Vidi punu verziju : Utjecaj TV Pinka na mozak modernoga seljaka
Mislim da bi to bila bolja tema posto danasnja muzika i autori tekstova ne da su postali kic nego su uz meksicke sapunice postali svakodnevna pojava kod nas . Kako tome stati ne kraj ?
Da li primjeniti onu : " Kad ih ne mozes pobjediti , pridruzi im se " .
:D
Stoorbak
06.05.2003., 15:13
Ma daj, si normalan ti bre, ko da im se pridruzi. Pa ja bi pre crk'o nego da im se pridruzim. Ne bih mog'o da iscooliram ni 2 minuta. Ne bih zeleo da se utapam u masu !!!!!!
Nisam ja implicirao da im se treba pridruziti nego da vidim koliko je onih sto pocnu slusati tu muziku od ocaja .
Stoorbak
06.05.2003., 15:42
Nisam ja implicirao da im se treba pridruziti nego da vidim koliko je onih sto pocnu slusati tu muziku od ocaja .
Pa nisam ja to ni mislio, samo ti kazem da ne bih mog'o da izdrzim ni 2 minuta!!!!!!!
Stoorbak
ja sam trebao da imam ovaj referat u skoli na ovu temu
i hvala Amare sto si me podsjetio ali pazi sta ovde pricas o Tv Pinku posto ga neke od gazda tj admina ovoga previse gotive turbo folk pa bih ti rekao da pripazis
Amare znas da sam ja htio da stavim to za referat
ali pazi sta radis ovde si u opasnosti posto vecina admina slusa turbo folk i pocece te cenzurisati kao i mene
Ma ljudi su vec " asimilirani ", vazno je da je lako pamtljiva pjesmica , melodija neka iz rodnoga kraja i dobra pjevacica , po mogucnosti gola i uspjeti ce , samo treba uzeti melem Dr. Klimaksa .
Evo primjera , izlazi lik iz BMW , cipele , bijela trenerka , utrpana majica u trenerku i kozna jakna , u ruci drzi mobilni , kajla visi na debeloj vratini a u pozadini " udara " Cana , turbopopularna pevaljka ;)
A nase zenske odma , joj jes' lijep , jao jao moja mama bi poludila od srece kad bi bila s njim , jao .
Stoorbak
06.05.2003., 23:25
Ma ljudi su vec " asimilirani ", vazno je da je lako pamtljiva pjesmica , melodija neka iz rodnoga kraja i dobra pjevacica , po mogucnosti gola i uspjeti ce , samo treba uzeti melem Dr. Klimaksa .
Evo primjera , izlazi lik iz BMW , cipele , bijela trenerka , utrpana majica u trenerku i kozna jakna , u ruci drzi mobilni , kajla visi na debeloj vratini a u pozadini " udara " Cana , turbopopularna pevaljka ;)
A nase zenske odma , joj jes' lijep , jao jao moja mama bi poludila od srece kad bi bila s njim , jao .
Joj brate pa ovde je to neka vrsta uniforme. Kozna jakna, neke shiroke pantalaone, elegantne cipele, lanci i mobilni telefoni, bre kakav je shet!!!!!!!
e nije mi jasno sto se trebe na to furaju
mislim ispitao sam fenomen sa vise strana i otkrio da se odredjene mame tjeraju svoje cerke na takve ipak najvaznije se dobro udati danas svi najvise vole pare i auta
runaway_girl
15.05.2003., 11:28
Da li oni koji slusaju Pink uopste imaju mozak ili bilo koju drugu odliku homo sapiensa?Hoce li se ikada desiti da neko sa Pinka napravi humanitarni koncert za izgradnju manastira kao sto su to rokeri nedavno uradili u Bg?
cacanka
17.05.2003., 11:13
CAO I JA MISLIM DA OVO STO NAS JE ZADESILO JE STRASNO.UPRAVO TAKVIM TIPOVIMA DEVOJKE MASTAJU MENO JE TO TAKO JADNO.a pINK O TOME VISE NE TREBA RASPRAVLJATI POSTUJEM I CENIM SAMO ONE IZDAVACE KOJI SU ZABRANILI EMITOVANJE NJIHOVIH SPOTOVA NA SELJACKOJ TELEVIZIJI!!!
x-files TORPA
27.05.2003., 21:48
e,ajde dosta o pinku.ima bre previse te seljacke televizie.
Djura motika
11.06.2003., 17:39
Jes`bre u pravu ste sve sto napricaste, i ja ne volem
taj novi turbofolk, alu tu seva lova, od ovi zabavnjacki Rock, Rap, Jazz itd. nema bre ni za vodu da se kupi, jes da muzika kuku-lele ali lova do krova, imau seljaci paru, dzabe vajda. I ako muzika neki put do one stvari, lova do krova bato a i ako ima neka gologuza pevaljka da se vidi i to moze da se podnese, navikne se covek na svasta,jes...
