PDA

Vidi punu verziju : bisexualizam

luana
20.06.2003., 00:15
da li bi se upustila u vezu sa biseksualcem? koliko ti je uopste vazno s kim je bio i s kim ce biti posle tebe?

12345
20.06.2003., 15:51
Jedino kad ne bih znala. Nikada da ne saznam. Nemam nista protiv bilo cijeg opredeljenja, ali...

VOKATIV-A
24.06.2003., 08:40
da li bi se upustila u vezu sa biseksualcem? koliko ti je uopste vazno s kim je bio i s kim ce biti posle tebe?

LUANA,TI ME BAS INSPIRISES...POZNAJEM JEDNU LUANU ,BRAZILIJANKU ,KOJA JE BISEX .NO DOBRO ;LICNO SAM HETERO ,ALI NE BIH IMALA NISTA PROTIV JEDNOG GAY ISKUSTVA POD USLOVOM DA ME KOD TE OSOBE NESTO NEODOLJIVO PRIVLACI - NA KRAJU JE JEDNA IGRA ,UPOZNAVANJE .SA TRENUTNOG STANOVISTA TAKO VIDIM STVARI :).OSIM TOGA KAKO MOGU ZNATI DA LI BI MI SE SVIDELO AKO NISAM PROBALA ZAR NE? NIJE MI VAZNO SKIM CE BITI I SKIM JE BIO NEGO KOLIKO JE INTELIGENTNA OSOBA ; NEMOJ ME KRIVO SHVATITI POD TIM PODRAZUMEVAM ODNOS ZA JEDAN NEOPHODAN EMOTIVNI, SOCIJALNI ,ZDRAVSTVENI ASPEKT. DA ,KURIOZITET, MADA MISLIM I DALJE DA JE SEX INTERESANTNIJI SA MUSKARCIMA JER JE ETO KOMPLETAN.

25.06.2003., 16:12

LUANA,TI ME BAS INSPIRISES...POZNAJEM JEDNU LUANU ,BRAZILIJANKU ,KOJA JE BISEX .NO DOBRO ;LICNO SAM HETERO ,ALI NE BIH IMALA NISTA PROTIV JEDNOG GAY ISKUSTVA POD USLOVOM DA ME KOD TE OSOBE NESTO NEODOLJIVO PRIVLACI - NA KRAJU JE JEDNA IGRA ,UPOZNAVANJE .SA TRENUTNOG STANOVISTA TAKO VIDIM STVARI :).OSIM TOGA KAKO MOGU ZNATI DA LI BI MI SE SVIDELO AKO NISAM PROBALA ZAR NE? NIJE MI VAZNO SKIM CE BITI I SKIM JE BIO NEGO KOLIKO JE INTELIGENTNA OSOBA ; NEMOJ ME KRIVO SHVATITI POD TIM PODRAZUMEVAM ODNOS ZA JEDAN NEOPHODAN EMOTIVNI, SOCIJALNI ,ZDRAVSTVENI ASPEKT. DA ,KURIOZITET, MADA MISLIM I DALJE DA JE SEX INTERESANTNIJI SA MUSKARCIMA JER JE ETO KOMPLETAN.

ova luana nema veze sa brazilom, ali ima sa "atlantidom" (b. pekic) :) malo si modifikovala moje pitanje (zanima me da li bi cinjenica da muskarac koji te privlaci ima iskustva sa "obe strane" uticala na tvoju zelju/odluku da budes sa njim u vezi), ali ne mari - zadovoljstvo je citati tvoje komentare. da li smem da te pitam za godine?

vokativ-a
26.06.2003., 02:45
atlantida - ne razumen ?ako je vazno -objasni.
hvala za zadovoljstvo,meni je takodje- kao povratna info ! godine ...kako neprijatna tema -prva asocijacija su uvek zivotni bilansi a ja sam stalno u "crvenom" !tridesetak...
skoro sam bila u situaciji da bistrim tu dilemu u svojoj glavi ...i mogu ti reci ,da...da...kako da objasnim,nisam bila ni malo skandalizovana ZELJOM da
zapocnem taj mozda ,eksperiment- za pocetak-medjutim da bih imala rezultat pravih vrednosti ,morala bih da pruzim i odredjeni vremenski period ?!kako mogucnosti za to nisu bas postojale ,onda sam se zadovoljila predivnim osecajem koji mi se desio,
a to su "leptirici u stomaku "...da to je svakako zbog osobe sa kojom sam imala jako dobar feeling ,a ne zbog situacije - pa znaci ,u startu mi to ne bi bio nikakav problem,nastavak bi sledio ili ne bi u zavisnosti od razvitka...mada mislim da bih to videla kao vrstu igre- sto je moguce vise fer play.
a sta je sa tvojim godinama...?

luana
26.06.2003., 18:01
hm, cini mi se da razumem o cemu pricas; nesto slicno se desilo i meni nedavno. a onda mi se desilo i da se zaljubim u bi tipa...haos sa identitetima, nemam vise pojma nista o sebi :)
godine nisu problem pitanje (to bar mogu da procitam iz dokumentacije, za razliku od gore pomenutih dilema :) - 25.
atlantida je roman borislava pekica - preporuka
pozdrav, luana