PDA

Vidi punu verziju : Kako iznenaditi decka???

maya..
29.11.2006., 11:16
Ovu temu sam otvorila sa zeljom da dobijem ideje o tome kojim gestom, pokloncicem, sitnicom iznenaditi decka??? I sama volim iznenadjenja, a volim i da iznenadjujem..Zato mi pomozite...Pozz

vanjusica
29.11.2006., 11:19
S povodom ili bez?

pajamaca
29.11.2006., 11:26
obuci haltere i kaput..
pojavi mu se na vratima sa šampanjcem i dve visoke čaše...
muškarce je lako iznenaditi;)

maya..
29.11.2006., 11:27
S povodom ili bez?

Bez povoda

samuraijack
29.11.2006., 11:28
Pusti brkove!!!

maya..
obuci haltere i kaput..

Zivimo zajedno, to je malo neizvodljivo

vanjusica
Poslusaj ovo sto ti rece pajamaca.

maya..
29.11.2006., 11:29
Pusti brkove!!!

Mislim da bi to bilo pravo iznenadjenje :) :) :)

Goddess of the far east
29.11.2006., 11:30
Pajamacin predlog je savršen....

anavi0210
29.11.2006., 11:33
ako zivite zajedno, onda znas njegov raspored tj kad dolazi kuci. kupi vino, obuci sexy donji ves, parfem obavezno stavi, ugasi svetla i upali 3-4 svece, pusti Barry White-a, i docekaj ga tako na krevetu spavace sobe.

uostalom, , atmosfera i ti na krevetu ste dovoljni, ves ne moras ni da imas na sebi.. meni je upalilo :)

divlja
29.11.2006., 11:33
obuci haltere i kaput..

:lol:

Nemoj posle da bude ko kod jedne moje poznanice, riba ga za prvi sex docekala na vratima u halterima, bio dobar sex, al' se covek posle istraumirao u fazonu "*****, sa ko zna koliko se tipova kresala?" i taj rad. Ima i toga. :lol:

maya..
29.11.2006., 11:35
ako zivite zajedno, onda znas njegov raspored tj kad dolazi kuci. kupi vino, obuci sexy donji ves, parfem obavezno stavi, ugasi svetla i upali 3-4 svece, pusti Barry White-a, i docekaj ga tako na krevetu spavace sobe.

uostalom, , atmosfera i ti na krevetu ste dovoljni, ves ne moras ni da imas na sebi.. meni je upalilo :)

To je i meni vec upalilo, ne bi bilo zanimljivo kad bi se ponovilo

maya..
29.11.2006., 11:37
:lol:

Nemoj posle da bude ko kod jedne moje poznanice, riba ga za prvi sex docekala na vratima u halterima, bio dobar sex, al' se covek posle istraumirao u fazonu "*****, sa ko zna koliko se tipova kresala?" i taj rad. Ima i toga. :lol:

Nemam tih problema...

divlja
29.11.2006., 11:41
Good for you. :-P

pajamaca
29.11.2006., 11:41
nije;)
onda ga dočekaj tako obučena uz muskau:lol:
pa mu ponudi desert posle ručka;)
ae bre mašta seko, mašta...

divlja..taj koji ima takve "grešne" misli o svojoj devojci..nije ni zaslužio te haltere!

chokolada
29.11.2006., 11:43
Sto bi bilo?
Izlazis valjda negde i bez njega. Uostalom slazes ga da ides u prodavnicu. Presvuces se kod prijateljice ili u toaletu u nekom kaficu. I onda se vratis i zvonis na vrata iako imas kljuc, on otvori, kad ono... :razz: :wink:
Ja sam nazalost hiljade kilometara daleko od mog dragog ali kada dodjem u Srbiju takodje "zivimo" zajedno. To me ne sprecava da ga iznenadim tako slatko. :razz: Odem u kupatilo sa sve sakrivenim sexy vesom ispod majice (ili u kesurdacama, mislim da me tada provali jer suskam :lol: ) pa izadjem i spopadnem ga. :D
Jednom smo bili na veceri u gradu, ja u suknji... Posle vecere otisla u toalet, smestila lepo gacice u torbu, vratila se i poslala mu sms da nemam gacice. Nikada necu zaboraviti tu facu. :lol: Mozes samo da zamislis kakva je frka i trka nastala, on bi da idemo a ja polako pijuckam moje picence. :lol:
Jednom sam mu poslala cvece kada je bio bolestan... :D Zamalo da ne uspe jer je taj sto je nosio cvece bio neki kreten taksista ali sve se dobro zavrsilo. :smile:
Potrebno ti je samo malo maste, sve je izvodljivo... :wink:

anavi0210
29.11.2006., 11:44
kupi kostim francuske sobarice :) ili medicinske sestre pa mu izmeri pritisak :)

anavi0210
29.11.2006., 11:50
Sto bi bilo?
Izlazis valjda negde i bez njega. Uostalom slazes ga da ides u prodavnicu. Presvuces se kod prijateljice ili u toaletu u nekom kaficu. I onda se vratis i zvonis na vrata iako imas kljuc, on otvori, kad ono... :razz: :wink:
Ja sam nazalost hiljade kilometara daleko od mog dragog ali kada dodjem u Srbiju takodje "zivimo" zajedno. To me ne sprecava da ga iznenadim tako slatko. :razz: Odem u kupatilo sa sve sakrivenim sexy vesom ispod majice (ili u kesurdacama, mislim da me tada provali jer suskam :lol: ) pa izadjem i spopadnem ga. :D
Jednom smo bili na veceri u gradu, ja u suknji... Posle vecere otisla u toalet, smestila lepo gacice u torbu, vratila se i poslala mu sms da nemam gacice. Nikada necu zaboraviti tu facu. :lol: Mozes samo da zamislis kakva je frka i trka nastala, on bi da idemo a ja polako pijuckam moje picence. :lol:
Jednom sam mu poslala cvece kada je bio bolestan... :D Zamalo da ne uspe jer je taj sto je nosio cvece bio neki kreten taksista ali sve se dobro zavrsilo. :smile:

slazem se potpuno, masta je cudo.. ja sam mom dragom jednom donela buket cveca, a on sav zacudjen samo rekao - nikada mi niko nije poklonio cvece, ali znam da mu je bilo slatko jer je bilo blesavo i neocekivano, ej on muskarac sam zivi i ima vazu sa cvecem na stolu. ili kad sam mu za rodjendan napravila tortu, pa kao da ga iznenadim krisom palila svecice u kuhinji a on se istripovao da nesto gori, pa zamalo uleteo..koja komedija, ali zajedno smo zamislili zeljicu..

anavi0210
29.11.2006., 11:51
a krila sam i donji ves pod majicom, i suskala kesama.. sve mi je poznato.. verovala ili ne, i ta situacija bez gacica, ali smo mi bili u kolima pa sam mu onako napomenula da sam "zaboravila da ih obucem" :) umalo nismo sudar napravili :)

chokolada
29.11.2006., 11:58
a krila sam i donji ves pod majicom, i suskala kesama.. sve mi je poznato.. verovala ili ne, i ta situacija bez gacica, ali smo mi bili u kolima pa sam mu onako napomenula da sam "zaboravila da ih obucem" :) umalo nismo sudar napravili :)
Hihi! :razz: Masta radi svasta... :wink:

Ja sam prosle godine kupila kostim mrazice ali sam morala da mu kazem jer je gospodin hteo meni to isto da kupi. :roll: Nema veze, iznenadjenje je bilo pokvareno ali opet smo se lepo zabavljali. :razz: I ne dozivljavam tragicno ako nesto ni ne uspe, nama svejedno bude lepo, a mozemo zajedno i da se smejemo neuspelom pokusaju kasnije.
A sada cu njega malo da hvalim, prosle zime mi je okitio jelku (kupio je sve i jelku i nakit za tu priliku) i stavio poklone ispod. :razz: :D Zamislite moju facu posle dugog puta kada sam ugledala sarenu jelkicu kako svetluca. Bas nisam ocekivala... I kako onda da se ne zaljubim jos vise. :D

Gazdarica
29.11.2006., 13:03
Priredi mu trojku... :mrgreen:

NatasaNatasa
29.11.2006., 13:33
Ovu temu sam otvorila sa zeljom da dobijem ideje o tome kojim gestom, pokloncicem, sitnicom iznenaditi decka??? I sama volim iznenadjenja, a volim i da iznenadjujem..Zato mi pomozite...Pozz

Poklončić: sat (to mi je prelep detalj na muškoj ruci)
Gest: Šampanjac na klupici na Zemunskom keju pored reke
Sitnica: Popaljene sveće u prostoriji gde ćete voditi ljubav

Šta znam ... meni je to skroz cool ... i reakcija je bila odlična

anavi0210
29.11.2006., 13:33
I ne dozivljavam tragicno ako nesto ni ne uspe, nama svejedno bude lepo, a mozemo zajedno i da se smejemo neuspelom pokusaju kasnije.
. :D

u vezi je najbitnije da se slazete, dogovarate i zabavljate! nema dana da se ne osmehnem zbog moje duse, uzivamo u vezi jer smo stalno raspolozeni i srecni, uvek nesto smisljamo zajedno i nikada nam nije dosadno. ne treba puno truda, samo treba volje i zelje.. :)

andja_stay_cool
29.11.2006., 13:43
uze mi rec iz tastature =)

MirjanaZ
29.11.2006., 14:05
Priredi mu trojku... :mrgreen:
:lol: uopste nisam morala da gledam ko je ovo napisao:lol:
ja sam isto tako docekala muza pre neki dan u sexy spavacici,ofarbana u boju kose koju on obozava(a ja bas i ne toliko),uz mirisljave stapice,odgovarajucu muziku
a jednom sam mu ostavila poruku na brisacu od auta,a on nailazeci se ukakio mislio da je neka kazna:lol:
jednom sam na zelenom vencu pokupovala neke ruze u 18h po nizoj ceni:lol: pa prosula te latice po krevetu i tu ga cekala
a kad sam pocela da radim u parfimeriji uzela sam farenheit za njega i stavila u postansko sanduce
a staro dobro budjenje felaciom uvek i kod svakog pali:lol:

maya..
29.11.2006., 14:08
Sto bi bilo?

To sa vecerom si super smislila...Svaka cast...Ja mislim da kada hoces da iznenadis decka ne mora sve da bude u onim stvarima, meni je lepo i to sa cvecem sto si uradila.Zao mi je sto ste razdvojeni,verovatno bas to vasu ljubav cini jos snaznijom...

MirjanaZ
29.11.2006., 14:10
ja mislim da njih ipak najvise obraduje sex:mrgreen:
ili nesto od tehnike :D

maya..
29.11.2006., 14:14
Poklončić: sat (to mi je prelep detalj na muškoj ruci)
Sitnica: Popaljene sveće u prostoriji gde ćete voditi ljubav

Šta znam ... meni je to skroz cool ... i reakcija je bila odlična

Ovaj predlog mi se najvise svidja,sve sto predlazu tice se sexa, kao da je sve u tome.Taj sampanjac mi deluje toliko romanticno sigurno cu ga isprobati...bas sam sat planirala kao poklon za Novu, a svecice sam vec isprobala i to nekoliko puta.Obozavam svece, tako da kad god nadjem neke zanimljive kupim ih,neka se nadju...

DellBoy-011
29.11.2006., 14:21
Ili i jedno i drugo, ne smeta :lol:

Kvinsi
29.11.2006., 14:21
Ovaj predlog mi se najvise svidja,sve sto predlazu tice se sexa, kao da je sve u tome.Taj sampanjac mi deluje toliko romanticno sigurno cu ga isprobati...bas sam sat planirala kao poklon za Novu, a svecice sam vec isprobala i to nekoliko puta.Obozavam svece, tako da kad god nadjem neke zanimljive kupim ih,neka se nadju...

čekaj, a zar pomenuti predlozi nisu u krajnjoj vezi sa seksom:mrgreen:
mislim, svi znamo šta ide posle romantike sa šampanjcem ili popaljenim svećama:lol:

DellBoy-011
29.11.2006., 14:23
mislim, svi znamo šta ide posle romantike sa šampanjcem ili popaljenim svećama:lol:
Lagana šetnja?:roll: :lol:

maya..
29.11.2006., 14:24
Pa sexa sigurno nece biti na sred zemunskog keja, u stanu kasnije kako bude...A svece jasno asociraju na to!!!!

MirjanaZ
29.11.2006., 14:25
ma jok to je uvod da mu uvalim ribanje serpi:lol:

DellBoy-011
29.11.2006., 14:25
Pa sexa sigurno nece biti na sred zemunskog keja, u stanu kasnije kako bude...A svece jasno asociraju na to!!!!
Eto ti sad.
Pa zasto ne bi bilo na zemunskom keju, ne mora na sred.
Iznenadi ga:-D

maya..
29.11.2006., 14:26

Tu si u pravu 100%... :) :) :) :)

Kvinsi
29.11.2006., 14:27
Lagana šetnja?:roll: :lol:

da, sigurno, posebno ako je uz šampanjac bila i večera, lakše se vari posle šetnje:lol:

maya..
29.11.2006., 14:29
Eto ti sad.
Pa zasto ne bi bilo na zemunskom keju, ne mora na sred.
Iznenadi ga:-D

Mislim da ne bih mogla to da uradim, nisam dovoljno slobodna za tako nesto

DellBoy-011
29.11.2006., 14:32
Mislim da ne bih mogla to da uradim, nisam dovoljno slobodna za tako nesto
Pa onda povedi i neku drugaricu, da ti čuva strah:-D

maya..
29.11.2006., 14:33
Pa onda povedi i neku drugaricu, da ti čuva strah:-D

Ako ti tako kazes...

pajamaca
29.11.2006., 14:41
kao što već rekoh, ali niko ne čita:mrgreen:

MirjanaZ
29.11.2006., 14:43
kao što već rekoh, ali niko ne čita:mrgreen:
samo da se nadovezem na poklone od tehnike:nikako ne montirati to sto si kupila,pusti ga da uziva 100% u svom poklonu

pajamaca
29.11.2006., 14:45

te nove godine, ne pitajte koje, ne seća se baka:lol:zabavljala sam se sa jednim tipom, piscem, odlepljnim, ma manijakalnim 100%:lol:
i kao neće da se vidimo za doček, doščo mu..da piše, valjda...
taman se ja picnula, da izađem , kad evo njega:roll:
i onda me ubacio u svog juga u kojem inače grejanje ne radi, i idemo da "ozbiljno" razgovaramo *** u 23h na ušće...ajde, kao izdržaću ja..
kad on izvadi dve kristalne čaše i šampanj...
sa kališa se video vatromet, mi sami, sedimo pored reke i pijemo šampanjac...
ma gaće su mi same spale:lol:

pajamaca
29.11.2006., 14:46
to je bilo one godine kada smo kupovali benzin u flaši od coca cole;)

blpd_girl
29.11.2006., 14:48
ma jok to je uvod da mu uvalim ribanje serpi:lol:
mudro, mudro...

muvalo
29.11.2006., 14:59
'mic shita?
:p
i ja sam za golishavo iznenadjenje - to uvek pali

NatasaNatasa
29.11.2006., 15:00

Nekad mico može da se i ostane na predigri :mrgreen:

dragojIo
29.11.2006., 15:12
alo, anybody home? ona pita kako da IZNENADI decka a vi joj preporucujte da izvestaceno rezira stare ofucane klishee...

mene bi recimo obradovalo i iznenadilo da mi moja devojka pokloni 512mb memorije za pc, ili neku knjigu iz oblasti koja me zanima... i ne vidim sto iznenadjenje mora biti vezano za romantiku i sex... najbolje je kad se oni spontano dese kao propratni efekti neke druge aktivnosti zaljubljenog para....

NatasaNatasa
29.11.2006., 15:15
alo, anybody home? ona pita kako da IZNENADI decka a vi joj preporucujte da izvestaceno rezira stare ofucane klishee...

mene bi recimo obradovalo i iznenadilo da mi moja devojka pokloni 512mb memorije za pc, ili neku knjigu iz oblasti koja me zanima... i ne vidim sto iznenadjenje mora biti vezano za romantiku i sex... najbolje je kad se oni spontano dese kao propratni efekti neke druge aktivnosti zaljubljenog para....

Zato što u vezi nisi sam .... ima vas dvoje .... i obema stranama bi trebalo biti lepo. Ako ti devojka pokloni tih 512mb za pc - može biti sigurna da će njeno postojanje biti zaboravljeno kad god si za računarom. Šta znam, to je neko moje mišljenje.

MirjanaZ
29.11.2006., 15:17
a i sex manje kosta:mrgreen:
dragojlo bi samo kintu:lol: i posle zene sponzoruse

dragojIo
29.11.2006., 15:35
hahaha!!!

dragojIo
29.11.2006., 15:36
Zato što u vezi nisi sam .... ima vas dvoje .... i obema stranama bi trebalo biti lepo. Ako ti devojka pokloni tih 512mb za pc - može biti sigurna da će njeno postojanje biti zaboravljeno kad god si za računarom. Šta znam, to je neko moje mišljenje.

haha, pa dobro neka moze i tako da rezonuje, ali ona pita kako da iznenadi decka, pokloncicem ili necim drugim, a ne kako da njih dvoje provedu zajedno vece, dan i bude im lepo... ako joj je to cilj, neka otvoreno pita...

a ovako kako si ti sagledala stvari ispada da je funkcija poklona da voljenu osobu jace vezemo za sebe... ja volim da poklonim nesto sto nece biti filovano sa mnom, jer moja devojka valjda treba postoji i izvan mene i nase veze...

muvalo
29.11.2006., 15:56
... ispada da je funkcija poklona da voljenu osobu jace vezemo za sebe... ja volim da poklonim nesto sto nece biti filovano sa mnom, jer moja devojka valjda treba postoji i izvan mene i nase veze...

Lep komentar.

pajamaca
29.11.2006., 16:00
dragojlo.kakiš.
otiš'o si u drugu dimenziju.
kao ne bi da ti se pojavi u negližeu?
mm ima pišu? nema pišu?

chika_doktor
29.11.2006., 16:00

kako ga iznenaditi? pa najbolje da mu kazesh da je dobio otkaz...ili da mu je izginula familija...to ce ga sigurno iznenaditi:)

MirjanaZ
29.11.2006., 16:01
ili da vec mesec dana ne uzimas antibebi pilule

chika_doktor
29.11.2006., 16:03
ili da imash sidu.

MirjanaZ
29.11.2006., 16:04
ili nek te zatekne s drugim,npr njegovim najboljim drugom

pajamaca
29.11.2006., 16:06
auu dobra, dobra!!!
to bi ga jako iznenadilo, a ona i ne sanja da je to njegova više mesečna želja:lol:

a ono sa mićem šita..mož da pomogne u takvoj situaciji:lol:

muvalo
29.11.2006., 16:08
auu dobra, dobra!!!
to bi ga jako iznenadilo, a ona i ne sanja da je to njegova više mesečna želja:lol:

a ono sa mićem šita..mož da pomogne u takvoj situaciji:lol:

to uvek pomaze... bar u nasem domacinstvu :)

pajamaca
29.11.2006., 16:09
znala sam!
isitniš ga u špagete, jel da:lol:
probaj jednom - sa gostima:mrgreen:

muvalo
29.11.2006., 16:11
znala sam!
isitniš ga u špagete, jel da:lol:
probaj jednom - sa gostima:mrgreen:

U spagete, u puter za senviche, u kolace... Mlogo lepo kuvam:mrgreen:

pajamaca
29.11.2006., 16:12
odi ljubim te u čelo pametno:lol:

MirjanaZ
29.11.2006., 16:14
aj ljubi i mene u ovo moje glupo al ja nista ne kapiram o cemu vi to

chika_doktor
29.11.2006., 16:16
pa kad imash nisko chelo:)

pajamaca
29.11.2006., 16:17
o miću šita hani.

MirjanaZ
29.11.2006., 16:20
:lol::lol::lol: aha znaci to je:lol:

chika_doktor
29.11.2006., 16:20
tashi tashi tanana:)

chika_doktor
29.11.2006., 16:21
:lol::lol::lol: aha znaci to je:lol:

sad si ko fol shvatila...:)

MirjanaZ
29.11.2006., 16:22
ae bezi bre cim se spomene sit letis na temu kao da ce ti neko dati besplatno

pajamaca
29.11.2006., 16:23
pa za trojku..ima i za dz

chika_doktor
29.11.2006., 16:24
ae bezi bre cim se spomene sit letis na temu kao da ce ti neko dati besplatno

a ja ko zavisim od drugih?:)

pajamaca
29.11.2006., 16:24
zavisniče:lol:

chika_doktor
29.11.2006., 16:25
a shta mislish sto me zovu doktor???:) ups...ti ono slabo mislish:)

chika_doktor
29.11.2006., 16:25
zavisniče:lol:

evo necu sada do 15.12. majke mi:)

pajamaca
29.11.2006., 16:28
dobro,
uzimaj samo bone:p
ne puši, nije zdravo.

pajamaca
29.11.2006., 16:28
ode tema u tri lepe:lol:

chika_doktor
29.11.2006., 16:29
dobro,
uzimaj samo bone:p
ne puši, nije zdravo.

dobro:)

maya..
29.11.2006., 21:36
ode tema u tri lepe:lol:

Zapocela sam je iz ciste radoznalosti i bas si u pravu kad kazes da ode u tri lepe...

Debela Berta
07.12.2006., 15:38
Ne ne ne ode! Ovo su uvek korisne informacije, nemas ideju samo gvirnes.
Ja sam pre neki dan iznenadila muza tako sto sam mu dovela maserku i on je definitivno zahvalan, bas mu je prijalo i bilo je veliko iznenadjenje.
A probala sam onu foru sa wc/om na zurci sad u subotu i to je proslo ok.

Silent Bob
07.12.2006., 15:41
Najlakse ga je iznenaditi ako se obuces sva u crno (sa sve fantomkom n aglavi) i onda se sakri iza nekih vrata. Kad bude prolazio skoci ispred njega deruci se sto glasnije...

Garantujem 100% da ce se iznenaditi

sve je vec zauzeto
07.12.2006., 21:49
samo ovo nije tema kako oterati decka..

sve je vec zauzeto
07.12.2006., 21:54
meni su malo izvikane te fore sa docekom u donjem vesu.
a ako ti se bash to svidja ti mu priredi neki performans (nabavi metalnu sipku, upisi se na striptiz aerobik ili trbusni ples)
svidja mi se ideja oko unajmljivanja maserke btw :D
organizuj dan njemu a i (tebi naravno) lepim i zanimljivim aktivnostima i reci mu da isprazni svoj planer.

Hellen
31.12.2006., 12:14
...И још о поклонима....

(На жалост, не могу подићи све теме о дијатема из последњих месец дана, јербо су закључате....само не знам зашто...)