PDA

Vidi punu verziju : LOTR fan club

Stranice : [1] 2 3

Radagast
22.08.2005., 22:32
Onda ovako!!!!!!Svi fanovi Tolkinovog dela Gospodar prstenova,Silmariliona i Hobita neka pisu!!!!!!!!!!!

GrimReaper
22.08.2005., 23:03
Ha,ha :lol: ova ti je dobra. Da nas prestigne? Pa on vec ima 700 i kusur stranica :lol: . Inace i ja vise volim LotR. Za Hobita nisam cuo? Jel si citao Silmariliona? Ako jesi kakav je? (ja nisam)

Girl next door
22.08.2005., 23:12
LJudi pomagajte nesmemo dozvoliti da nas Harry Potter club prestigne,zato pisite.Cuo sam traceve da ce da se snime Hobiti,sta mislite o tome,bilo bi strava?Da li je neko citao Silmarilion?

grrrr... hari poter obozavaoci su bezobrazni idioti koji oce da vam uzmu slavu... hahahaaaa
it's a free ride when you've already paid,
it's a good advice that you just didn't take,
who would've thought, it figures...
[alanis morissette, ironic]

http://instagiber.net/smiliesdotcom/otn/happy/ylflower.gif

Nynaeve
22.08.2005., 23:27
LJudi pomagajte nesmemo dozvoliti da nas Harry Potter club prestigne,zato pisite.Cuo sam traceve da ce da se snime Hobiti,sta mislite o tome,bilo bi strava?Da li je neko citao Silmarilion?
Knjiga se zove Hobit, a ne Hobiti... ;)
I Chitala sam Silmarilion.. I shta reci o Tolkinu.. Ledzend! I nema shta vishe..
A Hobit bi trebalo da snime.. Posle King-Konga valjda.. :?

dominique
22.08.2005., 23:45
meni ce sini da sam negde procitala da je film planiran za nekih 5 god

wild_child
22.08.2005., 23:45
Evo ja ti dolazim u klub, ali ne da bi pretekla nekog vec sto cenim Tolkina i njegov rad.

Radagast
22.08.2005., 23:55
Ha,ha :lol: ova ti je dobra. Da nas prestigne? Pa on vec ima 700 i kusur stranica :lol: . Inace i ja vise volim LotR. Za Hobita nisam cuo? Jel si citao Silmariliona? Ako jesi kakav je? (ja nisam) Strava je,opisije dogadjaje o pocetku dana,stvaranja srednje zemlje,dolasku vilenjaka i ljudi,i njihovoj borbi protiv prvog mracnog gospodara MORGOTA[Melkora].

Radagast
22.08.2005., 23:56
[quote="wild_child"]Evo ja ti dolazim u klub, ali ne da bi pretekla nekog vec sto cenim Tolkina i njegov rad.[ /quote]hvala :wink:

Radagast
23.08.2005., 00:16
Ha,ha :lol: ova ti je dobra. Da nas prestigne? Pa on vec ima 700 i kusur stranica :lol: . Inace i ja vise volim LotR. Za Hobita nisam cuo? Jel si citao Silmariliona? Ako jesi kakav je? (ja nisam) Pa ako se potrudimo mozemo ih prestici,zato. . .

Ćale
23.08.2005., 00:56
Lord Of The Rings-Return of The King je NAJbolji film ikada snimljen!!!

Volim ja i Harry-a,i da citam i da gledam...ali porediti to
i Tolkien-Jackson kombinaciju stvarno nema smisla.
Jednostavno nisu ista klasa i tacka.

Radagast
23.08.2005., 12:46
Onda ovako!!!!!!Svi fanovi Tolkinovog dela Gospodar prstenova,kao i Silmariliona i Hobita neka pisu!!!!!!!!!!!

Girl next door
23.08.2005., 14:17
Onda ovako!!!!!!Svi fanovi Tolkinovog dela Gospodar prstenova,kao i Silmariliona i Hobita neka pisu!!!!!!!!!!!

evo da ne bude da sam zla : www.tolkien.co.yu

diretore
23.08.2005., 19:56
http://www.flangbgscifiart.org/Lightwave/Backgrounds/LotR.jpg

snaja88
23.08.2005., 21:22
Ja nisam Fan nijednog serijala, cisto da ostavim post u novoj temi :D

tommy gun
23.08.2005., 23:40
Po meni Tolkin je odlican pisac.Njegova najbolja knjiga je Gospoda Prstenova,a najgora Glas Vilenjaka(nije poznata,ali ako se pitate za nju-drama.Kao jedan vilenjak se zaljubio u zenu iz rase ljudi,ali vilenjaci i ljudi su kao u nekom sukobu i nedozvojava se da vilenjak i covek rec progovore.Jedino sto mi se svidelo je veoma dobro opisana bitka.)Znaci ko voli drame ovo je knjiga za njega,ali tesko da ce da nadjete,jer se vise ne proizvodi(mozda u biblioteci).Gospodar Prstenova je ubedljivo najjaca knjiga.Silmarion je isto dobar,ali Hobit je po meni vise avantura.Inace sve su mu knjige dobre osim Glas Vilenjaka. :wink:

Fanatic_Kv
24.08.2005., 02:21
Konacno neko da se seti da aktivno pokrene ovakav TOPIC!

Ja sam pokusavao da "ozivim" one prethodne ali bezuspesno!!!! Iskreno se nadam da cemo moci da presmugamo one sa topica o Hariju! ucestvujem i u njemu ali ZIVIM za jedan ovakav!!!!!ZATO NAZAD U OFANZIVU!!!!!!!!!!!!!!!

A sad da se vratim u diskusiju.... Hobbit ce biti sniman ali tek za nekih,recimo, 5 godina.... cekacu i docekacu :twisted: ...

Svi fanovi LOTR-a posetite (ili jos bolje postanite clan) sajt www.lotrplaza.com Sajt je FENOMENALAN!!! Ima kvizove, svoja kraljevstva (koja biate vi sami kada postanete clan)SAN za jednog LOTR fana!!!!

P.S. Remember that darkness is part of us ALL and that Carcharothstill lies next the throne of great Morgoth Bauglir! :twisted: :twisted: :twisted:

dark-side-of-the-moon
24.08.2005., 15:12
LOTR je bas okay, ali "Povratak kralja" mi se bas nesto i nije dopao.Mada je Tolkin okay pisac.

Shinoda
24.08.2005., 15:28
Mrzi me da citam i odgovaram...samo cu se uclaniti! :roll:

diretore
24.08.2005., 15:45
http://www.kefk.net/Film/Filme/Serien/Lord.of.the.Rings.The/Abbildungen/Tolkien_ring.jpg

http://www.directxscreensavers.com/images/LOTR_Sauron.jpg

tommy gun
24.08.2005., 22:20
Konacno neko da se seti da aktivno pokrene ovakav TOPIC!

Ja sam pokusavao da "ozivim" one prethodne ali bezuspesno!!!! Iskreno se nadam da cemo moci da presmugamo one sa topica o Hariju! ucestvujem i u njemu ali ZIVIM za jedan ovakav!!!!!ZATO NAZAD U OFANZIVU!!!!!!!!!!!!!!!

A sad da se vratim u diskusiju.... Hobbit ce biti sniman ali tek za nekih,recimo, 5 godina.... cekacu i docekacu :twisted: ...

Svi fanovi LOTR-a posetite (ili jos bolje postanite clan) sajt www.lotrplaza.com Sajt je FENOMENALAN!!! Ima kvizove, svoja kraljevstva (koja biate vi sami kada postanete clan)SAN za jednog LOTR fana!!!!

P.S. Remember that darkness is part of us ALL and that Carcharothstill lies next the throne of great Morgoth Bauglir! :twisted: :twisted: :twisted:
Uclanio sam se,ali kakva kraljevstva mogu da biram

Fanatic_Kv
25.08.2005., 15:01
Uclanio sam se,ali kakva kraljevstva mogu da biram

Sve sto sad moras da uradis je da dobijes 20 FP (Fanatic points).... To mozes da uradis tako sto ces da odradis neki Quiz ili da posaljes neku poruku na njihovom Forumu (jedna poruka=2 FP-a).... ako nista kontaktiraj mene na sajtu.... moj nick je Wolf of Angband ili probaj da me nadjes preko kraljevstva.... Ja sam clan kraljevstva MORDOR!

Ćale
25.08.2005., 17:02
Ja sam u Gondoru.
Imam 72 poena i trenutno sam u "Youth of Gondor".
Polako....idemo na gore.
I tamo sam "Father".

tommy gun
25.08.2005., 22:49
Gde da odem za kviz?

Ćale
25.08.2005., 23:30
Na home-pageu ides prvo na "Career Center" pa onda na "Earning Fanatic Points".

Tu polazes osnovne tesove o opstem poznavanju svake klase koju Tolkien opisuje u knjigama.
Ides jednu po jednu,za svaku rasu imas po 10 pitanja.
1 tacan odgovor=1 poen.
Sa 20 poena mozes da se uclanis u kucu po volji(ja sam u Gondoru),sa 60 poena ides rank gore itd...
Pazi samo....nema ponavljanja testova.

tommy gun
25.08.2005., 23:48
Usao sam tamo,ali nista nema da polazem.Za sve mi trazi membership forum.Kako da ga aktiviram. :?

Ćale
26.08.2005., 00:01
@Tommy gun
Da li si se uopste uclanio na sajt.
Ono...dobio user name i ostalo?

tommy gun
26.08.2005., 00:02
@Tommy gun
Da li si se uopste uclanio na sajt.
Ono...dobio user name i ostalo?
Da nikolla se zovem.

Ćale
26.08.2005., 00:16
Da nikolla se zovem.

http://www.lotrplaza.com/forum/knowledge.asp

klikni na "Test I: Basic General Knowledge" i to je to!

Obrati paznju,tamo gde pise "your login info",mora da stoji tvoj user name.
Ako ti se user name izgubi jedan "refresh" bi trebao da resi problem.

diretore
26.08.2005., 12:14
http://spirals.eternite.com/ring2.jpg

http://delamarethierry.free.fr/userimages/bush%20lord%20of%20the%20ring.jpg

tommy gun
26.08.2005., 14:32
Da nikolla se zovem.

http://www.lotrplaza.com/forum/knowledge.asp

klikni na "Test I: Basic General Knowledge" i to je to!

Obrati paznju,tamo gde pise "your login info",mora da stoji tvoj user name.
Ako ti se user name izgubi jedan "refresh" bi trebao da resi problem.
Meni kaze:sorry,you can not enter the Tests of Knowledge.Your forum membership is not active?

Fanatic_Kv
26.08.2005., 21:17
Da a da li si u tvom e-mail sanducetu primio e-mail i pomocu njega aktivirao nalog??????

tommy gun
26.08.2005., 22:49
Da a da li si u tvom e-mail sanducetu primio e-mail i pomocu njega aktivirao nalog??????
Jeste,pojavio mi se link gde da ga aktiviram,ali on je napisan obicnim slovima,a ne kao ono za link.

Ćale
28.08.2005., 02:39
Jeste,pojavio mi se link gde da ga aktiviram,ali on je napisan obicnim slovima,a ne kao ono za link.
Pa copy/paste taj link tamo gde inace kucas adrese u Internet Exploreru(ili koji vec browser koristis) udri enter i to je to.
Tek kada na sajtu budu pisali tvoji "User name",broj "Fanatic bodova" i "Rank" znaces da si ulogovan i moci ces da polazes testove,ides na forume i sve ostalo.
Poz.

tommy gun
28.08.2005., 14:35
Imam 38 poena i kako da se prideuzim carstvu nekom.

Fanatic_Kv
28.08.2005., 17:45
Ako zelis da se prdruzis nekom carstvu a jos uvek si New Soul (ikonica sa upaljenom svecom) idi na "view/edit your profile" u levom uglu na home page-u i ja misli da ces onde moci da kliknes na link "chose your kingdom" ili tako nesto....

P.S. koliko sam uspeo da primetim imas samo 10 FP a sa toliko ne mozes nista da uradis... Treba ti 20 FP da bi bio primljen u kraljevstvo...

wild_child
29.08.2005., 15:05
Ja sam trenutno Youth of Lothlorien

tommy gun
29.08.2005., 15:14
Ne ja imam 38 fp,imam 2 usera.

diretore
29.08.2005., 15:17
http://www.happycat.fi/09_digital_edit_DVD/lord_of_the_rings_the_ring.jpg

http://us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/new_line_cinema/the_lord_of_the_rings__the_fellowship_of_the_ring/elijah_wood/rings2.jpg

tommy gun
29.08.2005., 15:19
Nema kod mene choose your kingdom.

Dr Grozozo
29.08.2005., 18:51
nikad vi necete prestici one tamo harijevce.

Ćale
30.08.2005., 01:32
nikad vi necete prestici one tamo harijevce.

I nije cilj prestici Harryjevce,vec diskutovati o LOTR FILMOVIMA.
Mada...slabo ide,valjda je malo splasnula euforija,sta li.
Malo me i iritira postovanje ovih slika iz filma...cemu to?

wild_child
30.08.2005., 12:38
Da sto pre popune strane :lol:

diretore
31.08.2005., 17:21
http://www.edrelua.de/sucher/images/hdr/Lord%20of%20the%20Rings%20-%20Frodo%20mit%20Ring%20(1).jpg

http://www.alicia-logic.com/capsimages/LOTR_King000AndySerkis.jpg

http://images.killermovies.com/l/lotrthetwotowers/young_smeagol.jpg

Ćale
31.08.2005., 20:29
Ajmo ljudi malo da razvijemo temu.
Sta volite u filmovima iz triologije"Lord of The Rings"?
Koji vam je najbolji deo?
Koji vam je omiljeni lik?

Ja sam se sa Tolkienovom "srednjom zemljom" upoznao jos u detinjstvu,prvo citajuci "Hobbita" a kasnije i "Gospodare Prstenova".
Naravno potpuno sam poludeo za tim svetom i do dan danas se nisam oslobodio.
Za mene je treci deo triologije(mislim na filmove) najbolji i u njemu je najbolje preneta jedinstvena atmosfera koja vlada u knjigama.
Takodje u "The Return of The King" je poseban naglasak stavljen na Aragorna koji mi je ujedno i omiljeni lik.

wild_child
01.09.2005., 10:13
Ajmo ljudi malo da razvijemo temu.
Sta volite u filmovima iz triologije"Lord of The Rings"?
Koji vam je najbolji deo?
Koji vam je omiljeni lik?

Ja sam se sa Tolkienovom "srednjom zemljom" upoznao jos u detinjstvu,prvo citajuci "Hobbita" a kasnije i "Gospodare Prstenova".
Naravno potpuno sam poludeo za tim svetom i do dan danas se nisam oslobodio.
Za mene je treci deo triologije(mislim na filmove) najbolji i u njemu je najbolje preneta jedinstvena atmosfera koja vlada u knjigama.
Takodje u "The Return of The King" je poseban naglasak stavljen na Aragorna koji mi je ujedno i omiljeni lik.

Pa ovako, Hobita sam procitala jos u osnovnoj i odusevila me knjiga. Gospodara sam uzela negde u 7-om razredu, dosla do dela kada Gandalf pada u Moriju i zatvorila knjigu,odbijajuci dalje da citam :)
Tek kada sam cula za film uzela sam opet da je procitam.
Filmovi su zaista lepo odradjeni, svidja mi se izbor glumaca. Posebno vilenjaka. Liv Tyler je savrsena. Zenstvena, nezna a u isto vreme neustrasiva. Tako da bih Arwen mogla da izaberem kao omiljeni lik. Mada vishe volim vilenjake Lothloriena.

Fanatic_Kv
02.09.2005., 21:23
Jedno pitanje... Na ovom forumu koliko strana vam ocitava ovaj topic??? Meni ocitava 6 strana a u stvari ima samo 3... ili je meni Krstarica prsla....

Ali da odgovorim na pitanja:
1.U filmovima LOTR volim sve.... zato i jesam ovoliki Fan Lotr-a (tj. Tolikina uopste)
2.Definitivno RotK!
3.najbolji lik???? hmmm...bez diskusije: GANDALF!

wild_child
03.09.2005., 12:56
I meni na 6, ali poslednje dve su prazne. To nije nista cudno, popunice se

Wolfbrother
03.09.2005., 13:11
Ne mogu da se prijavim na tolkien.Sto?

Ćale
03.09.2005., 21:57
@Fanatic_KV
I ja vidim 6 stranica ove teme iako ih ima 4.
Verovatno posledica reorganizacije sajta,sredice to admini kad dodje na red.

@Rajko

Sta je to "tolkien"?
Postavi malo smislenije pitanje i verovatno ce ti neko pomoci.
Ako je u pitanju problem prilikom prijave na neki od LOTR fan sajtova,opisi ga malo detaljnije.
Poz.

tommy gun
03.09.2005., 23:27
Ja sam u Mordor i imam 97 fp.

Ćale
04.09.2005., 23:23
Liv Tyler je savrsena. Zenstvena, nezna a u isto vreme neustrasiva. Tako da bih Arwen mogla da izaberem kao omiljeni lik.

Potpuno se slazem za Liv Tyler,definitivno pravi izbor za ulogu Arwen Undómiel.
Izgleda prelepo ;-) i savrseno govori Elvish tongue.... :grin:
Inace,Arwen znaci "Noble maiden" i drago mi je sto je u filmu dosta zastupljenija nego u knjizi,cak u prvoj verziji "LoTR" nije ni postojala kao lik.
Poz.

http://www.yuzuklerinefendisi.com.tr/images/download/arwen-800.jpg

Wolfbrother
05.09.2005., 18:50
Evo i ja pravim jedan forum http://serbiaforum.easyphpbb.com/
Sto se tice tolkiena ja upisem sve uregistraciji i kliknem registruj onda mi se pojavi ta ista stranica samo bez sifre

tommy gun
07.09.2005., 00:12
Ej ljudi ajde da malo zivnemo,da razaradimo temu.

Ćale
07.09.2005., 00:26
Slabo ima na -krsti- ljubitelja "LOTR" filmova,svega par za sada a to je malo za neki ozbiljniji dijalog.
Kako napredujes na LOTR-Plazi?
Ja sam poceo da radim pa sam malo batalio ali prva prilika i eto me tamo.
Da li si pozvan da se pridruzis nekoj kuci?

tommy gun
07.09.2005., 15:11
U mordoru sam 98fp.

Fanatic_Kv
07.09.2005., 17:46
E da kakva je to shema sa svim tim "kucama"??? video sam cak da postoje i neki brakovi da se sklope i tako to??? Kako mogu uci u neku kucu i tako to... U poslednje vreme sam zanemario Lotr plazu zato sto mi je dosadno da postavljam silne topic-e da bi doziveo 3. rank u Mordoru... samo 20FP sam izgubio menjajuci NICK!!!!! tako da sam sad na nekig 50 FP..Valjda! A i svi su mi oni Forumi nekako smor...nema nista zanimljivo i konkretno...

tommy gun
07.09.2005., 21:52
Meni jedino sto je zanimljivo,a to je Battle arena.

tommy gun
10.09.2005., 22:31
Ponovo smo zacutali.Evo, koji bi lik voleli biti i zasto.Koji vam se lik ne svidja.I tako dalje...(svi kao da su pomrli,Fanatic,Father,gde su svi ti.)

Fanatic_Kv
11.09.2005., 02:12
Ma mnogo smo se zaneli u pricu o Lotr plazi....

Lik koji bi ja hteo da budem je definitivno Gandalf the White...Zasto? ne znam...on mi je jedan od najpozitivnijih likova u celoj istoriji kinematografije (on i dambldor iz Hp-a)!!!

A ne svidja mi se lik frodoa ni malo!!! jednostavno na njemu je sudbina sveta a nije BUKVALNO uradio nista! To je moje misljenje....

Ćale
11.09.2005., 04:04
@Tommy Gun
Mordor je kraljevstvo kojem si se pridruzio na samom pocetku.
"Kuce" su nesto drugo.To su napravili admini. na Plazi da bi malo rasteretili kraljevstva.
I ti mozes da napravis svoju kucu-pansion-utvrdjenje-dvorac,
zavisi samo sa koliko poena raspolazes i da je organizujes po svom nahodjenju.
Takodje mozes i da se pridruzis nekoj od kuca,
mada ti je za tako nesto potrebna pozivnica i ufur placas 50 fanatic poena.

@Fanatic_Kv
Carobnjaci.....pa zasto da ne,i mene je na prvom citanju LOTR najvise privukao lik Gandalfa.
Doduse kasnije posle petog-sestog citanja LOTR i prvog citanja Silmariliona odusevio me je lik Aragorna i tako je ostalo do dana danasnjeg.
Naravno,fenomenalni Viggo Mortensen je u filmovima napravio od Aragorna ono sto sam otprilike i zamisljao pa se to potvrdilo.
Nego,kako to mislis Frodo nije uradio nista?
Dobro,uloga Froda i sam lik je prilicno pojednostavljen u filmovima u odnosu na knjigu,
ali i dalje se vidi koliko Frodo pati celim putem do Mount Dooma.
Po meni on je uradio najvise od svih na unistenju prstena,iako je u filmu na kraju pao pod njegov uticaj(u knjizi nije!)...

Fanatic_Kv
11.09.2005., 17:28
Da ali je on jedan slab karakter ... ne znam ali ono kukanje kako ga prsten obuzima i sam tolkinov klise da u svakoj drugoj sceni frodo ubadne u neko sranj* mi je nakako...ne znam...ali dobro svako ima svoje misljenje!

Fanatic_Kv
11.09.2005., 17:29
Wow 5. strana!!! a taman sam se pitao hocemo li makar malo mrdnuti sa 4.!

Fanatic_Kv
14.09.2005., 13:13
Ljudi sto se se ucutali????

Niste valjda izgubili sve ambicijeza prelazenje onih sa HP-a!!!! Znam da je nemoguce ali bar da probamo???? ALOOOO????

banegad
14.09.2005., 14:26
nemoj lorda da mi mesas sa onim malim smrdljivim carobnjakom koiji ima moc samo pomocu stapa. bez njega je niko i nista. a jel si video aragorna sece neprijatelja macem ko obilic turke na kosovu polju. a gimli shilju zavrnuo orku dok ga je ovaj hteo zaklati

tommy gun
15.09.2005., 14:57
Tema nam se ugasiiiilllaaaaa!!!!!!!

wild_child
15.09.2005., 16:15
Ureko si je:)

Draguljče
15.09.2005., 17:03
A ovde moram i ja da se malo ukljucim. Od kad sam procitala "Silmarilion" Tolkin mi je postao jedan od omiljenih pisaca. Film LOTR nije los, knjiga je jos bolja - sad ste mi otvorili apetit mozda je procitam ponovo ili radije da odsedim 8-9 sati i odgledam film ( samo da smognem dovoljno snage da se vec jednom skinem sa ovog Foruma)

tommy gun
15.09.2005., 22:25
Ureko si je:)
Sto ja ??

LUDICA
16.09.2005., 02:09
Nece niko ureci ovu temu!!!
Pu, pu, pu, daleko bilo!
Nisam ja dzabe gledala jedno 10 puta po 3 sata prvog dijela, i ne znam koliko sati ostalih dijelova!
I mene je malo nervirao Frodo sa svojim "gubljenjem" zbog prstena, ali npr. Gandalf mi je super, o Aragornu da ne pricam, ma svi...
Knjigu nisam citala, malo me plasi, zbog obima, ali jednom hocu!

Ćale
16.09.2005., 03:14
Ura...novi clanovi...

@Ludica
....nema veze sto nisi procitala knjigu bitno je da si gledala filmove.
Ipak je ovo podforum film.
I kakvi su ti utisci o filmu?
Omiljeni deo,najbolji lik,sta ti se nije svidelo u filmu....
mene je recimo u trecem delu smorio onaj deo.....sta ja to pricam,nije me smorio ni jedan deo...a tebe?

Fanatic_Kv
16.09.2005., 14:30
Uskoro (tj. krajem meseca) treba da nabavim sva tri produzena DVD izdanja "Gospodara"!!! Ima li ih neko i vredi li ih imati??? mislim glupo pitanje NORMALNO DA IH TREBA IMATI ali trebaju mi vasi utisci.... Ajde Father pomagaj...mogu da se kladim da si gledao produzena izdanja!

Draguljče
16.09.2005., 18:04
Ja sam gledala sva produzena izdanja i zaista uzivala. Ovo je valjda prvi put da nisam bila razocarana kada sam nakon neke dobre knjige gledala ekranizaciju iste. Od scenarija, izbora glumaca... ma svega...Frodo mi se zaista najmanje svideo od svih Hobita ali boze moj, ne moze bas sve da bude idealno.

tommy gun
16.09.2005., 22:18
Ja imam sve tri produzene verzije.Treca je najjbolja.Produzena 45 min.Jos sam dobio uz nju Minas Tirit,a uz dvojku goluma.

DeDa
16.09.2005., 22:54
[QUOTE=Fanatic_Kv]Uskoro (tj. krajem meseca) treba da nabavim sva tri produzena DVD izdanja "Gospodara"!!! Ima li ih neko i vredi li ih imati??? mislim glupo pitanje NORMALNO DA IH TREBA IMATI ali trebaju mi vasi utisci.... Ajde Father pomagaj...mogu da se kladim da si gledao produzena izdanja![/

Svakako,i slazem se sa tommy treci je najbolji!!!!

DAMBLDOR
17.09.2005., 00:18
Ljudi sto se se ucutali????

Niste valjda izgubili sve ambicijeza prelazenje onih sa HP-a!!!! Znam da je nemoguce ali bar da probamo???? ALOOOO????
ma nikad vi nas necete stici...
inace mogao bih i ja da se javim ponekad ovdje,citao sam gospodara prstenova i hobita i svidjeli su mi se mada je gospodar znao da smori ponekad...

Ekiman
17.09.2005., 09:28
lotr je strava!toliko od mene ....za sad...dovidjena...smrtnici....buhahhahah

Fanatic_Kv
17.09.2005., 14:12
Pa sta da vam kazem...sada ste me samo jos vise nalozili na kupovinu produzenih izdanja....HVALA! o ida...

@DAMBLDOR
mozda vas necemo prestici ali cemo bar pokusati....Kada Roulingova prestane sa pisanjem i vas topic ce se ugasiti.....A i ako su tebe smorile LOTR knjige kako mozes da citas HP-A????

DAMBLDOR
17.09.2005., 15:38
hp me nikad nije smorio...nema dosadnih opisivanja predjela i sl. kao u lotr...
i znas sta sam htio da te pitam,da li svaki pisac koji pomene prsten kopira tolkina?????

tommy gun
17.09.2005., 16:39
Sto pitas???Inace Hp nije dosadan,meni je bio zanimljiv kad sam citao,ali nema toliko fantastike kao u Lotr.

tommy gun
17.09.2005., 16:39
Vidi,vidi vec smo 6. strana.

Fanatic_Kv
17.09.2005., 17:07
Pa znas kako Dambldore.... ne kopira svaki pisac koji spomene prsten tolkina ali Roulingova malo preteruje..... prvo je bila ona Vrba, Dementori su preslikane utvare prstena a sada joj odjedanput pade na pamet ideja da u HP ubaci novinu: sve se vrti oko prstena!!!

ili je SLUCAJNOST ili Roulingova bas voli da "cita" Tolkina! o i da tolkin mora da opisuje prirodu i predele zato sto je to svet KOJI JE ON SAM STVORIO!!!! Roulingova pise o dogadjajima u londonu! o tome nema sta da se pise....Vidis par slicica i to je london.... Drugacije je kada SAM stvoris ceo svet...normalno da ces da ga opisujes... A i to 'opisivanje" nije nimalo dosadno ako zelis da se zaista upustis u svet Srednje zemlje!

Ćale
18.09.2005., 00:49
Jel sam ja to zalutao na "Knjizevnost"...sta?
Pricamo o filmovima a ne o knjigama...
Harri Poter filmovi su oprilike na istom nivou na kom su i knjige o malom carobnjaku...znaci decija tematika prijemciva i malo starijoj publici...eto.
Inace sam i veliki fan Harry Pottera,i svojim sam klincima dok nisu sami naucili da citaju po tri puta procitao prva 4 dela knjige.
Kako se koji film pojavljivao tako smo isli u bioskop i kupovali diskove...
sve u svemu uzivamo i u svetu koji je stvorila Roulingova...
Toliko o Harry Potteru od mene na ovoj temi.

@Fanatic_Kv
Pod obavezno nabavi sva tri produzena DVD izdanja Gospodara....
Ovih dana cu da slikam moju policu posvecenu Gospodarima sa svim Tolkienovim knjigama,Jacksonovim filmovima u produzenim verzijama i
.....(dok izbrojim) 14 figura likova iz filma(knjige)na celu sa figuricom Pitera Jacksona.....
Moja policica...my precious.....hehehe.
Ma zarazen sam Gospodarima vec dvadeset godina....tezak je to virus...i izgleda da mu nema leka!!!
Filmovi su me samo dokusurili....
Poz.

DAMBLDOR
18.09.2005., 16:30
Pa znas kako Dambldore.... ne kopira svaki pisac koji spomene prsten tolkina ali Roulingova malo preteruje..... prvo je bila ona Vrba, Dementori su preslikane utvare prstena a sada joj odjedanput pade na pamet ideja da u HP ubaci novinu: sve se vrti oko prstena!!!

ili je SLUCAJNOST ili Roulingova bas voli da "cita" Tolkina! o i da tolkin mora da opisuje prirodu i predele zato sto je to svet KOJI JE ON SAM STVORIO!!!! Roulingova pise o dogadjajima u londonu! o tome nema sta da se pise....Vidis par slicica i to je london.... Drugacije je kada SAM stvoris ceo svet...normalno da ces da ga opisujes... A i to 'opisivanje" nije nimalo dosadno ako zelis da se zaista upustis u svet Srednje zemlje!
uopste se sve ne vrti oko prstena...jednostavno roulingova je ubacila prsten porodice majke lorda voldemora medju stvari kao sto su dnevnik toma ridla,solja helge haflpaf,medaljon salazara sliterina...u koje je voldemor odlucio da ubaci dijelove svoje duse.

naravno niko ne porice da je roulingova pozajmila neke stvari od tolkina niti da je tolkin bio za dvije klase bolji pisac! roulingova se proslavila a mogla je i da se ne proslavi,kamen mudrosti po meni nije nesto posebno.
medjutim nikad mi nisu bila bolja tolkinova djela, jednostavno njegov stil pisanja me vise podsjeca ne neku istorijsku knjigu sto se nekima svidja a neke smara!

p.s. izvinite sto vam uzupiram temu ali je fanatic rekao da vise nece postovati kod nas pa sam morao ovdje da mu odgovorim

Fanatic_Kv
19.09.2005., 16:15
Nishta se ti ne brini....Ja sam takodje i na Hp-u...mozes i tamo odgovarati ali mislim da je tema na mestu...tako da nema "hard feelings"!

DAMBLDOR
27.09.2005., 14:29
Ode vam tema na drugu stranu..

Fanatic_Kv
27.09.2005., 17:12
Nema...a taman kad sam se ponadao da je otvoren novi topic za LOTR fanove kad on se ugasi pre nego sto je i zaziveo....http://smilies.sofrayt.com/aiw/closed-topic.gif

Artinve
28.09.2005., 05:02
Onda ovako!!!!!!Svi fanovi Tolkinovog dela Gospodar prstenova,Silmariliona i Hobita neka pisu!!!!!!!!!!!

Dobro evo, samo nemoj da me tuces ciko....a sta treba da pisem? :)
Jeste priznajem volim cika Tolkina...eto...sad mi je lakse...nekako mi je spao kamen sa srca...ili je bolje reci prsten sa ruke...pa sad ko ga nadje puno srece :twisted:

voodooman
01.10.2005., 15:48
Obozavam LOTR po meni najaci je film ikada snimljen a najci lik je Gandalf

voodooman
01.10.2005., 15:59
I nadam se da cete da prestignete ove iz Harry Poter fun cluba

Draguljče
02.10.2005., 20:38
Pa da dodamo i danas malo zivota ovoj temi.
Filmovi LOTR i HP se ne mogu uporedjivati ni pod razno. Prvi je zaista fantasticni filmski serijal, drugi je samo decija zabava. LOTR sam dosad gledala vec nekoliko puta, HR sam odgledala po jednom i nemam zelju jos koji put.
Slazem se unapred da je sve to stvar ukusa.
Sto se knjiga tice po meni LOTR je i dalje u velikoj prednosti nad HR. Ali mislim da se uglavnom svi slazete da su HR prvenstveno knjige za decu ( sto ne znaci da ih nismo i mi stariji citali ), ali LOTR ce ipak malo koje dete razumeti. Tolkin je daleko bolji i mastovitiji pisac od Dz.K.Rouling, mada je ona uspela da u poslednje vreme napise jednu od interesantnijih decjih knjiga.

tommy gun
02.10.2005., 23:19
Ovako:LOTR VLADA!!!!!!!!!hp gubiiiiii!!!!!!!!!!!HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHH.... khmkddsj(kasljem)Da sam ja moderator ugasio bi HP temu.Da bog da crko HP.

tommy gun
02.10.2005., 23:20
Opa evo je i 7.strana.

dominique
02.10.2005., 23:35
Lotr knjiga je fantasticna, film odlican, a HP kada sam gledala prvi put film bilo mi je skroz bezveze, i onda je Alfonso Cuaron napravio III deo za koji sam mislila da je najbiolji, ali oko Nove God. bio na Pinku prvi deo i odusevio me, malo za decu ali ima i ozbiljnosti

Fanatic_Kv
03.10.2005., 14:10
Pa ako ovako nastavimo mozda za nekih 10-ak godina dostignemo i 50.stranu! WOW nije to lose!

tommy gun
03.10.2005., 22:13
Dajte ljudi ubrzajmo tempo.

Fanatic_Kv
04.10.2005., 18:41
Omiljeni predeo u Srednjoj zemlji????

bilo iz knjige ili filma....

Meni je definitivno najlepse mesto gde bi se najradije nalazio Lotlorijen!
ili mozda iz knjige.... Valinor.....

DAMBLDOR
04.10.2005., 19:36
Je li numenor u srednjoj zemlji?????
ako jeste onda on...

Bliznakinja
04.10.2005., 20:15
Nepotrebni postovi ce se brisati...pa se vi utrkujte...

Ćale
04.10.2005., 21:13
@Dambldor...
Númenor nije u Srednjoj zemlji.
Númenor se nalazi u Velikom moru izmedju Srednje zemlje i Amana.
Posto se nalazi zapadno od Srednje zemlje dobilo je ime Númenor(zapadna zemlja).
Osnovan (podigli su ga Valari iz mora...bukvalno,i poklonili rasi ljudi u znak zahvalnosti sto su im ovi bili verni kroz teska vremena Prvog razdoblja....uh....) je 32-ge godine Drugog razdoblja,unisten 3319 godine istog razdoblja.
http://www.glyphweb.com/arda/maps/numenor2.gif
@Bliznakinja
Pazi kada odlucujes sta je potrebno a sta ne.....

Ćale
04.10.2005., 21:17
Ovo je moje omiljeno mesto...naravno iz filma u skladu sa forumom.......

http://www.infoceptor.com/warcraft3/maps2/upload/minimaps/Minas_Tirith_5.0.png
http://uk.games-workshop.com/gondor/siege-minas-tirith/images/movie-minas-tirith.jpg

Bliznakinja
04.10.2005., 22:44
Pazi kada odlucujes sta je potrebno a sta ne.....

Ma ne brini ti nista ;)
Pod bespotrebnim postovima mislim na one tipa "ajmo ljudi da nabijamo postove" i tako to..

tommy gun
05.10.2005., 00:01
Ma nema nista da te brine,sve je pod kontrolom.

tommy gun
05.10.2005., 00:02
Ako nekad dodjemo do 747.str po meni ce pijavice u kovcegu ici.

Fanatic_Kv
05.10.2005., 01:35
Ovo je moje omiljeno mesto...naravno iz filma u skladu sa forumom.......

http://www.infoceptor.com/warcraft3/maps2/upload/minimaps/Minas_Tirith_5.0.png
http://uk.games-workshop.com/gondor/siege-minas-tirith/images/movie-minas-tirith.jpg

Ah daaa.....Grad Kraljeva.....poznatiji kao gondor....beli grad...itd....zaista je najzecesce uradjen...PJ je maestralno uradio grad...

A sad ovako...najbiolji momenat filma/knjige???

Moj je definitivno dolazak Rohanske vojske na pelenorska polja i teodenov govor vojsci....Sav sam se najezio gledajuci tu scenu....A nimalo "freeky" scena nije Aragornov mars ispred crne kapije i uzvik :"FOR FRODO!!!!" Uh sav se najezi.....brrr

tommy gun
05.10.2005., 14:54
Meni je cela Minas Tirit bitka super i kad se Gandalf bori protiv Balroga.

Radagast
05.10.2005., 22:12
Omiljeni predeo u Srednjoj zemlji????

bilo iz knjige ili filma....

Meni je definitivno najlepse mesto gde bi se najradije nalazio Lotlorijen!
ili mozda iz knjige.... Valinor.....
Fangorn,the forest!!!!!!!!

Ćale
06.10.2005., 00:51
A sad ovako...najbiolji momenat filma/knjige???

Moj je definitivno dolazak Rohanske vojske na pelenorska polja i teodenov govor vojsci....Sav sam se najezio gledajuci tu scenu....A nimalo "freeky" scena nije Aragornov mars ispred crne kapije i uzvik :"FOR FRODO!!!!" Uh sav se najezi.....brrr

Na ovo pitanje nemam odgovor...bar ne jedan,dva,deset...ja se jezim od prve do poslednje scene bilo kog filma iz triologije,u pitanju je totalna opcinjenost tematikom.
Ako bi neku scenu morao da izdvojim onda bi to verovatno bila scena iz Povratka Kralja kada se Aragorn
sada vec kao kralj Gondora obraca Hobbitima recima "My friends,you bow to no one".......au....ne bude mi dobro.....smrc....sigh....

Fanatic_Kv
06.10.2005., 01:02
Ne sumnjam da se jezis na samu pomisao reci Tolikin iili Lotr.... ali imam jedno pitanje...koliko si godina fan Tolkina?

Oduvek su me fascinirali ljudi koji sa tolikim uzivanjem skupljaju figurice knjige i tako te stvari...

ipak ja sam sasvim drugaciji fan...Znam da sam Fan i to ispoljavam na neki drugi nacin!

Ćale
06.10.2005., 21:49
Ne sumnjam da se jezis na samu pomisao reci Tolikin iili Lotr.... ali imam jedno pitanje...koliko si godina fan Tolkina?

Dvadesetak...ako ne i vise.Bila je to ljubav na prvo slovo...
Danas....volim da citam Tolkiena vise nego ikada...odavno sam prestao da brojim koliko sam puta procitao neku od njegovih knjiga.
A tek filmovi....ma...ne moze se to recima opisati.
I sto je za mene najbitnije...nisam sam u svemu tome.
Moja deca su takodje veliki fanovi Gospodara i Hobbita(i Harry Pottera...naravno)...
filmovi se vrte non stop,police su pune figurica,na desktopu je uvek motiv iz LoTR-a,
igrica koja se vrti na kompu je "The Battle for Middle-Earth"...ma nema tome kraja....
Amore nekada povileni zbog nase...hm....opsesije,ali protiv toga nema leka....
desi se da odgledamo i film koji nije iz triologije ali to su uglavnom usamljeni incidenti sa tendencijom opadanja ucestalosti....hehehe...
Salim se....voli i ona Tolkiena,citala je knjige i gledala filmove ali...na njoj se nije primilo...zene...

Poz.

tommy gun
06.10.2005., 22:32
OOOOOOo CAAAAAOOOOOO SVIIIIIMAMAAM!!!!!!!!!!!!!!Pa sta ima?

tommy gun
06.10.2005., 22:33
Ako me odobre postacu moderator.

Ćale
06.10.2005., 22:55
Jupi...

tommy gun
06.10.2005., 22:57
Pa cu nekako pokusati da zatvorim temu HP,pa ako me izbace ipak sam se zrtvovao.A sad bi trebao aplauz.

Fanatic_Kv
07.10.2005., 00:41
http://smilies.sofrayt.com/1/950/ole.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/k/flag.gif

eto malo vishe od aplauza!!!!

Nego poruka za father-a:
Da li mozda medju svom tom kolekcijom slucajno imash "Tolkinove nedovrsene price"??? Interesuje me kakva je knjiga i vredi li je imati? (Glupo pitanje posto sve Tolkinovo treba imati ali me samo interesuje)!

Ćale
08.10.2005., 21:29
Nego poruka za father-a:
Da li mozda medju svom tom kolekcijom slucajno imash "Tolkinove nedovrsene price"??? Interesuje me kakva je knjiga i vredi li je imati? (Glupo pitanje posto sve Tolkinovo treba imati ali me samo interesuje)!

Naravno da imam(izvini sto kasnim sa odgovorom,nisam video tvoj post).

Sve sto je iz Tolkienovog pera izaslo je za mene zivotna lektira...po tom pitanju nisam sposoban ni za mrvu objektivnosti...

U svakom slucaju,prosirice ti znanje o Srednjoj zemlji i dati novi ugao gledanja na neke dogadjaje iz Hobbita i Gospodara...

S' obzirom da je sve ovo jedan veliki offtopic..necemo vise o knjigama na ovom forumu.

Veliki poz. za Fanatica!

tommy gun
08.10.2005., 22:48
a za mene?

Ćale
08.10.2005., 23:06
VELIKI POZDRAV ZA TOMMY-a, ALWAYS KEEP YOUR GUNS LOADED MAN!!!

http://www.thelogofactory.com/logo_design_daily/november_2004_logo_design/november_restaurant_logo.gif

eto....

tommy gun
09.10.2005., 12:58
hvala,hvala

Fanatic_Kv
09.10.2005., 13:02
Izgleda da samo nas trojica odrzavamo ovaj forum u zivotu........

STETA!

tommy gun
09.10.2005., 16:40
Pozvacu ja svoje drugove iz odeljenja da nam se pridruze,oni obozvaju LOTR-a.

Bliznakinja
09.10.2005., 16:59
S' obzirom da je sve ovo jedan veliki offtopic..necemo vise o knjigama na ovom forumu.

Ovo nije frka,s obzirom da se na HP temi na siroko razglaba o knjigama vise nego o filmovima.
Ali sta da se radi...kad se vec prica o filmovima,moraju i knjige malo da se zakace

Fanatic_Kv
09.10.2005., 19:45
Ovo nije frka,s obzirom da se na HP temi na siroko razglaba o knjigama vise nego o filmovima.
Ali sta da se radi...kad se vec prica o filmovima,moraju i knjige malo da se zakace

Hvala na RAZUMEVANJU!

Bliznakinja
09.10.2005., 21:10
;) ;)

tommy gun
09.10.2005., 21:28
Auuuuu,ala ste face!!!AUUUUUUUUUUUUU

Fanatic_Kv
10.10.2005., 11:51
Ajde tommy cuti!
:) :) :)

nego sta bi sa onim tvojim zvanjem moderatora....

tommy gun
10.10.2005., 15:55
Nisu me odobrili,steta!!!!!!!!!!!!!

Fanatic_Kv
10.10.2005., 20:39
Dobro bi nam dosao moderator kao ti....

tommy gun
11.10.2005., 16:20
Mozda Father postane.

voodooman
11.10.2005., 22:08
Najaci film ikada napravljen a posebno treci deo i specijalni efekti nisu losi.

Ćale
11.10.2005., 22:12
Najaci film ikada napravljen a posebno treci deo i specijalni efekti nisu losi.

Dobro nam dosao!:-D

Nemoj da si tako cutljiv,pisi malo,zasto ti se najvise svidja treci deo,koji ti je omiljeni lik?

tommy gun
11.10.2005., 22:38
I zasto ti je omiljeni lik...Clanarina 1000din na dan.Ja sam racunovodja,meni saljite pare.Salim se besplatno je(za sad),dovlaci jos neke ako mozes.

Fanatic_Kv
12.10.2005., 10:56
Poz za voodooman-a...odlucio si da napises jos koji post jeli....Dobro je pa si postao aktivan "forumlija" a ne samo pasivan ... Zezam se naravno.... poz za DARKA <voodoo-a>...Idemo sad za vikend da gledamo "nocni dozor"?

Vracanje uobicajneoj temi:
father jer to ozbiljno tommy za moderatora...?
tommy samo reci kako da ti posaljem tih 1000 dinara (sa nekom nulom MANJE-vise)...nego sreli smo se na video igricama, na film i video...gde jos ostavljas postove...ima li jos koje zanimljivo mesto ovde na krsti?

tommy gun
12.10.2005., 15:28
Paa humor,igre,nekad Istorija

Ćale
12.10.2005., 16:25
father jer to ozbiljno tommy za moderatora...?

Ma samo sam se raspitivao za uslove a Toma me vec proglasio za moda.....

tommy gun
12.10.2005., 21:19
Au,izneverio si nasu porodicu.

Ćale
12.10.2005., 21:30
Au,izneverio si nasu porodicu.

Ma idi begaj prijatelju....ni u snu ne pomisljam na tu opciju....inace,zna se...konjska glava...

tommy gun
12.10.2005., 21:54
Opa,evo 10.str.Nego father sta je bilo sa moderatorom???

Ćale
12.10.2005., 22:15
Opa,evo 10.str.Nego father sta je bilo sa moderatorom???

U bre Tommy,ako bude nesto tebe cu prvog da obavestim...eto...

tommy gun
12.10.2005., 23:01
Dobro,ne moras tako da se uzbudjujes,ja eto cisto da pitam.

Draguljče
12.10.2005., 23:35
Izvinite sto vas prekidam,
ali nesto jako sporo napredujete . Oni iz HP kluba stigose vec na 740 i neku stranu.
Nemam nista protiv Harija ali su mi Gospodari malo vise prirasli srcu, pa bi bilo lepo da ih ako vec ne prestignete a ono bar sustignete.

Ćale
12.10.2005., 23:45
@Draguljce

Harry Potter fan-club je osnovan 03.11.2003....eto odakle im 740 strana.

Fanatic_Kv
13.10.2005., 11:54
A i plus imaju temu za cavrljanje.... pre nekih pola meseca je izasla nova knjiga o HP-u a sad u novembru i novi film...Daleko ce oni da doguraju!!!!

10. strana a... pa dobro mesecno po jedna......
nego father sta bi sa moderatorom.... :)
Zezam se zezam se..... ajd pa POz

tommy gun
13.10.2005., 15:30
Aje osnujemo Spiderman ili vec nesto fan club,sto treba da izadje i tako to.

Fanatic_Kv
14.10.2005., 11:54
Da osnujemo neki fan club za neki film ili knjigu koji ima 7+ delova i plus da znamo da ce uz tu knjigu da izadje i film ili obrnuto, video igrica i jos nesto.... mozda i osnujemo....

tommy gun
14.10.2005., 13:59
Na primer Horor fan club???(sta kazete)

Draguljče
14.10.2005., 21:20
Ili Agata Kristi?

Ćale
14.10.2005., 21:55
Uozbiljite se malo....dajte neki konstruktivan predlog kako da obogatimo temu...
ja imam par ideja,videcemo.

http://www.bakertony.plus.com/DearDiary/gollum.jpg

tommy gun
14.10.2005., 21:57
ajde reci.

Ćale
14.10.2005., 22:00
Jos je rano....

Fanatic_Kv
15.10.2005., 13:38
Fellowship of the Ring, nedelja u 21.30 na Pinku....

nego moze jedno ptanje koje se ne odnosi na temu......
malo da se zanimamo...
Kakva su vasa ocekivanja od PJ i njegovih najava da ce da radi ekranizaciju Hobbit-a???
Citao sam razne clanke i ostale sheme i izgleda da ce da pocne da radin na filmu tek negde 2008 ako ne cak 2009... Steta.... ali vredi cekati...

Ćale
16.10.2005., 13:38
Fellowship of the Ring, nedelja u 21.30 na Pinku....

nego moze jedno ptanje koje se ne odnosi na temu......
malo da se zanimamo...
Kakva su vasa ocekivanja od PJ i njegovih najava da ce da radi ekranizaciju Hobbit-a???
Citao sam razne clanke i ostale sheme i izgleda da ce da pocne da radin na filmu tek negde 2008 ako ne cak 2009... Steta.... ali vredi cekati...

Nema greske kad P.J. radi.....
Jedva cekam da vidim kako ce da ekranizuje neke od scena iz knjige....
recimo,voleo bih da vidim borbu zagonetkama izmedju Bilba i Goluma...
ili napad Shmauga na Ezgaroth(jezergrad)..a tek bitka pet armija...au!!!
I ja sam cuo da snimanje krece 2009,sto i nije tako dalek datum...samo da mu
se planovi ne promene...
Sta mislis ko ce da glumi Bilba?

Ćale
16.10.2005., 14:14
Kakav lik...

http://www.elvish.org/gwaith/movie/mouth_of_sauron3.jpg

tommy gun
16.10.2005., 15:26
Nema greske kad P.J. radi.....
Jedva cekam da vidim kako ce da ekranizuje neke od scena iz knjige....
recimo,voleo bih da vidim borbu zagonetkama izmedju Bilba i Goluma...
ili napad Shmauga na Ezgaroth(jezergrad)..a tek bitka pet armija...au!!!
I ja sam cuo da snimanje krece 2009,sto i nije tako dalek datum...samo da mu
se planovi ne promene...
Sta mislis ko ce da glumi Bilba?
Kolko sam procitao onaj sto je glumeo i u LOTR.Nego ovog sto si pokazao koje bese on.Usta Sauronva???

Ćale
16.10.2005., 20:31
Kolko sam procitao onaj sto je glumeo i u LOTR.Nego ovog sto si pokazao koje bese on.Usta Sauronva???

