Vidi punu verziju : Silent Hill 4 The Room dokle bi ste stigli u stvarnom zivotu?
Black Wolf
04.12.2006., 00:39
Video sam jednu zanimljivu temu na gamespot-u pa sam odlucio da je postavim ovde.Znaci pitanje glasi:
Silent Hill 4 The Room dokle bi ste stigli u stvarnom zivotu?
ja mislim da ne bi uspeo da predjem ni prvi nivo uspeo bih da prodjem pored Sniffer Dog-ova i Ghost-ova ali kada bi me na pokretnim stepenicama jedan Wall Men raspizdio tesko da bi osto ziv.
ma ja bi se usr`o ziv i riknuo bi odma od ladnoce...*** ladno tamo :lol:
BigMazi
04.12.2006., 01:00
Prvo bi crko kad bi video lance na vratima...a onda kroz onaj otvor..brrrr...jos pa da udjem dole u onu veliku prostoriju i da vidim onu zivotinjku uz zid...ma idi begaaaj ;) :) :)
ma da bre...da imam bundu pobiJo bi ih k`o stoke al *** kad je ladno ne moze :lol:
druga prica bi bila da sam ja Max Payne uznem i kidam samo gutam lekove i kakav rambo kakav bakraci gde ja prodjem tu trava ne nice.....jer ja sam karate uciJo od Cak Norisa :lol:
Talamasca
04.12.2006., 01:48
Pozdrav
Ja bih razbio onaj prozor u sobi i bacio bih se ako prezivim prezivim
Black Wolf
04.12.2006., 02:57
ma ja bi se usr`o ziv i riknuo bi odma od ladnoce...*** ladno tamo :lol:
otkud znas da je ladno
polarnimeda
04.12.2006., 04:02
Ja bih, realno, ODMAH umro od straha! Jos u introu! :)
1/2 offtopic :
Koji su vam delovi NAJ? Kako bi ste ih poslagali u "top 4"?
ja bi seo na komp ukuco walkthro i onda lako presao u stvarnosti pod uslovom da je moja soba jel u mojoj sobi je komp:-)
mada u igri nisam koristio walkthro....
Mafijaš
04.12.2006., 08:30
ma ajde.....
markoca
04.12.2006., 09:09
Zar sam ja jedini koji nije presao SH4? Lol
Ja bih se prvo u*****o u gace, pokusao bih razneti vrata ili prozor TV-om i zvati pomoc......
Prvi nivo....aj pobego bih tim kerovima....al oni duhovi......ouch bole me glava :)
ja bih zvao
ghostbusterse :lol. :lol: :lol:
polarnimeda
05.12.2006., 01:15
1/2 offtopic :
Koji su vam delovi NAJ? Kako bi ste ih poslagali u "top 4"?
iiii?
/I/I@Ī@
05.12.2006., 01:32
http://www.morbid.demon.co.uk/woochie-fx-vampire.jpg
http://www.gamasutra.com/gdc2005/features/20050309/silent-hill-4.jpg
:D
/I/I@Ī@
05.12.2006., 01:33
sta je iza ove sobe sa lancima ... nisam nikad igrao sh 4
Black Wolf
05.12.2006., 02:06
http://www.morbid.demon.co.uk/woochie-fx-vampire.jpg
http://www.gamasutra.com/gdc2005/features/20050309/silent-hill-4.jpg
:D
Ko ti je ovaj zubati lik :confused:
/I/I@Ī@
05.12.2006., 02:47
pojma nemam ..umesao i on zube :lol:
markoca
05.12.2006., 09:43
Iza tih vrata je hodnik :)
Bice otvorena pred kraj igre.
Black Wolf
05.12.2006., 22:35
markoca je si li ga to preso?
markoca
05.12.2006., 22:59
Kao sto rekoh, nisam......koci mi lol.
Black Wolf
05.12.2006., 23:10
Silent Hill ti koci??????
Koju konf. imas?
markoca
06.12.2006., 00:45
AMD Sempron 2300+ radi na 1.58 GHz
512 RAM
ATI Radeon 9200 SE (smece)
Prilikom cunscena ili noise efekta, a nekad i tokom same igre, FPS padne na 5! Ovako mi ide 25.....
Black Wolf
06.12.2006., 00:55
Moj drug ima 256 rama i 9200se pa mu fino radi
Кулиража
06.12.2006., 01:21
Malo idem u off, ali da li je neko igrao Black Dahlia?
Teska do bola i smatra se jednom od najvecih horor avantura
a jos je iz one stare garde avantura sa zivim glumcima (tzv. Full motion video).
P.S. ne preporucujem pocetnicima u ovom zanru jer ce se iznervirati jos kod 2-3 zagonetke koje su btw. od prve do zadnje maximalno komplexne i zahtevaju veeeeliku koncentraciju i jos veci mozak.
Ko ti je ovaj zubati lik :confused:
Tatice...
dodgeme
06.12.2006., 12:22
ma ja bi im samo riknuo i svi ti duhovi i zombi psi bi pocrkali od straha
sarabubasara
06.12.2006., 15:46
kad bi se to meni pocelo desavati uzela bih pumparicu jos na pocetku i raspalila metak u svoju glavu.
Malo idem u off, ali da li je neko igrao Black Dahlia?
Teska do bola i smatra se jednom od najvecih horor avantura
a jos je iz one stare garde avantura sa zivim glumcima (tzv. Full motion video).
P.S. ne preporucujem pocetnicima u ovom zanru jer ce se iznervirati jos kod 2-3 zagonetke koje su btw. od prve do zadnje maximalno komplexne i zahtevaju veeeeliku koncentraciju i jos veci mozak.
Igrao sam ja, mada nisam presao jer sam odigrao samo prva 2 diska pa sam morao da vratim diskove pa sam ostao na tome.Super je igra mada je stvarno preteska, kad se samo sjetim one zagonetke sa nazivanjem onog broja, koja je jedna od prvih a sjebana je do srzi. Moram da se pohvalim da to sto sam presao bilo je bez varanja... Ima laksa igra Phantazmagoria:puzzle of flesh, isti fazon kao Dahlia, samo laksa... Ima cak i explicitnih scena sexa na kraju drugog diska....
BokiSmoki
07.12.2006., 09:41
Ja bih telefon u ruke,pozvao 92 i resen problem:D.
markoca
07.12.2006., 10:23
Telefon ne radi.........
dodgeme
07.12.2006., 19:49
a mobilni ?
BigMazi
07.12.2006., 20:05
Nema mreze...
dodgeme
07.12.2006., 20:46
a da se izederesh na prozor za pomoc kod komshije
polarnimeda
07.12.2006., 22:40
A da mi neko poredja redom sva cetiri dela, od najboljeg do "najgoreg"?
markoca
08.12.2006., 00:54
Meni je najbolji drugi, odmah treci, prvi, pa cetvrti.
Drugi deli mesto sa trecim....
To je moj izbor. Drugi ima neverovatnu pricu (puka psihologija).
Treci......uffff odlican je. Cudovista, okruzenja, prica...ma sve!
Prvi.....hm.....grafika je....uzas...ne mogu da je igram......
Cetvrti......kad kupim novu graficku :)
Inace pravi se Silent Hill Origins (samo PSP :() i konacno cemo moci saznati istinu o Silent Hillu......i pravi se Silent Hill 5 ili kako su ga neki nazvali 5ilent Hill......ali samo za next-gen konzole! 'Bem ti Japan.......
ja evo vec 2 mjeseca nista novo nisam odigrao samo ponekad opalim partiju pesa, i kako stvari stoje igracka karijera mi se brzo priblizava kraju, ako i budem odigrao bilo sta bice to neki od silent hilova pa ako se pokaze dobar mozda i svi i to ce biti definitivan kraj... Nekako mi zao, ali stvarno sam izgubio volju za igranjem, ali ostacu tu posmatracu povremeno iz kraja sobe sta igrate....
polarnimeda
08.12.2006., 01:40
ja evo vec 2 mjeseca nista novo nisam odigrao samo ponekad opalim partiju pesa, i kako stvari stoje igracka karijera mi se brzo priblizava kraju, ako i budem odigrao bilo sta bice to neki od silent hilova pa ako se pokaze dobar mozda i svi i to ce biti definitivan kraj... Nekako mi zao, ali stvarno sam izgubio volju za igranjem, ali ostacu tu posmatracu povremeno iz kraja sobe sta igrate....
Mozda si preterivao? Mada verujem da si se jednostavno zastio, da sada sve igre idu na istu foru... Kao kada gledamo puno horora pa nam ni jedan sledeci vise nije strasan..? Mada mislim da cu i kada se smorim, opet kasnije da se vrnem igrama- ako nista drugo; bar da odigram top 5 ili 10 "date" godine...
To je to, mada rekao sam definitivno jer stvarno sad da izadje neko revolucionarno cudo opet ne bih poletio da ga nabavim niti igram. Jednostavno izgubio sam volju za igranjem. Da sam pretjerivao jesam i to godinama. Cini mi se da su igre popunjavale dosta isprazan zivot koji sam vodio. Jbga sad kad se vrnem nazad tako je. Sad su mi u nedelju dana poginula dva druga, jedan je bio drugom na sahrani... Na drugoj sam se debelo zamislio o svemu...Tako dodje valjda period svima u zivotu, htjeli ne htjeli intenzitet zivota se pojaca i nema vise mjesta stvarima kao sto su video igre. A i druge stvari su mi se izdesavale, srecom ne toliko crne :)
polarnimeda
08.12.2006., 09:44
To je to, mada rekao sam definitivno jer stvarno sad da izadje neko revolucionarno cudo opet ne bih poletio da ga nabavim niti igram. Jednostavno izgubio sam volju za igranjem. Da sam pretjerivao jesam i to godinama. Cini mi se da su igre popunjavale dosta isprazan zivot koji sam vodio. Jbga sad kad se vrnem nazad tako je. Sad su mi u nedelju dana poginula dva druga, jedan je bio drugom na sahrani... Na drugoj sam se debelo zamislio o svemu...Tako dodje valjda period svima u zivotu, htjeli ne htjeli intenzitet zivota se pojaca i nema vise mjesta stvarima kao sto su video igre. A i druge stvari su mi se izdesavale, srecom ne toliko crne :)
Zivot je cudo...
markoca
08.12.2006., 09:59
Jbga, ne mozes sedet i picit komp ceo zivot.....