PDA

Vidi punu verziju : Da li je sigurniji mejl @yahoo.com, @gmail.com... ili @mejlnalogdomenamogsajta.com?

Novi Sad ili nikad
08.01.2007., 23:38
.....

FLUID
09.01.2007., 04:01
Sve kompanije su unapredile zaštitu i poboljšale filtere za spam. Tako da mislim da je sve jedno da li je to Gmail, Yahoo ili Hotmail. Ali zbog podrške za naša slova moj predlog je Gmail. Pored toga u Gmail je integrisan i messenger što može da bude u nekim trenucima potrebno u poslovanju - brzi kontakt.

bojan p
09.01.2007., 07:09
Ne znam gde i kako hostuješ sajt, ali je mnogo profesionalnije i ozbiljnije da koristiš email adresu koja pripada istom domenu kao i sajt. Ako je to hostovanje toliko loše da se plašiš šta će biti sa emailom, onda možeš da napraviš da svaki email koji stigne se takođe forwarduje i na gmail.com, na primer.

bojan p
09.01.2007., 20:24
Profesionalnije je imati mejl-nalog domena ali je on vezan za server Lokalnog Hosting Provajdera (predstavnik poznatog hosting provajdera na nasem trzistu ciji je vlasnik zajedno sa serverima otisao u Americi), pitanje je koliko je server L.H.P.-a siguran i zasticen tako da radije ne bih tu drzao postu niti je odatle prosledjivao.

Amaterski izgleda e-biznis kontakt info @yahoo @gmail, ali Y, G... su ulozili u zastitu svojih servera par miliona vise nego moj L.H.P., opet je pitanje da li je neko vise na meti ki-logera i sl. softvera ukoliko ima mejl @yahoo @gmail nego @mojsajtnaLHPserveru, ili je L.H.P. server sigurniji zbog FTP-a....

'Ako je nas poznati hosting provajder, sta se ti brines ako se niko drugi ne brine', vazni mi podaci u mejlovima koje dobijam pa sta cu....Ko je vlasnik domena? Ako si ti onda pomenutog LHP pošalji negde... u Honduras recimo i izaberi nekog drugog da ti hostuje tvoj sajt. To je jedino ispravno i zdravo-razumsko rešenje. Sve ostalo je samo pokušaj izbegavanja nečega što ćeš morati da uradiš.

mmmile
09.01.2007., 23:54
gmail zakon veruj mi

Dejan
11.01.2007., 21:00
Off Topic:
End Off Topic.

GZ
11.01.2007., 21:07
@The Legolas... Razumijem realno razmisljanje da je tema vezana za internet, ali je bila postavljena na Sigurnost i Zastita upravo iz raloga razjasnjenja misterije oko toga sta je i zasto sigurnije..

Razmisli.....

bojan p
11.01.2007., 21:27
@off topic
Kao modovi mogli ste o ovome i nekim drugim komunikacionim kanalima. Jeste da je tema vezana za Internet, ali je ipak reč o sigurnosti i zaštiti, tako da je prvobitni forum ipak bio primereniji.

Dejan
11.01.2007., 22:00
Bojane, ovde mozesh samo da izaberesh od mail-ova koji cesh koristiti, nista nemozesh menjati na njihovim serverima, znachi za njih je to tema o sigurnosti i zastiti a za nas je obichna tema u kojoj komentarishemo o tome, i biramo koji cemo koristiti.

bojan p
11.01.2007., 23:45
Problem je u tome što je jedna od opcija i @mejlnalogdomenamogsajta.com, a tu se onda postavlja pitanje gde se sajt hostiju i da li možeš da ti postavljaš zaštitu kakvu smatraš da treba ili ne. Sem toga možda koristi sopstveni server te u tom slučaju je pitanje da li može da postavi bolju zaštitu nego ona kojia postoji na javnim besplatnim serverima. Dakle reč je o zaštiti onoga ko je postavio sajt.

Just my 2 cents.

njegos018
01.08.2008., 17:37
GMAIL ubedljivo..ja sam prezadovoljan njima !!!

DekiM
01.08.2008., 18:00
Njegoše bunariš malo, a?! ;)

Southwind
01.08.2008., 19:59
Kad je vetj izvadjena tema,da kazhem da je Gmail najbolji.:D

mornar_popaj
01.08.2008., 20:43
Ajde ne bunarite vise.:D