Vidi punu verziju : Deep Purple
Stoorbak
06.05.2003., 14:53
Nemam pojma zashto se bavimo gloopostima na forumu kao shto su hip-hop ili pak ruzicasta televizija kada ima puno lepih stvari o kojima mozemo da pricamo i da diskutujemo!!! Naravno jedna od vishe tema koja mi je pala pamet jeste upravo ova. Da li mislite da Deep Purple zasluzuje mnogo vishe nego shto ima trenutno?????
Deep Purple je legendarna grupa koja je " odsvirala " , nema smisla sada ocekivati onu nekadasnju slusanost , jer su se vremena promijenila , svi su se danas ugledali na Eminema i ostalu djecicu koja jos nisu odrasla i pjevaju kako im je zivot bio tezak .
Jos se pamte njihove pjesme poput Woman from Tokyo , Stormbringer , Burn , Smoke on the water , Child in time , Fireball ...
Stoorbak
06.05.2003., 15:21
Pa da to je jedini zakljucak!!!!! Komercijala surovo potiskuje kvalitet i to je problem ne samo nashe muzike!!!!!
DEEP PURPLE is the best.
Ova grupa nikad nece nestati.
Stoorbak
10.05.2003., 22:37
DEEP PURPLE is the best.
Ova grupa nikad nece nestati.
:)))) No koment :)))))
Hush, hush
I thought I heard her calling my name now
Hush, hush
She broke my heart but I love her just the same now
Hush, hush
Thought I heard her calling my name now
Hush, hush
I need her loving and I'm not to blame now
Stoorbak
12.05.2003., 17:15
Hush, hush
I thought I heard her calling my name now
Hush, hush
She broke my heart but I love her just the same now
Hush, hush
Thought I heard her calling my name now
Hush, hush
I need her loving and I'm not to blame now
Lepa pesma mada se meni vishe svidja Child in time, ili When blind man cries :)))
Deep Purple - Burn
The sky is red, I don't understand,
past midnight I still see the land.
People are sayin' the woman is damned,
she makes you burn with a wave of her hand.
The city's a blaze, the town's on fire.
The woman's flames are reaching higher.
We were fools, we called her liar.
All I hear is "Burn!"
I didn't believe she was devil's sperm.
She said, "Curse you all, you'll never learn!
When I leave there's no return."
The people laughed till she said, "Burn!"
Warning came, no one cared.
Earth was shakin', we stood and stared.
When it came no one was spared.
Still I hear "Burn!"
You know we had no time,
we could not even try.
You know we had no time.
You know we had no time,
we could not even try.
You know we had no time.
The sky is red, I don't understand,
past midnight I still see the land.
People are sayin' the woman is damned,
she makes you burn with a wave of her hand.
Warning came, no one cared.
Earth was shakin, we stood and stared.
When it came no one was spared.
Still I hear "Burn!"
"Di parpl" je bila grupa moje generacije , a šta da vam pričam o tome da li je popularna i sada kada mi je sin tražio da nabavim CD-e ove grupe !!! Dete se šokiralo što znam "Dim na vodi" i slično ... Mislim da je to već klasika ... Ono što je dobro ima neprolaznu vrednost !
runaway_girl
15.05.2003., 22:24
Sweet child in time
you see the line
the line`s drawn between good and bad...
Gost118
16.05.2003., 13:25
Uh, popraviste mi raspolozenje danas...
Hvala...:)
Stoorbak
16.05.2003., 14:08
Uh, popraviste mi raspolozenje danas...
Hvala...:)
Molim lepo :)
Sta vise ima da se kaze o njima, kada ih cak i ja dete novije generacije obozavam...
Sta vise Ritchie Blackmore mi je prvi idol sto se tice sviranja gitare...
Deep Purple keeps burnin' the water...
Kad smo vec kod toga....
Neko ide na koncert na leto?
Stoorbak
01.06.2003., 19:09
Kad smo vec kod toga....
Neko ide na koncert na leto?
Kada je i gde???
Informisi se na www.thehighwaystar.com
Postava ti je sledeca:
Ian Paice, Ian Gillan, Steve Morse, John Lord,
roger Glover
Blackmore, nazalost, vise nije sa njima....
P.S.
skokni i na blackmoresnight.com
**case-problem**marko
14.06.2003., 15:35
potpuno se slazem da je deep purple jedna od najboljih grupa svih vremena. a sad, problem je u tome sto puno ljudi to ne shvata
DeepPurple
14.06.2003., 16:22
Hej, ni sanjao nisam da nas ima toliko Purple manijaka! Svakako ne na domacem forumu kojima obicno haraju fanovi tehna, repa i sl. s*anja!
Ko kod zeli da diskutuje o najboljem bandu svih vremena, slobodan je da mi poslaje mail! Uostalom, ima stvari za razgovor, npr. novi album u Avgustu!!! Can't wait!!!!!!!
P.S.: Jon Lord vise nije u grupi, posle 34 godine provedene njoj. Njegovo mesto je popunio Don Airey.
Andrej
covece ljudi sta vam je??? sta ste se toliko....pa ne nalozili, ali nekako... ne razumem. mislim pazi, grupa jeste super, obozavam ih i sve, ali ne vidim zasto bas njima dajete atribute tipa "najbolja grupa svih vremena" itd? dobri su, to da, ali ipak malo preterujete, bez ljutnje
die_happy
14.06.2003., 19:08
Ma Nancy, svako ima neki band koji posebno gotivi..mozda je za njih Deep Purple najbolji band...imaju pravo da kazu da je za njih NAJ NAJ...:)))) Vozdra!
DeepPurple
14.06.2003., 19:19
covece ljudi sta vam je??? sta ste se toliko....pa ne nalozili, ali nekako... ne razumem. mislim pazi, grupa jeste super, obozavam ih i sve, ali ne vidim zasto bas njima dajete atribute tipa "najbolja grupa svih vremena" itd? dobri su, to da, ali ipak malo preterujete, bez ljutnje
To je jednostavno cinjenica, a evo i argumenata:
1. DP je grupa koja je oduvek bila najjaca po individualnim kvalitetima clanova; Blackmore je nevidjen gitarista inovator, Lord uz Keitha Emersona i Ricka Wakemana najgenijalniji klavijaturista ikada, Gillan pocetkom 70-ih je pevao kao niko do tada, a gde ti danas vidis dobrih pevaca? - Paice je bubnjar koga obozavam, tehnika mu je neprevazidjena! Basista Glover je solidan, iako najslabija karika u DP lancu.
2. Nisu nikada podlegli komercijalizaciji poput, recimo, money-rock grupe Rollin Stones koji od kraja 60-ih nisu snimili nista vredno pomena!
3. Muzika DP je uvek bila prepuna raznih muzickih varijeteta, pored hard rocka, kome inace i zanrovski i pripadaju, nisu se nikad libili da uplivaju u vode prog. rocka, bluza, dzeza pa cak i fanka (Stormbringer). Ljudi su eksperimentisali, to i dalje rade, i to sa uspehom!
4-to i esencijalno - Deep Purple je bend sa najboljim zivim nastupom ikada!!! Svirke prepune energije, fenomenalnog muziciranja i skladnog eksperimentisanja...Poslusaj samo Made in Japan, Scandivian Nights, In Concert iz starih dana, a bogami i Come Hell or High Water, Live At the Olympia i Total Abandon kako bi se uverio da i danas nastupaju sa energijom koju nemaju svi ovi klinacki bendovi koji smaraju na MTV.
By the way, cisto da se zna, imam 19 godina. Nisam neki matorac koji iz generacijskih razloga negira aktuelnu muziku i uzdize u nebesa period 70-ih. Danasnja muzika je, cast malobrojnim izuzecima, P***** dim!
pazi zaa danasnju muziku se slazem. a opet i u sedamdesetim je bilo boljih grupa negp DP, iako su oni jedni od POZNATIJIH i boljih. ali opet moram da priznam da i nisubili TOLIKO mastoviti kao sto ti kazes, vise puta su pokusavali da ponove uspeh sa sweet chil in time sa pesmama na taj fazon. ja i dalje ostajem pri svom tvrdjenju:oni su zaista dobra grupa, ali nema potrebe da se kuju u zvezde jer to zaista i ne zasluzuju
DeepPurple
17.06.2003., 13:10
oni su zaista dobra grupa, ali nema potrebe da se kuju u zvezde jer to zaista i ne zasluzuju
Apsolutno se ne slazem, ali dobro, zato smo i tu, da bismo se slagali i neslagali. :-)
Pamela Kurson
15.09.2003., 17:43
Kakve su to price da ce Deep Purple svirati 7.12. u Bg?
die_happy
15.09.2003., 19:02
Prosirila moja komsinica
Kurt Cobain
15.09.2003., 21:44
ja sam chitao u novinama da cje oni svirati 7. 12. ili u pioniru ili na sajmu. Daj boze
mortishaaa
16.09.2003., 00:59
I ja sam to cula.. A kad ja nesto cujem to je 100% (u 2% slucajeva :lol: )
:twisted:
Kakve su to price da ce Deep Purple svirati 7.12. u Bg?
pisalo je u Blicu na srednjoj, trach-strani :lol:
jeste, istina je, ima da dodju inace cu ih ja dovuci 'vamo :o
dragomir51
17.09.2003., 20:22
ja sam cula na 202-ci!!treba to proveriti na nteu!!
dragomir51
18.09.2003., 17:27
I ja sam to cula.. A kad ja nesto cujem to je 100% (u 2% slucajeva :lol: )
:twisted:good one!!
Kurt Cobain
01.10.2003., 15:46
Konachno. U novinama sam prochitao da Deep Purple dolazi kod nas 7 ili 9 decembra
kao koncert ce biti odrzan na sajmu ili u pioniru. mada iskreno ne znam koliko je ovo tachno (da ne bude kao za stonse :cry: ) ali interesuje me vashe mishljenje!!
guitarrr_babe
01.10.2003., 15:56
to sam i ja cula. tickets, anyone???
Kurt Cobain
01.10.2003., 16:00
to sam i ja cula. tickets, anyone???
ja mislim da se josh ne prodaju. ma daj boze da toga i bude . mi josh nismo upisani na sajtu deep purple-a
guitarrr_babe
01.10.2003., 16:02
really? pa ko je onda provalio da dolaze?
Courtney
01.10.2003., 16:23
Pa ja cu do tad da ozdravim,ali i dalje necu smeti da skacem i ts.,tako da i ako me puste na koncert,za mene su rezervisane tribine...
Kurt Cobain
01.10.2003., 20:17
really? pa ko je onda provalio da dolaze?
well kao shto rekoh, prochitao sam u novinama ali znash da novinari vole da *****ju! :twisted:
silvereye
01.10.2003., 20:54
Ma pola kst-a prica o tome....
Ako mene pitate....nista od toga necje biti....
Jos ni na sajtu ne pise...ma idi bre...opet nas neko lozi....
guitarrr_babe
01.10.2003., 21:58
Jeste. Ne verujem dok ne vidim.
mortishaaa
03.10.2003., 23:08
Ova tema je vec postojala!!!!
Jeste. Ne verujem dok ne vidim.
pa ti dok ih vidis.. koncert vec poceo.. a karte uveliko rasprodate!!! :lol:
nirvana 89
06.10.2003., 10:58
Ko vas to lagao??? :roll:
Ljudi ipak je istina.... 7. desembra u Pioniru valjda...procitala sam u novinama :)
mortishaaa
07.10.2003., 00:20
kad bi verovali svemu sto pise u novinama... :roll:
mortishaaa
07.10.2003., 23:01
IPAK DOLAZE!!!!!!!! PISE VALJDA NA NJIHOVOM SAJTU!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
nirvana 89
08.10.2003., 10:04
Doci ce isto kao i Stonsi! :evil:
Pogledajte www.deep-purple.com pa se uverite sami na tour dates.
December 07 Sajam-Hala 1 Belgrade Serbia & Montenegro.[/b]
mortishaaa
08.10.2003., 18:47
Pogledajte www.deep-purple.com pa se uverite sami na tour dates.
December 07 Sajam-Hala 1 Belgrade Serbia & Montenegro.[/b]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :twisted:
Pa ja cu do tad da ozdravim,ali i dalje necu smeti da skacem i ts.,tako da i ako me puste na koncert,za mene su rezervisane tribine...More >>>AKO<<< dodju ima da skaces, dok ti noge ne otpadnu. :twisted: :lol: :lol:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA picanluk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops:
Courtney
09.10.2003., 21:50
Pa ja cu do tad da ozdravim,ali i dalje necu smeti da skacem i ts.,tako da i ako me puste na koncert,za mene su rezervisane tribine...More >>>AKO<<< dodju ima da skaces, dok ti noge ne otpadnu. :twisted: :lol: :lol:Ne staj mi na muku...ne smem da napravim nikakav nagli pokret,a kamoli da socim jos 6 meseci. :cry:
mortishaaa
09.10.2003., 23:27
ja cu sedeti sa tobom na tribinama :lol: :wink:
Courtney
10.10.2003., 14:21
ja cu sedeti sa tobom na tribinama :lol: :wink:O,hvala ti... :lol: :oops:
Kurt Cobain
10.10.2003., 20:38
ee, a da li neko zna sa kojom postavom dolaze???
mortishaaa
11.10.2003., 00:56
hehe mislim.. ja sam dusa od coveka.. :D :wink:
Courtney
11.10.2003., 19:27
hehe mislim.. ja sam dusa od coveka.. :D :wink:Veeeeeika dusa! :lol: :D :D :lol:
Zna li ko koliko je ulaz?
Courtney
11.10.2003., 20:48
Zna li ko koliko je ulaz?Ja sam cula oko 1000 din.
Znaci vec sada moram da krenem da stedim za kartu. . .
Courtney
11.10.2003., 20:50
Znaci vec sada moram da krenem da stedim za kartu. . .Podrzavam :idea:
Ako hoces mozes da podrzis i finansiski, ja se nebunim :D
Courtney
11.10.2003., 20:55
Ako hoces mozes da podrzis i finansiski, ja se nebunim :DNecu iz dva razloga. Prvi je: Nisi dosao na HnH fest,a ja ti nudila...a drugi: NAPISAO SI NEBUNIM ZAJEDNO!!! :x :x :x[/b]
Ako hoces mozes da podrzis i finansiski, ja se nebunim :DNecu iz dva razloga. Prvi je: Nisi dosao na HnH fest,a ja ti nudila...a drugi: NAPISAO SI NEBUNIM ZAJEDNO!!! :x :x :x[/b]
Nisam dosao jer sam kupio mobilni pa potrosio pare :D A iz srpskog sam imao 1 pa ono moze da mi se pogleda kroz prste :D Sad za koji sat odo na CasketGarden, Agregator, Testimony i Bloodrainbow
Eto bicu na tom mini festu tako da se vata na isto.
Courtney
11.10.2003., 20:59
Nije isto nema ALOGIE :cry: :cry: :cry:
Ma bice i oni jednog dana. Mada kakve sam ja srece kad budem dosao oni ce vec proci. . .
mortishaaa
12.10.2003., 14:42
Koji ce vam ALOGIA??? Ako ocete da gledate clanove benda.. bolje slusajte PSIHOPARADOX (tako se pise?) :wink:
mortishaaa
12.10.2003., 14:43
hehe mislim.. ja sam dusa od coveka.. :D :wink:Veeeeeika dusa! :lol: :D :D :lol:
AHA.. :oops: :oops:
mortishaaa
12.10.2003., 14:44
Necu iz dva razloga. Prvi je: Nisi dosao na HnH fest,a ja ti nudila...a drugi: NAPISAO SI NEBUNIM ZAJEDNO!!! :x :x :x[/b]
KOJI RAZLOZI!!!!! :roll: :roll: :P
Courtney
12.10.2003., 14:57
Koji ce vam ALOGIA??? Ako ocete da gledate clanove benda.. bolje slusajte PSIHOPARADOX (tako se pise?) :wink:Vidis,mene u celoj Alogii interesuje samo Srdjan Brankovic,a sve sto sam od njih cula je ovolisni :arrow: . deo jedno jedine pesmice. Tako da,ako ti je lakse,OCU PSIHOPARADOX (tako nest,jel?) :lol:
Pa ja cu do tad da ozdravim,ali i dalje necu smeti da skacem i ts.,tako da i ako me puste na koncert,za mene su rezervisane tribine...More >>>AKO<<< dodju ima da skaces, dok ti noge ne otpadnu. :twisted: :lol: :lol:Ne staj mi na muku...ne smem da napravim nikakav nagli pokret,a kamoli da socim jos 6 meseci. :cry:E ****** necu da pitam sto jer je to tvoja intimna stvar.
POZDRAV i da ti tih 6 meseci brzo rrodju :wink:
Courtney
13.10.2003., 18:46
Pa ja cu do tad da ozdravim,ali i dalje necu smeti da skacem i ts.,tako da i ako me puste na koncert,za mene su rezervisane tribine...More >>>AKO<<< dodju ima da skaces, dok ti noge ne otpadnu. :twisted: :lol: :lol:Ne staj mi na muku...ne smem da napravim nikakav nagli pokret,a kamoli da socim jos 6 meseci. :cry:E * necu da pitam sto jer je to tvoja intimna stvar.
POZDRAV i da ti tih 6 meseci brzo rrodju :wink:He,pa hvala :D :oops: :D Inace,razbolela sam se,pa zbog toga,nije nista ozbiljno,ali mi je ostetilo jetru,pa moram da mirujem :( Pa,vidimo se na koncertu,tribinama,svejedno :wink:
Pa ja cu do tad da ozdravim,ali i dalje necu smeti da skacem i ts.,tako da i ako me puste na koncert,za mene su rezervisane tribine...More >>>AKO<<< dodju ima da skaces, dok ti noge ne otpadnu. :twisted: :lol: :lol:Ne staj mi na muku...ne smem da napravim nikakav nagli pokret,a kamoli da socim jos 6 meseci. :cry:E * necu da pitam sto jer je to tvoja intimna stvar.
POZDRAV i da ti tih 6 meseci brzo rrodju :wink:He,pa hvala :D :oops: :D Inace,razbolela sam se,pa zbog toga,nije nista ozbiljno,ali mi je ostetilo jetru,pa moram da mirujem :( Pa,vidimo se na koncertu,tribinama,svejedno :wink:
Sta ima jos obolelih od jetre? Lose, lose. . . Sad se pozdravi sa sutkama na velikim svirkama. . .
Stoorbak
13.10.2003., 23:44
Sta ima jos obolelih od jetre? Lose, lose. . . Sad se pozdravi sa sutkama na velikim svirkama. . .
Joj i meni je pokidana jetra ali ne od shutke vec od alkohola, loshe zar ne?
Courtney
14.10.2003., 12:56
Aha :cry: Necu sad da smaram,ali vidis sta pice radi :cry: :cry: :cry: Nemojte da pijete :cry: O,kako sam prsla
Stoorbak
14.10.2003., 20:55
Aha :cry: Necu sad da smaram,ali vidis sta pice radi :cry: :cry: :cry: Nemojte da pijete :cry: O,kako sam prsla
Bolje od alkohola nego od shutke, tako bar ja mislim :)))!
Courtney
14.10.2003., 22:45
Bolje od alkohola nego od shutke, tako bar ja mislim :)))!He,ok,posto ti vise ne smes da pijes,a ja ne smem u sutke,na sledecem koncertu,znamo sta nam je ciniti! Ti me ubaci u neku sutku (ali pazi da izgleda slucajno :wink: ),a ja cu kao da ostavim neko pivo pored tebe...ne,ne,pivo,cek CRNO VINO! Jel tako (mmmm,crno vino i metal...-citiram-Stoorbak)? :wink: :lol:
Stoorbak
14.10.2003., 23:57
Bolje od alkohola nego od shutke, tako bar ja mislim :)))!He,ok,posto ti vise ne smes da pijes,a ja ne smem u sutke,na sledecem koncertu,znamo sta nam je ciniti! Ti me ubaci u neku sutku (ali pazi da izgleda slucajno :wink: ),a ja cu kao da ostavim neko pivo pored tebe...ne,ne,pivo,cek CRNO VINO! Jel tako (mmmm,crno vino i metal...-citiram-Stoorbak)? :wink: :lol:
Nemam nameru da ostavljam alkohol i to bash sada kada je sezona "pecenja" rakije! 'Ste vi normalni ? :PPPPpP
E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
E a od cega si ti slupala jetru?
mortishaaa
15.10.2003., 01:28
Znate da ja verovatno necu ici.. :cry: Posto mi je cale rekao da ce videti da li ce mi dati pare, nakon sto vidi racun od telefona.. vidite ja ceo septembar sam isla preko 041!!!! :x (jer sam 32 sata koja mi je cale kupio, potrosila za nedelju dana) Tako da me necete ni duuuuuugo vidjati ovde (tako da vam savetujem da sto vise sad budete u mom prisustvu, jer cu vam tako manje nedostajati, ja to da bi vi manje patili..) HAHAHAHAHAHA inace necu dolaziti dok ne otplatim «dug»!!! tako da me nema ni na koncertu.. Znaci kad vam dodje racun za telefon, racunajte da me vise necete vidjati.. PA placite.. UH sto sam se na*srala, osecam da cete praviti forumslavlje kad ja odem.. :lol: :lol:
forum slavlje zbog odlaska mortisheee?
e ako se budes tako ruzno zezala onda ce ga i biti :wink: hehehehehhe ......
nego, imam i ja istih problema sa telefonom. samo sto ja placam u kesu onaj "visak" u telefonskom racunu
mortishaaa
15.10.2003., 01:34
mozes i meni??? :D :twisted:
ta nisi valjda sponzorusa da ti ja placam? :roll:
:lol: :lol: :lol:
mortishaaa
15.10.2003., 01:48
ta nisi valjda sponzorusa da ti ja placam? :roll:
JA??? :shock:
:roll: pa ovaj,... :roll: pa nissssam? :?: :roll:
:D
mortishaaa
15.10.2003., 01:58
onih mojih 2 pretvorise se u 3% :lol: :lol:
Courtney
15.10.2003., 11:58
E pa nemojte tako, posle kad budete umirali u 26 i sl. godina samicete biti krivi za to.
E a od cega si ti slupala jetru?Mononukleoza :cry: Ali moja se oporavlja :D
Courtney
15.10.2003., 11:59
onih mojih 2 pretvorise se u 3% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaci dogovorili smo se. Ajde sad jos datum da izglasamo i.............
E pa lepo kad ti se oporavlja, samo pi surutke i melcnih proizvoda i oporavak ce ti ici mnogo bolje.
mortishaaa
16.10.2003., 00:46
Mala, ajde nemoj se foliras.. :lol: sta palis decka (jel' musko? Sorry, al' iz nicka "..." ne moze se zakljuciti) lepo mu reci sta ti je.. :wink: :lol: :lol: :lol:
A ti gostu, pa gledaj do 26 godina i vredi samo ziveti.. mislim posle je stvarno.. pa razmisli pa mi javi.. :wink:
Mala, ajde nemoj se foliras.. :lol: sta palis decka (jel' musko? Sorry, al' iz nicka "..." ne moze se zakljuciti) lepo mu reci sta ti je.. :wink: :lol: :lol: :lol:
A ti gostu, pa gledaj do 26 godina i vredi samo ziveti.. mislim posle je stvarno.. pa razmisli pa mi javi.. :wink:
Ja imam bolesnu jetru od svoje 7 i znam koje sma sve muke imao sa njom, nemozes da se bavis sportovima, samo plivanjem koje bas i nisam voleo, i brzo se zamaras i sl. I znam sta sam sve propatio i zato sam joj i rekao sta da proba da radi da se nezavuce.
A sto se tice zivota do 26 ?: Pa i jeste on lep, samo ga ispuni pa da ti bude preteran.
mortishaaa
16.10.2003., 00:58
ja pricam posle 26 i za_jebavam se sve vreme.. ne shvataj me nikad ozbiljno.. :lol: :lol: :shock:
ja pricam posle 26 i * se sve vreme.. ne shvataj me nikad ozbiljno.. :lol: :lol: :shock:
Negde sam procitao da te muci racun za telefon, nesecam se gde. Posle 9 uvece ti ide jeftinija tarifa pa gledaj da se tad kacis, a jeftinija ti je isto i od 15-17h preko dana. A kako to da ti nije stigao racun? Meni je stigao prosle nedelje.
mortishaaa
16.10.2003., 01:06
jao pa ja mnoooooogo volim mog postara.. :lol: :lol: :lol:
pa stvar je u tome sto sam isla preko 041.. pa ce zato da bude veeeeeeeliki racun.. :lol: :lol:
al' hvala :wink:
pa stvar je u tome sto sam isla preko 041.. pa ce zato da bude veeeeeeeliki racun.. :lol: :lol:
Molim
mortishaaa
16.10.2003., 01:13
e kad si vec tu, jel' znas mozda koliko je 1 sat preko 041? :?
mortishaaa
16.10.2003., 01:14
Molim kako smo kulturni.. :lol: :lol:
valja to.. valja.. :shock: :D
mortishaaa
20.10.2003., 00:00
Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse i Don Airey
Tako sam bar cula.. t.j. procitala :wink:
Kurt Cobain
20.10.2003., 22:28
hvala ti!!! :lol: :lol:
mortishaaa
21.10.2003., 13:46
hvala ti!!! :lol: :lol:
nema na cemu :wink:
child in time
21.10.2003., 23:20
koliko treba da se izdvoji za kartu? :? nadam se da nece biti mnogo,ipak to su samo DEEP PURPLE!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P IOSIIF SAMO ISPROBAVAM OVE BOJE BAS SU GOTIVA!!!!!
child in time
21.10.2003., 23:21
NE NIJE MI USPELO.MOLIM VAS ODGOVORITE KAKO DA IMAM SLOVA U BOJI?I KAKO DA UBACIM SLIKU U MOJ PROFIL? :?: :?: :?:
Courtney
23.10.2003., 16:16
NE NIJE MI USPELO.MOLIM VAS ODGOVORITE KAKO DA IMAM SLOVA U BOJI?I KAKO DA UBACIM SLIKU U MOJ PROFIL? :?: :?: :?:Ni meni nece... :cry: :cry: :cry:
sluzimo narodu
05.11.2003., 20:22
O.K. ljudi ja sam "malo" bio odsutan iz civilizacije ovih dana pa me smatrajte za ne upucenog... Ali zasto nema nicega o njihovom dolasku. Kao na 202-ci cujem da dolaze i da je karta 999 din. ali niko drugi to ne pominje?!?!
Pa dobro sta je odluceno dolaze li ili ne. Da li je karta zaista toliko jeftina i kako moze najsigurnije da se nabavi? Znam da nije stara postava ali takav spektakl ne bi valjalo propustiti.
Pa ljudi moji ako znate nacin da se sigurno ode na njihov koncert a da to ne bude u narednom zivotu ili u Budimpesti( ili bilo gde sa strane) javljajte !
Pa ako bude srece da se svi vidimo tamo !
vec je bila tema o ovome :wink:
Courtney
06.11.2003., 00:15
vec je bila tema o ovome :wink:U stvari 50 njih :twisted:
overkill
06.11.2003., 00:21
50 ili 51 to znaci da dolaze!?
Courtney
06.11.2003., 00:56
50 ili 51 to znaci da dolaze!?DA DA DA DA DA
DA DA DA DA DA
DA DA DA DA DA
DA DA DA DA DA
DADADADADADADADAAAAAAAAAAAAAAAA,BWE! DOLAZEEEEEEEEEEEE!!!!
child in time
06.11.2003., 09:58
NEMA sanse......DA NE DOJDJU!!!!HHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rock-metal girl
06.11.2003., 10:03
:lol: :lol: :lol:E, ljudi, znate li mozda koja je postava? Ja za Iana dajem zivot!!!!
Kurt Cobain
06.11.2003., 14:02
:lol: :lol: :lol:E, ljudi, znate li mozda koja je postava? Ja za Iana dajem zivot!!!!
don airey, ian gillan, roger glover, steve morse i ian paice
Führer.
06.11.2003., 16:05
Polako, polako...... saberite se i ponovite coveku.
... da cujem uzivo Jana kako peva "... guess I'll always be a soldier of fortune" pa da umrem .....
Macak Fritz
07.11.2003., 03:17
Ma kakav Deep Purple, to stizu neki matori grebatori da dignu kintu narodu!!!
Rock-metal girl
07.11.2003., 13:09
Dajem zivot za
When A Blind Man Cries...
Lord,you know, there ain`t no sadder tale...
diretore
07.11.2003., 13:34
Koncert Deep Purple
2003-11-04 Hanns-Martin Schleyerhalle, with Molly Hatchet, Stuttgart Germany
na kom sam bio
odlicni su
AMY-LEE
27.11.2003., 10:15
KO OD VAS IDE NA KONCERT DEEP PURPLE? :)
JA DA :) 8)
Amy moram da konstatujem da si postavila glupo pitanje! Pa to se zna!
rudy_kv
27.11.2003., 17:06
:D :D :D :D :D :D :D :D JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
yugoslav
27.11.2003., 17:08
Ovo ono, ja ne idem na koncert!!!!
mortishaaa
27.11.2003., 22:33
IDES IDES IDES IDES?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :!: :!: :!:
JOJ.. po koji put je otvorena ova tema :roll: :evil: :x :evil: :x :evil:
IDES IDES IDES IDES?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :!: :!: :!:
http://smilies.sofrayt.com/1/y/kiss.gif
mortishaaa
27.11.2003., 23:34
tu siiiiiiiiiiii??????????????? :oops: :oops:
tu siiiiiiiiiiii??????????????? :oops: :oops:
sad jesam .... :lol:
mortishaaa
28.11.2003., 00:28
a ja tek sad.. smrc.. je si li jos tu???????????? :cry: :cry: :cry: :cry: :(
http://smilies.sofrayt.com/1/y/luvlove.gif
http://smilies.sofrayt.com/1/y/remybussi.gif
mortishaaa
28.11.2003., 00:36
http://smilies.sofrayt.com/1/y/luvlove.gif
http://smilies.sofrayt.com/1/y/remybussi.gif
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 8)
ja sam se tebe jako uzeleo :oops:
mortishaaa
28.11.2003., 00:42
ja sam se tebe jako uzeleo :oops:
bas mi je drago.. :oops: otkad nismo pricali :roll: :roll: :roll: :shock:
znam ... :cry:
sta cemo povodom toga? ... ja ocu da sam vise s tobom :roll: :oops:
mortishaaa
28.11.2003., 00:47
i ja isto.. :oops: ali vidis kako je zivot surov :( :( :cry: :cry: :cry:
to su samo zivotna iskushenja ... sta je to naspram vechnosti sto nas cheka zajedno? :lol:
(sad zvuchim ko neki defekt sa foruma Religija)
mortishaaa
28.11.2003., 00:52
to su samo zivotna iskushenja ... sta je to naspram vechnosti sto nas cheka zajedno? :lol:
c c c.. pa nisi daleko :lol: :lol: :lol:
e da ne znas slucajno neki sajt o Australiji????????? :roll: :?
o australiji?
oces tamo da zivimo?
probaj www.australia.com
evo sad cu ja da pregledam google ...
mortishaaa
28.11.2003., 00:56
o australiji?
oces tamo da zivimo?
probaj www.australia.com
evo sad cu ja da pregledam google ...
c c c.. moze :D :D
ma treba mojoj sestri za engleski.. :x :evil:
rudy_kv
28.11.2003., 01:02
Keeperu ne mlati, nego 'ajde sa nam na koncert :!: :D
a sta, seka ne zna sa internetom? :)
ili ne moze da dodje od tebe :lol:
mortishaaa
28.11.2003., 01:06
a sta, seka ne zna sa internetom? :)
ili ne moze da dodje od tebe :lol:
c c c.. ono prvo.. c c c.. :lol: :lol:
mortishaaa
28.11.2003., 01:07
DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA DA :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
svasta od seke :lol: hehe
nego, ti rece da pozdravim brata, a? :twisted:
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe
salim se ja.
znas koja je fora, on uopste nije smeker na mene, iako je onako manekenski gradjen, ono malo duza kosica i te fore ... jadan dechko se kloni curica. stidi se..... c c c c c
mortishaaa
28.11.2003., 01:11
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe
salim se ja.
znas koja je fora, on uopste nije smeker na mene, iako je onako manekenski gradjen, ono malo duza kosica i te fore ... jadan dechko se kloni curica. stidi se..... c c c c c
c c c.. moja draga seka.. c c c..
a nemoj sad ti tu nesto za brata.. :twisted: :twisted:
a ajd' ti meni naredni dan opravdaj izostanak :wink: ehe. tj. ovde nema opravdanja. fora je sto cu bas tada morati da se pojavim na faxu da predam rad jer je tad krajnji rok.
mada, znam ja tebe, lukav si ti, ti oces sa courtney da ides, a njena mama ne da da ide s tobom, a dala bi joj sa mnom, pa ti oces kao ja da idem, pa i ti .... :lol: hehehheheh ..... matora lija si ti
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe
salim se ja.
:shock: pa u chemu je sad problem? ja reko' kako jeste ...
mortishaaa
28.11.2003., 01:14
a ajd' ti meni naredni dan opravdaj izostanak :wink: ehe. tj. ovde nema opravdanja. fora je sto cu bas tada morati da se pojavim na faxu da predam rad jer je tad krajnji rok.
mada, znam ja tebe, lukav si ti, ti oces sa courtney da ides, a njena mama ne da da ide s tobom, a dala bi joj sa mnom, pa ti oces kao ja da idem, pa i ti .... :lol: hehehheheh ..... matora lija si ti
a ja??????? :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :( :cry: :cry: :cry:
mortishaaa
28.11.2003., 01:15
i kao salis se???
hehehehhehehehehhe
salim se ja.
:shock: pa u chemu je sad problem? ja reko' kako jeste ...
i ti tako o bratu???????? :shock: :shock: :evil:
rudy_kv
28.11.2003., 01:17
:!: :!: Nemogu da verujem!!!!!! :!: :!:
Provalio me je :cry: :cry: :cry: :!: :!:
:shock:
sta sad da izmisljam? ... dobro, moj burazer ovo ono :roll:
nego, da ti chujesh sta on on meni misli .......
rudy_kv
28.11.2003., 01:17
mortishaaa
28.11.2003., 01:19
c c c.. ma u srz te poznaje :lol: :lol: :lol:
ehehehehe. dechko moj. pa naravno da provaljujem.
it's my job. otkrivanje onog sto se nalazi ispod povrsine. nesto kao nacrtna geometrija :lol:
zato mene tishica voli, zbog neslucenog intelekta :lol:
(....jel' da?)
rudy_kv
28.11.2003., 01:25
it's my job. otkrivanje onog sto se nalazi ispod povrsine. nesto kao nacrtna geometrija :lol:
(....jel' da?)
OK OK OK (brainiac :P )
(....jel' da?)
kod dobrih zenskih to je danas na ceni ... 8)
rudy_kv
28.11.2003., 01:35
(....jel' da?)
Tu se slazemo :shock: Neverovatno!
Posto sam bolestan i imam temperaturu, a ipak moram da ustanem ujutru za na posao (da odem do ambulante), odoh da se malo odmorim. Nisam ja kao vi - mladi i poletni :wink:
(....jel' da?)
Tu se slazemo :shock: Neverovatno!
Posto sam bolestan i imam temperaturu, a ipak moram da ustanem ujutru za na posao (da odem do ambulante), odoh da se malo odmorim. Nisam ja kao vi - mladi i poletni :wink:
moja definicija je inache - mlad, poletan i sje8an.
mortishaaa
28.11.2003., 23:51
STA??????? :shock: :shock: :roll:
Courtney
28.11.2003., 23:53
STA??????? :shock: :shock: :roll:Ijao,mortisha mi je tu! Ocemo u nedelju u grad? :D
mortishaaa
28.11.2003., 23:55
joj.. ja bih.. ali ne znam da li ce mi dati..
AAAAAAAAAAA.. sutra moram na stafete :x :x :x :x :x :x :x :evil:
Courtney
28.11.2003., 23:58
joj.. ja bih.. ali ne znam da li ce mi dati..
AAAAAAAAAAA.. sutra moram na stafete :x :x :x :x :x :x :x :evil:Na sta? :lol:
mortishaaa
29.11.2003., 00:00
ne mi se smejes.. :lol: :lol:
to mi je iz fizickog nesto.. pa onda ne moram da radim one skokove.. i nemoram da idem na fizickoo :wink:
Courtney
29.11.2003., 00:05
to mi je iz fizickog nesto.. pa onda ne moram da radim one skokove.. i nemoram da idem na fizickoo :wink:Aha...Ijao,mortisha,pa ti se priblizavas svom 1000. postu!!! Uh,al ce da bude FORUMSLAVLJE! :D
mortishaaa
29.11.2003., 00:09
to mi je iz fizickog nesto.. pa onda ne moram da radim one skokove.. i nemoram da idem na fizickoo :wink:Aha...Ijao,mortisha,pa ti se priblizavas svom 1000. postu!!! Uh,al ce da bude FORUMSLAVLJE! :D
VIDI TI TO!!!!!!!!!! :shock: :D :D
Courtney
29.11.2003., 00:17
VIDI TI TO!!!!!!!!!! :shock: :D :DDa,da. Ozbilna je to stvar,znas? Nemoj sad da se uobrasis,da mislis kao,sad ja imam 1000 postova i sta ti ja znam...znam ja mnoge koji su tako posli pogresnim putet :da: :da:
mortishaaa
29.11.2003., 00:20
VIDI TI TO!!!!!!!!!! :shock: :D :DDa,da. Ozbilna je to stvar,znas? Nemoj sad da se uobrasis,da mislis kao,sad ja imam 1000 postova i sta ti ja znam...znam ja mnoge koji su tako posli pogresnim putet :da: :da:ali :cry: :cry: :cry: zar ti mislis :cry: :cry: da sam ja takva? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Courtney
29.11.2003., 00:23
VIDI TI TO!!!!!!!!!! :shock: :D :DDa,da. Ozbilna je to stvar,znas? Nemoj sad da se uobrasis,da mislis kao,sad ja imam 1000 postova i sta ti ja znam...znam ja mnoge koji su tako posli pogresnim putet :da: :da:ali :cry: :cry: :cry: zar ti mislis :cry: :cry: da sam ja takva? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Ne znam ja,mnoge je slava iskvarila.http://smilies.sofrayt.com/1/g0/nodassent.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/g0/nodassent.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/g0/nodassent.gif
mortishaaa
29.11.2003., 00:26
VIDI TI TO!!!!!!!!!! :shock: :D :DDa,da. Ozbilna je to stvar,znas? Nemoj sad da se uobrasis,da mislis kao,sad ja imam 1000 postova i sta ti ja znam...znam ja mnoge koji su tako posli pogresnim putet :da: :da:ali :cry: :cry: :cry: zar ti mislis :cry: :cry: da sam ja takva? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Ne znam ja,mnoge je slava iskvarila.http://smilies.sofrayt.com/1/g0/nodassent.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/g0/nodassent.gifhttp://smilies.sofrayt.com/1/g0/nodassent.gif
eto tako prodje moj 1000 post.. c c c..
a sto me ti zoves??????????/ :roll:
a mislis iskvarila ko tebe????
rudy_kv
29.11.2003., 00:54
Cestitam na 1000 postu!!! :D
mortishaaa
29.11.2003., 00:57
Cestitam na 1000 postu!!! :D
FALA!! :oops: ko je to nama dosao?????? :D :) :shock:
yugoslav
29.11.2003., 01:01
NISAM ZNAO DA SE SKUPILO OVDE TOLIKO OVIH,,,,OVIH MISHEVAAAA!!!!
rudy_kv
29.11.2003., 01:06
NISAM ZNAO DA SE SKUPILO OVDE TOLIKO OVIH,,,,OVIH MISHEVAAAA!!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Courtney
29.11.2003., 01:08
NISAM ZNAO DA SE SKUPILO OVDE TOLIKO OVIH,,,,OVIH MISHEVAAAA!!!!Jesam i ja mish? :cry: :cry: :cry:
yugoslav
29.11.2003., 01:16
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
mortishaaa
29.11.2003., 01:25
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sad ce Milica da trci za nama da nas hvata!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol:
rudy_kv
29.11.2003., 01:29
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
Mali i sivi...
mortishaaa
29.11.2003., 01:30
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
Mali i sivi...
ma kavi isevi.. PACOVCINE BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
Courtney
29.11.2003., 16:06
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sad ce Milica da trci za nama da nas hvata!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol:Ne shvatam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
mortishaaa
29.11.2003., 20:32
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
sad ce Milica da trci za nama da nas hvata!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol:Ne shvatam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
pa nemoj da places.. ja znam da ti volis da juris miseve :wink:
Courtney
29.11.2003., 23:21
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
pa nemoj da places.. ja znam da ti volis da juris miseve :wink:Ja? Milica=Courtney=MACKA? :shock: :shock: :shock: Pobogu,mortisha...
mortishaaa
29.11.2003., 23:26
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
pa nemoj da places.. ja znam da ti volis da juris miseve :wink:Ja? Milica=Courtney=MACKA? :shock: :shock: :shock: Pobogu,mortisha...
pa da..... :cry: :cry: :cry: znas da si mi pricala da si jurila misa :cry: :cry: :cry: :(
rudy_kv
29.11.2003., 23:31
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
Pa i lavovi su macke :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
mortishaaa
29.11.2003., 23:35
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
Pa i lavovi su macke :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
dobra fora!!! :D :shock:
Courtney
29.11.2003., 23:42
Ma svi smo mi mishevi
hahahah
pa da..... :cry: :cry: :cry: znas da si mi pricala da si jurila misa :cry: :cry: :cry: :(Jao,da :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kakvi sad lavovi? :cry:
mortishaaa
29.11.2003., 23:50
eeeeeeee.. draga imenjakinjo.. shvatices kad malo porastes.. :wink:
rudy_kv
29.11.2003., 23:51
Nista, samo da znas da biti macka nije uopsta lose
Courtney
29.11.2003., 23:53
Nista, samo da znas da biti macka nije uopsta loseDobro,to znam,ali objasnite mi ono za lavove :cry:
mortishaaa
29.11.2003., 23:55
Nista, samo da znas da biti macka nije uopsta losea ti to iz prethodnog zivota :shock: :roll: :?
sluzimo narodu
03.12.2003., 22:40
E, ljudi ovo za malo izgubilo svrhu... Naslov bese Deep... Pa sto se tice koncerta avo jesnog predloga...
Ako neko od vas ide na koncert evo kako cemo. Da se sakupimo ispred bine ili recimo na ulazu u halu. Meni bi zaista bilo veoma drago da vidim te ljude sa kojima se dopisujem... Pa eto pored dobre volje ostavljam i podatke. Imacu plavu prejanu jaknu( najverovatnije), a sigurno cete me poznati po rancu, {To je stni ranac sa crvenim kajsevima), ili po kratkoj crnoj kosi( na visini od 170 cm od tla)...
Ostavite podatke, ili se potrudite da me pornadjete, pa se vidimo( ispred bine ili na ulazu, birajte)
yugoslav
03.12.2003., 22:44
Pa treba ce ti pola godine da stignes do bine!!!!
hehehehhe
jhdfgdsfsddf
05.12.2003., 19:29
U koliko pocinje KONCERT (sati)
child in time
05.12.2003., 19:35
U koliko pocinje KONCERT (sati)
ti si tu, jhdfgdsfsddf!!!pa to je divno!!!!!!!!!!!!
konc.pocinje u ...aaaaaaa.......oko...21h?pretpostavljam!!!
yugoslav
07.12.2003., 11:57
Ako neko oce, imam sve od DEEP PURPLE audio i mp3
Rebel Without A Clue
08.12.2003., 03:57
Ajde sad, pricajte...
mr.Pink
08.12.2003., 04:00
ja se vratih sa koncerta...hehe...bilo je odlicno...ma, bilo je najbolje sto sam ikada imao prilike da vidim....
mr.Pink
08.12.2003., 04:09
bilo je sjajno,prepuno,dobro su odsvirali,mnogo brzo je proslo(falio je jos jedan bis),i naravno da ima mnogo nas koji bi voleli da su culi ovu ili onu stvar uzivo,ukupno 4+
Jedna rec......... SPEKTAKL!
Jos samo da su odradili Child In Time i When Blind Man Crys ali nema veze.
Kada su poceli Smoke imao sam osecaj da ce se hala stusiti.
Zaista nesto fenomenalno :)
Doduse mogli su malo duze da sviraju i da sviraju jos neke pesme (child in time,soldier of fortune...) al nema veze,,ne zameram im. :D
Kurt Cobain
08.12.2003., 16:07
bilo je fascinantno!!!
shteta za child in time ali to gillan ne moze da odpeva. najvecje ushicjenje (osim na smoke) bilo je na black night ali i na hush!!!
bilo je super kada je klavijaturista airey svirao 10 min mocatra, shopena....
jednom rechju SUPER
mortishaaa
08.12.2003., 21:59
ljudi sto se svi bunite za Child in time.. kad svi znamo da to vise nikako ne moze da otpeva :wink:
rudy_kv
08.12.2003., 22:50
FANTASTICNO!!!!
Neverovatan spektakl! Strasna muzika, raspolozenje u stratosferi...Pored mene cicica stariji od mog caleta trese glavom k'o u najboljim godinama (dokaz da muzika ne poznaje godine :D )...
Strasno i neponovljivo :lol:
Bio sam na pola metra od ograde i davio sam se u masi.
nije mi jasno sto svi *****ju i zameraju ovo i ono ko da takvi planetarni i vanvremenski fenomeni kao sto su Purple-ovi dolaze svaki vikend kod nas! Pa, ljudi bili smo u karantinu sto godina i dodje nam jedan Gillan, a mi seremo sta moze da otpeva a sta ne. Sve su maximalno profi odradili s obzirom na to koliko godina imaju! Alo, bili su genijalni!!!!!
mortishaaa
09.12.2003., 23:02
nije mi jasno sto svi *****ju i zameraju ovo i ono ko da takvi planetarni i vanvremenski fenomeni kao sto su Purple-ovi dolaze svaki vikend kod nas! Pa, ljudi bili smo u karantinu sto godina i dodje nam jedan Gillan, a mi seremo sta moze da otpeva a sta ne. Sve su maximalno profi odradili s obzirom na to koliko godina imaju! Alo, bili su genijalni!!!!!ko bre *****.. samo komentarisemo.. mislis da je nama sve jedno sto su oni bili???? :? :shock:
rudy_kv
10.12.2003., 17:50
nije mi jasno sto svi *****ju i zameraju ovo i ono ko da takvi planetarni i vanvremenski fenomeni kao sto su Purple-ovi dolaze svaki vikend kod nas! Pa, ljudi bili smo u karantinu sto godina i dodje nam jedan Gillan, a mi seremo sta moze da otpeva a sta ne. Sve su maximalno profi odradili s obzirom na to koliko godina imaju! Alo, bili su genijalni!!!!!ko bre *****.. samo komentarisemo.. mislis da je nama sve jedno sto su oni bili???? :? :shock:
Tishice ne zesti se - covek je u pravu
mortishaaa
11.12.2003., 00:02
Tishice ne zesti se - covek je u pravuc c c.. :lol: :lol: :lol:
Hehe..ja jos uvek ne mogu da verujem...
jel ste videli koliko je samo Zrenjaninaca doslo?!
Mislim da ce svi zapamtiti kada je 20 000 ljudi pevalo.."smoke on the water...."
Spiritcraft
16.02.2004., 11:46
A gde li su ovde Led Zeppelin i Black Sabbath (posebno ovi prvi)
Mozda nije trebalo da vadim ovako star topic, ali nisam mogao da odolim!
Robert Plant
Jimmy Page
John Bonnam
John Paul Jones
Mislim da su bolji...
Spiritcraft
16.02.2004., 11:51
John BONHAM, izvinjavam se! :oops:
Kurt Cobain
16.02.2004., 20:39
led zeppelin rules, to je odavno ustanovljeno...
Deep Purple je strava ! Stormbringer , Smoke on the wather , Speed king , su strava pesme , koncert je bio strava !
mortishaaa
19.05.2004., 01:30
evo vam tema :P
Silmaril
19.05.2004., 16:02
Ne mogu da verujem da nas ima,sto znaci Purple nikad nece pasti u zaborav :D Pesma na kojoj me je muz zaprosio je Soldier of Fortune,sta da vam kazem to je bilo presudno :D ,tako da smo Purple home.Pozdrav :D
mortishaaa
25.05.2004., 01:55
bleak na istoj str je jer sam je ja nakon otvaranja tu dovela 8)
no
@ silmaril - jesi bila na koncertu? :? mislim kakvo pitanje, al' ajd 8)
wild_child
03.06.2004., 09:03
Deep Purple su super...obozavam Soldier of fortune...jedna od najlepsih balada.Mada ipak Doorse najvise volim:)zauvek
mile kuronjic
02.03.2005., 12:29
Kakva je to grupa i kojem muzickom zanru pripadaju? :?:
Gwydion
02.03.2005., 12:31
U jeeeee, kakvo pitanje !?
wild_child
02.03.2005., 12:38
Kakva je to grupa i kojem muzickom zanru pripadaju? :?:
Pa pripadaju rock pravcu a kakvi su .,....pa preslusaj pa proceni :roll:
mile kuronjic
02.03.2005., 12:44
Pre neki dan bio sam u jednom CD shopu i primetio sam nam jednom CD omotu naziv "Deep Purple".Nisam kupio taj CD ali potrudicu se da ga kupim.Inace nisam neki roker i ne poznajem rok muziku tako dobro.
wild_child
02.03.2005., 13:12
Pa pazi Purple je jedna od najvecih rock grupa tako da ne mozes pogresiti . :D
mile kuronjic
02.03.2005., 13:18
Cek, upravo sam kupio taj CD preslusavam jednu pesmu pod nazivom "Ïnto the Fire"... mnogo su jaki...
hej, uz vas cu postati i roker. :D
Gwydion
02.03.2005., 13:40
Nemoj, rok ne valja nista. Postani hoper.
Cek, upravo sam kupio taj CD preslusavam jednu pesmu pod nazivom "Ïnto the Fire"... mnogo su jaki...
hej, uz vas cu postati i roker. :D
mile kuronjic
03.03.2005., 10:45
... koliko su pevaca menjali?
introitus
05.03.2005., 15:59
Deep Purple je jedna od najvecih Hard Rock grupa, pisem jedna od najvecih jer za mene je najveca LED ZEPPELIN /koja je mnogo vise od Hard Rock grupe/.
Koliko ja znam menjali su jedno 5-6 postava.
Ako si cuo pesmu Child in Time nju peva Ian Gillian, a Soldier of Fortune peva Dave Coverdale.
U slsucaju da ti se puno dopadnu, predlazem ti da nabavis i sledece bendove:
Rainbow, Whitesnake, Uriah Heep :D i naravno:
http://www.ledzeppelin.com/images/home_top.jpg
vangelistexas
06.03.2005., 07:59
Evo kako to ide.
1969-The shades of Deep Purple je pevao Rod Evans, koji je upoznao svet sa pesmom Hush svojim odlicnim pevanjem. Kasnije je u bend dosao Ian Gillan koji i dan danas peva u bendu i poznat je po svom maestralnom glasu u pesmama Child in Time i recimo Blood Sucker. Zamenjen je zajedno sa celom postavom 1975 kada je dosao da peva David Coverdale(danas frontmen Whitesnake-a), koga su navatali tako sto su clanovi benda otisli u jedan butik nasli Davida i pitali ga "Jesi ti Dave sa visokim rasponom glasa?" :)
Na tom albumu su pevali David Coverdale i Glenn Hughes, basista benda koji fantasticno i peva.
1984 se vraca stara postava zajedno sa Blackmore-om i Gillan-om. 1990 je bila prekretnica jer je Gillan opet napustio bend i zamenjen je Joe Lynn Turner-om (inace da napomenem moj omiljeni pevac svih vremena) koji je samo otpevao na tom albumu posto je izasao iz Malmsteenove grupe. 1994 se vraca Gillan i dolazi gitarista Steve Morse....i dan danas je tako :)
Indeed_girl
06.03.2005., 08:02
Choveche,sad sam se uplashila.ali shta cesh,chovek nije chuo...
Poslushaj Another Brick in the wall
wild_child
06.03.2005., 17:44
Choveche,sad sam se uplashila.ali shta cesh,chovek nije chuo...
Poslushaj Another Brick in the wall
Jel mi sad pricamo o Pink Floyd ili o Deep Purple :? :?
Ana_0802
06.03.2005., 18:13
Ovde je neko definitivno zbunjen!!!
introitus
06.03.2005., 20:05
Jel mi sad pricamo o Pink Floyd ili o Deep Purple :? :?
Pa boja je slicna, zar ne? :lol:
Ana_0802
06.03.2005., 20:09
Ma da...za one koji prate modu!!! A i sve je to muzika, zar ne? :lol:
marko87
16.03.2005., 00:51
Meni je klavijaturista John Lord najjaci! Kako covek lepo uklapa orgulje u ostatak benda! Preterano! Inace jako ih volim!
Sta kazete za ovaj zadnji Dip Parplov album "Bananas"(Banane)?Mislim da je ovaj album puno veseliji nego onaj album Abandon (napusteni).Svidja mi se ona stvar "Walk On" onda Picture of Inocence itd.
Primecujem da Dzon Lord nije na ovom albumu nego je tu Don Arey.Sta mislite da li je Dip Parplov zvuk mozda narusen?
Dont_Break_The_Oath
07.04.2005., 12:52
Ne,zvuk Deep Purple nije bio narusen ni kada je Blackmore otisao,a hvala bogu,Morse je zaista osvezenje za band.
Mene jedino brine cika Gillan koji sve vise kasljuca i koji se cini izgleda sasvim nesposoban vise da peva,tako da bi njega trebalo zameniti.
A dokle god band ima osnovu svog zvuka,ko god da je clan,(pogledajte Black Sabbath koji su u 90-im bili najbolji)nekako nije bitno ko je za kojim instrumentom,naravno pogotovo ne za vokalom jer svaka promena tog tipa je dobrodosla.
Mislis da bi trebao neko mladji da ga zameni?Pitanje je da li bi se neko od mladjih pevaca mogao navici na zvuk Dip Parpla.Mislim da ovaj novi muzicki trend se ne uklapa u zvuk ove velike grupe.Sta mislis da ponovo u bendu dodje Dejvid Kaverdejl?
Da li oni (dip parpl) sada pripremaju neki novi muzicki projekat?
Dont_Break_The_Oath
07.04.2005., 17:29
Joe Lynn Turner,koji je vec jedanput pevao u Deep Purple,ali uopste ne bi bilo lose da se nadje i jedan Doug White,ili mozda cak i legendarni bivsi pevac Black Sabbath,Tony Martin,e onda bi zaista licili na "svez" band.Ovako,,,Deep Purple stare sa Gillanom.
Sve je ok,svi albumi,ali nedostaje onaj zar kao sa krajem osamdesetih ili u vreme "Purpendicular" albuma.
Pa Scorpions koji su stariji od njih izgledaju zivlje i dinamicnije.
Mislim da bi bilo dobro da dip parpl ubaci jos jednu gitaru u svojoj grupi da dovedu nekog novog pevaca, Dzon Lorda da vrate u grupi kao temelja ove grupe a Rodzer Gloveru dati mesto sefa grupe i vodje ove velike grupe.Sta kazes na to? :D
Dont_Break_The_Oath
08.04.2005., 14:12
Deep Purple su od svog osnivanja pa svo ovo vreme ipak bili band sastavljen od 5 individua,totalno razlicitih ljudi koji se izmedju sebe nisu mnogo podnosili.Seti se samo one cuvenje mrznje izmedju Blackmore i Gillana,pa onda cak kada je Coverdale upseo da primora Blackomore da napusti band 1976 zbog muzickog neslaganja,i jos milion stvari tu.
Nije to Black Sabbath gde se zna da je Tony Iommi gazda i gde on sam odlucuje ko ce pevati a ko ne.
Interesantno je to da u Dip Parplu nemamo nekog sefa koji je na primer odgovoran za grupu kao sto si naveo Toni Ajomia iz Blek Sabata.nekako deluju kao da su se savim spontano okupili i odsvirali to sto treba da odsviraju.Ja sam ranije mislio da je Blekmur sef grupe ali na kraju sam se prevario.
Samo objasni mi nesto vise o mrznji izmedju Blekmura i Gilana nisam znao za to.Ali samo veliki sam fan Dejvida Kaverdejla jer covek je zaista majstor i ima predivan glas.Ono sto je otpevao u Dip Parplu pa kasnije u Vajtsnejku to malo koji pevac moze da otpeva; njegov priguseni smekerski glas- dobar je.
Objasni mi kako je uspeo da primora Blekmura da napusti bend.Onaj album "Kam tejst d bend" zvuci kao Vajtsnejk- vrlo dobar album.
introitus
08.04.2005., 22:30
Ali samo veliki sam fan Dejvida Kaverdejla jer covek je zaista majstor i ima predivan glas.
Pretpostavljam onda da si slusao Starkers in Tokyo /mislim da se ovako zove/?
Meni se bas dopada :D
Naravno da sam slusao to je mislim unpluged verzija njegovih pesama.Meni se dopada izvedba "Love ain't Stranger" u tom Starkers in Tokyo.Taj zivi album je snimljen ako se ne varam 1997 godine.Naravno da mi se dopada album kada je Dejvid u njemu.
Nego da li si slusao Vajtsnejk album "Kam on get it".Predivan album.
introitus
09.04.2005., 10:12
Naravno da sam slusao to je mislim unpluged verzija njegovih pesama.Taj zivi album je snimljen ako se ne varam 1997 godine.
Jeste unpluged, a kad je tacno snimljen nisam siguran.
Samo su Coverdale i jos jedan gitarista svirali na njemu ali ne mogu sad da se setim imena...
Nisam siguran... Kad je snimljen i koje su oesme na njemu.
Od njih imam tri diska i preslusao sam pored toga jos 2-3 albuma ali ne znam tacno koje...
Album " Come 'n' get it" je snimljen 1981 godine a naziv pesama su:
Come 'n' get it
Hot Stuff
Don't Break my heart again
Lonely days, lonely nights
Wine. women and song
Child of babylon
Would i Lie to you
Girl
Hit an Run
Till the day I die
Preporucujem ti da nadjes i preslusas ovaj album. Tek posle ovog albuma ces saznati sta je pravi Whitesnake.
Na tom albumu su sviralii Pevali:
Vocals David Coverdale
Gutars Bernie Marsden
Guitars Micky Moody
Bass Neil Muray
Keyboards Jon Lord
Drums Ian Paice
Pozdrav :D
Po mom misljenju pravi naslednik grupe Deep Purple je bio Whitesnake jer su svojim zvukom neodoljivo podsecali na Deep Purple.Dokaz tom zvuku je to da su u grupi Whitesnake svirali nekadasnji clanovi grupe Deep Purple.Kao sto mozemo videti u najuspesnijim albumima su pored Davida Coverdale svirali Jon Lord, Ian Paice u prva dva albuma whitesnake svirao je Roger Glover.
Album Come taste the band podseca na kasniji Whitesnake.U tom albumu nije svirao Ritchie Blackmore nego jedan mlad talentovan muzicar Tommy Bolin koji se izvanredno pokazao u grupi Deep Purple.Na zalost on je 1976 umro od preterane doze heroina i tako je ostavio novu postavu Deep Purple pred raspad.Tacno je posle tog dogadjaja Deep Purple je pauzirao do 1984 kada su se ponovo okupili u originalnoj postavi i snimali album Perfect Stranger.
Posle raspada Deep Purple Whitesnake je bio kao neka zamena za tu veliku grupu tako da su krajem sedamdesetih i pocetak osmadesetih Vajtsnejkovci bili najpopularniji.
introitus
09.04.2005., 15:10
Preporucujem ti da nadjes i preslusas ovaj album.
Pozdrav :D
Jedan prijatelj ima skoro sve od njih pa kad budem imao vremena i budem u Sapcu preslusacu :D
Dont_Break_The_Oath
09.04.2005., 15:40
Naravno da sam slusao to je mislim unpluged verzija njegovih pesama.Taj zivi album je snimljen ako se ne varam 1997 godine.
Jeste unpluged, a kad je tacno snimljen nisam siguran.
Samo su Coverdale i jos jedan gitarista svirali na njemu ali ne mogu sad da se setim imena...
Nisam siguran... Kad je snimljen i koje su oesme na njemu.
Od njih imam tri diska i preslusao sam pored toga jos 2-3 albuma ali ne znam tacno koje...
Gospode boze,,Starkers in Tokyo,a ne znas ime najznacajnijeg clana posle Davida u bandu.
To je legendarni,fantasticni holandjanin Adrian Vandenberg koji je btw svirao i na pravom Heavy Metal albumu 1987 i koji je doveo Whitesnake do savrsenstva sve dok se onaj idiot Steve Vai nije umesao na "Slip of the tounge" albumu.
Come And Get It je iz 1982 godine,sa Jon Lordom na klavijaturama,Ian Paice za bubnjevima,,,,,znaci malo i DP clanova tu ima.
Ali ubedljivo najbolji Whitesnake album jeste kada je John Sykes dosao na mesto gitariste (ex Thin Lizzy) i Cozy Powell na bubnjevima.a to je legendarni "Slide It In" iz 1984.
A ne album "Come and get it" je snimljen 1981 a 1982 je snimljen album "Saints and Sinners" gde je svirala ista postava kao na "come and get it".Iz tog albuma se izdvaja hit "here I go Again" koja je prepevana na albumu 1987 godine.
Inace "slide it in" je jedan snazan album pesma "slow and easy me podseca malo na Led Zeppelin ali bez obzira za mene je "come and get it" medju albumima koje ja najvise cenim.Inace svaki album whitesnake ja iskreno volim.
Nego nisi mi ispricao za mrznju izmedju Ian Gillan i Ritchie Blackmore i kako je Coverdale isterao Ritchie iz Deep Purple.Zasto su se njih dvoje tako mrzeli?
mile kuronjic
09.04.2005., 16:28
Svi pricate o Deep Purple a ne govorite nista o periodu nastanka Deep Purple.Meni mi se najvise dopadaju prvi albumi o Deep Purple i pesma "Hush".Tada su bas bili onako u rokabilskom raspolozenju.Ispricajte mi sta je sa prvim pevacem Deep Purple?Gde je on, sta radi i gde je pevao svo ovo vreme?
TheLoner
09.04.2005., 18:17
Deep Purple rules. 8)
Neverovatno da neko nije cuo za njih?! Smok on d votr? :roll:
introitus
09.04.2005., 18:47
Gospode boze,,Starkers in Tokyo,a ne znas ime najznacajnijeg clana posle Davida u bandu.
To je legendarni,fantasticni holandjanin Adrian Vandenberg
Konacno!!
Ma znam ko je svirao ali ceo dan ne mogu da se setim imena...
TheLoner
09.04.2005., 19:26
whitesnake... fenomenalan bend... Coverdale je car!!!
Znam napamet sve textove, albume... znaci ono... fanatik! 8) 8) :wink:
Jel slusao neko Restless heart album Coverdale-a? njegov solo iz 1997
Restles Hart je jedan dobar album.iz tog albuma izdvojio bih hit "ol in d neim ov lov","tu meni tirs", istoimena "restles hart", " krajing" itd.
Nego sta mislite o albumu dip parpla pod nazivom "masin hed" neki smatraju da je to jedan najbolji album tu se nalazi ona poznata stvar "Smok On D Voter".Procitao sam da je inspiracija za taj album bio jedan pozar koji ima se desio pre koncerta gde im je izgorela cela oprema pa su stoga morali da album "masin hed" snime u jednome hotelu.Inace pozar se desio u Montre gde je i Frenk Zapa imao koncert.
U prvo strofi pesme "smok on d voter" se mogu cuti pojedinosti o tom pozaru.
introitus
10.04.2005., 13:20
Nego sta mislite o albumu dip parpla pod nazivom "masin hed" neki smatraju da je to jedan najbolji album
In Rock
[black_angel]
10.04.2005., 13:48
au...zar je mogucje da nije dotichna osoba chula za
deep purple? :roll: ja znam za njih od moje 10e godine...i ujedno mi je omiljeni band...naravno iana
gillana vishe volim,tj njegov glas..coverdale je kasnije napravio
svoju grupu WhiteSnake...mada mislim da ste i o tome
prichali,mrzi me da vrtim stranice..
vangelistexas
11.04.2005., 17:51
Evo ovako:
Sumarizujuci ovaj post shvatam da je ovaj covek Dont Break The Oath postao moj idol!
Covece, pogledaj svoj hotmail account pa bar mi odgovori na mail sto sam ti poslao pre jedno 2 nedelje.
Slazem se da u bend treba dovesti Turnera ili Whitea jer su pevaci neprevazidjeni. A sta bi bilo kad bi se u bend doveo jedan Mark Boals?
Adrian Vandenberg je mnogo mnogo dobar gitarista ali vise mi se svidja Sykes, i ceo 1987 album! Vai nije unistio bend 1989, elem, album je mnogo mnogo dobar i kulturan, moj omiljeni odmah posle 1987.
Bend treba osveziti i sa Richiem zato sto....ma on je dusa benda, on je faca! Mnogo pozitivnih kritika imam o Richie-u i postujem njegov rad.
Jon Lord treba da se vrati definitivno, ali treba razmisliti o pevacu!
Boals, White, Turner, a zamisli kad bi Dio dosao da peva u Purple :)