PDA

Vidi punu verziju : "Dolazim po tebe i vodim te sa sobom"

Myra
09.01.2004., 15:47
Zar to nije romanticno?

RadoznalostJeUbilaMacku
09.01.2004., 16:39
Zvuči kao bajka, kao onaj kraj koji samo nagoveštava novi početak "i živeli su srećno..."

/me se raznežila

nije_lako
12.01.2004., 04:00
Moze biti...samo zavisi gde? :wink:

Dido
15.01.2004., 03:01
Myro dozivela sam da cujem tu recenicu - ali mu jos nisam dozvolila - ako si to napisala iz licnog iskustva zelela bi da cujem tu bajku - PLEAS HELP ME

Savremenik
15.01.2004., 03:28
E ljudi, pa da li je neko ipak citao tu knjigu. Zaboravih kako se zove taj Italijan sto ju je napisao, ali nije mu to jedina knjiga koja valja. I da... postoji forum o knjizevnosti! 8)

Myra
15.01.2004., 08:43
Myro dozivela sam da cujem tu recenicu - ali mu jos nisam dozvolila - ako si to napisala iz licnog iskustva zelela bi da cujem tu bajku - PLEAS HELP ME

Dido,
Samo sam citirala naslov mog omiljenog romana, na italijanskom TI PRENDO E TI PORTO VIA mog omiljenog pisca Nikola Amanitija. To se i vidi jer sam poruku stavila pod znake navoda. Neobicno mi se dopala njegova recenica i zelela sam da je i drugi procitaju. Nisam je napisala iz licnog isksustva, mada bih to jako volela. Pored ostalog, Amaniti je napisao jos jednu – isto veoma lepu pricu – roman ciji je naslov “Ne bojim se” ili IO NON HO PAURA. Zato – pravac knjizara – ne verujem da ih imaju biblioteke (ali nije lose proveriti), jer ih je pisac relativno skoro napisao.

Myra
15.01.2004., 08:47
E ljudi, pa da li je neko ipak citao tu knjigu. Zaboravih kako se zove taj Italijan sto ju je napisao, ali nije mu to jedina knjiga koja valja. I da... postoji forum o knjizevnosti! 8)
Savremenice,
Znam da postoji forum o knjizevnosti, ali sam smatrala da je naslov poruke veoma romantican (procitaj sta sam napisala Didi) i pogodan za pricu i razmisljanje o istom... Ne ljuti se na mene.

Dido
15.01.2004., 12:08
Myro hvala ti za kjigu idem da je potrazim - mozda i iyvucem neku pouku u ovoj situaciji - u velikoj sam dilemi DIVNA SI i hvala ti za preporuku i razumevanje

Dido
15.01.2004., 12:10
Myro ako budes raspolozena za takav razgovor tj. na tu temu ja sam tu

wishfish
16.01.2004., 21:13
FENOMENALNO :)

Vanilla
17.01.2004., 11:32
dodji i Fodi me... ma nek ide ziFot....

lepi dzoni
29.01.2004., 02:48
Nije losa knjiga
Citao sam je na moru, pravi ambijent za tako nesto. Malo vise za devojcice nego za decake. Cuo sam da neki nas poznati reziser treba da snima film po toj knjizi. Ne mogu da se setim koji, ali jedan od najpoznatijih u svakom slucaju.

Milow
29.01.2004., 10:28
Dolazim po tebe i vodim te sa sobom

U potpisu Death :wink:

Scheherezade
24.02.2004., 00:45
Kaže, došao je po mene. Ali kaže isto i da se nećemo sresti. Došao je samo po deo moje duše... Ima je dovoljno, zato neka uzme koliko želi...

kojote
24.02.2004., 14:55
Kaže, došao je po mene. Ali kaže isto i da se nećemo sresti. Došao je samo po deo moje duše... Ima je dovoljno, zato neka uzme koliko želi...

JA ZENI PRAVOJ NE KAZEM-IZVINI-NEMA SE TU STA RECI
NEGO,HAJDE LEPO ZAMNOM-VODIM TE KA TVOJOJ SRECI.
autor:evo,dodjoh ja... :idea:

Scheherezade
24.02.2004., 15:24

Vodi me! :)

kojote
24.02.2004., 15:38

Vodi me! :)

DAME BIRAJU! JA SAM KOJOTE-VOLIM PROSTRANSVA...DA JURCAM...ZA NJIMA... :idea:

Scheherezade
24.02.2004., 15:43

Pružila sam ti ove reči umesto ruku, vodi moju dušu tamo gde nema tamnih senki, tamo gde dan počinje osmehom.

kojote
24.02.2004., 15:54

Pružila sam ti ove reči umesto ruku, vodi moju dušu tamo gde nema tamnih senki, tamo gde dan počinje osmehom.

Prihvatio reci...zgrabio za ruku...a sa duse,e sa duse najlakse skidam-muku... cekam te tamo gde se sve to...ukrshta. :idea:

Scheherezade
24.02.2004., 16:06
Prihvatio reci...zgrabio za ruku...a sa duse,e sa duse najlakse skidam-muku... cekam te tamo gde se sve to...ukrshta. :idea:

Ne, ne čekaš me, već me vodiš. Drži me čvrsto za ruku, jer tamo gde ukrstimo reči, možda će se duše prepoznati. :wink:

kojote
24.02.2004., 17:58

Ne, ne čekaš me, već me vodiš. Drži me čvrsto za ruku, jer tamo gde ukrstimo reči, možda će se duše prepoznati. :wink:

Da,cekam...i vodim te.A reci...ukrstamo ih i ovde...prepoznale su se...ukrstenica je tu...a i tamo je...zato cekam i vodim ... :idea:

Scheherezade
24.02.2004., 19:44
Da,cekam...i vodim te.A reci...ukrstamo ih i ovde...prepoznale su se...ukrstenica je tu...a i tamo je...zato cekam i vodim ... :idea:

Stižem, ubrzano dišući. Ne znam da li zbog žurbe ili uzbudjenja, ali srce je nemirno. Pružam ti obe ruke... vodi me... vodi me tamo gde se ukrštaju reči, osmeh i ljubav...

kojote
24.02.2004., 20:19
Stižem, ubrzano dišući. Ne znam da li zbog žurbe ili uzbudjenja, ali srce je nemirno. Pružam ti obe ruke... vodi me... vodi me tamo gde se ukrštaju reči, osmeh i ljubav...[/quote]

Svojom suvom usnom lupkam vec po tebi,ko motkom kad pastir lupa po samoci...mirno nije...samotno je...uzbudjenje svoje donesi,zurbu...zaboravi se u njoj uvek nesto...zauvek :idea:

Snezna_kraljica
24.02.2004., 20:31
Pa, dobro, koju ti volis od nas dve? :cry:
Ne volis me nimalo... :cry: :cry:
Plakacu u tisini, ledenim, kristalnim suzama... U svom ledenom, sneznom svetu... Daleko od ljudi... samo zvezde i ja... svetlucaju zvezde, ali i moja tuga, moje suze, moja zelja... i svedoce o vremenu, vecnosti, ljubavi, strahu i snovima... isto tako neostvarenim i ledenim... hladno je... zagrej mi srce, nek se istopi od strasti...
Samo tvoja, Snezna_kraljica...

kojote
24.02.2004., 20:43
Stižem, ubrzano dišući. Ne znam da li zbog žurbe ili uzbudjenja, ali srce je nemirno. Pružam ti obe ruke... vodi me... vodi me tamo gde se ukrštaju reči, osmeh i ljubav...[/quote]

Smiri nemirno srce svoje,makar na tren ...nije to- tamo-zaseok mali,pridji...ruke sto pruzas na pogled moj stavi,pa nakon sto dlan jedan drugom javi...:gle,videh ja osmeh...a ja rec dodirnuh dlanom,odjekom javi brat-dlan...na tom je mestu ljubav,zapljeskaces tad...dok dlanom o dlan... :idea:
p.s.evo ti pokloncic cmizdravice slatka...po jedna ruza princezi svakoj...

kojote
24.02.2004., 20:43

Smiri nemirno srce svoje,makar na tren ...nije to- tamo-zaseok mali,pridji...ruke sto pruzas na pogled moj stavi,pa nakon sto dlan jedan drugom javi...:gle,videh ja osmeh...a ja rec dodirnuh dlanom,odjekom javi brat-dlan...na tom je mestu ljubav,zapljeskaces tad...dok dlanom o dlan... :idea:

Snezna_kraljica
24.02.2004., 21:20
Plakacu u tisini, ledenim, kristalnim suzama... U svom ledenom, sneznom svetu... Daleko od ljudi... samo zvezde i ja... svetlucaju zvezde, ali i moja tuga, moje suze, moja zelja... i svedoce o vremenu, vecnosti, ljubavi, strahu i snovima... isto tako neostvarenim i ledenim... hladno je... zagrej mi srce, nek se istopi od strasti...
Mani se orijentalnih devojaka, i podji sa mnom u moj svet hladnoce, jer te samo ja volim... I grejacu te svojim vrelim srcem u hladnim, sibirskim nocima... I zastiti od tuge, zla i snova... jer te niko ne voli kao ja...

kojote
25.02.2004., 00:14
Mani se orijentalnih devojaka, i podji sa mnom u moj svet hladnoce, jer te samo ja volim... I grejacu te svojim vrelim srcem u hladnim, sibirskim nocima... I zastiti od tuge, zla i snova... jer te niko ne voli kao ja...

Beba slatka.Princeza senzualnosti...ukrstanje puteljaka...staze...LJubim te.Beskrajno dirnut recima tvojim...Cekacu te...u ljubavnoj ukrstenici...da odrastes...jos malo samo...ali sada...ne jos... :idea: