Vidi punu verziju : tek onako
sta mislite da upisete kad zavrsite skole? sta vas uopste interesuje? samo lova il jos nesto?
JaH_G|rL
19.06.2003., 19:25
sta mislite da upisete kad zavrsite skole? sta vas uopste interesuje? samo lova il jos nesto?
Hmmm...pa ili muzicku akademiju,ili fax politicikih nauka odsek novinarstvo ;))
PAAA...NEYNAM.MOZDA FARMACIJU.STA MISLIS
nancy_spungen
22.06.2003., 22:15
farmacije? zanimljiva ideja.
skrbina
08.07.2003., 11:13
Sve sto ja zelim da upisem nema buducnost.Najveca zelja mi je da budem arheolog ali kod nas od toga nema nista. :cry:
Ekstremista :twisted:
Sh*t you call a heart... :evil:
Hmmm...pa ili muzicku akademiju,ili fax politicikih nauka odsek novinarstvo ;))ja cu SIGURNO upisati novinarstvo
JaH_G|rL
04.08.2003., 14:51
Tezak je posao...ali...meni strashno simpatichan ;)
Sasha85
04.08.2003., 16:08
Nesto sto je za kompjutere... Sigurno ne ETF... Mozda nesto kao sto je visa elektrotehnicka... Ne znam... Imam jos malo vremena da razmislim...
Ja bih najvise voleo da se bavim ekstremnim sportovima :twisted:
05.08.2003., 19:21
Psihologija!
Ja sam upiso visu skolu za sportske trenere-----smer--sportski FIZIOterapeut. :) 8)
Mala garava
05.08.2003., 21:52
:arrow: :lol: Ja bih da upisem Visu kriminalisticku.Zelja mi je da studiram SPOLJNI KRIMINAL. Ko zna mozda i uspem?? Pozelite mi srecu!!! :wink:
jelena89
05.08.2003., 21:58
:arrow: :lol: Ja bih da upisem Visu kriminalisticku.Zelja mi je da studiram SPOLJNI KRIMINAL. Ko zna mozda i uspem?? Pozelite mi srecu!!! :wink:
Gde ces da upises to?
Mala garava
05.08.2003., 22:25
:lol: :lol: :lol: B :wink: :wink: :wink: U beogradu!!! :wink:
guitarrr_babe
07.08.2003., 16:17
Hmmm...pa ili muzicku akademiju,ili fax politicikih nauka odsek novinarstvo ;))
A koji odsek muzicke akademije? Mislim, sviras, pevas ili nesto slicno?
JaH_G|rL
07.08.2003., 19:23
Sviram....klavir....ali bih uzela odsek tipa etnomuzikologija ;)
Red Zmaja
07.08.2003., 23:56
Ja cu da upisem Veterinu u BG
Electra
15.08.2003., 15:40
wow, koliko buducih koleginica.... :)
ja hocu da upisem zurnalistiku na fakultetu politickih nauka... jos odavno... super je posao
postoje jos dve opcije, ali novinarstvo je daleko, daleko ispred njih. To su psihologija i srpski. Psihologija mi je jako interesantna a srpski... e to je nesto sto bas VOLIM. S jedne strane znam da bih bila los profesor jer kad god me neko iz razreda pita da mu objasnim zasto je ovo onako a ne onako onda se sva pogubim i zapetljam i iznerviram jer neko ne moze da shvati nesto sto je po meni logicno, ali srpski jednostavno obozavam. Kad bih bila u mogucnosti, mozda bih upisala paraleleno dva fakulteta, novinarstvo i jedno od ova dva (mozda psihologiju jer novinari mogu da predaju srpski) ali ne, previse sam ja lenja za to
Electra
15.08.2003., 15:44
Ja cu da upisem Veterinu u BG
moj tata je diplomirani vet i ja sam jedno vreme zelela da na taj faks idem, ne zbog njega nego jednostavno zbog toga sto obozavam zivotinje (a mogla bih kasnije i da ga nasledim u ambulanti :wink: ) ali.. odustala sam. Danas je ovde tesko zeni veterinarki da nadje posao. A drugarice me ubedjuju da bih tako upropastila ono za sta sam stvorena (pisanje npr)
Red Zmaja
16.08.2003., 19:54
Ja ove godine zavrsavam srednu Poljoprivredvnu skolu smjer:vet. tehnicar i posle mogu odma da se zaposlim u vet. stanicu,mogu da otvorim apoteku a mogu i na fakultet.Prednost doktora nad tehnicarom je u tome sto on samo pregleda zivotinju i propise joj nesto a tehnicar radi sve:dava inekcije,V.O. ,mastitis test... a mogli smo ti i ja da otvorimo privatnu vet.stanicu sta mislis o tome?
em3pac iverson
13.02.2004., 17:06
A ima li to gde kod nas?Od kako gledam seriju "Mesto zlocina" sve vise i vise volim taj posao...Pored toga volela bih da budem i novinar(najbolje sportski,ali..nije vazno),arhitekta,modni kreator,arheolog...Ma,ima vremena za razmisljanje.Ustvari...ovo mi dobro dodje jer treba da smislim prvo koju cu srednju da upisem...
Ernesto_Che
13.02.2004., 17:23
dva najveca sna-akademija primenjenih umetnosti i istorija(najradije arheologija)...ali verovatno oba neostvarena, sasecena u zacetku
LOVA LOVA I SAMO LOVA NIJE BITAN NACIN NI SREDSTVO KAKO DO NJE BITNA JE SAMO LOVA!!!! .EBES SKOOLU I ONAKO DANAS TI NISTA NE VREDI! 8) 8) 8)
Extreme_Girl
13.02.2004., 17:26
Bavicu se padobranstvom,sto i sad radim! :wink:Ma ok. je uvek zanimjljivo i uzbudljivo,a ima i dosta love,tako da to je "posao" mojih snova! :P
Ernesto_Che
13.02.2004., 17:27
vau nisam znala da je i to danas posao...
Extreme_Girl
13.02.2004., 17:29
LOVA LOVA I SAMO LOVA NIJE BITAN NACIN NI SREDSTVO KAKO DO NJE BITNA JE SAMO LOVA!!!! .EBES SKOOLU I ONAKO DANAS TI NISTA NE VREDI! 8) 8) 8)
Pa naravno,moras da se snadjes! :?
volela bih da studiram nesto sto je posao buducnosti,posto volim biologiju i hemiju,to ce verovatno biti humana biohemija ili okeanologija ili tako nesto.
Marinica
14.02.2004., 17:02
Psihologija!
za sada i ja tako razmiljam,a mozda graficki dizajn...
Mi©helangelo
14.02.2004., 21:48
Gde ces da upises to?
Исто питање
Ја ћу вероватно полицијску академију, мада сам чуо да је доста тешко уписати...