Vidi punu verziju : SUTJESKA !!!
NiksicaniN
06.05.2003., 11:47
IDEMO NAPRIJED SUTJESKA !!! Osvajamo toliko zeljeno 3 mjesto u sampionatu koje ce nas vjerovatno odnijeti do kupa UEFA !!!!
NiksicaniN
10.05.2003., 21:54
cuti bre zloslutnice !
gracija
30.06.2003., 01:34
:))
Za Sutjesku, sta god da se desava...
TOMISLAV
27.07.2003., 22:40
SLUZIO SAM JNA U NIKSICU 1985/86 U V.P 6523/7 BIO SAM KOMANDIR MITRALJESKOG ODJELJENJA DRUGOG VODA INACE SAM IZ HRVATSKE.AKO IME NETKO IZ TOG VODA DA SE JAVI.POZDRAV SVIM NIKSICANKAMA IZ HRVATSKE.DALI JOS UVIJEK RADI HOTEL ONOGOST.PIVO VAM JE PRVA KLASA.
NiksicaniN
30.07.2003., 08:50
Da svakako da radi hotel Onogost. Pozdrav i tebi! Ne vjerujem da ce neko posjetiti ovo, ali sta je tu je. Mozda ti ja mogu pomoci ako zelis da kontaktiras nekog, pa da ti pronadjem broj telefona ili adresu.
Da svakako da radi hotel Onogost. Pozdrav i tebi! Ne vjerujem da ce neko posjetiti ovo, ali sta je tu je. Mozda ti ja mogu pomoci ako zelis da kontaktiras nekog, pa da ti pronadjem broj telefona ili adresu.
Izgubila sam kontakt sa izvesnim gospodinom iz Niksica.
Mozda mi mozes pomoci.
Zove se Sasa Butorovic. Koliko se secam on je 1966. godiste i zavrsio je rudarski fakultet u Beogradu. Mislim da i zivi ovde u Beogradu, ali nisam sigurna. Ako znas o kome se radi, molim te nadji mi broj telefona ili mail.
Mnogo hvala i veeeeliki pozdrav odavde.
Evo, prvog kola, evo prvog gola, evo prve radosti!
Cekamo grobare 20.09. da vidimo ko ce ove godine da jurisa na titulu!
Bogomi cemo ih tvrdo docekati i uplakane kuci vratiti.Da znaju dje je Bistrica i Nisic grad.
Samo da padne kisa i dune vjetar sa Vojnika, nece moci da potrce a oko terena cemo ih vec muski docekati.
I nema namjestanja i pustanja ka prosle godine, pa da ga dadnu toboz u 89 minutu!
Da vidimo oce li Taribo znati da izadje sa stadiona.Jes izlaz mali i samo jedan, ali sto da se cini.Tako smo ga napravili da izlaza ima ali nije lako kroz njega proc.