PDA

Vidi punu verziju : brak bez seksa

gost 42
06.01.2004., 00:12
Da li neko vodi tako cesto ljubav,zbog potrebe,svoje ili tudje,zbog navike,zbog obaveze.

06.01.2004., 00:48
Da li neko vodi tako cesto ljubav,zbog potrebe,svoje ili tudje,zbog navike,zbog obaveze.Bolje reci u cemu je tvoj problem da te nebi pogresno razumeli ako ikako mozu da ti pomognem. Ja na primer nikada nevodim ljubav ako nezelim i nemam potrebu za tim. To treba samo da dodje ili da se se desi spontano, moze i namerno ali ne nasilno,itd.

jagodica
06.01.2004., 01:17
[quote=gost 42]To treba samo da dodje ili da se se desi spontano, moze i namerno ali ne nasilno,itd.

kako namerno a nenasilno
pa i ja tako mislim pa mi kazhu da izvodim??
inache ima vec ova tema negde nizhe

gost42
06.01.2004., 19:59
Ne moze da bude spontano ako zadovoljavas tvoju potrebu.Da li ako neko drugi ima potrebu onda nije spontano.Sta iskreno stoji iza toga,nema veze sa prinudom i prisilom.

gost u braku
09.01.2004., 01:31
Mislim da je bolja kombinacija sex bez braka.

lolla
09.01.2004., 02:12
Mislim da je bolja kombinacija sex bez braka. :lol:

gost 42
09.01.2004., 18:40
Nije bitno koliko nesto traje nego njegov kvalitet,to
nije nista novo ili zasenjujuce ali ima odredjenu tezinu u zivotu.

10.01.2004., 02:55
Da li neko vodi tako cesto ljubav,zbog potrebe,svoje ili tudje,zbog navike,zbog obaveze.
Ako si u braku i nemate decu,onda ne bi trebalo biti nikakav problem po tom pitanju.Vodjenje ljubavi ti tada nije ni obaveza ,niti navika, vec zelja i potraba koja nas ispunjava i cini srecnim.A kada dodju deca, Boga mi to postaje navika i obaveza koju moramo ispunjavati prema svom suprugu.Koliko puta se desi da zena nema volju za sexom jer je iscrpljena zbog dece,ustajanja nocu i td... ali jednostavno se mora i ta obaveza ispuniti prema partneru.Nekada krene bez imalo volje a zavrsi se bolje nego sto smo ocekivalli.Tako je to u pocetku, dok su deca jos mala a posle se sve vrati u normalu.

gost 42
10.01.2004., 22:59
Da li biti iskren prema sebi,pronaci drugog partnera
i biti smiren i zadovoljan ili imati laznu bliskost,
radi obaveza.Svako od nas u sebi poseduje gomilu
naizgled protiv recnih osecanja i raspolozenja,neko ih izrazava a neko prikriva.

12.01.2004., 02:10
Ako si u braku i nemate decu,onda ne bi trebalo biti nikakav problem po tom pitanju.Vodjenje ljubavi ti tada nije ni obaveza ,niti navika, vec zelja i potraba koja nas ispunjava i cini srecnim.A kada dodju deca, Boga mi to postaje navika i obaveza koju moramo ispunjavati prema svom suprugu.Koliko puta se desi da zena nema volju za sexom jer je iscrpljena zbog dece,ustajanja nocu i td... ali jednostavno se mora i ta obaveza ispuniti prema partneru.Nekada krene bez imalo volje a zavrsi se bolje nego sto smo ocekivalli.Tako je to u pocetku, dok su deca jos mala a posle se sve vrati u normalu.

joj bre de je ta patrijarhalnost uzhas...uzas obaveza prema partneru bljak