PIINK-FLOYD
16.06.2003., 13:21
Ma sta vise reci na tu temu. Ta tema je vec toliko puta komentarisana, a ljudi i dalje gledaju sve te gluposti.U kome je onda greska u nama ili u njima?LJude izglada sva to opusta u ovoj jadnoj drzavi!Mislim da ce biti vrlo tesko iskoreniti sav taj kiceraj,mislim da je on vec duboko u nama samima.Okrenite se prirodi i rock&rolu!
TREBA IH KLATI.SMRT NARODNJACIMA I PINKOVCIMA
Limunovo_Drvo,
26.08.2007., 00:31
Luda i stara tema :lol:
Limunovo_Drvo,
26.08.2007., 01:18
Vidio sam da kad neko digne neku temu prastaru,ljudi postuju a i ne pogledaju datum...
Pa eto,da oživim malo zaboravljene :lol:
Sve je receno...
AAhh pa sad shto klati nismo varvari pa da probleme reshavamo tako....Treba ih gaziti i zapaliti to je modernije reshenje.
AAhh pa sad shto klati nismo varvari pa da probleme reshavamo tako....Treba ih gaziti i zapaliti to je modernije reshenje.
Ma ovako manje vermena gubimo... i ostaje nam vise vremena za pivo, ribe i R'n'R...
Yeah :D
Sex Drugs and R'n'R... eeeh kad bi mogao da vratim vreme malo u nazad ide mi se na neke koncerte :D:D
Neko_novi
26.08.2007., 02:58
http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=431
Przenje mozga!!!
Towelie a.k.a. Peskiric
26.08.2007., 02:59
Kao sto rece Boda Ninkovic u Policajcu s Petlovog Brda:" Tata nijesmo mi turci janicari"
Limunovo_Drvo,
26.08.2007., 03:12
Sex Drugs and R'n'R... eeeh kad bi mogao da vratim vreme malo u nazad ide mi se na neke koncerte :D:D
To izbaci :D
Liza Dennis
26.08.2007., 14:45
Niko to ne slusa iz ocaja, nego zato sto je kvaltet. Ja znam jer je pazljivo slusam. A i muzicki sam najobrazovanija na ovom forumu. 8-)
violet_parts
26.08.2007., 15:02
Pre neki dan je bio Željko Mitrović na tv-u i izjavio je da se na Pinku narodnjaci puštaju SAMO(!!!) 6 sati, a da se pored toga vrte i neki r'n'r bendovi stalno :?
Dr,Grozozo
26.08.2007., 15:08
Pink slusaju zato sto je dostupan , lako svaljiv i nemoras da imas iq veci od 60 da bi bio sposoban da gledas pink....
micika_bg
26.08.2007., 15:23
prosetas ulicama grada il odes na neki splav i samo ce ti se kazati........ naravno cast izuzecima na svim tim mestima.... nisu bas svi zatrovani ... :lol: :lol:
Nek slusa ko hoce...dalje od mene
violet_parts
26.08.2007., 15:26
A što je najgore po tim splavovima izlaze devojčice od 14,15 godina....
LysergicAcid
26.08.2007., 15:32
Niko to ne slusa iz ocaja, nego zato sto je kvaltet. Ja znam jer je pazljivo slusam. A i muzicki sam najobrazovanija na ovom forumu. 8-)
Kvaltet do moga muzika za offbrain 8-)
дрињача
26.08.2007., 15:44
Гламурама или Гранд парада, исти *урац! Доминантне вредности су потпуно исте.
Све је то, што би рекао мој друг, hollyблуд. А што се тиче овог "сељака", Пинк се подједнако гледа у граду и у селу.
micika_bg
26.08.2007., 15:45
bas tako... ne mogu dopreti do mozga mojoj maloj sestri od tetke da to nisu mesta za dete njenih godina... bice vremena za splavove kad malo odrste i pocne da misli svojom glavom, da ne bi postala kao vecina klinki koje tamo izlaze.... al ne vredi, prva je na svakom desavanju........ nisam ja neka konzervativka, al zna se sta je za koga.... :)
дрињача
26.08.2007., 15:48
nisam ja neka konzervativka
...а ниси ни плавуша :) Паметно размишљаш.
micika_bg
26.08.2007., 15:54
...а ниси ни плавуша :) Паметно размишљаш.
pa tako nekako.... ne kazem ja da je sve sto je sa pinka lose..... volim i ja i oblacim se sto bi rekli fancy, al ovi klinci misle da je ono sto vide na pinku upravo model kako se treba oblaciti, a to je samo scenka garderoba.... onda se vodjene time devojcice tako obuku, pa na splav, pa ko ih skine posle, onda im kriv djavo.......... a tako se to ne radi... bar ja tako mislim....
I likovi od po 30 godina...
BIo sam tamo znaci ... :lol: 8) :-o :o http://img519.imageshack.us/img519/655/5zee2xceh2.gif (http://imageshack.us)
Shadow of dark
26.08.2007., 16:29
To izbaci :D
Bravo! ;)
bolesna od ljubavi
26.08.2007., 16:41
zato ja ne slusam nasu muziku
violet_parts
26.08.2007., 16:51
Ah, da i oni....
Gospoda sponzori.....