Vidi punu verziju : FC INTER
dragojIo
17.11.2006., 23:30
Ovde mozemo pregledno komentarisati mecheve intera, kako u seriji A tako i na evropskoj sceni...
pozdrav svim navijacima intera...
Evo upravo gledam Inter-Regina..
Evo upravo gledam Inter-Regina..
I kako se završilo?
v.v.ilic
19.11.2006., 17:50
I kako se završilo?Pobedio Inter 1:0 :lol:
..a regini ponisten gol,...i sudija svirao domacinski :cry:
INTER-SERBIA
20.11.2006., 02:12
..a regini ponisten gol,...i sudija svirao domacinski :cry:
А ти си претпостављам неки надобудни навијач Милана или Јувентуса па си овде дошао да причаш о поштењу?!
Прво, гол који је Ређина дала је из чистог офсајда, чак би Интер требало да се буни што поменути играч (Тоњоци) није искључен, јер је изломио Фига, а имао је жути картон!
Интер шампион, намештачи псссст .... температура у граду Милану ових дана биће -22 степена!!! Бррррр .... хладно росонери!
А ти си претпостављам неки надобудни навијач Милана или Јувентуса па си овде дошао да причаш о поштењу?!
Прво, гол који је Ређина дала је из чистог офсајда, чак би Интер требало да се буни што поменути играч (Тоњоци) није искључен, јер је изломио Фига, а имао је жути картон!
Интер шампион, намештачи псссст .... температура у граду Милану ових дана биће -22 степена!!! Бррррр .... хладно росонери!
nemoj vise da pretpostavljas :|
pratim genovu i torino..
a vi navijajte za milane,juventuse,intere...
Dean Keaton
20.11.2006., 12:01
Namesta i Inter.
Otkrice se to vrlo brzo.
INTER-SERBIA
20.11.2006., 15:38
Наравно, сви намештају, али нико тако провидно и отворено као Милан и Јуве .....
то би поготово требало да смета теби који пратиш Ђенову, која је због једне намештене утакмице избачена два ранга ниже ..... а ови мајмуни су намештали читава првенства, па скоро и да нису кажњени ... ето Јувентус ће се следеће године сигурно вратити у серију А и опет намештати, красти итд.
Наравно, сви намештају, али нико тако провидно и отворено као Милан и Јуве .....
то би поготово требало да смета теби који пратиш Ђенову, која је због једне намештене утакмице избачена два ранга ниже ..... а ови мајмуни су намештали читава првенства, па скоро и да нису кажњени ... ето Јувентус ће се следеће године сигурно вратити у серију А и опет намештати, красти итд.
da, tacno
genoa je, umesto u I ,prebacena u III ligu....i svi su ok
a ovoj glupi juve je namestio svaku tekmu,osim sa milanom i propast sveta sto je u II,...dobro i njih nisu ostavili u I kao milan :evil:
i jos napali inter,kao i on je namestao :shock:
... ujedno navijam da milan i juve izgube svaku tekmu :lol:
ps.... jedino dobro je da juventusovi navijaci dobiju redovno batine u genovi :roll:
v.v.ilic
22.11.2006., 16:21
da, tacno
genoa je, umesto u I ,prebacena u III ligu....i svi su ok
a ovoj glupi juve je namestio svaku tekmu,osim sa milanom i propast sveta sto je u II,...dobro i njih nisu ostavili u I kao milan :evil:
i jos napali inter,kao i on je namestao :shock:
... ujedno navijam da milan i juve izgube svaku tekmu :lol:
ps.... jedino dobro je da juventusovi navijaci dobiju redovno batine u genovi :roll:Ti si ne popravljiv. Da si živeo u Cezarovom vremenu, bio biu mu savetnik. :wink:
Ti si ne popravljiv. Da si živeo u Cezarovom vremenu, bio biu mu savetnik. :wink:
da sam mu ja savetnik,..jos bi bio ziv :-D
forza genoa !!!
dragojIo
23.11.2006., 01:25
I kako se završilo?
lose po redjinu... a ni sporting veceras nije bio postedjen... :)
INTER-SERBIA
23.11.2006., 12:37
Гази Интер све редом, на ситно ....
Рома игра најлепше ове године, а Интер најконкретније.
Jeka#26
23.11.2006., 13:52
da sam mu ja savetnik,..jos bi bio ziv :-D
forza genoa !!!
:-D ;-D
MadonnaGirl
23.11.2006., 13:57
Ja Inter najvise simpatisem od talijanski klubovi...........:lol:
Detroit
23.11.2006., 23:57
NERROAZZURO FOREVER
FORZA INTERNACIONALE
http://www.tifonet.it/napoli/20062007_bari-napoli_023(2)
http://www.tifonet.it/napoli/20062007_bari-napoli_023
http://img223.imageshack.us/img223/2474/inter20ascoli2005hi7.jpg
a ''boys s.a.n.'' su najstarija navijacka grupa....mislim da postoje preko 30 godina
[IMG]http://img183.imageshack.us/img183/8692/bayernmonaco20inter01ad4.jpg
bole_pfc
21.12.2006., 20:51
FORZA INTER!!!!!!!!!
http://img1.imagetitan.com/img1/1/39/tn_03-04inter-lokomotiv-1.jpg (http://img1.imagetitan.com/img.php?d=1/39&n=03-04inter-lokomotiv-1.jpg)
zoranpetrovic84
22.12.2006., 00:03
bole, ti navijas i za inter i za lazio ?:D
bole, ti navijas i za inter i za lazio ?:D
a tek juventus :lol:
GRIZZLY
22.12.2006., 01:46
Mislim da ce Inter ostati i ove godine praznih rukava ;-)
Detroit
23.12.2006., 01:14
Uh, jezik pregrizo!!!!
Uzeće triplu krunu... :D
bole_pfc
23.12.2006., 16:35
a tek juventus :lol:
pa sto? Svidjaju mi se obadva kluba kako smarate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
zoranpetrovic84
23.12.2006., 19:24
Forza Inteeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!
bole_pfc
27.12.2006., 16:52
evo jedan grafit!
http://img1.imagetitan.com/img1/1/40/tn_27122006.jpg (http://img1.imagetitan.com/img.php?d=1/40&n=27122006.jpg)
50 cent
15.01.2007., 21:20
ZLATAN IBRAHIMOVIC
FORZZA INTER
INTER-SERBIA
18.01.2007., 00:50
1. Интер оборио рекорд Серие А са 12 узастопних првенствених победа!
2. Интер победом против Емполија (стрелци Камбиасо и Гросо) прошао у полуфинале Купа Италије!
Само напред!!!
FORZA INTER!!!!
А лопуже нек цркну у Серији Б где им је и место!!!
A Morati je upravo pod istragom tužioca(zajdno sa Galijanijem) zbog navodnog nelegalnog vođenja klupskih knjiga :wink:
dragojIo
21.01.2007., 17:59
pogodak stankovica, a zasluzan je i kod treceg gola u pobedi Intera, posetite sajt inter.it, mogu se downloadovati golovi...
forzainter
03.02.2007., 18:36
Pozdrav TIFOZIJU
FORZA INTER UZ DUPLU KRUNU
NOVI SAD
Jel dolazis 14 maja na FC Vojvodinu uz INTER i Mihu!!!!!
konacno i njima da ide nadam se samo da ne namestaju
nek osvoji inter :D
forza inter!
samo, da ne promene pravila.... pa igra prvak iz I lige sa prvakom iz II(juve) :roll:
sa lopovima,mora oprezno...nikad ne znas
Clyde_the_Glide
01.03.2007., 11:34
svaka cast za inter ove godine, jes da su profitirali na tudjoj gluposti, ali svaka cast
Inter je posle 17 uzastopnih pobeda konacno igrao nereseno.
Igrao je juce protiv Udinezea 1:1.
sexy klon
09.03.2007., 11:45
pa...ono što hoću da znam,a mod mi neprestano zaključava teme,jeste -
DA LI RONALDINJO PRELAZI U INTER?!?!
Da li je sto posto sigurno da prelazi iz Barse???
Mislim,ponudili su mu više nego Zidanu i Bekamu....
ako neko ima proverene informacije, pišite sve što znate o tome!
Otkud mi to znamo, brate/sestro!
bob marley
11.03.2007., 01:38
Ako ode u Italiju ima da ga slome zabari u prvom kolu kad bude nastupio!
nevina90
11.03.2007., 12:47
e,sad je zvanično.
RONALDINJO PRELAZI U MILAN U JUNU.
TO JE KONAČNO.
nije diskutabilno.....već se zasitio Katalonaca.
barsa je pukla, ne on.....
nevina90
11.03.2007., 12:51
pa...ono što hoću da znam,a mod mi neprestano zaključava teme,jeste -
DA LI RONALDINJO PRELAZI U INTER?!?!
Da li je sto posto sigurno da prelazi iz Barse???
Mislim,ponudili su mu više nego Zidanu i Bekamu....
ako neko ima proverene informacije, pišite sve što znate o tome!
pričalo se i da ide u inter, ali 100% ide u milan.
VisionOfDisorder
11.03.2007., 15:07
ajmo interovci.. da vidimo koliko cete ovaj put da popijete
Necjemoooooo!!
1 : 1
Forza Inter!!!!!!!!
Kako je Cruz zayebao Didu...Uh...
VisionOfDisorder
11.03.2007., 16:55
Bah!
Dobro, nek se i vama malo osmehne, usrali bi vam sve pobede u ligi da ste doziveli poraz sada.
Still... bah.
nek nam se MALO osmijehne?! ne znam ja ko nije izgubio 17 utakmica zaredom...
Marauder
11.03.2007., 17:52
Sledece sezone stvari se vracaju na svoje mesto. Juventus se vraca u Seriju A, Milan ce se pojacati, a Inter ... :lol: znamo kako Inter prolazi.
Dean Keaton
11.03.2007., 17:57
I Milan igra cetvrtfinale LS za razliku od nekih..
Oni sve karte sad bacaju na LS.
Marauder
11.03.2007., 17:58
Da. To je izjavljeno na pocetku sezone, da je glavni cilj Liga Sampiona.
KakaRossoneri
11.03.2007., 18:01
racunajte ovo kao poklon Milana za 99.godina postojanja Intera,ipak Inter nam je "najblizi"...igrajte se decice ove sezone,jer sledece cete biti gde vam je mesto...daleeeeeeeeko negde na dnu tabele...
Detroit
11.03.2007., 18:33
racunajte ovo kao poklon Milana za 99.godina postojanja Intera,ipak Inter nam je "najblizi"...igrajte se decice ove sezone,jer sledece cete biti gde vam je mesto...daleeeeeeeeko negde na dnu tabele...
Naopačke čitaš novine.... :D ....
Za 100. rođendan će ''poklon'' biti još lepši, ha ha ha ha ..... 8)
Oleeeeeee ole ole oleeeeeeeeee, we are the champions we are the champions....
Marauder
11.03.2007., 18:37
Cestitam. To vam je jedino vredno sto ste osvojili u poslednjih 20 godina. :lol:
Dean Keaton
11.03.2007., 19:27
I to su osvojili pored oslabljenog i kaznjenog Milana, kaznjenog Lacia i kaznjenog Juventusa. :D
alo,bre milanezi
pa niste vi kaznjeni sto ste mnogo dobri,
nego sto ste namestali tekme
..i sto ste imali penale u svakoj drugoj tekmi(pogotovo juve)
i umesto da ste srecni sto niste u II ligi..
ovde stavljate zamerke interu :shock:
ps. genova je namestila jednu tekmu i umesto u prvu,prebacili je u III ligu
a vi, minus pola boda...tragedija
Marauder
11.03.2007., 20:42
Mi nismo nista osvojili u sezoni kad smo kaznjeni tako da mi nista nismo izgubili.
Evo i ove sezone, sa dosta losijim timom (neki otisli, neki ostarili) pa smo i dalje u vrhu.
KakaRossoneri
11.03.2007., 21:07
Mi nismo nista osvojili u sezoni kad smo kaznjeni tako da mi nista nismo izgubili.
Evo i ove sezone, sa dosta losijim timom (neki otisli, neki ostarili) pa smo i dalje u vrhu.
Tako je!!!
A bar nam ne poklanjaju tudje trofeje kao vama!*** bre ni Scudetto ne mozete da osvojite kako treba,vec Juve mora da vam da,loool
Dean Keaton
11.03.2007., 21:46
ovde stavljate zamerke interu
Nisu ni oni nevinašca.
Provaliće i njih vrlo brzo.
Detroit
12.03.2007., 00:06
Oleeeeeee ole ole oleeeeeeeeee....
Ibrahimeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
sweetchick
12.03.2007., 09:46
pazza inter amala (pazza-crazy amala-love it) = crazy inter love it http://www.youtube.com/watch?v=8z74zP3W-fI dva puta se na kratko pojavljuje i deki ali ne peva... ;) jel zna neko ko je onaj sto drugi peva... ?
MadonnaGirl
12.03.2007., 10:21
I Milan igra cetvrtfinale LS za razliku od nekih..
Oni sve karte sad bacaju na LS.
Ma Milan nije ni trebao da stigne do tog cetvrtfinala.............
Bitno da je juce Inter pokazao da je bolji od vas...........haha!!!
Dean Keaton
12.03.2007., 14:27
Milan je jedini klub koji je i prošle i ove sezone igrao četvrtfinale LŠ.
I poslednjih 5 godina su u samom vrhu. Najgori plasman im je bio četvrtfinale.
I baš zbog toga je najjači klub na svetu!
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/trank2007.html
Marauder
12.03.2007., 15:22
Ma Milan nije ni trebao da stigne do tog cetvrtfinala.............
Jok, neko je Inter trebao. :lol:
KakaRossoneri
12.03.2007., 19:19
da,Inter je trebao...*** ni Valenciu ne mogu da pobede,a to sto su juce pobedili,nista ne dokazuje!Milan je jos uvek daleeeeko bolji od njih!
Ali vi ste od njih dva put ove sezone izgubili
MadonnaGirl
13.03.2007., 09:49
Jok, neko je Inter trebao. :lol:
Ne pricam o tome,vec o kvalifikacijama.Trebalo je lepo ove sezone da budu suspendovani zbog namestanja utakmica,ali ne.............
Materaci prvo zamenio dres sa Ronaldom pa ga nazvao izdajnikom
12.03. - Odbrambeni fudbaler Intera Marko Materaci prvo je posle derbi meca protiv Milana razmenio dresove sa Brazilcem Ronaldom, a potom ga u medijima nazvao izdajnikom, prenose italijanski meidji.
Inter je pobedio rezultatom 2:1 (0:1), a jedini gol za Milan postigao je upravo bivsi igrac "neroazura". Materaci je posle meca "ganjao" Ronalda da zamene dresove, a posle ga nazvao izdajnikom.
"Razmenio sam dresove sa Ronaldom na kraju meca. Na terenu nemam prijatelje, on je za mene izdajnik. Ali menjali smo mnoge stvari i dok je bio u Interu i nase prijateljstvo ostaje, a ja imam pravo na svoje misljenje," kazao je kontroverzni Italijan.
Podpredsednik Milana Adrijano Galijani odmah je uzvratio Materaciju.
"Ronaldo izdajnik? Dosta vise sa istorijom. Pa on je napustio Inter pre pet godina. Mislim da je ponasanje navijaca Intera veoma razocaravajuce. Vredjali su ga pri svakom kontaktu sa loptom," izjavio je
Ovo je jedini tip u Interu kojeg ne mogu da podnesem.........
VisionOfDisorder
13.03.2007., 10:21
Nije vam ni onaj retard Ibrahimovic bolji
.pissbottleman
13.03.2007., 11:31
kada se setim koliko smo poslednjih godina zezali interovce red je da imaju i oni jednu sezonu da se raduju............a i mi cemo vise ceniti kada krene od sledece sezone sve po starom.............
samo su mi smesne ove nase samozvane patriote od novinara koje se tako osecaju jer navijaju za inter zbog "dekija".....i svi dojucerasnji navijaci lacija.....................izjavama tipa : "pocela je era intera...inter gospodari milanom......................" ha,ha...ma daaajte..............
a materaci je jedno obicno *****............
Detroit
14.03.2007., 00:13
Baš boli istina, zar ne...
Marauder
14.03.2007., 00:46
Ti reci nama.
Detroit
18.03.2007., 17:04
Ibrahim dao dva gola Ascoliju za pobedu 2:1...
MadonnaGirl
19.03.2007., 09:22
Nije vam ni onaj retard Ibrahimovic bolji
Gori od Materacija sigurno nije...
Gde su fanovi Intera?
Pogledajte kako to Rusi rade. http://joga.nnm.ru/futbolnye_kluby_mira_inter_milan_
Nema zayebancije. :D
Detroit
22.04.2007., 19:27
Oleeeeeee ole ole oleeeeeeeeee....
Detroit
22.04.2007., 19:29
I gde su sad oni pametnjakovići i ono njihovo: ''To je bre baksuzan klub. 13 godina nisu uzeli titulu na pravi način, i još toliko je neće ni uzeti''? Ah da, ućutkani su. Pssssssssssst......
Realno, čak i da se neutrališu ove kazne, i da je Juventus ostao, i da je isti dobio oba derbija protiv Intera, opet bi Inter imao titulu, jer ruku na srce svi se slažu da je Inter ove sezone prejak za rivale i da igraju možda najbolju sezonu u 99-ogodišnjoj istoriji.
Sada još i kup i osvajanje duple krune (neću reći odbrana, jer prošlogodišnji ''poklon'' nam ne znači ništa), a za 100. rođendan, zna se....
NERROAZZURRO PER SEMPRE...
Marauder
22.04.2007., 19:31
Zar neko rekao da su ove godine osvojili titulu na pravi nacin?
I gde su sad oni pametnjakovići i ono njihovo: ''To je bre baksuzan klub. 13 godina nisu uzeli titulu na pravi način, i još toliko je neće ni uzeti''? Ah da, ućutkani su. Pssssssssssst......
Realno, čak i da se neutrališu ove kazne, i da je Juventus ostao, i da je isti dobio oba derbija protiv Intera, opet bi Inter imao titulu, jer ruku na srce svi se slažu da je Inter ove sezone prejak za rivale i da igraju možda najbolju sezonu u 99-ogodišnjoj istoriji.
Sada još i kup i osvajanje duple krune (neću reći odbrana, jer prošlogodišnji ''poklon'' nam ne znači ništa), a za 100. rođendan, zna se....
NERROAZZURRO PER SEMPRE...
Nisam navijač ni jednog italijanskog tima, niti uopšte volim italijanski fudbal(naprotiv). Ali uopšte ne smatram da ste osvojili titulu na pravi način.
Kako nije baksuzan klub? Kad neko baci milijardu evra i ne osvoji ništa 17(18 ako ne računaš prošlogodišnju "titulu") sezona to ne znači da je suđenje bilo namešteno, već da ekipa nema pojma.
Sam si rekao da vam prošlogodišnji poklon ne znači ništa. OK. A ove godine, znači li vam sada titula, kad nema Juventusa, kad Milan ima 8 bodova manje, i kad ste kupili pola tima(da su gore navedeni ostali nekažnjeni(pravedno ili ne u to se ne upuštam) sigurno ne bi kupili Ibrahimovića, Grosa, Maikona, Maksvela i šta znam još koga, jer ne bi svi hteli u Inter da dođu(ibrahimović bi ostao u Juveu)).
I da je Juve pobedio oba derbija, i da je Milan pobedio oba derbija(i da nema -8 ), i da nema Katanije i ostalih šabana iz druge lige sutra bi malo osvojili trofej.
Lako je imati najbolju sezonu u istoriji kad nemaš protivnika.
Gde ste videli smo u Evropi gde vas je izbacila Valensija kome je pola tima povređeno.
Što obožavam likove koji kad im tim gubi ćute kao bubice, a kad njihov tim dođe do vrha kaže čuveno: Gde ste sada vi koji ste govorili da... tišina, mi smo najbolji(primeri Čelzi, Barselona, Inter...)
taky rbd
24.04.2007., 14:37
pa evo Barca je ispala u 1/8 finala LS pa ja ne cutim,videcemo vas sledece sezone u LS,bas me zanima sta ce " cuveni" Alessandro Del Piero da uradi........
Kakve veze Del Pjero ima veze samnom? Rekoh da ne volim italijanski fudbal
pa evo Barca je ispala u 1/8 finala LS pa ja ne cutim,videcemo vas sledece sezone u LS,bas me zanima sta ce " cuveni" Alessandro Del Piero da uradi........Del Piero je u fudbalu uradio sve sto treba: prvak sveta, prvak evrope, 5-6 skudeta + je dokazao kako se voli klub...
inter uzeo titulu!!!
cool :D
samo mora da rade vise sa mafijom,ako hoce da nastave sa titulama..
zato sto sledece godine,...tu je juve(ili juve-penal)....a i milan nista nije uradio ove godine..
tako da se ocekuje ''sportska'' sezona 07-08
Dean Keaton
09.05.2007., 19:57
lele pa sta je ovo?
2-6 :shock:
Grejacete vi peto mesto sledece sezone :lol:
Marauder
09.05.2007., 20:01
"Inter, the true comedy since 1908" :lol:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8c/1908_commedia.jpg
Dean Keaton
09.05.2007., 20:05
E stvarno su smejurija od ekipe :lol:
Samo mi zao Stankovica sto propada tamo.
Marauder
09.05.2007., 20:07
Meni je zao Krespa, on je bio odlican u Milanu.
Trebali smo ga dovesti kad je Shevchenko otisao. Smanjiti malo cenu za Shevchenka i dovesti Krespa.
alo,mafijasi :D
pa koliko se bodova ukralo ove godine?? :shock:
niste smeli? :D
ok..onda ..sledece godine da nadoknadite :lol:
vec ,vidjeno :sad:
Marauder
09.05.2007., 20:17
Ocemo da pitamo Bayern, Manchester (a uskoro i Liverpool) koliko smo njima ukrali? :lol:
pa..dobro..
poneki gol iz ofsajda :D ..nije puno
kazi mi ako se secas,kad je zadnji put milan izgubio tekmu,zato sto je bio ostecen...
kao nezasluzen penal protiv milana,...gol iz ofsajda...nezasluzen crveni i tako...ili se igralo do 125 minuta da milan primi gol :lol:
prihvatam i tekme iz 80-ih :D :D
ma..i 70-ih :lol:
Marauder
09.05.2007., 20:25
Barcelona prosle godine u polufinalu LS.
a sta je bilo? :shock:
izgubili ste :D
nema muvanja protiv barse i liverpool-a :cry: :lol:
Marauder
09.05.2007., 21:32
Trazio si utakmicu gde smo osteceni.
Prosle godine protiv Barcelone u 2. utakmici smo osteceni i to mnogo. Jer taj jedan gol bi doneo produzetke i penale.
crni lepotan
09.05.2007., 23:07
nema muvanja protiv barse i liverpool-a
ovo sve govori
a inace ovakvo ponizavanje prvaka nije vidjeno od rusenja neosvojive rupe
Marauder
09.05.2007., 23:15
Nema muvanja protiv Barcelona.
Ali ima muvanja Barcelone.
milanezi..
polagano...ja navijam u seria A za torino i genoa :D
ali posto sam realan :D ...bolje titulu da uzme Inter...
nego dokazani mufljuzi...juve i milan :lol:
gledao sam prosle godine 3 puta juve..i ...bilo je, 3 penala za juve,2 iskljucenja za protivnike i par cistih penala nije svirano protiv juventusa....
protiv parme u 90min..2 juventusova ruse onog iz parme,covek dobija potres mozga...ali nema penala :evil:
to je kao kad navijate za zvezdu i sve to ne vidite...kao,dobro je :shock:
zato...forza inter..a moze i roma :lol: :lol:
ps.yebote..sad i juve-penal :twisted: ulazi :roll:
v.v.ilic
10.05.2007., 00:57
Ja u Italijanskom fudbalu navijam za Napoli. Ovi me apsolutno ne interesuju, tako da mi je svejedno ko ce sta da uradi. Mogu samo da se sprdam sa porazima od 6 komada. Koliko ono Roma dobi u poslednjoj utakmici na Ostrvu? :lol: :lol: :lol:
INTER-SERBIA
10.05.2007., 08:18
Trazio si utakmicu gde smo osteceni.
Prosle godine protiv Barcelone u 2. utakmici smo osteceni i to mnogo. Jer taj jedan gol bi doneo produzetke i penale.
Не ****ј, већ је и то на овом форуму расправљено да само серињате по том питању и пљујете по Барси!!!
Што се тиче Интера и јучерашње прве текме финала купа ..... не јављам се! БРУКА!!! :oops:
.pissbottleman
10.05.2007., 13:46
e sto volim sto je jadni i posteni inter konacno uzeo titulu pored svih ovih mafijasa............... trebalo im je samo miljardu i kusur evra za igrace jos toliko za njihove plate i da izbace juve pokupuju njihove igrace,milan nisu uspeli ali eto krenuli su sa 8 bodova prednosti i konacno jadni i posteni uzeli titulu.................i sad ih tako jadne srecne i postene naguzi roma sa 6 komada kojoj je mancester zabio sedam,koga je milan rasturio da nisu znali gde su............. i sad jadni i posteni skromni cikica morati vec odvaja iz svoje dugo skupljanje zivotne ustedjevine za crne dane jos 300-400 miliona za buffona,messija,deka......ali niko nece da se blamira prelaskom u tako smesan klub.....
Marauder
10.05.2007., 16:52
Не ****ј, већ је и то на овом форуму расправљено да само серињате по том питању и пљујете по Барси!!!
Pricali smo o tome i svi su dosli do zakljucka da su i Benfica i Chelsea i Milan osteceni protiv Barcelone.
Zato mi je bas bilo drago kad ih je Liverpool izbacio, iako ne volim Engleski fudbal.
crni lepotan
10.05.2007., 17:49
Pricali smo o tome i svi su dosli do zakljucka da su i Benfica i Chelsea i Milan osteceni protiv Barcelone.
Zato mi je bas bilo drago kad ih je Liverpool izbacio, iako ne volim Engleski fudbal.
Verder isto
mafijasi, :D
puce i barsa 4-0 u kupu :D :D
eto kakav je i to sampion :D :D :D
ps. sad i ako vi cigani puknete u kupu :D
ima sve da vas citiram :D :D :D po 5 puta dnevno :lol: :lol:
Marauder
12.05.2007., 05:56
Da igramo na Marakani mozda bi i izgubili ... ali u Humskoj mi ne gubimo. :lol:
Davor Mirkovic
10.06.2007., 13:17
Sjajna sezona Intera, sledeca jubilarna ce biti jos bolja.
www.inter-serbia.net
Sta bi sa interom,bas da vidim koliko ljudi gotivi INTER!!!!
DELIJE HN
16.08.2007., 14:07
Онако...
kalaba delija
16.08.2007., 14:08
Sta me briga za inter i ostale klubove meni je samo zvezda vazna
Sta me briga za inter i ostale klubove meni je samo zvezda vazna
Slazem se,Zvezda je jedina,ali naravno pored Zvezde ja volim i Inter!
Онако...
Za koga ti navijas,osim za Zvezdu naravno....?
DELIJE HN
16.08.2007., 14:15
Za koga ti navijas,osim za Zvezdu naravno....?
Ја!?!?!?
За Манчестер!
Inter???
Sumnjam da neko gotivi šabanski klub
kalaba delija
16.08.2007., 16:17
Pa vala bas je sabanski
Beogradjanka_89
17.08.2007., 01:03
Ja obozavam Inter...a tek onu himnu-AMALA...ili kako vec
Zašto šabanski?
Zato što su za ovih desetak godina potrošili MILIJARDU € (mislim da su zayebali Real i Čelzi), a osvojili dve titule(jedna za zelenim stolom). Promenili su brdo trenera, brdo igrača, ali uspeha nije bilo!Čak je Morati hteo da proda klub pa ti gledaj.
I nervira me to što svaki dan Inter želi drugog fudbalera. Danas Mesija, sutra Rosickog, prekosutra Deka, pa ovog, pa onog, i na kraju nikoga ne dovedu, ili dovedu nekog levog. I njihove čuvene prodaje i razmene igrača(Pirlo, Kanavaro, Sedorf, Bergkamp...). Da ne govorimo što svaki napadač kod njih upropasti karijeru(npr. Ronaldo), retki su se izvukli(npr Bergkamp, kad je iz rezervi Intera prešao u Arsenal i postao legenda).
A možda me najviše nervira to što sada svi navijaju za Inter jer tu igra Stanković, a trener je Mihajlović. Kao da je Stanković jedini Srbin koji igra za strani klub. Hoćemo li sada svi da navijamo za Valensiju, Bože moj, tu je Žigić? Ili za Mančester, jer tu igra Vidić?
Marauder
17.08.2007., 01:12
Ja sam zavoleo Lacio kad su Stankovic i Mihajlovic igrali za njih, ali Inter nikako ne mogu. :lol:
tAJ KLUB postujem samo zbog stankovica i mihajlovica(mislim da je sad pomocni trener).
Evo rekoh ja :lol: :roll:
crni lepotan
17.08.2007., 16:21
ma navijacemo za neko topovsko meso jer tamo igra Zilberto
onako ja sam samo hteo da vidim koliko ljudi gotivi ovaj klub,inace ja navijam za Atletico iz Madrida!
ma navijacemo za neko topovsko meso jer tamo igra Zilberto
Ma nek navija ko za koga 'oće, ali ja mogu da ga se kladim da 95% "navijača" Intera za njih navija upravo zbog Stankovića i Mihajlovića! Već sam rekao, kako to da se onda ne navija za Mančester zbog Vidića, ili što ljudi ne počnu da navijaju za Valensiju zbog Žigića? A uz to je Inter baš proklet(da ne kažem slepački) klub
Uzgred, kad već pominješ Žilbertov klub, verujem da si hteo reći "topovi koji kidaju meso", a ne "topovsko meso" :mrgreen:
Inter pregovara sa Nasrijem
Italijanski fudbalski šampion Inter iz Milana spreman je da plati oko 25 miliona evra za prvotimca Olimpika iz Marseja, francuskog reprezentativca Samira Nasrija, objavili su u ponedeljak lokalni mediji.
Italijanski novinari podsećaju da je Inter bio zainteresovan za brazilskog intenracionlca Aleksandrea Pata, ali da je izgubio tu trku sa gradskim rivalom Milanom i da je sada prinuđen da traži drugo rešenje.
Nasri je pre nekoliko dana odbio ponudu Real Madrida da ove sezone pređe u taj klub. Talentovani 20-godišnji fudbaler srednjeg reda će, ukoliko se Inter i Olimpik dogovore, u januaru preći u milanski klub.
Nasri za Olimpik nastupa već tri godine i odigrao je 96 mečeva za prvi tim, a 27. marta ove godine, na utakmici sa Austrijom, debitovao je za seniorsku reprezentaciju Francuske.
BARCA FOREVER
Da li je Inter ikada želeo da dovede nekog igrača a da za njega nije čuo od drugih timova?
Svaki igrač kojeg žele je odavno na meti drugog tima
DELIJE HN
20.08.2007., 10:45
Inter Milan [0 - 1] AS Roma
kalaba delija
20.08.2007., 12:24
ko je dao gol
DELIJE HN
20.08.2007., 14:09
Де Роси из пенала.
Pinturicchio
23.08.2007., 01:22
Ovo je najgori tim na svetu u potpunosti se slazem sa Alex.L, to je tim koji upropascava igrace, ronaldo, stankovic je nekada i znao nesto sada je postao obican trkac, adriano nije dao gola ne pamtim,samuel, canavaro bio los dok nije presao u pravi klub. A inace ih ne podnosim zato sto navijam za Bianconere.
Adriano je najkompletniji napadač na svetu. Taj ima(tj. imao je dok se nije ugojio i propio :lol: ) sve. Snagu, brzinu, tehniku, dribling, veoma jak(on, Miha i Karlos jedini preko 150km/h) i precizan šut, zna da da gol glavom. Apsolutno sve! Ali ne, opet je na videlo izašlo prokletstvo Interovih napadača!!!
kalaba delija
23.08.2007., 10:56
Adriano je najkompletniji napadač na svetu. Taj ima(tj. imao je dok se nije ugojio i propio :lol: ) sve. Snagu, brzinu, tehniku, dribling, veoma jak(on, Miha i Karlos jedini preko 150km/h) i precizan šut, zna da da gol glavom. Apsolutno sve! Ali ne, opet je na videlo izašlo prokletstvo Interovih napadača!!!
Lose je odigrao proslu sezonu strasno,ali je kvalitetan igrac,ali ibrahimovic ce mu pomoci u napadu
Rek`o je da je za prosluu sezonu bio kriv alkohol ,ali i da ce ove sezone sve biti drugacije.
Pinturicchio
23.08.2007., 15:27
Jeste li culi za ovo, Morati sprema transfer bombu za kraj meseca, takvu da nikada nije bila u svetu fudbala, neki su iskopali ovu informaciju, koliko je tacna ne znam, pogledajte:
Chivu+Recoba+Cruz+Adriano+Burdisso+Figo+Cambiasso+ Solari+Maxwell+Cesar = Kaka, nadam se da nece to uraditi jer ce upropastiti najboljeg fudbalera na svetu ista kao sto su to uradili sa Ronaldom
Marauder
23.08.2007., 16:26
Lepo je znati da Kaka toliko vredi. :lol:
Jeste li culi za ovo, Morati sprema transfer bombu za kraj meseca, takvu da nikada nije bila u svetu fudbala, neki su iskopali ovu informaciju, koliko je tacna ne znam, pogledajte:
Chivu+Recoba+Cruz+Adriano+Burdisso+Figo+Cambiasso+ Solari+Maxwell+Cesar = Kaka, nadam se da nece to uraditi jer ce upropastiti najboljeg fudbalera na svetu ista kao sto su to uradili sa Ronaldom
Ne lupetaj
Chivu je ovu sezonu preso u inter i nemoguce je da ove sezone predje u milan.
Pinturicchio
23.08.2007., 18:05
Tako sam nasao na netu,evo ti ceo text:
Gazzetta Dello Sport
Gazzetta Dello Sport unofficially found out that Massimo Moratti, the owner of mighty giants Inter Milan, prepares the transfer bomb for the end of this summer's transfer market. It will be the bomb the world never saw before, as he says. Some info leaked out and as our newspaper heard, the deal is between who else but old good city rivals, Milan. Mancini and Moratti agreed for the exchange between the clubs and the exchange would make a chaoss in Italy, because the trade is the following:
Chivu+Recoba+Cruz+Adriano+Burdisso+Figo+Cambiasso+ Solari+Maxwell+Cesar = Kaka. Nine days left, we'll see...as the fans would say.
Verovatno je patka, ali... "jer ja samo pricam onako kako cujem..."
DELIJE HN
23.08.2007., 21:46
:roll: :roll: :roll: :roll:
Сигурно,сигурно!
Tako sam nasao na netu,evo ti ceo text:
Gazzetta Dello Sport
Gazzetta Dello Sport unofficially found out that Massimo Moratti, the owner of mighty giants Inter Milan, prepares the transfer bomb for the end of this summer's transfer market. It will be the bomb the world never saw before, as he says. Some info leaked out and as our newspaper heard, the deal is between who else but old good city rivals, Milan. Mancini and Moratti agreed for the exchange between the clubs and the exchange would make a chaoss in Italy, because the trade is the following:
Chivu+Recoba+Cruz+Adriano+Burdisso+Figo+Cambiasso+ Solari+Maxwell+Cesar = Kaka. Nine days left, we'll see...as the fans would say.
Verovatno je patka, ali... "jer ja samo pricam onako kako cujem..."
Uredu nisi ti kriv al , chivu nikako nemoze preci ove sezone a mislim da ni interu nije u cilju da DADNE pola svog tima za jednog igraca.
montenegrin88
24.08.2007., 13:14
Uredu nisi ti kriv al , chivu nikako nemoze preci ove sezone a mislim da ni interu nije u cilju da DADNE pola svog tima za jednog igraca.
ja sam samo cuo da su doveli davida suaza i da je mali ivan fatic isto presao iz kijeva. Koga su jos doveli? :confused:
Pore suaza doso je kristijan kivu iz rome.Ganjali su Pata ali zgrabio ga milan.Znam da sad hoce da kupe Samira Nasrija.mladi talenat
montenegrin88
24.08.2007., 14:19
bolje no da su nudili 100 000 000 eura za Mesija kao prosle godine. Ja volim Inter ali Morati je lud
Henry je izjavio da ce messi toliko dobar da ce uci u istoriju fudbala kao jedan od najboljih nogometasa svih vremena.Navodno henri je rekao da je messi toliko razvijen sada kao neki veliki fudbaleri koji imaju 27-28 godina.Pa ti vidi jel se isplati dati tolke pare.
montenegrin88
24.08.2007., 14:38
Henry je izjavio da ce messi toliko dobar da ce uci u istoriju fudbala kao jedan od najboljih nogometasa svih vremena.Navodno henri je rekao da je messi toliko razvijen sada kao neki veliki fudbaleri koji imaju 27-28 godina.Pa ti vidi jel se isplati dati tolke pare.
sigurno ne tolike a on tek ima 20 godina a slicna je prica bila za Adrijana pa vidi gdje je sad. ne valja proglasavati unaprijed
kalaba delija
24.08.2007., 14:50
Ne vredi toliko
Messi# 19
24.08.2007., 15:29
Bravo za Anrija.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kalaba delija
24.08.2007., 15:34
messi jeste igracina ali ne vredi toliko
sigurno ne tolike a on tek ima 20 godina a slicna je prica bila za Adrijana pa vidi gdje je sad. ne valja proglasavati unaprijed
Pa bas zato sto je toliko mlad mu cijena i jeste tolika.Bas sam gledo danas njegov marke value je 44 miliona eura ,a mislim da ga barca nece pustiti nizakakve pare.Messi ce ce za 3 godine biti najbolji na svijetu.
[/QUOTE]messi[QUOTE]
Nasa buducnost je osigurana(messi dos santos krkic).
kalaba delija
24.08.2007., 17:26
bas mi je drago
.pissbottleman
24.08.2007., 17:27
zamisli da milan da kaku za devet interovih opdpadapapaka od igraca....................
Mislis 8 posti kivu nemoze da predje
.pissbottleman
26.08.2007., 13:54
ma i tri kivua da ubace ne vredi............................ i da mogu sva trojica da predju.............
nikolina90
26.08.2007., 15:10
Inter-Udinese 1:0
Stankovic dao go!
paja_kg
26.08.2007., 19:26
INTER IS THE BEST
Na kraju Inter - Udineze 1:1. Nimalo pohvalno. Evro-autogol Kordobe.
INTER IS THE BEST
Videlo se juče!!!
kalaba delija
29.08.2007., 08:55
Pele stigao u Inter
Fudbalski klub Inter potpisao je petogodišnji ugovor sa Portugalcem Vitorom Ugom Gomešom Pasošem. Gomeš Pasoš, kome je nadimak "Pele", došao je u redove prvaka Italije iz Vitorije Gimaraiš, ekipe sa kojom se iz druge vratio u prvu portugalsku ligu. Mladi reprezentativac portugala bio je do 2006. član B tima Benfike, a u prošlom šampionatu odigrao je 10 mečeva za Vitoriju. Gomeš Pasoš još uvek ima 19 godina, a ovog leta nosio je dres Portugala na SP za igrače do 20 godina u Kanadi.
Milanski tim angažovao je i bivšeg golmana Kijeva Enrika Alfonsa.
Uprava Intera i dalje nije odlučila šta će da uradi sa brazilskim napadačem Adrijanom. Milanski klub ima još tri dana da reši ovu dilemu, pošto tada ističe letnji prelazni rok za fudbalere.
montenegrin88
30.08.2007., 15:08
Adrijana mozda posalju u Aston Vilu za 25 miliona eura
Messi# 19
30.08.2007., 15:13
sad sam pročito da Adriano ostaje,a Recoba u Torino
Messi# 19
16.09.2007., 17:05
Inter-Catanija 2:0
ko je dao golove za inter
Messi# 19
17.09.2007., 08:23
Krespo i Cezar
pa dobro inter je dobar on ce jedino praviti pretnju milanu da osvoji skudeto :(
Pinturicchio
18.09.2007., 17:15
Ne bih se slozio sa tim, pogledajte Romu, melje, nema klupu ali ako ovako nastavi da igra bice svasta, tri kola tri pobede gol razlika 7:0, razbice i ove moje tuznike u nedelju.
Marauder
18.09.2007., 17:19
Polako, tek su 3 kola prosla.
Šta bi sa temom o Interu? Niko ništa ne komentariše, a preslišaše Milan. Jeste da su u Milanu penzioneri, ali su dovoljno žilavi. :D
Inter 2-1 AC Milan (HT: 1-1)
http://www.inter.it/aas/img/102317-500.jpg
Scorers: Pirlo 18, Cruz 36, Cambiasso 63.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel (23 Materazzi 37), 6 Maxwell; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 26 Chivu; 11 Jimenez (30 Pelé 80); 9 Cruz (29 Suazo 86), 8 Ibrahimovic.
Subs not used: 22 Orlandoni, 16 Burdisso, 18 Crespo, 31 Cesar.
Coach: Roberto Mancini.
AC Milan: 1 Dida; 44 Oddo, 13 Nesta, 4 Kaladze, 3 Maldini; 8 Gattuso (5 Emerson 46), 21 Pirlo, 23 Ambrosini; 22 Kaka, 10 Seedorf (27 Serginho 58); 9 Inzaghi (11 Gilardino 46).
Subs not used: 16 Kalac, 2 Cafu, 25 Bonera, 32 Brocchi.
Coach: Carlo Ancelotti.
Referee: Emidio Morganti (Ascoli Piceno).
Booked: Pirlo 11, Cordoba 16, Gattuso 23, Jimenez 38, Materazzi 39, Ambrosini 45, Cruz 52.
------------
Inter je prvi sa 7 bodova prednosti ispred Rome i 8 ispred Juventusa.
DELIJE HN
23.12.2007., 17:55
Онај Дида је гори од Ранђела!
Nećemo ga baš tako vređati :wink:
DELIJE HN
23.12.2007., 21:17
Nećemo ga baš tako vređati :wink:
Ае добро,горе од оног шабана из Звезде не може бити!;)
Djole LA
23.12.2007., 21:20
Tu si upravu:lol::lol::lol::lol:
Marauder
23.12.2007., 21:20
Od Bozovica ne moze biti gori.
Djole LA
23.12.2007., 21:28
Ooooooooo jel ovo penzionosani medator;-)...
Nije tema ni Ranđelović ni Božović, a ni penzionisani moderator, već FC Inter!
Dr.Jekyll
24.12.2007., 13:38
Inter zasluzeno pobedio.
Kambiaso i Zaneti po meni bili najbolji.
Utakmica dosta dobra (prvo poluvreme posebno).
Интер је закон нарочито што у нјему игра Дејан Цтанковић
Dr.Jekyll
11.01.2008., 16:47
Ma koji Stanković :roll: :lol:
Moralo je i njima jednom da svane posle više od decenije posta
Sve si rekao ovim rečima
Moralo je i njima jednom da svane posle više od decenije posta
:lol::lol::lol:
A i to se ne bi desilo da nisu izbacili Juventus i kaznili ostale i tako poremetili "ravnotežu" :lol:
Tiamo Internazionale !!:razz:Navijachi Juvea, vidimo se u cetvrfinalu Kupa !!
RoNaLdO_7
19.01.2008., 13:16
[QUOTE=duc4;5811723]Tiamo Internazionale !!:razz:Navijachi Juvea, vidimo se u cetvrfinalu Kupa !![/QUOTE
TakOoOoO je duc4 :) FORZA INTER
GRIZZLY
19.01.2008., 13:39
Inter mi je jedini smijesan klub:lol::lol::lol:
Dr.Jekyll
19.01.2008., 19:59
A po čemu su ti smešni? :confused:
GRIZZLY
19.01.2008., 20:10
Oni su isto kao Kalimero...uvijek su svi protiv njih,samo nepravde,drugi kradu oni ne...i konacno omastise brke tako sto su dobili za zelenim stolom titulu a sledece dobijaju zahvaljujuci igracu Juvea:lol::lol::lol:
Dr.Jekyll
19.01.2008., 21:08
Oni su isto kao Kalimero...uvijek su svi protiv njih,samo nepravde,drugi kradu oni ne...i konacno omastise brke tako sto su dobili za zelenim stolom titulu a sledece dobijaju zahvaljujuci igracu Juvea:lol::lol::lol:
To nije smešno nego tužno
nick_the_quick
20.01.2008., 22:28
Kakav preokret...Mada mi se cini da Kouto nije igrao rukom...
GRIZZLY
21.01.2008., 04:51
pipnula ga je ali to je jednostavno moralo da se desi...isao je glavom na nju i udario je glavom...to sto mu je zakacila ruku nije uticalo ni na sta
pokazalo se jos jednom da se sudije u Italiji manekenisu i ponasaju kao mala djeca(vole da su u centru paznje)
...to je neko poznat izjavio skoro...potpuno se slazem!
Dr.Jekyll
21.01.2008., 13:43
Gledam sinoc protiv Parme sa jos dva okorela navijaca Milana :lol: da ste samo videli kako su popadali kada je Ibrahimovic dao treci gol :lol::lol::lol::lol::lol: umro sam od smeha
_stifler_
21.01.2008., 14:36
inter nije sesan on je najsmesniji klub na svetu:twisted:....
DELIJE HN
27.01.2008., 19:33
Интер нерјешено са Удинезеом....
Интер нерјешено са Удинезеом....
***...Nema veze, opet smo prvi...
Svaka CAST za Inter. Ekipa im je beton!!! Pitanje je koliko ce jos potrajati...ja se nadam sto duze jer volim da ih gledam. Ibrahimovic je dobar igrac al je klosar nevidjeni...
AllEyesOnMe
19.02.2008., 23:28
izgubise 2:0 ... eee nikad im ne ide liga sampiona...
Pinturicchio
28.02.2008., 10:18
Pokazali su koliki su Sampioni, gube od liverpoola 2-0, gerard i ekipa na rutninu, sta ces tu se vidi kakvi su sampioni, tamo gde nemaju federaciju i sudije.
Pokazali su koliki su Sampioni, gube od liverpoola 2-0, gerard i ekipa na rutninu, sta ces tu se vidi kakvi su sampioni, tamo gde nemaju federaciju i sudije.
Liga Sampiona je relativna stvar, ne zna se ko ce da je osvoji...Prvenstvo je vaznije, a to sto je Liver izgubio od Barnslija to je druga stvar...:razz::razz::razz:
GRIZZLY
06.03.2008., 19:35
Liga Sampiona je relativna stvar, ne zna se ko ce da je osvoji...Prvenstvo je vaznije, a to sto je Liver izgubio od Barnslija to je druga stvar...:razz::razz::razz:
bravo duc4 :mrgreen:
to je argumentovana tvrdnja:smile:
Liverpul nece osvojiti titulu ni sljedecih 20 godina:lol::lol::lol:
Inter barem moze za zelenim stolom...Inter da nije dobio iskljucenje...zavrsio bi posao bez greske...bilo bi 0-0...ali ovako...plan je propao...u revansu ce se vidjeti koliko je Inter stvarno veliki...
Inter je u velikoj krizi izmedju ostalog...ali nada postoji...nadam se da moze da napravi cudo...
Meni subjektivno uopste ne godi sto je ostao svaki engleski tim u Ligi sampiona...nadam se da ce se barem Liverpul opustiti i okliznuti...2-0 nije nemoguce! A poslije je i sreca tu...a sreca prati hrabre...zato napadacki od 1. minuta! Da napadate kao sto ste se branili u prvom mecu!
Jeka#26
06.03.2008., 19:39
Pada Inter, a posle ako Bog da gledamo ENGLESKO finale i takodje se nadam da ce se usati pehar konacno vratiti kuci, ma ko ga osvojio od Engleskih klubova. :)
GRIZZLY
06.03.2008., 19:44
Englesko finale DA!
Liverpul u finalu NE!
Dr.Jekyll
07.03.2008., 00:44
Želje plašljivaca ne ispunjavamo...gazimo do finala YOU'LL NEVER WALK ALONE :heart:
GRIZZLY
07.03.2008., 01:25
Želje plašljivaca ne ispunjavamo...gazimo do finala YOU'LL NEVER WALK ALONE :heart:
:rotf::rotf::rotf::rotf:
Cega treba da se plasimo...igramo pametno...pa sta bude, neka bude...
Nema potrebe da se favorizujemo...zelim sve najslabije ekipe da igraju protiv nas...a ne da igramo protiv Liverpula koji nas pobjedjuje nepostojecim golovima i na penale...sreca je crvene boje izgleda...poplavicemo je tako mi svega!
Inace, skoro sam citao da ekipe koje nose crvene dresove imaju psiholosku prednost nad igracima protivnicke ekipe...interesting!
Nema problema...pobijedicemo vas...pa cete nam dati vase krvave dresove...da se kitimo sa njima(Kako li ce Teriju da stoji Dzerardov...mmmmm)...pobjede su najsladje:mrgreen:
Djuzepe Meaca vas ceka na noz...vidjecemo kako igrate daleko od kuce:P
Dr.Jekyll
07.03.2008., 01:30
:rotf::rotf::rotf::rotf:
Cega treba da se plasimo...igramo pametno...pa sta bude, neka bude...
Nema potrebe da se favorizujemo...zelim sve najslabije ekipe da igraju protiv nas...a ne da igramo protiv Liverpula koji nas pobjedjuje nepostojecim golovima i na penale...sreca je crvene boje izgleda...poplavicemo je tako mi svega!
Inace, skoro sam citao da ekipe koje nose crvene dresove imaju psiholosku prednost nad igracima protivnicke ekipe...interesting!
Nema problema...pobijedicemo vas...pa cete nam dati vase krvave dresove...da se kitimo sa njima(Kako li ce Teriju da stoji Dzerardov...mmmmm)...pobjede su najsladje:mrgreen:
Djuzepe Meaca vas ceka na noz...vidjecemo kako igrate daleko od kuce:P
Ne znam čemu pre da se smejem ovde...ako treba nešto da boldujem onda bi to bio kompletan tekst petparačkih priča koji si izneo.
GRIZZLY
07.03.2008., 01:45
Drago mi je sto sam te nasmijao;-)
Najveca greska Stivena Dzerarda je sto je ostao u Liverpulu...to je jedan mali klub sa velikom istorijom...steta sto se barem nije rodio ranije pa da osvoji Premijer ligu...:lol::lol::lol: ovako ce ostati nekompletan...a ostali igraci su vam...tuc muc...jedino taj Tores koji se nece dugo zadrzati! A da...Risea drzite cesto na klupi...previse je dobar da bi se uklopio:lol::lol::lol: Karager je Englez...inace bi i on pio kaficu na klupi...
Cudan neki nacin vodjenja tako ``velikog`` kluba...jedino vam navijaci dobro pjevaju(dobri su pjevaci...skidam kapu) tu pjesmicu...kako bjese? Walk alone...nesto tako:lol::lol::lol:
crni lepotan
07.03.2008., 10:01
ako ne izbacimo ove manekencine u crno-plavom, onda stvarno nismo za nista
Johnny_taraba_9
07.03.2008., 16:08
ako ne izbacimo ove manekencine u crno-plavom, onda stvarno nismo za nista
Slazem se :)
Voleo bih da prodje Liverpool! Mrzim Inter :mad:
Ako mrzis Inter, onda si promasio forum !!!
Paja Cutura
07.03.2008., 20:38
SAMO POLAKO
INTER NIKAD NE UMIRE
sarabubasara
07.03.2008., 23:24
Zelim vam najgore u Serii A ,Ligi Sampiona,Kupu ako niste dosad ispali...
GRIZZLY
08.03.2008., 03:22
Inter napušta Meacu?
Fudbalski klub Inter iz Milana pronašao je odgovarajuću lokaciju za novi stadion izjavio je u petak predsednik tog kluba Masimo Morati. Priča da će napustiti stadion koji dele sa Milanom traje već godinama. “Postoji projekat koji je u završnoj fazi. Našli smo lokaciju za novi stadion”, rekao je Morati sajtu Gazete.
On je dodao da bi voleo da novo zdanje nosi ime bivšeg igrača i predsednika Faketija, koji je preminuo 2006. godine.
Šampion Italije proslavlja stogodišnjicu postojanja ove nedelje.
Proslava će početi u subotu na meču sa Ređinom, a dan kasnije će organizovati utakmicu u kojoj će nastupiti bivši igrači tog tima.
http://www.b92.net/news/pics/2008/03/168682263147d18d8873b38355955143_big.jpg
Paja Cutura
08.03.2008., 19:16
skudeto je rijesen
kup uzimamo samo da se pojavimo
za ligu sampiona nas zabole
aj mozda i to uzmemo
tek onako
tja,tja
nismo halapljivi mi bismo nesto i ovoj djeci da ostavimo
Zelje su jedno, dok je realnost nesto sasvim drugo...Braco Neroazzuri, srecna stogodisnjica postojanja kluba !!!:D:D:arrow:
GRIZZLY
10.03.2008., 04:40
Ekipa koja je uvijek imala planove ali nikad nije umjela da ih pretvori u djelo:mrgreen:
...napunili su 100 godina...povodom toga izasla je knjiga o Interu...novi grb za godisnjicu...Taj grb ce biti i na dresu Intera ove godine...i stari planovi o novom stadionu koji traju godinama se pominju opet jer je pronadjena lokacija za njegovu izgradnju...
Usput, Morati je pohvalio Ronalda...
http://www.index.hr/sport/clanak/moratti-ronaldo-je-najbolji-igrac-kojeg-sam-ikad-kupio---/377416.aspx
sarabubasara
10.03.2008., 18:10
Zelje su jedno, dok je realnost nesto sasvim drugo...Braco Neroazzuri, srecna stogodisnjica postojanja kluba !!!:D:D:arrow:
dobro je rekao Grizzly...ti navijash za fudbal :lol:
AllEyesOnMe
10.03.2008., 18:52
Ja mislim da cje oni popit' od liverpula kuci jedno 2,3 gola :)
Jeka#26
10.03.2008., 20:01
I ja,
Paja Cutura
10.03.2008., 20:05
samo se vi nadajte
bre koljemo te lucke radnike
AllEyesOnMe
10.03.2008., 20:17
Ma to ja objektivno , ne navijam ni za inter ni za liverpul :)
GRIZZLY
11.03.2008., 03:23
Nocas imaju priliku da pokazu zube...da pokazu da su veliki tim!
Izbacivanje Liverpula bi se dugo pamtilo...stogodisnjica je...divno bi bilo da za jubilej ponove istoriju...jer jednom davno dosao je Liverpul sa prednoscu od 3-1 a ispracen je sa 3-0...
A i taj Liverpul mi se smucio sa njihovom igrom u Ligi sampiona...samo igraju za taj trofej...u ostalim takmicenjima nemaju pojma! Isto kao Milan...ista taktika...samo im trenutno bolje ide...:twisted:
Jeka#26
11.03.2008., 18:36
@GRIZZLY
Videces veceras koji tim moze s' pravom da se nazove VELIKI.
Paja Cutura
11.03.2008., 18:37
a ona dzora od beniteza me nervira
steta sto je materazzi kaznjen mogao da jedan klizeci put klupe da uleti
sarabubasara
11.03.2008., 20:08
a ona dzora od beniteza me nervira
steta sto je materazzi kaznjen mogao da jedan klizeci put klupe da uleti
vidi se da si iz CG...:lol:
sarabubasara
11.03.2008., 22:10
ćao džore ...vidimo se sledeće godine
Johnny_taraba_9
11.03.2008., 22:51
BELISIMO :)
Na najbolji nacin ste proslavili 100-godisnjicu...
Vise srece sledece godine.
Jeka#26
11.03.2008., 22:54
@GRIZZLY
Videces veceras koji tim moze s' pravom da se nazove VELIKI.
Rekoh. :D
sarabubasara
11.03.2008., 22:58
BELISIMO :)
Na najbolji nacin ste proslavili 100-godisnjicu...
Vise srece sledece godine.
više sreće za 100 godina :lol:
AllEyesOnMe
11.03.2008., 23:07
više sreće za 100 godina :lol:
ma bicje bolje sledece godine, il one tamo,ili one 2010 , a ako ne tad mozda za 20 ,30 godina.. Ma mozda inter i osvoji prije 2050:roll::twisted::)
.pissbottleman
11.03.2008., 23:13
jos jednom se pokazalo da je inter totalno neorganizovan kad je napad u pitanju...oni igraju sa devet defanzivaca i dva napadaca...na cvrstinu ...i naravno uz pomoc sudija(ove sezone samo, inter je 15-16 bodova(ne znam tacno) dobio od sudija u seriji A (racunali su tamo neki eksperti u italiji) a u LS to ne prolazi.......
Johnny_taraba_9
11.03.2008., 23:19
15-16 bodova(ne znam tacno) dobio od sudija u seriji A (racunali su tamo neki eksperti u italiji) a u LS to ne prolazi.......
Pozdrav za eksperte :rotf:
.pissbottleman
12.03.2008., 00:14
pa dobro priznajem da zvuci glupavo tako kako sam rekao,ali stvarno ne mogu da se setim kako se tacno zove ta grupa...napravili su celu tabelu kako bi bilo da nije bilo sudijskih gresaka...naravno to je relativno,ali ove godine je bilo previse gresaka u korist intera u italiji i o tome se mnogo prica jer je vise nego ocigledno...ali izgleda je morati ispao najveci mafijas tamo,sve je zeznuo, cim njemu nisu nista nasli...jos ispao on posten....
Grooyan
12.03.2008., 00:28
Vala, bio bi i red...
Trener aktuelnog fudbalskog prvaka Italije milanskog Intera, Roberto Manćini, izjavio je večeras da želi da napusti klub na kraju sezone, prenele su agencije.
Poznati stručnjak se na takav korak odlučio posle večerašnjeg poraza na domaćem terenu od Liverpula (0:1) i eliminacije iz daljeg takmičenja u Ligi šampiona, izrazivši želju da ode iz Intera u roku od dva meseca.
GRIZZLY
12.03.2008., 04:16
Ibrahimovic je nocas odlucio da je ipak ljepse da ide Liverpul dalje...muka mu je bilo da pogodi mrezu8-)
Paja Cutura
12.03.2008., 04:17
a i onaj Kruz
imao je 100% sansu
makar da je Stankovicu dodao loptu
GRIZZLY
12.03.2008., 04:18
@Jeka Ako govoris o rezultatu, ok...ako govoris o igri, nijesu se pretrgli:mrgreen:
@Tema ocigledno Murinjo dolazi u Inter...:-|
MadonnaGirl
12.03.2008., 12:43
Po meni bi bila odlična kombinacija da Murinjo dođe u Inter.
Dean Keaton
12.03.2008., 13:40
Trener aktuelnog fudbalskog prvaka Italije milanskog Intera, Roberto Manćini, izjavio je večeras da želi da napusti klub na kraju sezone, prenele su agencije.
Kad bi jos i Anceloti krenuo njegovim stopama...
AllEyesOnMe
12.03.2008., 14:26
jos jednom se pokazalo da je inter totalno neorganizovan kad je napad u pitanju...oni igraju sa devet defanzivaca i dva napadaca...na cvrstinu ...i naravno uz pomoc sudija(ove sezone samo, inter je 15-16 bodova(ne znam tacno) dobio od sudija u seriji A (racunali su tamo neki eksperti u italiji) a u LS to ne prolazi.......kako broje ti eksperti ?? 1,2,3,4,5,6,7,4,5,6,7,8,4,2,3,4,6,7,8,4,5,,2,4,5,1 5 :lol:
AllEyesOnMe
12.03.2008., 14:27
pa dobro priznajem da zvuci glupavo tako kako sam rekao,ali stvarno ne mogu da se setim kako se tacno zove ta grupa...napravili su celu tabelu kako bi bilo da nije bilo sudijskih gresaka...naravno to je relativno,ali ove godine je bilo previse gresaka u korist intera u italiji i o tome se mnogo prica jer je vise nego ocigledno...ali izgleda je morati ispao najveci mafijas tamo,sve je zeznuo, cim njemu nisu nista nasli...jos ispao on posten....
1.JUVE :) ;)
.pissbottleman
13.03.2008., 11:31
aaaaaaaaaaaaalllllll ste dosadni................. ne znam kako broje i nisu nikakvi eksperti................
da...juve bi bio prvi....... posto su juve i milan navodno najvise osteceni ,,,, mada u pavu si vise od petnaest bodova to je bilo pre utakmice sa romom,reginom i jos dve-tri...... tu su uracunate one od pre parma,empoli.....
AllEyesOnMe
13.03.2008., 23:14
Po meni bi bila odlična kombinacija da Murinjo dođe u Inter.
samo bi ubjedljivije dosli do titule u italiji , posto je LS za njih mission imposible :lol:
Ej, niko iz Italije ne sme nista da nam kaze, jer osvajamo treci put zaredom Skudeto, Kup je tako blizu, a i JEDINI SMO TIM KOJI NIJE BIO I NIKADA NECE BITI U SERIJI B !!!
Ej, niko iz Italije ne sme nista da nam kaze, jer osvajamo treci put zaredom Skudeto, Kup je tako blizu, a i JEDINI SMO TIM KOJI NIJE BIO I NIKADA NECE BITI U SERIJI B !!!bas ima Inter cime da se hvali, prvi od tih skudeta je osvojen na papiru a ne na terenu (ta sezona je prvo proglasena neregularnom tj. bez prvaka, ali je UEFA trazila ucesnike LS pa su morali da sastave tabelu), druga je osvojena u trci bez Juventusa (od kojeg su uzeli glavnog igraca sadasnjeg Intera) i sa Milanom u minusu.... A ni ova titula im nije sigurna, jer Inter ne igra nikako i dobijaju zahvaljujuci sudijskim greskama (namernim ili slucajnim ne zna se jos).... Polako, igrace i Inter u seriji B, ocekujem da im poniste ovogodisnju titulu iz istih razloga kao i Juventusu one dve, jer ima previse gresaka u Interovu korist....
PS. Inter je oborio po broju dosudjenih penala u njihovu korist, i to 11 kola pre kraja prvenstva
AllEyesOnMe
14.03.2008., 07:04
Pa da , okrecu se kupu posto samo to mogu i da osvoje , a mancini naravno sav srecan
Pa da , okrecu se kupu posto samo to mogu i da osvoje , a mancini naravno sav srecan
Je li bre ti, da se nisi malo izgubio, a ?Za kog navijas ???
I ja navijam za Inter.E cuo sam da Mancini odlazi,jel to istina?
Paja Cutura
18.03.2008., 18:17
Himenez treba vise da igra
covjece koliko tehnike fali na sredini pa ono je bruka
bolje i Figo od pocetka
makar ce dati malo smeka onoj tvrdoj igri
Himenez treba vise da igra
covjece koliko tehnike fali na sredini pa ono je bruka
bolje i Figo od pocetka
makar ce dati malo smeka onoj tvrdoj igri
Jer igrao Maniche nesto od kad je dosao ?Svaka cast za malog defanzivca...
GRIZZLY
25.03.2008., 07:32
@duc4 poceo je da mu daje priliku Mancini...8-)
El Caballero
25.03.2008., 23:38
Pa dade chovek gol, kako ne videste!?!
Johnny_taraba_9
26.03.2008., 00:53
bas ima Inter cime da se hvali, prvi od tih skudeta je osvojen na papiru a ne na terenu (ta sezona je prvo proglasena neregularnom tj. bez prvaka, ali je UEFA trazila ucesnike LS pa su morali da sastave tabelu), druga je osvojena u trci bez Juventusa (od kojeg su uzeli glavnog igraca sadasnjeg Intera) i sa Milanom u minusu.... A ni ova titula im nije sigurna, jer Inter ne igra nikako i dobijaju zahvaljujuci sudijskim greskama (namernim ili slucajnim ne zna se jos).... Polako, igrace i Inter u seriji B, ocekujem da im poniste ovogodisnju titulu iz istih razloga kao i Juventusu one dve, jer ima previse gresaka u Interovu korist....
PS. Inter je oborio po broju dosudjenih penala u njihovu korist, i to 11 kola pre kraja prvenstva
:worth::worth::worth::worth::worth:
RESPECT za komentar. Sve je objektivno i tacno od A do Š:super::ok:
AllEyesOnMe
26.03.2008., 19:23
Ja iskreno ne znam kako neko moze da navija za inter :?
pa kako igraju ono je bruka.. nek mancini svih 11 stavi u odbranu , mozda i skupe vise bodova do kraja sezone
Ja iskreno ne znam kako neko moze da navija za inter :?
pa kako igraju ono je bruka.. nek mancini svih 11 stavi u odbranu , mozda i skupe vise bodova do kraja sezone
A mozda smo vec dovoljno skupili da budemo prvi, a???I svi vi, ako neko navija za Inter neka pise, ako ne, momci, zalutali ste malo...
El Caballero
26.03.2008., 23:21
A mozda smo vec dovoljno skupili da budemo prvi, a???I svi vi, ako neko navija za Inter neka pise, ako ne, momci, zalutali ste malo...
To je jednoumlje i tu nishta nije zanimljivo! Ovako cu je prvi da ti kazhem da Inter ne volEEEm, a u Italiji najvolEm isti klub kao i ovi opaki momci!
http://farm2.static.flickr.com/1144/1472443300_c0a9cc7711.jpg
Ej neroazzuri, pisite malo, Inter osvaja Skudeto !!!