PDA

Vidi punu verziju : Romantika?

polar bear
06.01.2004., 23:48
Ja sam vrlo romantican. Volim romantiku, neznosti i one sitnice koje ulepsaju dan tebi i voljenoj osobi. Ali u danasnje vreme svi su u fazonu nekog lakog sexa, nekih kres-shema i slobodnih veza. Nekad pomislim da ljubav u stvari vise i ne postoji (ako je uopste ikada i postojala). Skoro sam negde procitao Ajnstajnovu definiciju ljubavi i moram priznati da sam se zamislio. Definicija glasi:
Ljubav je prilagodjavanje emocija fizickim potrebama.

lolla
07.01.2004., 01:58
Zashto si se zamislio ako se vec deklarishesh kao romanticar?

polar bear
07.01.2004., 10:56
Pa ja bas i pricam o tome kako vise nisam siguran da li ljubav postoji ili je Ajnstajn bio upravu.A bez prave ljubavi, moras priznati, nema ni romantike...

lolla
07.01.2004., 16:16
Pa ako kazes da si romantichan, i da bez ljubavi nema romantike, onda ne bi trebalo da sumnjash da li ljubav postoji:). A sad, to shto ne moze svako da je dozivi..to je vec druga stvar. Na to ne mozes uticati.. :wink:

polar bear
07.01.2004., 17:59
OK. Upravu si. Ne moze svako da je dozivi. Ali je sve manje ljudi koji zele da je dozive, koji tragaju za njom...

DON
08.01.2004., 11:09
Cudan chicha bio taj chika Albert. Ko kaze da nema sexa u romantici.Ostavi ti druge(u velikoj manjini) sto cim izadju iz kafe-a frajer je cimne i padne sex?
Pa to cak ni ja nisam nikad uspeo :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu,jel ti zivis za sebe,ili........

Uzivaj bre u zimskim carolijama...... :wink: