Dragi Trebinjci, molim za pomoc. Moj otac je rodjen u Trebinju, Zubci, Konjsko. mislim da tamo vise nema nicega. 8 ofanziva je odnela njega kao i celu moju familiju svuda po svetu. ja sam se rodio u Zrenjaninu. Hteo sam da sredim drzavljanstvo BiH. kako mogu da to uradim bez pomoci roditelja i bez puno dolazaka tamo. da li moram da vadim caletovu krstenicu tamo ili ne i ostali detalji. Zivot odnese nekim svojim putevima a vremena sve manje. Imam rodjake u Trebinju sa kojima se retko ili nikako cujem. Stric mi je Blagoje Curic a imam i dve tetke Beburu i Bozicu. Ako neko zna nesto o njima, telefoni, adrese neka se javi. Unapred hvala na savetu i pozdrav....
Whitesnake
21.01.2007., 05:09
Dragi Trebinjci, molim za pomoc. Moj otac je rodjen u Trebinju, Zubci, Konjsko. mislim da tamo vise nema nicega. 8 ofanziva je odnela njega kao i celu moju familiju svuda po svetu. ja sam se rodio u Zrenjaninu. Hteo sam da sredim drzavljanstvo BiH. kako mogu da to uradim bez pomoci roditelja i bez puno dolazaka tamo. da li moram da vadim caletovu krstenicu tamo ili ne i ostali detalji. Zivot odnese nekim svojim putevima a vremena sve manje. Imam rodjake u Trebinju sa kojima se retko ili nikako cujem. Stric mi je Blagoje Curic a imam i dve tetke Beburu i Bozicu. Ako neko zna nesto o njima, telefoni, adrese neka se javi. Unapred hvala na savetu i pozdrav....
Meni je keva iz Trebinja,ja isto imam rodbine dosta tamo sa kojima se uopshte skoro necujem(al bukvalno),bash na tim Zubcima imam rodbine,mislim da se prezivaju Spajic...tako neshto,ali nishta vishe od toga neznam,jer tamo nisam ni bio nikad(jednom ali nisam imao tad ni dve godine),keva ima drzavljanstvo BiH a i naravno Republike Srbije,znaci dvojno!Ja koliko znam na osnovu njenog drzavljanstva mogu da izvadim i ja drzavljanstvo BiH,ali nevidim neku potrebu za tim :D .... A tebi je druze najbolje da okrenesh telefonom mesnu zajednicu Grab(to je je ustvari sedishte Zubaca),i da trazis maticara pa da se tamo lepo informishesh ako vec nisi...poZzDrAv !!!