PDA

Vidi punu verziju : ???

tufnica_86
19.11.2006., 22:35
U vezi sam sa deckom 9 meseci....sve je ok,ali nam je sex katastrofa....Pokusala sam par puta da raskinem,ali on kaze da njemu to ne smeta>da li je moguce da mu ne smeta?

killing_loneliness
19.11.2006., 22:37
Pa ako on tako kaze...ali sta je u pitanju?Mozes i na licne da mi pises ako zelis

minon
19.11.2006., 22:44
U vezi sam sa deckom 9 meseci....sve je ok,ali nam je sex katastrofa....Pokusala sam par puta da raskinem,ali on kaze da njemu to ne smeta>da li je moguce da mu ne smeta?
...ako decko kaze da mu ne smeta sta se onda ti bunis...

...decko je uvek u pravu... :D :D :D

tufnica_86
19.11.2006., 22:48
Nije mi to bas normalno....Samo se mucimo...a stalo mi je do njega.

Goddess of the far east
19.11.2006., 22:52
Kako vam je sex katastrofa?Šta ti se to zapravo ne sviđa?

tufnica_86
19.11.2006., 22:55
Nista mi se ne svidja...Tokom celog sexa se u sebi pitam :kad ce vise da se zavrsi?/Ne mogu sa se opustin.....

Petar_Pan
19.11.2006., 23:00
Pa popricaj sa njim na tu temu... i predigru onda malo produzite... ili mozda da ti budes dominantnija... mozda i to pomogne ali svakako pricaj sa njim...
Ali da 9 meseci ne mozes da se opustis? :shock: To je vec malo cudno...

whitenicky
19.11.2006., 23:02

pa probaj sex s nekim drugim npr.sa whitenicky-jem .....ako ti ni to ne odgovara definitivno je problem u tebi :))))

tufnica_86
19.11.2006., 23:05
Pa popricaj sa njim na tu temu... i predigru onda malo produzite... ili mozda da ti budes dominantnija... mozda i to pomogne ali svakako pricaj sa njim...
Ali da 9 meseci ne mozes da se opustis? :shock: To je vec malo cudno...

On nece da prica.....

killing_loneliness
19.11.2006., 23:09
pa njemu je lepo.Mozda ti nisi dovoljno zrela za sex pa ti je zato katastrofa.

tufnica_86
19.11.2006., 23:11
pa njemu je lepo.Mozda ti nisi dovoljno zrela za sex pa ti je zato katastrofa.

mislis da je njemu lepo?

minon
19.11.2006., 23:24
mislis da je njemu lepo?

...ma nije...krese covek iz dosade...sta ce...

Petar_Pan
19.11.2006., 23:28
On nece da prica.....
:shock: Svasta... kako nece da prica... kakav vi odnos imate uopste... Sa svakim svojim partnerom treba da pricas o svemu.... neka normalna i zrela komunikacija...
Mislim steko sam sliku on dodje izhebe te za 2 min i ode... :lol:

killing_loneliness
19.11.2006., 23:30
...ma nije...krese covek iz dosade...sta ce...
Da mu nije lepo,ne bi, kako kazes,kresao...Mogao bi da nadje i nesto drugo da kresne iz dosade,ne bi bio sa njom.

Petar_Pan
19.11.2006., 23:31
mislis da je njemu lepo?
Ako svrsi lepo mu je... Mada je opet za potpuno zadovoljstvo potrebno i da ti partner bude srecan... ako on to nije... zadovoljstvo nije kompletno... bar po meni...

topmodelsica
19.11.2006., 23:31
Nista mi se ne svidja...Tokom celog sexa se u sebi pitam :kad ce vise da se zavrsi?/Ne mogu sa se opustin.....

Nemoj da se uvredis, ali mozda mu trebas da bi neka druga devojka bila ljubomorna, odnosno da odrzi ravnotezu sa devojkom koja takodje ima jos nekoga, decka ili nekog sa kim spava......

killing_loneliness
19.11.2006., 23:34
Nemoj da se uvredis, ali mozda mu trebas da bi neka druga devojka bila ljubomorna, odnosno da odrzi ravnotezu sa devojkom koja takodje ima jos nekoga, decka ili nekog sa kim spava......
Mislim da malo preterujes.

Koliko decko ima godina?

Samantha Jouns
19.11.2006., 23:37
mislis da je njemu lepo?

Naravno da mu je lepo,.sta mislis zasto on nece da raskinete??? :?:?:?
A ti pokusaj da se opustis i da uzivas u sexu.....ako ne Onda ga OSTAVI.sta se tu filozofira uopste...ja mislila velik problem...samo NIJE MI JASNO KAKO NE MOZES DA SE OPUSTIS...:?

tufnica_86
19.11.2006., 23:39
Naravno da mu je lepo,.sta mislis zasto on nece da raskinete??? :?:?:?
A ti pokusaj da se opustis i da uzivas u sexu.....ako ne Onda ga OSTAVI.sta se tu filozofira uopste...ja mislila velik problem...samo NIJE MI JASNO KAKO NE MOZES DA SE OPUSTIS...:?

ne mogu...Meni je jako lepo kad se ljubimo i mazimo,ali kad dodje do toga dodje mi da vristim......Ne mogu...

W.A.S.P.
19.11.2006., 23:40
U vezi sam sa deckom 9 meseci....sve je ok,ali nam je sex katastrofa....Pokusala sam par puta da raskinem,ali on kaze da njemu to ne smeta>da li je moguce da mu ne smeta?CEk sad ovo mi malo nije jasno...Ovo objasnjenje koje si ti dala izgleda ko da ti on ne da da raskinete; Ako ti se ne svidja i ne mozes vise tako, *** ostanite drugari

tufnica_86
19.11.2006., 23:43
CEk sad ovo mi malo nije jasno...Ovo objasnjenje koje si ti dala izgleda ko da ti on ne da da raskinete; Ako ti se ne svidja i ne mozes vise tako, *** ostanite drugari

Sve sem toga je savrseno....Posle sexa mi se skoro uvek place.

Petar_Pan
19.11.2006., 23:43
ne mogu...Meni je jako lepo kad se ljubimo i mazimo,ali kad dodje do toga dodje mi da vristim......Ne mogu...
Moras mu to reci... da malo obrati paznju da bude nezniji... idite polako... A i ti sa tvoje strane gledaj nekako da se opustis vise... Moras pricati sa njim...

Ps Ovaj vas problem ti ne mogu resiti forumasi... Osim ako ne zelis... :twisted:

killing_loneliness
19.11.2006., 23:45
Da ti nisi frigidna?

W.A.S.P.
19.11.2006., 23:45
***,reko sam ti , ako vec ne mozes onda ostanite drugari, valjda ce razumeti

W.A.S.P.
19.11.2006., 23:46
Da ti nisi frigidna?A mozda decko jednostavno nema blage

tufnica_86
19.11.2006., 23:47
Moras mu to reci... da malo obrati paznju da bude nezniji... idite polako... A i ti sa tvoje strane gledaj nekako da se opustis vise... Moras pricati sa njim...

Ps Ovaj vas problem ti ne mogu resiti forumasi... Osim ako ne zelis... :twisted:

Ne moze niko da mi resi taj problem...

Joya!
19.11.2006., 23:48
Ne razumem...
Da li ti se gadi njegov dodir?
Da li ga zelis, a fizicki nije ok?
Da li si sa njim iz sazaljenja kad places posle sexa...Stekla sam utisak, da budes sa njim jer ti ga je zao- pa ti posle bude krivo jer lazes i sebe i njega...
Ko sam ja da ti dajem savete - ali ja mislim da ga ti ne volis. Ili ga volis, ali ne kao sto se voli covek sa kojim imas vezu, sex....

S_K_V_O
19.11.2006., 23:49
a jesi li spavala sa nekim pre njega? kako ti je bilo? mozes li da konkretizujes sta ti tacno smeta?

Petar_Pan
19.11.2006., 23:49
Ne moze niko da mi resi taj problem...
Mozete ti i tvoj decko... probajte...Razmisljalj pozitivno...
Drago mi je da kapiras da ga ovde neces resiti...
Good luck... :wink:

Ja da sam na tvom mestu popricao bi sa njim... dao bi sansu neki period recimo par nedelja....da vidimo hoce li se popraviti... ako uspe super ako ne... onda menjaj tipa...

Samantha Jouns
19.11.2006., 23:51

Nije mi jasno u cemu je tvoj problem???
Napali on tebe? Jel postanes vlazna??? Dira te za Picu???kako se ne napalis?
Ajd da ima mali **** pa ajd da razumem da ne uzivas u sexu,..ali ti neces da objasnis sta je tvoj problem???

tufnica_86
19.11.2006., 23:51
a jesi li spavala sa nekim pre njega? kako ti je bilo? mozes li da konkretizujes sta ti tacno smeta?

on je prvi.

tufnica_86
19.11.2006., 23:52
Ne razumem...
Da li ti se gadi njegov dodir?
Da li ga zelis, a fizicki nije ok?
Da li si sa njim iz sazaljenja kad places posle sexa...Stekla sam utisak, da budes sa njim jer ti ga je zao- pa ti posle bude krivo jer lazes i sebe i njega...
Ko sam ja da ti dajem savete - ali ja mislim da ga ti ne volis. Ili ga volis, ali ne kao sto se voli covek sa kojim imas vezu, sex....

Ja ni ne znam da li ga volim...Lepo mi je sa njim....Ipak se vidjam sa njim....

krvolok
19.11.2006., 23:52

E, Pero, za tvoju informaciju, ako si slučajno pobrkao teme, pa daješ " Veliki savet, nikakva pomoć ! ", da te obavestim : nih dvoje ne uče zajedno kako se PARKIRA AUTO !!! :lol:

killing_loneliness
19.11.2006., 23:53
A mozda decko jednostavno nema blage
Nema blage...I meni je bilo bezveze lezati samo sa podignutim nogama dok izvesni skace po meni.Kad se uloge malo zamene sve bude drugacije...Samo treba preuzeti inicijativu.

Petar_Pan
19.11.2006., 23:54
E, Pero, za tvoju informaciju, ako si slučajno pobrkao teme, pa daješ " Veliki savet, nikakva pomoć ! ", da te obavestim : nih dvoje ne uče zajedno kako se PARKIRA AUTO !!! :lol:
Hvala na obavestenju... a sad produzi za Vrsac... :razz: :lol:

Sta ces ti covece ovde, medju ljudima ovih godista? :shock: Dada im sigurno ne treba...

topmodelsica
20.11.2006., 00:00
Mislim da malo preterujes.

Koliko decko ima godina?

Naravno da preterujem ja sam preterana.

