Vidi punu verziju : MATORCI!?! AAAAAAAA!!!
ja sam rekla svoje, sad vi...
no comment :) matorci rulez :)lol
JaH_G|rL
23.06.2003., 13:45
Moji matorci su strava,bez ironije ili iceg drugog, ne bih ih nikad menjalaaa! ;)
sugar-plum
23.06.2003., 17:50
sto se matoraca tice cool su
neznam sta bih bez njih nista mi ne brane daju kinte ali umereno nisam ni ja neko razmazeno derle.
Ma pored njih ko ne poludi nije normalan :>
sugar-plum
24.06.2003., 12:25
k4lee kako sam ja normalna??? hehe
imaju i oni svoje bubice ali trebas sa njima da budes kao drug kapiras da im pokazes da si odgovoran i nikako nemoj kad se svadjas sa njima da dignes nos i da se napravis pametnijim od njih.to se nikad dobro ne zavrsi.
ghgfhgf
24.06.2003., 20:11
pa neki matorci su grozni smorovi ali neki su skroz cool,npr. moji ne gunjdjaju sto me stalno boy zove daju money,strava,sta da kazem
Moji matorci su strava,bez ironije ili iceg drugog, ne bih ih nikad menjalaaa! ;)Ne bi ih menjala!!S*it.Moji su zivi smor moj jedini kometnar.
Sh*t you call a heart...
http://www.cs-centar.net
JaH_G|rL
25.06.2003., 18:27
Slazem se sa ovim,ali valjda i zavisi to kakav odnos ti imas sa njima,kako se oni prema tebi postavljaju i obrnuto...
FUNNYMAN
25.06.2003., 18:39
Keva je ok, ali me cale totalno smara
dread_girl
02.07.2003., 23:05
ja moje mnooooogo volim,i ne bi ih menjla nizasta na svetu :D
Sasha85
19.03.2004., 12:40
Ta slika je odvratna... :( Muka mi je...
...Slazem ssse...I ja sam to teo malopre da napishem....Pametno od tebe shto si je izbrisala)
QchCK*a
19.03.2004., 14:05
Moji imaju neki sindrom od koga ili ne mogu da razgovaram sa njima, ili samo melju (prebacuju, se*u, zvocaju, popuju, gundjaju.....).
+ PREVISE ocekuju od mene.
Fiorella
19.03.2004., 14:42
Moji su savrseni.
mama je ok,a tatu skoro i da ne vidjam tako da mi je 8)
Sasha85
20.03.2004., 00:28
...Slazem ssse...I ja sam to teo malopre da napishem....Pametno od tebe shto si je izbrisala)
Kako da ne izbrisem onu grozotu... :(
Stvarno nas ima raznih...
A shta je bilo na toj slici?
Sasha85
20.03.2004., 01:09
Neki covek kako bode u ledja neku zenu..... Krv na sve strane... Jezivo... :cry:
Sasha85
20.03.2004., 01:36
Zao mi je Trabare,ali ako sam ja morala da vidim tu sliku,potrudicu se je vise niko ne vidi...
mario80
20.03.2004., 03:43
imam ja snimaki kako kolju cecena u gro planu na travi a neko mu drzi glavu nogom...rada bih ga ustupao znalcima... 8) ima i zvuk...na kraju cecen krklja... :roll:
mario80
20.03.2004., 03:44
Neki covek kako bode u ledja neku zenu..... Krv na sve strane... Jezivo... :cry:
pa se ti zezaj... :roll:
Alexandra9
20.03.2004., 12:05
Sa mamom se super slazem... kao sa drugaricom...
slytherin_rules
20.03.2004., 16:17
Sa majkom mi je sve ok, ono, nista mi ne brani,itd. Ali mi je cale mnogo staromodan, i onda nema momaka, nema izlazaka posle pola 12-12, i tako to. Mada mi uvek daju kintu kada mi je potrebno (i kada nije), i vise nego sto mi treba! Za to im hvala, sto mi uvek daju za sve! Tako da mi posle i nije frka sto ne mogu da izlazim kasnije, ako uzmem parice pa nakupujem cokolade, uvalim se u fotelju i uzivam u toplim zracima TV-a :P :P :P
mario80
20.03.2004., 22:42
ma bitno da su preko 8) 8) 8)
Sa majkom mi je sve ok, ono, nista mi ne brani,itd. Ali mi je cale mnogo staromodan, i onda nema momaka, nema izlazaka posle pola 12-12, i tako to. Mada mi uvek daju kintu kada mi je potrebno (i kada nije), i vise nego sto mi treba! Za to im hvala, sto mi uvek daju za sve! Tako da mi posle i nije frka sto ne mogu da izlazim kasnije, ako uzmem parice pa nakupujem cokolade, uvalim se u fotelju i uzivam u toplim zracima TV-a :P :P :P
Kako je tebi zivot bedan.......)))
pakleni andjeo
23.03.2004., 22:23
moji su OK,naravno smaraju ponekad,ali uglavnom su super
Bliznakinja
23.03.2004., 22:38
Moji su super.Keva se nesto promenila na bolje,ne znam sta joj je,ali meni odgovara,cale je isto cool...sve u svemu ne zalim se.A kakvi roditelji takva deca..xexe :wink:
pakleni andjeo
23.03.2004., 22:46
A sta je to bilo sa tom slikom?
A sta je to bilo sa tom slikom?
:?
Electra
27.03.2004., 18:10
Ja se sa svojima mnogo i neprestano svadjam, ali svejedno ih ne bih menjala! A svadjamo se oko svega... najvise zbog toga sto se svadjam sa mladjom sestrom koju ne podnosim (bolesno, ali ja zaista ne mogu da je smislim), zbog toga sto mi je u sobi nered (kreativni haos :wink: ), zbog skole... vidite, ja sam oduvek sebi postavljala visoke ciljeve tako da su oni navikli na to... i tovare me kad dobijem 3... a tek keca :P ali moram da naglasim da se zbog svojih ocena prvenstveno ja nerviram, pa tek onda oni! Dalje, svadjamo se zbog odece jer mi je kao i vecini devojaka :wink: orman toliko pun da ne moze ni da se zatvori a ja vecno kukam kako ,,nemam sta da obucem''... i to je to, standardne carke s roditeljima... Ali mnogo ih volim! Tata je legenda, a i mama je super (kad se ne svadjamo, he he :D )!