PDA

Vidi punu verziju : licni blamovi

nikola011sas
24.11.2006., 23:39
Cao drustvo! Evo mene opet...

Danas sam imao bas naporan dan. Dosao kuci, malo odspavao, citao knjigu...i ne znam zasto i kako, al' misli su mi odlutale na neke skroz trivijalne a opet u isto vreme simpaticne stvari - na blamove. Pa rekoh, mozda ce biti zabavno ako svako isprica svoj blam...iskreno.

Evo ja cu ispricati jedan od svojih (a bilo ih je milion... i ko zna koliko ce ih tek biti):

'srednja skola (druga godina), zima. Budim se ujutru, mislim da je bilo negde oko 06h, umivam se hladnom vodom kako bih se rasanio, ali uzalud. Oblacim se i spremam sebi dorucak - kobasicu, i to ljutu! Bio sam gladan k'o deset vukova i tri medveda...tako da mi ono veliko parce kobasice koje sam u tom trenutku imao u frizideru, nije bilo dovoljno.

Elem, izlazim iz kuce, krecem prema stanici. Ulazim u autobus (i to onaj dupli - harmonika autobus), a on krcat kao i svako jutro do tad.
Ulazim na poslednja vrata, onako 'mamuran', jos ne rasanjen.
iako je bio pun ljudi, sto onih sto su isli na posao, sto onih koji su isli u skole ili na druge obaveze, u njemu je vladala tisina. Vecina, kao i ja, je bila jos pospana i duboko zamisljena u svoje probleme...jedino sto se culo u tim trenucima su bili zvuci otvaranja i zatvaranja vrata...
A onda...u jednom trenutku...nekako nekontrolisano (jer sam bio skroz zamisljen i pospan), tako jako sam PODRIGNUO da me je cak i vozac cuo!!! Svi u mene gledaju, a ja od blama ne znam sta da radim. Samo sam prizeljkivao sledecu stanicu kako bih izasao, iako sam trebao jos dosta da putujem...

He he...eto toliko za sada :)

crazy_malenaaa
24.11.2006., 23:44
Zovem oca u kancelarija,a sekretarica mi mrtva hladna kaze:pa duso zar nisi obavestena da je on u Belgiji???

killing_loneliness
25.11.2006., 00:06
Hrkala sam u autobusu!

Liblet
25.11.2006., 13:51
kad sam gubila nevinost uhvatila nas njegova keva...
ajde da vidim koće ovo da nadmaši

vanjusica
25.11.2006., 14:28
Ima ih mnogo, nego Nidzo da li znas da te ovde juri jedna forumasica neka breskva ili kajsija?! Kaze zaljubila se u tebe kada je procitala ono tvoje spolja cool...

recepcionerka
25.11.2006., 16:10
nije valjda to taj nidzo?

slatka breskvica
25.11.2006., 20:05
jednom sam se vracala iz skole i isla sam pravo kod decka.
nekako sam poranila (decko mi se jos nije vratio iz grada) i islo mi se mnogo u wc...i nisam mogla vise da izdrzim...upiskila sam se u farmerke, i to ispred njegovog ulaza...sva sreca pa je poverovao da sam to prosula sok dog sam ga cekala... :oops:

senzala
25.11.2006., 21:04
cao.kako se osećas

zazabg
29.11.2006., 18:40
hihihihihih kad sam se sexala sa deckom u kolima uhvatio nas pandur kucnuo coek na prozor i trazio nam licnu kartu mi u zanosu ljubavi a on oce licnu kartu:) :-o :oops:

NevenaBGD
29.11.2006., 18:46
ha ha ha....ja sam jednom prilikom upala u saht. Isle smo nas tri drugarice i od svih ja nisam videla rupu:lol: srecom pa sam se laktovima zadrzala da ne potonem do dna :lol: :lol:

kojote
29.11.2006., 19:47
Laktašice :lol: :lol:

kojote
29.11.2006., 19:54
ja ocu da i mene uvati njegova keva :mrgreen:

neki_dr._mr.
30.11.2006., 08:56
Zovem oca u kancelarija,a sekretarica mi mrtva hladna kaze:pa duso zar nisi obavestena da je on u Belgiji???

duso, a da ti nisi malo (vise) iZfolirana??? :lol:

Maxy
30.11.2006., 10:48
duso, a da ti nisi malo (vise) iZfolirana??? :lol:

To sam i ja hteo da napisem ali mi bilo glupo:lol: .

Bad_Wolf
30.11.2006., 13:00

Ti si prvi NEbolid na temi! Podforum je LjiS, a on postvalja temu kako je podrignuo, a ova kako nije znala da joj je cale u Belgiji (uzgred: da li je sekretarica znala da razgovara sa TJerkom?).

Uzgred @Liblet: pod pp da ste to radili u sobi - to nije blam vec glupost! Ima naprava koja se zove kljuc, onda ima mogucnost: "Mama imam goste!", onda porukica na vratima,...

rajkec
20.08.2007., 03:09
Bio sam na bazenu gde je bilo oko 400 ljudi i kad sam skocio na glavu spadne mi sortz a ja toga nisam bio svestan i onda sam onako izasao iz vode dok je u vodi plivao moj sortz... Niko me vise tamo na bazenu posle toga nije video......

Andrea 94
20.08.2007., 18:22
Zatrcala se na nizbrdici(na rodjendanu) padnem i skotrljam se k'o bure. Dodavali su mi baletanke,mobilni...

Ninchu
20.08.2007., 18:33
potrcala sam da gurnem druga u bazen i okliznula sam se bash ispred njega,i upala u vodu....a taj drug mi se malo svidjao....

papajaa
20.08.2007., 18:46
a111111

limunada
20.08.2007., 20:45
Bio sam na bazenu gde je bilo oko 400 ljudi i kad sam skocio na glavu spadne mi sortz a ja toga nisam bio svestan i onda sam onako izasao iz vode dok je u vodi plivao moj sortz... Niko me vise tamo na bazenu posle toga nije video......

e,pokusavam ovo da zamislim ali mi ne ide...:confused: protivi se sili gravitacije...:)

milicaanchy
20.08.2007., 22:31
Krrrr...pa ima ih sijaset...ko cje to pamtiti...
eto prekjuche sam se srokala na sred Knez Mihajlove potrbushke.

orgazmma
22.08.2007., 22:47
kuce mi je iscepalo haljinu i sevnula mi bulja :lol:

verka serducka
23.08.2007., 09:56
Jedno leto sam u turu ajvara stavila secer umesto soli,pa je nastao belaj.
Svih 200 tegli!

topmodelsica
23.08.2007., 17:02
Evoulirala sam, cao Darvine, vise mi ne trebas. :-) Vrtela sam se u krug, milion godina nisam htela da verujem ni Zoranu, ni Goranu, ni Igoru, i sad sam poverovala, sacekala sam sve dokaze, da mi dokazu da rade sve kako smo se dogovorili, to u stvari nije blam, ali kad pogledam sad unazad jeste, samo sam se blamirala dok nisam evoluirala.