Tesko da ce Ian Holm http://www.endlessworld.com/images2/lotrchromeianauto.jpg biti izabran za ulogu Bilba jer ce covek 2009-2010 za kada je predvidjeno snimanje filma imati 76-77 godina.
Ako si citao knjigu onda znas da Bilbo na pocetku pustolovine ima 55 godina a ako znamo da je otprilike toliko imao i Frodo na pocetku "LoTR"-a
(iako ne deluje tako...ipak su Hobbiti u pitanju a oni izgledaju mladolikije od rase ljudi i duze zive),lako je izvesti racunicu da ce traziti glumca od 35 maximalno 40 godina.
Zato i pitam...sta mislite ko od danasnje Holivudske elite moze da se uklopi u profil Bilba Baginsa?
Zadatak je tim tezi sto se publika vec upoznala sa Bilbom,doduse dosta starijim,u izvedbi sjajnog (i matorog) Iana Holma u triologiji "LoTR"....
Mozda....Bred Pit...ili....Toma Kuruzovic?

I da....na slici su Usta Sauronova....
dosta ljudi nije imalo prilike da vidi ovo jedinstveno stvorenje posto se pojavljuje samo u produzenom DVD izdanju filma.
Steta.

tommy gun
16.10.2005., 21:59
Evo nas na 11. strani.

Fanatic_Kv
17.10.2005., 11:53
pa znate kako... Steta sto stari Bilbo (Ian holm) nece glumeti u filmu jer stvarno je maestralno uradio posao... Ali da mi se pojavi bred-ic pitt-ic ili toma kao Bilbo..... Ma daj.... ne da bi omrznuo film nego bi to bilo strasno.... samo se nadam da ce ulogu Gandalfa dodeliti starom dobrom gandalfu... jednostavno ne mogu drugacije da zamislim lik gandalfa....

Ćale
17.10.2005., 13:12
Gandalf je mator pa je mator....boljeg glumca od Iana Mckellena za tu ulogu nece naci.
Ko se jos iz "LoTR"-a pojavljuje u Hobbitu?
Elrond ih docekuje u prvoj(poslednjoj)domacinskoj kuci na pocetku avanture...ko jos?
Pojavljuje se gomila novih patuljaka...voleo bih da vidim taj casting...
i ko ce da glumi Torina Hrastostita(Kralja ispod planine),ko ce da glumi Beorna(covek-medved) a ko ce biti Bard(ubica Shmauga)?
Toliko novih likova je u igri a ja nemam predstavu ko bi mogao da ih odigra na filmu...

DAMBLDOR
17.10.2005., 16:13
Mislim da onaj glumac uopste nije za elronda...
ja ga nisam onako zamisljao!!!!

Ćale
17.10.2005., 19:00
@DAMBLDOR

Sta fali Elrondu tj. glumcu koji igra tu ulogu?
Tek sada iz ove perspektive (vise desetina puta odgledana sva tri dela filma) shvatam koliko je Hugo Weaving dobar i pametan izbor za tu ulogu.

http://space.cnc-inside.de/hdr/elrond-kl.jpg

Doduse bas mu je "legla" uloga agenta Smita u Matrixu,ali odlican je i u "LoTR".

http://www.billmon.org/archives/agent%20smith.gif

tommy gun
17.10.2005., 23:52
U Matrix-u uloga mu je najjjbolje ispala.

Fanatic_Kv
18.10.2005., 01:29
Sta??? Elrond je bas KRALJ!

@father
nije frka za kastng novih likova...Pj je odradio fenomenalan posao u LOTR-u vec je problem "obnavljanje" starih likova.... Ok Elrond je jos uvek Ok za ulogu... BILBO i GANDALF ocigledno nisu... GOLUM komjuterski lik (najmanji problem)...Patuljci jos manji...ionako se ni ne zna ko stoji iza brade :) itd....

tommy gun
18.10.2005., 14:36
Nije Gandalf je bas strva uradjen.

Fanatic_Kv
19.10.2005., 01:50
Da ali hoce li biti isti takav za 5-6 godina....

tommy gun
19.10.2005., 15:36
Pa je li si corav,sto ne citas postove.Ne znamo.Ja i father smo to raspravljali.Boze,kakvi ljudi.

tommy gun
19.10.2005., 21:22
DIZEM TEMU IZ MRTVIH.

Fanatic_Kv
19.10.2005., 23:27
Da ali problem je u tome sto u HOBBIT-u Lik gandalfa je nekih 60 godina mladji.... Dok je u stvarnom zivotu nekih 7-8 godina stariji.... Sve sto pokusavam da kazem jeste da nece biti u stanju da snimi Hobbit-a....

kad ne razumes onda stvarno....

Ćale
20.10.2005., 00:07
Da ali problem je u tome sto u HOBBIT-u Lik gandalfa je nekih 60 godina mladji.... Dok je u stvarnom zivotu nekih 7-8 godina stariji.... Sve sto pokusavam da kazem jeste da nece biti u stanju da snimi Hobbit-a....

U Hobbitu Gandalf ima oko 1970 godina....u "LoTR" ima oko 2020....tih 60-70 godina razlike je za njega isto sto bi u nasem zivotnom veku bilo par meseci.
Znamo da je Gandalf duh(Maiar) i da je isto izgledao i kada je dosao u Srednju zemlju kao i na kraju "LoTR" triologije,znaci,on ne stari.
Dovoljno je malo vise maste kod sminke i ser Ian ce izgledati bas kako treba za film.
A i objektivno...ko posle njega moze da odigra Gandalfa.
Kad kazes Gandalf odmah ti je u glavi njegov lik....jel' tako?

http://twoday.net/static/zunderobsi/images/gandalf-thumb.jpghttp://images.art.com/images/-/The-Return-of-the-King---Gandalf--C10113600.jpeg

Fanatic_Kv
20.10.2005., 11:35
Pa hval bogu... Ipak ja Gandalfa gotivim najvise od svih likova koji su izasli iz tolkinovog pera....Dobro posle Morgotha...ali sta je tu je...Ali gandalf je vec mator...ono sto kazem je dali ce biti u fizickoj mogucnosti da snimi hobbita za 4-5 godina??? Ja u dubini duse preklinjem da to ucini....Ipak film nece biti FILM ako Gandalf bude neki tamo žЊ lik....

Majesty Of The Nightsky
20.10.2005., 13:05
http://space.cnc-inside.de/hdr/elrond-kl.jpg
Beautiful...perfect.........

Evo i ja se pridruzujem vasem klubu....

P.S. Pozdrav za Fanatica, sugradjanina......

tommy gun
20.10.2005., 14:46
Dobrodosao!!!

Fanatic_Kv
20.10.2005., 20:59
WOW JOS JEDAN KRALJEVCNANIN>>>>>>

EXTRA

Pa
Dobrodosao u Club, Majesty Of The Nightsky

P.S. Dobar ti nick... :)

tommy gun
20.10.2005., 23:01
E nemoj sad da se slihtas.Znas da mi Voodo salje pare.100din nedeljno.Kakav ludak.

Fanatic_Kv
20.10.2005., 23:55
Dobro je pa mi ostali nismo pali na takve provokacije.... :)

Majesty Of The Nightsky
21.10.2005., 00:40
Super....
.....samo DOBRODOSLA :mrgreen:
Majesty je zenski nick, a Emperor ne slusaju samo decaci :razz:

Sve u svemu hvala na sweet dobrodoslici....

Fanatic_Kv
21.10.2005., 00:53
cek cek....jer mi to imamo zenskog fana ovde....A odlicno onda....

i samo da se izvinim zbog ove gluposti (to sam vec jednom ucinio ali na mnnnogo uvredljiviji nacin)(necu da kazem gde)...

tommy gun
21.10.2005., 16:15
Jeli kolko ima godina???

Draguljče
22.10.2005., 18:27
cek cek....jer mi to imamo zenskog fana ovde....A odlicno onda....

Zaista sam iznenadjena, nemojte mi reci da se smatra da na ovaj film ili delo, svejedno, privilegiju imaju samo "muski fanovi".
Ju ju, daleko bilo.
Tolkina obozavam vec nekih 10-tak godina. Imam njegove knjige, Divx filmove (obicna, pa prosirena izdanja), DVD-ove.....koje sam gledala i (citala) po nekoliko puta.

tommy gun
22.10.2005., 18:29
Stai ti si zensko???Pa ovo ce biti club zena.

Ćale
22.10.2005., 18:51
Tomo sine,ne budi grub prema nasim novim clanicama...uplasice se i sta onda?
Ostacemo ti,Fanatic i ja sami....zar nije lepse sa damama u drustvu?

Dobrodosle Majesty i Draguljče,nadam se da ce te nam se aktivno pridruziti u radu kluba.
Za pocetak nam napisite najosnovnije:
-Koji vam je omiljeni film iz triologije i zasto?
-Koji vam je najdrazi lik/glumac iz filma?
-Koji predeo/grad u filmu vam je ostao u pamcenju?
-Sta ocekujete od filma "Hobbit"?

Same dodajte jos nesto ako sam ja zaboravio.
Poz!

tommy gun
22.10.2005., 21:39
Ma vidi ti njega.

Fanatic_Kv
22.10.2005., 21:45
Tommy sto si se ti uobrazio.....

Draguljce dobrodosla u CLUB... I nisam mislio da da je ovo "muski" fan club nego problem je u tome sto smo samo Tommy, father i ja drzali ovu temu zivom... sada kad nas je vise zanimljivije je....

JOS JEDNOM <<<WELCOME>>>

tommy gun
22.10.2005., 21:47
Ajde bicu dobar.Dobar dan za pocetak,a za kraj dovidjenja.

Ćale
22.10.2005., 21:49
Ma vidi ti njega.

Tomo sine....budi dobar....i napisi nesto vezano za temu a ne samo komentare tudjih postova.

Poz.

tommy gun
22.10.2005., 22:02
Dobro aje.Ko je cito Glas Vilenjaka ili tako nesto.Tolkinova knjiga.

tommy gun
22.10.2005., 22:20
Imam ideju.Ajde osnujemo kviz o tolkinu i njegovim delima i tako to.Znate valjda vec.

tommy gun
22.10.2005., 22:34
Pa sta kazete???Jel dobra ideja.Kao skupljamo poene.I pred kraj svake nedelje proglasavamo pobednika.Onda on ima pravo da postavlja pitanja i tako u krug.Ili naprimer da napravimo neku emisiju svake veceri,zovemo nekoga preko private...Mislim tako nesto.Ako ima predloga dajte.

tommy gun
22.10.2005., 22:39
A za nase nove fanove,tri puta ura:URAAAAA<URAAA,URAAAAAAAAAAAAA.Dobrodosli u LOTR FAN CLUB,gde se vode najludje diskusije o LOTR-u i jos nekim delima.Ako vas nesto zanima pitajte mene i naravno nase dobre stare fanove FANTAICA i FATHERA.Tri put ura za njih:URAAA,URAAAAAAAA,URAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Kako sam ispao???

Draguljče
22.10.2005., 23:43
Hvala, veliko hvala. Ali ne preterujmo.
A sad da odgovorim na Father-ova pitanja ( bar neka koja sam zapamtila).
Sva tri dela mi se jako svidjaju i jedva sam cekala da ih skupim u jednu celinu pa da mogu da sednem i odgledam jedan za drugim, mada mi se najvise svidja prvi deo.
Od likova su mi najdrazi Gandalf i Aragorn, mada mi je i Golum "My precios" nesto prirastao srcu. Najmanje mi se dopada Frodo, i kao lik, i kao glumac.
Ostali glumci su fenomenalni.. Zao mi je samo sto se Christopher Lee ne pojavljuje malo vise, ali sta je tu je.
Sto se tice gradova, Minas Tirith - Grad kraljeva je izuzetan. Mada ni Helmov ponor nije los.
Zao mi je sto Ente nisu malo drugacije prikazali, zamisljala sam ih monumentalnije, ovako su mi mrsuljasti, ko iz decijih bajki, ali boze moj.
Pa zasad toliko, ovo mi je bilo najduze javljanje dosad. Mali doprinos LOTR fan club-u.

tommy gun
23.10.2005., 11:42
Ja ne razumem sto ti je prvi deo najbolji.Prvi deo je najobicnija avantura.kroz ugru gledano RPG.Meni je najbolji 3.deo.Tu ima najvise ratova i bitaka.A koji vam je najbolji lik od zloca???Osim Saurona.Meni je Saruman.

RED.335
24.10.2005., 15:00
Evo doso sam... :( :( :(

RED.335
24.10.2005., 15:05
Ne stvarno meni se i ranije svidjao LOTR. Gledao sam 3. deo 4 puta. I najbolji mi je film do sad sto sam gledao.

tommy gun
24.10.2005., 15:09
Dobrodosao u klub fanova LOTR-a.Ovde pricamo o svim Tolkinovim delima.Ako nesto nije jasno obrati se meni,Fatheru ili fanatic-u.Jos jednom DOBRODOSAO.

RED.335
24.10.2005., 15:14
Nasam citao knige jer nemam vremena, bratkovce ali, kazem ti sa filmom sam se odusevio. I hvala ti za dobrodoslicu. Jos jednom HVALA.

tommy gun
24.10.2005., 15:22
Veceras ti udji kad budemo na okupu,a procitaj prethodne strane i odgovori na pitanja(ako ti nije tesko).

RED.335
24.10.2005., 15:26
A oko koliko sati neznam da li cu da budem kuci posto ponedeljkom igramo Counter u igraonici.

tommy gun
24.10.2005., 15:30
Pa ne znam od 8 pa do 9,neko ce biti tu.

RED.335
24.10.2005., 15:34
Pazi naucnike! U Harry Poter f.c. 50% neregistrovanih. Ne nisam njihov fan ako me to pitas. Harija mrzim je.em li ga kol'ko. Nijedan njegov film nisam gledao.
To bre bratkovce za decu. LOTR IS LAW!!!

RED.335
24.10.2005., 15:40
Dobro, idem ja sada, Aj cu vidim da dodjem oko 8-9. POZ ZA TOMIJA(naucnika),FATHER-a, i onog... kako bese... Aaaaaa! FANATIKA i za ostale fanove LOTR-a!!!!!!!!!!

Ćale
24.10.2005., 18:34
@RED.335

Dobro nam dosao!
Nadam se da ce ti se svideti u nasem malom ali probranom drustvu i da ces aktivno ucestvovati.
Film "Lord of The Rings" tj. triologija je ono o cemu najvise pricamo ovde,mada nije zabranjeno postovati i nesto sto nije striktno vezano za "LoTR",znaci mozes pisati i o ostalim Tolkienovim delima a i o buducim projektima Petera Jacksona (Hobbit etc.).
Za pocetak daj nam neki info o sebi i odgovori na par osnovnih pitanja o "LoTR"...(imas ih na prethodnim stranama)...
Vidim da nam je isti film iz triologije omiljeni (Return of The King) i potpuno se slazem sa tobom da je to najbolji film ikada snimljen!
Poz.

Banshee
24.10.2005., 18:55
Ja ne razumem sto ti je prvi deo najbolji.Prvi deo je najobicnija avantura.kroz ugru gledano RPG.Meni je najbolji 3.deo.Tu ima najvise ratova i bitaka.A koji vam je najbolji lik od zloca???Osim Saurona.Meni je Saruman.
mene je treci deo malo smorio i bio mi je nekako patetican pred kraj.
drugi deo je najbolji.bitka u helmovom ponoru me je bas odusevila.
prvi deo je ok ali drugi deo filma.znam da je uvod u pricu bio potreban i da je u odnosu na knjigu dosta i skracen ali nekako me je kada sam ga prvi put gledala malo udavio...ono kada se gledalac upoznaje sa frodom,hobitima....ne volim hobite kao likove mada mi je u filmu pipin bio gotivan....on je bese imao onaj irski akcenat. :lol: volim vilenjake ali su mi orke nekako najubedljivije uradjene u filmu....mislim,toliko su gadni da gotovo mozes da ostis kako smrde.svidja mi se kako su uradjeni i duhovi sedmorice kraljeva,to mi je u prvom delu najbolje...a da,i prolazak kroz moriju.ali krzo ceo film me nerviraju hobiti :x
inace,procitala sam trilogiju,ali iskreno mislim da tolkin u nekim delovima jednostavno preteruje u nekim detaljima.malo mi je bilo mucno citanje pocetka prve knjige,porodicne veze itd...previse nebitnih detalja i nekih likova koje spomene jednom a razlozi celu pricu o njima.a ja sam jedva popamtila i ovi glavni kako se zovu i sta rade.:roll:

tommy gun
24.10.2005., 21:05
Meni je najbolja bitka za Peleponerska polja najbolja,a i u knijzi kako je opisana.Ja najvise volim uruk hai-e,ali Aragorn je najaci lik u celoj trilogiji

RED.335
24.10.2005., 21:33
E ljudi je'l ste igali igricu?

Banshee
24.10.2005., 21:35
moj kompjuter tako nesto ne moze da izdrzi. :lol:

RED.335
24.10.2005., 21:38
Bratkovce tek sam se danas ukljucio, ko ce da lista 200 poruka, aj pitaj me sta hoces ali da ti odmah kazem ne obracam ja paznju na te zamkove, sporedne likove i te drangulije... mislim naravno znam za onaj Minas Tirit, onda kako bese onaj sto se na kraju sibaju za njega... mmm... kad se onaj glavonja sto se hoce da ubije sebe i sina pa kad skoci odozgo... taj grad... pa onda onde gde pripremaju vojsku gde je ulaz za onu planinu gde se konji plase... ona bre kosturska... nije bitno, a najaci lik po meni Legolas ubedljivo.

RED.335
24.10.2005., 21:41
E je.em ga. Igrica je EXTRA. Znas li koliko lici na POP. Ja sam se odusevio. Imas da biras sve likove, budzis im levele, nove poteze, Legolasu jacas strele, Aragornu mac itd, itd. I to imam zadnji deo: The return of the king.

tommy gun
24.10.2005., 21:49
A jesi li igrao battle for middle earth.

Fanatic_Kv
25.10.2005., 01:13
WOW Koliko postova...........

It's ALIVE!!!!!!
buhahaha i'm back.....
Drago mi je sto smo ovako aktivni>>>.

POZDRAV ZA SVE NOVE CLANOVE KLUBA!
Ajde uputite me u spiku....S'a ima novo itd...

Vidim da diskutujete na temu omiljenih filmova (RotK), najboljih zloca (izvan filma Morgoth Bauglir), najbolja bitka (pelenorska polja), video igrica (lotr rotk i omiljeni lik za vodjenje u igrici definitivno legolas 30+ nivo)....ako sam nesto propustio obavestite me.....PoZ

RED.335
25.10.2005., 13:40
A jesi li igrao battle for middle earth.
Cini mi se da nisam. :|

RED.335
25.10.2005., 13:49
E je.em ti! Uvek dodjem kad nema niko. E Father dobar ti avatar. Ja cu najverovatnije danas da promenim. Pa da vidim da li ce da ti se svidja.

RED.335
25.10.2005., 14:06
Ipak nisam promenio, ovaj mi se najvise svidja. Znas li ko je to?

tommy gun
25.10.2005., 16:24
Znam,arthas i z warcrafta.Nema veze ne skrecimo sa teme.Danas cu (valjda) da nabavim slike saurona pa cu da vam pokazem.

RED.335
25.10.2005., 19:42
Nista ajde.

RED.335
25.10.2005., 20:08
A dok ti pronadjes:

RED.335
25.10.2005., 20:13
........sci_salaBaker_sauron1.jpg sauron.jpg

RED.335
25.10.2005., 20:19
Uvecaj malo posto se lose vidi, razumes.

ndjordje91
25.10.2005., 20:24
Opa brate EXTRA su slike..>Svaka cast

RED.335
25.10.2005., 20:53
E kad dodje tomi, father, ili onaj fanatik oni ce da ti objasne sve ja ne mogu, posto sam i ja pre neki dan postao njihov clan. OK?

RED.335
25.10.2005., 20:57
E tomi aj kad dodjes pogledaj ove slicice sto sam ubacio, i iso sam na onaj sajt LOTR fanatics ili tako nesto sto skupljas poene. Imam 10 trenutno a tek sam tri testa proso. Na drugi ja pomes'o, mislio elf - patuljak pa sve odgovarao na Gimlija i tako... a ono Legolas. A sve sam znao za njega.

RED.335
25.10.2005., 21:11
E tomi dovuko sam ti jos jednog clana. Sta kazes ha?