Joya!
20.11.2006., 00:01
Cim ne znas da li ga volis -ne volis ga.
Veruj me, kad nekog zavolis - osetices to, na svakom polju..;)
Pretpostavljam da ne zelis da ga povredis ili ne zelis da budes sama ili si navikla na njega. Nije sebicno ako izaberes sebe.
Nista..glavu gore - razgovor sa njim je jedino resenje. I razlaz, bojim se. Slusaj, bilo bi mnogo gore da ga trpis dok se ne pojavi tip u koga ces da se zaljubis, pa ga onda otkacis.

tufnica_86
20.11.2006., 00:05
Cim ne znas da li ga volis -ne volis ga.
Veruj me, kad nekog zavolis - osetices to, na svakom polju..;)
Pretpostavljam da ne zelis da ga povredis ili ne zelis da budes sama ili si navikla na njega. Nije sebicno ako izaberes sebe.
Nista..glavu gore - razgovor sa njim je jedino resenje. I razlaz, bojim se. Slusaj, bilo bi mnogo gore da ga trpis dok se ne pojavi tip u koga ces da se zaljubis, pa ga onda otkacis.

Pa on nece da razgovara...Cim nesto pomenem,on okrene pricu na neku drugu stranu,ili me grli.....Jednog dana ce da me ugusi....

Goddess of the far east
20.11.2006., 00:07
Joj Topi Mopi pali sa ove teme. Devojka ima big problem ,a ti više zaista smaraš sa svojim nebuloznim komentarima.Krajnje je vreme da potražiš stručnu pomoć.

alya
20.11.2006., 00:09
Jaoo...jel on dosta stariji od tebe? Ipak pokusaj lepo otvoreno, da razgovaras...i sama, da uvedes neke novine u vas seks life...

Jedino ako on tebe ne privlaci i ne volis ga..onda ***.nema smilsa... :wink:

Ti izgleda ne znas ni sta hoces, ni kako bi trebao seks mozda, da izleda..ne racunaj one ***** ili americke filmove..tamo je sve idealizovano...ipak ti je on prvi...

Goddess of the far east
20.11.2006., 00:12
Joya ti je dala zaista pravi savet i šta neće da razgovara sa tobom,mora.Lično ne vidim da je vama problem sex nego sam čin komunikacije.

Samantha Jouns
20.11.2006., 00:16
Nije mi jasno u cemu je tvoj problem???
Napali on tebe? Jel postanes vlazna??? Dira te za Picu???kako se ne napalis?
Ajd da ima mali **** pa ajd da razumem da ne uzivas u sexu,..ali ti neces da objasnis sta je tvoj problem???

HMM..PA NIJE VALJDA DA SU TE UPLASILA MOJA PITANJA???
ma mala je svakako OFF LINE..dzabe se mi tu trudimo da resimo njen problem....

Joya!
20.11.2006., 00:17
Kad sam imala 16 bila sam do usiju zaljubljena u jednog S...zaljubio se i on. Bio dve godine stariji, to je prvi decko kod koga me je pustila mama da spavam..visili smo subotom na Akademiji, radnim danima posle skole pravac kod njega. Ja isla sa njim u Slankamen, on sa mnom na Hvar..Posle par meseci sam pocela tu i tamo da se najezim od njegovog dodira. Al onako kako ne treba..:( I sve sam sebe ubedjivala -' ma da, nemoguce, ja njega volim'..I dok nismo otisli u posetu kod ortaka Bambina, u kasarnu....ZAljubila sam se u njegovor ortaka..i jeste bilo tesko - ali raskinula sam. I sad sam u jednu ruku happy zbog toga, mada veruj mi - ponekad mi sad nedostaje i pitam se sta bi bilo da je bilo i bas me interesuje sta on radi i da li ima nekog (yock i nema) i sta rade njegovi cale i keva.... Nista ozbiljno, ali se uhvatim na delu - kad mislim na njega.

W.A.S.P.
20.11.2006., 00:33
on je prvi.Opa , dolazimo do tacke prelamanja;
Slusaj devojko, necu da te lazem al postoji ogromna verovatnoca da si frigidna (ko sto rece vec jedna od forumasica)tako da ti se taj los seks moze vrlo lako ponoviti i sa nekim drugim

Kad_LupimLupim
20.11.2006., 00:37
Pa likove je uvek lakshe zadovoljiti od riba :P

*Gia*
20.11.2006., 00:39
U ***,tek prvi dechko,ko zna koliko struchan a vec je prozvaste frigidnom!!!!:shock:
Mozhda se on ne trudi oko nje uopshte..mislim,eto dovoljno je to shto ne mozhe da je opusti.. :roll:
Ne,lakshe je pechatirati je! :evil:

Petar_Pan
20.11.2006., 00:41
Opa , dolazimo do tacke prelamanja;
Slusaj devojko, necu da te lazem al postoji ogromna verovatnoca da si frigidna (ko sto rece vec jedna od forumasica)tako da ti se taj los seks moze vrlo lako ponoviti i sa nekim drugim
Nda... mada nemoj da je ubijas u pojam... niko se nije naucen rodio... treba tu sexualnost probuditi u njoj... mada bez mnogo komunikacije i rada nema nista....

W.A.S.P.
20.11.2006., 00:41
U ***,tek prvi dechko,ko zna koliko struchan a vec je prozvaste frigidnom!!!!:shock:
Mozhda se on ne trudi oko nje uopshte..mislim,eto dovoljno je to shto ne mozhe da je opusti.. :roll:
Ne,lakshe je pechatirati je! :evil:Ako pazljivo procitas moj post pre tog koji si ocrnila mozes videti da sam lepo reko da lik verovatno nema pojma, inace ne kazem da je frigidna nego da MOZE BITI; dok se ne povata sa nekim drugim nece znati u cemu je problem

killing_loneliness
20.11.2006., 00:43
Pardon,niko joj nije rekao da je 100% frigidna.
Treba prvo sa sobom da se dogovori sta zeli i kako zeli,da to kaze decku,a ne stidimo se,a hocemo da se sexamo...pa normalno da nije lepo

W.A.S.P.
20.11.2006., 00:44
Nda... mada nemoj da je ubijas u pojam... niko se nije naucen rodio... treba tu sexualnost probuditi u njoj... mada bez mnogo komunikacije i rada nema nista....Hm...pa ako se on njoj u svakom pogledu svidja zar nije logicno da se ona 'napali' na njega?

Petar_Pan
20.11.2006., 00:44
Dok se ne povata sa njih 15... :lol:
Ipak mislim da joj treba jedan stabilan...

W.A.S.P.
20.11.2006., 00:45
Dok se ne povata sa njih 15... :lol:
Ipak mislim da joj treba jedan stabilan...Dzabe ako ne zna da shljaka ;)

*Gia*
20.11.2006., 00:45
Mislim da nije bila spremna za sex...i da je delom i u tome problem. :?

W.A.S.P.
20.11.2006., 00:47
E sad, ima ovde mogo nejasnih stvari a mi se upustili u pricu, ipak ne znamo da li je ovo rekla posle prvog sexa, takodje ne znamo da li je ikada dozivela orgazam...takodje ne znamo da li ona njemu prva...sve su ovo jako bitni faktori

W.A.S.P.
20.11.2006., 00:48
a sad odo da spavam opet sam zbog krste osto do 1 a treba u 6 da ustajem (gora je od droge)

killing_loneliness
20.11.2006., 00:48
Normalno,to sam i ja na pocetku rekla.Devojka jos ne zna sta je sex.

Petar_Pan
20.11.2006., 00:50
Dzabe ako ne zna da shljaka ;)
Naravno da bi sad svi mi ovde hteli da se pravimo pametni da je naucimo.... vise samo da umocimo...
Ali ipak mislim da joj je bolje jedan stabilan, sa kim ce moci imati kompletan dozivljaj.... koga ce poznavati 100% i sa kojim ce moci da se opusti i mozda eventualno i da ima i emocije... a vremenom ce ona ako ima zdrav odnos sigurno probuditi i sexualnost i razviti zelju za sexom... i to ce je naciniti normalnom i ispravnom devojkom.... Probudjena zelja i emocije...
A ne nekih 10 letecih sa kojima sigurno nece imati kvalitetan i opusten sex...

*Gia*
20.11.2006., 00:51
E sad, ima ovde mogo nejasnih stvari a mi se upustili u pricu, ipak ne znamo da li je ovo rekla posle prvog sexa, takodje ne znamo da li je ikada dozivela orgazam...takodje ne znamo da li ona njemu prva...sve su ovo jako bitni faktori
Orgazam? Teeeshko da ga je dozhivela... :?

Petar_Pan
20.11.2006., 00:56
Ajde nek zene kazu sada nama neukima posle koliko vremena su dozivele prvi orgazam....(mada je tema bila ali eto ima novih... a ima i starih a jos uvek neukih) ...

Ja sam jednoj sto sam joj bio prvi uspeo da dovedem do prvog orgazma tek posle 3 meseca... eto... los sam znam... :lol: (mada sad mislim da bih mogao i za krace... u zavisnosti od nje... i od kvaliteta komunikacije i ucestalosti vidjanja...)... Ali sam je ipak nacinio ispravnom... i posle je dozivljavala orgazme samo tako... a ne ko neke koje ostanu ceo zivot frigi-digi... zbog pogresnog pocetka...

Al ajde... mislim da je pitanje bitno za temu.... zene posle koliko vremena ste dozivele prvi orgazam?

killing_loneliness
20.11.2006., 00:58
Posle dve godine!Ali predhodne dve nisam imala sex...Hajde i ja da kazem mesec dana...

*Gia*
20.11.2006., 01:22
Paaa..dosta vremena. :?

Bad_Wolf
20.11.2006., 01:42
Ybga - nema iskustva, onda to povlaci da nema vestine + sujeta = neTJe da prica. A prica je kljuc resenja problema. Resenje je otezano, jer je tebi stalo do njega i to na mnogo nacina.

Savet: poceni ti da pricas; detaljno, nemilosrdno - kao kod lekara i suoci ga sa problemom (sex je samo vidljivi deo problema - vidi prvi pasus), ako ne bude dolazilo do resenja - on i veza sa njim mora sto pre otici u istoriju.

S_K_V_O
20.11.2006., 02:08
ala se nalupetaste... :lol: (sto je ruzan smajli)
polako, ako ti ne prija ti i nemoj da radis ono sto ti ne prija dok se ne opustis i sama ne pozelis...
prikocite malo. istrazujte malo. poenta je da se opustis sto je vise moguce i da upoznate vase telo bez nepotrebnih neprijatnosti, onim ritmom kojim to tebi odgovara... samo polako. devojkama je cesto potrebno malo vremena da se opuste u tom pogledu...
dakle, napravi pauzu. uzmi kitket. :)
ako ti je decko ok imace razumevanja.

CANDY-MAN
20.11.2006., 09:00
Ma samo ubacite u sestu brzinu, od tolike brzine necete ni videti koliko picite na sat.....
....nemoj da te preplasi ako ti stvari mnogo brzo promicu pred ocima i .....
...cek bre, jel ovo ovde kutak za vozace ???
:)

tufnica_86
20.11.2006., 10:02
Jaoo...jel on dosta stariji od tebe? Ipak pokusaj lepo otvoreno, da razgovaras...i sama, da uvedes neke novine u vas seks life...

Jedino ako on tebe ne privlaci i ne volis ga..onda ***.nema smilsa... :wink:

Ti izgleda ne znas ni sta hoces, ni kako bi trebao seks mozda, da izleda..ne racunaj one ***** ili americke filmove..tamo je sve idealizovano...ipak ti je on prvi...

Stariji je 9 god....

tufnica_86
20.11.2006., 10:03
HMM..PA NIJE VALJDA DA SU TE UPLASILA MOJA PITANJA???
ma mala je svakako OFF LINE..dzabe se mi tu trudimo da resimo njen problem....
Pa kako kad.Nekad da,nekad ne....Nekako mi se on uvek gadi za vreme sexa....A divan je.....Ne znam.

tufnica_86
20.11.2006., 10:04
Hm...pa ako se on njoj u svakom pogledu svidja zar nije logicno da se ona 'napali' na njega?
Eto,kod mene nije logicno....

tufnica_86
20.11.2006., 10:05
Pa spavali smo posle 5 meseci...Bio je red...

tufnica_86
20.11.2006., 10:05

sta je to/?//

tufnica_86
20.11.2006., 10:07
ala se nalupetaste... :lol: (sto je ruzan smajli)
polako, ako ti ne prija ti i nemoj da radis ono sto ti ne prija dok se ne opustis i sama ne pozelis...
prikocite malo. istrazujte malo. poenta je da se opustis sto je vise moguce i da upoznate vase telo bez nepotrebnih neprijatnosti, onim ritmom kojim to tebi odgovara... samo polako. devojkama je cesto potrebno malo vremena da se opuste u tom pogledu...
dakle, napravi pauzu. uzmi kitket. :)
ako ti je decko ok imace razumevanja.

Hvala.

alya
20.11.2006., 11:24
Stariji je 9 god....

Pretpostavljala sam, da je ta razlika u pitanju....Nemoj, da slusas, onog sto ti kaze, da si frigidna..s tobom je sve ok.. :wink:

Ti moras prvo, da rascistis sa sobom..dali te tvoj partner privlaci, sta osecas kad si sa njim, dali ga volis...onda istrazuj sebe, sta ti prija, dodiri, gde, koliko...pokusaj samozadovoljavanjem, da dozivis orgazam...opusti se, uzivaj u svakom dodiru, poljupcu, milovanju, ne razmisljaj o tome kako ti se to gadi..i nemoj, da budes pasivna..pokazi i ti sta osecas prema njemu...i jos bitnije je to, da u njega imas poverenja..zato bi bilo lepo, da ti na fin nacin razgovaras sa njim...
Reci mu jednostavno, da zelis sa njim malo, da porazgovaras..i nemoj, da mu prebacujes ili nesto sl..
jer svim devojkama na pocetku treba dosta vremena, da bi se opustile ( ipak je prvi put u pitanju ), i vecina njih nezna uopste sta zeli i kako...I ne mora, da znaci, da ti tvog decka ne volis...nego ti jednostavno nisi zadovoljna u seksu..a seks dvoje ljudi vezuje jos vise, nije dovoljna samo ljubav...
tesko je to sto on cuti...mozda ne ume, da razgovara o tome, poput tebe...mozda ti ne pricas o tome na pravi nacin...i verovatno mu je tesko jer tebi nije lepo kao njemu..
Zato je bas jako bitno, da mu ti na lep nacin saopstis sta ti smeta, da ga ne povredis...
I sasvim je bezveze, da pomislis na to, da menjas tipa kako bi shvatila sta zelis...i sa drugim ce biti tako, ako nesto teras na silu...

Zanimljivo mi je to, da nigde nisi napisala, dali dozivis orgzam tokom samozadovoljavanja? to nikako ne razumem...pa to radis vec sa 12,13...god.? Ili si ti bas jako mlada, nemas ni 18 god...ili jednostavno ne poznajes sebe dovoljno...

UPOZNAJ SEBE.... :wink:

Kad_LupimLupim
20.11.2006., 11:58
sta je to/?//
:|
Zajebavas!?

tufnica_86
20.11.2006., 12:27
Ma sa njim ne moze da se prica.Uvek menja temu....Kao,nece da se svadja samnom....A sto se sexa tice,njemu je izgovor,ako ti neces,ne moramo ni da spavamo.

tufnica_86
20.11.2006., 12:29
Zanimljivo mi je to, da nigde nisi napisala, dali dozivis orgzam tokom samozadovoljavanja? to nikako ne razumem...pa to radis vec sa 12,13...god.? Ili si ti bas jako mlada, nemas ni 18 god...ili jednostavno ne poznajes sebe dovoljno...

UPOZNAJ SEBE.... :wink: To mogu,ali ja to radim jako retko...mozda 2,3 puta mesecno.
Imam 20 god.

alya
20.11.2006., 13:17
A jel ti upotrebljavas mozda kontracepcijske pilule? I ako ih upotrebljavas, koliko dugo?

tufnica_86
20.11.2006., 13:24
Koristila sam ih 2 god.,ali zbog problema sa menstruacijom...Ali ne koristim ih vec pola godine.
Koristila sam yasmin.

alya
20.11.2006., 13:36
Pitala sam te to, zato sto se kod nekih zena ne javljaju nezeljeni efekti, vec samo smanjenje libida tj. zelje po seksu..kod mene je bio taj slucaj...i kad sam prestala sa upotrebom...nakon par meseci, sve je bilo ok...i isto mi se gadio sex, itd....

Sad ne mora, da znaci, da je i kod tebe to u pitanju....Ako decko ne zeli, da razgovara, preuzmi ti inciativu...

Ufff...ne smem neke intimnije stvari ni da te pitam...napisi malo detaljnije kako se osecas kad si s njim, volis li da te dodiruje, ljubi, mazi...delujes mi skroz pasivno....

Jesi zadovoljna sobom, sta mislis o vasoj vezi, o tvom decku...itd...malo si napisla, da bi se moglo tacno utvrditi, dali se tako osecas zato sto nisi zaljubljena u decka, dali je to zbog vaspitanja, sto ti je prvi put....itdd....

Markelja
20.11.2006., 13:37
Nadji nekog momka tvoje godiste, koji isto tako nema pojma kao i ti i uzivajte....Kog ces qrca sa likom koji bi trebao skoro da se ozeni i kojem je evidentno cilj samo da krese nesto mlado?

alya
20.11.2006., 13:43
Nadji nekog momka tvoje godiste, koji isto tako nema pojma kao i ti i uzivajte....Kog ces qrca sa likom koji bi trebao skoro da se ozeni i kojem je evidentno cilj samo da krese nesto mlado?

Ako ne mozes, da na pravi nacin izjasnis svoje misljenje, cuti...Otkud ti znas kakav je on covek i da je sa njom samo zbog kresa...? Znas postoje i ljudi koji ne j**u svaku koja im je pri ruci...

Istina je, da je stariji od nje...al ni to nije problem, nego to sto ona ne zna sta zeli...mislis, da bi sa nekim mladjim tipom bilo drugacije...?

tufnica_86
20.11.2006., 13:44
Pitala sam te to, zato sto se kod nekih zena ne javljaju nezeljeni efekti, vec samo smanjenje libida tj. zelje po seksu..kod mene je bio taj slucaj...i kad sam prestala sa upotrebom...nakon par meseci, sve je bilo ok...i isto mi se gadio sex, itd....

Sad ne mora, da znaci, da je i kod tebe to u pitanju....Ako decko ne zeli, da razgovara, preuzmi ti inciativu...

Ufff...ne smem neke intimnije stvari ni da te pitam...napisi malo detaljnije kako se osecas kad si s njim, volis li da te dodiruje, ljubi, mazi...delujes mi skroz pasivno....

Jesi zadovoljna sobom, sta mislis o vasoj vezi, o tvom decku...itd...malo si napisla, da bi se moglo tacno utvrditi, dali se tako osecas zato sto nisi zaljubljena u decka, dali je to zbog vaspitanja, sto ti je prvi put....itdd....

Meni je super kad sam sa njim...mogla bi sa se ljubim 24h sa njim...Volim da se mazim sa njim,da me ceska...Sve je to ok,ali kad dodje do sexa totalno se blokiram...Jezivo je ,ali jednom sam se setila mrtve babe u toku sexa....Ali ne znam sta osecam prema njemu...Nekad mislim da nista ne osecam,nekad da ga volim,nekad da ga mrzim....

tufnica_86
20.11.2006., 13:48
Nama je najveci problem sto on nece da prica.....
A i on je jako zatvoren.A ja vise ne mogu da se trudim...4 meseca ga ganjam da pricamo.....I njegova jedina recenica na to je da ne sme da se veze za mene,kako sam dosta mladja......
i to tako traje 9 meseci.....

Markelja
20.11.2006., 13:55
Ako ne mozes, da na pravi nacin izjasnis svoje misljenje, cuti...Otkud ti znas kakav je on covek i da je sa njom samo zbog kresa...? Znas postoje i ljudi koji ne j**u svaku koja im je pri ruci...

Istina je, da je stariji od nje...al ni to nije problem, nego to sto ona ne zna sta zeli...mislis, da bi sa nekim mladjim tipom bilo drugacije...?

Ovo je moje misljenje. I ono je izneseno na pravi nacin. Jel' ti imas neku licencu na ovu temu, imas pretplatu ili nesto slicno...

Sa deckom njenog godista bi svakako bilo drugacije... Iz svega do sada procitanog moze da se stekne zakljucak da se on u opste ne trudi da njoj udovolji. Mozda bi mladji iako neiskusan to mogao. A ako on njoj ne zeli da udovolji vec samo da sebe zadovolji to takodje dovodi do zakljucka zasto je on sa njom.......

Mladji momak bi se potrudio da se pokaze.......

Goddess of the far east
20.11.2006., 13:55
A i on je jako zatvoren.A ja vise ne mogu da se trudim...4 meseca ga ganjam da pricamo.....I njegova jedina recenica na to je da ne sme da se veze za mene,kako sam ]dosta mladja[/B]......

Razmisli o tome....

Silent Bob
20.11.2006., 13:57
Mozda poraste (odraste...) za 9 meseci... :-D

Markelja
20.11.2006., 13:58
A i on je jako zatvoren.A ja vise ne mogu da se trudim...4 meseca ga ganjam da pricamo.....I njegova jedina recenica na to je da ne sme da se veze za mene,kako sam dosta mladja......

