Vidi punu verziju : IZLASCI
loly-pop
20.10.2003., 11:16
Takvog nema...govori neko ko dugo nije bio tu...Prihvatljiv je UP mada ne znam sta se tamo trenutno desava...Ako volite narodnjake snacicete se u ovom gradu olako...ali mislim da je to prihvatljivo nekad-nekad,a ovde je takva ponuda konstantna...Da nam nije banja (a i njih cisto zato sto su banje)ne bi imao covek gde "stranca" da odvede,a da ne pokunji glavu:sto zbog izgleda lokala,muzike,usluge...Poludim kad cekam konobara pola sata (u najboljem slucaju),dobijem ono sto nisam narucila i gde nisam narucila (citaj pantalonama,prim.aut.)...Jeste malo traumaticno zar ne? :roll:
KAFANA "KOD MIRE" U JUG BOGDANOVOJ PREKO PUTA "SUPER MARIO-a" JE NAJBOLJA KAFANA U GRADU>>TAMO MOZETE DA UZMETE MIKROFON I SAMI NA PEVATE!!!!(SAMO KAD SE ORKESTAR MALO NAPIJE::))))
kole the mega
11.01.2004., 02:23
Sky je bio do pre godinu dana JEDINO mesto u gradu.Od tada sve se svodi na dziberluk.(potrazite ovu rec u Vukovom recniku)
kada god i kuda god odem a ono prazno. nige nikog!
pustos i jad.
infidel
19.03.2004., 22:02
Svi normalni, pa otisli u crkvu.
basarickv
09.09.2005., 15:48
:lol: :roll: :razz: :confused:
bebidoll
10.09.2005., 01:16
ovo mi se dopada ;)
basarickv
10.09.2005., 11:30
ovo mi se dopada ;)
Hvala bebidoll.I tvoja je tema super. Kada nas samo imalo vise.
;)
dali bih neko preporucio neko extra mesto za izlaske nije vazno kog tipa ....jer tri god od nisam bio u kv-u mislim da se znacajno promenilo
basarickv
11.09.2005., 02:07
4 giorgo:
Pa zavisi brate koje si godiste i koliko "vremena" imas u dzepu sa trosenje kada izadjes.
Ukoliko vremena imas na pretek preporucujem ti Status.
A ukoliko spadas medju onu vecinu koja nema vremena na pretek preporucujem ti da krenes Omladinskom i sam odaberes lokal koji ti se svidja,a ima lep izbor.
Pocev od Urbana,Miraza,Pasaza i Exita pa sve do Fokusa.
Ima zaista dosta mesta,baste da ne pominjem.
Na tebi je da odlucish. :lol:
Majesty Of The Nightsky
12.09.2005., 22:55
Zanimljivo....
Nikada nisam izasla na pomenuta mesta...
Svracala sam par puta, ali nikada sa nekim zadrzavanjem i srecna sam zbog toga....
Uzivala sam tokom leta, jer preko dana mozes da setas pored Ibra, hladis se u parku....
Uvece gluvaris sa ekipom po centru, pokupis sve potrebne na cesmama, prosetas do parkica, pod obalom, igras se na igralistu, ili ako ste u punoj snazi odete na ratarsko da gledate zvezde u tisini...
Kada dodje zima, onda idem u Jazz club ili u L4 na Absinth ili kod Micketa u Kiss na staru dobru kaficu sa 0,5 kg slaga d:
Evo, sve vam je stvar ukusa :o))))
Kako slatki avatar Lola... :lol:
guitarrr_babe
17.09.2005., 22:57
Mogu da pomenem genijalni splav Atos, sa genijalnom atmosferom, muzikom i najgenijalnijim konobarima.
Istina, leto je bilo prekratko za njega, ali, Boze moj, predstoji nam jos jedna sezona smrzavanja na njemu (u sopstvenoj reziji, naravno). Ovih dana ocekujemo da se zatvori... Sad but true.
Majesty Of The Nightsky
18.09.2005., 19:47
Kako slatki avatar Lola... :lol:
Thanks....
....nemam pojma ko si....jel mogu da znam??
....mada naslucujem...
@ g.babe
jel mislis na splav kod Kecka??
Heh, to mesto je super. I on pusta dobru jazz muziku. Mada je bilo i Borgira za moj rodjendan. :lol:
Ne mozesh da znash :lol:
A na Atosu kad mi Pele skuva kaficu sa malo mleka mmmmmmmmmmmmmmm
guitarrr_babe
19.09.2005., 22:43
Hej, Majesty, da li je moguce da se nas dve znamo? Mislim, ako te nisam pomesala sa nekim, pricala sam sa tvojom Anicom o rodjendanu, bilo je super, kako mi ona rece (mislim, ako je bilo Borgira, pretpostavljam da je bilo dobro).
E, jeste, Keckov splav :) tamo je ekstra!
Majesty Of The Nightsky
26.09.2005., 16:21
Jeste znamo se....
Nesto se bas nismo njushile, ali iskreno ne vidim razlog za to...
No dobro, te stvari cemo ostaviti iza.
Kecko stvarno pusta dobru muziku...
A, ako opet budem imala toliko snage napravicu jos jednu zurku tamo, pa tada obavezno svrati...
@ bie
nemam pojma, mozda me i ne zanima.........pre ce biti da je sigurno ;-)
Moram da napomenem i L4. Bas je fino i opusteno mesto. Na foru Up-a i tako to, ali nema puno ljudi. I sluze Absinth.
I Jazz jos uvek nije zatvoren....tako da moze i tamo da se visi..
Stvarno tuga kada ga budu zatvorili :-(
Najvishe kod ortaka kafic. Mozda je cak i neko od vas bio tamo. SUN u Dositejevoj.
Znash me ti ali si zaboravila majesty :)
Majesty Of The Nightsky
02.10.2005., 14:01
Znash me ti ali si zaboravila majesty :)
Zao mi je :sad:
Ali sta sad tu ja mogu?? :I
(/me pokusava da se seti, ali ne poznaje ni jednu bie iz kv-a...)))))
///////nismo se upoznale here!//////
E_X_I_T_O_V_K_A
04.10.2005., 00:48
BASARIC pozdravi mi Milicu,seku tvoju.Ok ti je pitanje,mada u Kv nesto i nema dobrih mesta za izlazak,muzika je sve lokale pokvarila...
P.S.Srecno na visoj u Kragujevcu.POZ
Majesty Of The Nightsky
04.10.2005., 19:12
///////nismo se upoznale here!//////
Pa, ja sam tu nemocna!!!!
Kako sam mogla da te zaboravim kada mi nikada nisi rekla "ej, cao ja sam ta i ta i btw ja sam BIE !!
guitarrr_babe
04.10.2005., 23:47
Hihi, pa razloge zašto se nismo njušile treba tražiti iza nas :D Ali slažem se da nismo. Što je sada periferno.
Ja verujem da je, kao i kod svega uostalom, u pitanju precenjena i višestruko neophodna kategorija živih bića kojih, na nesreću, nema u dovoljno velikom brojiu da bi bili samo za jednokratnu upotrebu :D
Hihi. Zvučim idiotski, ali mislim da si me razumela. Pa, šta ćemo, tako je to.
morphea
05.10.2005., 19:17
lol, ksenija, srecjo moja..neshto si filozofski nastrojena:)
guitarrr_babe
07.10.2005., 15:03
Hej, Angie
ma, ja to samo onako...
mislim, da vam sada ne bih nabrajala pripoje mišića na humerusu, moram nečim da ispunjavam vreme, pa makar i filozofiranjem :D
Filip_Kraljevo
26.11.2005., 14:25
Hard rock
Rock
Jazz
Blues
Techno
Rap
R'n'B
House
Trance
Pop
Folk
SVE!!!
SVAKA CAST, GAYO!!!
moskvic
26.11.2005., 19:51
Jel imas da ubacis neku sliku.
Filip_Kraljevo
27.11.2005., 12:35
Jel imas da ubacis neku sliku.
Ne, :-(
E, večeras je trance, a sutra HARD ROCK!!!!!
ma dobar je faraon ali shteta nema metala ...:roll:
Fanatic_Kv
28.11.2005., 13:35
pa dobro nije OK da hvalis DJ GAYA!! Ipak nedeljom su NERO-ve TRANCE zurke....
VIVA LA TRANCE!
Filip_Kraljevo
28.11.2005., 13:49
ma dobar je faraon ali shteta nema metala ...:roll:
NARAVNO, SVAKA INJEMU ČAST, ALI GAYO JE GAZDA, KRIVAC ZA MESTO GDE SE TO PUŠTA. KADA BI NERU DALI NEDELJU U M-?u??
bebidoll
28.11.2005., 17:30
haha...pharaon pa najbolje mesto??uuuuuu, da niste malo preterali! preznojis se cim udjes...a unutra 2 sa 2.....nema gde da stanes!!!
sta znam, nije bilo lose letos ali takodje nije bilo nista "NAJBOLJE".....
....mozda sledeceg leta.....
pz...odoh..
Filip_Kraljevo
28.11.2005., 20:55
haha...pharaon pa najbolje mesto??uuuuuu, da niste malo preterali! preznojis se cim udjes...a unutra 2 sa 2.....nema gde da stanes!!!
sta znam, nije bilo lose letos ali takodje nije bilo nista "NAJBOLJE".....
....mozda sledeceg leta.....
pz...odoh..
A koje je to mesto pa bolje???
Fanatic_Kv
29.11.2005., 12:47
IBAR BASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ipak za mene su letos bile neprevazidjene zurke....
Ali od KVCrew nema nista... :(
Ipak su njihove zurke u IBar basti pretprosle godine bile CUDO!!!
Filip_Kraljevo
29.11.2005., 15:10
IBAR BASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ipak za mene su letos bile neprevazidjene zurke....
Ali od KVCrew nema nista... :(
Ipak su njihove zurke u IBar basti pretprosle godine bile CUDO!!!
To je tačno, bile su fine žurke, ali šta ćeš tokom proleća, jeseni i zime? Da čamiš u kući? Ja ne bih.
Fanatic_Kv
30.11.2005., 14:15
Ma jok! Izlazi se ovako svakog vikenda... Ali samo kazem ona meste koja cu da pamtim.... i zurke takodje.... pored Ibar Baste odlicne su bile zurke i kod "cvika" u ribnici.... a za te zurke je bila odgovorna ista ekipa KVCrew!
bebidoll
07.12.2005., 05:44
da, da....zurke, proslog leta u ibar basti su bile neopisive!!! ali ovog leta nisu valjale :(
oh well, life goes on.....
@ filip:......pharaon je kao stari 'm'.....sorry, zar nisi primetio??....i sta se odmah bunis mojim misljenjem?? najbolje mesto za izlazak u kvu ne cine par bednih diskoteka koje ima grad.......vec....baste...eto tu je ubedljivo najbolje.....
sedis dokle hoces, uzivas, pijes.....druzis se....ne preznajas se i ne gazi te niko.....
Fanatic_Kv
07.12.2005., 10:51
da, da....zurke, proslog leta u ibar basti su bile neopisive!!! ali ovog leta nisu valjale :(
oh well, life goes on.....
@ filip:......pharaon je kao stari 'm'.....sorry, zar nisi primetio??....i sta se odmah bunis mojim misljenjem?? najbolje mesto za izlazak u kvu ne cine par bednih diskoteka koje ima grad.......vec....baste...eto tu je ubedljivo najbolje.....
sedis dokle hoces, uzivas, pijes.....druzis se....ne preznajas se i ne gazi te niko.....
Da tu moram da se slozim a sta da radimo sad zimi....kafici su puni jos od 9 sati o nema mesta da se glava promoli a kamoli da se sedne! Cutis i Trpis
Majesty Of The Nightsky
07.12.2005., 11:34
Bedak...
Ako hoces neki aktivni provod, u Faraonu mozes da se ugusis...
Ako hoces da sedis s prijateljima da caskas, onda se opet gusis, muzika je cesto preglasna po kaficima i ne mozes normalno da razgovaras....
Da ne pominjem mesta tipa LaCosta (ili kako vec) gde se skupljaju matorci :roll:
Ne postoji neko mirno mesto, sa tihom muzikom, za zimska cavrljanja kao sto je bio Jazz..
sad but true
morphea
07.12.2005., 16:24
ne moj Lolo, molim te da me podsecjash, josh ga nisam prebolela, a faraon nije toliko losh, bitno je da ima svirki :)
Majesty Of The Nightsky
08.12.2005., 10:41
Znam....
Ja ga nikada necu preboleti....
Faraon je super kada ima svirki....
Jednom sam otisla na neku trance zurku i lepo sam se provela, ali ljudi su se bukvalno gusili i gurali i topili i ja sam morala da izlazim napolje da disem!!
Fanatic_Kv
08.12.2005., 10:57
Znam....
Ja ga nikada necu preboleti....
Faraon je super kada ima svirki....
Jednom sam otisla na neku trance zurku i lepo sam se provela, ali ljudi su se bukvalno gusili i gurali i topili i ja sam morala da izlazim napolje da disem!!
e pa cisto onako informativno trance zurki u PH nece biti negde do sredine januara....
Majesty Of The Nightsky
08.12.2005., 19:56
Meh....steta...
Ceo januar i ferbuar cu negde da putujem...
Da zaboravim malo Kv, heh, he....
shta ti je to loshe ima dobrog provoda i van KV-a a ne samo ovde ,eh,kad chu ja da se vratim u KV:rolleyes:
misanthropia
17.12.2005., 11:47
ja cu u faraon da odem kad bude bio dnb
kako je kod vas u kraljevu
guitarrr_babe
17.12.2005., 21:16
Cula sam da je ponedeljkom ekstra. Lazu li ljudi (sto za lafa kazu, da se misa i najmanje boji... oprostite, malopre sam tumacila sestri Njegosa, pa sam pod utiskom) ? Kako je? Mislim, uvericu se ja koliko preksutra, ali rekoh da pitam rezidente.
morphea
18.12.2005., 09:51
ma ksenija svirka je super, svira cezar, grupu znash, a vokal je borko :)
guitarrr_babe
18.12.2005., 19:08
jesu oni svirali na Hitu dvestadvojke negde u martu?
I usput, ko je ta ekstra riba u tvom avataru?
misanthropia
19.12.2005., 21:37
svirali su na hitu i sranje su zhestoko...tj svi su sranje sem borka
:)
morphea
20.12.2005., 20:50
zato shto ih najverovatnije ne poznajesh, a ksenija, je'l da da je ekstra maca :P
Fanatic_Kv
21.12.2005., 10:29
maca? ili tigrica????
Fanatic_Kv
26.12.2005., 12:15
YEY!!!! Trance u PHARAONU posle mesec dana.....
ufffff kako je bilo dobro!
morphea
26.12.2005., 15:48
mozhesh li molim te dati sliku da te vidimo? ne znam ko si, ni koje si godishte, a najverovatnije te znam, makar iz vidjenja...
Fanatic_Kv
27.12.2005., 00:17
Pa evo ja sam Alexandar i 88 sam godiste... Idem u ekonomsku a ako si bila sinoc na trance-u mora da si primetila jednog decka u army-pantalonama (bele maskirne ''lone)! E to sam ja!
P.S. Jel to vas ima vishe?
guitarrr_babe
27.12.2005., 14:41
Ne da je ekstra maca nego sam se totalno nalozila :)))
morphea
27.12.2005., 21:07
Pa evo ja sam Alexandar i 88 sam godiste... Idem u ekonomsku a ako si bila sinoc na trance-u mora da si primetila jednog decka u army-pantalonama (bele maskirne ''lone)! E to sam ja!
P.S. Jel to vas ima vishe? nisam bila na trensu, u faraonu sam samo ponedeljkom i sredom, ne svaki naravno i ja sam jedna ali sam primetila da te ni drugi ne znaju:P
poz:)
morphea
27.12.2005., 21:07
Ne da je ekstra maca nego sam se totalno nalozila :))) i ja sam :P
Fanatic_Kv
27.12.2005., 23:39
ali sam primetila da te ni drugi ne znaju:P
poz:)
A koji su to "drugi"?
morphea
28.12.2005., 20:13
ovde na forumu, koji drugi bi bili :lol: ili ja samo za sve poslednja saznam
Fanatic_Kv
29.12.2005., 00:32
pa dobo po broju vasih postova vidim da se vecina vec odomacila ovde!
morphea
29.12.2005., 14:28
i ti cjesh josh malo :P
misanthropia
29.12.2005., 21:33
ccc lol
Fanatic_Kv
30.12.2005., 00:53
i ti cjesh josh malo :P
uclanjena si mesec dana pre mene i vec si nabacila 3000+ postova!
na kojim temama si ispucala toliko postova>
misanthropia
30.12.2005., 12:50
hahahah to se zove besposlicharenje...
guitarrr_babe
31.12.2005., 00:04
forum-zavisnost, eto to je... nema, ko krene da "krstari", nek mu je sam Bog u pomoći... povratka nema!!!
:D
Najbolji lokal u kv je "zlatno burence"
Dali neko moze da mi objasni gde se nalazi FARAON
Filip_Kraljevo
31.12.2005., 14:44
Dali neko moze da mi objasni gde se nalazi FARAON
Bivši Kazino Bar, pored pozorišta
Toplice Milana 1 :)
Filip_Kraljevo
31.12.2005., 14:48
E, oni su stvarno šašavi. Juče su ga okitili: jelka, one sijaličice, Gajo je imao kao neko opušteno odelo (u fazonu otkčeno), a muzika je bila najbolja od možda pre mesec dana!
Extra!
Ko nije išao nek se kaje!
Uglavnom, ja večeras idem u KVart, ako neko ide u Faraon neka se lepo provede, ja ovde sigurno hoću! Pozzz, narode Kraljevači i SREĆNA NOVA 2006!!!!!
Fanatic_Kv
01.01.2006., 19:38
Pa ljudi srecna vam NOVa 2006... Zelim vam jos puno postova itd...
P.S. U KvArtu je bilo EXTRA!!!!!!
Serijski_Ubica
01.01.2006., 21:02
Ah, blago vama kad ste se tako extra proveli... Ja sam se proveo UZASNO ! Truba od zurke...
bebidoll
01.01.2006., 22:22
je 'l video neko mirka u pharaonu?? thehehehe :)
happy new yr
Filip_Kraljevo
02.01.2006., 15:56
je 'l video neko mirka u pharaonu?? thehehehe :)
happy new yr
Ako misliš na doček, bio je u KVartu...
Fanatic_Kv
02.01.2006., 23:43
Ljudi pa daj da cujem utiske..
jer propala neka zurka?
do kad su "prezivele" zurke u nasem skromnom gradicu? Cija je trajala najduze a cija je "pukla" prevremeno? Cuo sam da u Kv-u za novu NIGDE nije bilo tuca! Za svaku pohvalu! :D
Serijski_Ubica
03.01.2006., 01:12
E pa ja sam bio na propaloj zurci sa propalim metalcima, sprzenim pojachalom i zvuchnom, radnichkim pivom i samo jednom flashom Pelinkovca !!!!! .... a ostao sam do sest ujutru.... I sprechio sam da se dva najbolja ortaka pokolju :)
bebidoll
03.01.2006., 02:05
Ako misliš na doček, bio je u KVartu...
stvarno?...je 'l pricamo o istome mirku :) ahaha.... vucetic??
Filip_Kraljevo
11.01.2006., 02:16
stvarno?...je 'l pricamo o istome mirku :) ahaha.... vucetic??
NE :(
Filip_Kraljevo
11.01.2006., 02:19
A, što se tiče propadanja žurki znam da je baš u Faraonu trajala duže od 4h, a svuda (KVart, IV k.b., Underground, Dom Društvenih) su prekinuli u 4h ybog murije!!!
Fanatic_Kv
11.01.2006., 03:34
koliko sam ja cuo u KvArtu je zurka trajala do pola 5... (ne mogu da potvrdim posto sam oko 4 i 10 otisao u Renome na klopu pa kuci) a sad za ostalo ne znam.. nego ljudi Koliko ce da bude ulaz za Srpsku po lokalima (sorry diskotekama) Pharaon, M ???
svaka cast DJ Gayu!!! extra pusta muzz. jedini problem kod pharaona jeste guzva, ne moze ni da se normalno stane, a o igranju i da ne pricam!!! MOra veci prostor za dikoteku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Warlord
09.02.2006., 14:56
J*bem ti grad i narod kad je onakvo mesto najbolje.
Majesty Of The Nightsky
09.02.2006., 16:55
Je*i koliko hoces...
Faraon ima super prostor za svirke. Meni je sredom uvek bilo ok. Sto se ostalih zurki tice njih ne posecujem, ali ovako je stvarno ok mesto.... Malo je klosarski kada nema fensera :razz:
Milica BG
10.02.2006., 00:09
celavi, nemoj da se nerviras... mada delim tvoje misljenje...
J*bem ti grad i narod kad je onakvo mesto najbolje.
Couldn't agree more...
Couldn't agree more...
Nikada nisam krochila tamo, tako da ne mogu da sudim :?
Nisam ni ja, ali dovoljno mi je da vidim gomilu debila koji cekaju ispred da ih puste, i da skapiram da je sr,anje
Nisam ni ja, ali dovoljno mi je da vidim gomilu debila koji cekaju ispred da ih puste, i da skapiram da je sr,anje
Nema nama nishta bez OPPOSITE-a :?
Alo bwe kome ti kazes debili, tih *** sto si ti pametan_a kad ti na osnovu cekanju sudis kakav je provod dole u pharaonu!!!!!
Nemoj da *****s vise i da pricas kako su ljudi koji idu u pharaon debili, jer i na ovom forumu ima ljudi koji silaze dole, a kad vec kazes da je sranje, sidji jednom dole i videces da li je sranje ili ne!!!!!!!
A ta mesta na koja ti izlazis zapitaj se da li je tu sranje ili ne, i da li su tu najveci debili i klosari!!!!
Ne podcenjuj ljude na osnovu cekanja u red, kad vec ne znas ni sto se ceka!!!!!
e ovako se iznerviram haos....... kad neko zna samo da ***** i ***** kao npr. apache a nema pojma o cemu se radi!!!!!!!!!!!
guitarrr_babe
13.02.2006., 12:17
:roll:
opet hejter...
Alo bwe kome ti kazes debili, tih *** sto si ti pametan_a kad ti na osnovu cekanju sudis kakav je provod dole u pharaonu!!!!!
Nemoj da *****s vise i da pricas kako su ljudi koji idu u pharaon debili, jer i na ovom forumu ima ljudi koji silaze dole, a kad vec kazes da je sranje, sidji jednom dole i videces da li je sranje ili ne!!!!!!!
A ta mesta na koja ti izlazis zapitaj se da li je tu sranje ili ne, i da li su tu najveci debili i klosari!!!!
Ne podcenjuj ljude na osnovu cekanja u red, kad vec ne znas ni sto se ceka!!!!!
e ovako se iznerviram haos....... kad neko zna samo da ***** i ***** kao npr. apache a nema pojma o cemu se radi!!!!!!!!!!!
Dovoljno je da vidis nekoga pa da znas da li je debil ili ne, a kada vidis dvadeset budjavih fensera kako se smrzavaju po tri sata u nadi da ce ih pustiti negde, znaci da je to mesto jedno veliko SR**E
A dole ne bih sisla vreovatno ni da mi zivot zavisi od toga.
A uvek glasam za klosare, pre nego za debile!!!
Warlord
13.02.2006., 16:12
Je*i koliko hoces...
Faraon ima super prostor za svirke. Meni je sredom uvek bilo ok. Sto se ostalih zurki tice njih ne posecujem, ali ovako je stvarno ok mesto.... Malo je klosarski kada nema fensera :razz:
Naravno da je klosarski.
Dovoljno je da vidis nekoga pa da znas da li je debil ili ne, a kada vidis dvadeset budjavih fensera kako se smrzavaju po tri sata u nadi da ce ih pustiti negde, znaci da je to mesto jedno veliko SR**E
A dole ne bih sisla vreovatno ni da mi zivot zavisi od toga.
A uvek glasam za klosare, pre nego za debile!!!
Pa ti si debil, a izgleda i klosar
Jako inteligentan odgovor...
Jako inteligentan odgovor...
Nova svadja na pomolu :-(
guitarrr_babe
13.02.2006., 22:05
avaj, ovaj svet je pun ljudi kojima je pun ku*ac ovog sveta...
guitarrr_babe
13.02.2006., 22:07
e, faraon se in fact na engleskom pise "pharaoh"
znaci, gazda ne zna spelling...
Nova svadja na pomolu :-(
Stavrno ne znam sta je vise ovim ljudima...
Kao da svi ovde dolaze da se svadjaju i da se prave, naglasavam, prave pametni.
Valjda su to neke frustracije, ko zna...
Milica BG
14.02.2006., 02:24
sledeci put kad dodjem u kv cu definitvno posetiti doticno mesto, tek da znam o cemu se toliko prica i da li mesto zasluzuje tolike pohvale a i pokude ;-)
tek da ne bih pricala o necemu sto ne znam, tako kaze mina...
mada unapred znam sta cu naci dole... ali ajde, nije mi tesko, samo ne znam ko ce mi praviti drustvo u toj avanturi :-)
Milica BG
14.02.2006., 02:26
e da, celavi nemoj da mi skaces po glavi zbog ovoga sto sam rekla, znam sve sta ces da mi kazes i sve ja to znam ali me neces odgovoriti :-) :-) :-)
ja sam zena avanturista!
Warlord
14.02.2006., 18:37
Ti ocigledno imas problema sa komunikacijom, a jos si i nervozna. Ja te, ni u jednom trenutku, nisam napao, pomenuo ili ti se pak obratio (komentarisao sam mesto koje se zove Faraon), a to sto si se ti osetila prozvanom i sto se identifikujes sa necim takvim, to je tvoj problem i nemoj ovde da ga lecis. Na kraju krajeva, svojim tumacenjem moje poruke kao i odgovorom na nju, dovoljno si rekla o sebi. To sto ja lose mislim o Faraonu, ne znaci da imam nesto protiv tebe, ko god da si, a ti, ocigledno imas zelju da tako bude.
Samo jos jedno pitanje: Po cemu to izgleda da sam klosar?
Warlord
14.02.2006., 18:41
e da, celavi nemoj da mi skaces po glavi zbog ovoga sto sam rekla, znam sve sta ces da mi kazes i sve ja to znam ali me neces odgovoriti :-) :-) :-)
ja sam zena avanturista!
Celavi je rek'o da bi on is'o sa tobom.
Ti ocigledno imas problema sa komunikacijom, a jos si i nervozna. Ja te, ni u jednom trenutku, nisam napao, pomenuo ili ti se pak obratio (komentarisao sam mesto koje se zove Faraon), a to sto si se ti osetila prozvanom i sto se identifikujes sa necim takvim, to je tvoj problem i nemoj ovde da ga lecis. Na kraju krajeva, svojim tumacenjem moje poruke kao i odgovorom na nju, dovoljno si rekla o sebi. To sto ja lose mislim o Faraonu, ne znaci da imam nesto protiv tebe, ko god da si, a ti, ocigledno imas zelju da tako bude.
To je bilo upuceno meni, a ne tebi
Celavi je rek'o da bi on is'o sa tobom.
Ne bi valjda http://geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike6/1.gif
Warlord
14.02.2006., 18:54
Ne bi valjda http://geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike6/1.gif
Da, ali u formi svog avatara.
Jel kapiras?
TOOOOO!!!!!!
E, ti si moj covek!
Ma znam da ti mene ne bi izneverio!
A Milica Bg hoce da postane fenserka, da bi se svidela muzu http://geocities.com/smajliji/Smajliji/COOL/Slike6/10.gif
voodooman
14.02.2006., 21:41
Najbolje zurke su bile u Ibar basti
Milica BG
15.02.2006., 01:57
ajd ovako, celavi ti svoje slemce na glavu, toljagu u ruku pa idemo... samo da namestim vampirske zube i namacam crni karmin :-)
joj, mislim da bi se moj muceni muz jako protivio tome, a posto znam da moja ana povremeno ide tamo onda znam da je teritorija sigurna za mene :-)
a sto posto znam koliko ona mrzi fensi mesta, njenom sudu verujem
Warlord
16.02.2006., 10:18
To je bilo upuceno meni, a ne tebi
Ko dira moj unity, dira i mene, a i lepo sam joj objasnio. Slobodno iskopiraj i stavi kao svoj odgovor.
bebidoll
16.02.2006., 15:23
slazem se!!! :)
e ajde ovako sad me iskulirajte, ja uopste nisam nervozna, niti imam problema sa komunikacijom, ne znas me zato ne pisi nesto sto nije tacno!!!!!!!!
Druga stvar, ja se tebi uopste nisam obratila, niti sam te napala, zato me batali jer ja nemam nista sa tobom!!!!
Dalje ja nemam nikakav problem i stvarno ne znam KO SE OVDE KOME PRVO OBRATIO, da li ti meni ili ja tebi.