RED.335
25.10.2005., 21:12
Je.em ti, al je pusto. Nema ziva dusa. Aj cu se vrnem kasnije.

RED.335
25.10.2005., 21:13
I nemoj da zaoboravis da procitas sve ovo gore!!!!

tommy gun
25.10.2005., 22:11
Dobrodosao Ndjordje91,ovde se vode najludje diskusije o LOTR-u i ostalim Tolkinovim delima.Procitaj prethodne stranice i ako hoces odgovori na pitanja.Ako ti nesto nije jasno pitaj mene,Fathera i Fanatica.Jos jednom DOBRODOSAO!!!

Ćale
25.10.2005., 22:21
Pozdrav momci....i devojke,mada se slabo javljaju(cast izuzecima).
Vidim raspisali ste se sve u sesnaest...chat na nivou.
Nemojte tako,ipak je ovo forum.
Malo razmislis,formulises recenicu pa udaris enter.
No u svakom slucaju drago mi je da nam se clanstvo povecalo i da nam je prosek godina debelo ispod 20.
Ja ga malko kvarim,ali malko.....

@Tommy
Ja volim negativce koji u sebi ipak imaju i nesto dobro.
U "LoTR" taj lik je Grima Wormtongue (http://www.tuckborough.net/grima.html)(naravno,ovde pricamo o filmu)....
Ko je gledao prosirenu DVD verziju filma zna da se Grima na kraju usprotivio Sarumanu i tragicno zavrsio(ujela ga strela)....greota...
http://www.tuckborough.net/images/grima.jpg
Brad Dourif,glumac koji igra Grimu je inace poznat i u svetu kompjuterskih igara i to po tome sto je bio jedan od producenata (i glumaca) igrice "Myst3-Exile".
Ko je igrao igricu,mogao je da ga primeti u interaktivnim sekvencama.
E da....extra je i u Dini-Pustinjskoj planeti.

Poz.

tommy gun
25.10.2005., 22:25
Dobro pitanje sledi,dobija poen ko zna,kako se zove konj koje ga je GAndalf jahao u drugom delu?

RED.335
25.10.2005., 22:26
Reko iso sam na sajt. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

RED.335
25.10.2005., 22:33
Naucnici, treba vam 43min. da napisete poruku.

tommy gun
25.10.2005., 22:34
Reko iso sam na sajt. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
sta si reko????

tommy gun
25.10.2005., 22:34
Naucnici, treba vam 43min. da napisete poruku.
A tebi ceo dan.

RED.335
25.10.2005., 22:39
sta si reko????

Vi meni kazete da citam prosle poruke? Nije li vas sramota? Ja sam danas procitao svih 200 i koliko ih ima, poruka a vama (TEBI) je tesko da procitate sta sam ja danas napisao, i sto sam ubacio slike jesi li video? Jesi sutra malo! Ja se ceo dan mrckam ovde a ti... I bio sam na onaj sajt o LOTR-u sto je rekao Fanatik za njega i imam 10 poena... uostalom sto ti sve ovo pricam, nije mi jasno. :x :x :x

tommy gun
25.10.2005., 22:51
Odgovori ti na moje pitanje ,ako si sve procito.

RED.335
25.10.2005., 22:55
Ja mislio ti si najbolji od ove trojice...

tommy gun
25.10.2005., 22:57
A izvini znas li ti na kolko sam ja foruma uclanjen,znas li kolko je dole foruma minimizirano.Ne mogu sve da stignem.Oladi malo.

RED.335
25.10.2005., 23:08
I na koji si najvise?

tommy gun
25.10.2005., 23:09
Ovde i na my city,ali ima malih forumcica na koje idem.Nema veze ne skrecimo sa teme.

RED.335
25.10.2005., 23:35
U pravu si. Ajmo na LOTR.

tommy gun
25.10.2005., 23:37
Vidi 15.str.i odgovori na moje pitanje ako znas.

RED.335
25.10.2005., 23:50
Vidi: Ja sam gledao 1. i 2. deo kad sam bio kod babe u Makedoniji tako da se ne secam tih detalja. Ako hoces u detalje onda 3. deo.

RED.335
25.10.2005., 23:55
Gde li je on odleprsao?

RED.335
26.10.2005., 00:06
Evo ja cu tebi da postavim jedno pitanje:

Zasto je ono drvece napadalo orke?

Banshee
26.10.2005., 00:07
Ja volim negativce koji u sebi ipak imaju i nesto dobro.
U "LoTR" taj lik je Grima Wormtongue (http://www.tuckborough.net/grima.html)(naravno,ovde pricamo o filmu)....
Ko je gledao prosirenu DVD verziju filma zna da se Grima na kraju usprotivio Sarumanu i tragicno zavrsio(ujela ga strela)....greota...
joj gde me podseti na njega...bas ga nisam volela.u filmu je izgledao sav nekako ljigavo,sluzavo.... :roll: pa sa onom masnom slepljenom kosicom...naravno golumu niko ne moze da parira sto se kose i ruznoce tice :roll: ustvari najgoram mi je bila ona njegova faza na pocetku treceg filma,kada prikazuju kako se vremenom pretvarao u goluma,pa kad su krenuli da mu rastu oni grozni zubi,da mu bledi koza....definitivno jedan od najgadnijih ekranizovanih likova kojih trenutno mogu da se setim.

RED.335
26.10.2005., 00:17
Zao mi je tomi, ali narednih 2-3 dana ces morati ako se naljutis na nekog da se istresujes na nekog drugog posto ja necu biti tu. Sad sigurno mislis ,,fala bogu da je otiso, ne mogu vise da ga smislim,, ali vraticu se ja da ti dosadjujem. Salim se samo, nikad to meni nije bila namera. A sad: ,,Nemojmo da skrecemo sa teme,, ;-)

RED.335
26.10.2005., 00:20
BIG POZZ ZA SVE LJUBITELJE LOTR-a!!!

Ćale
26.10.2005., 00:25
@Banshee

Sta ces...ukusi su razliciti.....dobar je i golum,nije da nije....ali priznaj da ga ni u jednom trenutku nisi mrzela..onako bas...
A Grima te prosto tera da ga se gnusas....a na kraju shvatis da je on ipak srcem uz Rohan....e to je lik.....a kao sto rekoh,od ranije gotivim glumca.

@Tommy

Shadowfax je ime konja kojeg jase Gandalf i koji je poglavica konja roda Mearas.
To je inace rasa plemenitih konja koji su ziveli koliko i ljudi i koji su bili obdareni izvanrednom snagom i inteligencijom.
Njih su mogli da jasu samo gospodar Marke i njegovi sinovi.
Ukratko,Shadowfaxa je ukrotio licno Gandalf a nerado mu ga je poklonio kralj Théoden.

http://www.theargonath.cc/characters/shadowfax/pictures/shadowfax4.jpg

Poz.

tommy gun
26.10.2005., 16:20
1 poen za fathera,pistnaje 2 sledi:Kako se zove vodja Uruk-Hai u prvom delu?

Ćale
26.10.2005., 18:47
1 poen za fathera,pistnaje 2 sledi:Kako se zove vodja Uruk-Hai u prvom delu?Ako mislis na vodju bande Uruk-haya koji su oteli Merija i Pipina,onda je to Ugluk.

A sada malo ja:

1-Sta znaci Minas Tirith (http://www.glyphweb.com/arda/m/minastirith1.html)?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 poen
2-Kako se zove reka koja protice kroz "Okrug"?------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 poen
3-I jedno malko teze,kako su se zvala dva plava carobnjaka koja su zajedno sa ostalom trojicom(Gandalf,Saruman,Radagast) dosli u srednju zemlju?-------3 poena

tommy gun
26.10.2005., 21:43
1.Grad Kraljeva

Ćale
26.10.2005., 22:33
1.Grad Kraljeva

Gresis....ovaj,silno gresis sinko....Minas Tirith jeste grad kraljeva ali mene zanima bukvalan prevod te dve reci....

tommy gun
26.10.2005., 23:06
Ne mogu da se setim.

Fanatic_Kv
27.10.2005., 02:18
UUUUU KVIZ!!!
I love QUiZS!!!!

Ajde father svi Znamo da si citav zivot posvetio Tolkinu...idemo na nesto lakse...

Ali da ne bude da si samo ti ovde Tolkinov Fan!!!!

1.tower of Guard
2.Da nije Shirebourn???
3. to su bili Alatar i Pallando

E sad malo moja pitanja....

1. ko je na pocetku stvaranja Arde stvorio patuljke (pre vilenjaka).....<1 poen>
2. bukvalno znacenje reci ENT <2 poena>
3. ko je poznat kao the Eldest??? (tj.najstarije bice) <3 poena>!

Ćale
27.10.2005., 03:48
1.tower of Guard
2.Da nije Shirebourn???
3. to su bili Alatar i Pallando

Prvo i trece bez greske,a drugo ...ja sam mislio na Brendywine reku,cija je pritoka Shirebourn....ali recimo da je to-to.
Svaka cast Fanatic...sasvim zasluzeno nosis svoj nick.

E sad malo moja pitanja....

1. ko je na pocetku stvaranja Arde stvorio patuljke (pre vilenjaka).....<1 poen>
2. bukvalno znacenje reci ENT <2 poena>
3. ko je poznat kao the Eldest??? (tj.najstarije bice) <3 poena>!

Idemo redom:
1-Iako im je Iluvatar(the creator of all) odobrio zivot,patuljke je stvorio Aule,od rase Aratar,osmi najveci od Valara.
2-"Ent" znaci "Div".....ili "Dzin"...volja ti.
3-Pa....na trece pitanje i ne moze da se da konkretan odgovor,
posto dva lika iz Tolkienovih knjiga prisvajaju titulu Eldesta.
Prvi je Tom Bombadil a drugi je Treebeard.
Tom sam za sebe kaze da je Eldest,dok tako o Treeberdu govori Celeborn.
Cini mi se da je ipak Tom blizi tituli.

@Fanatic
Mislim da smo poprilicno nerazumljivi vecini forumasa pa je bolje da batalimo
ove kvizove dok totalno nismo zastranili,bolje da se zadrzimo na filmovima :-D .
Poz.