PDA

Vidi punu verziju : Johnny Depp,jedan od najboljih i najneobičnijih

Stranice : [1] 2

mrs depp
28.11.2006., 00:15
8-) JOHNNY DEPP CLUBujpd25b
ŠTA MISLITE O NJEMU KAO GLUMCU,MUŠKARCU,ČOVEKU...........???? 8-)

muvalo
28.11.2006., 00:19
Mislim da je los glumac i nikakav frajer, al' je iz nekog razloga moderan, pa ga uzimaju u filmove da bi porasla gledanost :lol:
(izvini, nisam mogla da odolim!)

mrs depp
28.11.2006., 00:22
PO ČEMU JE LOŠ GLUMAC?jESI LI GLEDAO POSLEDNJE PIRATE?inče nije on dugo bio tražen-droga,bolumija,impulsivno ponašanje-niko to neće

Mafijaš
28.11.2006., 07:20
ma j*beš dzonija depa....nikakav glumac nije....njegovi filmovi me extra smaraju,nikakvi nisu.......šta više da dodam?...... ;-)

gost 10000
28.11.2006., 10:53
gledao bas pre neki dan liberttine u kojem je depp odlican.....takva je uloga....nemogucnost tranformacije ili minimalne mu je drugo ime, sto znaci da i nije neki kapacitet........

mrs depp
28.11.2006., 11:46
gledao bas pre neki dan liberttine u kojem je depp odlican.....takva je uloga....nemogucnost tranformacije ili minimalne mu je drugo ime, sto znaci da i nije neki kapacitet........
Gde si gledao liberttine,jer nije bila u bioskopima a nema je u video klubu??Ja je nisam odgledala,što se transformacije njegove tiče odgledaj "ČARLI I FABRIKA ČOKOLADE" i videćeš,a Pirati nije li tu extremno transformisan :?: Edvard Makazoruki-nisam do skoro imala pojma da on glumi,što znači da je dobro transformisan

mrs depp
28.11.2006., 11:50
Meni su najgori glumci: Bred Pit,Kluni,Ben Aflek i svi ti šminkeri...

Mafijaš
28.11.2006., 11:53
iiiii....au,ajde mrzi ceo holivud ako možeš..... ;-)

mrs depp
28.11.2006., 11:59
iiiii....au,ajde mrzi ceo holivud ako možeš..... ;-)
đabe im izgled kad im je gluma 0....Johnny-a u hollivudu zovu novi butovnik sa razlogom-džejms din,to nisu moje reči

gost 10000
28.11.2006., 12:23
Gde si gledao liberttine,jer nije bila u bioskopima a nema je u video klubu??Ja je nisam odgledala,što se transformacije njegove tiče odgledaj "ČARLI I FABRIKA ČOKOLADE" i videćeš,a Pirati nije li tu extremno transformisan :?: Edvard Makazoruki-nisam do skoro imala pojma da on glumi,što znači da je dobro transformisan

liberttine kod gusara :wink:
a transforamcija..pa jeste on u piratima skinuo kit richardsa gestikulacijom, govorom.... videces, kada budes gledala ovaj film da je isti... u piratima je tranformacija rezultat super kostimografije, sminke..............

muvalo
28.11.2006., 13:27

Los film, ali da je Rocestera igrao neko drugi, imao je sansu... Dep uopste nije udahnuo zivot liku koji je bio i te kako zanimljiv...

mrs depp
28.11.2006., 13:50
liberttine kod gusara :wink:
a transforamcija..pa jeste on u piratima skinuo kit richardsa gestikulacijom, govorom.... videces, kada budes gledala ovaj film da je isti... u piratima je tranformacija rezultat super kostimografije, sminke..............
ZNAŠ LI DA JE ON-DEPP OSMISLIO CEO IZGLED JACK SPARROW-A,tj. sebe :?:

MarilynManson
28.11.2006., 15:11
Dep je zaista odlican glumac...Swaka mu cast, maestralna gluma u swim filmowima !
http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/walt_disney/pirates_of_the_caribbean__dead_man_s_chest/_group_photos/johnny_depp59.jpg

Maritza
28.11.2006., 15:20
Ja mislim da je Džoni super!!!
Imam kolekciju svih njegovih filmova i dopada mi se kako glumi.
Najviše me oduševljava to što u svakom filmu ima totalno drugačiju ulogu.
Na primer:
Don Juan de Marco - drama, ljubavni film, uloga zavodnika
Cry-Baby - tinjdžerski film, mjuzikl, pomalo parodija
Donnie Brasco - krimi
Edward Scissorhands - fantazija, dečiji film
From Hell - triler, krimi
Pirates Of The Caribbean - avantura, komedija, uloga ekcentričnog gusara
Platoon - ratni film, uloga vojnika-prevodilac

....i tako dalje...još mnogo različitih uloga u kojima je briljirao!!!

Enfroz2891.
28.11.2006., 15:20
Precenjen.....u svakom filmu je isti.
Jedino gde mi je bio interesantan je neqi lud film gde ima lulu u ustima u nekom chudnom kostimu s cvikama i u shorcu..ne znam kako se zove....tu je jedino bio drugachiji,ali generalno veoma losh glumac.

Maritza
28.11.2006., 15:27
Precenjen.....u svakom filmu je isti.
Jedino gde mi je bio interesantan je neqi lud film gde ima lulu u ustima u nekom chudnom kostimu s cvikama i u shorcu..ne znam kako se zove....tu je jedino bio drugachiji,ali generalno veoma losh glumac.

Fear and Loathing in Las Vegas ili u prevodu Paranoja u Las Vegasu

Dobar film!

Enfroz2891.
28.11.2006., 15:29
Hvala.:)

muvalo
28.11.2006., 15:43
E, sad sam se setila - meni je bio ok u Ed Wood- u. Look Back in Angora :evil: :lol:

gost 10000
28.11.2006., 16:35
ZNAŠ LI DA JE ON-DEPP OSMISLIO CEO IZGLED JACK SPARROW-A,tj. sebe :?:

@muvalo, ne slazem se.......i te kako je dobro odradio ulogu, a rochester nije uopste bio zanimljiv osim po tom incidentu sa francuskim amasadorom i svojim glupavim kraljem..pisac do...jaja

@gospoJice depp
ne znam da li je on sam dosao na ideju, ili mu je sugerisano da uzor za lik bude kit ricards.....

sad sam se setio
a u mrtav covek hoda je depp bio odlican uloga kao stvorena stvorena za njega....

Jeka#26
28.11.2006., 21:13
Meni se on ne svidja. Ne znam zasto jednostavno mi je odbojan.

Lana M.
28.11.2006., 23:26
Meni se on ne svidja. Ne znam zasto jednostavno mi je odbojan.
Slazem se.Ni ja ga ne volim...

muvalo
29.11.2006., 00:32
@muvalo, ne slazem se.......i te kako je dobro odradio ulogu, a rochester nije uopste bio zanimljiv osim po tom incidentu sa francuskim amasadorom i svojim glupavim kraljem..pisac do...jaja
.

pa, relativno je kome je sta zanimljivo - meni, kao ljubitelju engleske knjizevnosti :) smeta kada pesnika, poznatog po dosetkama, humoru, inteligenciji - genijalnosti, cak!- igra neko ciji engleski (dikcija) nije bas najbolji... imam osetljivo uvce pa sam zahtevna po tom pitanju i verujem da bi neka glumchina - a to nije Dep - dao filmu drugu dimenziju...

gost 10000
29.11.2006., 01:07
@muvalo
postujem, postujem tvoje misljenje... a da li postoji jos neki film o rochesteru?

muvalo
29.11.2006., 01:16
@muvalo
postujem, postujem tvoje misljenje... a da li postoji jos neki film o rochesteru?

Koliko ja znam - ne. Sad sam videla u Vikipediji da je film pravljen po pozorisnom komadu, i da u nekom drugom filmu - Plunkett & Macleane - postoji lik Rocestera, ali samo epizoda...

Kexi_90
29.11.2006., 01:46
extra je lik,zanimljivo izgleda i ima interesantan glas....takođe,ima nekog šmeka....meni je simpa i ok je glumac,ništa ono extra(ko recimo al paćino) ali je poseban....i,POBOGU,pa ne gleda se samo izgled i glumačko umeće!!! sve u svemu,uživam dok ga gledam! :-D :-D :-D

Kexi_90
29.11.2006., 01:51

grešiš. bred pit nije šminker i meni se lično nešto i ne dopadaju plavi momci,a on mi je na listi pet naj glumaca svih vremena.SAMO I ISKLJUČIVO ZBOG NJEGA SAMOG. NE INTERESUJE ME TO ŠTO JE ZGODAN I LEP. a što se tiče klunija i afleka-nisu nešto. bzvz. :|

Kexi_90
29.11.2006., 01:58
Dep je zaista odlican glumac...Swaka mu cast, maestralna gluma u swim filmowima !
http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/walt_disney/pirates_of_the_caribbean__dead_man_s_chest/_group_photos/johnny_depp59.jpg

A i dopada ti se što se slikao sa Brianom :lol: :lol: :lol:

MarilynManson
29.11.2006., 08:38
@ Pa sad...:) Ne samo da se slikao wec se njih dwojica i druze...Ali nisam zbog toga rekao da je odlican glumac :)

mrs depp
29.11.2006., 13:18
Depp je jedan otkačen glumac koji se razlikuje i živi u drugom svetu

muvalo
29.11.2006., 13:20
Depp je jedan otkačen glumac koji se razlikuje i živi u drugom svetu

cupav je i drogira se? bas kao svi ljudi koje poznajem...

mrs depp
29.11.2006., 13:23
johnny
lik je,nije nafuran :wink:

mrs depp
29.11.2006., 13:28
Mariza u kom filmu Depp glumi sa Penelopom Kruz,moj avatar je iz tog filma....kakav je film,jel ga imaš i o čemu se radi

mrs depp
29.11.2006., 13:34
cupav je i drogira se? bas kao svi ljudi koje poznajem...
NE VIŠE,BIO JE NA LEČENJU NEKE 98,99,VANESSA MU PRETILA DA ĆE GA ŠUTNUTI...NARKIĆ JE BIO DOK JE BIO U VEZI SA ONOM MANEKENKOM-KATE MOS,SAMO ŠTO JE ONA JOŠ UVEK.a smatrali su ga problematičnim zbog lomljave koju je ranije pravio po hotelima,žurkama,premijerama.... :wink: vinona rajder posle raskida sa njim postala je kleptomanka,pa ti sad vidi...sad je miran živi u Provansi,ima 2 dece,finu ženu,i vinograd... :wink:

muvalo
29.11.2006., 16:05
Nije ti zdravo sto toliko citas trac rubrike. Bolje se zaljubi u nekog klinca iz svog kraja... Znas kako se kaze "it's only a movie..."

Maritza
29.11.2006., 21:32
Mariza u kom filmu Depp glumi sa Penelopom Kruz,moj avatar je iz tog filma....kakav je film,jel ga imaš i o čemu se radi

Blow iz 2001 godine.
Ništa spektakularno...može on to i bolje ;-)
Glumi narkomana i dilera (kokain), odlazi u zatvor...
Film je baziran na istinitoj priči.
Ali, kao što rekoh, ima on i boljih filmova.
Možda mi se tako čini jer ne volim nešto posebno Penelopu!

mrs depp
29.11.2006., 23:37
Nije ti zdravo sto toliko citas trac rubrike. Bolje se zaljubi u nekog klinca iz svog kraja... Znas kako se kaze "it's only a movie..."
prvo to nisu tračevi-to je sa sajta njegovih fanova,a znam o njemu jer me zanima kao dobar glumac...klinac iz kraja,pa dragi moj ja nisam klinka :lol: :lol: i što uopšte pišeš ovde kad tema glasi-JOHNNY DEPP JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJNEOBIČNIJIH,to je za nas koji ga gotivimo....a ti pošto veze nemaš o 7.umetnosti nemoj da se ističeš jer štrčiš ;-) izvini al tako je....ako neko ko je režiser,glumac ili bilo šta iz slične branše kaže da je Depp dobar,onda je najbolji :!: :!: :twisted:

markoca
29.11.2006., 23:38
Depp je kralj, cepao sam se dok sam gledao poslednje Pirate......

mrs depp
29.11.2006., 23:39
Blow iz 2001 godine.
Ništa spektakularno...može on to i bolje ;-)
Glumi narkomana i dilera (kokain), odlazi u zatvor...
Film je baziran na istinitoj priči.
Ali, kao što rekoh, ima on i boljih filmova.
Možda mi se tako čini jer ne volim nešto posebno Penelopu!
da li si primetila kako malo filmova dolazi u Srbiju,pola toga što ti imaš nema ovde,samo najpoznatiji..ništa od liberttin-e :-(

muvalo
30.11.2006., 00:20
prvo to nisu tračevi-to je sa sajta njegovih fanova,a znam o njemu jer me zanima kao dobar glumac...klinac iz kraja,pa dragi moj ja nisam klinka :lol: :lol: i što uopšte pišeš ovde kad tema glasi-JOHNNY DEPP JEDAN OD NAJBOLJIH I NAJNEOBIČNIJIH,to je za nas koji ga gotivimo....a ti pošto veze nemaš o 7.umetnosti nemoj da se ističeš jer štrčiš ;-) izvini al tako je....ako neko ko je režiser,glumac ili bilo šta iz slične branše kaže da je Depp dobar,onda je najbolji :!: :!: :twisted:

U pravu si. Izvini. Poz :)

Maritza
30.11.2006., 01:00
da li si primetila kako malo filmova dolazi u Srbiju,pola toga što ti imaš nema ovde,samo najpoznatiji..ništa od liberttin-e :-(

Nisu svi filmovi A kategorije, pa tako nisu ni predviđeni za bioskopsko prikazivanje.
Kod nas ne samo što kasne sa premijerama, nego se neki filmovi nikad ni ne pojave.
Ali, kao što sam ti već rekla...ne očajavaj :wink: Sve se može nabaviti, pogledaj po
klubovima i raspitaj se kod drugara koji se razumeju u programe za skidanje
(ukoliko se ne razumeš sama, a pretpostavljam da nisi upućena, jer bi do sada već nabavila).
To su ti Emule, DC ++(mada je on bolji za muziku), Torent...
Začudila bi se kad bi videla šta sve drugi ljudi imaju, pošto Emule (taj uglavnom koristim)
funkcioniše po principu razmene filmova sa drugim ljudima uključujući,naravno, i inostranstvo.
Ukucaš željeni film i izađe ti ko ima taj film...i naravno skineš ga.
Ali, naravno to podrazumeva da imaš brzu i dobru konekciju...ne znam šta ti koristiš?
(kablovski internet, običan dial-up, ADSL)

Raspitaj se kod nekog, objasniće ti detaljnije!

marijaaag
30.11.2006., 17:42
arizona dream, ed wood, dead man, fear and loathing..., from hell, the libertine, corpse bride....
Mislim da biste trebali pogledati malo vise njegovih filmova da bi mogli komentarisati njegovu moc transformacije, zatim pogledajte samo imena sa kojima je radio (Jarmusch!!!, Burton...).... Daleko je on od klasicnog savremenog holiwooda, ipak!

mrs depp
30.11.2006., 22:05
arizona dream, ed wood, dead man, fear and loathing..., from hell, the libertine, corpse bride....
Mislim da biste trebali pogledati malo vise njegovih filmova da bi mogli komentarisati njegovu moc transformacije, zatim pogledajte samo imena sa kojima je radio (Jarmusch!!!, Burton...).... Daleko je on od klasicnog savremenog holiwooda, ipak!
naravno ja se slažem sa tobom....Burton je meni frik sa sjajnim filmovima...

mrs depp
30.11.2006., 22:07
Mariza da li si gledala crtani film od Bartona tj. to je više animacija-MRTVA MLADA-depp daje glas

Maritza
01.12.2006., 00:24
Mariza da li si gledala crtani film od Bartona tj. to je više animacija-MRTVA MLADA-depp daje glas

Corpse Bride...imam...gledala.... :rolleyes:
Dobar je!

mrs depp
01.12.2006., 21:40
Corpse Bride...imam...gledala.... :rolleyes:
Dobar je!
ma luuud je....uzimala sam ga iz video kluba,i na originalu imaš dodatak gde je depp sniman dok daje glas,znaš kakve grimase pravi kao da je u pitanju film :smile:

mrs depp
01.12.2006., 21:41
naš Kusta njega zna,blago njemu.....

Maritza
02.12.2006., 01:31
naš Kusta njega zna,blago njemu.....

...da, da...

http://img470.imageshack.us/img470/1900/deppikustany3.jpg

mrs depp
02.12.2006., 01:43
u suštini arizona dream je vrlo neobičan i umetnički film...da li se sećaš ti-martiza vremena kada je depp bio u beogradu i zezao se na turnejama zabrenjenog pušenja

mrs depp
02.12.2006., 01:44
imao je johnny ehtra kosu tada...

mrs depp
02.12.2006., 01:49
kate004 kate013
nemam nešto lepe slike sa Vanessom-evo je zato Kate...meni i VANESSA i nije nešto posebna-ko miš je,moglo bi se reći da voli sasušene,koščate i buljave devojke...nema baš ukusa,nadam se da Lilli i Jack liče na njega :lol: 8)

mrs depp
02.12.2006., 01:52
kate004 kate013
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

mrs depp
03.12.2006., 11:39
alooooo bre gde steeee

Brittany
14.12.2006., 00:47
Jako mi je simpatičan u trileru Nick of Time i u filmu Fear and Loathing in Las Vegas.

Maritza
14.12.2006., 15:42
u suštini arizona dream je vrlo neobičan i umetnički film...da li se sećaš ti-martiza vremena kada je depp bio u beogradu i zezao se na turnejama zabrenjenog pušenja

Sećam se da je bio u Beogradu, nakom snimanja Arizone,,,doveli su ga Kusturica i Bregović. Doveli su i Igi Popa. Džoni je tom prilikom svirao dve, tri pesme u SKC-u.
Ali, bilo je to davno!

ZvezdanKa
14.12.2006., 18:46
Johny, johny!!
Eh, bas je dasa..... i glumcina!!!

Mafijaš
15.12.2006., 11:23
DASA......ma molim vas,on je nula........kao glumac jeste dobar,ali po fizičkom izgledu......ma kakvi.....

Maximillian Cohen
15.12.2006., 23:51
Sjajan glumac, Tim Barton ga voli, mada mi je žao što nije više radio sa Džim Džarmušom. "Dead man" je remek-djelo.

Japanka
15.12.2006., 23:56
Dajte covek glumi savrseno.......A izgleda pa stvarno .....Ko kaze drugacije od muskog dela populacije ljubomoran je od zenskog neiskrena je.....

VisionOfDisorder
16.12.2006., 01:02
ma bash je....

mrs depp
17.12.2006., 01:42
DASA......ma molim vas,on je nula........kao glumac jeste dobar,ali po fizičkom izgledu......ma kakvi.....
Što svi tipovi mooraju da komentarišu njegov izgled?? čovek je drugačiji,ima specifične crte lica,asketsku facu i razbarušenu kosu....mmm.....pravi butovnik...i još voli Če Gevaru!!! žene vole takve.....čudake...ja posebno,samo se za takve i lepim :-D

mrs depp
17.12.2006., 01:45
Sećam se da je bio u Beogradu, nakom snimanja Arizone,,,doveli su ga Kusturica i Bregović. Doveli su i Igi Popa. Džoni je tom prilikom svirao dve, tri pesme u SKC-u.
Ali, bilo je to davno!
pre 10-12 god.....pa jesi bila tamo? mogu da zamislim kako je extra to izgledalo....... :roll:

Maritza
18.12.2006., 01:15
pre 10-12 god.....pa jesi bila tamo? mogu da zamislim kako je extra to izgledalo....... :roll:

Nažalost...nisam, jer njegov dolazak nije bio medijski propraćen...ustvari hoću da kažem da i oni koji su bili tog trenutka u SKC-u nisu imali pojma da će se on tu pojaviti. Tako da...ko se zatekao tamo, imao je šta i da vidi...

A Džoniju je postala "tradicija" da povremeno dođe u Srbiju...naravno, opet medijski nepropraćeno...jer je u jednom intervjuu izjavio da dolazi kod svog prijatelja Kusturice jednom godišnje, u Srbiju.

mrs depp
18.12.2006., 21:43
daj bre sestro da se raspitamo za to!!!!! pa nije to mala stvar! eto nisam to znala!! glavno da naši mediji prate seljake od granda,političare,a njega ne! aj čačkću nešto po njegovom sajtu a ti se javljam! OBAVEZNO!!!! nego kad je poslednji put bio? kako ga ne primete na aerodromu? verovatno ide u ono Kustino selo-Mećavnik na Mokroj gori
Nažalost...nisam, jer njegov dolazak nije bio medijski propraćen...ustvari hoću da kažem da i oni koji su bili tog trenutka u SKC-u nisu imali pojma da će se on tu pojaviti. Tako da...ko se zatekao tamo, imao je šta i da vidi...

A Džoniju je postala "tradicija" da povremeno dođe u Srbiju...naravno, opet medijski nepropraćeno...jer je u jednom intervjuu izjavio da dolazi kod svog prijatelja Kusturice jednom godišnje, u Srbiju.

mrs depp
20.12.2006., 16:37
eeeehhej!!! društvance!!? gde ste????

PRCKO
23.12.2006., 03:05
Obozavam ga,mozda nije neki frajer ali moze da odglumi bilo sta.

mrs depp
23.12.2006., 14:13
Obozavam ga,mozda nije neki frajer ali moze da odglumi bilo sta.
pa cela tema i jeste o njegovoj glumi....jer ja smatram da je glupo raspravljati o ukusima koji su različiti.... 8-) inače ja volim friki tipove.... :-D pa mi je i zato mnooogo dobar!

mrs depp
23.12.2006., 14:16
eee MARTIZA,gledala sam sinoć "Cry baby" o Bože...samo ću to reći...mogu samo da zamislim kako će ga sin kad bude tinejdžer prozivati za film...ono mi izgleda više kao parodija nego kao mjuzikl,mada ima puno pevanja!

Maritza
23.12.2006., 15:47
eee MARTIZA,gledala sam sinoć "Cry baby" o Bože...samo ću to reći...mogu samo da zamislim kako će ga sin kad bude tinejdžer prozivati za film...ono mi izgleda više kao parodija nego kao mjuzikl,mada ima puno pevanja!

Film je odličan i ne znam zašto bi ga se Džoni stideo...samo moraš da shvatiš film na način koji je reditelj, Džon Voters, hteo da ga pokaže. Ovo i jeste parodija na tinejdžersko-buntovničke mjuzikle 50-ih godina, poput filmova "Rock Around the Clock" i "Don't Knock the Rock". Upravo ovakva uloga, pružila je šansu Džoniju Depu da se pošali na račun tinejdžerskih idola. On je to oduvek mrzeo. Gluma je prenaglašena kao što je to čest slučaj u Votersovim filmovima. Film je bukvalno snimljen sa namerom da postane treš! Da bi parodija bila shvaćena na najbolji način, Voters je angažovao i por.. glumicu Trejsi Lords i čuvenog Igi Popa. Da li ti to govori koliko je ustvari reditelj hteo da se našali sa ovim filmom, a...ako posmatraš film kao takav...onda ...ovaj film je za mene legendarni treš, koga uvek slatko pogledam,,,dopada mi se i soundtrack...poslušaj ga! :smile:

mrs depp
23.12.2006., 21:01
:lol: Martiza nisam bukvalno mislila...ok je,mada kad ga drugi put odgledaš shvatiš da je film ipak vredan...o što se tiče zezanja Johnnya kad Jack poraste,pa daj moolim te ti ne bi prozivala svog ćaleta da je glumeo tipa pod nazivom "CRY BABY"? sladak je on,to stoji ali mi je vrlo neobično kad ga vidim sad i nekad(sa 26 god).....sve u svemu držala sam se za stomak :lol: :lol: :lol:

mrs depp
26.12.2006., 01:22
I'm a king,king cry baby.....

Maritza
27.12.2006., 18:17
Mrs Depp...vidim da si promenila avatar...Don Juan De Marco!

mrs depp
28.12.2006., 22:32
Martiza sve manje svraćaš....

mrs depp
28.12.2006., 22:38
djd527
A što se Don Huana tiče mnogo je lepa fotka.....
djd525

Maritza
29.12.2006., 01:21
Martiza sve manje svraćaš....

Mala ispravka...poslednjih par puta me nazivaš Martiza.... :(

mrs depp
29.12.2006., 21:01
Mala ispravka...poslednjih par puta me nazivaš Martiza.... :(
aaajoooj! ja sam bila ubeđena da ti je to nik!!! sorry ;-)

Walken
30.12.2006., 17:34
Prica se da bi Dzoni trebao da glumi Fredija Merkjurija....

mrs depp
31.12.2006., 16:14
e to vidiš nisam znala!!!

Maritza
31.12.2006., 17:22
Takođe se šuška...ne znam da li je tačno ...da će Džoni glumiti i u filmu "Slide away".
To je film o životu pokojnog Majkla Hačensa (Michael Hutchence),
frontmena australijske grupe "INXS".
Producent će biti Klark Vesterman (Clark Westerman) koji je u pregovorima s
Nikom Iganom (Nick Egan), rediteljem gotovo svih video-spotova grupe "INXS".

mrs depp
31.12.2006., 20:18
odakle iskopavate te informacije??

tix
01.01.2007., 15:18
JOHNNY DEPP NAJJACI GLUMAC!!! Covek je car. U svakom smislu. :)

mrs depp
01.01.2007., 15:53
ŽELIM VAM SREĆNU NOVU GODINU,sve najbolje u njoj,svim poštovaocima dela JOHNNY DEPP-a želim da i u 2007 uživaju u njegovim ostvarenjima!!!!! pa dragi moji PIRATI-NA KRAJU SVETA su sledeći!!!!! ŽIVELI VI MENI I SREĆNI BILI!! :D :D :D :D

tix
01.01.2007., 20:32
Hvala. Zelim ti srecnu Depp godinu! :D

AndrewScott
04.01.2007., 02:31
Prica se da bi Dzoni trebao da glumi Fredija Merkjurija....
HAHAHAHAHAHAHA......e ljudi moji,samo jos pedere nije glumio,...ili mozda jeste? :shock:
cuo sam i ja da treba al nece skoro..... :mad:

mrs depp
04.01.2007., 14:49
HAHAHAHAHAHAHA......e ljudi moji,samo jos pedere nije glumio,...ili mozda jeste? :shock:
cuo sam i ja da treba al nece skoro..... :mad:
on ima svoju filmsku produc.kuću,i tako šta mu se svidi on finansira........

FORSETI
07.01.2007., 00:24
Da li znate da je Deppovo pravo ime John Christopher Depp II?

A sto se tice njega kao glumca - odlican je. Iz filma u film sve bolji i bolji. Niko nije pomenuo film "Benny & Joon". Treba ga odgledati. Inace, ja jedva cekam da ga opet vidim u Burtonovom filmu "Sweeney Todd" gde glumi zajedno sa Sashom Baron Cohenom (Borat, Ali G). Sto se tice njegove prve uloge, jedva sam ga prepoznao u "A Nightmare In Elm Street". Fantastican je u "Piratima", a odusevio me kako je "odradio" Willy Wonky. Da ne zaboravim i rolu u filmu "Before Night Falls". Dopao mi se i "The Brave" u kom se okusao kao reditelj, pored toga sto glumi u filmu.

Nego, nedostaju mi par filmova u kojima je glumio :
1. Slow Burn (1986) i L.A. Without a Map (1998)
Ako neko nesto od toga ima, neka mi posalje PP.
Zauzvrat dajem sve ostalo sto imam. Prilazem spisak od 35 filmova.

SRECAN BOZIC - HRISTOS SE RODI!

mrs depp
07.01.2007., 00:48
Vaistinu se rodi! Cry baby imam.....dosta od navedenog nisu filmovi samo da znaš.....dokumentarci,ovo novije.....u sanjvoj dolini mi je odličan! a kako da ti šaljem na pp kad cry baby imam original?

FORSETI
07.01.2007., 01:35
PP, mislim na Privatnu Poruku... Nema veze.
Hoces da kazes imas original DVD? Evo, saljem ti ja PP, pa da se dogovorimo.
A sto se dokumentaraca tice..., za mene je film - film, pa i dokumentarni. Mislim da ciljas na "Before Night Falls", zar ne? Nikako ne mogu recimo "Baraku" da ne klasifikujem kao film.
Sto se pak "Sanjive doline" tice, nikada necu zaboraviti scenu kada pada u nesvest. ;)

mrs depp
07.01.2007., 02:34
PP, mislim na Privatnu Poruku... Nema veze.
Hoces da kazes imas original DVD? Evo, saljem ti ja PP, pa da se dogovorimo.
A sto se dokumentaraca tice..., za mene je film - film, pa i dokumentarni. Mislim da ciljas na "Before Night Falls", zar ne? Nikako ne mogu recimo "Baraku" da ne klasifikujem kao film.
Sto se pak "Sanjive doline" tice, nikada necu zaboraviti scenu kada pada u nesvest. ;)
ma upravo sam je opet gledala........tim burthon je ludi genije :-D samo se sruši dole kad ukapira da je jahač stvaran....a tek kad mu se glava nađe između nogu....... :lol: :lol:
ZNAM JE ŠTA JE PP!!!!!! :evil:

mrs depp
18.01.2007., 21:51
brave485

mrs depp
18.01.2007., 21:51
ovo iznad su pametne reči Depp-a

tyra
21.01.2007., 21:01
savrseno glumi , savrseno izgleda , ima harizmu , razlikuje se i druzi sa marylin mansonom - ne zna se sta me vise odusevljava kod njega .

Sentimentalna budala
22.01.2007., 00:09
On iskreno nije bog zna kakav glumac nego su filmovi u kojima on glumi uglavnom dobri pa ljudi to povezuju...

White Horse
22.01.2007., 00:40
On je ekscentrik, zato mi je i super! :)
Nije toliko lep, koliko je privlačan, i nekako harizmatičan!
Odličan je glumac!
Mnoge sam njegove filmove odgledala:
"A man who cried", "Don Juan de Marco", "Corpse bride", "Arisona dream", "Edd Wood", "Cry baby", "9th gate", "From hell"...
@tyra
Take me down to the paradise city, where the grass is green, and the girls are pretty, o please take me home...
Volim ovu pesmu od Gunsa:D

mrs depp
23.01.2007., 01:58
On iskreno nije bog zna kakav glumac nego su filmovi u kojima on glumi uglavnom dobri pa ljudi to povezuju...
DA MENE MARLON BRANDO PROGLASI JAVNO DA SAM MU NASLEDNICA U GLUMI I PREDA TRON,NE BIH SE NI ZAPITALA DA LI SAM STVARNO SAVRŠENA GLUMICA...A TO JE SA JOHNNY-EM SLUČAJ!

White Horse
23.01.2007., 20:52
Opušteno, mrs depp, on je samo glumac, svako ima svoje mišljenje, nemoj se žestiš! ;)

mrs depp
02.02.2007., 16:20
depp kupio električnu stolicu i drži je u dnevnoj sobi u kući,plaši svoje klince....

mrs depp
05.03.2007., 11:46
dugo ništa nismo od depp-u pisali.........jel zna neko nešto novo?

DeMeNtOr
05.03.2007., 13:14
@mrs depp
mozes li mi reci jos neke detalje o piratima 3,please...

mrs depp
05.03.2007., 23:45
ovako 3 deo-Jack je mrtav.....družina kreće sa onom voodoo vešticom Tia Dalmom da ga traže....a pošto se on nalazi na ostrvu martvih koje je na kraju sveta(dom Davy Jonsa) gde se inače nalaze svi mrtvi pirati koji su potpisali ugovor...on je na središtu Crnog ostrva na Black Pearlu....da bi ga našli moraju da pronađu kartu za kraj sveta koja se nalazi u Singapuru kod ozloglašenog aziskog pirata Fao Cenga koji ima celu četu pirata sa nadprirodnim moćima...oni moraju da ukradu karte,a ovi Azijati otimaju Elizabet....uspevaju da ukaradu i dolaze do jack-a,Tia ga oživljava na ostrvu...on sreće svog oca u Singapuru....Lord Becket okuplja flotu da uništi i istrebi sve pirate na Karibima(u istoriji poznatija hajka na pirate) jer sad ima srce Davy-ja.....Davy kreće u potrađu za Jack-om kad sazna da je živ......Jack okuplja sve pirate na nekom ostrvu kako bi se spremila za finalnu bitki+u i oni se ujedinjavaju........onaj stari kapetan gine u borbi sa Davyjem....OVO JE NAJSAŽETIJE ŠTO SAM MOGLA....IMA TU JOŠ MNOOOOOOOOOOGO

DeMeNtOr
06.03.2007., 09:29
Izgleda da ce biti super,jedva cekam da izadje
Hvala mrs depp

goxy
07.03.2007., 11:29
Auuuu...*ebe kevu ;) Mozda jedini naslednik Branda, Pacina :!: .....

Osvrt
07.03.2007., 16:00
Njegov zivot mi govori dovoljno o njemu- (buntovnik), da mi se toliko i svidja...
Njegov izbor filmova takodje (zbog neobicnog i uvijek drugacijeg sadrzaja) iako, da budem iskrena moja koncentracija uglavnom je usmjerena na njega :)
e jos i vinograd...previse toga mi se uklapa
Malo se mimoilazimo oko Kusturice :) ali ipak je Johnny jako dobar...u svakom smislu.

mrs depp
07.03.2007., 21:30
pa meni je baš drago što su on i Kusturica dobri prijatelji....da ima vinograd u selu Plan De La Tour kod Sen Tropea......tu i živi

mrs depp
07.03.2007., 21:31
Auuuu...*ebe kevu ;) Mozda jedini naslednik Branda, Pacina :!: .....
[/B]Brando ga je i proglasio svoim naslednikom....glumeli su zajedno....Depp je režirao THE BRAVE gde oni zajedno glume[B]

Trilijan
07.03.2007., 21:45
Znaci Dzoni Dep je stvarno odlican.Mozda je stvar ukusa,ali u vecini mojih omiljenih filmova glumi bas Dep.Ja volim neobicne filmove i neobicne karaktere,i na kraju uvek ispadne da u nekom filmu koji mi se gleda glumi gosn Dep.
Uopste nije rec o fizickom izgledu,koji je stvarno sve bolji kako covek zalazi u godine,ali razmislite,koji bi drugi danasnji glumac mogao da glumi u Corpse bride,Don Juan,Secret window,Fear and loathing in Las Vegas,Mrtav covek hoda i Piratima sa Kariba i da nigde ne omane.Zao mi samo sto je odbio ulogu u Intervjuu sa vampirom...

mrs depp
07.03.2007., 21:51
odbio jr glavnu ulogu u tom filmu-intervju,u titaniku,i materix-u.......................

mrs depp
07.03.2007., 21:52
nažalost nisam gledala Mrtav čovek hoda....kakav je? i o čemu se radi

Trilijan
07.03.2007., 21:53
I u Brzini...
Pa ti filmovi mu bas i ne leze.Meni su malo...bljutavi.Narocito Titanik.

Mrtav covek hoda je skroz bolestan film.Crno-beli..Vestern.
On glumi nekog poslovnog coveka koji ode na Divlji zapad da namesti neku telefonsku centralu i tamo ga "zarobi" neki indijanac i krene polako da mu otkriva nesto kao indijansku filozofiju zivota.Malo se sporo odvija radnja,slicno kao u Arizona dream,npr,ali ako imas zivaca pa odgledas film do kraja,ostanes skroz odusevljena indijancima.
Pusta se cesto na drugom nocu,probaj da ga uhvatis.

mrs depp
07.03.2007., 22:01
navodno hteli su ga za Materix kada su ga videli u -Bilo jednom u Meksiku..........pa upravu si za Titanik....uloga Jack-a u tom filmu suviše je prazna i obična,ni pomalo slična njegovom karakteru....vidiš u -Čovek koji je plakao Johnny nema baš puno replika.....glumi pokretima,pogledima...PRAVI CIGANIN!!još ih on voli

mrs depp
07.03.2007., 22:03
e ja ga nikad ne uhvatim....arizona je umetnički f....težak za shvatanje.....jer ima tu neku filozfiju života i izgubljenih duša koji Kusta propagira

Trilijan
07.03.2007., 22:07
Covek koji je plakao,gde to da zaboravim.
Fenomenalan film.

Protektor
01.04.2007., 16:23
Ponekad se dešavalo da mu je uloga bez veze tako da dobije užasne kritike sa kojim se i slazem.Inače mi je jedan od omiljenih.Ali kada sam gledao Paranoju u Las Vegasu vrištao sam mu naročito po akcentu koji je skinuo od tadašnjih tv komentatora.Još kada je skinuo šešir i pokazao ćelu tada sam umro. :lol:

mrs depp
01.04.2007., 22:59
joj vala taj film je stvarno bolest!!!!!ja ga nikako da odgledam do kraja,nervira me onaj drugi glumac,mexikanac....

Dobrocinitelj
02.04.2007., 04:33
Dzoni je najbolji glumac na ovom svetu i glumi u fenomenalnim filmovima. Nije kao neki dziberi i prazni lepotani tipa: Bred Pit i ostali... Savrsen je lik i privatno mi se dopada. Samim tim sto izgleda fenomenalno i sto fenomenalno glumi i odlican je covek (bar koliko sam imala prilike da citam o njemu). Ja se ne secam da sam odgledala neki njegov glup film... :roll:

Ginger
02.04.2007., 17:00
Johnny Depp je super glumac.Bira uloge i ne glumi u paljevinskim filmovima tipa Rambo,Umri mushki,Univerzalni vojnik,...Ne deluje uobrazeno.Sve u svemu interesantan lik.

Mara M
02.04.2007., 17:27
Evo i ja da se priključim obožavaocima lika i dela Džonija. Zaboravili ste film''Čokolada'' i ''Astronautova žena''.

strumfeta_bg
06.04.2007., 02:35
Johhny je extra u svakom smislu...pravi je umetnik i buntovnik. Njegovi filmovi su za svaciji ukus,mislim ima ih raznih svakom se nesto svidi, ali im je zajednicko da mu je svaka uloga 'cudna'. Tajni prozor je fenomenalan trip,Pirati su mnogo smesni,Finding Neverland je dirljiv:)
Sto se izgleda tice(mada znam da to nije tema) ne mogu reci da je najlepsi na svetu, ali sto se mog ukusa tice svakako je u uzem izboru. Ima nesto posebno u njemu

mrs depp
06.04.2007., 23:19
Strumfeta.....ima posebno u njemu a to je taj sexsipil buntovnika........ima inače super horoskop.........možda sam po malko sad zla-al neće se ipak 'zauvek' sa Vanessom skrasiti...bar tako horoskop kaže...

mrs depp
06.04.2007., 23:24
INAČE NOVOST JE: Johnny će sa Angelinom Joli glumeti u Orkanskim visovima! Njegova producijska kuća Nivhil je otkupila pravo da snima jer je on veliki ljubitelj tog romana i lika Hitklifa!
izjavio je-'PITATE ME DAL SAM ROMANTIK? PA NE ZNAM SAD....GLEDAO SAM ORKANSKE VISOVE I PROHUJALO S VIHOROM DESETAK PUTA I SVAKI PUT SE RODIM KAO NOVI ČOVEK...O DA,JA SAM ROMANTIK'..........neveo je da mu je veoma žao što on nije prvi uradio prvu američku ekranizaciju-ONJEGINA

goxy
10.04.2007., 12:39
INAČE NOVOST JE: Johnny će sa Angelinom Joli glumeti u Orkanskim visovima! Njegova producijska kuća Nivhil je otkupila pravo da snima jer je on veliki ljubitelj tog romana i lika Hitklifa!
izjavio je-'PITATE ME DAL SAM ROMANTIK? PA NE ZNAM SAD....GLEDAO SAM ORKANSKE VISOVE I PROHUJALO S VIHOROM DESETAK PUTA I SVAKI PUT SE RODIM KAO NOVI ČOVEK...O DA,JA SAM ROMANTIK'..........neveo je da mu je veoma žao što on nije prvi uradio prvu američku ekranizaciju-ONJEGINA
Lepo ,lepo videcemo kako ce izgledati taj vrlo ambiciozan projekat8-)...

mrs depp
11.04.2007., 00:36
INAČE PRETPOSTAVLJAM DA ZNATE INFORMACIJU(VEĆ MALO BAJATU) GLUMIĆE I FREDIJA MERKJURIJA-THE QUEEN

MarilynManson
11.04.2007., 01:53
Aaaaaaaaaaaaaaaah jedwa cekam da widim taj film :D
Bilo je nagadjanja da ce igrati u nowom Mansonowom filmu, ne znam da li je to samo trac ili...

jelenaza
12.04.2007., 17:05
Meni je lep.Za vas ne znam

Sokolica_M
12.04.2007., 19:54
Primetila sam da njega ili ne podnose ili ga obožavaju. E pa ja sam ova druga grupa. To je muškarac mojih snova. Ima ono što ja volim - inteligentan šarm.
Meni se dopada njegova gluma više od većine holivudskih lepotana...

mrs depp
13.04.2007., 00:49
Primetila sam da njega ili ne podnose ili ga obožavaju. E pa ja sam ova druga grupa. To je muškarac mojih snova. Ima ono što ja volim - inteligentan šarm.
E to volim da čujem... ;) ;) ;) :D pravi opis Johnny-ja...intelegentan šarm! savršeno!
meni je on jedan misteriozni lik,enigma........onako pravi umetnik,frik,totalno revolucionaran i buntovan,al opet jedan tradicionalista i romantičar! eh to volim,da moram da ga stalno otkrivam da bih spoznala ko je ustvari...

mrs depp
13.04.2007., 00:53
Meni je lep.Za vas ne znam
ima tu neku ne tipičnu lepotu,vrlo muževan i sa šminkom,lepa kosa,tople oči ko u koker španijela( to on voli da kaže za sebe),za crte i oblik lica zaslužni su mu geni Čiroki Indijanaca......taman ten lako dobije..........srcasta usta....skladna građa...........

aleksandra_93
13.04.2007., 01:07
Meni se ne svidja bas....nekako je pa ne znam bzvz

mrs depp
13.04.2007., 16:55
JEL TREBA 10 PUTA DA NAGOVESTIM DA JE OVO TEMA SAMO ZA ONE-KOJI POŠTUJU I ZNAJU O DELU JOHNNY DEPP-a,A USPUT GA I GOTIVE....zato stop ženama koje vole nabildovane likove koji glume svojim mišićima,
A ČUDACI I INTELEKTUALCI DOBRO DOŠLI!!!!!

Maritza
10.06.2007., 14:06
Juče je Džoniju bio rođendan! Napuni on svoju 44-tu godinu,
a ti Mrs Depp ni da spomeneš! :D ccc

E, pa srećan rođoš Johnny!

mrs depp
11.06.2007., 03:20
PRAVILA SAM MU TORTU(i još po nešto specialno za rođendan)!!!!! PA NISAM STIGLA DA KUCKAM!!!: :D

birthday03

mrs depp
11.06.2007., 03:29
izvinjavam se zbog mog dugog ne izveštavanja o Džoniju,obećavam izveštaj ceo-uskoro!Prepostavljam da ste mnogi gledali Pirate 3,kako vam se Depp sviđa u ovom nastavku?????'Sweeny Todd se bliži kraju,u decembru premijera.......U SIN CITY 3 Johnny će glumeti.....

SuzanKalvin
11.06.2007., 16:26
Najvise ga volim u ulozi Willy Wonke

-Air Stefan-
11.06.2007., 17:42
U SIN CITY 3 Johnny će glumeti.....
Josh nije izashao ni SIN CITY 2 a ne 3! Mislim da je rano govoriti za tako neshto, barem kolko sam ja informisan! :mrgreen:

DeMeNtOr
11.06.2007., 17:46
Josh nije izashao ni SIN CITY 2 a ne 3! Mislim da je rano govoriti za tako neshto, barem kolko sam ja informisan! :mrgreen:
Pogledaj na IMDb

http://www.imdb.com/title/tt0458482/

-Air Stefan-
11.06.2007., 17:48
A shta je onda ovo: http://www.imdb.com/title/tt0458481/? :mrgreen:

DeMeNtOr
11.06.2007., 17:52
On a dark night in Sin City, an ex-Navy SEAL named Wallace saved a young woman, Esther, from killing herself. After a night on the town, she was kidnapped by mysterious people. May God have mercy on those who stand in Wallace's way...

Ne verujem da ce Depp da glumi u Sin City 2,ali verovatno oce Wallace-a
u Sin City 3,ja mislim da ce biti odlican za tu ulogu...

-Air Stefan-
11.06.2007., 17:54
Pishe da obadva dela izlaze 2008, mada mi je teshko da poverujem u to! :mrgreen:

DeMeNtOr
11.06.2007., 17:56
Pa ni ja u to ne verujem ali mislim da ce Depp biti odlican ako bude glumio u Sin City 3...

mrs depp
13.06.2007., 01:58
On a dark night in Sin City, an ex-Navy SEAL named Wallace saved a young woman, Esther, from killing herself. After a night on the town, she was kidnapped by mysterious people. May God have mercy on those who stand in Wallace's way...

Ne verujem da ce Depp da glumi u Sin City 2,ali verovatno oce Wallace-a
u Sin City 3,ja mislim da ce biti odlican za tu ulogu...
samo znam,koliko sam videla u najnovijim vestima o Johnny-ju ,znam da deo scenarija on piše,i da će glumeti....na dosta sajtova o njemu postoji ta informacija.......moguće sin city 2...malo sam pobrkala,al Depp je sigurno!!! ;)

mrs depp
07.08.2007., 01:28
Vesti-Johnny napokon počinje snimanje filma po istoimenoj knjizi-Dnevnik ruma,glumi novinara od 22g u Portoriku,Hunter Tomson pisao
glumiće i u Wornerovoj seriji-Drakula......stara serija iz šezdeset i neke,rimejk....naravno on će biti glavni šiš-miš
Za Božić,a kod nas negde početkom januara'08 premijera Sweeny Todd!!!

Strela
14.08.2007., 00:47
http://i13.tinypic.com/5xy6l1z.jpg

Za mrs depp.

Strela
14.08.2007., 01:07
http://i13.tinypic.com/4ysnllg.jpg

Strela
14.08.2007., 01:33
http://i19.tinypic.com/4tu632d.jpg

The Dutchess
20.08.2007., 20:15
Jedan od mojih omiljenih glumaca...
Volim ga zato sto se u svakoj ulozi potpuno transformise... i zato sto je neverovatno harizmatican...
Najvise mi se svidja u filmovima Blow, Chocolat i Edward Scissorhands...

DeMeNtOr
20.08.2007., 22:22
Moracu da odgledam taj Blow,drug mi je rekao da je dobar...

The Dutchess
21.08.2007., 11:00
Moracu da odgledam taj Blow,drug mi je rekao da je dobar...

A ja moram da odgledam Paranoja u Las Vegasu, ili kako su vec preveli... Fear and Loathing in Las Vegas...

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:21
Na primer:
Donnie Brasco - krimi

http://www.gay.com/images/slides/depp-4up.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:26
http://www.librarising.com/astrology/celebs/images2/J/johnnydepp.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:29
http://www.dailycollage.com/collages/depp/01-johnny-depp-sleepy-hollow-800x600.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:30
http://www.dailycollage.com/collages/depp/01-johnny-depp-finding-neverland-1024x768.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:31
http://membres.lycos.fr/fangraphica/series/21%20jump%20street/Johnny%20Depp.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:32
http://www.johnnydeppautographs.com/splash.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:34
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebsm/johnnydepp/johnny_depp_10.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:34
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebsm/johnnydepp/johnny_depp_11.jpg

VIRGINIJA
24.08.2007., 23:36
Sorry,ako sam malo preterala sa fotkama,....
Zaista "inspirativna"tema za postovanje.

http://img.villagephotos.com/p/2004-3/676915/j-depp.jpg

ArnoldLayne
28.08.2007., 23:38
Dead Man bre
tu je odigrao vanserijski.

Stedza
30.08.2007., 02:47
Johny je car nemam shta drugo da kazem nego da je svestran glumac odlican u komedijama a tek u ostalim zanrovima...car je jednostavno..

Stedza
30.08.2007., 02:48
i naravno da dodam da mi jedan od omiljenih uspavana dolina... a i naravno pirati sa kariba :)

mrs depp
31.08.2007., 02:35
e hvala VIRDŽINIJI na slikama,vidim da ga gotiviš,lepo si nam obogatila temu :D iako ja imam sve st fotke,puuuno hvala!!
STELA-ti i ja se oodavno znamo,thanky na pažnji:D dužna sam ti nešto,al o tom na mojoj temi o CHE-u

mrs depp
31.08.2007., 02:48
počela sam slučajno da skupljam njegove filmove...tumbala sam po cdeovima i primetila par njegovih filmova...i svaki pt se oduševljavala kad bih gledala,kako je dobar i neobičan glumac.....

VIRGINIJA
31.08.2007., 12:45
e hvala VIRDŽINIJI na slikama,vidim da ga gotiviš,lepo si nam obogatila temu :D iako ja imam sve st fotke,puuuno hvala!!
STELA-ti i ja se oodavno znamo,thanky na pažnji:D dužna sam ti nešto,al o tom na mojoj temi o CHE-u

Hvala @mrs depp,da zaista ga obozavam.:D

http://www.znanje.org/i/i20/00iv09/00iv0918/00iv091_m.gif

http://www.znanje.org/i/i20/00iv09/00iv0918/licna_1.jpg

http://www.znanje.org/i/i20/00iv09/00iv0918/biogra1.gif

VIRGINIJA
31.08.2007., 12:54
počela sam slučajno da skupljam njegove filmove...tumbala sam po cdeovima i primetila par njegovih filmova...i svaki pt se oduševljavala kad bih gledala,kako je dobar i neobičan glumac.....

Slazem se ,a opet uloge mu ne umanjuju sharm. :D

pr.

http://www.coconut-hut.co.uk/acatalog/fear-and-loathing.jpg

http://optimusfilms.20m.com/directors/tg/bar.jpg

http://www.splicedonline.com/98reviews/fearloathing.jpg

http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/060630/153610__fearloathing_l.jpg

Fear and Loathing in Las Vegas

Strela
31.08.2007., 13:01

Не Стела, већ Стрела... :-D

Stedza
01.09.2007., 18:51
Joj aj nek mi sad neko pomogne..kako se zove onaj film u kome Johnny glumi propalog rezisera filmova...stariji film cini mi se da je radjen po stvarnom dogadjaju..

zoranpetrovic84
01.09.2007., 19:44
ed vud

tix
01.09.2007., 20:48
:lol: carski film :lol:

mrs depp
01.09.2007., 21:28
izvinjavam se STRELI :D ma Johnny je kralj,novi poredak koji polako zauzima mesta vodećih staraca poput Hopkinsa,Paćina,Niklsona,pokojnog Branda i Dina....poenta je da on prvenstrveno pleni glumom,pa tek onda izgledom

Goldengaidin
01.09.2007., 21:52
Najveca mogucnost transformacije

Karamazov
01.09.2007., 22:37
Covek jeste doabr glumac, ali vi ste preterali samo tako. Toliko pristrasnih komentara, nimalo objektivnosti; tacno je da je depp zapoceo novu eru u zanru koji je tipicno njegov, ali gledano generalno on je prosto smesan za veliki broj glumaca koji su snimili neuporedivo vise filmova, i prosto boljih filmova... Postujem ga... Ali prema mom shvatanju, ako se pogleda malo objektivnije, ima mnogo dobrih glumaca medju onima koje su ovde neki okarakterisali kao pozere i amatere.

Stedza
02.09.2007., 01:25
ed vud
e bash taj...majstorski je odglumio

Sweeney Todd
02.09.2007., 01:28
Obozavam Edvarda Mkazorukog(mozda nije neki film ali on je tu mnogo sladak),E a kako se zove onaj film u kojem on glumi sa Kristinom Richi,on je neki ciganin,igra i ona shto je igrala Sharlotu Grey?

Maritza
02.09.2007., 23:00
Obozavam Edvarda Mkazorukog(mozda nije neki film ali on je tu mnogo sladak),E a kako se zove onaj film u kojem on glumi sa Kristinom Richi,on je neki ciganin,igra i ona shto je igrala Sharlotu Grey?

To je film "The Man Who Cried" (kod nas preveden - "Čovek koji je plakao")
Odličan je. :!:

mrs depp
03.09.2007., 00:15
samo čekam da odglumi ženu...jer glumeo je trandžu......on nije fensi pozer kao Pit,čak šta više izgleda ko klošar,pojavljuje se redovno u javnosti-od >Oskara pa do šetnje klinaca u istim izdrljanim martinkama

Karamazov
03.09.2007., 01:00
.on nije fensi pozer kao Pit,čak šta više izgleda ko klošar,pojavljuje se redovno u javnosti-od >Oskara pa do šetnje klinaca u istim izdrljanim martinkama
i zato je cool? daj, odrasti... i budi realna, ti si zaljubljena u depa... ? :lol:

Maritza
03.09.2007., 01:32
Da, ona je zaljubljena u njega, čini mi se :D

Karamazov
03.09.2007., 14:58
nema sta da ti se cini, 100% :p

W.A.S.P.
03.09.2007., 19:25
Ма колико ме нервирао као појава и што се све и једна рибица ложи на њега тип је стварно фантастичан глумац

ancika
15.09.2007., 21:12
Izvinjavam se zbog ponavljanja teme- nisam videla ovo. A shto se tihe njegovog imena- videla sam trista varijanti kako ga ljui pishu i nikako da zapamtim onu pravu!!! Uzas!!! Inache- obozavam ga- sjajan glumac!!! Posebno u piratima, Dead man, Ed Wood (njega bih gledala hiljadu puta!!!) i da ne nabrajam sve koje sam gledala... Ali ne mogu da ne pomenem tripozni "Astronaut's wife"!

ancika
15.09.2007., 21:20

@gospoJice depp
ne znam da li je on sam dosao na ideju, ili mu je sugerisano da uzor za lik bude kit ricards.....

sad sam se setio
a u mrtav covek hoda je depp bio odlican uloga kao stvorena stvorena za njega....
Mrtav Chovek hoda je film sa Sean Penn-om (ako se ne varam) i sa Suzan Sarandon (dobila je za taj filmOskara za najbolju zensku ulogu), a Depov film se zove prosto i jednostavno Mrtav chovek (Dead men).

mrs depp
18.09.2007., 00:38
whatfuck?!? ovaj da...sigurno,,,sečem vene za njim,aaaah johnyy!!! ***,ljudi ovde niko nikog ne može da gotivi,a da ne pomislite svašta! ako ćemo realno,njega bih pre za nekog otkačenog rođaka,malo je mator za mene......
slučajno sam ga zagotivila,kad sam skapirala da je ON edvard makazoruki,a još više u piratima.......prosto je odličan glumac,umetnik,a ja se svrstavam u umetnike,pa mi se čini blisko

mrs depp
18.09.2007., 00:40
mrs depp-da ne bude zabune,je nik jer je neko već zauzeo mrs sparrow.......i dauther of che

Quiet Rebel
20.09.2007., 14:29
Hm, iznecu svoje najiskrenije misljenje bez lose namere....

Johnny Depp mi je jako simpatican lik. A kao glumac...

Mislim da je jedan od najboljih holivudskih glumaca mladjih od 50 godina. Ali na zalost, takodje smatram da to sada i nije bas tako tesko ostvariti, jer je konkurencija prilicno jadna :roll:

Sto se tice Depp-ovog imidza i neobicnosti, mislim da on time zeli da povuce neku crtu, da postavi neku distancu izmedju sebe i ostalih trenutno popularnih holivudksih glumaca, kako bi delovao vise kao umetnik a manje kao jos jedna zvezda.
Hocu da kazem da smatram da on to radi s namerom, kao da hoce da naglasi "Ja se razlikujem, ociju mi! " :)
Ali je u principu vise-manje isti kao oni, samo polako ulazi u godine i zeli da izgradi imidz ozbiljnog glumca i umetnika, a ne tamo nekog teenage idola, jer je zapoceo karijeru kao "sladunjavi klinac".

Ovo "sladunjavi klinac" me podseti da kazem da je on tokom karijere neverovatno napredovao i verujem da ce jos napredovati, tako da mogu slobodno reci da je ziv primer da se glumacka vestina takodje uci vremenom i da se ne treba samo osloniti na talenat. Sto je veoma pohvalno za njega.

Sama glumacka vestina.... nista spektakularno. Spada u najbolje glumce medju trenutno najpopularnijima, ali takodje u grupi holivudskih glumaca koji ne spadaju u starije, ima nekih koji su dosta bolji od njega, na primer Russell Crowe, Denzel Washington, Edward Norton, Ralph Fiennes ... (oni su mi sad prvi pali na pamet)

Njegove transformacije zapravo i nisu to, vec vise maskiranja. Prave glumacke transformacije su nesto drugo.

Gotivno mi je sto glumi cudne, "freakish" likove, ali mislim da mu u poslednje vreme za promenu fale uloge "obicnih ljudi".

OP je pomenula da je sam birao garderobu odnosno osmislio kako ce njegov lik da izgleda u Piratima sa Kariba. To mnogi glumci rade kako bi sto bolje "usli" u lik. To nije nista nesvakidasnje, rade glumci i neke jos cudnije i impresivnije stvari kako bi uverljivije odglumili i unapredili utisak koji ostavlja njihov lik :)

Da zakljucim, Johnny Depp nije los glumac, na protiv dobar je, ali takodje nije nista spektakularno, nego sad nema bas neke konkurencije i nije tesko stvoriti utisak da si poseban kao sto je bilo pre. A i imidz i kako OP rece "neobicnost" mu dosta pomazu ....

P.S Nisam citala sve postove, posto ih ima mnogo u ovoj temi, ali neko je pomenuo da je u BG-u Depp svirao sa Zabranjenim Pusenjem.
TO NIJE TACNO. Svirao je bas gitaru i to sa Partibrejkersima.

mrs depp
24.09.2007., 23:26
da,i to u SKC-u,ali kasniji neki nastup bio je i sa Zabranjenim pušenjem......to možeš da pročitaš i na sajtu Z.P-a

*maidenka*
29.09.2007., 00:16
http://www.ohjohnny.net/crybaby/crybabydvd112.jpg

*maidenka*
29.09.2007., 00:23
hehe..i ja volim johnny-ja...:D..brate mrzime da citam sve postove,ali odjebite vi sto ga vredjate..on je super glumac!i dobro izgleda..

mrs depp
01.10.2007., 01:05
hehe..i ja volim johnny-ja...:D..brate mrzime da citam sve postove,ali odjebite vi sto ga vredjate..on je super glumac!i dobro izgleda..

jeeeh napokon........................imaš raznih koji prosto ne kapiraju ga.......to su oni šđto spadaju u kalup jebene globalizacije,moderni klonovi....:lol: johnny je prosto fascinantan

mrs depp
01.10.2007., 01:07
Hm, iznecu svoje najiskrenije misljenje bez lose namere....

Johnny Depp mi je jako simpatican lik. A kao glumac...

Mislim da je jedan od najboljih holivudskih glumaca mladjih od 50 godina. Ali na zalost, takodje smatram da to sada i nije bas tako tesko ostvariti, jer je konkurencija prilicno jadna :roll:

Sto se tice Depp-ovog imidza i neobicnosti, mislim da on time zeli da povuce neku crtu, da postavi neku distancu izmedju sebe i ostalih trenutno popularnih holivudksih glumaca, kako bi delovao vise kao umetnik a manje kao jos jedna zvezda.
Hocu da kazem da smatram da on to radi s namerom, kao da hoce da naglasi "Ja se razlikujem, ociju mi! " :)
Ali je u principu vise-manje isti kao oni, samo polako ulazi u godine i zeli da izgradi imidz ozbiljnog glumca i umetnika, a ne tamo nekog teenage idola, jer je zapoceo karijeru kao "sladunjavi klinac".

Ovo "sladunjavi klinac" me podseti da kazem da je on tokom karijere neverovatno napredovao i verujem da ce jos napredovati, tako da mogu slobodno reci da je ziv primer da se glumacka vestina takodje uci vremenom i da se ne treba samo osloniti na talenat. Sto je veoma pohvalno za njega.

Sama glumacka vestina.... nista spektakularno. Spada u najbolje glumce medju trenutno najpopularnijima, ali takodje u grupi holivudskih glumaca koji ne spadaju u starije, ima nekih koji su dosta bolji od njega, na primer Russell Crowe, Denzel Washington, Edward Norton, Ralph Fiennes ... (oni su mi sad prvi pali na pamet)

Njegove transformacije zapravo i nisu to, vec vise maskiranja. Prave glumacke transformacije su nesto drugo.

Gotivno mi je sto glumi cudne, "freakish" likove, ali mislim da mu u poslednje vreme za promenu fale uloge "obicnih ljudi".

OP je pomenula da je sam birao garderobu odnosno osmislio kako ce njegov lik da izgleda u Piratima sa Kariba. To mnogi glumci rade kako bi sto bolje "usli" u lik. To nije nista nesvakidasnje, rade glumci i neke jos cudnije i impresivnije stvari kako bi uverljivije odglumili i unapredili utisak koji ostavlja njihov lik :)

Da zakljucim, Johnny Depp nije los glumac, na protiv dobar je, ali takodje nije nista spektakularno, nego sad nema bas neke konkurencije i nije tesko stvoriti utisak da si poseban kao sto je bilo pre. A i imidz i kako OP rece "neobicnost" mu dosta pomazu ....

P.S Nisam citala sve postove, posto ih ima mnogo u ovoj temi, ali neko je pomenuo da je u BG-u Depp svirao sa Zabranjenim Pusenjem.
TO NIJE TACNO. Svirao je bas gitaru i to sa Partibrejkersima.

KAO ŠTO JA TEBI VERUJEM SVE O DeNIRU,VERUJ I TI DA SVE ŠTO KAŽEM O JOHNNY-JU JE TAČNO I DO DETALJA PROVERENO

*maidenka*
01.10.2007., 01:46
jeeeh napokon........................imaš raznih koji prosto ne kapiraju ga.......to su oni šđto spadaju u kalup jebene globalizacije,moderni klonovi....:lol: johnny je prosto fascinantan

ma moja drugarica iz odeljenja je zaludjena za njim..gledala je dosta njegovih filmova po vise puta..skuplja njegove slicice..i ima veliku igracku johnny-ja kao jack-a sparrow-a..(velicine kao action man)i jednu malu i malu keiru knightly kao elisabet swan...isla je na premijeru pirata 1,2 i 3..onda smo ja i ona gledale zajedno 3 u bioskopu..znaci prosto je zaludjena!!!i mene je malo zaludela...:D

*maidenka*
01.10.2007., 02:11
http://svt.se/content/1/c6/28/38/02/blow410.jpg

Quiet Rebel
01.10.2007., 16:14
Ja volim da postujem slicice. Evo i nekih Depp-ovih slika iz moje kolekcije. Mrs Depp ih sigurno vec ima, ali dobro, obradovace se neko drugi ko ih nema

http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/johnny_depp_18.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/JohnnyDepp06.jpg
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/johnny_depp_25.jpg

*maidenka*
02.10.2007., 00:30
Ja volim da postujem slicice. Evo i nekih Depp-ovih slika iz moje kolekcije. Mrs Depp ih sigurno vec ima, ali dobro, obradovace se neko drugi ko ih nema

http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/johnny_depp_18.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/JohnnyDepp06.jpg
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/johnny_depp_25.jpg

ja ih nemam..a jel znas kako da stavim slike(ako moze)koje su mi u kompu?:|

Quiet Rebel
02.10.2007., 00:38
Moras da ih upload-ujes sa kompa na neki server, a imas servere koji sluze samo za upload-ovanje fotografija. Ja na primer koristim photobucket. A ima ih jos...

*maidenka*
02.10.2007., 01:03
Moras da ih upload-ujes sa kompa na neki server, a imas servere koji sluze samo za upload-ovanje fotografija. Ja na primer koristim photobucket. A ima ih jos...

ajoj..ma bezi..nemam ja pojma to...:sad:

Quiet Rebel
02.10.2007., 01:08
Prosto je, nije tesko kako ti se sada cini :)
Pokusaj bar, pa ako ti negde zatreba pomoc posalji mi pm.
Mislim, ako ti znaci i ako zelis da stavis ovde neke lepe slicice :)

*maidenka*
02.10.2007., 01:31
Prosto je, nije tesko kako ti se sada cini :)
Pokusaj bar, pa ako ti negde zatreba pomoc posalji mi pm.
Mislim, ako ti znaci i ako zelis da stavis ovde neke lepe slicice :)

ok.. hvala pokusacu sutra!!! ..:D

baby jane
05.10.2007., 19:43
vidim da se ukusi razlikuju...meni je on bas interesantan lik,ima nesto u njegovim mimikama dok glumi na koje ne ostajes ravnodusan:-D
sto se izgleda tice,kako kad...nekad mi je simpatican a nekad jok:roll:
da ga vidim uzivo pa da procenim a ovako...

mrs depp
07.11.2007., 02:11
Gospođa Džulija Roberts izjavila je ove nedelje:“I would like to work with Johnny Depp,” Julia Roberts tells Vanity Fair. “I've known him a long time. I think he's so interesting, and I think we look alike in a funny way. So Johnny Depp. Johnny Depp and I will play brother and sister in something.” Veritable twins, those two.

mrs depp
07.11.2007., 02:23
najnoviji film sa Deppom u glavnoj ulozi-SWEENY TODD, treiler na film na
www.ew.com/ew/article/0,,20155516_20155530_20156283,00.html

DeMeNtOr
07.11.2007., 16:52
Depp i Burton su najbolja kombinacija,mislim da ce da bude odlican film...

alex93bg
15.02.2008., 18:30
Johnny je extra....prelep je.......extra glumi.....extra mu stoji sminka.....i bas je istripovan,a kod njega je to extra.......jedino bez komentara ostajem na Edvarda makazorukog....ali pirati,cokolada,deveta kapija....

Tam@ra
18.02.2008., 12:06
Johnny Depp je moj omiljeni strani glumac, ali svakako NE samo zbog izgleda, već i načina na koji glumi, a najviše me privlače bizarni likovi koje tumači....Dopada mi se njegova sloboda, što čovjek zna šta hoće, ne uzima da snima svakakve gluposti za koje on misli da mu ne leže.
A da Johnny super i izgleda, neosporivo je :lol:

Dakle, Johnny je the king :lol::heart:

Ljubichica
21.03.2008., 03:05
Ima li neko linkove za skidanje Depovih filmova? Interesuju me Corpse Bride, The Brave i Cry Baby, naravno, sa subtitrima :)

ponovo_sa_vama
28.03.2008., 02:07
Na primer:
Donnie Brasco - krimi

Dobar mu je i film "SAT" ili nesto slicno, kada mu kidnapuju cerku i....
Tu bas izgleda obican, pristojan mladji gospodin koji....

MadonnaGirl
28.03.2008., 11:00
I "Deveta kapija", naravno
I "Uspavana dolina"
Ne znam, na forumu ima osoba koje ga ne vole, ali ja ga obožavam! :heart:

Paja Cutura
28.03.2008., 14:01
precijenjen do bola
sramota

Quiet Rebel
28.03.2008., 14:08
precijenjen do bola
sramota

Procitaj sta sam napisala na temu njegovih transformacija u temi "najbolji glumci i glumice ikada" pa mi kazi sta mislis. Mislim da je post na poslednjoj ili pretposlednjoj strani.

Paja Cutura
28.03.2008., 14:21
Procitaj sta sam napisala na temu njegovih transformacija u temi "najbolji glumci i glumice ikada" pa mi kazi sta mislis. Mislim da je post na poslednjoj ili pretposlednjoj strani.

Hmmm
khm,khm
sto se tice tih "strasnih" glumackih transformacija
slazem se da malo sminke moze da te ucini neprepoznatljivim
naravno ima tu i njegove magije(jer da nema Boris Karloff i Bela Lugose bi bili oskarovci:lol:)
opet kazem uzasno precijenjen
to duguje dobrom izgledu,
imao bi upola manje obozavaoca
da nema taj smekerski izgled
i to je cinjenica,
al opet izbjegao je sudbinu Bred Pita
da mora da se dokazuje kao ozbiljan glumac
u skoro svakom filmu
i naravno u vecini slucajeva eto fijaska.
Kao sto rekose neki
Bale je previse talentovan da bi bio zvijezda kao neki iz Holivuda
dok je Depp previse popularan da bi ga smatrali za vanserijskog glumca
za ljude sa Akademije on je samo lijepo lice
i oskara nece nikad dobiti

Mrs_Sick
28.03.2008., 17:30
Sooper lik!!!
Extra glumi ;)

AllEyesOnMe
28.03.2008., 18:45
Ja uopste ne vidim taj smekerski izgled :S

Treća
28.03.2008., 18:59

Ne poznajem ga da bih znala kakav je čovek. Mislim da lepo izgleda, ali mu fali nešto da bih ga smatrala seksi tipom. A odličan je glumac. Volim da ga gledam.

*maidenka*
29.03.2008., 18:30
Hmmm
khm,khm
sto se tice tih "strasnih" glumackih transformacija
slazem se da malo sminke moze da te ucini neprepoznatljivim
naravno ima tu i njegove magije(jer da nema Boris Karloff i Bela Lugose bi bili oskarovci:lol:)
opet kazem uzasno precijenjen
to duguje dobrom izgledu,
imao bi upola manje obozavaoca
da nema taj smekerski izgled
i to je cinjenica,
al opet izbjegao je sudbinu Bred Pita
da mora da se dokazuje kao ozbiljan glumac
u skoro svakom filmu
i naravno u vecini slucajeva eto fijaska.
Kao sto rekose neki
Bale je previse talentovan da bi bio zvijezda kao neki iz Holivuda
dok je Depp previse popularan da bi ga smatrali za vanserijskog glumca
za ljude sa Akademije on je samo lijepo lice
i oskara nece nikad dobiti
Ja mislim da gresis on dobro glumi,a mnogi smatraju da je odvratan,tako da sigurno nije popularan zbog dobrog izgleda,a i ima talenat za muziku.

AllEyesOnMe
29.03.2008., 18:47
Hmmm
i ja svasta pricam
covjek je poznat po glumi a ne po izgledu
aj sad reci da ne umije da glumi.. ja ga ne volim ali je dobar glumac.. PREVISE SI SUBJEKTIVAN>>!!!! STO SE TICE SVEGA

Regulus Black
30.03.2008., 00:52
Ja ga bas gotivim. Petar Pan mu je odlican film, a ima i extra filmove koji i nisu toliko poularni s pocetka karijere-tinejdzerski kao i kasnije neke horore a ume i da nas nasmeje, tako da nemogu da poverujem da neko smatra da nema kapaciteta...

kejti
01.04.2008., 01:40
volem Johhnyja :)
prosečan je glumac, mada i sam kaže da nikad nije ni želeo da glumi...
trudi se čovek...

Ljubichica
01.04.2008., 13:34
Ja ga bas gotivim. Petar Pan mu je odlican film, a ima i extra filmove koji i nisu toliko poularni s pocetka karijere-tinejdzerski kao i kasnije neke horore a ume i da nas nasmeje, tako da nemogu da poverujem da neko smatra da nema kapaciteta...
Ed Wood na primer :D Zatim Chocolate- tamo je mmmm... Ma fantastichan glumac- reditelj Pirata kaze da je Johnny uglavnom sam osmislio lik Kapetana Jack-a Sparrow-a.

AllEyesOnMe
01.04.2008., 21:26
volem Johhnyja :)
prosečan je glumac, mada i sam kaže da nikad nije ni želeo da glumi...
trudi se čovek...
pa ne bi se sad i slozio da je prosjecan al ajde:)

Cheersy
02.04.2008., 01:00
Pa ovako...kada vidim da je on u tom filmu
odmah pozelim da ga pogledam
eto to moze da kaze sta mislim o njemu
ima specifican odabir uloga
i brdo skroz interesantnih filmova (necemo sada o kvalitetu ali da ih gledam...da)
i ne...uopste nije moj tip muskarca(tako da ta teorija o gledanju njegovih filmova zbog priti fejs ne pije vodu)

Ljubichica
02.04.2008., 17:35
Pa ovako...kada vidim da je on u tom filmu
odmah pozelim da ga pogledam
eto to moze da kaze sta mislim o njemu
ima specifican odabir uloga
i brdo skroz interesantnih filmova (necemo sada o kvalitetu ali da ih gledam...da)
i ne...uopste nije moj tip muskarca(tako da ta teorija o gledanju njegovih filmova zbog priti fejs ne pije vodu)

Kod mene se poklopilo sve. Ne volim frajere koji ne znaju da glume nego se izvlache na lepotu. Tako je svojevremeno radio Lio di Kaprio- sad nemam pojma shta se deshava s njim, niti me interesuje, jedina dobro odigrana uloga mu je bila u "What's esting Gilbert Grape", a to mu je mozda bila i prva uloga- bio je dete pa nije imao chime da se kurchi. Lio, mislim. Depp je tu odigrao perfektno.

The Carver
19.04.2008., 16:52
Volim njegove filmove- inspirishu me.

Tam@ra
09.06.2008., 15:29
Данас је нашем Џонију рођендан, ваљда би био ред да му честитамо! ;) :vatromet:

Paja Cutura
09.06.2008., 17:47
Ovaj junosa slavi rodjendan
nek bude jos filmova nalik scissorhandu

Mima Laševska
09.06.2008., 18:47
nek bude jos filmova nalik scissorhandu
Eeeee, daaa!

Što se Johnny Deppa tiče, nije mi omiljen glumac, ali fenomenalno glumi.
Naročito u filmovima Tima Burtona. :)

sarabubasara
09.06.2008., 19:04
Johnny Depp ...je užasno precijenjen glumac.Najprecijenjeniji glumac današnjice.

Sappy
09.06.2008., 22:25
uh dobar je...:heart:

sarabubasara
09.06.2008., 23:59
ma ti si mene sa tim "bez nazadnioh misli" odavno prestala da iznenadjujes...:lol:
ma sala mala ;)

znam znam :D
dobro de, Iliji je on super glumac, meni nije :mrgreen:. I tebi je dobar glumac ...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mysterious girl
01.09.2008., 20:52
Super je...

Tsuymish
01.09.2008., 21:09
ne mogu da odolim :p

http://img526.imageshack.us/img526/9245/johnnydeppcjsor1.jpg (http://imageshack.us)

http://img409.imageshack.us/img409/8885/johnnydeppij7.jpg (http://imageshack.us)

http://img512.imageshack.us/img512/6954/johnnydeppad7.png (http://imageshack.us)[/

MadonnaGirl
02.09.2008., 10:29
Najlepši je bio u svojim prvim filmovima...
Benny & Joon
http://i201.photobucket.com/albums/aa160/DeppLoverForever/Johnny%20Movie%20Stills/benny537.jpg

Cry Baby
http://www.aolcdn.com/aolr/depp-cry-baby-400a050307.jpg

Don Juan De Marco (balavim :P )
http://i78.photobucket.com/albums/j92/jenniferhawaii/don-juan-de-marco-promo-004.jpghttp://content2.myyearbook.com/zenhex/images/quiz11/53339/53339_res2.jpg

Metla na vestici
03.09.2008., 01:44

jaooo pa de me nadje...pa to mi svaler vec godinama...jojjj...uf:cmok::heart:, i pre pirata sam ga volela tad joj nije bio toooliko popularan pa su me neki ljudi cak i pitali ko je on kad bih ga pomenula....

a sad od pirata pa na ovamo svi bi njega!...e pa ne moze moooj je!!!!;):cool::whistling:

p.s. pa de se do sad krila ova tema.....

Metla na vestici
03.09.2008., 01:45
PO ČEMU JE LOŠ GLUMAC?jESI LI GLEDAO POSLEDNJE PIRATE?inče nije on dugo bio tražen-droga,bolumija,impulsivno ponašanje-niko to neće

:eek::eek:, nisam ovo znala, auuu

Metla na vestici
03.09.2008., 01:47

:super::klap::klap:...to sestro....:klap:, ne da ne umeju da glume nego....:dash:...a uopste mi nisu privlacni, bar meni, stvar ukusa, al cinjenica je da neumeju da glume

Metla na vestici
03.09.2008., 01:57

:eek::eek::eek::dash:....jaooo sad cu se utepam....e stvarno nema smisli....mada razumem...pa saletali bi ga sa svih strana....dodje covek da se odmori....

Metla na vestici
03.09.2008., 02:06
odbio jr glavnu ulogu u tom filmu-intervju,u titaniku,i materix-u.......................

odlicno sto je odbio to....filmovi su ionako bljak....jesu postali popularni i sigurno bi on posle njih bio jos popularniji ali cenim sto ih je odbio.....

tako je dokazao da je glumcina i po....:ok:

Metla na vestici
03.09.2008., 02:11

pa mene ce slog da strefi sad....:eek::eek:
evo majke mi srce mi je preskocilo....jojjj ja jako volim andjelinu....mnogi kazu da nije neka glumica ali ko je gledao original sin (jojj ne znam kako se pise tacno, ispravite me) i aleksandar...i jos neke filmove promenice misljenje, ume ona i da glumi....a o lepoti necu ni da govorim
...pa to ce biti savrsena kombinacija....:ok::super:

Metla na vestici
03.09.2008., 02:13

tooo sestro....znam da mi je falila neka rec....hvala za ovaj fantastican opis...time je sve receno....:worth::super:

Metla na vestici
03.09.2008., 02:17
JEL TREBA 10 PUTA DA NAGOVESTIM DA JE OVO TEMA SAMO ZA ONE-KOJI POŠTUJU I ZNAJU O DELU JOHNNY DEPP-a,A USPUT GA I GOTIVE....zato stop ženama koje vole nabildovane likove koji glume svojim mišićima,
A ČUDACI I INTELEKTUALCI DOBRO DOŠLI!!!!!

ma pusti ih, nemaju pojam....ali moras nauciti i kritiku da primas...samo hladne glave...imaju pravo da kazu svoje misljenje (tj da iskazu svoj neukus) ipak je ovo forum i treba da raspravljamo.....menin je najinteresantnije sto niko ne govori zasto ga ne voli, samo kao bljak im je ...pa da vas cujem sta to ne valja....ajde...ako znate uopse....mada predpostavljam da plitko posmatraju na sve pa i nisu ustanju da kazu sta im ne valja....:dash:

Metla na vestici
03.09.2008., 02:23
samo čekam da odglumi ženu...jer glumeo je trandžu......on nije fensi pozer kao Pit,čak šta više izgleda ko klošar,pojavljuje se redovno u javnosti-od >Oskara pa do šetnje klinaca u istim izdrljanim martinkama

reci mi molim te gde je glumio trandzu...moram to da vidim...ne znam za to....imam neke njegove filmove a neke sam ovako gledala ali za ovo ne znam...?

Metla na vestici
03.09.2008., 02:37
ja sam se odusevila kad sam gledala prvi put pirate...jos prvi deo...kako je glumio...svaka mu cast...i posle neka mi neko kaze da nema moc transformacije.....:otkacio:....malo ste spominjali povratak u nedodjiju....dobar film a i on je tu odlican.....ma on je odlican u svakom filmu, ume da ostavi neki svoj pecat, glumi na sebi svojstven nacin, to niko ne moze da porekne, moze to nekome da se ne dopada ali nikako da porekne...ima filmova koji mi se ne svidjaju, a u kojima on glumi ali svejedno on je u tim filmovima odlican, bez obzira sto se meni recimo radnje nekog filma ne dopada njemu skidam kapu....:worth:

Metla na vestici
03.09.2008., 02:39
inace ako cemo da ga posmatramo po fizickom izgledu najbolji je u cokoladi, bar meni:heart:

Tsuymish
03.09.2008., 12:45
Don Juan De Marco (balavim :P )
http://i78.photobucket.com/albums/j92/jenniferhawaii/don-juan-de-marco-promo-004.jpghttp://content2.myyearbook.com/zenhex/images/quiz11/53339/53339_res2.jpg

i ja... :rumenko:

Tsuymish
03.09.2008., 12:47
[/B]

:eek::eek::eek::dash:....jaooo sad cu se utepam....e stvarno nema smisli....mada razumem...pa saletali bi ga sa svih strana....dodje covek da se odmori....

ne mogu prosto da verujem da meni nije javio da dolazi :lol:
sad sam bas ljuta :rtfm:
:lol:

Metla na vestici
03.09.2008., 14:10
ne mogu prosto da verujem da meni nije javio da dolazi :lol:
sad sam bas ljuta :rtfm:
:lol:

:rotf::rotf:....ccc bruka sestro....;):hahaha:

Metla na vestici
03.09.2008., 14:13
jeli i sta mislite o drugom i trecem delu pirata......meni treci i nije neki, bolji su prvi i drugi....al dzoni je u svim delovima fenomenalan to stoji.....on je bio nominovan za oskara za drugi deo jel tako bese....jojjj sto mi krivo sto ga nije dobio...bio je nominovan i za nedodjiju i opet ga nije dobio....pa nema smisla.....:otkacio:

>NiNa<
03.09.2008., 14:23
Original postavio mrs depp

Uzas :aaa:
Andjelina u Orkanskim visovima...
Ajde on Hitklif,ide nekako,ali Andjelina?!
:headbang:

Tam@ra
03.09.2008., 14:41
inace ako cemo da ga posmatramo po fizickom izgledu najbolji je u cokoladi, bar meni:heart:

Хм, "Чоколада"... Џони се у филму укупно појави у трајању од 5 минута, а направи толико фрку :lol:.

Tam@ra
03.09.2008., 15:50
Ево на шта сам набасала на неком сајту:

"Na prvi međunarodni filmski festival u Banjaluci od 2. do 9. maja 2009. dolaze najverovatnije i Miloš Forman, Anica Dobra, Goran Šušljik, Laza Ristovski...

Slavni holivudski glumac Džoni Dep u maju naredne godine posetiće Banjaluku, gde će biti specijalan gost prvog međunarodnog filmskog festivala! Ovo je za Press RS potvrdila Irena Taskovski, direktor filmske manifestacije „Banjaluka internacionalni filmski festival" (BLIFF).
Ona ističe da Dep još nije definitivno potvrdio svoj dolazak, ali da su šanse da se on pojavi na festivalu velike i da će se organizatori svojski potruditi da se ovaj glumac pojavi na otvaranju festivala 2. maja. [...]
Izvor: PRESS RS"

:hahaha:Каква ликуша...:rotf: Како их није срамота да пролупавају такве глупости.

Tsuymish
03.09.2008., 16:14
_lKt_EBiXXA&feature=related

ZQiRtJ6uumk

Metla na vestici
03.09.2008., 16:26
Ево на шта сам набасала на неком сајту:

"Na prvi međunarodni filmski festival u Banjaluci od 2. do 9. maja 2009. dolaze najverovatnije i Miloš Forman, Anica Dobra, Goran Šušljik, Laza Ristovski...

Slavni holivudski glumac Džoni Dep u maju naredne godine posetiće Banjaluku, gde će biti specijalan gost prvog međunarodnog filmskog festivala! Ovo je za Press RS potvrdila Irena Taskovski, direktor filmske manifestacije „Banjaluka internacionalni filmski festival" (BLIFF).
Ona ističe da Dep još nije definitivno potvrdio svoj dolazak, ali da su šanse da se on pojavi na festivalu velike i da će se organizatori svojski potruditi da se ovaj glumac pojavi na otvaranju festivala 2. maja. [...]
Izvor: PRESS RS"

:hahaha:Каква ликуша...:rotf: Како их није срамота да пролупавају такве глупости.

:rotf::rotf::rotf:

....marketing......boze kako lupaju.....:dash:

Metla na vestici
03.09.2008., 16:32
http://img32.picoodle.com/data/img32/3/9/3/t_13335998376m_5ddd277.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/9/3/f_13335998376m_5ddd277.jpg&srv=img32)
http://img32.picoodle.com/data/img32/3/9/3/t_chocolat2m_4f728f3.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/9/3/f_chocolat2m_4f728f3.jpg&srv=img32)

Metla na vestici
03.09.2008., 16:50
http://img32.picoodle.com/img/img32/3/9/3/f_6906953orim_448fe2f.jpg (http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/9/3/f_6906953orim_448fe2f.jpg&srv=img32)