Ima 29 i nece da prica??? Nece da se veze? Kakvu onda dilemu imas?

chika_doktor
20.11.2006., 14:03
gadna je ta razlika...ima stvari koje su skoro nepremostive...kazem skoro jer nema pravila....ove matore se raspadaju a djevojchice su tako fine:)

Goddess of the far east
20.11.2006., 14:03
Mozda poraste (odraste...) za 9 meseci... :-D

Moguće je,sasvim moguće... :)

Samantha Jouns
20.11.2006., 14:04
I GIVE UP..... nemam zivaca za ovu curu....meni se javi kad se budes rasturala od sexa da razmenimo iskustva ;) :D:D:D:D

Markelja
20.11.2006., 14:05
Propatice ako je ti budes savetovala....... :D

alya
20.11.2006., 14:14
Ovo je moje misljenje. I ono je izneseno na pravi nacin. Jel' ti imas neku licencu na ovu temu, imas pretplatu ili nesto slicno...

Sa deckom njenog godista bi svakako bilo drugacije... Iz svega do sada procitanog moze da se stekne zakljucak da se on u opste ne trudi da njoj udovolji. Mozda bi mladji iako neiskusan to mogao. A ako on njoj ne zeli da udovolji vec samo da sebe zadovolji to takodje dovodi do zakljucka zasto je on sa njom.......

Mladji momak bi se potrudio da se pokaze.......

Ako je njemu teze, da direktno razgovara o tome, ne mora, da znaci, da ne zeli, da joj udovolji i da je sa njom samo zbog seksa...
Postoje osobe koje su jako, jako zatvorene...i tesko razgovaraju o svojim emocijama...Ipak mora ona, da odluci dali je vredno, da se bori i da se trudi da razgovara i dokle moze to, da trpi...sta treba sad odma, da ide, da trazi drugog decka..i to po mogucnosti mladjeg, jer on ce navodno sigurno, da se potrudi, da bi se pokazao... :roll:

Mislim hej...devojka pomisli na babu tokom seksa...mislis, da sa drugim nebi? Verovatno, da je i njen decko kriv...mislim ipak ona ima razne ispade...i stvarno kako joj verovati...

Ona je ta koja mora, da razmisli, koliko je njoj stalo do njega...i da odluci kako dalje...jer to kako ona razmislja u toku seksa nije bas "zdravo"...

Iz gore svega napisanog bi covek mozda pomislio, da se ona neceg plasi ( trudnoce, svog neiskustva, nestalnosti...itd ) i ne moze, da se potpuno opusti...A naravno, da on sa 29, ocekuje, da njoj ne treba bas toliko, da bi se opustila....

Jos bi pitala postavljacicu, dali njen decko zna, da je on njoj prvi?

tufnica_86
20.11.2006., 14:25
Imam ja razne ispade,ali to je samo da bi on nesto pokazao i progovorio,ali nista......
zna da je prvi,mada dok prvi put nismo spavali,mislio je da za zezam,jer mu je bilo cudno kako sam sa 19god.nevina......
A problem je sto ni ja ne znam sta hocu.

Silent Bob
20.11.2006., 14:26
A, znas li sta neces?

tufnica_86
20.11.2006., 14:27
To znam.

Silent Bob
20.11.2006., 14:28
U cemu je onda problem?

tufnica_86
20.11.2006., 14:30
Ne znam sta on hoce,a sta nece...A kad ga pitam nesto,okrene temu....

giovaniI
20.11.2006., 14:34
tufnice,to ti je opasan problem,..lakse bi vam bilo da vam u vezi n e funkcionise nista nego sex,ostali bi zajedno,...a ovako.,.................??

Goddess of the far east
20.11.2006., 14:35
Okreni i ti njemu leđa i stavi tačku.Ne znam zašto ljudski rod komplikuje svoje živote u principu je sve mnogo jednostavnije.Stvarno smo opterećeni svojim malim problemima i malim životima...

alya
20.11.2006., 14:36
Znam kako je tesko takvog tipa "naterati", da progovori...ali moras...reci mu, da si nezadovoljna, objasni mu situaciju...jednostavno pocni razgovor...

Dali se osecas nelagodno pred njim kad si gola? Malo je neprijatno pitanje i to ali ipak bitno...Da pokusas, da razgovaras sa nekim o tome kako se osecas...sa majkom, mozda sa nekim psihologom...itd...cisto, da mozda dodjes do nekog zakljucka...

Goddess of the far east
20.11.2006., 14:38
tufnice,to ti je opasan problem,..lakse bi vam bilo da vam u vezi n e funkcionise nista nego sex,ostali bi zajedno,...a ovako.,.................??

O kako ti grešiš o veoma grešiš.Moraju da se poklope svi aspekti inače veza postaje mučenje ili puca...

tufnica_86
20.11.2006., 14:46
Znam kako je tesko takvog tipa "naterati", da progovori...ali moras...reci mu, da si nezadovoljna, objasni mu situaciju...jednostavno pocni razgovor...

Dali se osecas nelagodno pred njim kad si gola? Malo je neprijatno pitanje i to ali ipak bitno...Da pokusas, da razgovaras sa nekim o tome kako se osecas...sa majkom, mozda sa nekim psihologom...itd...cisto, da mozda dodjes do nekog zakljucka...

Nije mi neprijatno.....
Psiholog mi rekao da to ima veze sa ocem.On je bio alkoholicar,i bas imam los odnos sa njim,ali ne znam......Meni se muskarci ne gade....Jednostavno,namo to ne ide.....
A na sve nacine sam pokusala da pricam sa njim,ali nece...Ne mogu da ga teram.Jer po njemu nema problema,njemu nista ne smeta.

alya
20.11.2006., 14:52
Pa onda ti ne prostaje nista drugo, osim, da sama povedes inciativu i pokazes sta zelis i kako...i ako ni to ne bude uspelo..i ne bude steo, da ti udovolji..onda njemu verovatno nije na taj nacin stalo do tebe...ili i sam ima nekih problema...al takve probleme ne mozes ti, da resis...

tufnica_86
20.11.2006., 15:01
Hvala ti....

**case-problem**HATŠEPSUT
20.11.2006., 15:23
Imas tek 19, a ocekujes da extra uzivas u sexu? Najpre treba da razgovaras sa deckom i da zajedno poradite na tome, ako ne ide ne sekiraj se.... bice jos deckica i veruj mi tek ces uzivati u sexu - to ide sa godinama, narocito kod zena. :wink:

Kad_LupimLupim
20.11.2006., 15:46
Ne znam sta on hoce,a sta nece...A kad ga pitam nesto,okrene temu....
Oce da te kreshe.

tufnica_86
20.11.2006., 15:48
Ajde barem da to radi.....Ali ne.
Samo muci i sebe i mene.

Kad_LupimLupim
20.11.2006., 15:50
Nadji drugog.

Markelja
20.11.2006., 15:50
Raskini i nadji mladjeg. Taj ce bar da te kreshe.........

vanjusica
20.11.2006., 16:00
Draga Tufnice, uzivaj u svojoj vezi i ne opterecuj se previse. Idi u bioskop, setaj po parkovima, djuskaj po diskotekama...imaj osmeh na licu. Zivi zivot jedne 19 -godisnjakinje!
Evo ti jedne utesne informacije - citat: "zene dozivljavaju seksualne vrhunce posle 40.godine, kada sebe ostvare u potpunosti". Tada i traze mladjane jer vrsnjaci ne mogu da im pariraju. Tu je koren termina "matorka"?

Markelja
20.11.2006., 16:03
Ti to iz licnog iskustva?

*Gia*
20.11.2006., 16:07
Pa spavali smo posle 5 meseci...Bio je red...
Ma,kakav red,zaboga... :shock:
Niste trebali da spavate zato shto je "bio red".... Uh.... :(

vanjusica
20.11.2006., 16:07
Sta iz licnog iskustva????

alya
20.11.2006., 16:08
Hehe..posle 40...bice pre, da posle 30...posle 40 polako opada.... :lol: :confused:

vanjusica
20.11.2006., 16:15
http://www.krstarica.com/lat/magazin/seks/index.php?clanak=seks_godine&arhiva=03-2003

Devilishgirl
20.11.2006., 16:15
po chemu zakljuchujesh da je sex katastrofa..pokushala da raskine..pa raskini..big deal..da li je moguce da ne znamo sushtinu?

W.A.S.P.
20.11.2006., 16:17
Naravno da bi sad svi mi ovde hteli da se pravimo pametni da je naucimo.... vise samo da umocimo...
Ali ipak mislim da joj je bolje jedan stabilan, sa kim ce moci imati kompletan dozivljaj.... koga ce poznavati 100% i sa kojim ce moci da se opusti i mozda eventualno i da ima i emocije... a vremenom ce ona ako ima zdrav odnos sigurno probuditi i sexualnost i razviti zelju za sexom... i to ce je naciniti normalnom i ispravnom devojkom.... Probudjena zelja i emocije...
A ne nekih 10 letecih sa kojima sigurno nece imati kvalitetan i opusten sex...Sto se tvog citata tice nisam ja ni mislio da smo mi ovde na krsti bogovi sexa a to da joj treba stabilna veza to nije sporno, samo sam naglasio da moze neko da bude dobar kolko oce prema njoj a da 'ne zna da shljaka'

Markelja
20.11.2006., 16:18
@ vanjusica

Nemo' puno da se uzrujavas...........

W.A.S.P.
20.11.2006., 16:20
Ima 29 i nece da prica??? Nece da se veze? Kakvu onda dilemu imas?Zar nije ocigledno da je tip p.i.c.k.a. Po kriterijumima ljudi njegovih godina ona je klinka, dete, covece ljudi se sa 27 udaju/zene a ovaj jos stariji i vuce se sa njom, a i izem ti tog muskarca koji ne moze da pogleda devojku u oci (ma koliko ona bila starija/mladja od njega)

vanjusica
20.11.2006., 16:20
@ vanjusica

Nemo' puno da se uzrujavas...........
Necu puno, ali moram malo, barem malo.

Devilishgirl
20.11.2006., 16:22
Draga Tufnice, uzivaj u svojoj vezi i ne opterecuj se previse. Idi u bioskop, setaj po parkovima, djuskaj po diskotekama...imaj osmeh na licu. Zivi zivot jedne 19 -godisnjakinje!
Evo ti jedne utesne informacije - citat: "zene dozivljavaju seksualne vrhunce posle 40.godine, kada sebe ostvare u potpunosti". Tada i traze mladjane jer vrsnjaci ne mogu da im pariraju. Tu je koren termina "matorka"?
kako da uziva ako je ribica svrbi ?:D ne razumem, treba da se pretvara da je sve savrsheno ok?
znachi, devojke u 20-tim, ne bi trebale da orgazmiraju, i sl..
tada traze mladjane, jer vrshnjacima pochinje da slabi polna moc..izuzeci su retki..

alya
20.11.2006., 16:25
http://www.krstarica.com/lat/magazin/seks/index.php?clanak=seks_godine&arhiva=03-2003

Hej...pa pise 30%..a gde je onih 70%....one izgleda dozivljavaju najbolje i najjace orgazme do 40... :lol: :lol:
Pa, dobro,moguce je, da je ona u toj kategoriji oko 40.. :confused: :p

Markelja
20.11.2006., 16:26
Zar nije ocigledno da je tip p.i.c.k.a. Po kriterijumima ljudi njegovih godina ona je klinka, dete, covece ljudi se sa 27 udaju/zene a ovaj jos stariji i vuce se sa njom, a i izem ti tog muskarca koji ne moze da pogleda devojku u oci (ma koliko ona bila starija/mladja od njega)

true, true

alya
20.11.2006., 16:32
Zar nije ocigledno da je tip p.i.c.k.a. Po kriterijumima ljudi njegovih godina ona je klinka, dete, covece ljudi se sa 27 udaju/zene a ovaj jos stariji i vuce se sa njom, a i izem ti tog muskarca koji ne moze da pogleda devojku u oci (ma koliko ona bila starija/mladja od njega)

Pa cekaj malo...u pravu si ako je on neki sonja i zavlaci nju...sto ne znaci, da je stvarno tako...I gde to pise molim te, da bi ljudi trebali, da se zene/udaju, u tim godinama...svi smo mi razliciti....i vodimo drugacije zivote...
Godine ipak nisu merilo mnogih stvari...neko sa 30+ moze, da bude jako neozbiljan i p****ca..dok neko sa 20+ ima sasvim druge poglede na svet...

Oni ocigledno nisu jedno za drugo, sto je sasvim druga stvar...

vanjusica
20.11.2006., 16:33
kako da uziva ako je ribica svrbi ?:D ne razumem, treba da se pretvara da je sve savrsheno ok?
znachi, devojke u 20-tim, ne bi trebale da orgazmiraju, i sl..
tada traze mladjane, jer vrshnjacima pochinje da slabi polna moc..izuzeci su retki..
Naravno da treba da prati svoje zelje, ali mi ne mozes reci da je njoj sa 19 to prioritet u vezi i to sa prvim frajerom. Ona ce sa njim (ili sa nekim drugim) tek istrazivati i otkrivati sex. Sekirati se u 19 -toj zbog sex-a je malo previse ambiciozno.

Goddess of the far east
20.11.2006., 16:36
Hm ne udaju se i ne žene se svi sa 27 godina.Uopšteno te granice su se pomerile.I razlika od 9 godina i nije neka preterana razlika.Nešto ste izostavili devojka je napisala da joj je otac alkoholičar i iza svake priče krije se još dublja priča.Markelja još mi samo reci da ćeš ti za 29 da se zamonašiš da nećeš da hebeš?Biti dobar ljubavnik ili hebač kako god nema veze sa godinama,mnogo su bitniji drugi faktori.

Markelja
20.11.2006., 16:38
Ja sam vec zamonasen....... Izvodim zabludele ovcice na pravi put.......

Devilishgirl
20.11.2006., 16:41
izvini, ali meni je sex sa prvim bio extra i tada, i sada tako mislim..bili smo vrshnjaci, ali talentovani..ni u jednom trenutku nam nije palo na pamet neshto u vezi 'losheg sexa'...
tvoj link govori sledece: "U dvadesetim.....što omogućava najintenzivnije kontrakcije u toku orgazma. ? so, neka to ostavi za 40-te..
" i do 35. godine čak 90 odsto žena doživi orgazam. Ali, nivo hormona počinje da opada, što utiče na smanjenje seksualne želje...tj. vecinu 'boli glava'..
-"od 40. do 50. godine života čak 30 procenata žena ..."
mozete misliti koliki procenat :)

Devilishgirl
20.11.2006., 16:44
Hm ne udaju se i ne žene se svi sa 27 godina.Uopšteno te granice su se pomerile.I razlika od 9 godina i nije neka preterana razlika...Biti dobar ljubavnik ili hebač kako god nema veze sa godinama,mnogo su bitniji drugi faktori.razlika je smeshna..chak i razlika od 20 god. nema nikakve veze, niti predstavlja prepreku za bilo shta..

Goddess of the far east
20.11.2006., 16:45
Ljudi i žene,dame i gospodo krajnje je vreme da uvedu seksualno obrazovanje u škole.Da, ima literature o tome,ali čisto sumnjam da većina to čita.Ovo više nema smisla...

Markelja evo stiže topi mopi.... :D

Markelja
20.11.2006., 16:46
A?????????? Sta cu onda ja da ***** ako ona bude sa matorcem starijim od nje devet godina????

O tome nisi mislila?

Silent Bob
20.11.2006., 16:47
A?????????? Sta cu onda ja da ***** ako ona bude sa matorcem starijim od nje devet godina????

O tome nisi mislila?
A sta ako bude sa Sumaherom? :confused:

alya
20.11.2006., 16:47
Vi kao, da niste procitali sve njene postove...devojka je napisala da se je jednom u toku seksa setila svoje mrtve babe...ocigledno je, da ima problem...nista straso sto se ne moze dovesti u red...menjanje partnera, navodno zbog loseg seksa sa sadasnjim, nece joj resiti problem..moze samo, da se desi, da se isfrustrira nacisto i da pocne, da izbegava seks...zavisi koliko su ta osecanja intenzivna...

Problem je sto on izbegava razgovor...verovatno postoji vise stvari u pozadini, koje ona sigurno ne moze iznositi javnosti...

Resice ona to .... :wink:

Markelja
20.11.2006., 16:48
@ goddess

Vadi pusku iz gepeka.........

Goddess of the far east
20.11.2006., 16:49
Spremila sam ja markere i kuglice ...

alya
20.11.2006., 16:50

O tome nisi mislila?

A sto je on matorac? Kakve veze imaju godine sa duhom, energijom ...itd? Imaju veze samo kod osoba, koje ne rade na sebi, pasivne su...
Moj decko je bio dosta stariji od mene...i iskrene nikada mi nije to zasmetalo,,,cak naprotiv...imao je snage ko, da mu je 20..hheh....uvek je steo, da hmmm...hah...

vanjusica
20.11.2006., 16:51
@Devil
I meni je sex sa prvim bio extra uz cinjenicu da mi je on bio dugogodisnja veza sto mi je omogucilo da spoznam i upoznam mnogo toga, sto ne znaci da nisam imala i bolji a i gori sex posle njega. Mislim da to ceka i nju. Ja licno mislim da smo i ti i ja u odnosu na nju mnogo srecnije jer smo sa prvim dozivele onaj redak spoj (velika ljubav i odlican sex) ali malo devojaka ima tu srecu i ne znaci da ako nemaju to ne mogu sa svojih 19 da uzivaju u svojoj vezi na drugaciji nacin. Htela sam to da istaknem, a ne da li je orgazam u 20-tim bitan ili ne. Naravno da je uvek bitan, ali u 20 ne mnogo.

Markelja
20.11.2006., 16:54
A sta ako bude sa Sumaherom? :confused:

Jedino ako bude sa nezaustavljivim Pericom......... sve ostalo........ :D

alya
20.11.2006., 16:54
Pa sorry sad, meni je seks sa 20 bio jako bitan...uff...prvi put mi nije bilo nesto ekstra ni magicno...mislim, da su zene koje kazu, da im je prvi put ( gubljenje nevinosti ) bilo fantasticno i vauuu, da nisu iskrene...

Dobro ako je gubljenje nevinosti bilo nakon 20, razumem, ako je bilo pre...hmm..

Markelja
20.11.2006., 16:58
A sto je on matorac? Kakve veze imaju godine sa duhom, energijom ...itd? Imaju veze samo kod osoba, koje ne rade na sebi, pasivne su...
Moj decko je bio dosta stariji od mene...i iskrene nikada mi nije to zasmetalo,,,cak naprotiv...imao je snage ko, da mu je 20..hheh....uvek je steo, da hmmm...hah...

Velike veze....... Zagrcnula si se nesto ili........ posto vidim to hmmm,hah, itd,npr,sl............ :D

Tvoj decko i buduci muz verovatno svrlja sa strane ako ima bas toliko energije........

Naucno dokazano..........

Veruj mi..........

kuca
20.11.2006., 17:01

Ti se Baby stvarno ..muchis..bespotrebno.

alya
20.11.2006., 17:08
Velike veze....... Zagrcnula si se nesto ili........ posto vidim to hmmm,hah, itd,npr,sl............ :D

Tvoj decko i buduci muz verovatno svrlja sa strane ako ima bas toliko energije........

Naucno dokazano..........

Veruj mi..........

Vis ja ne verujem mnogo u statistiku i neke naucno dokazane stvari...jedno je teorija, drugo realnost i iskustva...

A to dali je decko svrljao ili ne..znam ja najbolje..nebi ja dozvolila, da on svrlja...nebi mu dala mira nikako...ja cu, da nudim njemu ono sto pozeli, ne neka druga.... :wink:

Markelja
20.11.2006., 17:13
Dakle bilo je i fistinga i svega ostaloga............. :D

Nema tu nikakve statistike........ jednostavno je tako....... zasto da ti tvoje mladjane godine obelezi neki matorac...........

alya
20.11.2006., 17:15

Nema tu nikakve statistike........ jednostavno je tako....... zasto da ti tvoje mladjane godine obelezi neki matorac...........

A ko je po tvom misljenju matorac? 29 godina...Znaci i ti si mator? Uf a ja bas pomislih, da bi ti mogao uc, u uzi izbor...

Markelja
20.11.2006., 17:19
Ma ja sam..............

a ja se ponadao.............. ;D

alya
20.11.2006., 17:22
Ma ja sam..............

a ja se ponadao.............. ;D

Eee pa vidis, da si zagovarao kako je ta razlika ok i da si tad u najboljim goidnama...ti bi prosao...mozda bi bio i pobednik a ovako sad,... :lol:

Srdj@n
20.11.2006., 17:24
On nece da prica.....

Sutni ga pa ces videti kako ce da prica ;)

Markelja
20.11.2006., 17:28
@alya

a sta da se radi..... steta, mada nisam tako mator........

Gazdarica
21.11.2006., 12:04
Tufnice, zelis li ti uopste seks, nevezano za tvog momka?
Mastas li o nekom strastvenom seksu, o uzbudjenju, strasti, adrenalinu?
Osjecas li potrebu i zelju da dozivis nesto takvo?

giovaniI
21.11.2006., 12:25
malo kome je jasno sta se sa nasom TUFNICOM dogadja.

tufnica_86
21.11.2006., 19:28
Tufnice, zelis li ti uopste seks, nevezano za tvog momka?
Mastas li o nekom strastvenom seksu, o uzbudjenju, strasti, adrenalinu?
Osjecas li potrebu i zelju da dozivis nesto takvo?

Iskreno,i ne bas....

tufnica_86
21.11.2006., 19:29
A ne mogu da raskinem sa njim....Uvek me smara,juri,i ja uvek popustim.....

tufnica_86
21.11.2006., 19:31
Ti se Baby stvarno ..muchis..bespotrebno.

da,da,da......Ma ne znam ni ja sta hocu...
Navikla sam na njega.Dobar je.

alya
21.11.2006., 19:32
Ma ti imas problem, nevezan za decka...najozbiljnije moras, da uradis nesto po tom pitanju...zbog sebe i za sebe...

tufnica_86
21.11.2006., 19:33
Znam.A sta da uradim?Ja sam jednostavno takva.

alya
21.11.2006., 19:36
Pa to je nalakse reci..ja sam jednostavno takva...raspekmezena si...menjaj nesto...zar jos uvek nisi povela incijativu? Jesi bar upotrebila neku ideju , poslusala neki ovde izlozeni savet?
Jesi promenila vec nesto, bar svoj stav?

Ne muljaj vise bre...aj trgni se malo...

tufnica_86
21.11.2006., 19:44
NECU I NE MOGU DA GA TERAM......
Raskinucu sa njim.

alya
21.11.2006., 19:56
Pa to hoces li ti njega ostaviti ili ne, to ti najbolje znas...ja tebe pitam, dali si pokusala, da resis svoj problem...

Markelja
21.11.2006., 20:54
Aj nemoj je vise savetovati. Vis' da ce da izvrsi samoubojstvo.......

sinmbad
21.11.2006., 21:14
Hm mislim šta reći :roll: misli malo na sebe i nemoj da udovoljavaš nikome ako to ne želiš,pa makar to i bilo i iz sažaljenja!( i ja našao gde da istresam pamet) 8-)

Markelja
21.11.2006., 21:20
Jesi istres'o?

sinmbad
21.11.2006., 21:35
Aaaaaaaaaaaaaaa i nije bog zna šta" istrešeno" :lol:

alya
21.11.2006., 21:35
Aj nemoj je vise savetovati. Vis' da ce da izvrsi samoubojstvo.......

Daleko bilo...pu pu pu...jezik pregrizo....

Markelja
21.11.2006., 21:42
Kud jezik da pregrizem? Sa cim cu posle da lizem pi .............. sladoled? :D

Gazdarica
22.11.2006., 12:23
A ne mogu da raskinem sa njim....Uvek me smara,juri,i ja uvek popustim.....Djevojko draga, stavi prst na celo i reci samoj sebi ko ti je bitniji - taj koji te smara i juri ili TI?
Seks je, zapravo, divan... Daj sebi sansu da to spoznas...

dr.WOLF
22.11.2006., 16:14
mislim da ti imas problem sama sa sobom,imas neku blokadu koju si sama sebi stavila! da li ti uopste znas sta hoces! stani ispred ogledala i porazgovaraj sama sa sobom pa tek onda sa njim!

Markelja
22.11.2006., 16:16
Tako je! Reci joj WOlf-u jedan........ :D

minon
22.11.2006., 16:21
Znam.A sta da uradim?

...cuti i trpi...

tufnica_86
24.11.2006., 19:29
Pa to hoces li ti njega ostaviti ili ne, to ti najbolje znas...ja tebe pitam, dali si pokusala, da resis svoj problem...

Svoj problem?/?
To je malo teze.... :D

crazy_malenaaa
24.11.2006., 21:21
Mozda si lez?

right...
27.11.2006., 12:03
Ladno mozda si lez hah!
Predlozi mu da prekinete sa sexom a da ostanete u vezi pa da vidite kako ce ici dalje. Ako on na to pristane,onda ces znati da li je s tobom samo zbog sexa ili mu je stvarno stalo do tebe. *** koliko se svi ovde muce oko tebe a ti bi bar mogla da poslusas neciji savet a ne samo da se ponavljas i da vrtis isti film kao neka pokvarena ploca. Koliko kontam,nisi promenula misljenje od onda kada si nas pitala za savet pa sve do sada kada su se svi upljuvali zbog tebe.
Pitaj sebe da li si ti ustvari jedna velika papucharka...ako ti trpis da bi njemu bilo dobro a njega boli kur.., onda bi sve ovde trebao boleti kur.. za tebe ako i samu tebe boli kur.. za sebe...tako nesto...

samuraijack
27.11.2006., 12:58

Bolje matorac nego neki klinac balavac da se uči na tebi!

donzuan1
29.11.2006., 01:43
Sta da ti kazem i tvojim mukama ce doci kraj !!!

crveno_crna6
29.11.2006., 05:37
po svemu sto sam procitala problem je ocigledno u tebi i treba sama sa sobom da vidis sta je u pitanju ali mislim i da treba da raskines sa deckom ili da napravis pauzu...prvo moras sama sebe da upoznas pa ce kontakti bilo koje vrste sa drustvom koji te okruzuje biti opusteniji i bices samouverenija...

zazabg
29.11.2006., 16:24
Mozda ti on ne odgovara u sexu ili on ne zna sta te pali a ni ti. Moras mu otvoreno reci
i videti u cemu je problem.Ali opet nije ok da samo on"hvata dugu" a ti da blejish okolo :-(

max73
29.11.2006., 16:26
Probaj sa nekim drugim, pa vidi kako ide...

S_K_V_O
29.11.2006., 17:47
sa dva, tri...
moze da se desi da i taj sledeci moze da bude nereprezentativan :mrgreen:

sinmbad
29.11.2006., 20:08
misliš netransparentan primerak :roll: :lol:

Botl
23.12.2006., 00:58
Da li je neka devojka za hot

Zvezdica
17.02.2007., 00:52
Ne znam ni zasto pokrecem ovu staru temu, ni sta je na kraju bilo, ali...
Sex nije ono sto se vidja u filmovima, pogotovo ne u pornicima. Mozda si ti ocekivala nesto sasvim drugo, zenskom telu je ponekad (cak u vecini slucajeva) potrebno dosta vremena da se opusti i prilagodi, a takodje i da se iz glave izbace sve romanticne ili lazne sexy mastarije o tome kako sex treba da izgleda.
Ono sto je problem u ovoj vezi jeste to sto ne mozete da razgovarate o tim stvarima k'o ljudi. Ne mora da znaci da je problem u bilo kome, niti da je devojka frigidna, ni da je on ne postuje... Ali ocigledno nisu dovoljno bliski da bi mogli da se opuste i razgovaraju o tome...

snoshaj efendija
17.02.2007., 02:05
Ma decko na njoj vezba ***** fore,stara prica.I kako da se opusti...

snoshaj efendija
17.02.2007., 02:07
da,da,da......Ma ne znam ni ja sta hocu...
Navikla sam na njega.Dobar je.

Pa kad je dobar, sto se zalis?

Bad_Wolf
17.02.2007., 18:17
Ne znam ni zasto pokrecem ovu staru temu, ni sta je na kraju bilo, ali...
Sex nije ono sto se vidja u filmovima, pogotovo ne u pornicima. Mozda si ti ocekivala nesto sasvim drugo, zenskom telu je ponekad (cak u vecini slucajeva) potrebno dosta vremena da se opusti i prilagodi, a takodje i da se iz glave izbace sve romanticne ili lazne sexy mastarije o tome kako sex treba da izgleda.
Ono sto je problem u ovoj vezi jeste to sto ne mozete da razgovarate o tim stvarima k'o ljudi. Ne mora da znaci da je problem u bilo kome, niti da je devojka frigidna, ni da je on ne postuje... Ali ocigledno nisu dovoljno bliski da bi mogli da se opuste i razgovaraju o tome...

Ajde molim te objasni nam kako to sex u stvari izgleda...

tufnica_86
17.02.2007., 18:27
Ja bi zelela da ga ostavim...ali nekako ne mogu...navikla sam na njega.

she s only 18
19.02.2007., 16:58
e 100% te kapiram...tako je i meni s prvim bilo, samo sto on nije bio tako dobar i ja sam mu posle svakog puta jasno nagovestavala da tu nesto ne valja pa je sva sreca ta agonija ranije okoncana...kasnije se sve promenilo, trebalo je vremena da ponovo pocnem da uzivam u sexu, ali kad sam nasla "kompatibilnog" :-D :-D :-D
Nemoj mnogo da brines, ali ne smes ni da stojis u mestu, ili razgovaraj s njim ili raskidaj..ili ostani s njim i placi posle svakog puta

tufnica_86
23.02.2007., 17:58
On nece da prica....Ja ne mogu da placem...Sve je nekako bzv.

Bad_Wolf
23.02.2007., 19:29

Ti pricaj, on neka place.

Niko nije rekao da je lako...

nerviram se za druge
23.02.2007., 19:30

Boze, Boze, svakakvog li sveta ima...

tufnica_86
23.02.2007., 19:51
Ti pricaj, on neka place.

Niko nije rekao da je lako...

:D eeeee.......To je jako cudna veza..Mada ,kad bolje razmislim ..ni ne lici na vezu.Tako da mi mozda i nismo u vezi...Nas status se jos uvek ne zna.

Pipi Langstrumpf
24.02.2007., 10:57
Vas status je corsokak

nivea_soft
24.02.2007., 14:23
Zvezdica je pravu,nije sex to sto gledamo na TV-u,ali ume da bude i mnogo bolji.Kao sto postoji neko s kim se savrseno razumemo u ljubavi,tako postoje i ljudi koji nam fantasticno odgovaraju-ali sexualno.I to ne mora obavezno da bude ista osoba.Ali zato ako nekoga volis-nadogradis to sto ne valja.Zato orgazam traje u sekundama a ljubav godinama.

alya
24.02.2007., 15:16
Zvezdica je pravu,nije sex to sto gledamo na TV-u,ali ume da bude i mnogo bolji.Kao sto postoji neko s kim se savrseno razumemo u ljubavi,tako postoje i ljudi koji nam fantasticno odgovaraju-ali sexualno.I to ne mora obavezno da bude ista osoba.Ali zato ako nekoga volis-nadogradis to sto ne valja.Zato orgazam traje u sekundama a ljubav godinama.

Ne postoji savrseno ni fantasticno odgovaranje...u vezama, brakovima stosta mora, da se proguta...ni sam seks nije tako bajan i savrsen kao sto ga pokazuju na filmovima...

Kad bi mladima to objasnjavali a ne kako za svakog postoji neko savrsen, manje ljudi bi bilo usamljenih i samih...

