PDA

Vidi punu verziju : Pričaonica :)

Stranice : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

HELENA33
19.11.2006., 11:50
ako je ikako moguce zamolila bih vas da pokusamo da izbegnemo sve zesce rasprave koje dovode do lajanja, pljuvanja itd. i da jednostavno pisemo...
posto zivim u Budvi zanimaju me svi komentari vezani za Crnu Goru izuzev onih koje najcesce susrecem ovde tipa "ko je veca avetinja"...

HELENA33
20.11.2006., 13:15
pa od 14 pregleda niko nije napisao ni av? hehehe...

proximo
20.11.2006., 13:49
Av...........

HELENA33
20.11.2006., 13:50
hahaha... pa de si proximo...:)

proximo
20.11.2006., 13:58
Sto se tice Budve, meni se jako svidja grad.Podjednako mi se svidjaju i Becici. Ali mislim da je Budva vise naduvana pricom pa zato ima primat nad Becicima.
Sto se tice ljudi imam lepa iskustva sa njima. Mozda sam ja imao samo takve srece da naletim na dobre ljude ili je u sustini tako. U svakom slucaju Budva je mesto gde bih pozeleo ziveti uz uslov da imam posao tamo. ;-)

HELENA33
20.11.2006., 14:13
slazem se da su i becici lepi... ne verujem da je naduvavanje u pitanju vec se radi o tome sto je stari grad u budvi, zatim setaliste itd... za ljude manje vise ne znam... kazu da su primorci malo drugaciji od ostalih crnogoraca... volela bih da cujem jos necije misljenje povodom ovoga...

proximo
20.11.2006., 14:17
Sta utice na tu razliku medju ljudima u primorskom delu i onima koji tu nisu?

HELENA33
20.11.2006., 14:38
moguce je da su u pitanju interesne sfere... sam nacin zivota samim tim i zarade... kao sto je poznato na primorju se mahom zivi od turizma... dakle dok te na severu neko ugoscava samo zato sto si gost, bez ikakvog interesa, ovde to rade da bi naplatili to gostoprimstvo... dakle moguci prihod odredjuje njegov odnos prema tebi... logicno je da takav visegodisnji odnos prema ljudima ima jak uticaj na sam njegov karakter... mogli bi to da uprostimo u nekoj recenici poput gledaju te kroz pare recimo... sto je inace danas normalan pogled na ljude bilo gde i van ovih prostora... vredis koliko imas... tuzno ali istinito moj proximo... hehehe

HELENA33
20.11.2006., 21:00
lepo... 48 pregleda a 3 posta... niko nema neki komentar nesto?

Šakal
20.11.2006., 21:07
Hm...ybg. sve je mirno pa mi nekako truba da se uključujem...

HELENA33
20.11.2006., 21:59
hahaha... pa da, to je neuobicajeno ovde...:)

Šakal
20.11.2006., 22:08
Hm...daa...

paradizo
20.11.2006., 22:34
ako je ikako moguce zamolila bih vas da pokusamo da izbegnemo sve zesce rasprave koje dovode do lajanja, pljuvanja itd. i da jednostavno pisemo...
posto zivim u Budvi zanimaju me svi komentari vezani za Crnu Goru izuzev onih koje najcesce susrecem ovde tipa "ko je veca avetinja"...

Helena bolje ti je da ides na LJ i S

HELENA33
21.11.2006., 08:31
Helena bolje ti je da ides na LJ i S
a da mi malo obrazlozis ovaj svoj komentar?

HELENA33
21.11.2006., 08:41
a da mi malo obrazlozis ovaj svoj komentar?
u stvari kad malo bolje razmislim nemoj da se trudis... verujem da bi tako nesto iziskivalo ogroman napor od tebe... imam nesto lakse za tebe... da li zivis u crnoj gori?

HELENA33
21.11.2006., 15:25
79 pregleda i 6 postova... napredujemo nema sta...:)))

Šakal
21.11.2006., 19:59
Ybg. postavi temu na ''svaštari'' pa će biti više...

HELENA33
21.11.2006., 21:41
stvari nisu onakve kakvim se cine... dakle, to sto prebrojavam postove ne znachi da sam temu otvorila ocekujuci neki odziv ko zna kakav... da jesam sigurno ne bih to uradila ovde... podforumi ovog tipa su se ubili za vodjenje monologa... ono sto me zanimalo jeste da li ovi "crnogorski" likovi znaju da pisu ili samo skidaju slike i komentare sa neta... da li imaju neko "sopstveno" misljenje o crnoj gori...

Šakal
21.11.2006., 21:43
Hm...nema nas mnogo...sve se ipak na kraju završi sa poznatom takmičarskom forumskom disciplinom...pljuvanjem...

HELENA33
21.11.2006., 21:48
da li ovde postoji neki moderator?

Šakal
21.11.2006., 22:06
Ne...ali i nije potreban...slabo se piše na ovom podforumu...kapiraš!?Nema baš mnogo zainteresovanih...osim mene i Rufima...ostali ''prolete''...mi smo 'večni'....

HELENA33
21.11.2006., 22:10
treba mu onda dati naziv "vecni sakal i rufim" hehehe... cuj budva... ko ga nazva tako da mi je znati...
ufffffff... pretpostavljam da si i ti crnogorac ili makar jedan od onih koji kazu da imaju crnogorske korene... sta kao takav mislis o primorcima?

Šakal
21.11.2006., 22:13
Hm...ybg. nisu tebe pitali...
Pa imam neke veze sa Komanima,Kučima i Vasojevićima...
O primorcima?Hm...nemam pojma...nekako mi 'brda' i 'katuni' više prijaju...

HELENA33
22.11.2006., 02:10
da... razumem te... i meni... mada, pocinjem da se pitam da li mi ovde vise ista prija... mislim na uopste crnu goru... a nije logicno bas... biti u zemlji koju najvise volis na svetu a razmisljati tako... bzvz...

proximo
22.11.2006., 09:35
da... razumem te... i meni... mada, pocinjem da se pitam da li mi ovde vise ista prija... mislim na uopste crnu goru... a nije logicno bas... biti u zemlji koju najvise volis na svetu a razmisljati tako... bzvz...
Alo, montenigersi???:-)
Iskreno, mozda bi veci odziv imala da si temu nazvala" Sex u crnoj gori" ili "Homoseksualci". Bez uvrede momci i devojke i hermafroditi.;-)

HELENA33
22.11.2006., 14:19
hahaha... i ti sad a proximo... ccccccccc...
sta ima da se vredjam... homoseksualaca ima svuda... ovde ih jos uvek ima najmanje...:)

HELENA33
22.11.2006., 15:22
nego ono sto je zanimljivo jeste sledece... da od 134 pregleda nema niko nista da kaze o crnogorcima, ko da se radi o vanzemaljcima bre!!!

proximo
23.11.2006., 05:36
Crnogorci su ziva bica nastanjena u predelima crnogorskog primorja. Kao i vecina ljudi oni poseduju oci. Ocima vide leptire a leptiri se dele na...Salim se.
Evo iskreno o ljudima iz crne gore.
Kao sto rekoh u crnogorskom primorju za vreme letovanja imao sam srecu da upoznam prilicno pozitivne ljude. U Novom Sadu nije bio bas takav slucaj. Momci koji su dosli na studiranje trudili su se pred svima da budu u centru paznje, da daju do znanja ko su odakle su i koja auta voze. Neki od njih su se hvalali koliko mogu da pojedu i koliko su udesa imali. Ni jedan od njih nije bio dzentlmen prema svom suprotnom polu. Naravno, bilo je i izuzetaka. Jednog sam cak uspeo da nagovorim da svojoj devojci kupi ruzu ali i to je uradio jedva jer je kako kaze, crnogorci imaju ponos.

Jesam li dovoljno napljuvao?
Opet sto se tice Budve, Igala, Herceg Novog, Becica, kao sto rekoh imao sam prilicno srece da upoznam sve pozitivne ljude.

HELENA33
23.11.2006., 09:27
mojne ono da nisu dzentlmeni... u to je tesko poverovati...:) e sad sto se ruza tice moze biti da im ne leze nesto hehe... sta ces... mozda crnogorke ne vole bas cvece ...:)

proximo
23.11.2006., 09:56
mojne ono da nisu dzentlmeni... u to je tesko poverovati... e sad sto se ruza tice moze biti da im ne leze nesto hehe... sta ces... mozda crnogorke ne vole bas cvece ...

Eh da, crnogorke. Kad sednes u studentski park u NS ispred pravnog fakulteta mozes da prepoznas crnogorku ne samo po naglasko vec i po tome sto su najglasnije kad pricaju na "MOBILAN". ;-)

HELENA33
23.11.2006., 19:08
hm... a ipak je zastupljeno misljenje da su crnogorke najbolje zene... sta mislis zasto?

Šakal
23.11.2006., 19:16
Hm...mrtva trka.

HELENA33
23.11.2006., 19:27
sakal, sakal... sta li tebe muci pa si tako mracan...:)

Šakal
23.11.2006., 19:32
Hm...svašta mene muči...globalna ekološka situacija...ratovi koji se vode...nedostatak kolektivne svesti...glupost ljudska...trenutno i mala glavobolja...ali mislim da sve to nema veze...jer uopšte nisi ukapirala šta sam rekao...slažem se da su Crnogorke najbolje...kapiš?

HELENA33
23.11.2006., 19:50
ups... priznajem da nisam... mislila sam da aludiras na nepisanje na temi... :D zasto ne obrazlozis to svoje misljenje? :)

Šakal
23.11.2006., 20:00
Pa mislim da smo to ne pisanje već ostavili iza...zašto bih ponovo pisao o tome?
Hm...da obrazožim!?Contra factum non datur argumentum!

HELENA33
23.11.2006., 20:05
pisi srpski da te sav svet razume!!! uf... sta mi radis... sad jos prevodioca moram da trazim... malo ti sto klestima izvlacim reci od tebe... ruiniras mi temu!!! hahahaha...

Šakal
23.11.2006., 20:11
Protiv činjenica se ne daje objašnjenje.

HELENA33
23.11.2006., 21:27
zasto ne pojasniti drugima koje su to cinjenice?

Šakal
23.11.2006., 21:33
Hm...teško je to...da bi objasnili zašto su Crnogorke najbolje žene morali bi prvo da se pozabavimo muškarcima kojima trebaju i odgovaraju takve žene... Neko sigurno misli drugačije i onda dolazimo do onog...o ukusima ne vredi raspravljati...Rufim je postavio jednu sliku...gde žena puni pušku svom čoveku...vredi razmisliti o tome!Jesam se malo sprdao na toj temi...ali naravno da mislim drugačije...pobogu...rodila me Crnogorka...

HELENA33
23.11.2006., 21:57
meni nije tesko da napisem sta mislim... crnogorci nisu sta su bili a samim tim ni crnogorke... medjutim one su zadrzale dan-danas svoje glavne karakteristike a dve od njih po meni najbitnije jesu da su crnogorke pre svega mnogo dobre majke i izuzetno hrabre zene...

Šakal
24.11.2006., 00:31
To i nisu neke osobine koje ih nešto mnogo razlikuju od ostatka sveta.Nešto drugo je u pitanju...druge osobine...koje su se zadržale još samo u genima žena sa Crnogorskim poreklom...mada...vreme čini svoje...sve se menja i nestaje...

HELENA33
24.11.2006., 00:37
samo ti pusti da mi nagadjamo sta mislis... ja ne poznajem mnogo hrabrih zena znas...

HELENA33
24.11.2006., 00:38
hehe... vide li ovo... ja u mnozini napisah... mada sto da ne... u ime ovih dvesta i kusur "pogleda":)

Revolveras
24.11.2006., 00:40
A o cemu je ovde uopste rec?

HELENA33
24.11.2006., 00:42
hehe... bas si lenj dok... pa nije valjda toliko opsirno bilo do sada da te mrzi da pogledas:)

Revolveras
24.11.2006., 00:43
Quick look nije dovoljan... Ja volim da mi se podrobno objasni...

HELENA33
24.11.2006., 00:44
i ti crnogorac poreklom a dok?

Revolveras
24.11.2006., 00:46
Ne...

Šakal
24.11.2006., 00:49
samo ti pusti da mi nagadjamo sta mislis... ja ne poznajem mnogo hrabrih zena znas...

Hm...ne kapiraš...ima hrabrih žena i kod Kineza,Mongola,Francuza,Nemaca... Ali to nije ono što ženu Crnogorku čini drugačijom i različitom!Uostalom tu osobinu poseduju još i žene u Srbiji... Da ne dođe do neke zabune...po meni je to jedan narod...ne može se odvojiti ničim...ni Crnagora od Srbije ni Srbija od Crnegore.

Revolveras
24.11.2006., 00:51
Hm...ne kapiraš...ima hrabrih žena i kod Kineza,Mongola,Francuza,Nemaca... Ali to nije ono što ženu Crnogorku čini drugačijom i različitom!Uostalom tu osobinu poseduju još i žene u Srbiji... Da ne dođe do neke zabune...po meni je to jedan narod...ne može se odvojiti ničim...ni Crnagora od Srbije ni Srbija od Crnegore.

A kada bi napravio podelu izmedju Crne Gore umesto Crnegore, mozda bi se i neke stvari promenile, ali generalno si u pravu...

HELENA33
24.11.2006., 00:54
uf... ne kapiras ti mene sakal... ono sto je tebi bitno nije i meni ili nije u bas tolikoj meri koliko tebi jeste... znachi ja sam navela dve stvari koje najvise postujem kod zena... naravno da to nisu osobine "samo" crnogorki ali par "crnogorskih" primera izaziva divljenje kod mene...

Šakal
24.11.2006., 00:54
A kada bi napravio podelu izmedju Crne Gore umesto Crnegore, mozda bi se i neke stvari promenile, ali generalno si u pravu...

Hm...može a ne mora!

Šakal
24.11.2006., 00:57
uf... ne kapiras ti mene sakal... ono sto je tebi bitno nije i meni ili nije u bas tolikoj meri koliko tebi jeste... znachi ja sam navela dve stvari koje najvise postujem kod zena... naravno da to nisu osobine "samo" crnogorki ali par "crnogorskih" primera izaziva divljenje kod mene...

Hm...ma kapiram ja tebe...

HELENA33
24.11.2006., 00:59
hm... da...

Revolveras
24.11.2006., 01:05
Razumemo te mi...

HELENA33
24.11.2006., 01:07
se o meni ovde radi ili crnogorcima?:)

Revolveras
24.11.2006., 01:09
O kome zelis da se radi?

HELENA33
24.11.2006., 01:10
o njima bre... zasto ne pisu? sta mislis dok?

Revolveras
24.11.2006., 01:11
Digli su ruke od tebe... Ili su samo jaki na recima, a ovako nista?

HELENA33
24.11.2006., 01:13
hahaha... pa rechi i ocekujem... za njih te pitam gde su?

Revolveras
24.11.2006., 01:13
Ma mrzi Crnogorce da kucaju...

HELENA33
24.11.2006., 01:14
bice da je to...:)

m4gn3t
25.11.2006., 04:01
??Nista mi ovde jasno nije...??

m4gn3t
25.11.2006., 04:02
??Cemu ovo sluzi...a uz to i ne radi???

HELENA33
25.11.2006., 14:13
??Nista mi ovde jasno nije...??
sta je ovde nejasno??? :D

HELENA33
25.11.2006., 14:19
??Cemu ovo sluzi...a uz to i ne radi???
e pa ovako... sluzi da se ponekad ispisem sama sa sobom... ponekad sa sakalom... i da saznam misljenja forumasa o crnogorcima... ovo poslednje ne radi bas hehehe... a prva dva su uvek u funkciji... :p pitanje je u stvari zasto ovo trece ne radi? zbog cega se ljudi ustrucavaju da napisu svoje misljenje... da li je "crna gora" zaista toliko osetljiva tema ili iskazivanje misljenja koci sam naslov teme?

m4gn3t
25.11.2006., 16:06
Ja bih rekao da ovo sluzi jednoj jedinoj svrsi...Sluzi privlachenju paznje.Kriza srednjih godina,da to je to.Cini mi se da polako ulazis u klimaks i nisi sigurna u sebe vise.Ne znas sta ces sa borama,pocele su da ti se pojavljuju pege po rukama i grudima,celulit,chukljevi koji te bole i tako to...Nema ova tema veze ni sa Budvom ni sa Crnom Gorom...A kad smo vec kod toga,mislim da ni sami primorci(mislim na Crnogorce) nisu svesni koliko srece imaju jer mogu da se cheskaju i "ljuduju" i deru turiste i da glume neke gazde i biznismene.Pre podne konobar,po podne namrsteni djetic koji pljuje po gostima od kojih zivi."Ekoloska drzava"-TRT!Kanalizacija u Budvi izlazi na svega par kilometara od slovenske plaze a da ne pricam o onom malom smrdljivom kanalu na sred slovenske...Bechici isto.Sve bi ja te kurajbere na radnu terapiju.Bogom im dana obala a oni je tretiraju kao da je tudja,a chak bi i tudje trebalo chuvati kao da je vlastito pa chak i vishe.Turisti prljaju rekao bi neko.Pa da,treba svaki turista da ponese po metlu pa da jos ,kad plati boravisnu taksu,smestaj,rucak od 20 eura,taxi koji dere,koka kolu duplo skuplju nego u Spaniji i dobije proliv jer voda ne valja ako je ima,i ometla za sobom!Kad bi bila anketa u Crnoj Gori:"Sta je to ugostiteljstvo?" verovatno bi najveci broj odgovorio da je to naziv za shishanje ovaca...Ne mogu vise da pisem,u stvari poceh da se nerviram i da lajem...

HELENA33
25.11.2006., 22:21
Ja bih rekao da ovo sluzi jednoj jedinoj svrsi...Sluzi privlachenju paznje.Kriza srednjih godina,da to je to.Cini mi se da polako ulazis u klimaks i nisi sigurna u sebe vise.Ne znas sta ces sa borama,pocele su da ti se pojavljuju pege po rukama i grudima,celulit,chukljevi koji te bole i tako to...Nema ova tema veze ni sa Budvom ni sa Crnom Gorom...A kad smo vec kod toga,mislim da ni sami primorci(mislim na Crnogorce) nisu svesni koliko srece imaju jer mogu da se cheskaju i "ljuduju" i deru turiste i da glume neke gazde i biznismene.Pre podne konobar,po podne namrsteni djetic koji pljuje po gostima od kojih zivi."Ekoloska drzava"-TRT!Kanalizacija u Budvi izlazi na svega par kilometara od slovenske plaze a da ne pricam o onom malom smrdljivom kanalu na sred slovenske...Bechici isto.Sve bi ja te kurajbere na radnu terapiju.Bogom im dana obala a oni je tretiraju kao da je tudja,a chak bi i tudje trebalo chuvati kao da je vlastito pa chak i vishe.Turisti prljaju rekao bi neko.Pa da,treba svaki turista da ponese po metlu pa da jos ,kad plati boravisnu taksu,smestaj,rucak od 20 eura,taxi koji dere,koka kolu duplo skuplju nego u Spaniji i dobije proliv jer voda ne valja ako je ima,i ometla za sobom!Kad bi bila anketa u Crnoj Gori:"Sta je to ugostiteljstvo?" verovatno bi najveci broj odgovorio da je to naziv za shishanje ovaca...Ne mogu vise da pisem,u stvari poceh da se nerviram i da lajem...
da sam bolje raspolozena verovatno bi me tvoje tumacenje nasmejalo ali ovako mi se namece samo jedno pitanje KO SI TI? uclanio se danas, sve 3 poruke napisao bas na ovoj temi sa ociglednom namerom da me isprovociras... zanima me da li je u pitanju novi nik nekog od vec postojecih forumasa ili moj prijatelj hammer??? hammere ako si ti yebi se malo znas!!! hehehe... ako je neko drugi pitanje glasi: ti nije dobro danas? ;)

m4gn3t
25.11.2006., 23:30
Ja ne znam ko je taj Hammer...Cuo sam za taj nick ovde u Beogradu,pricha se o njemu.Kazu da je lik jako sharmantan i duhovit i nadasve inteligentan.Nisam imao tu chast da ga upoznam ali ako ga ti znas reci mu da je moj idiol.postao je legenda internet foruma i prichaonica,chovek bez straha i dlake na jeziku,veran prijateljima i surov prema neprijateljima.Sama si pitala za misljenje o Crnoj Gori tj Budvi i ja sam primetio da ti se svi samo shlihtaju.Mozda je to zato sto si stavila sliku iz srednje skole ili je to zato sto su poltroni po svom opredeljenju.Ziveo Chegevara,Lenjin i Zikica Jovanovic Spanac!!!

HELENA33
25.11.2006., 23:40
Ja ne znam ko je taj Hammer...Cuo sam za taj nick ovde u Beogradu,pricha se o njemu.Kazu da je lik jako sharmantan i duhovit i nadasve inteligentan.Nisam imao tu chast da ga upoznam ali ako ga ti znas reci mu da je moj idiol.postao je legenda internet foruma i prichaonica,chovek bez straha i dlake na jeziku,veran prijateljima i surov prema neprijateljima.Sama si pitala za misljenje o Crnoj Gori tj Budvi i ja sam primetio da ti se svi samo shlihtaju.Mozda je to zato sto si stavila sliku iz srednje skole ili je to zato sto su poltroni po svom opredeljenju.Ziveo Chegevara,Lenjin i Zikica Jovanovic Spanac!!!
hahahaha... ludache... hahaha... znala sam da si ti... i ja budala sto sam ti rekla gde sam... znala sam da ces doci da me nagrdis... vraticu ti ovo "tamo" prvom prilikom!!! nemam primedbu na tvoj komentar o budvi... zaista jeste tako kao sto si napisao... ovo je inache najskuplji grad u crnoj gori a kad se radi o nazovi turizmu traze mnogo a ne daju nista sto bi rekli... sto se tice drugog dela tvog posta bas si bezobrazan... ne slihta mi se niko nego si ti ljubomoran!!! hahahaha

HELENA33
26.11.2006., 00:06
moram da priznam da mi je drago sto sam na ovom ne bas posecenom podforumu ovom temom za samo 6 dana uspela da privucem 372 pregleda iste...:) steta je samo sto se ne pise vise na njoj...
palim... posmatrachi, zelim vam lepu noc...

Revolveras
26.11.2006., 00:08
E sada... Patetika...

HELENA33
26.11.2006., 00:09
E sada... Patetika...
ma nemoj... ja kao pateticna a? hehe... de si ti bre... nema te... :)

Revolveras
26.11.2006., 00:12
Mozda... Sta znam... Evo tu, zujim... Jesam li ti nedostajao? :D

HELENA33
26.11.2006., 00:13
naravno da jesi...:)

m4gn3t
26.11.2006., 00:16
Pokreni neku novu temu Helena...Recimo "Kako napraviti pitu od rajsnedli" ili ja da pokrenem neku?Nije loshe ovde,moram da priznam...Pozdrav internet bludnice... :)

Revolveras
26.11.2006., 00:16
Pita od rajsnedli? Simpaticno...

m4gn3t
26.11.2006., 00:19
Nije losa pita probaj.Malo se lepi za nepca ali je puna gvozdja pa je samim tim extra za krvnu sliku...

HELENA33
26.11.2006., 00:20
Pokreni neku novu temu Helena...Recimo "Kako napraviti pitu od rajsnedli" ili ja da pokrenem neku?Nije loshe ovde,moram da priznam...Pozdrav internet bludnice... :)
hahaha... ne sumnjam da ces ti otvoriti nesto slicno... samo napred oko moje... aj ljubim te pa se vidimo... moram da begam... kiss...

Revolveras
26.11.2006., 00:20
Ozbiljno? E ja radim sa olovom... Ali ruku na srce, ljudi ne umiru od trovanja od istog, nego verovatno zbog gubitka krvi :D ... Ma da ne sirimo... Sta ima u Budvi?

m4gn3t
26.11.2006., 00:23
Sta ima novo u Budvi?Dobili su struju!To samo Helena zna.Pozdrav revolverash i chuvaj se ove Kalamiti Helene Dzejn...

xxxman
26.11.2006., 00:36
Ne znam da li si gledala novog James Bonda?
Deo radnje se desava U Crnoj gori.Trebas cuti komentare publike........ 8-)

Avetinja
26.11.2006., 02:03
pa zna se da sam ja najveca AVETinja 8)

Avetinja
26.11.2006., 02:03
inace , i ja sam iz budve ;)

HELENA33
26.11.2006., 13:01
Ne znam da li si gledala novog James Bonda?
Deo radnje se desava U Crnoj gori.Trebas cuti komentare publike........ 8-)
hehe... sto nam ne napises kakvi su komentari...:)

HELENA33
26.11.2006., 13:05
inace , i ja sam iz budve ;)
lepo...:) da li si i preko zime u budvi? koja su mesta po tebi najbolja za izlazak? i kako gledas na crnogorce koji nisu sa primorja?

HELENA33
26.11.2006., 14:04
impozantnih 443 pregleda... lepo...:) znam da je lepota u oku posmatraca zato i napisite nesto...:)))
na primer: sta vam se svidja a sta ne svidja kod crnogoraca? sta je to sto vas najvise nervira kod istih?

m4gn3t
26.11.2006., 22:11
Imam ideju za novu temu!Kako da je postavim na forumu zna li ko?Ja ne znam i ovo mi je prvi put...nadam se da nece boleti.

HELENA33
26.11.2006., 23:00
Imam ideju za novu temu!Kako da je postavim na forumu zna li ko?Ja ne znam i ovo mi je prvi put...nadam se da nece boleti.
pa jesam li to ja osudjena na tebe... ccccccc... vecito sa mnom "prvi put" hehe... sreco na bilo kom forumu, podforumu i sl. gde zelis da postavis temu imas na pocetnoj strani ispod vec postojecih tema natpis "nova tema"... dakle tu kliknes a ostalo znas... :-D
i da znas da jedva cekam da je vidim!!! :-P

Avetinja
27.11.2006., 01:20
lepo...:) da li si i preko zime u budvi? koja su mesta po tebi najbolja za izlazak? i kako gledas na crnogorce koji nisu sa primorja?

ja zivim u Budvi ;)

Na crnogorce koji nisu sa primorija .... pa :rolleyes: , kao i na one koji su sa primorija ...
valjda je ovo tema koja ne bi` trebala da bude sa politikom ...

a za izlazak .... pa ....

zavisi sta ti treba ... :D

preko vikedna , BK naravno , avala je zesca rupa .... troks otvore ponekad ... , maini retko kad rade ... onaj kafic u berkovicima prekoputa rabela nije losh ... i tako dalje :D

HELENA33
27.11.2006., 02:04
ja zivim u Budvi ;)

Na crnogorce koji nisu sa primorija .... pa :rolleyes: , kao i na one koji su sa primorija ...
valjda je ovo tema koja ne bi` trebala da bude sa politikom ...

a za izlazak .... pa ....

zavisi sta ti treba ... :D

preko vikedna , BK naravno , avala je zesca rupa .... troks otvore ponekad ... , maini retko kad rade ... onaj kafic u berkovicima prekoputa rabela nije losh ... i tako dalje :D
ma kakva politika i bakrachi... ali misljenja sam da su primorci drugaciji od ostalih crnogoraca... ako nista drugo pitomiji su...:)
gde je bk i sta je to... ovde nisam dugo... sta mislis o ovom novom lokalu city?

Šakal
27.11.2006., 02:05
Hm...daa...samo na ovoj temi...na ostalim temama nastavljamo druženje...:twisted:

HELENA33
27.11.2006., 02:07
Hm...daa...samo na ovoj temi...na ostalim temama nastavljamo druženje...:twisted:
hahaha... opusteno... ;)
sad bez zezanja sakal... ne znam sta mu je.. inache je super lik... :roll:

Šakal
27.11.2006., 02:11
Hm...daa...verujem...ali ipak...heheee...

stnco
27.11.2006., 19:46
Zdravo HELENA33. Moslio sam da zivis u BG-u. Nisam procitao bas sve postove na ovoj temi pa mozda nesto bubnem. Ali nadam se da nces zameriti ni ti ni ostali ucesnici.Ja sam letovao u Becicima i gore malo severnije (Tivat,....) ali nikada u Budvi.
A zamisli moj rodjeni brat ima garsonjeru u Budvi vec nekoliko godina. Nismo se posvadjali vec sam nekako izgubio interes da idem na more. Radije planinarim.

HELENA33
27.11.2006., 21:58
zdravo stnco... drago mi je da te vidim...:)
zivela sam dugo u berlinu a ovde sam od avgusta prosle godine... mada, s obzirom da sam i od tada u stvari vise bila u berlinu nego u samoj budvi, bicu precizna pa reci da sam poslednji put dosla iz berlina 27 jula sa namerom da definitivno ostanem ovde i vise se ne cimam na toj relaciji budva-berlin...

stnco
27.11.2006., 22:16
Pa kako je u Budvi?. Nadam se da je lepo vreme kao i kod nas u unutrasnjosti. Ima li mozda onih odvaznih koji se i kupaju ili je voda hladna?

HELENA33
27.11.2006., 22:27
Pa kako je u Budvi?. Nadam se da je lepo vreme kao i kod nas u unutrasnjosti. Ima li mozda onih odvaznih koji se i kupaju ili je voda hladna?
vreme nije lose... po plazi se ne muvam ali ne verujem da ima "odvaznih" koji se kupaju... hehehe... a gde si ti to... u kojoj unutrasnjosti?:)

stnco
27.11.2006., 22:51
U unutrasnjosti Srbije. Imam blizu vodu, Ibar i Moravu ali i ne pomisljam na kupanje brrrrrr, iako je vreme neuobicajeno lepo. Evo ti mali izazov da pogodis tacno gde je ta unutrasnjost preciznije.

stnco
27.11.2006., 23:01
I molim te dozvoli mi da po nekada uzviknem AV, AV, AV!:D :D

Avetinja
28.11.2006., 00:18
ma kakva politika i bakrachi... ali misljenja sam da su primorci drugaciji od ostalih crnogoraca... ako nista drugo pitomiji su...:)
gde je bk i sta je to... ovde nisam dugo... sta mislis o ovom novom lokalu city?

BK = bilijar klub ...

tj , sada je to BK music club .....

prije je tu bio bilijar , a sada je extra luksuzno i fino sredjena diskoteka ;)

u sportskom centru , gore popnes se stepenicama ;)

HELENA33
28.11.2006., 01:05
@avet... danke na informacijama...:)

HELENA33
28.11.2006., 02:30
stnco lepo od tebe sto mi pomazes ali ne vredi da lupam glavu, geografija mi nije jacha strana...:)

HELENA33
28.11.2006., 02:34
oko mene kamenje i ljudi... u kamenju nista ljudsko u ljudima sve kameno...
da li je zaista tako? sta mislite? ima li jos covecnosti ili je zlo zavladalo...
ili je u pitanju ono sto dino merlin peva... mi nismo rodjeni zli, mi smo u putu to postali...

psy
28.11.2006., 06:34
shalji pare i dolazim bejbe!!1

HELENA33
28.11.2006., 11:05
shalji pare i dolazim bejbe!!1
si daleko mnogo? a da dodjes peske? :lol: :lol: :lol:

psy
28.11.2006., 13:49
ako treba dolazim i peshke!

http://www.klanrur.co.yu/forum/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

HELENA33
28.11.2006., 14:00
to!!! sad dodaj jos ono i u vatru i u vodu... hehe...

psy
28.11.2006., 14:29
ma sve za tebe,i u zemlju i u nebo,i u pedu i u....http://www.chillout.co.yu/diskusije/images/smiles/smile_blush.gif

m4gn3t
28.11.2006., 15:03
[QUOTE=HELENA33]hahaha... opusteno... ;)
sad bez zezanja sakal... ne znam sta mu je.. inache je super lik... :roll:[/QUOT
Vidim kome je ovde najteze.Helena se nasla izmedju 2 vatre.S jedne strane neko koga malo duze zna i ko joj je na neki nacin drag(ja) ma kakav bio,i sa druge strane neko nov,svez i svakako interesantan(znamo na koga mislim).Mene bi da sacuva zbog "starih dobrih vremena" a ovog drugog jer je sveza krv uvek dobrodosla.Tako dolazimo u situaciju da se Helena igra UMPROFOR-a...To nije dobro,ne nikako...Draga moja,da sredimo stvari,vazi?Nemoj me pravdati ni pred kim niti meni objasnjavati necije postupke,vazi?Doticna osoba je sama trazila nazovi "sukob" i to je i dobila.Ljudi se sukobljavaju svuda i stalno tako da to nije nista novo.Muzjaci najcesce oko teritorije i dominacije.Ja kao novi ovde logicno je da sam privukao sebi na vrat jednog od dominantnijih "muzjaka" a dalji tok je sam po sebi logichan...E sad,to ko je dobio vise znamo i on i ja.Raspolozen sam da, svaki put kad on ili bilo ko pozeli da se junaci,vratim duplo.Nista licno nemam protiv njega i volim dobro prepucavanje i machevanje uvek.Jedino bi mu pozeleo retku stolicu i virus na hard disku kao i puno srece u daljem zapisavanju njegove "teritorije".Pozdrav od m4gn3ta.
P.S.Nisam super lik!

HELENA33
28.11.2006., 15:54
ma sve za tebe,i u zemlju i u nebo,i u pedu i u....http://www.chillout.co.yu/diskusije/images/smiles/smile_blush.gif
buljas a? cccccccccccc... :roll: :arrow: :evil:

HELENA33
28.11.2006., 16:00
m4... ok sreco... slobodno se sibajte... nemam nameru da se vise mesam u bilo sta izmedju vas... cak mogu da vam ustupim ovu temu ovde da se ne trazite po forumu...

m4gn3t
28.11.2006., 18:38
m4... ok sreco... slobodno se sibajte... nemam nameru da se vise mesam u bilo sta izmedju vas... cak mogu da vam ustupim ovu temu ovde da se ne trazite po forumu...
Tako je Hell,zavadi pa vladaj!
E jesam ja papchina nema sta...pobih se sa chovekom dzab dzabe... :grin:

Šakal
28.11.2006., 20:32
Hm...heheheee...ovakva vrsta ''rekreacije'' je uvek dobrodošla...tako da nije bilo džabe...a što se ponovnog 'mačevanja' tiče...hm,pa uvek sam 'za'...!Ybg. malo si se zayebao oko onog 'ko je dobio više'...teško da možeš nekoga uvrediti prostaklucima...posebno ne mene...ybg. ispadneš primitivac...iskustvo...pusti drugog da sam sebe odalami...ybg. to si dobro odradio...:lol:
Sad,zapišavanje teritorije...ma pogrešna procena...ali ajde...
Btw. Hvala na 'lepim' željama...:wink:

Šakal
28.11.2006., 20:34
Usput...
Izgleda da sam se ne baš svesno upleo u nešto...nisam na putu...

stnco
28.11.2006., 20:47
Sta je ovo HELENA33? Ja taman mislo da je ovo jedna mirna tema gde covek moze lepo da "poprica" sa ljudima, i to dobrim ljudima, jer ih jos ima da znas, kad ono neko macevanje. Ne znam da li mene prati ovo neka zla kob ili sta li? (Znas vec kakva je diskusija bila sa Astralom.)

Šakal
28.11.2006., 20:51
Opusti se i nastavi sa pričom...neće me više biti na ovoj temi...samim tim neće biti mačevanja...ovde...

stnco
28.11.2006., 21:39
Ne, ne, nemoj da ides. Zasto? Neka ponekad i vrcnu varnice. Ja cu se izmaci da me ne zakace.

HELENA33
29.11.2006., 17:20
Sta je ovo HELENA33? Ja taman mislo da je ovo jedna mirna tema gde covek moze lepo da "poprica" sa ljudima, i to dobrim ljudima, jer ih jos ima da znas, kad ono neko macevanje. Ne znam da li mene prati ovo neka zla kob ili sta li? (Znas vec kakva je diskusija bila sa Astralom.)
hehe... a ko kaze da oni sto se macuju nisu dobri ljudi? naprotiv, u ovom slucaju se bas radi o dobrim ljudima... to sto bi mogli da ukrste maceve bas ovde moze samo da bude interesantno... a sto se astrala tice vidis, bez obzira na nasu zestoku diskusiju na kraju smo uspeli da prevazidjemo sve nesporazume i dodjemo do toga da pisemo sasvim normalno... ocekujem da se tako nesto desi i izmedju ova dva borca... zato i ne zelim da stojim na putu njihove diskusije... :)

HELENA33
29.11.2006., 17:25
Tako je Hell,zavadi pa vladaj!
E jesam ja papchina nema sta...pobih se sa chovekom dzab dzabe... :grin:
naravno da sam ja dezurni krivac za sve tvoje ispade... e pa posto je tako ubuduce gde te vidim na forumu bice "ne poznajem te druze"!!! "koji ti ono bese" i sl. :shock:

HELENA33
29.11.2006., 17:28
Usput...
Izgleda da sam se ne baš svesno upleo u nešto...nisam na putu...
posto je ovaj komentar bez smeilija misljeno je ozbiljno pretpostavljam... samo, ne znam kome je upuceno? meni ili njemu? ogradjivanje nekad deluje kao pravdanje... pitam se kome? na cijem to putu mislis da stojis sakal?

HELENA33
29.11.2006., 17:31
Opusti se i nastavi sa pričom...neće me više biti na ovoj temi...samim tim neće biti mačevanja...ovde...
:confused: :confused: :confused:

Revolveras
29.11.2006., 18:22
Ma poredjaj ih sve pred zid i rattatatatatattaatata.....

HELENA33
29.11.2006., 18:27
Ma poredjaj ih sve pred zid i rattatatatatattaatata.....
vide li ovo dok... jos cu ja na kraju ispasti kriva za celu frku... pa da, na ovoj temi su se prvi put sreli a opste je poznato da onaj ko pokusava da pomiri izvuce deblji kraj... prvo sam napadnuta sto branim... zatim sto dozvoljavam (tumaci se kao podstrekavanje)... ocekujem sledeci napad u vidu onoga "sto postojim"... i tako... hehehe...

Revolveras
29.11.2006., 18:30
Zato lepo se udaljis i pustis da ljudi to sami rese... I nagledas se svacega...

HELENA33
29.11.2006., 18:36
Zato lepo se udaljis i pustis da ljudi to sami rese... I nagledas se svacega...
ti nisi citao izgleda prethodne postove... dok sam se mesala bilo je sto se mesam... kad sam prestala da se mesam nastalo je kao ja sam zakuvala... i nisam ni stigla da se udaljim kako treba jer su oni brzi bili... vise nema nijednog ovde... od m4... me ne cudi kojom se taktikom posluzio ali od sakala da... nego, nema veze... sve ce to jednom prekriti ruzmarin, snjegovi i sas... :)

Revolveras
29.11.2006., 18:37
Jesam citao sam... Lepo ja kazem ne mesaj se, a oni neka pricaju svasta...Sta se ti nerviras? Sve ce biti ok...

stnco
29.11.2006., 20:25
Da li ovo znaci da je bura prosla?

HELENA33
29.11.2006., 20:58
Da li ovo znaci da je bura prosla?
bure se ne secam a zatisje pred buru nije sigurno u pitanju... ovo je nesto poput jaki igrachi ali "nesiguran" teren... ;)

stnco
30.11.2006., 20:29
Ja sam odavde video neku prasinu ili mozda vodenu paru pa sam mislio da je na moru bura. Ja sam ih doziveo nekoliko, zapravo, doziveo sam zestoke oluje a da li su bile bure ne znam, pa sam se zabrinuo za vase zdravlje. Ali sada sam umiren jer je bonaca.

m4gn3t
02.12.2006., 02:29
naravno da sam ja dezurni krivac za sve tvoje ispade... e pa posto je tako ubuduce gde te vidim na forumu bice "ne poznajem te druze"!!! "koji ti ono bese" i sl. :shock:
Ne poznajes me?Pa da znas da si u pravu!Ja ne vidim nista lose u sukobu bilo koje vrste..."Rat je otac svemu..!"(mislim da je to izjava Vinstona Cherchila ali ako i nije njegova jako mi se dopada).A ti ako ces da me ignorises na forumima izvoli.Nasao sam svoje mesto ovde:Lov i ribolov!Milina!Nema seronja koji se busaju u grudi i glume mangupe,nema tupoglavih shmizli...jednom rechju-MILINA!Zabacim i lechim zivce...Pozdrav... :neutral:

stnco
04.12.2006., 20:13
Bez lajanja molim...

stnco
16.12.2006., 21:29
O, pa ova tema je zamrla. Da li je moguce da ne moze bez lajanja?!!!

HELENA33
16.12.2006., 22:37
Ne poznajes me?Pa da znas da si u pravu!Ja ne vidim nista lose u sukobu bilo koje vrste..."Rat je otac svemu..!"(mislim da je to izjava Vinstona Cherchila ali ako i nije njegova jako mi se dopada).A ti ako ces da me ignorises na forumima izvoli.Nasao sam svoje mesto ovde:Lov i ribolov!Milina!Nema seronja koji se busaju u grudi i glume mangupe,nema tupoglavih shmizli...jednom rechju-MILINA!Zabacim i lechim zivce...Pozdrav... :neutral:
jeste sreco... i posle svadje je najbolji sex ali to ne vazi u nasem slucaju... ne mogu ja tebe da ignorisem jer si jos uvek moj najomiljeniji lik ali, da se tu i tamo pravim da te ne znam, to mogu... i, samo ti i dalje pecaj... hm... uvek su mi nesto pecarosi isli na nerve, pojma nemam zasto... :lol: pozzz i tebi...

HELENA33
16.12.2006., 22:38
O, pa ova tema je zamrla. Da li je moguce da ne moze bez lajanja?!!!
sve se moze sto se hoce moj stnco... :)

stnco
17.12.2006., 22:24
Da, ali malo njih hoce ono sto drugi zeli!

HELENA33
20.12.2006., 17:33
ja bih to drugacije formulisala stnco... mali je broj onih koji znaju sta zaista zele... hehe... sve druge treba poslati na astrologiju da saznaju ko su i sta zele...;)
salim se malo... dosadno mi je... na poslu a nema nikoga... nego, da se sad vratim ozbiljno na tvoj komentar... ne bi zivot bio zanimljiv kad bi bilo drugacije, kad bi nase zelje bile i htenja svih drugih kojima smo okruzeni...

stnco
20.12.2006., 17:53
Sto se tice Astrologije moram da ti kazem da je na Prirodnim naukama odnekud, valjda s Marsa pala, tema Astrologija-eksperiment. Poceo sam da je citam iz pocetka i dosao do nagadjanja Astrala i odustao a otisao na kraj gde sam pomenuo tvoj slucaj.
No palo mi je na pamet ovo: da li o Crnogorcima moze da se napravi neki zakljucak na osnovu tema koje su otvorili gde je i ova, ili je to samo privremena euforija prekomernog isticanja sopstvenog naciona?

HELENA33
20.12.2006., 18:11
Sto se tice Astrologije moram da ti kazem da je na Prirodnim naukama odnekud, valjda s Marsa pala, tema Astrologija-eksperiment. Poceo sam da je citam iz pocetka i dosao do nagadjanja Astrala i odustao a otisao na kraj gde sam pomenuo tvoj slucaj.
No palo mi je na pamet ovo: da li o Crnogorcima moze da se napravi neki zakljucak na osnovu tema koje su otvorili gde je i ova, ili je to samo privremena euforija prekomernog isticanja sopstvenog naciona?
bilo bi jako ruzno po crnogorce donositi sud o njima na osnovu raznoraznih nebuloza ispisanih uopste po forumu... i recimo da uzmemo mene za primer... sta bi ti na osnovu teme koju sam otvorila mogao da zakljucis o meni ali da se ne osvrces na moje ukupno pisanje, vec iskljucivo na ovo ovde?

stnco
20.12.2006., 18:30
Da li je ovo pitanje?

HELENA33
20.12.2006., 18:50
Da li je ovo pitanje?
hehe... naravno da jeste... :)

stnco
20.12.2006., 19:05
Nemoj samo posle da me "rezilis" kao @Astrala. Nisam skoknuo do teme na kojoj su ti tumacili natalnu kartu. Prvo, razumna i smirena osoba. Drugo, racionalno razmisljas jer te nisam sreo na jednoj temi gde se zestoko raspravlja o religiji a u okviru Prirodnih nauka. To ne znaci da nisi vernik vec ako jesi onda nisi ostrascena tim religioznim osecanjem, vec verujes onoliko koliko tebi treba. Video sam da ne volis zestoke rasprave sto bi se svelo u okvir onog "smirana". I mislim da je tvoje nacelo: zivim kako se meni svidja, a bas me briga sta drugi misle o mom zivotu jer sam sigurna da im ne smetam.

stnco
20.12.2006., 19:08
I jos neso, jos nesto. Mislim da volis da koketiras.
Eto prilicno sturo tako da sam prosto "zazalio" sto ne znam astrologiju.:D

HELENA33
20.12.2006., 22:25
Nemoj samo posle da me "rezilis" kao @Astrala. Nisam skoknuo do teme na kojoj su ti tumacili natalnu kartu. Prvo, razumna i smirena osoba. Drugo, racionalno razmisljas jer te nisam sreo na jednoj temi gde se zestoko raspravlja o religiji a u okviru Prirodnih nauka. To ne znaci da nisi vernik vec ako jesi onda nisi ostrascena tim religioznim osecanjem, vec verujes onoliko koliko tebi treba. Video sam da ne volis zestoke rasprave sto bi se svelo u okvir onog "smirana". I mislim da je tvoje nacelo: zivim kako se meni svidja, a bas me briga sta drugi misle o mom zivotu jer sam sigurna da im ne smetam.
hehe... lepo si me opisao... danke stnco... vidis koliko ovo moze da prevari... u principu sam jako impulsivna osoba a samim tim i explozivna ali, jedno je reala a ovo je nesto sasvim drugo... ovde nemam potrebe da padam u vatru i samo se trudim da se lepo zabavim... nisam opterecena religijom, to je tacno... i da imam neki poseban stav povodom tog pitanja, imam... :) a zestoke rasprave mi nisu strane samo sto me ovde jos nista nije toliko taklo da bih se ukljucila u neku od njih... i ovo poslednje je prilicno tacno... najbitnije mi je sta ja mislim i osecam, a ne smetam svakako nikome... :p
sta reci na kraju sem da bi ti pozavideo astral da ovo vidi hehe... ljudska psiha je cudo, kakve zvezde i bakrachi... :)

HELENA33
20.12.2006., 22:27
I jos neso, jos nesto. Mislim da volis da koketiras.
Eto prilicno sturo tako da sam prosto "zazalio" sto ne znam astrologiju.:D
hehe... e ovo poslednje ces morati da obrazlozis pa cu tek onda dati svoj komentar... :)

HELENA33
21.12.2006., 00:06
e sad palim... svim posmatrachima zelim lepu noc i da se odvaze da napisu nesto ovde, bilo sta, cisto ono da imam sta da vidim sutra kad se ukljuchim... hehe... caoooooooooo

Revolveras
21.12.2006., 00:24
Evo cisto da imas sta da vidis ovde... Nicega pametnog nisam mogao da se setim... Sorry...

bole_pfc
21.12.2006., 18:00
Alo nemojte bre neko da mi pljuje po budvi! Pozdrav za sve budvane i budvanke!
HEJ BUDVO MATI MOJA MATI MOJA NEK SE OVO VEČE ČUJE PJESMA TVOJA PJESMA TVOJA...

HELENA33
21.12.2006., 18:08
Evo cisto da imas sta da vidis ovde... Nicega pametnog nisam mogao da se setim... Sorry...
e pa dok bas mi je drago sto te vidim... nema potrebe za izvinjenjem bitno je da si tu bez obzira sta pises... :grin:

HELENA33
21.12.2006., 18:55
Alo nemojte bre neko da mi pljuje po budvi! Pozdrav za sve budvane i budvanke!
HEJ BUDVO MATI MOJA MATI MOJA NEK SE OVO VEČE ČUJE PJESMA TVOJA PJESMA TVOJA...
alo budva... ko te dirao lepi? :roll:

HELENA33
21.12.2006., 22:06
inache se ove veceri u budvi ne cuje ama bas nista kao ni prethodnih... zaista zimi prilicno mrtav grad... steta sto je tako...

bole_pfc
22.12.2006., 13:21
:???:
inache se ove veceri u budvi ne cuje ama bas nista kao ni prethodnih... zaista zimi prilicno mrtav grad... steta sto je tako...
da

bole_pfc
22.12.2006., 13:23
alo budva... ko te dirao lepi? :roll:

nije me niko dirao nego samo kazem da nedira neko budvu! :)

http://img1.imagetitan.com/img1/1/39/36_10_2.gif

bole_pfc
22.12.2006., 13:25
a i mozda sam se ja malo izgubioooo ko zna?

HELENA33
22.12.2006., 17:32
a i mozda sam se ja malo izgubioooo ko zna?
hehe... jesi malo izgleda ali nema veze... ;)

bole_pfc
22.12.2006., 17:41
hehe... jesi malo izgleda ali nema veze... ;)

hihihihih
http://img1.imagetitan.com/img1/1/39/36_2_49197.gif

HELENA33
22.12.2006., 18:08
hihihihih
http://img1.imagetitan.com/img1/1/39/36_2_49197.gif
i bole, gde izlazis?

stnco
22.12.2006., 23:40
Pa evo kada insistiras. Prvo, tvoj avatar je vrlo lep ali nije napadan ili intrigantan kao sto je kod nekih forumasica. Prvi utisak, prema avataru, je "evo lepa sam, skromna sam i tu sam da razgovaramo" (jesi li jos na stolici ili si se onesvestila?). Drugo, kada smo se prvi put sreli, i ja negde odlutao ti si se preko PP-a raspitala gde sam. Trece, dovela si @proxima na tvoju temu...Dakle to je sve, ako se izuzme da su zene nekako "po definiciji" kokete.

stnco
22.12.2006., 23:51
A i na netu bas niste aktivni jer vidim da ste napisali tek nekih hiljadu poruka. Kazes sve je mirno, znaci nema vas na ulicma, nema vas na netu, pa gde ste vi Budvani?

bole_pfc
23.12.2006., 16:58
A i na netu bas niste aktivni jer vidim da ste napisali tek nekih hiljadu poruka. Kazes sve je mirno, znaci nema vas na ulicma, nema vas na netu, pa gde ste vi Budvani?

SHTEKAMO SE!!!!!!!!!!!! :lol:

HELENA33
23.12.2006., 17:01
Pa evo kada insistiras. Prvo, tvoj avatar je vrlo lep ali nije napadan ili intrigantan kao sto je kod nekih forumasica. Prvi utisak, prema avataru, je "evo lepa sam, skromna sam i tu sam da razgovaramo" (jesi li jos na stolici ili si se onesvestila?). Drugo, kada smo se prvi put sreli, i ja negde odlutao ti si se preko PP-a raspitala gde sam. Trece, dovela si @proxima na tvoju temu...Dakle to je sve, ako se izuzme da su zene nekako "po definiciji" kokete.
hehe... tacno stnco... da volim malo da koketiram volim... ;) mada, mislim da je moje koketiranje prilicno bezazleno... sto se tice avatara ne mislim da je lep... ali je nameran... to sam ja na und? hehe...tacno je i da imam mnogo boljih i zanimljivijih fotki al kao sto vec rekoh namerno... e sad da li sam skromna ili ne to je vec drugo pitanje... zavisi u cemu... :D sto se tiche dovodjenja na temu ne bih rekla da to ima veze sa koketiranjem... volim da pisem sa proximom... spontano se prikljucio ovde sto je meni svakako drago, ali, nisam u fazonu da zovem ljude na svoju temu izuzev sakala... postoji jos par likova sa kojim rado pisem ali ih imam na msn-u tako da ni njih ne zovem ovde... ono sto pokusavam da kazem u stvari jeste da bih volela mnoge da vidim ovde ali ih ne zovem jer smatram da je to glupo... ne zelim da se neko pojavi tu da bi me obradovao vec samo onda ako sam nalazi da tu treba da bude...

HELENA33
23.12.2006., 17:04
SHTEKAMO SE!!!!!!!!!!!! :lol:
e pa izgleda da smo u debelom schteku... :)

stnco
23.12.2006., 17:35
Da li sam to ja dobro razumeo da si zapravo ti na avataru ili ono "und", koje nisam razumeo, nesto drugo kaze?

HELENA33
23.12.2006., 18:18
Da li sam to ja dobro razumeo da si zapravo ti na avataru ili ono "und", koje nisam razumeo, nesto drugo kaze?
haha... naravno da sam ja stnco... na und znachi u fazonu pa sta, mada je tacan prevod da i?

stnco
23.12.2006., 18:35
Sada su mi jasnija ponasanja nekih forumasa na ovoj temi. Nije prvi put u istoriji ljudskog roda da se bije bitka oko lepe Helene. :D Gde je trenutno tvoj Paris?

HELENA33
23.12.2006., 18:46
Sada su mi jasnija ponasanja nekih forumasa na ovoj temi. Nije prvi put u istoriji ljudskog roda da se bije bitka oko lepe Helene. :D Gde je trenutno tvoj Paris?
hahaha... neces mi verovati ali ga zaista nemam... :D

stnco
23.12.2006., 18:54
U pravu si, ne verujem ti! ;) :) :D

Revolveras
23.12.2006., 19:31
U pravu si, ne verujem ti! ;) :) :D
Ne veruj, sigurno nesto krije...

HELENA33
23.12.2006., 19:51
Ne veruj, sigurno nesto krije...
zar i ti....... :-( :arrow: :wink:

stnco
23.12.2006., 20:03
Aha, sada si u unakrsnoj vatri! Priznaj! Priznaj! ;) :) :D :lol:

HELENA33
23.12.2006., 20:20
hehe... tesko meni a?:)

bole_pfc
23.12.2006., 20:39
e pa izgleda da smo u debelom schteku... :)

hihiihihih

HELENA33
23.12.2006., 22:58
hihiihihih
samo se ti smeskaj... ja se za razliku od tebe ne krijem... :evil: nego sam na poslu bre a ovo je zesci schtek za sada... :roll: :arrow: :???:

bole_pfc
24.12.2006., 14:51
samo se ti smeskaj... ja se za razliku od tebe ne krijem... :evil: nego sam na poslu bre a ovo je zesci schtek za sada... :roll: :arrow: :???:

http://img1.imagetitan.com/img1/1/40/24.gif

HELENA33
24.12.2006., 16:18
http://img1.imagetitan.com/img1/1/40/24.gif
aj taman se usunjaj tako kod mene... ;) jos ako i izgledas takoooo... bice bas zanimljivo hahaha... :razz:

stnco
24.12.2006., 16:58
Kuku meni, sta je ovo. Pobegoh ja odavde!

HELENA33
24.12.2006., 19:55
Kuku meni, sta je ovo. Pobegoh ja odavde!
hahaha... stoj bre!!! nista bezanija i to... pa lepo mu kazem da dodje kod mene... sto da ne... ;) jeste da se to odnosi na kod mene na posao, ali kakve veze ima... poziv je poziv... zvala bih i tebe da si blize... :) :) :)

stnco
24.12.2006., 21:06
Stao sam! I sta sad. Nema "ruke u vis".
Reci mi kako si "nadrukala" ovoliko postova (1.577) za relativno kratko vreme? Mozda je to razlog sto kazes da nemas svog Parisa.:D
Sada sam se vratio sa neke teme "Paralelni svet" pa imajuci u vidu naziv, mozda sam ti ja blize nego sto mislis. Mozda smo u istim prostornim dimenzijama a razlika je samo u vremenskoj.:D

HELENA33
24.12.2006., 21:09
gde si bre nasao tu temu... to je vec nesto sto me zanima... posebno ako znas za jos neku parapsiholosku temicu javi mi... a sto se mojih postova tiche cuj kako... pa lepo... ne skidam se s neta hehe... a ti mi jos ne verujes da nemam parisa...;)

stnco
24.12.2006., 21:24
Drustvo/Kultne stvari
Ako si stvarno tako cesto na netu, onda i nece biti nista od Parisa. Onda ti preporucujem da zapocnes sa nekim "Ljubav preko zice".

HELENA33
24.12.2006., 21:34
hehe... ti se bas zabrinu za mene a stnco? :p nemoj da brines zivot se stara... :lol:
i da, sto se tiche ljubavi preko zice ostavimo to sexualno ugrozenima i onima sto vole da onanisu kao i svim dusevno poremecenim... :twisted:

stnco
24.12.2006., 21:37
.....a ja samo mislio na, cini mi se, Bajaginu pesmu.

HELENA33
24.12.2006., 21:40
.....a ja samo mislio na, cini mi se, Bajaginu pesmu.
hehe... da li? ne delujes mi bas toliko naivno da bih takav komentar mogla pripisati tvom neznanju... :evil:

stnco
24.12.2006., 21:47
hehe... da li? ne delujes mi bas toliko naivno da bih takav komentar mogla pripisati tvom neznanju... :evil:
Otkud ti sad ovo? Da nisi i ti pocela sa nekim citnjem karaktera na osnovu "rukopisa", ovde na netu?

HELENA33
24.12.2006., 21:52
naravno da kroz ono sto ljudi pisu sticemo neko misljenje o njima... odakle bi inache bile one izjave sa kim volimo da pisemo a sa kim ne...

stnco
24.12.2006., 21:59
naravno da kroz ono sto ljudi pisu sticemo neko misljenje o njima... odakle bi inache bile one izjave sa kim volimo da pisemo a sa kim ne...
Sa ovim vec nisam u toku. Vidim da brzo odgovaras i bas me interesuje sta se desava sa tvojim postom ako sam na ovoj temi. Evo merim vreme za tvoj post. Sad!

HELENA33
24.12.2006., 22:03
na svastari ima sijaset takvih tema... sta mislite o osobi iznad, kako je zamisljate, ko je po vama najbolji forumas itd... mnogi od nas pisu na tim temama... znachi, na osnovu cega ucestvujemo u takvim temama tj. iznosimo svoje misljenje o forumasima? ili ti mislis da se svi izmedju sebe poznaju u reali?

HELENA33
24.12.2006., 22:04
sad ja tebi stopujem vreme... ajde!!!

stnco
24.12.2006., 22:06
Tis i odgovorila za nesto vise od 5 minuta. A koliko je meni trebalo? Zdravo zurim!

HELENA33
24.12.2006., 22:07
spor si stnco...:(

HELENA33
24.12.2006., 22:08
ili sporo mislis?

HELENA33
24.12.2006., 22:10
jebo te al ste svi nadrkani danas... pa nisam samo ovde da bih odgovarala na postove u roku od dva minuta...

Šakal
24.12.2006., 22:11
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :lol: :arrow: :lol:

stnco
24.12.2006., 22:12
Pa kako sporo kada je tebi trebalo preko 5 minuta a ja sam bio "brz k'o munja" samo neces da priznas. Moram da skoknem do svastare da vidim kako si okarakterisala "one iznad". :D

stnco
24.12.2006., 22:13
jebo te al ste svi nadrkani danas... pa nisam samo ovde da bih odgovarala na postove u roku od dva minuta...
Bez lajanja molim.

HELENA33
24.12.2006., 22:15
lepo kaze dal bese koeljo u alhemicharu nisam sigurna gde sam to nasla ali glasi u prevodu mnogo je bolje uvek upoznavati nove ljude nego biti okruzen jednim te istim jer, kad ne menjas to svoje okruzenje moras da komuniciras samo sa njima i oni vremenom pocinju da polazu pravo na tvoj zivot, pokusavaju da ti ga kreiraju i sl. zaista je tako...

HELENA33
24.12.2006., 22:16
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :lol: :arrow: :lol:
samo se ti smeskaj... :evil:

stnco
24.12.2006., 22:17
lepo kaze dal bese koeljo u alhemicharu nisam sigurna gde sam to nasla ali glasi u prevodu mnogo je bolje uvek upoznavati nove ljude nego biti okruzen jednim te istim jer, kad ne menjas to svoje okruzenje moras da komuniciras samo sa njima i oni vremenom pocinju da polazu pravo na tvoj zivot, pokusavaju da ti ga kreiraju i sl. zaista je tako...
Da li je ovo pamflet protiv iskrenog, pravog i vecnog prijateljstva?

HELENA33
24.12.2006., 22:17
Bez lajanja molim.
pa da... imam samo jedno pitanje za tebe... da li si sad srecniji mozda posto si uspeo da me iznerviras?

stnco
24.12.2006., 22:19
@Sakal, pomazi, HELEN33 se rasrdila. Samo nemoj da si joj pri ruci ko zna sta moze da pukne.

HELENA33
24.12.2006., 22:24
nisi odgovorio na pitanje stnco... ako te to cini srecnim mogu ja bash da puknem... cisto zbog tebe, razumes?

stnco
24.12.2006., 22:26
pa da... imam samo jedno pitanje za tebe... da li si sad srecniji mozda posto si uspeo da me iznerviras?
O,o, ohoj. Sta je sad ovo? Pa poslednja stvar koju sam zeleo je da te iznerviram. Iskreno, ne znam ni cime sam te iznervirao. Ako je ono oko merenja vremena, onda si pogresno shvatila. Ja sam stvarno mislo da vidim sta ce biti ako cekam odgovor i za koliko ce stici, bez ikakve zadnje i ruzne namere.

HELENA33
24.12.2006., 22:28
O,o, ohoj. Sta je sad ovo? Pa poslednja stvar koju sam zeleo je da te iznerviram. Iskreno, ne znam ni cime sam te iznervirao. Ako je ono oko merenja vremena, onda si pogresno shvatila. Ja sam stvarno mislo da vidim sta ce biti ako cekam odgovor i za koliko ce stici, bez ikakve zadnje i ruzne namere.
da... sa isto tako dobrim namerama si se verovatno setio i ljubavi preko zice... ma nema veze...

stnco
24.12.2006., 22:31
nisi odgovorio na pitanje stnco... ako te to cini srecnim mogu ja bash da puknem... cisto zbog tebe, razumes?
Evo u ovoj "buri" paralelno pisemo postove i naravno dolazi do ukrstanja i moze lako doci do nesporazuma. Veliko izvinjenje sa moje strane i evo ja cu da napravim korak u nazad. Sacekacu da se smiris, i objasnis mi ucemu je stvar, jer ja stvarno ne razumen ovaj tvoj bes.

HELENA33
24.12.2006., 22:33
hehe... sad se setih onog tvog opisa mene... smirena beshe ili? hahahaha

Šakal
24.12.2006., 22:37
Hm...mali savet...pređite na pp...ili će doći do zatvaranja teme zbog četa...ili...ko zna...;)

stnco
24.12.2006., 22:44
hehe... sad se setih onog tvog opisa mene... smirena beshe ili? hahahaha
Auh kako sam pogresio u proceni. Odmah idem na obuku iz astrologije, skribologije, hiromantije, kod baba-Jule i vidovite Zorke.:D 'Ajde jedan smesakza kraj.

HELENA33
24.12.2006., 22:46
Hm...mali savet...pređite na pp...ili će doći do zatvaranja teme zbog četa...ili...ko zna...;)
haha... a ko ce to da je zatvori? ti reche ovde nema moderatora :D
sto se pp tiche vec smo tamo sakal... :)

HELENA33
24.12.2006., 22:51
Auh kako sam pogresio u proceni. Odmah idem na obuku iz astrologije, skribologije, hiromantije, kod baba-Jule i vidovite Zorke.:D 'Ajde jedan smesakza kraj.
:-D :lol: :grin:

Šakal
24.12.2006., 22:51
Hm...pa šta će vam onda ovo prepucavanje ovde...:lol: :arrow: :lol:
Nema stalnog...ali verovatno ima leteći...osim toga...''veliko oko'' sve vidi...:lol:

HELENA33
24.12.2006., 22:52
Hm...pa šta će vam onda ovo prepucavanje ovde...:lol: :arrow: :lol:
Nema stalnog...ali verovatno ima leteći...osim toga...''veliko oko'' sve vidi...:lol:
cuj sta ce nam... to pitaj njega... :p

Šakal
24.12.2006., 22:55
:lol: :arrow: :lol: :arrow: :lol: :arrow: :lol:

HELENA33
24.12.2006., 23:00
gde ces za novu godinu sakal?

stnco
24.12.2006., 23:00
:-D :lol: :grin:
I moj odgovor: :-( ;) :) :D :lol:

HELENA33
24.12.2006., 23:01
I moj odgovor: :-( ;) :) :D :lol:
izbaci prvog hehe...

stnco
24.12.2006., 23:03
cuj sta ce nam... to pitaj njega... :p
Koga bre da pita? Mene? Pa ti si sve za........Ha Ha Ho (vidis ko je svadjalica):D

HELENA33
24.12.2006., 23:04
Koga bre da pita? Mene? Pa ti si sve za........Ha Ha Ho (vidis ko je svadjalica):D
hahaha... nisam rekla da nisam... ***... ali, da si bio malo pazljiviji ne bi nista bilo...

stnco
24.12.2006., 23:24
hahaha... nisam rekla da nisam... ***... ali, da si bio malo pazljiviji ne bi nista bilo...
Opet mali nesporazum. Hteo sam da pokazem sa uvodnom recenicom da sam ja "drcan" i da sam zamalo opet zapoceo svadju. Ali, poz. vreme je za dremku jer sutra se radi.

HELENA33
25.12.2006., 08:51
e stnco sad i ja vidim sta si mislio i da se ne odnosi na moj kratak fitilj...;)

HELENA33
25.12.2006., 08:56
1471 pregled!!! pa sto i ne napisete nesto vec samo citate??? makar dobro jutro... e, cudo...

bole_pfc
25.12.2006., 13:50
aj taman se usunjaj tako kod mene... ;) jos ako i izgledas takoooo... bice bas zanimljivo hahaha... :razz:

hehehe

HELENA33
25.12.2006., 14:08
ajde bole... cekam da se pojavis... ima da te skeniram odmah!!!;)

Šakal
25.12.2006., 17:54
1471 pregled!!! pa sto i ne napisete nesto vec samo citate??? makar dobro jutro... e, cudo...

Hm...auuu...koliki komplex...ccccc...ybt.:shock: :arrow: :lol: :arrow: :-P

HELENA33
26.12.2006., 09:19
Hm...auuu...koliki komplex...ccccc...ybt.:shock: :arrow: :lol: :arrow: :-P
hahaha... jel ti rade neki rod nesto? :lol:

malisan4231
26.12.2006., 11:12
ti si iz budve stalno pored mora,ljubomoran sam

HELENA33
26.12.2006., 11:13
nisam iz budve ali tu zivim...:)

HELENA33
26.12.2006., 11:16
koji ti je to horor omiljen, da ne gusimo tamo?

malisan4231
26.12.2006., 11:36
ne bih mogao da se odlucim a tebi

HELENA33
26.12.2006., 11:47
kao klinka sam volela da gledam hickokove filmove, posebno mi je psiho ostao urezan u secanju... od ovih novijih mi se najvise svidjaju mizery, hanibal, slagalica strave, stigmata i gothika, mada ne znam da li se poslednja dva svrstavaju medju horor filmove...

Šakal
26.12.2006., 18:55
hahaha... jel ti rade neki rod nesto? :lol:

Hm...Rade?Misliš Rufim,Svetopelek...?:shock:
Ko zna...možda i jeste...Kuč je...:lol:

stnco
26.12.2006., 22:17
kao klinka sam volela da gledam hickokove filmove, posebno mi je psiho ostao urezan u secanju... od ovih novijih mi se najvise svidjaju mizery, hanibal, slagalica strave, stigmata i gothika, mada ne znam da li se poslednja dva svrstavaju medju horor filmove...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ja se grozim horora!

HELENA33
27.12.2006., 09:12
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ja se grozim horora!
hehe... volela bih da te vidim zgrozenog!!! :lol:

HELENA33
27.12.2006., 15:27
Hm...Rade?Misliš Rufim,Svetopelek...?:shock:
Ko zna...možda i jeste...Kuč je...:lol:
hehe... znas ti dobro na koga sam mislila... radeyu... :D

stnco
27.12.2006., 16:08
hehe... volela bih da te vidim zgrozenog!!! :lol:
I uzivala bi u tome, znam.:D

Šakal
27.12.2006., 20:23
hehe... znas ti dobro na koga sam mislila... radeyu... :D

Hm...pa i ja mislim isto...to je to...same face...:lol:

HELENA33
28.12.2006., 09:23
Hm...pa i ja mislim isto...to je to...same face...:lol:
au... kako li je on tek usamljen kad mu je potrebno toliko nikova... :roll:

HELENA33
28.12.2006., 10:01
I uzivala bi u tome, znam.:D
hahaha... dobro bih se ismejala... :-P

Šakal
28.12.2006., 22:26
au... kako li je on tek usamljen kad mu je potrebno toliko nikova... :roll:

Hm...on usamljen...ma jok...ima ih više...u jednoj glavi...:lol: :arrow: :lol: :arrow: :wink:

HELENA33
29.12.2006., 09:10
Hm...on usamljen...ma jok...ima ih više...u jednoj glavi...:lol: :arrow: :lol: :arrow: :wink:
na to i mislim sakal... 8) na primer vishe mene ima u ovom jednom niku nego njega u svim tim silnim nikovima koje koristi... :lol:

malisan4231
29.12.2006., 13:27
kako danas

HELENA33
29.12.2006., 16:16
a vi kako te?;)

Šakal
29.12.2006., 19:53
na to i mislim sakal... 8) na primer vishe mene ima u ovom jednom niku nego njega u svim tim silnim nikovima koje koristi... :lol:

Hm...hoćeš da kažeš da je prazan...?

HELENA33
29.12.2006., 20:49
koliko sam ja mogla da primetim ovde je nastanjeno dosta ljudi iz srbije i ne verujem da imaju neki poseban problem zbog toga odakle su dosli... e sad misljenja sam da primorci nisu odusevljeni ni sa crnogorskim pridoslicama (recimo sa crnogorcima sa severa) tako da neko odusevljenje svakako ne treba ocekivati...

HELENA33
29.12.2006., 21:13
Hm...hoćeš da kažeš da je prazan...?
hocu da kazem da se zbog neshvacenosti mora osecati usamljenim... pitanje je da li se kroz sve te silne nikove trazi,krije ili samo pokusava da zabavi... ali da je ispunjen, nije... inache mu ne bi bili potrebni... :)

Šakal
29.12.2006., 21:43
Hm...m-da...

HELENA33
29.12.2006., 21:44
Hm...m-da...
hehehe... tipicno... jel to ma da, mada ili mozda?:)

Revolveras
29.12.2006., 21:45
To je m-da... Covek je bio jasan...

HELENA33
29.12.2006., 21:48
To je m-da... Covek je bio jasan...
hahaha... to ti mislis... ja mislim da on ne napise nijednu recenicu iza koje se ne krije jos najmanje jedna... dvosmislen je do bola... :p

Šakal
29.12.2006., 21:49
Hm...mmm-daa...:lol: :arrow: :lol: :arrow: ;)