Vidi punu verziju : brak bez seksa
gost 42
06.01.2004., 00:12
Da li neko vodi tako cesto ljubav,zbog potrebe,svoje ili tudje,zbog navike,zbog obaveze.
Da li neko vodi tako cesto ljubav,zbog potrebe,svoje ili tudje,zbog navike,zbog obaveze.Bolje reci u cemu je tvoj problem da te nebi pogresno razumeli ako ikako mozu da ti pomognem. Ja na primer nikada nevodim ljubav ako nezelim i nemam potrebu za tim. To treba samo da dodje ili da se se desi spontano, moze i namerno ali ne nasilno,itd.
jagodica
06.01.2004., 01:17
[quote=gost 42]To treba samo da dodje ili da se se desi spontano, moze i namerno ali ne nasilno,itd.
kako namerno a nenasilno
pa i ja tako mislim pa mi kazhu da izvodim??
inache ima vec ova tema negde nizhe
Ne moze da bude spontano ako zadovoljavas tvoju potrebu.Da li ako neko drugi ima potrebu onda nije spontano.Sta iskreno stoji iza toga,nema veze sa prinudom i prisilom.
gost u braku
09.01.2004., 01:31
Mislim da je bolja kombinacija sex bez braka.
Mislim da je bolja kombinacija sex bez braka. :lol:
gost 42
09.01.2004., 18:40
Nije bitno koliko nesto traje nego njegov kvalitet,to
nije nista novo ili zasenjujuce ali ima odredjenu tezinu u zivotu.
Da li neko vodi tako cesto ljubav,zbog potrebe,svoje ili tudje,zbog navike,zbog obaveze.
Ako si u braku i nemate decu,onda ne bi trebalo biti nikakav problem po tom pitanju.Vodjenje ljubavi ti tada nije ni obaveza ,niti navika, vec zelja i potraba koja nas ispunjava i cini srecnim.A kada dodju deca, Boga mi to postaje navika i obaveza koju moramo ispunjavati prema svom suprugu.Koliko puta se desi da zena nema volju za sexom jer je iscrpljena zbog dece,ustajanja nocu i td... ali jednostavno se mora i ta obaveza ispuniti prema partneru.Nekada krene bez imalo volje a zavrsi se bolje nego sto smo ocekivalli.Tako je to u pocetku, dok su deca jos mala a posle se sve vrati u normalu.
gost 42
10.01.2004., 22:59
Da li biti iskren prema sebi,pronaci drugog partnera
i biti smiren i zadovoljan ili imati laznu bliskost,
radi obaveza.Svako od nas u sebi poseduje gomilu
naizgled protiv recnih osecanja i raspolozenja,neko ih izrazava a neko prikriva.
Ako si u braku i nemate decu,onda ne bi trebalo biti nikakav problem po tom pitanju.Vodjenje ljubavi ti tada nije ni obaveza ,niti navika, vec zelja i potraba koja nas ispunjava i cini srecnim.A kada dodju deca, Boga mi to postaje navika i obaveza koju moramo ispunjavati prema svom suprugu.Koliko puta se desi da zena nema volju za sexom jer je iscrpljena zbog dece,ustajanja nocu i td... ali jednostavno se mora i ta obaveza ispuniti prema partneru.Nekada krene bez imalo volje a zavrsi se bolje nego sto smo ocekivalli.Tako je to u pocetku, dok su deca jos mala a posle se sve vrati u normalu.
joj bre de je ta patrijarhalnost uzhas...uzas obaveza prema partneru bljak