Vidi punu verziju : Romantika?
polar bear
06.01.2004., 23:48
Ja sam vrlo romantican. Volim romantiku, neznosti i one sitnice koje ulepsaju dan tebi i voljenoj osobi. Ali u danasnje vreme svi su u fazonu nekog lakog sexa, nekih kres-shema i slobodnih veza. Nekad pomislim da ljubav u stvari vise i ne postoji (ako je uopste ikada i postojala). Skoro sam negde procitao Ajnstajnovu definiciju ljubavi i moram priznati da sam se zamislio. Definicija glasi:
Ljubav je prilagodjavanje emocija fizickim potrebama.
Zashto si se zamislio ako se vec deklarishesh kao romanticar?
polar bear
07.01.2004., 10:56
Pa ja bas i pricam o tome kako vise nisam siguran da li ljubav postoji ili je Ajnstajn bio upravu.A bez prave ljubavi, moras priznati, nema ni romantike...
Pa ako kazes da si romantichan, i da bez ljubavi nema romantike, onda ne bi trebalo da sumnjash da li ljubav postoji:). A sad, to shto ne moze svako da je dozivi..to je vec druga stvar. Na to ne mozes uticati.. :wink:
polar bear
07.01.2004., 17:59
OK. Upravu si. Ne moze svako da je dozivi. Ali je sve manje ljudi koji zele da je dozive, koji tragaju za njom...
Cudan chicha bio taj chika Albert. Ko kaze da nema sexa u romantici.Ostavi ti druge(u velikoj manjini) sto cim izadju iz kafe-a frajer je cimne i padne sex?
Pa to cak ni ja nisam nikad uspeo :lol: :lol: :lol:
Salu na stranu,jel ti zivis za sebe,ili........
Uzivaj bre u zimskim carolijama...... :wink: