Vidi punu verziju : Spanija,pomoc!!!
Ako je neko bio u Barseloni,interesuje me sta je to sto ne treba propustiti i gde shoppingovati,posto idem na ekskurziju u maju u Spaniju,Italiju i Francusku na po par dana pa da znam unapred da se snadjem...Hvala unapred.Pozzz
Devojke iz moje ture su sve zavrsile po Mangu i Zari i slicnom a toga ima na svakom cosku centra Barse..ima i jedan dobar trznjak koji se nalazi uz more-odmah kod Akvarijuma..a sto se tice obilazaka-idi svuda gde agencija koja vas vodi predlaze,znaci ono sto je po meni obavezno videti:magicne fontane,odlazak u Figueras u Dalijev muzej (fenomenalno),flamenko vece,akvarijum,park Guell i jos neke Gaudijeve kuce (La pedrera),brdo Monzuik,stadion,Sagrada familia,eto to je sve sto sam videla i sto me odusevilo...sve to uglavnom organizuje agencija,a ako ne-mapu u ruke ko sto smo ja i drugarica :-))
zaboravila sam pikasov muzej-ako te interesuje,njega obilazis samostalno-agencija ne vodi...
takodje gotska cetvrt-u samom centru...
E hvala puno,a kakve su cene?Cula sam da su im Mango i Zara duplo jeftiniji nego kod nas,jel to istina?Ako se setis jos necega javi...Hvala jos jednom. ;)
Mango je bio jeftiniji-recimo neka jaknica-sako koja mi se svidela bila je 50 e a ovde bi bila ne znam kolko...i super su ljubazni u Mangu-probas sta hoces,tamo vrsljas s stvarima ispred kabina i niko te ne cima za brojeve i tako to...Zara-secam se da su im sve one neke kosuljice na kratke rukave bile 25 e-a ne secam se kolko su kod nas tacno bile al znam da su skuplje,e i iste su cene recimo u Zari u svim tim drzavama,znaci ista cena i u Barsi,i Nici,i Becu....u Nici ima gomila tih nekih za nase devojke primamljivih prodavnica,znam da su se sve razmilele,ja sam pokupovala super ves u H$M-u,pa ne znam ni ja koje sve marke...u Veneciji smo isto nasli neku do jaja prodavnicu donjeg vesa-uopste ne skupu a extra stvari!!U svakom slucaju-jeftinije,mada ne bas duplo ko sto si rekla...
preko koje agencije ides?jel spavate u Ljoret de Maru u Spaniji?Kolko noci?
Preko Grand tours-a,5 noci u Spaniji u Ljoret de Maru.Sto?Hvala jos jednom...
To je stvarno divna tura, bila sam pretprosle godine i fenomenalno sam se provela. U Ljoret De Maru imas dobra mesta za izlazak, super diskoteke. Sve ostalo sto ces videti, Venecija, Monte Karlo, Kan, Nica, sve je super. Od svih mesta najskuplji je Kan. U Nici ima finih prodavnica i nije preskupo. Tu je stvarno divno more, ne zove se dzabe Azurna obala.Ja bih ponovo isla, bas ti zavidim.... :) Pozdrav!!
maza bg
30.11.2006., 13:01
majac, blago tebi, ja sam bila ove ove godine u maju i bilo mi je fenomenalno.Koliko traje sve ukupno ta tvoja exkurzija?Ja sam bila 11 dana, preko Rapsody travela, sve je bilo korektno sa njihove strane.Trebalo bi da svratite u Gratz, jedan manji gradic blizu Azurne obale.Tamo postoji fabrika i labaoratorija parfema i svih slicnih aromaticnih stvari, a za male novce mozes da kupis unikat parfeme koji jos nisu izasli na trziste, i koji ce kostati po nekoliko hiljada dinara.Preporucujem da u Barsu odes bar 2 puta, jer zaista ne moze sve da se obidje, i nemoj da se zaludjujes kojekakvim Mangom, Zarom...isto je kao i ovde ,ako ides u vreme snizenja ( jesen, prolece ,Nova godina ) mozes nesto da proberes, ali bolje da novac trosis na izlete i obilaske.U Lloretu imas diskoteku Holliday, najvecu na Costa Bravi, i stvarno je ok.A na plazi imas pregrst kafica, koji sluze vrlo neobicno pice, pogotovo koktele, to probaj obavezno, kao i Sangriu ( pravo Spansko vino ), zatim njihova tradicionalna kafa Cartado, tortilja, rizoto, paelju... bice ti super, samo se dobro organizuj, manje spavaj i stici ces dosta toga da vidis. P.S ponesi obavezno aparat sa velikom memorijom,ili bar 4,5 filmova, neces znati sta pre da slikas!!pozz
Hvala puuuno na informacijama.Traje 12 dana sa putem.Jedva cekam!!!! ;)
babelski Michael
25.12.2006., 20:58
Da li bio smeo da te pitam koliko su te kostali tih 12 dana sa tom agencijom?
krstarim
28.12.2006., 16:27
Ja sam isla prosle godine sa ZPU-om. Sve je bilo extra!
Vidim da i ove godine imaju super uslove i najbolje cene..
Pogledajte www.zpubeograd.com
Ja cu ove godine s njima u Pariz.