Vidi punu verziju : Leptirica-domaci horror film iz ' 73
Inok Georgije
19.11.2006., 20:41
Pozdrav. Zamolio bih nekoga ko ima divx ili DVD kopiju filma "Leptirica" iz ' 73, ili zna link za skidanje da mi javi na private. Unaprijed hvala.
lily-sid
19.11.2006., 20:45
Nadam se da ce ti se javiti ko ima...
.. morala sam da se javim, jer iako sam gledala taj film veoma, veoma davno jos uvek ga se secam... i sad me pomalo hvata jeza kad se prisetim nekih scena...najgore u svemu je to, sto su nasi radili filmove (horore) na osnovu narodnih predanja...strasno!!! :shock: :arrow: :-?
VisionOfDisorder
19.11.2006., 21:00
ma ima ga okolo.. samo treba malo da se pomuchish.. ja ga nemam dodushe
Inok Georgije
23.11.2006., 23:46
Poenta horror-a je da imas strah kao katarzu. Valjda. Hvala sto ste se javili. Da ponovim, ako znate nekog ko ima, neka mi se javi na private. Unaprijed hvala.
Arnold_Layne
24.11.2006., 02:07
e to i meni treba!!
Mafijaš
24.11.2006., 08:06
skini neki program za besplatno skidanje filmova ili spotova....kao sto su bearflix,e mule,bearshare..itd
zoranpetrovic84
24.11.2006., 12:27
http://rapidshare.de/files/25870766/Leptirica.part1.rar
http://rapidshare.de/files/25871523/Leptirica.part2.rar
http://rapidshare.de/files/25872378/Leptirica.part3.rar
http://rapidshare.de/files/25873174/Leptirica.part4.rar
http://rapidshare.de/files/25874103/Leptirica.part5.rar
http://rapidshare.de/files/25874811/Leptirica.part6.rar
http://rapidshare.de/files/25875000/Leptirica.part7.rar
Izvolite...
gost 10000
24.11.2006., 13:18
imam ja leptiricu na dvixu, ali nemam pojma gde mi je. davala se i na tv pre jedno godinu dna.
Meseceva_kci
24.11.2006., 13:48
Ja nemam, ali ima moja drugarica na divx-u...tako da mogu nabaviti i narezati...
I ja već duže vreme tražim taj film,pa vas molim ako neko prodaje ili možda zna gde ima da se kupi da mi javi!
ma leptirica je smejurija, bre kako se zove onaj de dragan jovanovic igra nekog sveshtenika pa treba da prespava 3 dana u nekoj crkvi da chita molitvu za neku mrtvu ribu, a onda se ona dize... brrrr, meni je bio u par scena bash jeziv
"Leptirica"...dize kosu na glavi :|
whitenicky
09.12.2006., 13:14
:))))))))
Leptirica je nasha domaca komedija ,a ne horor ....kad sam bio klinac usrao sam se od straha kad sam je gledao .... pre nekih 6 godina sam ga nabavio na DiVX-u smejao sam se koja je to komedija :))))
Ali je u svakom slucaju bolji film od Valtera i Zikine dinastije :)
century child
10.12.2006., 13:46
leptirica horor?
isla sam u maju na festival horor filma u domu omladine i gledala sam leptiricu
mogu reci da sam se vise smejala nego nekoj komediji, a i ostala publika
Mafijaš
10.12.2006., 14:00
uhhhh....****** što je horor.....ovo bi mogla i deca od 4 god. da gledaju...... :-) ))
pa horor je kad imas 9-10 :D
chichkolada
10.12.2006., 22:12
imam ja leptiricu. samo mi kazite kako da vam je dostavim.
www.filmofili.com
13.12.2006., 16:59
nemojte tako, ako nista drugo ono bice ima horor nepotkresane nokte...
marinophobia
16.12.2006., 12:22
imam ja leptiricu na divx-u, pa ako neko zna nacin kako da ga posaljem nek se javi.
mozda preko torrenta ili e-mula?
ShadowRider
24.12.2006., 00:16
Nisam ga gledao, ali video sam na TV-u nekoliko scena, pa jel' to neka komedija, kao ona skace na nekog svestenika i vice iz sve snage, a on se okrece u mestu i on vice... Ma urnebes, samo jos fali Nikola Kojo sa svojim humorom i da se sve kompletira
Nisam ga gledao, ali video sam na TV-u nekoliko scena, pa jel' to neka komedija, kao ona skace na nekog svestenika i vice iz sve snage, a on se okrece u mestu i on vice... Ma urnebes, samo jos fali Nikola Kojo sa svojim humorom i da se sve kompletira
Pomesao si sa filmom "Sveto mesto".
*+*+*+*+*
07.07.2007., 20:08
To je film Sveto Mesto snimljen po Gogoljevoj pripoveci...i mislim da je odličan...jeziv, bez krvi, gadnih scena, čudovišta i gluposti kakve obično prave....
Leptirica je snimljena po propiveci "Posle devedeset godina" Milovana Glišića ( http://www.geocities.com/faraonslike/posle90god.htm ) .... i nije nešto, naročito zbog nepoklapanja sa pripovetkom i promenjenim krajem...
Leptiricu imam, ali na VHS-u...
Pa ovako pre jedno nedelju dana film su pustili na prvom programu.Drugarica i ja sele da ga gledamo jer smo od svih cule da je to strasan film, nas horor bla bla bla.Ali umesto straha mi smo umrle od smeha.Film je stvarno sve samo ne horor.Ali dobro treba ga pogledati.
-Air Stefan-
28.07.2007., 12:43
Leptirica je dobila odlichnu ocenu na imdb-u... Chak 8 od 10. Za takvom ocjenom dosta horrora moze samo da sanja...
Film je nevidjeno stupidan, nije nista bolji od Sekule. Sto se tice horora oni su za nasu kinematografiju nepoznanica, a kako stvari stoje tako ce biti jos dugo, dugo . . .
Manic Street Preacher
05.12.2007., 20:27
Mi i nasa posla.Prvi utisak koji sam imao kad sam vidio ovo antologijsko ostvarenje je bilo
sta je ovo j.ebote,vampir lici na Africku simpanzu a film je kostao mozda 5 danasnjih eura.
Petar Bozovic je prejak,film nema bukvalno nikakvog smisla,al da me plasi,plasi me.
Aj sad vi?
kalimero tz
05.12.2007., 20:38
@Dadi ja sam taj film gledala kad sam bila mala i mogu ti reci da je to najstrasniji horor film koji sam gledala, e da li sto je nase podneblje ili sta vec ali i dan danas pamtim kao najnajnajstrasniji film koji sam gledala:shock::shock:
Jel ono Mira Banjac bila vjestica:roll:
meni je gotivniji TT sindrom :D seca li se ko tog filma
Manic Street Preacher
05.12.2007., 20:48
Ajde???A slusaj sad,film je inspirisan istinitim dogadjajima,onaj dlakavi vampir je ustvari Sava Savanovic prvi srpski vampir xexexe kad imamo grand mozemo slobodno i njega.Sad pocni da se plasis.
Manic Street Preacher
05.12.2007., 20:51
meni je gotivniji TT sindrom :D seca li se ko tog filma
Gledao sam,z.ajeban film i u neku ruku nije toliko losh mada su se svi ispljuvali na njega.
kalimero tz
05.12.2007., 20:55
Ja sam prije desetak ili vise godina gledala TV emisiju IPAK SE OKRECE:)elem, i u toj emisiji bio je prilog "Pojavio se vampir Čeda":lol:e vec tad nisam se uplasila, reklo bi se da sam odrasla:lol::lol:
ArnoldLayne
05.12.2007., 21:33
'Već vidjeno' je najstrašniji naš horor ubedljivo
Manic Street Preacher
05.12.2007., 21:36
Sta bjese to?
*+*+*+*+*
05.12.2007., 21:43
@Dadi ja sam taj film gledala kad sam bila mala i mogu ti reci da je to najstrasniji horor film koji sam gledala, e da li sto je nase podneblje ili sta vec ali i dan danas pamtim kao najnajnajstrasniji film koji sam gledala:shock::shock:
Jel ono Mira Banjac bila vjestica:roll:
Ne, to sa Mirom Banjac je film "Sveto mesto" po pripoveci Nikolaja Gogolja...Meni ubedljivo najjači horor, bez nasilja, čudovišta, krvi i ostalih sranjaa, kakvih ima u svakom američkom hororu..
kalimero tz
05.12.2007., 21:45
Ne, to sa Mirom Banjac je film "Sveto mesto" po pripoveci Nikolaja Gogolja...Meni ubedljivo najjači horor, bez nasilja, čudovišta, krvi i ostalih sranjaa, kakvih ima u svakom američkom hororu..
Hm, onda sam ja Leptiricu pomijesala sa ovim drugim filmom, al kako god strasno:shock::shock:
*+*+*+*+*
05.12.2007., 21:50
Hm, onda sam ja Leptiricu pomijesala sa ovim drugim filmom, al kako god strasno:shock::shock:
http://www.yu4you.com/slike/dvd/114_srpski_horor_film.jpg http://www.skidaj.info/covers/filmovi/small/L/leptirica_cd.jpg
Mnogi mešaju...Ja sam se razočarao u "Leptiricu" posle pripovetke (snimljena po pripoveci Milovana Glišića "Posle devedeset godina"...evo pripovetke, ako nekog interesuje: http://www.geocities.com/faraonslike/posle90god.htm )"....Kraj je izmenjen i ne dopada mi se...Hteli su valjda da ga ucine strašnijim, pa zasrali......:roll:
Manic Street Preacher
07.12.2007., 19:37
Zasrali i to zesce,onaj prljavi ples na kraju xaxaxa sprdnja.
djuramc
07.12.2007., 21:35
Najstrasniji horor koji sam gledao:D
http://www.youtube.com/watch?v=jmBIfDw5cI8
ArnoldLayne
08.12.2007., 01:46
Sta bjese to?
Mustafa Nadarević glumi onog pijanistu što ima traume iz detinjstva.
http://shop.011shop.co.yu/user/include/011/images/items/vec_vidjeno.jpg
jezivo, naježim se čim vidim sliku.
Manic Street Preacher
08.12.2007., 01:54
Mustafa Nadarević glumi onog pijanistu što ima traume iz detinjstva.
http://shop.011shop.co.yu/user/include/011/images/items/vec_vidjeno.jpg
jezivo, naježim se čim vidim sliku.
jezivo nema sta,moram to pogledat.
vidim i Petar Bozovic je tu,banja,uzitak vise.
Meseceva_kci
08.12.2007., 01:56
imam leptiricu, al' ne zelim da je gledam
plashe me vampirice, imam neku traumu josh iz djetinjstva... gledala sam neki film sa vampiricama, nemam pojma koji, ali stariji neki... josh uvijek se sjecam tih scena. uzas. nocima sam se budila plachuci. :(
ali, bash ima neshto posebno zastrashujuce u vampiricama [ne i vampirima]
nikako ne mogu izbrisati te slike iz glave
Manic Street Preacher
08.12.2007., 01:59
imam leptiricu, al' ne zelim da je gledam
plashe me vampirice, imam neku traumu josh iz djetinjstva... gledala sam neki film sa vampiricama, nemam pojma koji, ali stariji neki... josh uvijek se sjecam tih scena. uzas. nocima sam se budila plachuci. :(
edit: ali, bash ima neshto posebno zastrashujuce u vampiricama [ne i vampirima]
nikako ne mogu izbrisati te slike
Nemash se cega plasit,vjeruj mi,cak ces se i slatko nasmijati.
Vampir je u filmu pravi dobrica.Vampirica je malo zajebana.
milicaanchy
08.12.2007., 13:29
Letos sam gledala film...do pola.Bio na RTSu u mozhda 2,3 sata ujutro...sledila sam se za to pola filma..
pre filma je bio josh kao neki horor,SHticjenik...e to je bilo skroz bzvz :roll:
AnaBg:)
08.12.2007., 13:40
gledala sam film,i to je za mene horor...a ne tinejdzer sam u kuci,ne stane struja skoci macka,razbije se prozor i uce zelena azdaja sa crvenim ocima...
the way
08.12.2007., 14:27
Dordje Kadijevic je bio jednom gost na TV Avali i pricao je o Leptirici,tako sam i prvi put cula za nju..
Inace,ima neceg malo zastrasujuceg u svemu tome..Navodno,je neki lik u Makedoniji umro od srcanog gledajuci taj film :D...Desilo se i to da su uciteljice govorile djacima da gledaju taj film jer je radjen po pripoveci naseg cuvenog pisca i klinci dobijali traume,pa su ih MORALI voditi do glumice koja je igrala Leptiricu (Mirjana Nikolic,valjda se zove..) samo da je pipnu,da vide da je sasvim normalna :D...zato je film legendaran
Manic Street Preacher
08.12.2007., 16:31
gledala sam film,i to je za mene horor...a ne tinejdzer sam u kuci,ne stane struja skoci macka,razbije se prozor i uce zelena azdaja sa crvenim ocima...
To su tipicni prikazi Americkih horora,mogu josh da dodam:jedno bledunjavo dijete,
hektolitri krvi,matora vjestica,ubica sa sekirom koji operise nocu i jos krvi e da i obavezno se mora pojaviti neka
dobra riba koja ce biti iskasapljena na pocetku filma.
Leptirica je autenticna u vrijeme kad je ona izasla ljudi su se propisno srali u gace od nje,na skali straha najvisu ocijenu dobija ona scena kad mladozenja to jest Petar Bozovic
na kraju filma ode kod svoje mlade zeljan milovanja a ono se ispostavi da se zesce zajebao kad je ozenio.
~Petar~
10.12.2007., 03:14
da ***......imam polu traumu iz detinstva na scenu kad psiho zabada noz onom dedi (anice dobre) u vrat
vrh film:)
Marauder
10.12.2007., 08:24
Meni se Pun mesec nad Beogradom svideo.
AnaBg:)
10.12.2007., 23:19
majke mi...kad se pojavio film "Ukleta" secam s ena reklami satro najstrasniji film ikada snimljen za tinejdzere...ja odma provalila ko je onaj vukodlak il sta vec...to ne moze da me zaplasi nesto sto znam da ne postoji u stvarnom zivotu
eldarion
11.12.2007., 02:11
Gledao sam film kao klinja i to mi je dugo bio najstrasniji film, dok ga nisam zaboravio...
Trazio sam ga par puta kako bih ga opet odgledao ali nisam uspeo da nadjem.
Cak i sada bih ga rado odgledao ;)
Manic Street Preacher
11.12.2007., 02:44
ako pozelite da se upoznate za Savom vampirom iz Leptirice
krenite put Zarozja i prenocite u njegovoj luksuznoj vodenici.
Halfdeath
12.12.2007., 03:19
Ono nije ni h od horora vise smesno nego strasno.
Manic Street Preacher
12.12.2007., 03:30
xexe
ljudi u ono vrijeme su
mislili da je poprilicno z.ajeban film
Halfdeath
12.12.2007., 04:22
Verovatno su ga gledali ko klinci pa im nije ostao u lepom secanju:)
Manic Street Preacher
12.12.2007., 04:25
Neki su imali nimalo naivne traume
naravno tada je bilo dosta horora Americke produkcije
ali to sto je Leptirica nas proizvod
dobijao je dodatnu tezinu
elle0308
13.12.2007., 20:09
Volim horore, ali kad sam odgledala ovaj film, nekako mi bilo smešno, ali pošto je ovo valjda naš prvi horor...Odgledala sam ga pre 2 godine, na ćaletovo insistiranje, on je to gledao kao klinac,kao što kažete,u ono vreme prilično zajebano, nisu mogli da predju ulicu, posle odgledane Leptirice..:lol: Sava Savanović:lol::lol::lol:
A najjača je ona scena kad radi mlin, onda se ugasi, a ruka sa onim vempirskim noktima, oblaci sakrivaju mesec, a sveća se gasi....buuuuaaa, hehe
VisionOfDisorder
16.12.2007., 16:38
Film je nekad bio strashan.
marijaaag
19.12.2007., 01:32
Ali Sveto Mesto je jos uvek strasan, ali jako. Ja sam ga gledala pre nekoliko meseci, jos uvek se jezim na neke scene... Uf.. No ovo je tema o Letirici. Cula sam gomilu prica, pa sam valjda zbog toga ocekivala neko cudo, najstarsnije na svetu, a ispostavilo se da je niskobudzetni horor koji na trenutke deluje kao komedija, ili pak parodija na horor...
*+*+*+*+*
19.12.2007., 01:38
"Sveto mesto" ne može da se poredi s "Leptiricom"....Film je jeziv...
Darko_89
19.12.2007., 07:35
Secam se da sam bio mali kad sam gledao leptiricu, tad mi je bila strasna ali sad je smesna....
Imao sam traume zbog tog filma... najozbiljnije. U po bela dana (2 sata) ja klinja sedim pred tveom i menjam kanale i naletim na ''nbeki domaci film''. Ja tako gledam.. racunam, podne je... neki porodicni filmitj verovatno. Kad covek ulazi u kolibu, pocinje da skida devojku.... kamera se izdize i foqsiraju se ocnjaci ( u stvari to nisu bili ocnjaci.. to bio citav haos od zuba+ ja tpo jos vise mistificirao). Ne znam. Tu flesiram i secanje mi se brise. Kakve su noci to bile nakon toga....
Kasnije, kao malo stariji klinja ja naisao na pirat cd iodlucio da prebrodim strax (uz malo ubedjivanja).
Istina je da me je ta niskobudzetnost oslobodila strahova. npr oni zubi koji ipak nisu bili toliko zaebani i ono jurcanje i jaxanje na kraju.. u stvari me je i nasmejalo.
Sveto mesto mi je tu na nekom dvd-u .. ali ne bix da ga gledam.
film je previse mistificiran.
Wuchica
20.12.2007., 23:44
Ja sam gledala taj film i nije nesto strasan..
Jankela
28.12.2007., 05:02
Gledao sam Leptiricu i definitivno mi je jedan od najstrashnijih koje sam odgledao.Jeste da sam se valjao sa ortakom na par scena npr kad tom vodenicharu vire gace kroz puknute pantalone,ali sve u svemu je jako strashan.
Lord Markus
30.12.2007., 02:57
leptirica, manje vise, ali zato SVETO MESTO...............j'b'm ti , pola zivota mi je oduzeo...bas istripovan film....
johnny_rover
30.12.2007., 20:08
Meni je VEC VIDJENO fenomenalan film, a i onaj Mustafa Nadarevic je glumcina. Film je utoliko strasniji sto se radi o poremecenom coveku (a to moze biti bilo ko), za razliku od LEPTIRICE i SVETOG MESTA koji su zasnovani na bapskim pricama. A ona zadnja scena u LEPTIRICI, pa cini mi se da svaki mladozenja pre ili kasnije zavrsi tako. :)
Master of Pupets
05.01.2008., 19:20
Meni je jedino strasna scena kad joj onaj skida haljinu i vidi rupu pa se ona pocne pretvarati.
Master of Pupets
05.01.2008., 19:21
Film je snimljen u obliznjem selu kod mog grada tj Zvornika
Da li je stvarno strašan li nije, ne znam. Ali mi se urezao. Bila sam klinka kada sam ga gledala, a i dan danas kada vidim leptiricu pomislim na film i strasem se. Isto i sa sanducima sa brašnom ili sanducima uopšte, brašnom uopšte. :) Pa čak i krave. :) Ako se ne varam, ima neka scena gde nekoga krave vuku i cepaju na delove. Ako nisam pobrkala sa nekim drugim filmom iz detinjstva. :) Dakle, brrr
Anciger
07.01.2008., 11:33
Leptirica je sjajan film. Stvarno ne znam sta pojedini ljudi ocekuju od filma koji je sniman pre nekih tridesetak god, pa jos kad kazu da vise podseca na komediju . . . Molim vas! http://variations/33ed9ca757d70e8b43d36ce2d7522cf7_large.jpg
Juče sam videla leptiricu u sobi i stresla sam se. Morala sam da je izbacim napolje. Čak nisam smela ni da je ubijem. :)
Vujawolf
01.02.2008., 14:57
Ja sam ga gledao kao klinac i tada sam žestoko nabacio traume.
Chandler Tribbiani
02.02.2008., 18:06
Sjajan film. Mnogi holivudski horori s početka sedamdesetih su bili ne toliko dobri kao Leptirica. Naročito ako uzmemo u obzir da je naša kinematografija imala ogroman tehnički zaostatak u odnosu na njih. Sada ga rado gledam, ali kao klinac sam se istraumirao toliko da i dan danas imam problema svaki put kad prolazim pored neke vodenice, ili makar pomislim na nju.
mica-maca
08.03.2008., 01:25
smijesan sada ili ne, ja sam navukla traume kao klinka, ni sada ga ne zelim gledati opet. a i sveto mjesto,(a sada sam tek saznala kako se zove) mi je isto jeziv i grozan. sta li me tjeralo da ih gledam):confused:
VooDoo_CHEtnik
08.03.2008., 02:00
Не скрећите тему! Та Вампирица је стварно легенда. Сава Савановић, у ствари. Прича коју сам ја слушао ''с колена'' је била да је он из села Сабанта између Крагујевца и Јагодине. А да вам кажем, географија целом пределу даје језив изглед. Све у свему, аутентичан је филм са вампиролошке стране, јер су вампири=лептири=вукодлаци творевина нашег народа. Ако ураде римејк, нека се потруде да оде у свет! Мене је инспирисао да смишљам страшне приче о дрекавцима, сотонама...
Baba???
08.03.2008., 04:26
:lol: :lol: :lol:
Leptirica!!
I sad mi se nakoži ježa od samog spominjanja!!
Takav strah mi je kao klincu uterala u kosti,
da sam noćima posle spavao s upaljenim svetlima (sreČa te mi bešika zdrava, pa nije bilo ....:lol: :lol: :lol:)!!
Izbegavam i da gledam horor uopšte, a ako sam primoran
(kad se okupljalo društvo, pa baš hoće da gledaju nešto poput "Magle" ili "Noć Veštica"),
onda je to pod mojim uslovima...upaljeno svetlo, zatamljena slika i smanjen ton :lol::lol::lol:!!
MadonnaGirl
08.03.2008., 11:22
Tema je spojena sa prethodnom, koja je postojala i ranije, samo što je autora nove teme mrzelo da traži
Paja Cutura
08.03.2008., 16:38
Tema je spojena sa prethodnom, koja je postojala i ranije, samo što je autora nove teme mrzelo da traži
stvarno
taj lik ni da se potrudi
elem
bas sam gledo leptiricu sa drustvom
al bili smo komirani uxux
okinuli smo se na onu babu
dollarqueen
01.05.2008., 01:33
Gledala sam ga kao dete,ali se ne secam nekog narocitog straha....Mozda sam zaboravila,secam se par scena,ali radnje filma,ne...Volela bih da ponovo odgledam.
Gimnazijalac
04.06.2008., 13:58
Bas sam preksinoc dok smo sedeli u mojoj basti drustvo i ja pricali o ovom filmu...
Nikako da ga pogledam, a pre par dana gledao sam emisiju na RTS-u gde Memedovic (znate onaj sto vodi svet lova i ribolova) obilazi taj predeo gde je bio Sava vampir i slusa price o njemu...
Kao slag na tortu morao je sam da prespava u toj vodenici sa psom i oko sredine ponoci cuo je nesto ziv se usro...:)
Sad da li je to bila neka zivotinja sto se sunjala oko vodenice ili Sava ne zna se ali pas je bio uznemiren, a Memedovic preplasen... Mogu vam reci da ta vodenica u onoj vukojebini izgleda strasno... Ne bi prenocio tamo sam uffff nema tih para jedino ako bi drzao Paju sa sekirom ispred vodenice...:)
Paja Cutura
04.06.2008., 14:00
Bas sam preksinoc dok smo sedeli u mojoj basti drustvo i ja pricali o ovom filmu...
Nikako da ga pogledam, a pre par dana gledao sam emisiju na RTS-u gde Memedovic (znate onaj sto vodi svet lova i ribolova) obilazi taj predeo gde je bio Sava vampir i slusa price o njemu...
Kao slag na tortu morao je sam da prespava u toj vodenici sa psom i oko sredine ponoci cuo je nesto ziv se usro...:)
Sad da li je to bila neka zivotinja sto se sunjala oko vodenice ili Sava ne zna se ali pas je bio uznemiren, a Memedovic preplasen... Mogu vam reci da ta vodenica u onoj vukojebini izgleda strasno... Ne bi prenocio tamo sam uffff nema tih para jedino ako bi drzao Paju sa sekirom ispred vodenice...:)
Uaarggggghhhhhhh
Zarozje se zove selo cini mi se
bila bi fora tamo jedan rostilj obrnut
:lol::lol:
Gimnazijalac
04.06.2008., 14:04
Uaarggggghhhhhhh
Zarozje se zove selo cini mi se
bila bi fora tamo jedan rostilj obrnut
:lol::lol:
da da ja bi belo meso od Save i kremenadle...:mrgreen:
Paja Cutura
04.06.2008., 14:06
http://grandpleasure.com/blog/wp-content/uploads/2007/11/sava-savanovic.jpg
Gimnazijalac
04.06.2008., 14:13
u *** to je ta vodenica....:eek:
Paja Cutura
04.06.2008., 14:14
u *** to je ta vodenica....:eek:
jap
to je to
Gde nadje sliku?:lol:
Ha ha skoro sam gledao neku emisiju na rts-u koju voldi onaj Memedovic . Tema je bila posvecena vampirima i Savi Savanovicu inace popularnom liku iz pripovetke Milovan Glisica .Kada slusash ona svedocanstva starih mestana krv ti se sledi :-)))))
BTW, salu na stranu , film je jako dobar , mada s opbzirom i na vrlo bogat opus filmova u srpskoj kinematografiji nije ni cudo sto je postao kultni film .
johnny_rover
05.06.2008., 00:40
Jeee, da je Memedovic prdnuo koliba bi se srusila samo tako :)
S' obzirom na vreme i uslove u kojima je sniman film je odlican.
http://img225.imageshack.us/img225/2034/leptiricawy1fo2.jpg
http://img527.imageshack.us/img527/5836/skrinlw8.jpg
osonesi
14.06.2008., 12:26
Leptirica-klasika...Petar Bozovic.. mrsavko :)
purpurna magla
15.06.2008., 12:02
karikiranje
salenacionale
22.11.2008., 14:41
Takav strah mi je kao klincu uterala u kosti,
da sam noćima posle spavao s upaljenim svetlima (sreČa te mi bešika zdrava, pa nije bilo ....:lol: :lol: :lol:)!!
Haha, isti slucaj, extra strasan film :worth:
btw
http://tinyurl.com/Leptirica-Horor-Film-60min
Tu se moze onlajn pogledati celi film
andja_stay_cool
23.11.2008., 19:56
ima neko link za download?
pSyCxO mAy
03.12.2008., 22:12
film mi je ostao u lepom secanju zato sto sam ga gledala sa ekipom dva tri dana pred maturu, pivo i smejanje na neke scene od kojih smo se svi, iskreno, istripovali....aaaaa emo.....
Shinoda
09.12.2008., 23:53
yebo mater i dan danas mi bude zlo kad se setim kako sam premro od straha kad sam gledao Leptiricu... nikad posle nisam razvio narocite simpatije prema hororima. J b g, imam bujnu mastu... :mrgreen: