PDA

Vidi punu verziju : Pokloni - kuce, mace i ostalo

Stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

kinolog
22.09.2003., 11:46
Imam dva legla zlatnog retrivera ili 15 stenadi a nisam u mogucnosti da ih hranim i uzgajam sve.javite se sto pre molim vas.

miki m
23.09.2003., 21:16
Htio bih uzeti 1 musko stene ali ne znam kako da dodjem po njega s obzirom da sam u banja luci,jedino ako ovo nije neka sala,inace obozavam pse.

23.11.2003., 18:35
Imam dva legla zlatnog retrivera ili 15 stenadi a nisam u mogucnosti da ih hranim i uzgajam sve.javite se sto pre molim vas.

evo javljam se
085 312 281
kako da dodjem po njega i gdje?

Sasha85
23.11.2003., 18:42
Hocu i ja... Musko ako moze... Samo ne znam kako da ga uzmem... Javi se ako ovo nije sala da nam das neki predlog...

vishnja
09.12.2003., 20:54
jel ova ponuda vazi jos uvek?ja bih musko zensko.nije vazno!

vishnja
09.12.2003., 20:54

Bikica
10.12.2003., 21:46

Ako si i dalje zainteresovana, a tamo je sve podeljeno, ja imam jos nekoliko stenaca, vrhunskog porekla sa papirima. 064/14 98 021

Bikica
10.12.2003., 21:50
Hocu i ja... Musko ako moze... Samo ne znam kako da ga uzmem... Javi se ako ovo nije sala da nam das neki predlog...

Ako su tamo stenci razdeljeni, ja imam takodje, vrhunskog porekla, sa rodovnicima, ali ih prodajem po veoma povoljnoj ceni

tel: 064/14 98 021

jelena793
02.02.2004., 02:03
Posetite sajt

http://solair.eunet.yu/~vuckocom

... i usvojite kucu ili macu sa ORCA-inog sajta za udomljavanje.

smeh
14.12.2004., 23:13
Da bi sve bilo na jednom mestu, da bi svako ko želi poklon mogao lako da pronađe, molimo vas da ubuduće kada želite da poklonite neku životinju ne otvarate novu temu.
Preporuka je da se i postojeći postovi prebace ovde.

Skippy
04.01.2005., 14:44
evo ja poklanjam kuce:

http://www.zoopage.co.yu/usvajaliste/details.php?image_id=13&sessionid=e03836f683744682b5c63d8d026eb127

sunchica
09.01.2005., 21:44
A ja bih volela da dobijem " malteshku pudlu " uzasno mi je glupo da kupujem psa .. !!!

cossa
15.01.2005., 23:51
zelim da cuvam sijamsku macu ,ili je kupim.
stdraiv@ptt.yu

celoom
07.02.2005., 12:29
Htela bih da udomim 3 preslatke kuce. U pitanju su mesanci, imam 2 zenke i jednog muzjaka, u kuci mi je postala bas guzva (imam 9 zivotinjica trenutno 6 kuca + 3 mace). Ako neko zeli ili zna nekog ko bi mogao da ih lepo mazi i pazi neka se javi cim pre!!! Hvala. Poz.

Devilmaycare
05.03.2005., 12:33
Ako nekom treba mešanac, sa suviše terijerske krvi, poslušan kad njemu to odgovara, dakle, kuče sa karakterom, godine... neodređene, tipujemo na dve, usput voli da juri automobile i mislim da je sklon samoubistvu, jer, zaboga, život bez vlasnika, nekog ko će ga voleti i paziti, i kome će on nesebično dati svu svoju ljubav i posvećenost i nije neki život, e, dakle, ako neko želi baš takvo kučence... nek se javi! :)

mirjanav2004
10.03.2005., 21:06
primila bi na poklon belu pudlicu
imam odlicne uslove za cuvanje :!:

ielena
17.03.2005., 13:29
Zasto ne biste "primili na poklon" mesance? Slatki su kao i rasni psi. Mislim da za ljubimca nije bitno da bude "markiran" :D

Ma_Ya
27.03.2005., 15:12
posto vidim da ovde ima ljudi koji vole pse-molim vas sve za pomoc: zimus je ispred mojih vrata, na onih -15, zavrsila kucka i to mrtva bolesna, sa sve ogromnim stomakom. da skratim pricu, izlecili smo je, brinuli se o njoj i docekali 8 preslatkih stenaca. Tri sam uspela da udomim a sa ostalih pet stvarno ne znam sta cu. Psici su dobri, zdravi i veseli i preslatki, ocisceni od parazita a planiram i da ih vakcinisem, jedini je problem sto ne znam sta cu sa njima. jel ima neko neki predlog!?!?!!?!? ili neko dvoriste!?!?! jedno po jedno.....

maja

p.s. e-mail: hidden_catch@hotmail.com

http://www.mycity.co.yu/phpbb/uploads/3286_PICT0190.JPG

Ma_Ya
31.03.2005., 19:22
...ok, ovako: na srecu :D , malenu sa slike smo udomili u nedelju i mislim da ce joj biti odlicno u novom domu. ostala su jos dva muzjaka i dve zenkice, slikala ih juce (moglo je i bolje- ali bar se nesto vidi) i nadam se da ce se uskoro naci neko posto vec postaje guzva ovde kod mene.
sto se tice velicine, kuja je velicine kokera npr., ali mislim da ce psici biti veci od nje.
u svakom slucaju, tu su vam slike pa pogledajte ( I POMAZITE)

m.

p.s. beograd on-line

http://www.mycity.co.yu/phpbb/uploads/3286_debbeli.JPG
http://www.mycity.co.yu/phpbb/uploads/3286_Djole.JPG
http://www.mycity.co.yu/phpbb/uploads/3286_malena.JPG
http://www.mycity.co.yu/phpbb/uploads/3286_malena2.JPG
http://www.mycity.co.yu/phpbb/uploads/3286_malena%20i%20djole.JPG

mmn
15.04.2005., 15:15
Evo mi ovde poklanjamo jedno malo siroce koga niko nece, staro 4 meseca,pomalo nestasno,preslatko...U pitanju je mesanac. Ne bi je poklanjali ali nemamo uslove da je zadrzimo.

Peruzzi
17.04.2005., 17:41
Burazeru kucka okotila 9 komada, dva su propala, a jedno je rezervisao. Ostalo ih je jos sest. Pravi su antihristi, neznam sta da im radim. Ako ih neko ne uzme moracu da ih poubijam (ili da ih ostavim negde u drugom kraju grada pa da crknu od gladi), sto bas ne bi bilo fino....
Druga kucka je okotila dva komada, jedno musko, drugo zensko. Cupavi, crno-beli, mnooogo su cakani. Ostavio bih ih, ali vec imam puno dvoriste kerova, pa bi ovi bili vec previse...
Ako dodjem do foto-aparata mozda i ostavim slike, pa birajte :)

Ovih 6 komada su skroz crni, imaju kratku dlaku, i prosto su mi odvratni (mada ukusi su razliciti), a ona dva su prosto predivni...
Mesanci su.

Pa, narode, ako bi ko hteo da i uzme neka se javi.
Ja ne znam gde cu ih...vec imam 4 komada...

gigule
22.04.2005., 18:35
mace na poklon
pogledajte oglas:

http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=79428

smeh
26.04.2005., 17:21
Poklonila bih prelepe domace macice, stare 2 meseca, nekome ko voli zivotinje i ko bi znao da ih lepo cuva.
Zainteresovani se mogu javiti na ana_ana@verat.net, ili na tel: 018/45-505.

Peruzzi
27.04.2005., 00:53
Okotila mi se macka juce. 4 komada, dva sarena, jedno belo i jedno crno. Ko hoce neka se javi.

Uzeo bih ako neko ima, neku zutu chupavu macku (tj mace koje ce da postane takvo). Ali da bude extra chupava

branislav
06.05.2005., 12:06
POKLANJAM SIJAMSKU MACU STARU GODUNU DANA
Tel 063 430 425

LIJA
07.05.2005., 01:12
EH, kada bi neko poklanjao Bernardince,velike papagaje (Aleksandre) ili iguanu. :D
Znam da se sada vec smejete, ali rekoh napisacu ovo, pa mozda i upali, jer ja svakako nemam sta da poklonim, a mog psa ne dam nizasta na svetu.Pozdrav!

skola
08.05.2005., 19:21
Jednoj slatkoj i pametnoj kuci potreban je neko da se brine o njoj ! Rasa nepoznata . Ako neko prepoznaje rasu neka nam se javi !!
Kontakt putem e-mail-a na adresu medskola@ptt.yu
Osoba za kontakt Dobrila .
Lokacija Valjevo . Hvala!!
http://img70.echo.cx/img70/4325/15dm.jpghttp://img70.echo.cx/img70/5049/23zd.jpg

arttim
06.06.2005., 03:08
POKLANJAM MALO TIGRASTO MACE (zensko) ima oko mesec... dva , pametno...

tanjaart2007@yahoo.com

?
15.06.2005., 13:15
poklanjam male rode samo poshtenim gradjanima

*

"e da ne znas mozda nekoga ko bi uzeo mace? tek sam se ratosiljala mojih, kad mi neka lutalica donela u podrum svoja 4 maceta"

dakle machichi...kontakt morgana@eunet.yu

bulma2005
24.06.2005., 20:05
WebMaster sajta

www.prevodilacka-agencija-bulma.netfirms.com

zeli da pokloni dva PREDIVNA kucna maceta, oba muzjaka, jedno skroz belo sa crnom "pundjom" (sarom) na glavi, izmedju usiju, a drugo "zeleno" (narodski opisano)..

Oba maceta su obicna, kucne, lepo vaspitane mace.

Ukoliko tema bude iole posecena, onda cemo na nasem sajtu organizovati slike ovih macica.

Ovaj oglas postaje aktivan pocev od 25.JULA 2005 godine (nemojte iste traziti PRE ovog datuma), macici su se SKORO omacili i razdvajanje od njihove mame nije preporucljivo i necemo da uradimo pre (bar) ovog datuma.

Srdacno

www.prevodilacka-agencija-bulma.netfirms.com

Branislav Gavric

WILDCHILD
29.06.2005., 13:42
ako ima neko par macica na poklon..... :) ili zeke

bulma2005
30.06.2005., 09:29
ako ima neko par macica na poklon..... :) ili zeke

:)

Pa imacu ja uskoro, zapravo, vec ih imam, par, muzjak i zenka, obicna macad, kucna, lepo vaspitana, upravo sam iznad napisao oglas, zar nisi video, ako te zanima kontaktiraj me na prevodilacka_agencija_bulma@yahoo.com

Srdacno
Brana

loop
01.07.2005., 12:33
poklanjam sliku mog kera, javite se na pp 8)

galaxy
11.07.2005., 21:35
Poklanjam sivobelo žensko mače, duže dlake (verovatno joj je tata neki rasni dugodlaki mačak), staro 2-3 meseca, veoma umiljato. Ako neko želi da udomi ovo mače, neka se javi na mail plavikondor@gmail.com

MvS
15.07.2005., 22:31
Imam cetiri mesanca, mali slatki, dva crna i dva braon crna. Svi su muski, pa ako bi neko hteo da udomi nekog od njih, mail je:
mala_maja92@yahoo.com
Inace, u pitanju su stenci sasvim mali tako da ima vremena da ih vlasnik nauci onome cemu on zeli.
Nadam se da ce neko da se javi!!!

Wish
16.07.2005., 00:37
Poklanjam najsladje i najumiljatije macice!
Tel. 011/318-7766
318-4444
064/3228-267
zeljkakrstic@yahoo.com

Njihovu slicicu mozete pogledati na:
http://i21.photobucket.com/albums/b251/zelmis/mace.jpg
Marija

mirex
16.07.2005., 23:21
Interesu je me da li ima neko ko poklanja mladunce DOBERMANa
jer sam zainteresovan
mozete posetiti moj sajt www.mire.dzaba.com
miroslavrad@sbb.co.yu

pasha
26.07.2005., 15:31
Poklanjam mache staro nekih 3-4 nedelje , nadjeno na ulici , jedino prezivelo od celog legla koje je neko ostavio na parkingu :( Uspeli smo da mu zalecimo teshku infekciju na oku , ocistimo od buva i polako oporavljamo od prilicno jadnog stanja u kom smo ga pronashli. Sad polako dobija izgled slatkog macheta , zivahno je i umiljato naravno . Tigaste je boje , a pol mu josh nismo utvrdili 8)
E sad nas dvoje oboje radimo do kasno popodne , u stanu nema nikoga , a uskoro idemo na 14 dana na more , a kako to vech obicno biva nemamo kome da ga ostavimo :( Ako ima neko ko ima dvoriste i kome ta maca ne bi prestavljala nikakav teret , jer su macke prilicno samostalne i njoj ne treba neka specijalna nega osim da se po potrebi nahrani, nek se javi i time spasi jedan slatki zivotich :)
ristivoj@deltayu.com

Odri
27.07.2005., 16:47
Ako neko ima malu persijsku macu i zeli da je usreci neka je pokloni meni.... :D

Filonus
05.08.2005., 11:28
Ako imate kućnog ljubimca koji vam se smučio (ili vam se npr. omacila maca) i ako hoćete da ga date u prave ruke - dajte ga meni!
Kod mene će imati sve što mu treba!
Prihvatam sve životinje manje od psa!

x-man2
07.08.2005., 21:25
Ako neko ne zna sta ce sa stencima rotvajlera neka pokloni meni jednog,bicu mu veoma zahvalan...

smeh
10.08.2005., 10:07
Poklanjam zensko mace staro oko mesec i po dana. Potpuno je crno, izuzetno zivahno, stalno bi se igralo (kad ne spava). Ocisceno je od buva i glista, te potpuno zdravo. Poklanjam ga jer već imam jednu odraslu macku u kuci.

Sliku mozete videti na sledećoj adresi:

http://www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/uploads/post-2-1122986188.jpg

Kontakt telefoni:

011/244-5994
063/24-24-16

lyra
18.08.2005., 00:44
Poklanjamo malu napuštenu ženku mešanca. Ima oko dva meseca, očišćena od parazita, finansiramo sterilizaciju kad poraste. Sliku možete videti na adresi: www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?act=ST&f=2&t=887&s=81db4047d67cc387804ede5a32b1c0e6

smeh
18.08.2005., 11:53
Poklanjamo malu napuštenu ženku mešanca. Ima oko dva meseca, očišćena od parazita, finansiramo sterilizaciju kad poraste. Sliku možete videti na adresi: www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?act=ST&f=2&t=887&s=81db4047d67cc387804ede5a32b1c0e6

Evo je i ovde :wink:
http://www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/uploads/post-2-1124318431.jpg

lyra
18.08.2005., 15:44
Hvala, smeh. :D
Zaboravila sam da ostavim e-mail: bozzadj@yahoo.com ako je neko zainteresovan za kucu sa slike iznad.
Inace, kuca se nalazi u Beogradu.

OtKaCeNa_NoVoSaDjAnKa
04.09.2005., 19:25
Ako neko zeli da pokloni malu persijsku macu,nije vazna boja,ili obicnu,domacu bele,belo narandzaste ili sivo bele boje...Neka je pokloni meni.
Tek sada sam se oporavila od kada je moja maca uginula...I bila bih vrlo srecna kada bi neko zeleo da mi pokloni svoju sa kojom ne za sta ce.Verujem da bi svaka maca bila srecna da ima mene za vlasnika :)

pasha
05.09.2005., 16:27
Poklanjam mache staro nekih 3-4 nedelje , nadjeno na ulici , jedino prezivelo od celog legla koje je neko ostavio na parkingu :( Uspeli smo da mu zalecimo teshku infekciju na oku , ocistimo od buva i polako oporavljamo od prilicno jadnog stanja u kom smo ga pronashli. Sad polako dobija izgled slatkog macheta , zivahno je i umiljato naravno . Tigaste je boje , a pol mu josh nismo utvrdili 8)
E sad nas dvoje oboje radimo do kasno popodne , u stanu nema nikoga , a uskoro idemo na 14 dana na more , a kako to vech obicno biva nemamo kome da ga ostavimo :( Ako ima neko ko ima dvoriste i kome ta maca ne bi prestavljala nikakav teret , jer su macke prilicno samostalne i njoj ne treba neka specijalna nega osim da se po potrebi nahrani, nek se javi i time spasi jedan slatki zivotich :)
ristivoj@deltayu.com

Josh uvek aktuelno s tim da je mace poraslo, i oporavilo se skroz . Vrlo zivahno i samostalno ....Adresa ista ....

NICS
06.09.2005., 20:20
Rotvajleri i samo bi njih uzeo naravno da imam uslova.

Billy_BGD
07.09.2005., 18:34
Ja se izvinjavam ukoliko urednici nalaze da ovaj forum nije mesto za ovo ali humanost ne bira mesto.
Postavio sam ovu temu na svim forumima za koje znam pa ako se ovo ne slaze sa uredjivackom politikom- brisite.
Hvala

Ovo su dve kuce, mesanci koji su na svet dosli pre jedno mesec dana.
Psi nisu moji (nisu niciji), kucka koja ih je okucila se samo pojavila i zavrsila posao tu gde se zatekla.
Bilo je 4 steneta ali su samo ova dva, jaka prezivela i to zahvaljujuci troma starcima koji su se pobrinuli da makar oni ostanu u zivotu.
Ja bih sam uzeo pse ali sam u procesu promene lokacije stanovanja i cekanja svog podmlatka tako da ne bih imao vremena i uslova da posvetim
deo paznje njima.

Zato molim, bilo koga ko je svoje vreme utrosio na citanje ovog posta pomogne da se ova dva debela(po meni i predebela :) ) stvorenja udome.
Ukoliko zelite da promenite neizvesnu sudbinu ovih pasa ili znate nekoga ko zeli i moze javite mi se na
teofilovic@gmail.com

Evo par slika ovih loptica
i video clip Clip (http://www.biodent.co.yu/Kuce_clip.zip) (3,5 mb)
http://img211.imageshack.us/img211/2892/kuce63ll.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/2281/kuce52th.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/8445/kuce48fi.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/8528/kuce33ow.jpg

http://img211.imageshack.us/img211/3647/kuce12jv.jpg

Hvala vam svima.

miv
11.09.2005., 06:47
Poklanjam mace stare mesec dana!!!

SUNYDAYS
17.09.2005., 22:19
Odgajivacnica BELGIJSKIH OVCARA " SUNY DAY'S " poklanja radi popularizacije ove rase nekoliko pasa iskljucivo pravim ljubiteljima-potrbni dobri uslovi
www.sunydayskennel.com
E-mail: sunydays@verat.net
GSM: 064 169 34 69
063 810 79 43
PS:prednost stanovanje u Beogradu i uza okolina

Oggy
25.09.2005., 23:06
Ako neko ima stene ili mladju zenku nemackog ovcara kojoj zeli lep zivot,ja bih je primio na poklon.Vec imam muzjaka 3.5 god i ogromno dvoriste.

ognjenta@ptt.yu

gigule
26.09.2005., 00:39
ristivoj@deltayu.com

u kom gradu živiš?
jesi li iz Beograda?

jelena38
30.09.2005., 03:10
primila bih na poklon stene pudle,uslovi perfektni.iskreni ljubitelj ceka

jelena38
30.09.2005., 03:25
:roll: Primila bih na poklon stene pudlice,toy,patuljaste,srednje,velike,malteske,fra ncuske...bilo koje.uslovi savrseni,iskreni ljubitelj!!!!

Jasa
03.10.2005., 19:07
Zelela bih da mi neko pokloni stene (muzjaka) irskog setera! Verujte kuce ce uzivati sve privilegije koje je imao moj pas koga su prosle godine ukrali.Spavao je u krevetu,jeo za stolom,setao se kad god je hteo i kad je u Beogradu (cesto sam ga setala),a pogotovu na selu gde je imao potpunu slobodu u velikom dvoristu i drustvo.Bio je prava maza,uglavnom smo se retko razdvajali.Obozavam kuce i dr.zivotinje i radije se druzim sa njima nego sa ljudima.Ako neko zeli da usreci kucu (vezana sam za irskog setera jer ne mogu da prebolim njegov nestanak),a i jednu devojku neka bude darezljiv i pokloni kucu,jer sam i ja poklanjala ljubimce onima za koje sam sigurna da ce ih brinuti>Hvala unapred! Da imam novca bez razmisljanja bih kupila stene,a ovako mogu samo da se nadam dobroj volji ljudi!!!

lyra
11.10.2005., 21:27
Ako toliko voliš životinje, a nemaš novca, zašto ne uzmeš neku napuštenu kucu sa ulice, ili iz azila, umesto što moliš da ti neko pokloni rasnog psa? Stvarno neverovatno, ko sve sebe naziva ljubiteljem životinja!!!

jelena38
12.10.2005., 09:04
SLUSAJ BRE TI,NE PRAVI SE PAMETNA KAD NISI.KAO PRVO JA NIKOG NE MOLIM DA MI POKLONI KUCE,NEGO PITAM.KAO DRUGO,NECU NEKU DZUKELU DA USVAJAM JER JA NISAM CRVENI KRST,NEGO PUDLU JER SE NE LINJA I NE SMRDI.A KAO TRECE,ZA TVOJU INFORMACIJU DOBILA SAM PUDLU OD DECKA TAKO DA SA OVE TEME KOMOTNO MOGU DA SE ODJAVIM.
PS-KO BRE NEMA KESH????

smeh
12.10.2005., 11:35
SLUSAJ BRE TI,NE PRAVI SE PAMETNA KAD NISI.KAO PRVO JA NIKOG NE MOLIM DA MI POKLONI KUCE,NEGO PITAM.KAO DRUGO,NECU NEKU DZUKELU DA USVAJAM JER JA NISAM CRVENI KRST,NEGO PUDLU JER SE NE LINJA I NE SMRDI.A KAO TRECE,ZA TVOJU INFORMACIJU DOBILA SAM PUDLU OD DECKA TAKO DA SA OVE TEME KOMOTNO MOGU DA SE ODJAVIM.
PS-KO BRE NEMA KESH????
Ovaj post ostavljam samo kao primer kako ne treba razgovarati, bez namere da polemišem o iskrenosti ljubitelja i "ljubitelja" pasa!

PS Naravno da će svaki komentar u istom stilu biti brisan. Ovde se trudimo da budemo, bar, pristojni.

lyra
12.10.2005., 23:32
PS-KO BRE NEMA KESH????

He, he, neko se osetio prozvanim? Za tvoju informaciju, moj post nije bio namenjen tebi, nego osobi čiji je post odmah iznad mog (sa nickom Jasa).
A tvoj post sve govori o tebi, tvom kućnom vaspitanju i tvojoj ljubavi prema životinjama.

vukbg
17.10.2005., 14:41
Poklanjamo macice... pet komada svih boja i dezena. mama milica se prvi put omacija i nije zalila. Ima 4 decaka (Dragisa, Cedomir, Fernandino i Oliver) i jedna devojcica (Flekica). Ko je blizu Dorcola ili kome nije tesko da svrati ...dobro dosli ste.

Slike saljemo na mail.

V.

blecic@verat.net

chokolada
20.10.2005., 15:40
Poklanjamo macice... pet komada svih boja i dezena. mama milica se prvi put omacija i nije zalila. Ima 4 decaka (Dragisa, Cedomir, Fernandino i Oliver) i jedna devojcica (Flekica). Ko je blizu Dorcola ili kome nije tesko da svrati ...dobro dosli ste.

Slike saljemo na mail.

V.

blecic@verat.net
Hihi svih boja i dezena! :razz: :lol:
Kako ja voooooolim mace! :razz: Steta sto sada ne mogu da imam kucnog ljubimca. :(

gigule
21.10.2005., 00:43
PS-KO BRE NEMA KESH????

nadam se da će nas ovakvi ljubitelji pasa poštedeti svog dolaska na ovaj podforum...

ivana bg
22.10.2005., 01:18
Ako toliko voliš životinje, a nemaš novca, zašto ne uzmeš neku napuštenu kucu sa ulice, ili iz azila, umesto što moliš da ti neko pokloni rasnog psa? Stvarno neverovatno, ko sve sebe naziva ljubiteljem životinja!!!

Lyra, svaka cast, to si lepo rekla!

ivana bg
22.10.2005., 01:29
nadam se da će nas ovakvi ljubitelji pasa poštedeti svog dolaska na ovaj podforum...

I ja se iskreno nadam....
Ma, ljudi su cudo... Nikada ne prestaju da te iznenadjuju. Zaista se zapitas do koje granice neko moze biti prost, neobrazovan i nekulturan.....

ivana bg
22.10.2005., 01:47
Molila bih sve ljubitelje zivotinja za pomoc!
Naime, ja imam mace, koje je povredjeno (ne moze da stoji na zadnjim nogama) kada su ga napali psi. Vodila sam ga kod veterinara i na snimanje i pocelo je da napreduje, da pomera sapice, ali je sve ostalo na tome. I dalje ne moze da se oslanja na sape, a mislim da nece ni moci. Problem je u tome sto ja vise ne mogu da se brinem o njemu (putujem u inostranstvo za nekih mesec dana), pa bih vas sve zamolila da, ukoliko zelite ili poznajete nekoga ko bi mogao da usvoji Zukija, mi pisete na ivanakbg@yubc.net.
Inace, mace je preslatko, umiljato, veselo, ocisceno od buva i glista, debeljuckasto, ponasa se kao i svako drugo mace, igra se...
Ako mozete, raspitajte se, mnogo sam ga zavolela i strasno mi je bitno da bude u "sigurnim rukama"
Hvala!

@drij@n@
25.10.2005., 00:08
Ja bih volela da mi neko pokloni stene vucjaka! :-)

Skippy
25.10.2005., 23:41
Primam na poklon jedno mace, starosti od 2-4 meseca, ne mora da bude rasno, bilo kakvo, samo da je zdravo. javite se na mail skippy@partybombe.de

OljaOlena
03.11.2005., 23:16
Ja bih da usvojim stene,moze i mesanac, a ako ne onda nesto kratkodlako, srednje velicine... ma ne bitno ako j to to znacu kad ga vidim! :)

Aleksej_BASO
04.11.2005., 02:57
POKLANJAM mace!

Jako simpaticno sivo prigasto, malo jede, ocisceno od buva i glista!!! Nauceno da kenya napolje a ne u kucu! Otporno na pad sa 1. sprata!

Ajde novosadjani, budite milosrdni, i obradujte sebe ljubimcom koji ce vam ulepsati zivot! A macetu obezbedite topli dom, preko hladne zime.

Molim vas da bar nekoliko dana ova tema ne biude zatvorena ili premestena....

Vecu su me isterali sa Novog Sada...

Mili
04.11.2005., 07:55
POKLANJAM mace!

Jako simpaticno sivo prigasto, malo jede, ocisceno od buva i glista!!! Nauceno da kenya napolje a ne u kucu! Otporno na pad sa 1. sprata!

Ajde novosadjani, budite milosrdni, i obradujte sebe ljubimcom koji ce vam ulepsati zivot! A macetu obezbedite topli dom, preko hladne zime.

Molim vas da bar nekoliko dana ova tema ne biude zatvorena ili premestena....

Vecu su me isterali sa Novog Sada...
A možeš li da kažeš koliko je mače staro, i eventualno da priložiš neku sliku? Možda privuče pažnju!

littlefoot
04.11.2005., 11:11
Poklanjam zenku nemackog ovcara staru 4 godine sa pedigreom iskljucivo ljubitelju sa dvoristem.
Nazalost vise nismo u mogucnosti da joj posvetimo dovoljno paznje:(

Zainteresovani nek mi se jave na pp.

smeh
05.11.2005., 19:46
Postoji lepljiva tema "POKLONI..." namenjena upravo za to.

Dakle, moram da te razočaram i temu, ipak, premestim tamo... ;)

nevenaic
07.11.2005., 14:19
Ja sam izgubila psa,mesanca,braon boje,niskog rasta.Zenka je,stara 15 meseci.Ima metalnu ogrlicu i nema rep.Ako je neko pronadje ili primeti,neka se javi!Nestala je kod Severnog bulevara.Hvala! nevenaic@yahoo.com

nevenaic
12.11.2005., 13:09
Ako nekom treba mešanac, sa suviše terijerske krvi, poslušan kad njemu to odgovara, dakle, kuče sa karakterom, godine... neodređene, tipujemo na dve, usput voli da juri automobile i mislim da je sklon samoubistvu, jer, zaboga, život bez vlasnika, nekog ko će ga voleti i paziti, i kome će on nesebično dati svu svoju ljubav i posvećenost i nije neki život, e, dakle, ako neko želi baš takvo kučence... nek se javi! :)

Kakva je ta kuca?Mozes li je opisati?

Leella
20.11.2005., 15:32
Poklanjam negovanu crnu shtenad meshanca. Imaju 7 nedelja, jako su ljudoljubivi :) i druzeljubivi. Male su "rase", porashche do oko 10 kg, pa su zgodni i za stan. Zive trenutno u Novom Sadu, i traze gde da se smeste za ubuduche :D . Sadashnje gazde che vam biti jaaako zahvalne ako pomognete da se udome!
Mozete se javiti i na 064/195 36 01.

indy
25.11.2005., 19:12
Moje pravo ime je Buba, rodjena sam jula, 1998. godine i ja sam malteska pudla sa odlicnim pedigreom.
Moja vlasnica se zove Teodora i ima 13 godina. Ona me je izabrala medju mojom bracom i sestrama jer jedina nisam imala rep i nazvala me je Suzi.

Sve ove godine sam zivela u kuci punoj ljubavi, mazili su me i imala sam drustvo i to, pored Teodore, dve mace! Uzivala sam dok Teodora svira klavir i sedela joj pored nogu, nocu spavala sa njom.
Pre tri godine sam rodila pet prelepih beba i sve smo ih lepo udomili.

Kuca u kojoj zivim ima dvoriste i imala sam priliku da uzivam u njemu.

Medjutim, moja Teodora je sada najtuznija devojcica na svetu.

Njena mama ima astmu koja postaje sve teza i njen lekar je rekao da mora najhitnije da skloni zivotinje koje toliko svi vole, jer joj alergija izaziva velike probleme. Ona sve teze i teze dise i zivot joj je ugrozen.
To je bila jedna od najtezih odluka u njihovim zivotima, ali morali su da je donesu. Svakom od nas (mene, Zucka i Lolu) moraju naci novi dom.

Trenutno se nalazim kod njihovih pritelja, koji nisu u mogucnosti da me zadrze.

Dajem telefon Teodorine mame, jer Teodora moj odlazak ne moze da prezali.
Njen telefon je 065 37 44 200 i ime joj je Dejana.

Ako mislite da mozete da me volite i voleli biste cesto da me mazite i zadrzite zauvek, molim vas usvojite me.

Tuzna Suzi, Teodora i cela porodica

indy
26.11.2005., 15:50
Ako zelite da usvojite ili date na usvajanje kucu / macu, posetite
www.zoopage.co.yu/usvajaliste

lafa011
01.12.2005., 13:42
POKLANJAMO divnog engleskog setera, 7 godina starog, vaspitanog i dobrog psa, kome je potreban gazda jer je ostao bez istog i bio izbačen na ulicu i prepušten samom sebi. Spasili smo ga zime, mogućih boleština i potpuno oporavili i očistili i sada mu tražimo novog gazdu jer naš kokerica postaje pomalo ljubomoran a Beniju (kako smo nazvali engleskog setera) ipak treba gazda koji bi mu se potpuno posvetio i koji bi ga voleo jer mu je to verovatno najpotrebnije. Ako želite divnog psa javite se na 064/123-82-92 Dragani ili 064/177-37-37 Igoru za info i/ili sličicu. Hvala svima!

proka1
05.12.2005., 10:08
poklanjamo male kucice ljubiteljima u novom sadu i okolini, kuja je vrhunski rot a tata............kanda komsijski..........

kucici su preslatki, krupni, ostalo mi je jos samo 4 muzjaka /bilo je 8 muskih i samo jedna zenka :) /

izvinjavam se za sliku, slikala je moja cerka telefonom :(

proka1
11.12.2005., 01:45
ostala jos dva kuceta :)

hemicarka
11.12.2005., 16:13
Ja zelim jedno vase kuce. Kako mogu da stupim u kontakt sa vama i da ga dobijem?

pirratica
12.12.2005., 21:17
Ko hoce da udomi malu debelu crnu kucu?Sa bistrim okama i slatkom malom njuskicom.Neodoljivo je.Musko.Mesanac.Ne mogu da mu pruzim dom jer vec imam ogromnog haskija,a kuce sam primila samo da mu nadjem novi dom.Loznicani i ljudi iz neposredne blizine loznice javite mi se sto pre.Molim vas.Pisite mi na pp ili na mob. 0643679100.MOLIM VAS VAZNO MI JE DA MALI KUCA NADjE NOVI DOM.
P.S. Ja ga zovem Miki.Treba da se vakcinise,jos je isuvise mali za to.

Leana
13.12.2005., 00:46
Ja bih bas volela da dobijem jednu malu "chivavicu"...jako su skupe a bas mi se svidjajuuuu :)

proka1
14.12.2005., 09:10
ostalo jos samo jedno, a i za njega postoji interesovanje.........da cuva jedan obliznji salas.............. mozda ima bolja ponuda :) ?

Sily
14.12.2005., 16:46
Trazim sijamsku macku , bilo kako!

Sily
14.12.2005., 16:47
Da li neko zna nekog Novi Sad , Beograd....Ko daje ili prodaje Sijamce?

proka1
15.12.2005., 19:58
stigla bolja ponuda, zadnje kuce otislo za indjiju :) :) :)

nego, sad nemam vise ni jedno kuce, nista za razmenu...........pa ako neko ima sijamsko mace viska, moja cerka bi dobila najlepsi poklon za novu god>>>>>>>>>>>>>

?
24.12.2005., 14:11
bas najlepsi, maza i lunja..
e kod albanije poklanjaju neke kerove male mozda su josh tamo

Fixa
24.12.2005., 22:36
otje neko black moly ribice? /bg
saljite pm ili na mail.................

smilica
11.01.2006., 15:12
htela bih ako neko ima stene mesanca sarplaninca i bernardinca trazili smo po azilima ali na zalost nigde nismo nasli moj meda je bio ovakav:......uuuuups neznam kako se stavlja slika

Jevdjo
11.01.2006., 15:20
:lol: Ukrsti ih sama i eto ti mesanca ne moras nigde traziti

smilica
11.01.2006., 15:28
:lol: Ukrsti ih sama i eto ti mesanca ne moras nigde traziti
pametno nema sta.....

Jevdjo
11.01.2006., 15:37
Zasto ne uzmes nekog cistokrvnog ima mnogo lepih pasa meni se naprimer od ovcara svidjaju Tornjaci pogotovo Hrvatska verzija Beli sa ridjim flekama tj. cesce se srecu u Hrvatskoj u Bosni je zastupljeniji Crno-Beli.
Pozdrav

smilica
11.01.2006., 15:49
ovakav je bio moj MEDA

Jevdjo
11.01.2006., 17:15
Vise je licio na Sarplaninca

Luftiguz
14.01.2006., 16:38
Ima nas petoro. Mali smo, jaaaako debeli i već vakcinisani. Živimo ispred jedne zgrade na Novom Beogradu i svaki dan postajemo sve nemirniji. Ako je nekome potreban veran i punačak drugar i ako imate viška ljubavi a malkice prostora javite se Luftiguzu privatnom porukom.
http://img482.imageshack.us/img482/3396/pic15jr.jpg (http://imageshack.us/)
http://i37.photobucket.com/albums/e75/MikaZozo/pic2.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e75/MikaZozo/pic3.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e75/MikaZozo/pic4.jpg
http://i37.photobucket.com/albums/e75/MikaZozo/pic5.jpg

Luftiguz
16.01.2006., 11:09
Evo nas opet.http://i37.photobucket.com/albums/e75/MikaZozo/Picture_0017.jpg

Luftiguz
16.01.2006., 11:16
http://i37.photobucket.com/albums/e75/MikaZozo/Picture_0011.jpg
...i opet...

djmux
16.01.2006., 23:00
joj,dajte na poklon,poklonite ,darivajte,giftujte,prosledite neko malo mace,macu zenku,do 1,5 meseci staro-mlado,jos kad bi imalo saru ko kornjaca vodili bi vas na sok i pice,hi,hi,hi.vidimo se

Mackic
17.01.2006., 19:34
Evo i jednog mesanca na poklon,muzjak je,ima 10 meseci,dobro se slaze sa drugim kucama.Nalazi se u Beogradu.Zainteresovani mogu da se jave u svako doba dana i noci.

KatPaws
18.01.2006., 21:15
Na poklon slatka mala zenkica... koja je nesrecnim slucajem ostala siroce pa smo je mi uzeli, odhranili i sad joj trazimo novog vlasnika. :)

U rupu gde su bili njeni brace i sestra su deca tokom novogodisnjih praznika ubacivali petarade.. par dana nakon tog nemilog dogadjaja majka stenaca je nestala bez traga. Dal se uplasila od petradi, dal joj se nesto desilo ili su je odveli sinteri - ne znam.. ali su u toj rupi gde se ostenila ostala dva steneta. Cvileli su citav dan... ja sam u prolazu setajuci moju Boni videla da im mame nema al sam sve mislila da ce se vratiti. Kako se majka ni sledeci dan nije pojavila uzeli smo ovo jedno stene kod nas. Uzeili bi i to drugo ali se zavuklo duboko u rupu i nezalost nismo uspeli da ga izvucemo. :(

Ovu malu smo hranili na flasicu jedno vreme. Sad vec ima oko mesec dana. Poceli su da joj rastu zubici vec par dana jede samostalno iz cinijice. Ociscena je od buva a bice ociscena i od crevnih parazita za koji dan. Vec ovako malena zna da kad se probudi ide i piski na novinu, pa se onda vrati na svoje mesto i nastavi da spava.

Dakle ljudi, ako vi necete ili ne mozete da usvojite kucu, ajde pitajte prijatelje, rodbinu i tako to dal bi neko hteo ovako jednu malu slatku? Inace majka joj je licila na madjarsku vizlu, a otac joj je bio srednjeg rasta i ovakve boje kakava je ona, tako da verujem da ce i ova malena biti srednjeg rasta. (kontakt na PP ili na email cyberkat74@yahoo.com ) Evo slike od danas.

http://membres.lycos.fr/cyberkat74/malakuca.jpg

pudlala
18.01.2006., 21:49
Zenka epanjel bretona, stara devet meseci, na poklon ljubiteljima.
Za informacije pp ili email fluffy_the_snake@yahoo.com
Pas se nalazi u Beogradu.

http://img462.imageshack.us/img462/9794/picture0055dw.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=picture0055dw.jpg)

megy
21.01.2006., 02:24
Ako neko poklanja persijsku macu neka javi. maja85@absolutok.net

crnamrlja
21.01.2006., 21:53
joj,dajte na poklon,poklonite ,darivajte,giftujte,prosledite neko malo mace,macu zenku,do 1,5 meseci staro-mlado,jos kad bi imalo saru ko kornjaca vodili bi vas na sok i pice,hi,hi,hi.vidimo se

evo prelepog maceta na poklon.

http://www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/uploads/post-2-1137773773.jpg

Mace je zenka stara 3 meseca.
Kontakt telefon 063-832-8553

Betica
24.01.2006., 13:41
Da li neko zna nekoga ko poklanjja dalmatinca?Ja imam sarplanince,ali bi volela da imam i njega jer su preslatki.

KatPaws
24.01.2006., 22:46
Evo jos par slika od danas... (24ti Jan)

http://membres.lycos.fr/cyberkat74/DSC01696.jpg
Mala kuca se igra sa Boni

http://membres.lycos.fr/cyberkat74/DSC01701.jpg
Ovde u korpici je civava Mufi, ona ne voli da se igra posto je vec stara baka.

http://membres.lycos.fr/cyberkat74/DSC01702.jpg
I zabrinuta i pomalo tuzna mala kuca jer se jos uvek niko nije javio da je usvoji. :(

---------------------------------------------

Kuca jos uvek ceka novog gazdu. Evo jos malo slicica ( 290ti Jan)

http://membres.lycos.fr/cyberkat74/DSC01830.jpg

http://membres.lycos.fr/cyberkat74/DSC01836.jpg

http://membres.lycos.fr/cyberkat74/DSC01838.jpg

Mackic
25.01.2006., 12:55
Mnogo je cakana kuca,nazalost ne mogu da je uzmem jer imam vec velikog retrivera,ali imam predlog-ako je niko ne uzme u narednih mesec dana,pocnite da je izvodite u setnju i svakome ko pridje da je pomazi (ono "jao sto je slatka kuca...") naglasite da je poklanjate.Do sada sam imala prilike da vise puta dozivim da kad je tako neko malo stene mesanca napolju niko zivi ga nece,cim ga neko usvoji svi bi da ga uzmu.To se i meni desilo-usvojila sam stene sa ulice,zenku,koja je imala oko 3 meseca,sva je bila mala i mrsava.Nije proslo ni 2 meseca kako sam je uzela (ali nisam nameravala da je poklanjam) neki covek me je pitao da li hocu da je prodam!

Mili
25.01.2006., 13:22
Ја сам се, просто, заљубила у ту куцу! Радо бих је узела, али ... како да се изборим са мојима (мама више нема живаца за животиње, супруг хоће да куца има услове за живот, а ми живимо у заједничком дворишту, мала квадратура, нас петоро!?). Шмрц!

Leka
29.01.2006., 00:10
Jedan moj drug hoce da usvoji malo mache,
po mogucnosti mushko. Drzao bi ga u stanu.
Prethodno je imao dva machora, tako da zna
sa mackama.

Ako neko ima da pokloni nek mi se
javi na pp sa brojem mobilnog ili
kucnog telefona, pa cu ja proslediti
broj njemu. Ili vam mogu dati njegov,
svejedno.

Unapred hvala,

Poz.

P.S. Da je mache u Novom Sadu.

jelaA
29.01.2006., 02:27
Bice macica za 10-15 dana... Milica-Debelica se gega i ljulja... i ubija se od klopice. Ako tvoj drug moze da saceka malo...moze da dobije najumiljatije mace na svetu (jer su mama i tata mace mnogo umiljati...)
Mi smo iz Bg-a, ali planiramo neki vikend za Ns, tako da eto... :)

Mackic
29.01.2006., 21:32
Imam jos jedan predlog za kucu koju poklanjaju (osim ako ne mislite da je to previse rizicno) - mozete da je odnesete na neke prometne pijace u centru i ponudite je ili sa kutijom na buvljak.... :? Vecina ljudi ne zeli da poklanja pse na ovaj nacin zato sto je rizican,ali opet bolje da je neko uzme nego da zavrsi na ulici.

Leka
30.01.2006., 23:33
>> jelaA

Pa znas kako, evo mi trazimo na sve strane i niko nema machice u NS-u.
Bilo bi super, ako bi vi dolazili za NS. Kad se maca okoti, posaljite mi broj
telefona na koji moj drug moze da vas kontaktira, da se sve dogovorite, OK?

jelaA
31.01.2006., 11:18
DOGOVORENO!

baubau
03.02.2006., 00:18
da li neko prodaje ili poklanja zapadnoevropskog belog terijera...unapred hvala...oni koji imaju bilo koju informaciju neka mi jave na kovach_tauro@yahoo.com
To kuce ce imati dobrog gazdu ,ne brinite..kao i ostali sa ovog foruma sto su dobri..i spremni da pomognu..
pozdravv

Djoša
04.02.2006., 10:34
baubau na www.farmamed.hr ima da se poklanja westi sa 7 godina. Ne znam šta je odlučeno , trebao je ići u neku porodicu pa su odustali , pa ne znam sada šta je odlučeno!

baubau
04.02.2006., 15:32
Hvala puno ai mi treba stene...
Nadam se da cu naci nesto...

baubau
04.02.2006., 15:38
Ali nazalost niko ne poklanja stence,ali sta je tu je..pokusacu vec nesto da nadjem,ali najveci je problem sto moji nece da daju 300 era za psa..:(((( jer svi znamo kakva je situacija ovde..

Mackic
04.02.2006., 16:37
Pokusaj da nadjes nekog mesanca vestija osim ako ti izlozbe nisu primarni cilj. Pogledaj na sajtu halo oglasa,tu golmila ljudi poklanja raznorazne kuce.U svakom slucaju srecno u pronalazenju kuce :)

rea_612
07.02.2006., 00:09
Pozdrav svima!! :)

Na poklon zenka NO, dugodlaka, mlada(oko godinu dana), jako umiljata, vaspitana (ide na povodac, dobra prema drugim psima,itd..)..

Izgleda da nekome nije bila vise dovoljno zanimljiva,te je zavrsila na ulici :evil: u sred beogradske zime..

Naravno SAMO LJUBITELJIMA :!:

Ovih dana bi trebalo da ide na pregled i verovatno vakcine..

a evo i fotki ;-)

http://i47.photobucket.com/albums/f151/rea_612/L2.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f151/rea_612/L3.jpg

http://i47.photobucket.com/albums/f151/rea_612/L5.jpg

UDOMLJENA :grin: :grin:

baubau
07.02.2006., 00:44
Pokusaj da nadjes nekog mesanca vestija osim ako ti izlozbe nisu primarni cilj. Pogledaj na sajtu halo oglasa,tu golmila ljudi poklanja raznorazne kuce.U svakom slucaju srecno u pronalazenju kuce :)

hvala,hvala,hvala,hvala,hvala,..............hvala, hvala,
Pa ovde dolaze samo ljubitelji...
pozdraw

Mackic
10.02.2006., 14:40
Ova kuca, koja je mesanac dobermana, ce se osteniti krajem februara-pocetkom marta.Ako je neko zainteresovan za njene male kuce moze ovde da ostavi poruku.

nid
14.02.2006., 10:38
Imam Cairn terijera (muzijaka) a treba mi zenka (moze Cairn, Norfoloski ili Australijski) spremna za parenje! Ako neko ima rado bih je uzeo na poklon ili bi napravili neki dogovor!

064 218 4801 (moze sms) Nikola
nid@beotel.yu

Pozdrav svima i HVALA!

Djoša
14.02.2006., 11:55
Je li epanjel udomljen ?

pudlala
14.02.2006., 13:46
Uh, ne znam, moram da proverim. Ja samo "posredujem".

MELLZINJA
18.02.2006., 18:02
Da li neko poklanja zensko mace crno-belo,ili sivo-belo do 2meseca starosti.Uslovi odlicni,unapred hvala:)

Mackic
18.02.2006., 21:24
MELLZINJA pogledaj u temu MACECA KLADIONICA, danas se jedma maca omacila a ima i slika malih maca.

jelaA
20.02.2006., 22:48
SLIKA KOJA GOVORI VISE OD RECI :)

Mackic
23.02.2006., 14:47
E pa kerusa se ostenila juce (22.02.) :D
Slike kuca ce biti malo kasnije,a ako je neko zainteresovan da uzme kucu to ce moci za otprilike 4-5 nedelja.A umedjuvremenu jos jedna slika srecne mame :)

Dubravka S
24.02.2006., 11:46
Engleski buldog Gile star 5 god trazi novi dom.

Sadasnji vlasnici vise nisu u stanju da ga zadrze jer su morali da se presele u garsonjeru (kao podstanari) gde vlasnik ne dozvoljava pse. :( Njihova trenutna situacija im nedozvoljava da biraju....

Gile je inace velika maza i dobrica koja obožava decu.

Ima sve potrebne vakcine i papire...

Molim vas pomozite nam da nadjemo nekog ko bi mogao da nadje mesta u svom domu ovoj predivnoj mazi, sadasnji vlasnici stvarno nemaju uslova da ga neguju.

kontakt na PP ili na email dstarcev@yahoo.com

Mackic
01.03.2006., 16:10
Evo slicice malih kuca koji su danas napunili nedelju dana.

Mackic
04.03.2006., 14:37
Evo jedna slika male zenkice :D

Mackic
04.03.2006., 14:40
Pardon greska,evo sada slika male zenkice :D

Lilium
07.03.2006., 20:28
Maja je ljupka mala novobeogradska lutalica u potrazi za toplim domom i gazdama koji ce je voleti puno, puno. Pokusavam da joj pronadjem dom jer je zaista divan pas za porodicu. Vrlo je mazna, jako voli da se umiljava, pritom neodoljivo tapkajući jakim repom po parketu. Izrazito voli kontakt sa vlasnikom, naročito period kada su svi ukućani pored nje, to se zaista vidi. Ne grize nameštaj, ali obozava da grize papuče. Obično ih "ukrade", jednu pa drugu, i premesti u svoj ćošak kako bi ih na miru žvakala. Veoma je bistra, brzo uči i još uvek je u periodu kada se lako može naviknuti na nove uslove. Ako želite vernu drugaricu, koja će vas razveseliti i željno iščekivati svaki vaš povratak sa posla, škole ili fakulteta, Maja je prava kuca za vas. Sigurno će vam pružiti svu svoju ljubav, jer pre vas nije imala kome da je pruži. Maja je stara oko 3,5 – 4 meseca, vakcinisana (čekamo samo još revakcinu), očišćena od parazita i naviknuta na povodac, idealna ljubimica za stan ili kuću sa dvorištem.

Kontakt e-mail: jelena_nitro@yahoo.com

http://img146.imageshack.us/img146/438/1majaprofil3ad.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=1majaprofil3ad.jpg)

http://img512.imageshack.us/img512/3016/2majanapolju4xb.th.jpg (http://img512.imageshack.us/my.php?image=2majanapolju4xb.jpg)

http://img512.imageshack.us/img512/5812/3majapava7va.th.jpg (http://img512.imageshack.us/my.php?image=3majapava7va.jpg)

Pozdrav svima!
Jelena.

Boki-79
08.03.2006., 13:41
Pozdrav Jelena!
Da li je ta kuca promenila zube i kolika joj je visina grebena?

Mayica
09.03.2006., 18:48
Molim sve ljude dobrog srca iz Beograda, ako imaju uslove da prihvate cetiri odrasle kuce.Zive u katastrofalnim uslovima i svakim danom im preti opasnost od coveka koji ih truje.Probali smo da ga uhvatimo.Vec tri puta su bile trovane i jedva prezivele.Svaki put se borimo za njihove zivote sa sto manje snage, a kada ih posle svega pogledamo, njihovi pogledi nam pokazuju sve vise ljubavi.Nema nista lepse od njihove radosti i vrtenja repova do iznemoglosti kada cuju ili vide da dolazim.Bilo bi strasno da umiru u najvecim mukama.Pored tog coveka preti im i opasnost da neko pozove sintere ili sanitarnu inspekciju.Mi im pravimo zaklone od kartona a mnoge ljude ljuti sto se tu pravi djubre iako se trudimo da sve pocistimo.To su najpametniji i najbolji psi koje znamo,zenke su sterilisane, stoga vas zaista molimo javite se da im spasemo zivote i pruzimo dom njima dostojan.
Nasi telefoni: 064/253-68-38
064/16-20-747
064/190-68-69
e - mail: mayvento@yahoo.com

Lilium
09.03.2006., 21:36
Boki-79
"Da li je ta kuca promenila zube i kolika joj je visina grebena?"

Zube nije jos potpuno promenila, ali je pocela, a visina grebena je 30 cm za sad, ako sam dobro izmerila.

Pozdrav!

Dubravka S
10.03.2006., 13:03
Ovo dvoje je ostalo od 6 stenaca koje smo pronasli na parkingu. Bili su ostavljeni na hladnoci cak i bez kutije. Kada smo ih videli macke su vec pocinjale da kidisu na njih. :mad:
Mi smo ih doneli kuci "da prenoce" dok se neorganizujemo i naravno tu su i ostali. :-P
Posle nekih nedelju dana uspeli smo da udomimo jednog decka kod jedne porodice u Vojvodini sa velikim dvoristem. Troje je uzela jedna divna zena koja je preuzela na sebe da im nadje nove porodice.
Nama je ostao jedan decak (Dobrivoje) i devojcica (Dobrila)
Oni su ocisceni od parazita i primili su prvu vakcinu. Vec su uveliko naucili da piske po novinama a Dobrivoje je poceo da piski u kutiji sa peskom za mace. Doduse pesak smo izbacili a u kutiju stavili novine.
Oboje su neverovatne maze. Dobrivoje je malo zivahniji i samostalniji a Dobrila se ponasa kao prava mala dama - sva je nezna.
Bilo bi divno da nadju nekog ko ce da ih voli, mazi i pazi jer stvarno to zasluzuju.
kontakt na PP ili na email dstarcev@yahoo.com

quite something
11.03.2006., 22:44
ja bih uzela jednog jorksirskog terijera... kupila ili dobila na poklon jos bolje... ako neko zna kako mogu da ga nadjem, neka kaze

Mackic
13.03.2006., 15:01
Evo jos jedne slike one iste zenkice,samo sto je sada progledala.Ostale kuce nisu bile zainteresovane za slikanje,a ova mala mica je uvek raspolozena za slikanje :) Iduce nedelje pune mesec dana.

Teja
14.03.2006., 09:37
Dva dvomesečna vragolana-lepotana, mešanci, očišćeni od parazita i vakcinisani protiv štenećaka. Majka je stradala pre dve nedelje u poslednjem naletu vandalskog trovanja pasa po Beogradu! Štence na žalost moramo da poklonimo, imamo već veeeliku kucu i veeeliku frku po stanu :-). Ljubitelji pasa, pomozite nam! Hvala,
Tea, Katja, Kika i Lolek
+381 64 615 4279
wildmistthea@yahoo.com
teodora@emerton.biz

vukbg
14.03.2006., 18:38
Poklanjam preslatko mače crno bele boje, staro 5,5 meseci. Sterilisano, vakcinisano. Donosim ga
blecic@verat.net

064/ 14 71 726

Mackic
14.03.2006., 22:08
Evo jos slicica malih kucica.S leva prve dve su zenkice a treci je muzjak.

jelaA
14.03.2006., 23:08
Ovo su dve preslatke zenkice, u subotu ce napuniti 4 nedelje, poklonicemo ih ljubiteljima (naravno, kad budu jos malo porasle).

ja i samo ja
15.03.2006., 23:24
ja bih jako želeo da nabavim malu chivavu, kao poklon za moju malu devojčicu, ako neko može da mi pomogne unapred hvala

ctrl+alt+del
16.03.2006., 03:05
primio bih na poklon malu qtzu,
ljubitelj sam zivotinja i imam odlicne uslove.

ctrl+alt+del
16.03.2006., 03:09
javite mi molim vas na maarck00001@yahoo.com

ctrl+alt+del
16.03.2006., 20:56
najvise bi mi odgovarao neki meshanac,recimo nalik retriveru,labradoru,boxeru,pudli

Mackic
17.03.2006., 01:16
Pogledaj na prethodnoj strani moju poruku sa slikom tri steneta pa mi javi ako ti se neki od njih svidja.

Teja
17.03.2006., 12:17
A pogledaj i naše slikice i proveri mail :-)))...
Tea i Kika

bravo86
18.03.2006., 02:53
Da li zna neko koliko koshta shtene Baseta?

Mackic
18.03.2006., 14:25
Mislim da ispod 200 evra tasko da ces moci da nadjes stene baseta.

ctrl+alt+del
20.03.2006., 22:49
bez papira baseta mozes naci za 30 evra

Jovana
21.03.2006., 15:39
hmmm pa evo i ja da ostavim moj oglas
posto keva nazalost samo u stanu zeli neko malo kucence
papiri nisu nuzni
a ni vakcinacija
to cemo mi finansirati
Nego potreban je neki od sledecih pasa:
-west beli terijer
-mops
-shar pej
-chivava
-labrador

Nemoj te mi zameriti sto trazim rasnog psa a ne mesanca jer to je ipak poklon za kevu koja nema pametnija posla kada sve uradi po kuci pa sam mislila da ima neku dnevnu rekreaciju da sidje malo ispred zgrade da udahne svez vazduh

Mackic
21.03.2006., 16:26
Ali labraor ne moze bas da se svrsta u kategoriju malih pasa.Oni mogu da dostignu i 45kg a takodje su vrlo zivahni pa nisu bas pogodni za laganu popodnevnu setnjicu.

quite something
21.03.2006., 23:10
ja ostavih poruku pre neki dan, ali niko nije znao da kaze, pa evo da ponovim... zna li neko koliko kostaju jorksirski terijeri, nisu bitni papiri, i gde mogu da ga kupim?

Afrodity
21.03.2006., 23:44
Na zalost, ne znam da li kod nas ima neka odgajivacnica-cisto sumnjam, mozes pogledati po oglasima ako neko prodaje stene, npr. u Zovu ili casopisu Moj pas eventualno, ali zato pogledaj ovaj sajt, radi se o vrhunskim odgajivacima, van granica je, ali ne tako daleko :)
http://www.kennels.cz/monchichi

Jovana
22.03.2006., 08:26
Ali labraor ne moze bas da se svrsta u kategoriju malih pasa.Oni mogu da dostignu i 45kg a takodje su vrlo zivahni pa nisu bas pogodni za laganu popodnevnu setnjicu.

mozes primetiti da mi je labrador na zadnjem mestu...... svesna sam koliki je labrador ali to joj se isto svidja mnogo
pa sta vise ako uzmem njega keva ce morati da juri sa njim po bloku
xexexe mogu zamisliti moju kevu u fit formi......

Teja
22.03.2006., 10:27
Jovana, posalji mamu u Sansu na kafu - ja cu joj pozajmim mojih 40 kg ljubimca (labradora naravno) da isproba setnju par krugova :-)... Labrador jeste veliki ali je i apsolutno divan pas za stan i ljudsko drustvo! Ipak, on trazi setnju, igru, plivanje, najcesce pati od ozbiljnog viska energije i vecina primeraka nikada ne odraste :-)! Vestija i civavu ti takodje ne preporucujem, narocito ako ce to biti prvi pas tvojoj mami. A sada malo - ko o cemu baba o ustipima - o dzukelicama... Posadi mamu pred komp i otvori joj bilo koju stranu o napustenim psima! Stvarno razumem i prihvatam neciju zelju da nabavi sebi rasnog psa ali i dzumarice imaju svojih prednosti. Najvaznija od svih je cinjenica da su zdraviji i dugovecniji od vecine rasnih pasa! A razloge zbog kojih bi bilo lepo usvojiti neku ne moram da nabrajam... I jos ovo, ako razmisljate o tome da usvojite starijeg psa, na Orca-inom site-u imate dve mesanke Golden retrivera i Labradora. Ja ih nisam videla ali pretpostavljam da su prelepe?! Naucene su na zivot u stanu, uredno vakcinisane i imaju skoro dve godine - znaci mozete i da ih sterilisete uskoro. A ako se ipak odlucite za pravu, 100 % dzumaricu, uzmite i moju Kiku u razmatranje ,-)! Pozdravi,

Mackic
22.03.2006., 15:09
mozes primetiti da mi je labrador na zadnjem mestu...... svesna sam koliki je labrador ali to joj se isto svidja mnogo
pa sta vise ako uzmem njega keva ce morati da juri sa njim po bloku
xexexe mogu zamisliti moju kevu u fit formi......

:D :D Onda joj definitivno uzmi labradora,da se malo nabilduje :D

psic
22.03.2006., 17:08
Cao svima! Ja sam Milica i htela bih da udomim jednu malu kucu, mešanca, mužjaka. Još kada bi bio crno-bele boje, kratkodlaki, nevažno kojeg je rasta... Imam odlične uslove, ograđeno dvorište, a pse mnogo volim!!! Prešla sam sve moguće oglase za psa, i nisam uspela da nađem kucu... Ako možete, pomozite... Moj e-mail glasi: mildred_carica@yahoo.com :D

milentisha
22.03.2006., 18:12
Cao svima! Ja sam Milica i htela bih da udomim jednu malu kucu, mešanca, mužjaka. Još kada bi bio crno-bele boje, kratkodlaki, nevažno kojeg je rasta... Imam odlične uslove, ograđeno dvorište, a pse mnogo volim!!! Prešla sam sve moguće oglase za psa, i nisam uspela da nađem kucu... Ako možete, pomozite... Moj e-mail glasi: mildred_carica@yahoo.com :D

pregledaj malo prethodne stranice, a vidi i ovo

http://www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?act=ST&f=2&t=1029&st=75

Lilium
23.03.2006., 10:11
A jesi li potpuno sigurna da ne zelis zenkicu (trep trep)? :) Umliljata, mazna, privrzena, obozava kontakt sa ljudima, voli druge kuce i mace (kucama skace na glavu u pokusaju da ih navede na igru, a mace samo radoznalo njuska), ponekad tera inat, al to je valjda normalno, sve u svemu divna kuca. Obezbedjena (mislim finansijski) joj je i sterilzacija kad poraste. :-D

Jovana
23.03.2006., 21:58
Jovana, posalji mamu u Sansu na kafu - ja cu joj pozajmim mojih 40 kg ljubimca (labradora naravno) da isproba setnju par krugova :-)... Labrador jeste veliki ali je i apsolutno divan pas za stan i ljudsko drustvo! Ipak, on trazi setnju, igru, plivanje, najcesce pati od ozbiljnog viska energije i vecina primeraka nikada ne odraste :-)! Vestija i civavu ti takodje ne preporucujem, narocito ako ce to biti prvi pas tvojoj mami. A sada malo - ko o cemu baba o ustipima - o dzukelicama... Posadi mamu pred komp i otvori joj bilo koju stranu o napustenim psima! Stvarno razumem i prihvatam neciju zelju da nabavi sebi rasnog psa ali i dzumarice imaju svojih prednosti. Najvaznija od svih je cinjenica da su zdraviji i dugovecniji od vecine rasnih pasa! A razloge zbog kojih bi bilo lepo usvojiti neku ne moram da nabrajam... I jos ovo, ako razmisljate o tome da usvojite starijeg psa, na Orca-inom site-u imate dve mesanke Golden retrivera i Labradora. Ja ih nisam videla ali pretpostavljam da su prelepe?! Naucene su na zivot u stanu, uredno vakcinisane i imaju skoro dve godine - znaci mozete i da ih sterilisete uskoro. A ako se ipak odlucite za pravu, 100 % dzumaricu, uzmite i moju Kiku u razmatranje ,-)! Pozdravi,

Draga Teja nije mi prvo kuce, i znam kolke koristi imam i od obicne ``dzukele``
naime imam plac u Vrcinu i tamo su mi psi, dzukele, sa ulice, imam kucu i ogromno dvoriste i veruj mi da keva hoce da uzme ne rasnog psa dala bi joj jednog iz moje koliekcije..... mogla bi da bira izbor je sirok.....
i molim te mi ostavi adresu kafica....
pozzzdrav

Teja
24.03.2006., 07:16
Uh, onda bi trebalo da prevaspitas mamu ,-)! Salim se, naravno... A adresa kafica - ma Poslednja Sansa - tasmajdanski park! Ono staro, veeliko, usred parka sa puno kucica medju gostima :-)))

Nedoli
25.03.2006., 15:11
Da li neko poklanja neko stene dovoljno slatko da se dopadne mojoj drugarici koja zivi u stanu??? Volece ga, paziti, maziti i zvati Djole, 100%!!!!!! mail adresa ndrincevic@yahoo.co.uk

Jovana
26.03.2006., 08:40
Uh, onda bi trebalo da prevaspitas mamu ,-)! Salim se, naravno... A adresa kafica - ma Poslednja Sansa - tasmajdanski park! Ono staro, veeliko, usred parka sa puno kucica medju gostima :-)))

teja znam gde je to gledacu da svratim kada uzmem neku kucu MAMI pa da se malo tvoj labrador i npr. moja civava (xexex) malo druze!!! pozzzdrav

Mackic
26.03.2006., 15:51
Od onih sedam kuca koje poklanjam udomljene su tri,a ove koje su na slicicama jos uvek cekaju novog vlasnika :) Ako je neko zainteresovan za njih slobodno moze da se javi.

milentisha
27.03.2006., 11:23
@ Jovana

mislim da je ovo idealna kuca za tvoju mamu... našla sam oglas na drugom forumu, pa ako te zanima proveri da li je kuca već udomljena!

Oglas glasi ovako:
Zbog nemogućnosti daljeg držanja poklanja se ženka srednje pudle,stara 3.5 godine.Pas je lepo vaspitan i živi u kući.
Za sve informacije možete se obratiti na 064-33-44-341
Dunja Parun ,Pančevo

Mackic
27.03.2006., 16:01
Evo najsvezijih slika malih kuca,ima pored ovo troje jos jedan zenka ali ona danas nije htela da se slika.
Dodala sam i cetvrtu kucu :)
Muzjak je usvojen tako da ostaju njih tri.

Sikorsky
31.03.2006., 22:36
Da li neko ima visak nemackih ovcara,stenad da mi poklone jedno?Znam da ce pasti prozivka u stilu ako volis pse uzmi mesanca sta trazis rasnog psa,volim ja i njih ali vise volim nemackog ovcara.

Jovana
01.04.2006., 11:28
Da li neko ima visak nemackih ovcara,stenad da mi poklone jedno?Znam da ce pasti prozivka u stilu ako volis pse uzmi mesanca sta trazis rasnog psa,volim ja i njih ali vise volim nemackog ovcara.
ne moj se uzbudjivati zbog takvih kritika i ja mami hocu da uzmem neko ``malo`` rasno kuce pa me kritikuju sto ne mesanca..... a jednostavno niko ovde ne zna zasto hocu rasnog.... a opet s druge strane vec imam 18 mesanaca kod tetke u azilu o kojima se brinem..... i to ne treba da bude kritika neki vise vole rasne niko mesance, neko zeli cistokrvca a nekome je sve jedno
ukusi i zelje su razliciti...... Pozzzdrav

Mackic
01.04.2006., 13:17

Ako se tebi svidjaju nemacki ovcari,onda uzmi nemackog ovcara.Podrzavam tvoju odluku da uzmes psa kojeg zelis,glupo bi bilo da te sad neko ubedjuje da treba da uzmes ovo ili ono i da posle zavrsis sa psom kojeg neces voleti.To bi tesko palo i tebi i psu.

Sikorsky
02.04.2006., 03:33
OK,hvala na odgovorima ali radi se o tome sto smatram da su trenutno stenad nemackog ovcara precenjena,barem po meni,ne znam,mozda se sad javi uvredjen odgajivac nemackih ovcara pa kaze u stilu da li znas koliko su oni na zapadu,koliko mene kostaju njegovi roditelji i slicno.

Afrodity
02.04.2006., 09:40
Zasto uvredjen, svako ima pravo na svoje misljenje i shodno tome ce kupiti i traziti psa , da li si pogledao po oglasima, mozda ima neki da se nadje po ceni koja ti odgovara? Iznad koje cene ne bi isao?

Sikorsky
03.04.2006., 18:10
100e,sa papirima,vakcinisiana,revakcinaisana i sta sve ide uz jedno stene.

Afrodity
03.04.2006., 18:16
Ja mislim da mozes naci stene za taj novac, samo moras da intenziviras potragu malo :).

Mackic
03.04.2006., 23:08
Ja ti preporucujem da posetis sajt hlalooglasi.co.yu tu ima gomilu oglasa za prodaju stenaca nemackog ovcara.

Mili
04.04.2006., 08:03
Не би било лоше и да консултујеш неког ветеринара, ако га познајеш ... они су упућени у легла и могу да те упуте код неког доброг одгајивача!

smeh
04.04.2006., 10:58
Super, pomogli smo čoveku, ali pošto jt ovo sasvim namerno tema naslovljena sa "POKLONI", molim da se tako i nastavi.
Hvala na saradnji.

vukbg
05.04.2006., 15:17
Poklanjam crno belog macora starog 6 meseci. Sterilisan, vakcinisan. Divne naravi!

Renegade11
06.04.2006., 17:02
Super, pomogli smo čoveku, ali pošto jt ovo sasvim namerno tema naslovljena sa "POKLONI", molim da se tako i nastavi.
Hvala na saradnji.
Da,ja sam i pitao da li ima neko da pokloni psa ali sam i pitan koliko bi dao za njega para.
Inace sam za poklon i dalje raspolozen :)

Mackic
07.04.2006., 00:59
Da,ja sam i pitao da li ima neko da pokloni psa ali sam i pitan koliko bi dao za njega para.
Inace sam za poklon i dalje raspolozen :)

Evo ja poklanjam male kuce,pogledaj prethodnu stranu,tu su njihove slicice.
(osim ako ne zelis da ti neko pokloni rasnog psa)

jelaA
12.04.2006., 12:11
Poklanjam ove dve preslatke i lepo vaspitane mace...
Tigrasta je Medena, sivo-beli je Mali Micko... (za koga postoji kandidat, ali ne dopadaju mi se uslovi u kojima bi ziveo...on je prava razmazena neznica...)

Mackic
14.04.2006., 14:56
Evo jos jedna slika kuce koja se poklanja

daca75
17.04.2006., 13:16
Koliko kosta stene haskija?

smeh
17.04.2006., 15:29
Koliko kosta stene haskija?
Pogledaj naslov teme!
A stene potrazi preko oglasa.
Pozdrav!

bulma2005
17.04.2006., 20:36
Imam 3 maceta na poklon:

Dve zenke skroz crne (dakle kao cevapcici su) i jedno malo, skroz belo musko mace.
Paaaa ko zeliiii... +38765-255740

Grad: Zvornik
Iako ne verujem da ce se iko javiti, makar da pokusam :)

jelaA
24.04.2006., 22:49
Ovo je Mali Micko, poslednji iz legla koji trazi topli dom...
On je umiljat, razigran, vaspitan...pravo srce!

Mackic
26.04.2006., 16:16
Ostale su jos dve kuce.U subotu, 22. aprila su napunile dva meseca.
I dalje se poklanjaju, iako bi ih ja zadrzala obe :)

Lilium
30.04.2006., 09:04
Misa i Mina su preslatki mali mesanci, stari oko mesec dana, pronadjeni nedavno zajedno sa njihovih cetvoro brace u kartonskoj kutiji, na poljani pored ulice. Pretpostavljamo da ih je neko prosto dovezao, istovario iz kola i otisao. Dva steneta su u medjuvremenu nestala (nadam se da ih je neko uzeo), a dva smo uspeli da udomimo. Ostala su jos dva, bata i seka. Preslatki su, jako umiljati, kao i sve bebe. Pomozite da ih udomimo!

Kontakt telefoni: 064/2754786 i 064/2939591
E-mail: jelena_nitro@yahoo.com i mordor@eunet.yu

Slicice

Mina
http://img221.imageshack.us/img221/8848/21bmalazuta9iq.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=21bmalazuta9iq.jpg)

Misa
http://img89.imageshack.us/img89/824/18bmalidecko8ke.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=18bmalidecko8ke.jpg)

http://img97.imageshack.us/img97/218/18amalidecko4qk.th.jpg (http://img97.imageshack.us/my.php?image=18amalidecko4qk.jpg)

Ma_Ya
15.05.2006., 15:23
Bubica je nadjen pre oko mesec i po dana, polumrtav i
izgladneo. prosli smo dvonedeljnu terapiju kako bi
opet stao na noge i sada je, hvala Bogu, ziv, zdrav,
vakcinisan i ociscen od parazita. Bubica sada ima oko
4 meseca i raste u velikog ali milog, pametnog i
druzeljubivog psa, posebno sa decom. Ja na zalost ne
mogu da ga zadrzim i imam rok do petka da ga udomim,
posle toga zaista ne znam sta cu sa njim.

E-mail. hidden_catch@hotmail.com

Mackic
22.05.2006., 16:05
Poklanja se zenka mesanac sar-peja, stara je oko 1 godinu, svetlije zute boje. Vrlo je vesela i druzeljubiva, i mnogo voli da se mazi.Nalazi se u Beogradu.
Evo i slicica.

http://img141.imageshack.us/img141/219/dsci01737iv.jpg (http://imageshack.us)

http://img157.imageshack.us/img157/7599/dsci01783nm.jpg (http://imageshack.us)

Kuca je poklonjena. :)

Jovana
25.05.2006., 21:20
ovako kod mene na repertoaru su najhitnije za sad 3 slatke tigraste mace 2muzijak 1 zenka imaju mesec dana njihove slike imam i jos 8maca koje nisam uspela jos da slikam ali ima mogucnosti za zainteresovane da dodju da ih vide i da se odluce koju ce
drzimo ih u kuci
slike bih stavila al ne znam kako tako da ko god je zainteresovan mogu da mu ih posaljem samo nek me kontaktira pritom imam slike i mojih kuca koje su isto neke na udomljavanje jer ih stvarno imam puno a finansijski jedva uspevamo da izdrzavamo sve donacije su veoma male da ne ulazim u pricu tako da ko god da je zeljan da nam nekako pomogne donacijom hrane ili cak sigurnim udomljavanjem molim da mi se javi jer 19 pasa i 5 velikih i 12 malih macica bez obzira na prednost kuce i ogromnog dvorista nemamo bas iskreno uslova jer cifre za sterilizaciju i hranu, u odnosu na nase finanskijsko stanje, su ogromne, a svi su zajedno i sto je najvaznije psi i macke se vole.....
:)

slavdza
26.05.2006., 14:37
Poklanjam (teška srca) preslatke male mace. Imam ih osam komada. Četvoro su mešanci ruske plave mačke. Ostalih četvoro su samo mešanci...
Zainteresovanima šaljem fotografije, samo mi pošaljite privatnu poruku.

Rainbowbgd
29.05.2006., 10:01
Veterinari, apoteke, petshopovi, udomljavanje, IZGUBLJENI I PRONADJENI LJUBIMCI, saveti, puuuuuuuno toga a sve u okviru HUMANITARNOG SOS CENTRA ZA ZIVOTINJE nasajtu:

http://www.well.org.yu/POMOC%20I%20SERVISI%20ZA%20LJUBIMCE.htm

Posetite nas
HVALA

peco
30.05.2006., 23:08
Ljudi pravite i radjajte decu da biste imali najzdraviju obavezu i zanimaciju.
Veliki pozdrav za Raku iz Trstenika i njegovu izjavu na skupstini grada gde trazi da se kucici unistavaju, a ne da se kastriraju: "Nece oni mene da j... nego ce da me ujedu." Bravo Rako.

smeh
31.05.2006., 11:22
Te dzukele i macketine sto vi poklanjate, mi unistavamo na prost nacin. Pravo u sahtu, pa za kratko vreme vise nisu u funkciji.
Veliki pozdrav za Raku iz Trstenika i njegovu izjavu na skupstini grada gde trazi da se kucici unistavaju, a ne da se kastriraju: "Nece oni mene da j... nego ce da me ujedu." Bravo Rako.
Reklo bi se da si malo zalutao ne samo na temu već i na podforum.
Raznim Rakama i onima koji im aplaudiraju je potpuno bespredmetno objašnjavati i ponavljati kako rađanje dece ne isključuje brigu i o životinjama i obrnuto, kao što većina nas nikad neće moći da shvati zašto uopšte neko postavlja takve "paralele" :roll: .
Pošto se ne razumemo niti ćemo ikad to uspeti, a ovo jeste podforum "kućni ljubimci", dakle namenjen onima koji znaju šta to znači - toplo preporučujem da svoje ideje razmenjuješ sa sebi sličnima. Ovde ti nije mesto.
Hvala na razumevanju!

labo
01.06.2006., 14:50
Dajem tigrastog macora. Dao bi mu jedno 3 mjeseca. Nasao sam ga prije 2 mjeseca ispred zgrade ranjenog u rep. Sad je ozdravio nije mu nista, samo mu je malo kraci rep, skoro da se ne provali, kad poraste nece se primjetiti to sigurno. Nema buva niti ostalih napasnika. Kad ne divlja okolo(igra se) obozava da se mazi i jako je vezan za ljude. Bg

Morticia Addams
03.06.2006., 06:38
Kako bih volela da mi ukucani dozvole da usvojim novog ljubimca.... Sve bi ih usvojila, koliko god da ih imate, obzirom da su slike preslatke. :)

Jovana
03.06.2006., 11:32
Te dzukele i macketine sto vi poklanjate, mi unistavamo na prost nacin. Pravo u sahtu, pa za kratko vreme vise nisu u funkciji.

dobro je poznata stara izreka ko nevoli zivotinje nevoli ni ljude
a ovaj je cist primer

Morticia Addams
03.06.2006., 11:48
http://www.clicksmilies.com/s0105/sauer/angry-smiley-002.gif

Mackic
03.06.2006., 12:34
Ma ne obracajte paznju da ovakve ludake i slicne njima, koji samo hoce da skrenu paznju na sebe jer ih u okolini niko vise ne primecuje ni 2%, pa siroti moraju da se nakace na neki forum gde ce ovakvim ispadima naterati ljude da nesto prokomentarisu na njihov jad i bedu.
Zaista tuzno, verovatno ce umreti sam u nekom trulom starackom domu jer ga i rodjena deca vise nece moci da gledaju, napusten od svih, besan i jadan. Niko nece zeleti ni sah da odigra sa njim.

Mili
03.06.2006., 23:56
Ma ne obracajte paznju da ovakve ludake i slicne njima, koji samo hoce da skrenu paznju na sebe jer ih u okolini niko vise ne primecuje ni 2%, pa siroti moraju da se nakace na neki forum gde ce ovakvim ispadima naterati ljude da nesto prokomentarisu na njihov jad i bedu.
Zaista tuzno, verovatno ce umreti sam u nekom trulom starackom domu jer ga i rodjena deca vise nece moci da gledaju, napusten od svih, besan i jadan. Niko nece zeleti ni sah da odigra sa njim.
Браво, Мачкић!

pudlala
04.06.2006., 12:37

Veza izmedju zlostavljanja zivotinja (dakle, stava ove individue koja se hvali bacanjem zivotinja u saht) i kriminalnog ponasanja, ali nista manje i mentalnih poremecaja, vrlo je dobro dokumentovana i objasnjena.
Deca koja pokazuju mrznju prema izvotinjama i zelju da ih povrede imaju velike sanse da kada odrastu budu pocinioci kriminalnih dela, da obole od razlicitih psihijatrijskih stanja...
Zlostavljanje zivotinja je usko povezano sa nasiljem u porodici, nasilnim ponasanjem uopste...
To da onaj ko ne voli zivotinje ne moze ni ljude da voli uopste nije banalna izjava.
U civilizovanom svetu posebna se paznja obraca na decu koja pokazu znake ponasanja o kojem sam gore pisala, kako bi se sve ucinilo da se poremecaj koriguje. Kod nas se naravno po tom pitanju nista ne radi, i onda imamo mnogo ovakvih Peca koji slobodno lutaju medju ljudima, umesto da budu pod prikladnim medikamentima i na terapiji. Jer pitanje je vremena kada ce Peco i neku osobu baciti u shaht. Mnoge studije idu u prilog tome.

nvlajic
06.06.2006., 20:57
Poklanjam (teška srca) preslatke male mace. Imam ih osam komada. Četvoro su mešanci ruske plave mačke. Ostalih četvoro su samo mešanci...
Zainteresovanima šaljem fotografije, samo mi pošaljite privatnu poruku.
Koliko su stari? Imas li od Rusa nekog muskica?

Mackic
10.06.2006., 13:15
Evo ostala je jos jedna kuca.
Sada ima 3 i po meseca, i vrlo je mirna, samo bi da se namesti pored nekog i da je maze.
Kevce samo kad vidi nepoznatog psa u blizini.
Evo slikice od pre neki dan.

http://img144.imageshack.us/img144/351/zlocka0tk.jpg (http://imageshack.us)

slavdza
12.06.2006., 10:18
Koliko su stari? Imas li od Rusa nekog muskica?

Rusi su stari 6 nedelja, a obični mešanci mesec dana. I jedni i drugi su po dva muška i dva ženska.

Rainbowbgd
12.06.2006., 20:22
Veterinari, apoteke, petshopovi, udomljavanje, IZGUBLJENI I PRONADJENI LJUBIMCI, saveti, izvestaji o trovanju, puuuuuuuno toga a sve u okviru HUMANITARNOG SOS CENTRA ZA ZIVOTINJE na sajtu:

Posetite nas i razglasite
HVALA

Rainbowbgd
12.06.2006., 20:24

labo
12.06.2006., 21:28
oce li ko mackonija?

Jovana
13.06.2006., 16:21
to i ja pitam al izgleda da neko nece al ja ih imam tri tigrasta imaju mesec ipo dana

labo
17.06.2006., 10:57
ovaj moj ce da dobije sijede brke dok ga udomim. Ajmo humanisti!

laki21
20.06.2006., 21:56
Poklanjamo četiri male mace, majka Ruska Plava mačka

Mace su rodjene 7. maja, rano ujutru, tako da je sada vreme da pronadju nove porodice koja će uživati u njihovom društvu i brinuti se o njima. Želimo da podelimo zadovoljstvo koje su nam ove mace pričinile sa vama. Lepe su, zdrave, razigrane i umiljate. Veoma su pitome, obožavaju da se igraju, a na vreme su, i u potpunosti, stekle higijenske navike. Ako vas mace interesuju, možete detaljnije da se upoznate sa njima na adresi: www.usvojimacu.8m.com
Ima ih četiri, a to su Terminator, Crna, Mirko(a) i Maljčik.

Možete se javiti na 011/244-5994 ili 064/175-23-32 da porazgovaramo o svemu što vas interesuje.

e-mail: laki21@yahoo.com

Jovana
21.06.2006., 06:55
ovaj moj ce da dobije sijede brke dok ga udomim. Ajmo humanisti!
ajmo da apelujemo kolektivno!!! alo bwe hoce li ko macku il da bijemo!!!??? salim se naravno. ajmo cica mace mesec dana nema sta nema ima sta ne treba... opet sala
aj labo ima jednog a ja imam tri macora za udomljavanje pa ajde ko ih zeli nek se javi ....

Morticia Addams
23.06.2006., 15:18
Joj sva se raznezih.... drustvo, cim mi ukucani dozvole jos jednu zivotinju, odmah vam se javljam da udomim jednu macu. Nadam se da ce to biti uskoro.

Wega-NS
23.06.2006., 18:27
Ja bih malu belu macu ako neko ima :)

Rainbowbgd
24.06.2006., 04:01
E BANDO A DA POSALJETE FOTKE LJUBIMACA NA NAS SAJT!!! ZA UDOMLJAVANJE...

Rainbowbgd
24.06.2006., 04:38
posaljite i nama oglas sa detaljima, adresa i tel, videcete na sajtu zasto sve to, a takodje pravno stitimo ljubimce od zlostavljanja. Oko donacija javi se na 011 2642389 milan

Rainbowbgd
24.06.2006., 04:53
a ja mu kazem pali brate mesanci su zakon...20 godina sa rasnim psima...5 godina sa mesancima....nikad vise rasnog psa uzeti necu. Ko zeli da se informise zasto, neka poseti

http://www.well.org.yu/rase%20pasa.htm

Jovana
24.06.2006., 14:01
posaljite i nama oglas sa detaljima, adresa i tel, videcete na sajtu zasto sve to, a takodje pravno stitimo ljubimce od zlostavljanja. Oko donacija javi se na 011 2642389 milan

Milane, jesi li siguran da bi izdrzao kad bi ti poslala sve slike mojih kuca i maca. Mada kao neke dajemo na usvajanje, a neke ne. A kad dodje trenutak nemozas da se odvojis od njih, tako da bi meni, ustvari mojoj druzini koja se brine o njima, bila vise potrebna donacija i ljudi koji bi iz naseg copora uzeli dva psa posto su moji ``prasici`` emotivno vezani jedni za druge i pravi pakao je bio za jedno najmanje kuce koje ima oko godinu dana kada smo je dali devojci uz napomenu da kuce ne zna da bude samo...a devojka je naravno otisla u skolu njena mama na posao pa su komsije morale da slusaju zavijanje male Dzosle po celoj zgradi jer ona u zatvorenom stanu sa bezbroj zanimacija za grickanje oko nje ne podnosi samocu... naravo vratila ju je za tri dana jos uvek je kod nas i non stop me davi da je CHESHKAM!!!!

Marija55
27.06.2006., 16:27
ZEKA
Cao svima,
sinoc smo kod dunavskog keja pronasli preslatkog kunica koji je pobegao iz cirkusa koji je do juce tu bio stacioniran. Skontali smo da mu nema zivota ako ga ostavimo tu, prvi pas koji naidje ce ga srediti. Zvala sam udruzenja za zastitu zivotinja, zooloski vrt, na kraju sam dosla i do broja telefona cirkusa i niko ga nece. Pitom je, vidi se da je navikao na ljude, umiljat je, trci, skace, pa ako ima medju vama ljubitelja ovih malih zivuljki vrlo rado cemo vam ga ustupiti. Mi nemamo nikako uslova da ga zadrzimo jer zivimo u iznajmljenom stanu koji je veoma mali.
Ako je neko zainteresovan moze me kontaktirati na marijamisic@gmail.com
Marija

della
03.07.2006., 18:23
Ukoliko neko iz Banja Luke nudi shtene koje moze da zivi u stanu, molim da se javi na mail dellaspektar@yahoo.com

Mili
05.07.2006., 08:01
Поклањам 2 мала мачета (3 месеца стари)! Трећег ћемо задржати, али немамо услова да задржимо и ово двоје. О њима погледајте текст: http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=2460110#post2460110
Можете ми се јавити на milly_011@hotmail.com.

Jovana
05.07.2006., 12:06
Ljudi malo obavestenje svi zainteresovani neka gledaju sutra od 7h sati ujutru Jutarnji program na RTS 1
bicemo ja i moja tetka u emisiji tu ce biti i ona moja tri zamozna maceta koja vec uveliko poklanjam i jedno kuce posto nemogu vise da ih ponesem... nadam se da ce pustiti i slike svih pasa pa gledaj te da vidite sve moje mezimce
puno pozdrava

16121953
05.07.2006., 15:30
ja bih jedno malo kuce za stan.Ne mora da bude rasno,ali mora da bude malo,lepo, sa kratkom dlakom

Wega-NS
07.07.2006., 19:31
I niko nema belu macu? :roll:

kseniya07
07.07.2006., 23:09
Ja imam belu sa crnim ili tigrastim sta je vec :) Oces?? Ej ali stvarno oce li neko malo mace,macka mi se omacila pre neki dan,znaci dobijate mace tek za jedno 2-3 nedelje :) Aj javite mi do sutra,znam da malo zurim ali ***, ako ga nikom nedam ode mace na nebo...a ja to nezelim.Inace mislim da je musko!!Ja sam na prvoj godini veterine a neznam jel je macka muskog ili zenskog pola,izes mene!!

necaaa
11.07.2006., 11:58
Ako neko poklanja štene ili zna nekog ko poklanja zlatnog retrivera ili nekog manjeg psa boljeg za stan pišite. Najbolje u privatne poruke. Uzela bi ga početkom septembra pošto uskoro idem na more. POZZ svima.

ccsmica
14.07.2006., 10:31
Imam šest malih mačića, stara dva meseca. Dva su crna, dva crno bela i dva šarena-melirana.poklonila bih pet a jedno zadržala.Ako je neko zainteresovan može me kontaktirati na e -mail : jovichd@ptt.co.yu

Jovana
14.07.2006., 15:25
mace kuce mace kuce a nik0o ih nece grrrrrrrrrrrr

mushu13
15.07.2006., 19:26
Hej ljudi imam jednu veeeliku molbu!Pre par meseci neko je izbacio sedam malih kerova u nas park-verovatno zato sto se kod nas u parku bas paze lutalice(svi su sterilisani vakcinisani i lepo podgojeni). :smile: Ali ovi su bas mali rastom velicine pinca a imaju oko godinu dana.U pitanju su tri devojke i cetri momka-troje bež boje,,jedan žuti,jedan crni,i dve kao terijeri-braon-crni.Devojke su trenutno na sterilizaciji,a inace su svi neverovatne maze.Mi se trudimo da ih udomimo pre zime jer nema sanse da ce preziveti :-( .Ako neko hoce da ih usreci molimo javite se-inace ja u kuci imam cetri kuce i dve mace i dovela bi i njih ali ce me moji definitivno izbaciti iz kuce!!!

Pozdrav!!!!!!!!!

Jovana
17.07.2006., 13:07
to se desava uvek ja bi ih primila u moj azil ali opet smo u nedostatku sa hranom i kucicama jer je organizacija prilicno neodgovorna...
sve bi to islo kad bi neko bio toliko dobar na nam pomogne u vezi kucica za pse jer je to sada nej hitnije jer kao sto mushu13 kaze DOLAZI ZIMA
a i klopa je hitna jer se desava da isporuke kasne pa onda jurimo na sve strane da popunimo praznine.... puno pozdrava

mushu13
17.07.2006., 13:26
A koliko vam kucica treba?I kojom hranom ih hranite?mozda mozemo nesto da organizujemo mi u kraju smo veoma raspolozeni za skupljanje neophodnih stvari za takve akcije i ako bi htela da nam pomognes u udomljavanju ovih malenih mi bi bili i previse angazovani oko toga?!Ako nista bar na cuvanje jer ja planiram da kupim plac (pored rodjaka) i da im napravim boksove i kucice ali to necu moci pre juna sledece godine,tako da ako ne nadjem nekog ko bi ih udomio jednog po jednog,na kraju cu to i da uradim ali se bojim da nece preziveti do tada(naravno davala bi hranu i vodila kod veterinara redovno za to vreme cuvanja).

Princeza77
20.07.2006., 18:16
:evil: Odakle vam pravo da na ovom forumu gde su iskljucivo ljubitelji pasa bezobrazno prkosite sa vasim malograjdanstinama i bezobrazlukom. Po mom misljenju vi ste jedan obican idiot. Sram vas bilo.

Djoša
21.07.2006., 09:43
^^^ ma ne brini se , taj ili pise neslanu salu ili je malo lud :lol:

Mili
21.07.2006., 09:49
А колико видим ... и одустао је од овог подфорума ... не појављује се више!

yoma ns
24.07.2006., 00:52
Poklanjam tri male mace, ako je neko raspolozen neka se javi...

SINAN
27.07.2006., 14:28
cao ja sam iz sarajeva ima li neko da bi prodao ili poklonio labrador retrivera? molim vas

ljubisha munja
27.07.2006., 14:38
cao,cao,cao!!!!
da li neko mozda zna gde mogu da nabavim vijetnamsko prase mami za rodjendan? ;)

sajber_maca
29.07.2006., 18:59
Poklanjam 2 mala maceta ako je neko zainteresovan neka pise...pozzzz :)

Jovana
29.07.2006., 19:58
kako izgleda vijetnamsko prase ?
par minuta da nadjem sliku pa cu da ti kazem

Jovana
29.07.2006., 20:02
www.zookoki.co.yu
pogledaj taj sajt tamo ih imaju to je mini zoo vrt u indjiji pa pitaj njih kako da ga nabavis imas kontakt adresu tamo
joj sto je smesno prase
otkinula sam se od smeha heheheheh :)

Mili
03.08.2006., 08:21
Још увек чекају да се удоме!
http://img156.imageshack.us/img156/1769/kicayq4.jpg (http://imageshack.us)

http://img156.imageshack.us/img156/4104/strujkamn4.jpg (http://imageshack.us)

http://img143.imageshack.us/img143/9544/tigricyt7.jpg (http://imageshack.us)

pudlala
04.08.2006., 11:30
bash si ih probudila! :-)))))

Mili
04.08.2006., 11:37
Ово прво и треће да, с` обзиром да је тешко "ухватити" их у миру ... ону у средини сам морала малко да уплашим да би се смирила! Зато што је јако живахна и темпераментна, и њу је тек тешко "ухватити у кадар"!

Mackic
04.08.2006., 12:00
Bas su ti medene mace, a ona u sredini me podseca na moju macketinu :D

Mili
04.08.2006., 15:35
Хвала, али ни тако медене их нико неће! Шмрц!

mačorčić CULE :)
12.08.2006., 02:11
Dragi ljubitelji životinja evo našla sam jednu prelepu sićušnu macu na ulici,
pa bih najviše volela da je neko poželi da uzme :!:
Ja je ne mogu zadržati jer već imam crnog mačorčića Culeta starog tri meseca
i što je najvažnije živim kao podstanar!

Evo i mojih preporuka za maleno mačence:
-jako je živahno i pored toga što je neuhranjeno!
-veoma je umiljato i obožava da se mazi!
-izgleda kao da je nacrtana! kao iz bajke!
-po meni staro je možda malo više od 2 nedelje
-sada je čisto i spremno za poneti! :-D
...eto maca sa pet zvezdica***** ;) !

pogledajte slike malene medene mace:
http://img238.imageshack.us/img238/6613/3br9.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/3021/6kf4.jpg
http://img160.imageshack.us/img160/1497/2ww4.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/7403/6pc0.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/5368/10iu2.jpg

Molim vas da pomognete jer stvarno nemam uslova da je zadržim :-( !!!

UZMITE JE ILI JAVITE NEKOM ZA NJU!!!

BgLOLA
13.08.2006., 11:26
Vec dugo trazim rusku plavu macu
Marina
marinadra@gmail.com