Vidi punu verziju : Problem sa internetom
Radovan 3.
14.11.2006., 01:00
Cesto mi se desava da mi u toku surfovanja komp poludi.Izbaci mi upozorenje i nakon njega ne mogu da se diskonektujem iako svi programi rade normalno.Jedino resenje mi je restartovanje kompa.Ovo se desava 3-4 puta u toku veceri i u nepravilnim intervalima,a povezan sam dial-upom preko ptt-a.Unapred hvala za savete.
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=10397&stc=1
domacin_uzice
14.11.2006., 11:13
Radi sistem sta da ti kazem...
Proveri *.log fajlove na svome operativnom sistemu.
Andreavk
19.11.2006., 19:38
Ukucaj u Google Windows Worms Doors Cleaner (oko 50kb) i sa njim disejbluj sve portove posto nemas LAN mada bi trebalo samo RPC Locator (445) i DCOM RPC (135) ...to ti je jedini nacin za sad... ni format ne pomaze...problemi se javljaju od avgusta uglavnom kod onih koji koriste modem... valjda se radi o nekom crvu koga antivirusni programi ne prepoznaju
da li neko zna ako otvaram strane internet strane a nase nece ili veoma malo da li je problem do provajdera ili do mene hvala na brzom odgovoru svima.
Radovan 3.
08.12.2006., 09:00
Hvala svima,problem je nestao kada sam presao na bezicni internet.
da li neko zna ako otvaram strane internet strane a nase nece ili veoma malo da li je problem do provajdera ili do mene hvala na brzom odgovoru svima.
Problem moze da bude i posledica ako neko postavi da site mozes otvoriti samo iz IE, pa ako koristis Mozilla-u, i nesto drugo on to nece da prihvati.
bojan p
08.12.2006., 18:23
A onaj koji je napravio sajt je onda verovatno lud! Kao da on zna ko koji browser koristi,kakva glupost! :)Dok piše ne zna, ali kada se strana učita može da sazna.
Radovan 3.
09.12.2006., 00:37
U to vreme koristio sam IE,ali sam ga u medjuvremenu zamenio.
Problem moze da bude i posledica ako neko postavi da site mozes otvoriti samo iz IE, pa ako koristis Mozilla-u, i nesto drugo on to nece da prihvati.
E sada da kažem postoje i ovakvi sajtovi koji se mogu otvoriti samo iz IE-a . Obično su to namenski sajtovi pojedinih organizacija koji zahtevaju da imaju tačno određen standard i da naglasim da ovakvi sajtovi nisu namenjeni široj javnosti . Inače imao sam prilike da vidim i sajtove koji fantastično rade sa Mozzila firefox a sa IE nemožeš ni da ih otvoriš
domacin_uzice
09.12.2006., 13:43
Podesi u Mozzili u podesavanjima da ti otvara sve i svasta. Naravno tada ces imati manju zastitu. Ali sta da ti kazem, guraj nekako...