JA sam samo htela da kazem jednu stvar, da apache(alapaca.. hahah) nema pravo da prica da je iko debil, ipak takva misljenja treba da zadrzi za sebe, a nemam nista protiv vas dvoje, jednostavno me ne zanimate, i uopste vise necu da diskutujem o tome da li je neko klosar ili debil !!!!!
P.S. Ne kazem da imas lose misljenje o meni, jer me i ne znas!!! I jos nesto zasmisli warlord da je tebi po nekom osnovu neko rekao da si debil, sta bi ti rekao na to , iskulirao bi a? Ne bi sigurno i zato apache nema pravo da kaze o svim onim ljudima koji cekaju ispred faraona da su debili!!!
JA sam samo htela da kazem jednu stvar, da apache(alapaca.. hahah) nema pravo da prica da je iko debil, ipak takva misljenja treba da zadrzi za sebe, a nemam nista protiv vas dvoje, jednostavno me ne zanimate, i uopste vise necu da diskutujem o tome da li je neko klosar ili debil !!!!!
To sto si se ti prepoznala u tome sto sam ja rekla da su ljudi koji pripadaju odredjenoj grupaciji debili, nije ni najmanje moj problem, i nije bilo nikome licno upuceno, a ponajmanje tebi.
Dakle, to sto je tebe to pogodilo, ponavljam samo je tvoj problem.
A o tome da li cu ja svoje misljenje da iskazujem ili da ga drzim za sebe, ne treba ni ne mozes ti da odlucujes. I da na to imam pravo!!!
Kao i uvek govorim ono sto mislim i stojim iza toga.
A inace, ne znam kako drugacije nazvati ljude koji su u stanju da po pola sata pa i vise cekaju na ulici, i guraju se da ih puste u diskoteku. Entuzijansti? I don't think so....
pozitivnonegativna
21.02.2006., 00:25
pa i nije da nema mesta za izlaske..ako pogledate u odnosu na okolne gradove tipa :uzice,chachak,gornji milanovac,novi pazar,rashka...kraljevo ima najbolji nocni zhivot...jedino kg u okolini prednjachi...a stalno neshto kukate
Milica BG
21.02.2006., 01:08
konacno neko!!!!
i ja isto mislim, i ceo zivot mislim da ipak imamo malo srece sto smo rodjeni u kv-u, uvek ima gore...
mogli smo da se rodimo u nekoj americkoj vukojebini kao one kasabe koje majkl mur snima... pa da se svi poubijamo od besmisla...
pod utiskom sam, gledala film sinoc na cinemaniji :-)
Warlord
23.02.2006., 13:56
e ajde ovako sad me iskulirajte....
Ok, mislio sam da je ono bilo upuceno meni, pa sam se zajeb'o. Samo se vi koljite, a sto se tice faraona, posto je to tema: pri istom sam misljenju.
E_X_I_T_O_V_K_A
23.02.2006., 14:05
Izbor i nije bas neki za izlaske.....pa ono.....Mada,muzika im je ok...
Milica BG
23.02.2006., 15:15
uh, jedva cekam, sutra dolazim u kv pa cu da vidim o cemu toliko pricate....
marjanac
24.02.2006., 21:27
Mesto nije toliko extra vec je poseceno samo od strane generacija 88 do 86 (ima izuzetaka). Svi se uglavnom poznaju i zbog toga cini neku OK atmosferu.
Mesto nije toliko extra vec je poseceno samo od strane generacija 88 do 86 (ima izuzetaka). Svi se uglavnom poznaju i zbog toga cini neku OK atmosferu.
O.K. 'Ajd' sad trk na spavanje, za dva dana cheka te (vas) snimanje, stoga nema izlazaka. :razz:
marjanac
24.02.2006., 22:03
No Choice. :)
Milica BG
25.02.2006., 21:45
aaaaa. sad znam koji si :-)
marjanac, zar generacija 86 nije vec zapalila iz kv-a?
marjanac
26.02.2006., 08:55
Ocigledno me neznas. :) Ja sam generacija 87. Idem u ekonomsku.
Ocigledno me neznas. :) Ja sam generacija 87. Idem u ekonomsku.
haha, e marjanac marjanac vidi se da ides u ekonomsku... ne znas se pise ODVOJENOO
haha, e marjanac marjanac vidi se da ides u ekonomsku... ne znas se pise ODVOJENOO
Ochigledno ga ne znash. Taj je prvoklasan igrach americhkog fuzbala u Kraljevu, tako da vishe voli da ispred sebe ima zbijen zig sachinjen od igracha sopstvenog kluba nego hlepche da jede, pa sve redom sastavlja :razz:
Milica BG
27.02.2006., 02:06
uuups, ondak sam te pobrkala sa nekim, ucinilo mi se :-)
oprosti mi :-)
@kvmina
a zar je pismenost odlika iskljucivo gimnazijalaca pa su svi ekonomci nepismeni? i u gimnaziji ih je gomila nepismenih...
c,c,c predrasude... tako se ne zbijaju sale, to malo vredja
Majesty Of The Nightsky
01.03.2006., 17:30
Caos Ficko,*****s ko po obicaju
uuups, ondak sam te pobrkala sa nekim, ucinilo mi se :-)
oprosti mi :-)
@kvmina
a zar je pismenost odlika iskljucivo gimnazijalaca pa su svi ekonomci nepismeni? i u gimnaziji ih je gomila nepismenih...
c,c,c predrasude... tako se ne zbijaju sale, to malo vredja
Zezala sam se Mico :D a ja nikoga ne vredjam, i nije bitno ko u koju skolu ideee , ali mora da se zna sta se pise odvojeno a sta ne, to je osnovno znanje !!!
Milica BG
02.03.2006., 13:11
Zezala sam se Mico :D a ja nikoga ne vredjam, i nije bitno ko u koju skolu ideee , ali mora da se zna sta se pise odvojeno a sta ne, to je osnovno znanje !!!
ma ok ;)
ali to nije bitno ovde, valjda... sem ako ne znas marjanca pa ga malko zezas... ;)
sve i svasta je osnovno znanje pa sam skoro na tv-u videla, a mozda si i ti ono muceno dete iz neke beogradske skole koje kaze da su partizani bili dobri i borili se protiv turaka a cetnici su valjda bili zli, uglavnom :D :D :D a dete je tu negde kraj osnovne...
hugububu
06.03.2006., 10:04
Ma kakav vas PHAraon,tamo mozes samo da udjes i odma izadjes i to ti je to,nema mesta ni da se bacas(igras)stojis kao budala u mestu i drmas glavu,i TO MI DISKOTEKA,hahahaha katastrofa
Enter_the_dragon
06.03.2006., 17:35
ma ok ;)
ali to nije bitno ovde, valjda... sem ako ne znas marjanca pa ga malko zezas... ;)
sve i svasta je osnovno znanje pa sam skoro na tv-u videla, a mozda si i ti ono muceno dete iz neke beogradske skole koje kaze da su partizani bili dobri i borili se protiv turaka a cetnici su valjda bili zli, uglavnom :D :D :D a dete je tu negde kraj osnovne...
To dete (zhensko) je prvi razred srednje medicinske shkole u Bg-u. Shto se tiche srednjeg obrazovanja najvishe bih paljbe osuo po onoj iz gimn sa treceg sprata. Dovoljno je reci da su se na tom spratu svojevremeno shkolovali frizeri/frizerke...bedni li su :roll:
Milica BG
07.03.2006., 10:27
znaci zamalo sam bila u pravu...strasno, srednja skola...meni su takve stvari mnogo strasne
mnogo nepismene dece u srbiji
doduse mene je jedan kolega sa faxa pre dva dana pitao:
"aha, ti si iz kraljeva...a sta ono bese ima tamo poznato, ne mogu da se setim..." a lik nema poooojma ni da postoji kraljevo ocigledno... ja mu pomenem banje, goc, zicu i mislim da je jedino zicu prepoznao :) eh, beogradjani...
Warlord
07.03.2006., 15:07
To dete (zhensko) je prvi razred srednje medicinske shkole u Bg-u. Shto se tiche srednjeg obrazovanja najvishe bih paljbe osuo po onoj iz gimn sa treceg sprata. Dovoljno je reci da su se na tom spratu svojevremeno shkolovali frizeri/frizerke...bedni li su :roll:
Bas su se sjebali. Malo je falilo da ukinu opsti smer, ponos i diku med. skole u Kraljevu i onda su ostavili jedno utesno odeljenje opsteg smera. Bar se nadam da tamo svi znaju ko su bili partizani, a ko cetnici.
znaci zamalo sam bila u pravu...strasno, srednja skola...meni su takve stvari mnogo strasne
mnogo nepismene dece u srbiji
doduse mene je jedan kolega sa faxa pre dva dana pitao:
"aha, ti si iz kraljeva...a sta ono bese ima tamo poznato, ne mogu da se setim..." a lik nema poooojma ni da postoji kraljevo ocigledno... ja mu pomenem banje, goc, zicu i mislim da je jedino zicu prepoznao :) eh, beogradjani...
Beogradjani su ti neshto poput amera. Za svoje znaju, za tudje ih bash briga. :lol:
guitarrr_babe
07.03.2006., 18:18
nisam ni za to sigurna!!!
idemo tako jednog dana na pljeske kod bajlonijeve pijace i mlatimo se tuda, i ja konstatujem fantasticnu staru zgradu i odusevim se i nemam pojma sta je, i pitam svoje ortakinje koje tuda svakog dana idu pesice u skolu (Prvu BG, inace) koja je to zgrada. i one je konstatuju po PRVI PUT. znate sta se ispostavilo da je ta zgrada? bitef!
osim toga, niko od beogradjana koje ja znam nije znao da u pecini kod platoa vec 3 god ili vise imaju slatke kokice. ni za brzu kinesku hranu tu na trgu (***, skoro su je premestili negde)
ne znaju BGdjani gotovo nista, ni o BGu ni inace...
Znaju ono shto ih interesuje, a ono shto ih ne interesuje, po njima, nije ni vredno da se zna. :razz:
Milica BG
07.03.2006., 20:00
ma dalje od svoje ulice ne znaju, pogotovu dorcolci...
zive samo za dorcol :D
Ma da bwe, u pravu si, dorcolci zive samo za dorcol i nista drugo i ne znaju!!!!!
Warlord
10.03.2006., 16:35
osim toga, niko od beogradjana koje ja znam nije znao da u pecini kod platoa vec 3 god ili vise imaju slatke kokice. ni za brzu kinesku hranu tu na trgu (***, skoro su je premestili negde)
Sa cime vih vise volis (slatke kokice)? Za kinesku brzu hranu ne znam, al' znam za izraelsku.
guitarrr_babe
11.03.2006., 15:08
sa cokoladom, definitivno (najboje je kad onako krene malo da se hladi i postane sva lepljiva i onda se zamazem kao cigance i nece niko da se druzi sa mnom, posebno moja sasvim strejt sestra koja mi zato ne da da jedem kokice kad je ona tu)
karamela je bezukusna, voce je previse slatko i previse kiselo. ti?
jel izraelska tamo kad krenes od st.doma karaburma ka bulevaru?
kineska se valjda preselila nize, kod bajlonija. samo, nisam ih jos uvek pronasla :(
Milica BG
11.03.2006., 23:21
jes, mali izrael u ruzveltovoj :)
probala sam vockaste kokice, zanimljivo, jes malo vise kiselo al moze da prodje...
ljudi, tema je PHARAON-NAJBOLJE MESTO U KV!!!
PHARAON?
Kako za koga!
Za mene je bolji LONDON (drzi moj drug)
Exit.
Biznis,
Status.
Nikad krochila unutra!
Nikad krochila unutra!
A i sta ces unutra!
Najstariji imaju 14 godina!
xe xe xe...
Bolje da se tu otvorila decija igraonica.
Idi u London.
Tamo je dobro.
Disco_Stu
20.03.2006., 00:23
14?
Dečko, pomešao si nešto. To je M!!! PoZ!
14?
Dečko, pomešao si nešto. To je M!!! PoZ!
Nisam pomesao.
Pharaon!
Klinci i Klinceze!
Satro diskoteka!
Lokal od 12 kvadrata.
xe xe xe
Disco_Stu
20.03.2006., 00:31
Malo jeste, ali ''čika'' Balta pušta samo one od 17god. pa naviše. Retko ko ovako prođe i to samo ako izgleda starije...
Malo jeste, ali ''čika'' Balta pušta samo one od 17god. pa naviše. Retko ko ovako prođe i to samo ako izgleda starije...
Ma ajde ne zezaj keve ti.
kakav Pharaon?
Ko trafika.
Najbolji lokal je LONDON,
(najmoderniji)
ebiga sada je folk music ali mislim da ce biti diskoteka kada Shiki prosiri i podrum.
p.s. (tako mi je bar rekao)
Milica BG
20.03.2006., 19:35
e brate bolji vic nisam cula, ahahahahaha...pusta samo iznad 17 ahahahahaha
ma daaaaaaaaj, samo slep ne vidi kolko godinica imaju ta deca....
Mada, ruku na srce, i danashnji klinci izgledaju mnoooogo starije :?
xe xe xe.
Obdaniste!
Disko-trafika.
Pempars dikoteka.
xe xe xe
xi xi xi
xo xo xo
PAMPERS diskoteka!
10X
e daj molim te, ja izlazim i u pharaon i u london!!!!!!!
u pharaonu uopste nisu klinci, nemoj tako FRCI da mlatis kad ne znas!!!!!!!!!!!
a sto se tice londona, pogledaj malo kako se ljudi tamo ponasaju i oblace(cast izuzecima,kojih je vrlooo malo), to su koznjaci, uvucene kosulje u farmerke- do vrata zategnuto, zatim trenerke sa cipelama!!!!!!!!!DAJ MOLIM TE!!!!!!
a u pharaonu ulaze samo oni za koje balta smatra da su stariji (od 17 pa nadalje)...aha kako ti kazes, da ulaze klinci to uopste nije tacno,mozda udje neka od 15-16 koja je maximala skockana!Inace balta zna tacno ko koliko ima godina, mozda mu se neka provuce!!!!!
a sto se tice prostora u pharaonu, tu si u pravu, mesto je veoma malo!!!!!!!
e daj molim te, ja izlazim i u pharaon i u london!!!!!!!
u pharaonu uopste nisu klinci, nemoj tako FRCI da mlatis kad ne znas!!!!!!!!!!!
a sto se tice londona, pogledaj malo kako se ljudi tamo ponasaju i oblace(cast izuzecima,kojih je vrlooo malo), to su koznjaci, uvucene kosulje u farmerke- do vrata zategnuto, zatim trenerke sa cipelama!!!!!!!!!DAJ MOLIM TE!!!!!!
a u pharaonu ulaze samo oni za koje balta smatra da su stariji (od 17 pa nadalje)...aha kako ti kazes, da ulaze klinci to uopste nije tacno,mozda udje neka od 15-16 koja je maximala skockana!Inace balta zna tacno ko koliko ima godina, mozda mu se neka provuce!!!!!
a sto se tice prostora u pharaonu, tu si u pravu, mesto je veoma malo!!!!!!!
Sta?
Pa zar hoces da uporedjujes London i Pharaon?
Kao prvo,
London je sasvim ok,
ja ne obracam paznju kako je ko obucen ali kada sam god bio tamo lepo sam se proveo
meni je vazno da je atmosfera opustena a u londonu je atmosfera uvek opustena i super
je zezanje.
Barem meni.
A sada ko izlazi tamo to je druga prica,
ima ih svakakvih ali u tome i jeste poenta.
Sada ako si ti vise za one nabedjene tipove (stalno ljuti) i namontirane(kicaste) ribice
onda je to tvoja stvar.
A drugo Pharaon je diskoteka za DECU!
Ja imam 27 godina i samo sam jednom bio u Pharaonu,
osecao sam se kao antikvitet.
xe xe xe
Pozdrav
Milica BG
22.03.2006., 12:42
bas sam to htela da kazem :)
mina, mi smo ipak malo stariji, pa nam svi vi dodjete klinci ;)
a ako se provuce jedna onda se provuku i dve namontirane klinke, koja je razlika?
to ti je kao u kst-u, kazu ne pustaju klince i one koji nisu studenti al klub opet pun :D
Pa ti sa 27 godina i nemas sta da trazis u pharaonu!
pozz za frci_ja i milicu_bg :)
Milica BG
23.03.2006., 12:41
pa ja nista i ne trazim tamo, samo zelim da lidim kako izgleda to mesto...
a sta mislis mina, gde bi mi trebali da trazimo nesto? gde je nama mesto?
pa ja nista i ne trazim tamo, samo zelim da lidim kako izgleda to mesto...
a sta mislis mina, gde bi mi trebali da trazimo nesto? gde je nama mesto?
Ma pusti Minu.
Ne zna ona o cemu ti govorish.
xe xe xe.
Najbolje da izlazimo u pampers diskoteku.
Sve moj do mojega.
xe xe xe
Pa ti sa 27 godina i nemas sta da trazis u pharaonu!
pozz za frci_ja i milicu_bg :)
Pa i dam imam shta da trazim ne bih tamo ishao.
Jednostavno mi se ne svidja.
Kapirash zar ne.
Milica BG
23.03.2006., 20:09
mozda i zna... nikad se ne zna... zato i pitam
ja inace nisam tip za diskoteke... vise sam za kst diskoteku ;)
Dawko Minic
24.03.2006., 15:40
kst je *****.
Dawko Minic
24.03.2006., 15:40
hahahahahhahahaha cenzura hahahhahahha
jebeni modovi hahaha
Zanima me kakvo je vase misljenje o kaficima, diskotekama, pivnicama... u Kraljevu, koja su najbolja mesta za izlaske (kako nocne tako i dnevne) sta vam se dopada a sta ne, sta biste promenili i ostalo. Bilo bi interesantno da cujemo sta vama nedostaje u Kraljevu. Ako imate neki originalan predlog ili zelju.. da cujemo
bebidoll
27.11.2006., 23:49
prosla sam pola sveta sa svojih 20 godina.....i meni je super u kvu,nije ni cudo sto dolazim iz toronta da provedem celo leto tu. jeste, da neki dani umeju da budu dosadni, ali to sve zavisi od mog raspolozenja (da ne kazem pms-a). anyway, takodje zavisi od drustva kakav ce provod da bude.....bilo night or day.....muzike, i koktela :D ako treba, mogu celu noc da provedem u SQ. then again, volim svuda po malo da svrljam.....ma u kvu je super provod, gde god da si, mozes da se opustis...barem je tako kod mene....
+++++++++++++++ za KV
&
+++++++++++++++ za BG
&
+++++++++++++++ za TORONTO.....itd, itd, itd
recepcionerka
28.11.2006., 17:59
ja konkretno najvise vremena provodim u pasazu,jeste da je kafana,da ima brdjana i seljacina ali tamo mi je nekako najopustenije!
sada sam malo pocela da svlrljam i po akteru na gradskoj terasi!
usernamed
04.01.2008., 19:50
pustos i jad.
možda si upala u paralelnu dimenziju... ili si omašila put http://www.zwatla.com/emo/cool/207.gif
SENA FR
05.01.2008., 01:10
pustos i jad.
od 19.03.2004 godine, a imas samo 3 posta!!!!
e ako si se jos tad uclanio zbog samo ova 3 posta, a i ove teme...!
To puno znaci, bar meni, ali ne pomisljaj da mi nesto smeta, ali
je transparentno.
hostelkv
10.01.2008., 06:17
ja konkretno najvise vremena provodim u pasazu,jeste da je kafana,da ima brdjana i seljacina ali tamo mi je nekako najopustenije!
sada sam malo pocela da svlrljam i po akteru na gradskoj terasi!
Pravo kazes dete...i koliko naplacujes na terasi?
ilicpetar
10.01.2008., 09:56
Ima gde da se izadje
samo para nema
chajkovski
10.01.2008., 10:05
da,da,i to sto kazes imenjace:)
usernamed
10.01.2008., 14:36
ma, i kad se ima para, nije to - to...
le_piaf*
17.01.2008., 17:10
...за стартовање малолетница
le_piaf*
17.01.2008., 17:14
цццццццццццццц
le_piaf*
17.01.2008., 17:17
KAFANA "KOD MIRE" U JUG BOGDANOVOJ PREKO PUTA "SUPER MARIO-a" JE NAJBOLJA KAFANA U GRADU>>TAMO MOZETE DA UZMETE MIKROFON I SAMI NA PEVATE!!!!(SAMO KAD SE ORKESTAR MALO NAPIJE::))))
Мира моја комшиница.А као финиш вечери је кад сви редом плешу са МИром
Vesela ćufta
17.01.2008., 17:43
Otužno...
guitarrr_babe
17.01.2008., 22:50
jeste, jeste :D
čajldhud, takoreći ;)
renovirani golub i atos. naravno. to se dalo zaključiti iz mojih postova.
chajkovski
17.01.2008., 23:31
Shana, splav kod Peleta-Atos, Golub, Skver, ....
SENA FR
17.01.2008., 23:43
joj taj splav(ako je to taj) nikad da odem tamo.
usernamed
18.01.2008., 02:08
kakva je ovo anketa, baby?
guitarrr_babe
18.01.2008., 08:38
neka matora. ne znam kako da je uklonim ;)
Vesela ćufta
18.01.2008., 10:46
Pa si opet napravila gemišt u kome nijedan post nema veze sa prethodnim
le_piaf*
18.01.2008., 12:34
Ми у КВ немамо кафану за мерак.Кад те остави девојка,кад мислиш да је све црно да одеш и да се убијеш са циганима и осталим градским барабама а све из староградску музикицу
usernamed
18.01.2008., 12:45
neka matora. ne znam kako da je uklonim ;)
čini mi se da bi ok bilo da diskutujemo o mestima za izlaske, ali ova ponuđena u anketi su mislim, stvarno... bolje briši, zaključavaj, edituj, menjaj nego da reklamiramo faraon i m i šta-ti-ja-znam...
Vesela ćufta
18.01.2008., 12:47
Svako rješenje je bolje od spajanja 5 tema u jednu bez glave i bez repa
le_piaf*
18.01.2008., 13:36
Неки да споје све теме које имају у последњих неколико годиница уназад немају заједно 500 постова
Mil00rad
18.01.2008., 13:40
U Ibar bašti su stalno izbijala s**nja,u Faraonu nema mesta za tako nešto!:DSinoć sam bio oko 1h,bilo je extra dok metalci nisu otišli(mislim na likove u klubu,ne na muzikante).Bilo je prazno kao nikad,moglo se komotno trčati po klubu.Zaboravio sam ime DJ-a,valjda je Cez ali sve u svemu mogao je malo da stiša,kad sam otišao kući pištalo mi u ušima do 3 sata.:)
guitarrr_babe
18.01.2008., 20:00
da li je zajednička ideja da se ova zaključa/obriše i otvori nova tema vezana za izlaske?
Vesela ćufta
18.01.2008., 20:02
Ne
.
.
.
usernamed
18.01.2008., 20:04
kako god, ja sam za... barem anketa da se makne... ako ništa...
Vesela ćufta
18.01.2008., 20:06
Anketa jes' tupavilo, k'o da je Kraljevo 3 kafića i "neka druga mesta"
usernamed
18.01.2008., 20:07
baš to... a mesta najgora... dobro, nisu baš najgora... za 12-godišnjake...
guitarrr_babe
18.01.2008., 20:11
dogovorite se šta da se radi, i to će se uraditi. kraj priče.
Vesela ćufta
18.01.2008., 20:14
A je l' može da se vrati kao što je bilo prije? Svaka tema za sebe, pa one najnepopularnije goni u p.m.
guitarrr_babe
18.01.2008., 20:19
ne može. ali ako je to predlog za ubuduće...
usernamed
18.01.2008., 20:27
ma, ne... najbolje je kad su slične teme spojene, pa opletemo po jednoj,,,, ja sam za to...
a ovo... neka ostane,.... teraj... možda se izrodi u nešto...
Vesela ćufta
18.01.2008., 20:28
Pa ono, malo je iščašeno između dva posta na jednu temu ubaciti treći na neku sasvim levu
usernamed
18.01.2008., 20:30
dobro, to tek kad se spoje... posle se uhoda i ide samo od sebe...
usernamed
18.01.2008., 20:30
uostalom uvek iznad posta piše Re: (naziv teme)
usernamed
18.01.2008., 20:32
nego... kad smo već tu... opet imamo manje od 32.000 postova... po koji put? nikako da preguramo tu brojku... šta se to dešava?
Vesela ćufta
18.01.2008., 20:32
Ipak je bezveze
usernamed
18.01.2008., 20:33
da prođe ova zima, pa da se pregazi bgd...
usernamed
18.01.2008., 20:34
što bezveze? znaš, ima puno tema na nekim tamo stranama koje niko ne otvara... ovako su slične na jednom mestu, pa ako neko želi da ih lista... sve mu je tu...
Vesela ćufta
18.01.2008., 20:40
Ako ih već niko ne otvara, lako ih je neprimetno obrisati
usernamed
18.01.2008., 20:43
ovde niko ne otvara ništa što nije na prvoj stranici...
a i šta je onda sa brojem postova?
SENA FR
18.01.2008., 23:54
Ako ih već niko ne otvara, lako ih je neprimetno obrisati
MNOGO LAKSE IH JE OBRISATI, NEGO DA TRAZIMO IGLU U PLASTU SENA,
ODNOSNO DA TRAZIMO ODGOVARAJUCE TEME U OVOM CIRKUSU.
SENA FR
18.01.2008., 23:56
ovde niko ne otvara ništa što nije na prvoj stranici...
a i šta je onda sa brojem postova?
Sta ce nekom neke? Svako vraca one koje ga privlace, a ti vratis po neke, pa se pitam odakle ih izvuce...
SENA FR
19.01.2008., 00:02
temu "najbolji lokal..."... bla, bla, bla... "Faraon"...bla,bla... "da li se drogirate" i njima slicne premestene,
treba izbrisati da ne smetaju, kako ne primecujete da zauzimaju mesta temama koje treba odmah da se vide?:confused::confused::confused:
Nadrealista
19.01.2008., 00:08
imaju veze sa Kraljevom...Mozes da postavis bilo kakvu temu samo da ima veze sa KV...Uzas.
SENA FR
19.01.2008., 00:12
Stvarno jeza da te uhvati od silnih premestenih i zakljucanih, sve to treba brisati.
usernamed
19.01.2008., 02:40
onda ja ne znam kakav je cilj i poenta foruma...? po vama bi trebalo da ostanu samo teme koje su vama interesantne... a šta je sa svim onim korisnicima koji će doći posle...? i mislio sam da je cilj da kraljevo ima što više (kvalitetnih) tema i postova, a ne što manje...
uostalom, svaki forum radi na istom principu... teme se premeštaju, spajaju, sjedinjuju ako su slične, to jest brišu ako krše neko od pravila... i ne vidim razlog da se ne nastavi i dalje onako kako to obično i biva... u suprotnom, ovde će biti samo jedna stranica sa temama o kojima niko ništa i ne misli i niko ništa ne piše... već chat-a radi...
SENA FR
19.01.2008., 13:30
onda ja ne znam kakav je cilj i poenta foruma...? po vama bi trebalo da ostanu samo teme koje su vama interesantne... a šta je sa svim onim korisnicima koji će doći posle...? i mislio sam da je cilj da kraljevo ima što više (kvalitetnih) tema i postova, a ne što manje...
uostalom, svaki forum radi na istom principu... teme se premeštaju, spajaju, sjedinjuju ako su slične, to jest brišu ako krše neko od pravila... i ne vidim razlog da se ne nastavi i dalje onako kako to obično i biva... u suprotnom, ovde će biti samo jedna stranica sa temama o kojima niko ništa i ne misli i niko ništa ne piše... već chat-a radi...
ok. da se brisu, da bi se imao bolji pregled za one koje su tu i to sve zbog nas i onih koji ce doci. Lakse se ima uvid kad ne posegnes da otvoris katanac ili kad otvaras premestenu temu. Da nisi ti postao Mood?
usernamed
19.01.2008., 18:25
http://img115.exs.cx/img115/4952/nocom8le.gif
guitarrr_babe
19.01.2008., 19:15
da je postignut dogovor šta treba sa temama?
ne?
pa onda nije ni čudo kako se uvek neko nađe da kaže kako je posao mogao biti drugačije odrađen.
dok se ne postigne dogovor forumaša kako i šta dalje, istorodne teme će se spajati, teme koje nemaju smisla&off-topic teme biće zaključavane, uvredljive, reklamne i teme koje na drugi način predstavljaju veliku povredu pravilnika biće brisane.
da li je to prihvatljivo?
usernamed
19.01.2008., 19:42
tako je bilo i dosad i meni odgovara... a nekima ne... šta znam, ne bih ja da budem kamen spoticanja... a očigledno je in biti anti...
kako god, ja sam za što manje brisanja tema i poruka... dok, koliko vidim, neki su za suprotno... što manje tema... da bi se lakše snašli... i treba sa 32.000 da spadnemo na 10.000... ako i toliko... obzirom koje su teme aktivne...
SENA FR
19.01.2008., 20:36
Aktivne pustiti da uzivaju, pasivne ubiti na mrtvo!
I sta tu nije jasno do djavola?