitajte se kada je slobodno i naravno vidite kolike su cene! Srecno!

turistkinja
19.12.2007., 08:51
HVALA

alesandro
19.12.2007., 15:15
pokusavam da nadjem pristojnu 2-krevetnu sobu ili apartman na zlatiboru od 30.12 do 02.01. ali bez uspeha. sve je rezervisano ili prodato. ako imas neki telefon za smestaj u ovom terminu bio bih ti veoma zahvalan na pomoci.