PDA

Vidi punu verziju : Kad proradi SRPSKI nacionalizam...

nighT walker
22.06.2003., 23:48
POMOZ BOG BRACO SRBI I SESTRE SRPKINJE
surfujem ti ja pre neki dan i naletim na kosovairc
normalno kao i svaki srbin resim ja da tu obelezim moju teritoriju kanalom #serbia
al shiptari ko siptari nedaju ti mira pa po majci sesstri ...itd
i tako odluchim da napravim
www.fuckallalbanian.co.sr
"Sajt ce biti unisten u narednih mesec dana.napravljen je sa namerom da skrene paznju posetiocima da nasi ljudi na Kosovu i Metohiji i dalje zive pod terorom "zahvaljujuci" shiptarima..."
www.fuckallalbanian.co.sr[/u]

SerbiaForever
25.06.2003., 20:24
Bravo brate!

nighT walker
27.06.2003., 00:38
sajt je unisten
hvala na poseti

Dimitrije Ljotic
08.07.2003., 14:09
Konacno resenje za KOSMET
Siptare http://www.handykult.de/plaudersmilies.de/rough/schuss.gifhttp://www.handykult.de/plaudersmilies.de/rough/greenchainsaw.gif

Difi
13.07.2003., 22:47
Ma batice napravi jos jedan sajt :twisted:

maksa
14.07.2003., 04:36
:twisted: srbija do mlecnog puta braco srbi zivi bili i bog vas cuvao :twisted:

nasmesena
24.07.2003., 23:01
* vam majku siptari isto kao i mi 1995 god, Oluja, Bljesak, Maslenica :twisted:
vidim , bas si junacina pa se sasvim anonimno pojavljues.. e olosu belosvetski, najgori ste vi pokatoliceni Srbi.

KOSOVO REPUBLIKA
03.08.2003., 01:39
TO VAM JE SAMO I OSTALO OD KOSOVA :lol:

nenadicpr@yahoo.com
06.08.2003., 09:53
:pozdrav od RANKOVICA

BOKO
06.08.2003., 09:58
TO VAM JE SAMO I OSTALO OD KOSOVA :lol:

Pu.. Ka.. mom drugaru.
Pozdrav za Pecance.

AxeZ
08.08.2003., 13:57
Interesantno.."Kad proradi srpski nacionalizam"..meni ovo vise lici na "kad proradi srpski imbecilizam".
Mada kad bolje razmislim i nacionalizam i imbecilizam se mogu podvesti pod isto.

Elena_T
11.08.2003., 14:38
Hvala svima na podrsci,
Pozdrav iz Kosova Polja.....

CG
15.08.2003., 21:38
BRAVO ALI NE ZABORAVI DA TAMO IMA I LJUDI CRNOGORSKE NACIONALNOSTI. :)

what's your problem
21.08.2003., 05:36
Ma batice napravi jos jedan sajt :twisted:
idiote

+G+
22.08.2003., 22:53
Hvala svima na podrsci,

Pomaze bog braco Srbi
Svakakve gamadi se nakotilo u Srbiji.Drzite se i ako znamo da vam nije lako.Bog s' vama.
+U Hristu spas+

02.09.2003., 15:51
Hvala svima na podrsci,

Pomaze bog braco Srbi
Svakakve gamadi se nakotilo u Srbiji.Drzite se i ako znamo da vam nije lako.Bog s' vama.
+U Hristu spas+
Bog ti pomogao!
Prvo brate sa nasom gamadi da izadjemo na kraj pa cemo lako sa siptarima! Pozdrav

Kosovo
07.09.2003., 23:04
Gotovo je gotovo, gotovo je gotovo,
-Srbi pa zar ste slepi ljudi zaboga pa vidite li vi da ste vi vecni gubitnici sve ste izgubili svaki rat izgubiste bre sta vi trazite na Kosovu ajmo zaboravite vi Kosovo ko da ga nikad ni imali niste.
P.S. Republika Kosova

al
08.09.2003., 14:16
-Srbi pa zar ste slepi ljudi zaboga pa vidite li vi da ste vi vecni gubitnici sve ste izgubili svaki rat izgubiste bre sta vi trazite na Kosovu ajmo zaboravite vi Kosovo ko da ga nikad ni imali niste.
P.S. Republika Kosova

Draga braco i sestre SRBI kao sto vidite iz prilozenog i siptari naucise da pisu SRPSKI kao sto i treba da bude.Jos samo da ih naucimo kako da spoje tri prsta i mozemo posle toga da ih pustimo da ponekad i sidju sa grane i da sa banana predju na svinjetinu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A za tebe siptarcicu poruka: Kosovo i Metohija su uvek bili i bice SRPSKI, nego samo malo pricekaj dok tvojim drugarima Amerima dosadi da *araju vase devojcice i decake , opet cemo doci mi SRBI je nije lako zaboraviti nas neobrezani pravoslavni koji vas je tukao zadnjih 20 godina( navika je navika ), pa ce opet biti " izgleda cudno ali mene vise dupe ne bolji ".

P.S. Pozdrav veliki za sve SRBE i CRNOGORCE na svetoj SRPSKOJ zemlji.

republika kosova
08.09.2003., 18:14
ja ne pricam srpski nego bosnjacki pederu srpski. a turci su vladali ovim krajevima skoro 500 godina, amerikanci ce bar duplo vise zao mi je ali ostali ste bez kosova zauvek.
P.S. REPUBLIKA KOSOVA :lol:
shvatite vec jednom i pomirite se s`tim da ste sve izgubili zahvaljujuci Slobi i bas ga volim zbog toga dao nam je nezavisnost, hvala mu nezaboravno. :P :evil: :twisted:

08.09.2003., 23:58
P.S. Republika Kosova

Pravi bosnjacki govor zar ne? :lol: :lol: :lol:

Nego nemoj da se stidis svoje proslosti, nego ustani (nemoj da klecis) i prekrsti se kao potomak pravog SRBINA.

Kosovo
09.09.2003., 12:48
Kad u ljeto snijeg padne tad cu se prekrstit srbine, zajebi stvar znam da istina boli ali takva je kakva je tu se nista promjenit ne moze surov je ovaj zivot nekom daje nekom uzima.
Ali u ovom slucaju zivot je vama sve uzeo a dao je nama.
HVALA ALLAHU Dz.S.

Sudija
10.09.2003., 19:25
za 10 godina bicete narkomani kao crnci u harlemu

kosovo
10.09.2003., 21:51
za 10 godina bicete narkomani kao crnci u harlemu

Ih za 10 godina,
vi stge sad narkomani sto zemlja ne drzi,
al bas me briga za vas, znas sta je sam bitno?
bitno je da nismo vise pod vasim okovima sad kad smo nezavisna drzava puno se lakse dise nema onog srpskog smrada da smrdi kosovom sve mirise na ljepotu.
Jos da ovo sto smo zacrtali u Crnu Goru uzmemo isto tako i Presevo, Medvedju i Bujanovac i kraj je Albanskog stradanja nasi potomci ce imat miran zivot bez ijednog Srpskog uha u blizini.

REPUBLIKA KOSOVA

11.09.2003., 00:07
Shvatite da je vama sudjeno da vas stalno neko j***,a taj neko smo mi SRBI i da smo vam dali
par godina pauze da se malo povratite da bi igra bila zanimljivija.
Covece,nemate znacajno ime vredno spomena u svetskim
okvirima,niti ste ikad imali,niti cete imati,
naucnike , sportiste...
Osim dilere heroinom , j**** vas zvalave.

kosovo
11.09.2003., 01:29
Shvatite da je vama sudjeno da vas stalno neko j***,a taj neko smo mi SRBI i da smo vam dali
naucnike , sportiste...

Sta bi ovo ne kvalifikova se ostaci Srbije & Crna Gora na evropsko prvenstvo u fudbalu hehehehe kazem ja vecni gubitnici.

Vi nama dali malo vremena a???
Koliko dugo su vladali Turci ovim krajevima?
ODGOVOR JE:
pet vjekova

Koliko ce Amerikanci da vladaju ovim krajevima
ODGOVOR JE:
duplo vise nego Turci minimum.

Srpcadi i ne pomisljajte da se vratite ovamo bicemo vas gdje god mozemo

hahahahahaha

REPUBLIKA KOSOVA

13.09.2003., 00:34
naucnike , sportiste...

Sta bi ovo ne kvalifikova se ostaci Srbije & Crna Gora na evropsko prvenstvo u fudbalu hehehehe kazem ja vecni gubitnici.

ODGOVOR JE:
pet vjekova

ODGOVOR JE:

hahahahahaha

REPUBLIKA KOSOVA

Ha,siptar koji govori jekavicom.Sve sam video ali ovo jos nisam.
A sto se fudbala tice vi nemate ni igraliste za fudbal.
P.S. zar imate struje na Kosovu???

kosovo
13.09.2003., 18:45
naucnike , sportiste...

ODGOVOR JE:
pet vjekova

ODGOVOR JE:

hahahahahaha

REPUBLIKA KOSOVA

Ha,siptar koji govori jekavicom.Sve sam video ali ovo jos nisam.
A sto se fudbala tice vi nemate ni igraliste za fudbal.
P.S. zar imate struje na Kosovu???

pa pola sam Bosnjak a pola Albanac pa zbog toga pricam ijekavicom

A sto se fudbala tice nijesu bitna igralasta bitno je bit vjecni gubitnik kao sto ste vi.

sruje kao sto vidis ima, a ako ne vjerujes dodji da se uvjeris u to, ako smijes, ako imas muda da pomolis njusku na Kosovo.

Nikad vise nema vam mjesta ovamo mogu vam rec pozdrav.

Kosova republjik

CARICA MILICA
17.09.2003., 09:13
DA LI TI POLA BOŠNJAK POLA ALBANAC ZNAŠ DA STE BOŠNJAČKE STRANE IMAŠ SRPSKE KRVI.ZAŠTO????? ZATO ŠTO SI STE STRANE POTURČENI SRBIN! I MA ŠTA TI PRIČAO KROZ TVOJE VENE STRUJI SRPSKA KRV. EDUKUJ SE(znači OBRAZUJ SE)PROČITAJ MALO ISTORIJU A VIDIM DA TI VUK KARADŽIĆ MNOGO ZNAČI. JER JA NISAM ZNALA DA JE VUK VRŠIO IKAKVU REFORMU BOŠNJAČKOG JEZIKA VEĆ ONOG KOJIM PIŠEŠ SRPSKOG.

Kosovo
17.09.2003., 14:21
DA LI TI POLA BOŠNJAK POLA ALBANAC ZNAŠ DA STE BOŠNJAČKE STRANE IMAŠ SRPSKE KRVI.ZAŠTO????? ZATO ŠTO SI STE STRANE POTURČENI SRBIN! I MA ŠTA TI PRIČAO KROZ TVOJE VENE STRUJI SRPSKA KRV. EDUKUJ SE(znači OBRAZUJ SE)PROČITAJ MALO ISTORIJU A VIDIM DA TI VUK KARADŽIĆ MNOGO ZNAČI. JER JA NISAM ZNALA DA JE VUK VRŠIO IKAKVU REFORMU BOŠNJAČKOG JEZIKA VEĆ ONOG KOJIM PIŠEŠ SRPSKOG.

Joj carice Milice joj kobilice kroz moje vene tece Albanska krv a ne Bosnjacka i daleko bilo srpska pi pi pi pi to bi najgore bilo gadi mi se na tu krv kad samo pomislim ko ste i ste ste vi srbi zapravo najgora go*na na svijetu ste.

REPUBLIKA KOSOVA

srpkinja
19.09.2003., 17:59
''gostu iz kosova''
Zar te mama nije naucila,da ne valja pricati sa punim ustima?
ajd',progutaj prvo 'ermu....
taaaako...

kosovo
20.09.2003., 00:51
''gostu iz kosova''
Zar te mama nije naucila,da ne valja pricati sa punim ustima?
ajd',progutaj prvo 'ermu....
taaaako...

hehehehe kako si ti pametna nabijem te ne kitu pa da vidis kako pravi albanac kara mamu ti ej pa cu tako da ti svrsim usta da probas najkvalitetniju albansku spermu

Coyot
22.09.2003., 00:14
Ajde dosta bre vas sto vam je hođa pojeo čvarke. Da on nije bio gladan vi ne bi ste bili obrezani :lol:

kosovo
26.09.2003., 21:32
Ajde dosta bre vas sto vam je hođa pojeo čvarke. Da on nije bio gladan vi ne bi ste bili obrezani :lol:

ej nepismena raso nauci da pises prvo gade ne kaze se hoDJa nego hoDZa a to sto smo obrezani je zato da bi bolje je*avali srpkinje i kad ga puse da im bolje klize mangupe eto ti objasnjenja.

Molim srbe koji su ziveli na Kosovu da se vrate kuci ako je jos uvjek imaju na Kosovu, no cisto sumnjam sve su izgorele, bas kao sto su nase gorele ali hvala Bogu mi smo nase popravili zahvaljujuci Albancima a vi vase ne mozete nemate para hehehehehe

Kosova republjik

Patriota - gost
03.10.2003., 01:47
A je si li se pitao brate Srbine nekada, zasto je sve tako. Zato sto su lazni patrioti isli u ratu na Kosovu da kradu i pljackaju a ne da ga brane. Sada uzivaju u Srbiji i ponasaju se kao da su gastarbajteri sa Zapada i naravno prave se blesavi da za Kosovo nisu ni culi a kamoli da su tamo bili ili nesto radili. A ti smisljaj nove viceve koliko god zelis !Hvala svima na podrsci,

Pomaze bog braco Srbi
+U Hristu spas+
Bog ti pomogao!
Prvo brate sa nasom gamadi da izadjemo na kraj pa cemo lako sa siptarima! Pozdrav

BUCA
03.10.2003., 15:03

SIPALI SMO VAM U VODU LEPE SASTOJKE DA SE OSVEZIE
MAMU VAM SVIMA *****.ZA PAR GODINA NECE VAS BITI DOVOLJNO NI U ALBANIJI

!!!
05.10.2003., 19:45
krv ti ***** krvavi, ... koje si ti vere budalo nepismena. Jesi li oprao ruke od one svinjetine sto je potajno jedete...rukama jos jer za viljusku jos niste culi.

NighT walker
07.10.2003., 17:57
De ste Srbi,braco moja...

Ni sam ne mogu da verujem kolika je posecenost na ovoj temi.Evo posle 3 meseca slucajno sam dosao i ugledao gomilu odgovora ...ma ovo je tema koja se tice svih pravoslavaca i svih Srba koji iole imaju duhovnosti i patriotizma o nasem narodu...

Sajt koji je nekada postojao bice PONOVO vracen

Srbi gledajte,Shiptari plachite :)

------------------------------
Sa verom u Boga za Kosovo i Srbiju

nighT walker
08.10.2003., 01:15
siptari ponovo radi bioskop

www.KosovoJeNase.co.sr

www.KosovoJeNase.co.sr

www.KosovoJeNase.co.sr

ebiga nije neki sajtic al posto je pravljen za siptare bolji i netreba :)

beli soko
09.10.2003., 01:00
pozdrav za sveInteresantno.."Kad proradi srpski nacionalizam"..meni ovo vise lici na "kad proradi srpski imbecilizam".
Mada kad bolje razmislim i nacionalizam i imbecilizam se mogu podvesti pod isto.

Chan Shaolin Si
09.10.2003., 03:19
Lovcen krase Petrovici
a Kosovo Obilici, bilo i ostalo
ko se slaze samnom neka digne tri prsta???

10.10.2003., 14:46
KAZE SE NEDAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE ALI SRBI SE NIKADA NECE SLOZITI ZATO STO SE MEDJUSOBNO KOLJEMO.ETO JA ZA VREME RATA ZAKLAO SVOJU RODJENU MATER.JESTE DA SAM BIO U LEGIJI STRANACA ALI SADA JE TO DRUGA PRICA.EEEEEEE KAD BI SVI BILI KO JA SVE BI GAMADI MI BRZO ISTREBILI.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Chan Shaolin Si
10.10.2003., 15:03
KAZE SE NEDAJ BOZE DA SE SRBI SLOZE ALI SRBI SE NIKADA NECE SLOZITI ZATO STO SE MEDJUSOBNO KOLJEMO.ETO JA ZA VREME RATA ZAKLAO SVOJU RODJENU MATER.JESTE DA SAM BIO U LEGIJI STRANACA ALI SADA JE TO DRUGA PRICA.EEEEEEE KAD BI SVI BILI KO JA SVE BI GAMADI MI BRZO ISTREBILI.

ne lupaj.

nighT walker
10.10.2003., 18:13

:roll: shta ti s e r e s majke ti

!!!
17.10.2003., 16:57
budalo kakva legija stranaca ti ni neznas sta je to, a ako pricas istinu ne cudi me tvoj debilizam jer samo takvih i ima u toj legiji, glupe paljevine, da je manje takvih kao tebe mozda do svega ovoga i nebi doslo.

!!!
17.10.2003., 17:00
budalo kakva legija stranaca ti ni neznas sta je to, a ako pricas istinu ne cudi me tvoj debilizam jer samo takvih i ima u toj legiji, glupe paljevine, da je manje takvih kao tebe mozda do svega ovoga i nebi doslo.

Milos Obilic
25.10.2003., 20:31
Ako ne prestanu ove balije da i dalje jedu *ovna*
javite mi -DOLAZIM!!

DJURA-Jerusalim
26.10.2003., 09:20
Smrt Ssiptarskoj podvrsti!!

duga
26.10.2003., 10:51
braco Srbi, sram vas bilo! :!: :idea: [/i][/b]

DJURA-Jerusalim
26.10.2003., 14:21
SSta tebi nije jasno?

26.10.2003., 14:38

E zbog takvih, smo tu gde smo, :shock: nas da bude sramota :shock: , bolje razmisli pre nego sto nesto kazes, sramoto srpska

Za sve zatucane albance(malim slovom nego sta!) koji mrze sve sto nije albansko : CIVSA GRUJA! (mislim da se tako kaze, a ako i nije dobro napisano znate vi sta vam ja rekoh) :P 8)

Ajd, pa vidimo se kad se Ameri zasite vasih guza....

taja
26.10.2003., 14:40
bilo bi bolje kada bi nam svima proradila pamet....

DJURA-Jerusalim
26.10.2003., 15:22
bilo bi bolje kada bi nam svima proradila pamet....
CCim nam proradi pamet jug Srbije cce biti gde i treba kod Tirane!!
Smrt ssiptarskoj podvrsti!!

samost
27.10.2003., 10:47
Hvala svima na podrsci,

Naravno da se slazem da nacionalizam i inbecilizam idu jedno sa drugim.Samo smo mi srbi toliko zatucani u ovoj Evropi da ne shvatamo da postoje JACI,i da ce biti onako kako ONI sviraju,hteli mi to,ili ne.Svaki novi pokusaj srpskog nacionalizma,predstavlja samounistenje,a u tome smo zaista NEPREVAZIDJENI.-jedan realni srbin.

DJURA-Jerusalim
27.10.2003., 11:54
Nacionalizam je isto ssto i patriotizam tj.ljubav prema otadzbini.
Neznam ko tebi svira u frulu,ali dok Kosovo ne bude
centralna Srbija ja neccu da se smirim.

DOBRA VILA
27.10.2003., 13:26

MAJKO MOJA,IMAS LI TI DVA RAZREDA OSNOVNE SKOLE?
SAZALJEVAM SVE SRBE NA KOSOVU,ALI TVOJ KRETENIZAM NEMA GRANICA!
AJLONA POMAGAJ!

Chan Shaolin Si
27.10.2003., 13:41

pa vidis li ti brate mili da sto Srbiju vise jeßu ona sve uza i uza mogu ti rec da ti tog filma jos gledat neces budi srecan sto je Srbija i ovolika kolika i jeste dok se i ovo nije raspalo pa da ostane onaj beogradski pasaluk.

27.10.2003., 13:45

pa vidis li ti brate mili da sto Srbiju vise jeßu ona sve uza i uza mogu ti rec da ti tog filma jos gledat neces budi srecan sto je Srbija i ovolika kolika i jeste dok se i ovo nije raspalo pa da ostane onaj beogradski pasaluk.
Ssta je bilo-ccim zaigra malo meccka pred vratima svi bi prezimena da se odreknete.
Bilo je za nassu junaccku zemlju i boljih i gorih perioda.
Ja sa sigurnosscu tvrdim da se cce Kosovo biti centralna Srbija u narednih 40 god!

DJURA-Jerusalim
27.10.2003., 13:49
Tebi vilo,ne treba ALJONA,nemozz ti pomocci ni psiholog,vecc psihijatar ti treba,jer mozze lekove da prepisuje.
Ja gusko nijedna studiram u beogradu,a ti tih 3500mozzess da uzmess samo ako se noccu kurvass.

DOBRA VILA
27.10.2003., 13:51

Ssta je bilo-ccim zaigra malo meccka pred vratima svi bi prezimena da se odreknete.
Ja sa sigurnosscu tvrdim da se cce Kosovo biti centralna Srbija u narednih 40 god!

NEZNAM SAMO KAKO CES TO DA IZVEDES-UZ POMOC KOPERFILDA I MAGIJE?DETE OD 3 GODINE IMA BOLJE RAZMISLJANJE OD TEBE!TI SI ZA PSIHIJATRIJU!
DAJ BOZE DA ZADRZIMO I OVE GRANICE KOJE SAD IMAMO!

DJURA-Jerusalim
27.10.2003., 13:57
Da li te optimizam redovno krasi il ti je danas rodj?

Chan Shaolin Si
27.10.2003., 14:57

NEZNAM SAMO KAKO CES TO DA IZVEDES-UZ POMOC KOPERFILDA I MAGIJE?DETE OD 3 GODINE IMA BOLJE RAZMISLJANJE OD TEBE!TI SI ZA PSIHIJATRIJU!

vilo ovakve tipove treba ignorisat i zato ne pisi nista vise u vezi ovih "rodoljubivih" tema sve su pokrali i pobjegli u inostranstvo pa sa dblebecu kako su oni heroji heroj ne bjezi nema cega da se plasi ali lopov i koljac bogami...

DOBRA VILA
27.10.2003., 15:14

vilo ovakve tipove treba ignorisat i zato ne pisi nista vise u vezi ovih "rodoljubivih" tema sve su pokrali i pobjegli u inostranstvo pa sa dblebecu kako su oni heroji heroj ne bjezi nema cega da se plasi ali lopov i koljac bogami...

U PRAVU SI!PITALA SAM MODELATORA DA IZBACI OVOG KRETENA SA FORUMA SAMO NAM BRUKA NACIJU!

DJURA-Jerusalim
27.10.2003., 16:42
Vi ljudi stvarno ne zzelite da vidite Kosovo u centralnoj Srbiji ili ssta?

Chan Shaolin Si
27.10.2003., 18:36

:lol: IGNORED :lol:

DOBRA VILA
27.10.2003., 22:00

:lol: IGNORED :lol:

STO SE MENE TICE ZA MENE SU I OVA TEMA I ONA POMOZI BOG ZATVORENE,JER SA NEANDERTALCEM VISE NEMAM STA DA RASPRAVLJAM!

DJURA-Jerusalim
28.10.2003., 05:09
EJ ccurko jedna ograniccena,ssta se trpass de ti nije mesto?Tvoje je da kuvass i da radjass decu,a ne da polemissess.Zanacci tu si da bi ja imao da jedem i
da *****.Zato nemoj mi soliti pamet,nego sikter u kujnu!

DOBRA VILA
28.10.2003., 10:17
EJ ccurko jedna ograniccena,ssta se trpass de ti nije mesto?Tvoje je da kuvass i da radjass decu,a ne da polemissess.Zanacci tu si da bi ja imao da jedem i
da *.Zato nemoj mi soliti pamet,nego sikter u kujnu!

MORACU DA TE VRATIM U PRVOBITNI OBLIK PA KREKECI KOLIKO HOCES JER NIKAKO DA SE UKLOPIS U LJUDE!A KOJU JA TO TEBI PAMET SOLIM KAD TI NEMAS NI P OD PAMETI?????PUNOGLAVCE ZAOSTALI!

DJURA-Jerusalim
28.10.2003., 13:01
U kujnu suknjo!!!

DOBRA VILA
28.10.2003., 15:15
da *.Zato nemoj mi soliti pamet,nego sikter u kujnu!

PRVO TI NISI VIDEO B OD BEOGRADA,JER KOLIKO VIDIM IMAS RAZMISLJANJA KAO'PODVRSTA' KOJU TOLIKO MRZIS,STO ZNACI DA SI ZIVEO SA NJIMA.ZATO SI I MORAO DA SKLONIS SVOJU PORODICU-KAKO SI SAM REKAO.ZATO,NE LUPETAJ VISE I NE PRAVI SE PAMETAN KAD NEMAS NI P OD PAMETI!KOLIKO PUTA TO DA TI KAZEM?MILION,PET MILIONA PUTA?JAO,KO SVE NA SVETU NE POSTOJI!
JADAN,OTVARAS TEMU A NEZNAS NI PRAVOPIS!NECU DA TE VRACAM U ZABLJI OBLIK JER ONE SU ANSTAJNI ZA TEBE!
RAZUMES ILI DA TI CRTAM?????????

DJURA-Jerusalim
28.10.2003., 15:39
E-a odakle si ti suknjo?

DJURA-Jerusalim
28.10.2003., 16:32
SSta ti suknjo nije jasno oko pravopisa,ajd da ti ccicca prossiri horizonte.

DOBRA VILA
28.10.2003., 18:12
SSta ti suknjo nije jasno oko pravopisa,ajd da ti ccicca prossiri horizonte.

I G N O R E D !!!!! :lol:

CETNIK
28.10.2003., 18:19
Najpametnije sto su pricali kralj Petar , Obrenovici i Rankovic je bilo, Siptar sme samo dokle panduru ide pendrek, i siptar nikad ne sme u srpsku kucu da udje.

Srpske majke spremajte salate bice mesa klacemo siptare.

SA VEROM U BOGA ,ZA KRALJA I OTADZBINU

Izgubljena
28.10.2003., 23:37
STRASNO

Chan Shaolin Si
28.10.2003., 23:41
STRASNO

Sta se cudis zar ne vidis da jos gadova ima zbog kojih i ne moze da ima napretka nasoj zemlji. :cry:

DJURA-Jerusalim
29.10.2003., 05:55
Ti sa Kineskim imenom,koja je to tvoja zemlja?

DJURA-Jerusalim
29.10.2003., 06:11
To ccedo legendo!!!Hvala Bogu da se jedan Srbijanac pojavi na sajtu.
"Njihova neverniccka krv za mene vredi manje nego ovccija-iz prostog razloga,da kada je oderem,ovcu mogu i da okrenem na razznju!"

Chan Shaolin Si
29.10.2003., 13:37
Ti sa Kineskim imenom,koja je to tvoja zemlja?

Montenegro
jedva cekam da prodju jos ove dvije godine
independent :wink:

VIONA
29.10.2003., 14:08

TO JEST ... NIKAD SE SMIRITI NECES...NIKADA

DJURA-Jerusalim
29.10.2003., 15:26
Imamo da vas ogradimo bodljikavom zzicom negde juzzno od Tirane,ko ovu stoku u Gazi,podvrsto!!

gjilani
03.11.2003., 13:42
zbogtakvih gadova kao sto si ti djuro pati ceo narod.ti nakosovo samo mogao da ubijass decu od dvenedelje starosti, starce od sedamdeseti visse godina ,mogao si da zapaljis neku kucu ili napunio si kamijon sa frizziderima,ssporetima,tv,sat i drugu robu koju si ukrao.gade jedna zbog takvih srbijaima da propada sve dublje i dublje

LOVE
03.11.2003., 15:32
MRZIM VAS NACIONALISTIIIIII.JA SAM SRPKINJA A MOJ DECKO ILI BUDUCI MUZ JE MUSLIMAN ALI MI SE BEZ OBZIRA MNOOOOOOGO VOLIMO I NE BIH GA MENJALA NI ZA JEDNOG SRBINA.

Chan Shaolin Si
04.11.2003., 01:08
MRZIM VAS NACIONALISTIIIIII.JA SAM SRPKINJA A MOJ DECKO ILI BUDUCI MUZ JE MUSLIMAN ALI MI SE BEZ OBZIRA MNOOOOOOGO VOLIMO I NE BIH GA MENJALA NI ZA JEDNOG SRBINA.

i ja sam iz mjesovitog braka pa sta mi fali? Nista.
odlicni odnosi i sa jednom i sa drugom stranom, a i ne samo to, ujko mi ozenjen muslimankom, brat mi ozenjen makedonkom znaci cist dokaz da niko od moje porodice nije nacionalista naravno ni jedan brak nije savrsen uvijek ima svadje ali nikad nesto na nacionalnoj osnovi.

WiseDog
04.11.2003., 01:25
Montenegro
jedva cekam da prodju jos ove dvije godine
independent :wink:

Da si pokazao pamet sa ovom porukom,kao i mudrost,bas i nisi.I ja sam iz cg,ali za razliku od tebe,tamo sam cest gost(domacin) i vise od trecine godine provodim tamo.
Nezavisnost Crne Gore podupiru bas takvi kao sto si ti,zive u Evropi a bore se za nezavisnu CG jer kada se otcepi,pa kada muslimani krenu da uzimaju jos vise(jer Ulcinj i oklinu su vec uzeli) onda cemo mi tamo da idemo i ratujemo,opet!

Razmisli malo sta donosi nezavisnost,a sta federacija ili bilo sta drugo samo da je savez sa Srbijom.Jebemu,isti narod a da idem sa pasosem tamo-vamo?Cela Evropa se ujedinjuje a mi se razilazimo,bas srpski mentalitet!

WiseDog
04.11.2003., 01:37

Svaka cast,to je toliko pozitivno,napokon neko ko je svetski orjentisan a ne nacionalisticki!Samo nadam se da i tvoj decko misli isto tako,jer ako i malo vise voli islam nego tebe,bice problema,vec vidim.

Razmisli o tome u kojoj ces veri krstiti decu,da li ce biti muslimani ili hriscani(pravoslavci),da li ce se klanjati ili krstiti,da li ce jesti svinjetinu i da li ce gledati na "Al Kaidu"(je8i ga ne znam kako se pise) kao na nesto sto treba sto pre iskoreniti ili kao "Oslobodilacku Islamsku vojsku".

Baz sale,divno je to mesanje kultura,nacija i vera,pa ljudi smo zaboga,ali opet vremena su takva - za koju deceniju pocinje verski rat svetskih razmera(ako vec nije poceo) i razmisli na koju ce se stranu tvoja deca opredeliti.

Ratovi u bivsoj SFRJ su pokazali pravo stanje i cvrstinu mesanih brakova.Nemoj sebe dovesti u situaciju da za deset godina od rodjenja dece ostanu bez jednog od roditelja samo zato sto se dve vere nisu slozile(pu pu daleko bilo)........

p.s.Verovatno si gledala "Noz" Vuka Draskovica

p.p.s.Mesanje nacionalnosti je relativno blago,ali vera pri cemu je u pitanju islam i hriscanstvo,hm....zaje8ano ..........

p.p.p.s. A opet,sta ja znam!!!

Chan Shaolin Si
04.11.2003., 01:53
Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
ja sam iz mjesovitog braka i tako sam vaspitan od strane roditelja da ne mogu da mrzim ni jedne niti druge covjece, ne shvatam taj narod koji mrzi ove ili one.
Bez problema cu da se ozenim i vanzemaljkom ali samo je potrtebno da postoji bilateralna ljbav, mene uopste ne interesuje religija i te zajeßancije.

DOBRA VILA
04.11.2003., 18:10
Wise mnooogo pametujes, pusti ljude covjece tvoji i moji komentari su suvisni kad je njihova ljubav u pitanju.
ja sam iz mjesovitog braka i tako sam vaspitan od strane roditelja da ne mogu da mrzim ni jedne niti druge covjece, ne shvatam taj narod koji mrzi ove ili one.
Bez problema cu da se ozenim i vanzemaljkom ali samo je potrtebno da postoji bilateralna ljbav, mene uopste ne interesuje religija i te zajeßancije.

BRAVO!SLAZEM SE SA TOBOM,AL BRATE BAS SA VANZEMALJKOM NE BIH TI BAS PREPORUCILA! :wink:

04.11.2003., 22:23
e mogu ti reci samo da mnogo filozofiras,jer nasa ljubav je najaaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaa

04.11.2003., 22:25
e izvini nisam mislila na tebe nego na ovog sto mnogo mudruje win

Chan Shaolin Si
04.11.2003., 23:38

BRAVO!SLAZEM SE SA TOBOM,AL BRATE BAS SA VANZEMALJKOM NE BIH TI BAS PREPORUCILA! :wink:

vilo kraljice volim te najvise definitivno smo srodne duse jos ako navijas za partizan, jeßete nacionalizam i ta sranja jeste li gledali utakmicu vi a?

DOBRA VILA
05.11.2003., 10:04

vilo kraljice volim te najvise definitivno smo srodne duse jos ako navijas za partizan, jeßete nacionalizam i ta * jeste li gledali utakmicu vi a?

SLAZEM SE SA TOBOM,ALI NE NAVIJAM ZA PARTIZAN! :( NAVIJAM ZA LJUBAV! :D
A OVOJ ZALJUBLJENOJ DEVOJCI PORUCUJEM:
NE MOZE VAM NIKO NISTA JACI STE OD SUDBINE,
MOGU SAMO DA VAS MRZE ONI STO VAS NE VOLE! :wink:

DJURA-Jerusalim
05.11.2003., 10:07
Idi bre vilo tamo de je ljubav i moda

ja26
05.11.2003., 21:07
Pozdrav za djuru i night walkera!Tako pisu SRBI!Ostali kod Ruske.

DJURA-Jerusalim
06.11.2003., 05:46
Svaka srecca,mnoga leta za 26.Hvala Bogu da se pojavi neko iz moga plemena--ispljuvasse me ustasse i ssiptari.

06.11.2003., 10:06
Svaka srecca,mnoga leta za 26.Hvala Bogu da se pojavi neko iz moga plemena--ispljuvasse me ustasse i ssiptari.

HAHAHAHAHAHA!PRIZNAO SI DA SI IZ PLAMENA,ALI KOG LJUDOZDERA?! AAAA,SAD NAM JE SVE JASNO!

DJURA-Jerusalim
06.11.2003., 14:23
Svakom gostu 3 dana dosta!
Sikter gost.

keith wood
16.11.2003., 21:55
Ja samo da kazem da se jedino odlaskom na Kosmet za svaku SRBSKU slavu moze privuci paznja(to jedino mozemo).Pa ja dolazim cim me pozovu ljudi odozdo.P.S.moj drug je bio skoro da snima za RTS kaze da je zaje+ano i da treba nekako pomoci ljudima dole