Vidi punu verziju : Terminator 4 !!!!!!!
BokiSmoki
26.11.2006., 14:19
Izlazi 2008 god,sta mislite kakav ce biti?Ja mislim da ce biti strava kao i svaki drugi deo 8) .
Mafijaš
26.11.2006., 14:25
to 100% verujem,ali sad da li će opet da glumi Arnold Švajceneger,već je dosta mator,a i aktivno se bavi politikom......jel znaš nešto o tome?
BokiSmoki
26.11.2006., 14:30
Hmmmm,neznam ali se moze naci na dobrom staromhttp://www.google.com/intl/en_ALL/images/logo.gif
stari dobri imdb ima uvek najpreciznija obavestenja.
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
Ili ce napraviti ponovo retro fazon :lol: kao prvi deo vracanje u samu proslost ili sta je verovatnije napravice akcioni film rata robota i ljudi (sta je samo u segmentima prikazivano u prethodnim delovima kroz secanje)
Niste u pravu. Niko.
Holivudski mega milionski producenti su vec pre par godina smislili nastavak sage.
I znate sta? Jedva cekam cetvorku, pa ko god glumio.......
To neznaci da cu se iz frizure izbiti od filma....
Sta ce biti, bice. I verujte, svi fanovi jedva cekaju
T4? Super, daj bre sta das.....:)
Mafijaš
28.11.2006., 07:16
uuuuu,daleko je 2008.....................
Enfroz2891.
28.11.2006., 15:25
Bzvz...3.deo je bio glupost zeshtja.....bezidejno,tek da se neshto snimi pre Arnijevog odlaska u politiqu.
Da li ce T4 valjati zavisi od kvaliteta scenarija....gluposti prenabudzenih smorova od specijalnih efekata nikad nisu bila jacha strana Terminator filmova,zato su i bili dobri....ako krenu tim putem,pridobice samo klince koji se pale na to a ne na film.
T2 sam gledala milion puta T3 nisam uopshte, T4 nemam pojma, nego tab503 mogu ti ukradem avatar :)
Enfroz2891.
30.11.2006., 20:42
T2 sam gledala milion puta T3 nisam uopshte, T4 nemam pojma, nego tab503 mogu ti ukradem avatar :)
A ti si taaaa..zbog tebe 92. nisam mogo da dodjem do kasete T2 iz video kluba skoro ...do 93. :evil:
Sa T3 nishta nisi propustila....snimljeno tek da se napravi podloga za neku fency spin-off serijicu ili 4. deo sa jevtinim novim glumcima.
D I D I
01.12.2006., 02:58
Ma kakav T4??? Mislim da nista novo nece pokazati. T1 I T2 sam gledala milion puta, i mogu jos toliko, T3 sam ocekivala sa nestrpljenjem a kad sam ga pogledala...uzas...totalno razocarenje...
Fanatic_Kv
06.12.2006., 02:07
MA DAJ!!! Zar i T4!?! Ima li negde granica????
mislim da je malo previse t3 je bio truba ne verujem da ce nesto novo napraviti samo da se uzmu pare
super!sad bar znam koji vilm necu pogledati 2008...
ShadowRider
10.12.2006., 20:54
Svi delovi su mi pomalo glupi, cisto prepucavanje bez neke price. Po principu Hack & Slash (evo puska, pobi sve)
Nijedan mi nije bio interesantan a sve sam odgledao
sarabubasara
10.12.2006., 22:49
prvi je dobar, drugi nije los(valjda jer sam ga se zasitila vise).
treci je tolika katastrofa, da mislim a cetvrti hara istom sudbinom
^Nikola^
13.12.2006., 23:00
Terminator 1 je extra, 2 je najbolji film koji sam ikada gledao... ma sve je bre savrseno! T3 nisu mogli da naprave nista bolje od 2... znaci, film je ok, ali samo ok, u odnosu na 2-bolje da ga nisu ni pravili, ukaljali mu ime...
A T4 ako Svarceneger bude glumio, snimice isto kao 3, dobar film, ali ne zasluzuje da se zove isto kao prva dva dela... a ako Svarc ne glumi... may God have mercy on our souls :)
Ako bude upola dobar kao 2 deo bice odlicno.T3 sucks :(
Marauder
24.07.2007., 07:26
Danas citam da ce na USA kanalu pocetkom sledece godine biti emitovana serija The Sarah Connor Chronicles. U sustini serija ce pratiti zivot od Sarah i John nakon Terminatora 2.
milan929
27.07.2007., 20:05
T1 I T2 su ekstra T3 glup a po mom misljenju T4 ce biti najgluplji !!!!!
