PDA

Vidi punu verziju : Pateticari:))

Ste
08.01.2004., 21:28
Bio bih zahvalan ako bi mi neko napisao ovde neki "romanticni"(brrr sto mrzim tu rec) text sa nekim izvinjenjem,tipa:izvini sto si suze ronila,sto si ovo sto si ono,oprosti mi i sl. :)))

blondi
08.01.2004., 21:44
go to :arrow: Romantika

poz 8)

Ste
08.01.2004., 21:58
nisam ni video da postoji forum za romantiku :D

Aj sigurno ima ovde neko ko gotivi romanticne tekstove :D :D

DON
09.01.2004., 11:56
Nije znao da postoji Forum Romantika? On nije znao da postoji tako nesto? Znaci:SLABA MOC ZAPAZANJA!
E sad,ja jedva i ovo kuckam,a ti se blago meni snadji medju ovim Topicima pa nadji nesto za svoju dusu.Samo,tesko da ce pateticar naci nesto u Romantici.

PoZ

Tara Ana
09.01.2004., 12:05
Ako se "grozis"(kako sam kazes)romanticnih izjava,ZASTO IH TRAZIS??????Ako nisi takav,NE GLUMI ROMANTICARA!!Budi svoj!!!!Zar drugi da ti"pisu zivotne tekstove"???Pozdrav!

RadoznalostJeUbilaMacku
09.01.2004., 12:14
Hajde, naoružaj se papirnatim maramicama pa lagano kreni da prelistavaš teme i slobodno se "zarozaj", niko ti neće zameriti! :)

Ste
09.01.2004., 16:15
hhahah ok,pozdrav ljudi,mozda sam malo vise bio grub u vezi romantike ali :))))) ja sam u dusi(dubokoooo) istinski romanticar

RadoznalostJeUbilaMacku
09.01.2004., 16:37
Grub? Opusti se i uživaj! :)

DON
09.01.2004., 18:17
Ma u redu je Ste....nema bica valjda koje nije romanticno.E sad,iz ovih ili onih razloga....pisu o nekim drugim stvarima.Ja ne mogu pisati o sexu kad ga imam sasvim dovoljno.To me ne zanima.Cak mi glupo.Ali,tinejdzerima nije,pa s'toga i pisu o tome.

Da samo malkice poozdravim,pa cu Vam ispricati jednu istinsku....DOZIVLJAJ NA SELU.

PoZ

black pearl
10.01.2004., 00:27
...

Goscica
10.01.2004., 00:33
Ma u redu je Ste....nema bica valjda koje nije romanticno.E sad,iz ovih ili onih razloga....pisu o nekim drugim stvarima.Ja ne mogu pisati o sexu kad ga imam sasvim dovoljno.To me ne zanima.Cak mi glupo.Ali,tinejdzerima nije,pa s'toga i pisu o tome.

Da samo malkice poozdravim,pa cu Vam ispricati jednu istinsku....DOZIVLJAJ NA SELU.

PoZ
E pa Done mislim da silno gresis.Mislim da su ovi "matori" mnogo optereceniji od klinaca!!!

DON
10.01.2004., 14:30
PoZ[/quote]
E pa Done mislim da silno gresis.Mislim da su ovi "matori" mnogo optereceniji od klinaca!!![/quote]

Sto se da videti iz drugog Foruma koji ima naziv Ljubavi sex....
Tamo je najmatoriji Lisac(il ja,tako nekako) Bukica.....i par zenski.Ostali?Ne bih reko,ne bih nikako reko.Ustvari,daj Boze da gresim i da su matori po tehno zurkama a mladici razmisljaju o voznji camcem,dok on vesla ona cita knjigu.

Uveren da smo oboje u pravu,a staklasastom zavesom plasta pozornice sto nam zivot rezira,
S postovanjem i naklonom mojim.

Goscica
10.01.2004., 22:59
PoZ
E pa Done mislim da silno gresis.Mislim da su ovi "matori" mnogo optereceniji od klinaca!!![/quote]

Sto se da videti iz drugog Foruma koji ima naziv Ljubavi sex....
Tamo je najmatoriji Lisac(il ja,tako nekako) Bukica.....i par zenski.Ostali?Ne bih reko,ne bih nikako reko.Ustvari,daj Boze da gresim i da su matori po tehno zurkama a mladici razmisljaju o voznji camcem,dok on vesla ona cita knjigu.

Uveren da smo oboje u pravu,a staklasastom zavesom plasta pozornice sto nam zivot rezira,
S postovanjem i naklonom mojim.[/quote]
:D :D :D

Goscica
12.01.2004., 23:12
E strasno, ali kad god procitam ovaj naslov "Pateticari" imam asocijaciju na Proteticari :D ,a potom se redjaju druge asocijacije...Izvinjavam se, ali ne izdrzah! :lol: