Vidi punu verziju : PIT BUL
Devilish Dog
23.06.2003., 18:37
STA MISLITE o pit bul-u?
Pas je ok htela sam da ga kupim ali mi moji nedaju kazu da je to opasan pas da kad omatori postaje agresivan itd.... ali ja im neverujem to je lepo i snazno kuce i to bi bilo to.
Hmmmmmmmmm
01.07.2003., 15:32
vidi lola to nije istina pitovi su divni psi imam ih vec deset godina i nikada nebih mogao ni da zamislim da imam bilo koju drugu rasu pozdrav.
black-devil
04.07.2003., 15:47
obozavamga, ja imam pit bulla:))
I ja sam verujuci tako nekome, a iz dubokog ubedjenja da karakter psa zavisi od vaspitanja i pristupa vlasnika, kupio dva pit-bulla (brata i sestru iz istog legla). Pruzio sam im svu mogucu ljubav i negu, ali ih to nije sprecilo da jedno drugom ne pokidaju usi i nanesu ozbilje povrede vec posle nekoliko meseci zivota. Poslednji stadijum je rezultovao u tucama sa otvorenim ranama pri cemu je bilo nemoguce razdvojiti ih (grc vilice).
Pas je drugim recima degenerik, posto je kao takav i stvoren dugotrajnom selekcijom istih. Naravno da postoje izuzeci, i drago mi je zbog toga, posto mi ih je iskreno zao!
jasnak@verat.net
28.07.2003., 00:14
Pit je snazan i lep pas.Veoma pametan,nije degenerik vec nista vise od dobermana i sarplaninaca koji napadaju decu i vlasnike.Price tipa-Dogama,u poznim godinama urasta kost u mozak pa ubijaju vlasnike-su cista izmisljotina,
slicne price o pitovima,takodje. Vlasnik mora biti dovoljno zreo i dosledan u vaspitavanju svog psa bez obzira na rasu.A ljudi koji ne znaju ni sta zele od svog zivota,nemaju osnovno vaspitanje-NECE nikada imati uspeha ni u dresuri malene pudle,samo sto ona nikome ne moze da naudi.Znaci-treba birati ljude kojima da se poveri dresura.Oni su opasniji i od najvecih zveri.
jasnak@verat.net
28.07.2003., 00:15
Pit je snazan i lep pas.Veoma pametan,nije degenerik vec nista vise od dobermana i sarplaninaca koji napadaju decu i vlasnike.Price tipa-Dogama,u poznim godinama urasta kost u mozak pa ubijaju vlasnike-su cista izmisljotina,
slicne price o pitovima,takodje. Vlasnik mora biti dovoljno zreo i dosledan u vaspitavanju svog psa bez obzira na rasu.A ljudi koji ne znaju ni sta zele od svog zivota,nemaju osnovno vaspitanje-NECE nikada imati uspeha ni u dresuri malene pudle,samo sto ona nikome ne moze da naudi.Znaci-treba birati ljude kojima da se poveri dresura.Oni su opasniji i od najvecih zveri.