A ti tufnice prestani, da kukas i da se blamiras...oceigledno ste i ti i taj tvoj pasivne osobe...nije vam dobro u vezi ali nebi nista, da menjate...ni raskid ni dalje...nista...vegetirate..strasno...i tuzno..

kojote
24.02.2007., 15:39
...u vezama stosta mora, da se proguta...
Gutačice moja!!!

nivea_soft
24.02.2007., 15:47
Ne znam,ne zivim od prica i mitova,ali licno sam se uverila da s nekim mozes tako dobro da se slazes u krevetu kao sto pre toga nisi mogao ni da zamislis.Kad strast prokljuca svsta moze da se desi...

tufnica_86
24.02.2007., 16:02
On jeste pasivan...ja nisam....

chika_doktor
24.02.2007., 16:03
znachi ti ga guzish...fino fino:)

tufnica_86
24.02.2007., 16:06
znachi ti ga guzish...fino fino:)

Upravo tako.... :D :D :D

Emily_Bg
24.02.2007., 16:15
Pa ostani sa njim u vezi,a nadji jos jednog pored sa kojim ce da ti bude dobro u krevetu.Mozda ti to pomogne da se opustis sa njim.Mislim nije mi jasno.......tebi ne prija,a on nee da prica o tome?Pre ce biti da je taj decko sebican,a to nije fer.Valjda je poenta da i njemu i tebi bude lepo.......

Bad_Wolf
24.02.2007., 16:17
Ne postoji savrseno ni fantasticno odgovaranje...u vezama, brakovima stosta mora, da se proguta...ni sam seks nije tako bajan i savrsen kao sto ga pokazuju na filmovima...

Kad bi mladima to objasnjavali a ne kako za svakog postoji neko savrsen, manje ljudi bi bilo usamljenih i samih...

A ti tufnice prestani, da kukas i da se blamiras...oceigledno ste i ti i taj tvoj pasivne osobe...nije vam dobro u vezi ali nebi nista, da menjate...ni raskid ni dalje...nista...vegetirate..strasno...i tuzno..

Otkud znas?

tufnica_86
24.02.2007., 16:19
Pa ostani sa njim u vezi,a nadji jos jednog pored sa kojim ce da ti bude dobro u krevetu.Mozda ti to pomogne da se opustis sa njim.Mislim nije mi jasno.......tebi ne prija,a on nee da prica o tome?Pre ce biti da je taj decko sebican,a to nije fer.Valjda je poenta da i njemu i tebi bude lepo.......

Poslednjih mesec dana je lepo....ali nemamo definisan status...Niti je veza...niti je kres kombinacija.

Emily_Bg
24.02.2007., 16:24
Mozda je tako i bolje.......mozda ste oboje opusteniji kada ste u nekom nedefinisanom odnosu.a i to ti pruza siroku mogucnost da se posvetis potrazi za nekim ko bi ti vise odgovarao od njega.

tufnica_86
24.02.2007., 16:29
Mozda je tako i bolje.......mozda ste oboje opusteniji kada ste u nekom nedefinisanom odnosu.a i to ti pruza siroku mogucnost da se posvetis potrazi za nekim ko bi ti vise odgovarao od njega.

On nece da definise taj odnos..ja bih.Uvek mi pravi neke ljubomorne scene za drugove,kao ja sam samo njegova...a definicije nema.

Emily_Bg
24.02.2007., 16:36
Vidi,moj ti je prijateljski savet da mu to ne dopustas.Ako ste u vezi onda budite u vezi,i budite ravnopravni.Ako niste u vezi(kao sto i niste)onda i u tome budite ravnoparvni.Odmah sam provalila da decko nije fer......misli samo na sebe.On nece da definise taj odnos,zeli da ima odresene ruke,a tebe hoce da gleda kao svoju i trazi od tebe da se ponasas kao da ste u vezi.
Mislim stvarno.........

alya
24.02.2007., 18:59
Gutačice moja!!!

Tvoja.... :confused: Jok more.... ;)

alya
24.02.2007., 19:04
Otkud znas?

Ispustila sam ono u realnom zivotu... :lol: Ako si sreo osobu sa kojom si imao bajan, savrsen seks...tj.ti si njoj citao misli, ona tebi i oboje ste znali kako, sta i kad morate, da uradite, da budete zadovoljni....

Svaka ti cast....verujem, da si izuzetak.... ;)

alya
24.02.2007., 19:17
On nece da definise taj odnos..ja bih.Uvek mi pravi neke ljubomorne scene za drugove,kao ja sam samo njegova...a definicije nema.

Nece, da definise odnos... :confused: ...a sta bi po tvom trebao, da uradi? Da ti kaze: " Evo ti si meni sad zvanicno devojka!" i jo, da te pita: "Dali se slazes?"...Zar muskarac na taj nacin treba, da saopsti, da zeli, da bude sa tobom...
Zar to sto spavate zajedno, imate seks, drzite se za ruke, salite se, razgovarte, grlite...itd. nije znak, da je to mozda veza?

E sad ako te u toku upoznavanja sa njegovim drustvom...itd. nije kulturno predstavio i naglasio, da si njegova devojka...onda stvarno neznam sta, da ti kazem...

Decko ti je ocigledno davno primetio, da ti nisi izgleda toliko zainteresovana za njega i vasu vezu, da si neozbiljna, nezrela i detinjasta...on misli kako ces ti mozda odrasti i da si ti ta potencialna, pa je zato uporan...a ti mislis, da ce on postati "divlji" kao i ti a on je to sve vec davno prosao...i tako sve u krug....

Ti si pasivna jer ne preuzimas bas nista, da se situacija promeni, neces, da ga ostavis, a opet hoces, volis ga, ne volis ga...neznas sta hoces...( ajd dobro mlada si )..a on je odgovoran i zreliji, drugacije vidi vezu itd...

Moze bit, da lupam u prazno, jer nemam pojma kakvi ste, niti vas poznajem...

Lord Raqn
24.02.2007., 23:59
Možda te jednostavno ne pali sexualno...

Bad_Wolf
25.02.2007., 09:39
Ispustila sam ono u realnom zivotu... :lol: Ako si sreo osobu sa kojom si imao bajan, savrsen seks...tj.ti si njoj citao misli, ona tebi i oboje ste znali kako, sta i kad morate, da uradite, da budete zadovoljni....

Svaka ti cast....verujem, da si izuzetak.... ;)

Nisi odgovorila na pitanje ili si pokusala da izvedes nekakav odgovor, ali bezuspesno.

Whatever.

plava ciganka
25.02.2007., 09:44

Ako imas trupca pored sebe tesko da ce ista da mu smeta, a ako vec tebi smeta, sta ces ti sa njim ?? :roll:

Mala, od loseg jebacha nema ni otiracha, bacaj to iz ruku dok mozes i brisi... nije sudbina prvi vec poslednji :twisted:

HELENA33
25.02.2007., 09:50
Ja bi zelela da ga ostavim...ali nekako ne mogu...navikla sam na njega.
hahahahahahaa... ma da... navika je cudo... ;)

HELENA33
25.02.2007., 09:51
sto ti je to bzvz... zar nisi vec navikla na to?:)

HELENA33
25.02.2007., 09:54
Poslednjih mesec dana je lepo....ali nemamo definisan status...Niti je veza...niti je kres kombinacija.
mozda bi definicija pokvarila lepotu...:)

BanovanKorisnik
25.02.2007., 10:21
@tema: kupi mu vijagru možda to pomogne...

HEBEHA
25.02.2007., 11:35
Ne mislim da je kriv decko. Prosto - ili su njih dvoje u teskoj disharminiji koja ce se definitivno dovesti u red. Jednom. Ili je ona pomalo nezrela za seksualne odnose.
Priroda nastavljnja vrste je predodredila ad muskarac mora da dozivi orgazam da bi oplodio zenu, tako a nema muskarca koji to nije dozivio. Ali zena mora da upona svoje tijelo i da sama nauci da uziva, a onda i da se uskladi sapartnerom tada zna sta ocekuje od njega.

alya
25.02.2007., 11:45
Nisi odgovorila na pitanje ili si pokusala da izvedes nekakav odgovor, ali bezuspesno.

Whatever.

Pa naravno, da nisam odgovorila na glupo pitanje... :roll:

Lusy Lusy
25.02.2007., 12:00
"Dobar sex je temelj uspesne veze",i slazem se sa tim jer imala sam imala prilike da to osetim i u mojim vezama.Njemu izgleda stvarno ne smeta,ali tebi izgleda smeta cim si pokusala da raskines sa njim.Znaci,sto bi se ti patila a njemu kao je dobro.Kad su takve kljucne stvari u pitanju to mora da bude obostrano zadovoljstvo.I naravno da njemu ne smeta,kada sve sto je potrebno decku za dobar sex je da mu se digne,da devojka ima relativno usku...i on ce da svrsi.Nema tu neke posebne muke oko njih da bi im bio dobar sex kao oko nas.

Bad_Wolf
25.02.2007., 13:05

Nemoj se poistovecivati sa pitanjem, vec odgovori ili cuti.

...

Ja te pitam otkud znas - kada dajes generalizovano misljenje. Tesko da imas 5-6 brakova ili n veza, pa da donosis takav zakljucak i jos to da rasiris na citavu populaciju.

alya
25.02.2007., 14:04
Nemoj se poistovecivati sa pitanjem, vec odgovori ili cuti.

Ja te pitam otkud znas - kada dajes generalizovano misljenje. Tesko da imas 5-6 brakova ili n veza, pa da donosis takav zakljucak i jos to da rasiris na citavu populaciju.

O svasta Boze, poistovecujem se sa pitanjem.... :roll: Zar je seks u realnom zivotu savrsen? Postoji li uopste savrseno? Verovatno svako drugacije tumaci tu rec...ili sta vec....u vecini filomova ( americki ) koje mladi danas mnogo gledaju, seks je pokazan kao nesto neverovatno, dvoje se sretnu, i svako zna sta i kako...sve se savrseno uklopi...i iz toga mnogi pogresno zakljuce kako u zivotu zaista treba, da bude tako..

Kao sto si i ti sad pogresno zakljucio to sto sam ja napisala...nije lose citati malo izmedju redova..Mislim, kako ja znam, da savrsen seks ne postoji? i posto kao "znam", da takvog seksa nema, ja generalizujem... :confused: Da bi covek dao svoje misljenje, ne mora uvek, da ima ogromno iskustvo u necemu...Zar je tebi 5-6 brakova ( propalih ) neko ekstra iskustvo..? Covek moze u zivotu, da ima samo jedan brak, pa vise iskustva nego onaj sto je imao X veza...Zavisi kakva si osoba...

Ja nisam generalizovala, vec sam ispostavila, realan problem danasnje mladezi, ljudi i naapisla, da savrsen seks ne postoji..zar treba, da napisem: "Ispostavljam problem...blabla..i nesto sl...mislim ako pratis malo dnevnik ili neke teme, prica se o tome...citas valjda i teme na Krstarici..

Ne znam sto uopste repliciram... :roll: Ali ajde ti meni reci kako to, da postoji savrsen seks?

Ovde se uvek neko zakaci za nesto, postavlja podpitanja, "zamke", uvija...kako bi pokazao, da je pametan i da onaj drugi gresi...

plava ciganka
25.02.2007., 15:41

Ne postoje glupa pitanja vec samo glupi odgovri :wink:

plava ciganka
25.02.2007., 15:48
O svasta Boze, poistovecujem se sa pitanjem.... :roll: Zar je seks u realnom zivotu savrsen? Postoji li uopste savrseno? Verovatno svako drugacije tumaci tu rec...ili sta vec....u vecini filomova ( americki ) koje mladi danas mnogo gledaju, seks je pokazan kao nesto neverovatno, dvoje se sretnu, i svako zna sta i kako...sve se savrseno uklopi...i iz toga mnogi pogresno zakljuce kako u zivotu zaista treba, da bude tako..

Kao sto si i ti sad pogresno zakljucio to sto sam ja napisala...nije lose citati malo izmedju redova..Mislim, kako ja znam, da savrsen seks ne postoji? i posto kao "znam", da takvog seksa nema, ja generalizujem... :confused: Da bi covek dao svoje misljenje, ne mora uvek, da ima ogromno iskustvo u necemu...Zar je tebi 5-6 brakova ( propalih ) neko ekstra iskustvo..? Covek moze u zivotu, da ima samo jedan brak, pa vise iskustva nego onaj sto je imao X veza...Zavisi kakva si osoba...

Ja nisam generalizovala, vec sam ispostavila, realan problem danasnje mladezi, ljudi i naapisla, da savrsen seks ne postoji..zar treba, da napisem: "Ispostavljam problem...blabla..i nesto sl...mislim ako pratis malo dnevnik ili neke teme, prica se o tome...citas valjda i teme na Krstarici..

Ne znam sto uopste repliciram... :roll: Ali ajde ti meni reci kako to, da postoji savrsen seks?

Ovde se uvek neko zakaci za nesto, postavlja podpitanja, "zamke", uvija...kako bi pokazao, da je pametan i da onaj drugi gresi...

Da bi covek imao IZGRADJENO sopstveno misljenje treba da ima iskustvo nesikusnih da bi bio svestan koliko nista nije znao i iskustvo iskusnih da napravi razliku izmedju toga.

A sto se tice sexa na filmu i sexa u relanom zivotu... ne da sex u zivotu treba da bude kao na filmu vec i mnogo, mnogo bolji i ispunjeniji jer njega treba da prate emocije dvoje koji uzivaju u njemu, a ne maska pred reflektorima... Osim ako pod sexom ne podrazumevas sex iz duznosti i obaveze, na koji ja licno nikada u zivotu nikada ne bih ni pristala.

tufnica_86
25.02.2007., 16:11
Nece, da definise odnos... :confused: ...a sta bi po tvom trebao, da uradi? Da ti kaze: " Evo ti si meni sad zvanicno devojka!" i jo, da te pita: "Dali se slazes?"...Zar muskarac na taj nacin treba, da saopsti, da zeli, da bude sa tobom...
Zar to sto spavate zajedno, imate seks, drzite se za ruke, salite se, razgovarte, grlite...itd. nije znak, da je to mozda veza?

E sad ako te u toku upoznavanja sa njegovim drustvom...itd. nije kulturno predstavio i naglasio, da si njegova devojka...onda stvarno neznam sta, da ti kazem...

Decko ti je ocigledno davno primetio, da ti nisi izgleda toliko zainteresovana za njega i vasu vezu, da si neozbiljna, nezrela i detinjasta...on misli kako ces ti mozda odrasti i da si ti ta potencialna, pa je zato uporan...a ti mislis, da ce on postati "divlji" kao i ti a on je to sve vec davno prosao...i tako sve u krug....

Ti si pasivna jer ne preuzimas bas nista, da se situacija promeni, neces, da ga ostavis, a opet hoces, volis ga, ne volis ga...neznas sta hoces...( ajd dobro mlada si )..a on je odgovoran i zreliji, drugacije vidi vezu itd...

Moze bit, da lupam u prazno, jer nemam pojma kakvi ste, niti vas poznajem...

Ovo je sve tacno.Skoro sve...

alya
25.02.2007., 16:17
Da bi covek imao IZGRADJENO sopstveno misljenje treba da ima iskustvo nesikusnih da bi bio svestan koliko nista nije znao i iskustvo iskusnih da napravi razliku izmedju toga.

A sto se tice sexa na filmu i sexa u relanom zivotu... ne da sex u zivotu treba da bude kao na filmu vec i mnogo, mnogo bolji i ispunjeniji jer njega treba da prate emocije dvoje koji uzivaju u njemu, a ne maska pred reflektorima... Osim ako pod sexom ne podrazumevas sex iz duznosti i obaveze, na koji ja licno nikada u zivotu nikada ne bih ni pristala.

Da, neko je davno rekao, da ne postoje glupa pitanja, vec samo odgovori...no ja sam se mnogo puta ubedila u suprotno...
Slazem se sa onim sto si napisala u vezi izgradjenog sopstvenog misljenja....ali nije rec o boljem i ispunjenom seksu, vec o SAVRSENOM I BAJNOM....ocigledno nisi dobro procitala moj post...a to kako neko razume te dve reci o tome nebih....

Nije rec o mnogo boljem i ispunjenijem seksu, vec o SAVRSENOM.... On je mene pitao kako znam, da seks nije savrsen i bajan i napisao, da generalizujem..a kako mozes, da generalizujes nesto sto ne postoji ( savrseno )?? :confused:

Bad_Wolf
25.02.2007., 16:32
@alya: jako mi je zao sto nisi u stanju da precizno napises sta mislis, pa "treba da citamo izmedju redova".

Tako ces uvek biti u pravu. Znas, ima ljudi koji stvarno misle ono sto napisu, to sto neko oseca, a nije u stanju da napismeno to prenese - jako mi je zao.

alya
25.02.2007., 16:34
A meni je jako zao sto nisi razumeo vec taj prvi post za koji si se zakacio...pa sad ovoga nebi ni bilo...komunikacija..... ;)

Bad_Wolf
25.02.2007., 16:37
Zalosno.

HEBEHA
26.02.2007., 08:59
"Dobar sex je temelj uspesne veze",i slazem se sa tim jer imala sam imala prilike da to osetim i u mojim vezama.Njemu izgleda stvarno ne smeta,ali tebi izgleda smeta cim si pokusala da raskines sa njim.Znaci,sto bi se ti patila a njemu kao je dobro.Kad su takve kljucne stvari u pitanju to mora da bude obostrano zadovoljstvo.I naravno da njemu ne smeta,kada sve sto je potrebno decku za dobar sex je da mu se digne,da devojka ima relativno usku...i on ce da svrsi.Nema tu neke posebne muke oko njih da bi im bio dobar sex kao oko nas.

Da, enma smisla da se djevojka pati, ali je napomenula da ga voli ili da joj je stalo do njega, nesto slicno. Mozda bi bilo bolje da to prevazidju drugacije, ako je tako.

Pipi Langstrumpf
26.02.2007., 10:39
Mozda je to sto ona ocekuje od njega nerealno. Mozda je neizvodljivo. Mozda je njemu neizvodljivo. Mozda...

Lusy Lusy
26.02.2007., 10:42
Da, enma smisla da se djevojka pati, ali je napomenula da ga voli ili da joj je stalo do njega, nesto slicno. Mozda bi bilo bolje da to prevazidju drugacije, ako je tako.
Ako je tako,onda ebiga...;)

HEBEHA
26.02.2007., 18:03
Pa, da, ebiga, nama, ali to njoj i nije neko sretno rjesenje...
Prosto mora da preispita da li je problem u njoj. Mozda ne zna sta treba da ocekuje od seksa.
Muskarci od prvog osnovne "istrazuju svoju seksualnost", zene mnogo kasnije ili nikada.

tufnica_86
27.02.2007., 18:20
Mozda je to sto ona ocekuje od njega nerealno. Mozda je neizvodljivo. Mozda je njemu neizvodljivo. Mozda...

Nerealno je to sto hocu da se nas status definise :confused: :confused: :confused: ?
Nizvodljivo? E,ako je tako onda,stvarno....

gulum
27.02.2007., 18:39
Ja sam dugo u vezi i veruj mi sex mora da funkcioniše kako treba da bi ste funkcionisali dobro u ostalim stvarima.Čak i kad se svađate i kad vam je lepo i tužni ste jednostavno sex je nekako lek ili ventil za izduvavanje,ako to nije kako treba ....Glupo da te savetujem da raskineš na vreme ali malo si trebala bez toliko emocija da doživaljavaš vezu,ima za to uvek vremena!!poz.

tufnica_86
27.02.2007., 18:41
Vise se ne radi samo o sexu..To je sada super..Mislim da je trebalo da prodje odredjeno vreme da se opustim..I to je sad ok.

gulum
27.02.2007., 18:58
Pa šta je sada problem,izvini nisam stalno ovde pa sam malo isključen iz teme ako nije problem...poz.

tufnica_86
27.02.2007., 19:14
Problem je nedefinisan status.Niti smo u vezi,niti smo kres kombinacija...
Vise je i nebitno.

sinišaa
27.02.2007., 19:48
...tufnice a pa vidim ja da ste vi zreli za arbitražu....
...mora se definisati vaš geopolitički status.....

alya
27.02.2007., 19:56
Problem je nedefinisan status.Niti smo u vezi,niti smo kres kombinacija...
Vise je i nebitno.

Kad te upozanje sa drugim ljudima...jel kaze ovo je moja devojka...? :confused:

sinišaa
27.02.2007., 19:58
...ma jok bre...
...nego to je njegova riba.... :lol:

alya
27.02.2007., 20:00
...ma jok bre...
...nego to je njegova riba.... :lol:

....... :lol: ;)

sinišaa
27.02.2007., 20:03
...Alya ona je tufnasta od glave do pete....... 8-)
...pa se u tom kontekstu i predstavlja.... 8-)

tufnica_86
27.02.2007., 20:10

Pa kaze.....

sinišaa
27.02.2007., 20:20
...tufnice a da ti nisi i modelsica..... :shock:

Pipi Langstrumpf
27.02.2007., 20:34
Onda je status definisan,ako kaze da si mu devojka. (Ali ako ima i zenu, a kaze da si mu devojka,onda si mu ljubavnica. )

sinišaa
27.02.2007., 20:43
...tako je pipi.... :razz:
....na ovu odluku arbitražnog suda,nemate pravo žalbe.... 8-)

alya
27.02.2007., 21:46
Pa kaze.....

Pa sta ti zelis vise pobogu...jadan tvoj decko pored tebe... :roll:

sinišaa
27.02.2007., 22:12
Pa sta ti zelis vise pobogu...jadan tvoj decko pored tebe... :roll:
...BMW... 8-)
....maybe... :razz: