Vidi punu verziju : Čestitka
RadoznalostJeUbilaMacku
30.12.2003., 08:46
Dok lagano kaplju poslednji sati ove godine, ja likujem i radujem se njenom odlasku.
Setite se svega onoga što ove godine niste uradili i uradite to u narednoj. Svima koje volite to recite ili pokažite, a izvinite se svima koje ste povredili.
Želim vam da u sebi pronadjete sreću i da je podelite sa drugima, i želim vam zdravlje jer se ono ničim ne može platiti.
caribrod
15.02.2004., 16:43
Izgleda da ovde od romantike nece biti ni R,ali posto si ti RUM [rad.je ub. mac.],beskrajno romanticna,taj ne dostatak ces sama otkloniti.Vidi se da si romanticna dusa,kako bih ja voleo da sam takav,doduse kad bi svi bili romanticni ,romantika bi izgubila lepotu i smisao,zato,ziveli romanticari.Ne dopada mi se tvoje ime,zato sto sam veliki ljubitelj macaka,a macka i ubiti,nikako mi ne prija da cujem,pritom sam i radoznao kao macka,u horoskopu opet macka [lav].No,dobro,to bas i nema veze sa romantikom,doduse danas i nije neki dan za romanticna raspolozenja,tako je tmurno napolju ali sacekacemo da se sunce pojavi pa ce nesto lepo verovatno probuditi u nama.
...Pogledaj prvo sta je osoba sa nickom Radoznalost je ubila macku pisala do sada,pa onda sudi.Sticajem oklnosti znam sta je pisala i znam da je veoma romanticna osoba.To oko njenog nicka,ne bih ja da objasnjavam sta znaci taj nick,neka ona sama kaze. Meni se recimo dopada,jer ima mnogo filozovske lepote u tom njenom nicku.
A ovo,da OVDE NECE BITI NI R od Romantike...greska! I te kako ce biti.Ovi postovi oko sexa,ce biti ovog trenutka obrisani,jer ovo nije ljubav i sex.Posle iskrene zelje i cestitke autora Topic-a,nadovezali su se po starom losem obicaju odma neki kojim je sex kao sex jedina ljubav.sex nije ljubav.Sex je potreba,ljubav ....e to....kako ko dozivljava.Tek,ljubav i Romantika imaju mnogo toga dodirnog.To Romanticari,bar ovi koji su do sada na Forumu Romantika i te kako znaju.
PoZ
caribrod
15.02.2004., 19:23
Don,ti si me fascinirao kada sam video koliko si puta pisao u Forumu,1483 puta,steta sto se ne dodeljuje nagrada za naj aktivnije ucesnike,ti bi je posteno zasluzio.Zanimljivo je i to da ne pises gluposti,ocigledno si vispen i obavesten momak,imas odgovor za sve.Dali cesto dolazis u sukob sa okolinom?..........Dali si jako usamljen?
Don,ti si me fascinirao kada sam video koliko si puta pisao u Forumu,1483 puta,steta sto se ne dodeljuje nagrada za naj aktivnije ucesnike,ti bi je posteno zasluzio.Zanimljivo je i to da ne pises gluposti,ocigledno si vispen i obavesten momak,imas odgovor za sve.Dali cesto dolazis u sukob sa okolinom?..........Dali si jako usamljen?
Hahahahhaha,
Vidim da si se uclanio polovinom novembra.Kao takav,sigurno znas da ovde ima ljudi koji imaju ,sta ja znam,nisam odavno gledao tamo gde su oni aktivni,al sigurno je da su presli broj od 5000 postova.Mozda i vise.Ne gledam na tim Forumima gde su oni.Nisam usamljen nikako,a sukob sa okolinom? Ne mozes uci ni sa kim u sukob ako neces.Ako ga na finjaka spustis na zemlju.NE DA OBJASNIS,nekima je nemoguce objasniti neke stvari,tek...lepo mu das do znanja da se ne jede sve sto ima krila. Kaze mi jedna osoba,upravo OBRNUTO no ti:JAKO SI ME RAZOCARAO.A ja srecan zbog tih njenih reci? A znas zasto?Prosto,da bi te neko RAZOCARAO,mora prvo da te OCARA....znaci,ja sam je bio ocarao.A kasnije razocarao.A sta cu kad kod mene nista uvijeno,sto mislim to i kazem.
RadoznalostJeUbilaMacku
16.02.2004., 12:35
Izgleda da ovde od romantike nece biti ni R,ali posto si ti RUM [rad.je ub. mac.],beskrajno romanticna,taj ne dostatak ces sama otkloniti.Vidi se da si romanticna dusa,kako bih ja voleo da sam takav,doduse kad bi svi bili romanticni ,romantika bi izgubila lepotu i smisao,zato,ziveli romanticari.Ne dopada mi se tvoje ime,zato sto sam veliki ljubitelj macaka,a macka i ubiti,nikako mi ne prija da cujem,pritom sam i radoznao kao macka,u horoskopu opet macka [lav].No,dobro,to bas i nema veze sa romantikom,doduse danas i nije neki dan za romanticna raspolozenja,tako je tmurno napolju ali sacekacemo da se sunce pojavi pa ce nesto lepo verovatno probuditi u nama.
Već dva dana gledam ovaj tvoj post i razmišljam kako da ti odgovorim. Pa, evo. Nick nije ogledalo duše, već samo nick. Možda mi je baš takav nick bio potreban u tom trenutku, kao neka zaštita ili plašt koji će me možda sakriti. Možda sam bila previše ranjiva i samoća mi je bila potrebna... Samo u osami i tišini možemo biti sa svojim mislima i ja sam to koristila. Sad kad sam ponovo na svojim nogama, ponovo sa osmehom dočekujem svaki novi dan, sad se mogu zvati bilo kako, odbacila sam taj štit.
Don, i tebi hvala na lepim rečima!
Srdačan pozdrav! :)
caribrod
17.02.2004., 19:30
Draga moja devojcice,kada bih znao ko te je povredio izazvao bih ga na dvoboj i "machem probo' srce njegovo" da nikada vise ponovo ne povredi ni jednu gospu.Ako saznam njegovo ime,moj mach,moj konji ja smo spremni da tu ne pravdu ispravimo,na viteski nacin.Ne brini,moja gospo,stiticu te od zlih zmajeva,drumskih razbojnika i ostalih secikesa.Bicu tvoj vitez ,zastitnik,pratilac na svim tvojom dugim putovanjima.Zato kada krenes na put,javi mi. :lol:
Goscica
18.02.2004., 01:10
Već dva dana gledam ovaj tvoj post i razmišljam kako da ti odgovorim. Pa, evo. Nick nije ogledalo duše, već samo nick. Možda mi je baš takav nick bio potreban u tom trenutku, kao neka zaštita ili plašt koji će me možda sakriti. Možda sam bila previše ranjiva i samoća mi je bila potrebna... Samo u osami i tišini možemo biti sa svojim mislima i ja sam to koristila. Sad kad sam ponovo na svojim nogama, ponovo sa osmehom dočekujem svaki novi dan, sad se mogu zvati bilo kako, odbacila sam taj štit.
Don, i tebi hvala na lepim rečima!
Srdačan pozdrav! :)
Bez obzira na sve - kako si se osecala i kako se sada osecas - ne menjaj nick,on je za mene najoriginalniji na celom forumu i on je jedna lepa metafora.Ko to shvata - shvata, ko ne - nije ni bitno.Ovo zaista kazem najiskrenije i bez ikakve potrebe da bilo kome podilazim!Puno te pozdravljam, drago mi je sto si srecna i neka to osecanje potraje!
caribrod
18.02.2004., 17:40
.......moja Gospo,vidis li onaj zamak u daljini?Kazu da je u njemu zivela princeza kojoj se zbila ne obicna ljubavna prica.Zaljubila se u seoskog kovaca,krsnog i lepog momka,ali otac,Kralj,ne htede da cuje za takvu ljubav,jer je momak bio niskog porekla.Jedne noci,on,neopazen od straze,udje u dvorac i dodje u princezine odaje..........moja Gospo,mozda si pricu cula,pa da onda ne pricam sta je bilo dalje?
RadoznalostJeUbilaMacku
24.02.2004., 00:39
Eto, uspevate da mi na lice izmamite osmeh. Lepo je pročitati tako nešto kao što ste vi napisali. Hvala vam! :)
caribrod, znam ja mnogo priča, možda i više nego što očekuješ. :wink:
Eto, uspevate da mi na lice izmamite osmeh. Lepo je pročitati tako nešto kao što ste vi napisali. Hvala vam! :)
caribrod, znam ja mnogo priča, možda i više nego što očekuješ. :wink:
Ja licno ocekujem...mnogo prica...i vise...prica...
Pricaj. :idea:
p.s.Ja licno...pamtim...samo lepe price...i vracam...
znas. :wink: :idea:
caribrod
27.02.2004., 19:09
.....dakle,moja Gospo,u princezinim odajama dozivese zvezdane trenutke,ali, da sve sto je lepo ne traje dugo,pokaza se i ovaj put da je to tako,naime,uzdahe je cula princezina sluskinja i pozva strazu.Momka uhvatise na "delu",svezase i pozvase Kralja.Kada je Kralj video sta se dogodilo,jedva se uzdrzao da momka ne pogubi na licu mesta.Jadnog kovaca okovase i bacise u tamnicu.Princeza se gusila u suzama,ali nije otopila ledeno srce svoga oca.Morala je nesto da preduzme.Njen dragi imao je jos tri brata,tri takodje lepa i cestita momka.Prerusila se u sluskinju i otisla da ih potrazi.Napravise plan da brata oslobode.Princeza je podmitila strazu i svom dragom doturila pisamce u kome je opisan detaljno plan bekstava........moja Gospo, u skoro ce noc,moramo da nadjemo smestaj...ovde u blizini postoji konak,koji nije bas na dobrom glasu ali drugog izbora nemamo,...cuvacu te ja dok ti budes mirno spavala......