-Air Stefan-
27.07.2007., 20:40
Meni su svi solidni. :mrgreen:
korisnik2007a
28.07.2007., 00:53
gledo sam 1,2,3 igro igru (t3) koja me je razocharala bash koliko i film..Jedno znam u vezi T4
Bice milijarde kompjuterskih sekvenci...
korisnik2007a
28.07.2007., 00:53
@ Boki izlazi 2009...
Gledao sam pilot epizodu The Sarah Connor Chronicles i odusevio sam se. Bas su je bogato uradili, efekti, scenografija, razlupani automobili, kuce, sefovi, nuklearne eksplozije, luda oruzja... Cista akcija i razbibriga.
I ekipa je odlicna Lena Headey kao Sara, a posebno sam se odusevio kad sam video Summer Glau kao terminatoricu. :-D :-D :-D
Jos jedna zanimljivost - radnja se desava u sadashnjosti. To mi se dopada.
Mojne 4 deo, neeeeeeeeeEEEEeeEEEEee
Prvi je bio zakon(i jos je)
Drugi je sasvim odgovarajuci nastavak prvog
Treci katastrofa sa dobrim efektima pokusaj jos jednog nastavka.
Cetvrti, pa recimo da ce imati dobre efekte, dobre___???_!??,.... i samo dobre efekte.
Najvisi Clan Foruma
10.08.2007., 15:57
Sto lepo rece jedan na forumu imdb-a : "can't they just die?"...
Nikola 95
10.08.2007., 17:53
Ipak mi se vise dopada 2. deo
Night Prowler
11.08.2007., 02:23
Teško da mogu da naprave bolji film od Terminatora II, T2 je neprevaziđen!
SRPSKI CAR
08.09.2007., 20:20
Nije mi jasno kako to civilizacija napreduje kada sve sto novo izadje uglavnom bude losije od prethodnog, a pogotovo kada su upitanju filmovi. Da li ja polako starim pa nemogu da pratim nove trendove ili je upitanju nesto drugo, uglavnom razmisjam da potpuno prestanem da gledam filmove. Kda je izasao T-3 jedva sam docekao da se pojavi u Beogradu premijera je bila na partizanovom stadijonu. Kada se bude pojavijo T-4 verovatno ga necu gledati. T-1, T-2 su imali mnogo vise, bili su ispred svog vremena, i danas ih je lepo pogledati.
aleksandra_93
08.09.2007., 20:41
gledala sam samo 1 i 2 deo
a mozda i 3 ne secam se
ovaj 2 deo sam vise puta gledala,dobar a za 4 ne znam sta da ocekujem,a kad ce to tek biti......pff
bullshit sve osim prvog..
Marauder
08.09.2007., 20:51
Drugi deo je daleko bolji od prvog.
DeMeNtOr
09.09.2007., 10:00
Slazem se,drugi deo je jedan od najboljih akcionih filmova ikada napravljenih.
polarnimeda
09.09.2007., 20:15
2 je super, ostalo mi je shit bilo, a verovatno ce i 4. biti.... u poslednje vreme ljudi se prosto takmice ko ce vise da pretera u akciji, rokanju i efektima- to mi nije zanimljivo.
Marauder
14.01.2008., 03:23
Veceras je bila premijera serije Terminator: The Sarah Connor Chronicles koja prati zivot Sarah i Johna posle Terminatora 2.
Solidna serija.
Manic Street Preacher
14.01.2008., 21:31
Tacno.
To se cesto istice i kao jedan od rijetkih primjera
kada je nastavak uspjesniji od prethodnika,
Napraviti onakve efekte u ranim 90-im nije bilo nimalo jednostavno
osim toga tu je i solidna glumacka ekipa,Robert Patrick kao t1000 je odlican
sve je odlicno uradjeno.
Treci dio je golo G0wno od filma
sa milion gresaka u snimanju
sa najvecim budzetom u istoriji
uspjeli su da naprave najvece s.ranje u istoriji filma.
Ha,mislili su da dje dobra riba izvuc film
koji retosi,ona glumica tako nervira da je to strasno
a ubjedljivo najiritirajuce scene su one kad ona riba treba da smakne nekoga i zamane
rucerdom oni prekinu kadar i slijedi prikaz krvi na zidu ne bi li prilagodili film sto mladjima,pih.
Dobri Terminator je uvijek u liku i obliku Arnija,aj to i moze.
Neka naprave 4 dio sa Arnijem u ulozi Konora
to bi im bio najbolji potez
neka mu daju para,neka se nabilduje i sve pobije
i zavrsi pricu koja traje dvije decenije i koja definitivno zasluzuje kraj.
leprosy
23.01.2008., 16:20
Moj glas ide za T2.
+soundtrack radili Guns 'n' Roses.:D
-Air Stefan-
23.01.2008., 16:58
Tacno.
To se cesto istice i kao jedan od rijetkih primjera
kada je nastavak uspjesniji od prethodnika,
Napraviti onakve efekte u ranim 90-im nije bilo nimalo jednostavno
osim toga tu je i solidna glumacka ekipa,Robert Patrick kao t1000 je odlican
sve je odlicno uradjeno.
Treci dio je golo G0wno od filma
sa milion gresaka u snimanju
sa najvecim budzetom u istoriji
uspjeli su da naprave najvece s.ranje u istoriji filma.
Ha,mislili su da dje dobra riba izvuc film
koji retosi,ona glumica tako nervira da je to strasno
a ubjedljivo najiritirajuce scene su one kad ona riba treba da smakne nekoga i zamane
rucerdom oni prekinu kadar i slijedi prikaz krvi na zidu ne bi li prilagodili film sto mladjima,pih.
Dobri Terminator je uvijek u liku i obliku Arnija,aj to i moze.
Neka naprave 4 dio sa Arnijem u ulozi Konora
to bi im bio najbolji potez
neka mu daju para,neka se nabilduje i sve pobije
i zavrsi pricu koja traje dvije decenije i koja definitivno zasluzuje kraj.
Nije mi jasno zashto toliko pljujete terminator 3...:??? Pa i nije toliko sranje... Sasvim je solidno uradjen i zanimljiv za gledanje...
Johnny Ramone
24.01.2008., 00:13
Sasvim je solidno uradjen i zanimljiv za gledanje...
Sedi 1.
Svarceneger lici na prepecenu mekiku u tom filmu.A scenario bi ja bolje otprdeo.
-Air Stefan-
24.01.2008., 12:18
Kako 1:??? Znao sam barem za 2... :mrgreen:
Dambo NS
01.02.2008., 02:07
Ako si toliko pametan pisi ti scenario za T5, sta se bre svi zalite, jako su retke situacije gde je nastavak bolji od prethodnog dela a i svi filmovi danas se rade u tom fazonu nije se ni ocekivalo bolje.
Dr.Jekyll
03.02.2008., 02:57
Ako si toliko pametan pisi ti scenario za T5, sta se bre svi zalite, jako su retke situacije gde je nastavak bolji od prethodnog dela a i svi filmovi danas se rade u tom fazonu nije se ni ocekivalo bolje.
E pa baš je T2 bolji daleko više od T1.....T3 - brrrrr,teško sr.nje.....T4 - verovatno nekakve gluposti u fazonu Matriksa (pliva metak kroz vazduh a potencijalana žrtva za to vreme se presvlači iz pidžame i oblači svečano odelo) :lol:
I ekipa je odlicna Lena Headey kao Sara, a posebno sam se odusevio kad sam video Summer Glau kao terminatoricu.
Meni je drago kada vidim bilo koga od Firefly ekipe :)
Jedva čekam 4.deo, lično očekujem i 5. kao kraj sage
Johnny Ramone
03.02.2008., 11:32
E pa baš je T2 bolji daleko više od T1.....T3 - brrrrr,teško sr.nje.....T4 - verovatno nekakve gluposti u fazonu Matriksa (pliva metak kroz vazduh a potencijalana žrtva za to vreme se presvlači iz pidžame i oblači svečano odelo) :lol:
E reci mu komsho....
Majstor Aca
03.02.2008., 11:58
Pa zar nije rekao "I'll be back". Izgleda da je to i mislio :D
ssashaa
03.02.2008., 12:02
u trecem delu nedostaje glumac koji glumi John o conora ,a i sam terminator ne lici na onog iz drugog dela ,arnold nije dobro odglumio "mashinu"
cetvrti deo ce biti slican trecem..shit
Johnny Ramone
03.02.2008., 12:26
Onaj Nik Stal je kriminalac.
markoca
03.02.2008., 13:03
Jeste, serija je vrh. Ima mnogo dobru radnju a izbor glumaca je vise nego odlican. Vise mi se svidja ova Sara nego ona iz filmova...a tek terminatorka ;)
Meni je drago kada vidim bilo koga od Firefly ekipe :)
Jedva čekam 4.deo, lično očekujem i 5. kao kraj sage
Ma Summer je super. Glumila je jos kod Jossa i u Angelu i to u najboljoj epizodi Waiting in the Wings. Gina je glumila dosta u 4. sezoni Angela, Jewel doktorku u SGA, Morena vodju invazije Ori-a u SG1... To je od SF ili F serija koje gledam...
U globalu vise mi se dopada ova ekipa nego u filmovima.
Radosav2
09.09.2009., 08:11
.......................
Slaven777
09.09.2009., 23:04
Izlazi 2008 god,sta mislite kakav ce biti?Ja mislim da ce biti strava kao i svaki drugi deo 8) .
Ko se to prevario... :per: