PDA

Vidi punu verziju : PALIM SE NA NIETZSCH...

jasnica
27.12.2003., 21:55
Ja se mnogo palim na Nietzsche-a,a vi?

KICA
28.12.2003., 07:51
Mozda se i on pali na tebe,samo ga interesuje gde da te nadje.

wp
30.12.2003., 11:26
Ja se mnogo palim na Nietzsche-a,a vi?Nietzsche je vrlo inteligentna osoba koja zasluzuje da se svi palimo na njega.Ziveli

Nietzsche
30.12.2003., 11:36
.....

wp
30.12.2003., 15:55
Obezbedjenje u Toponici, Kovinu ili Palmoticevoj stvarno ne radi svoj posao.Pa da li je moguce da si shvatio i to?

01.01.2004., 16:33
Obezbedjenje u Toponici, Kovinu il
i Palmoticevoj stvarno ne radi svoj posao.
A odakle si ti pobegao, kad znas sve te ustanove?

gosca
19.02.2004., 10:09
I ja i jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

greyjaguar
20.02.2004., 03:36

:lol: :lol: :lol:

Ja za njega imam samo velike i iskrene (potajne) simpatije, jer, na zalost, volim samo zene, ali da sam homos, on bi mi bio prvi izbor, bez sumnje... :lol: :lol: :lol:

Ma ko onakog coeka, pa jos filosofa i rostiljdziju da ne voli..ih, ma sta vam pada na pamet... 8)

20.02.2004., 12:30
Nie... je prostak koji ne moze da se oseca bezbedno u krugu 50km oko Zajecara.

Nishki... Nietzsche
20.02.2004., 21:41

:lol: :lol: :lol:

Ja za njega imam samo velike i iskrene (potajne) simpatije, jer, na zalost, volim samo zene, ali da sam homos, on bi mi bio prvi izbor, bez sumnje... :lol: :lol: :lol:

Ma ko onakog coeka, pa jos filosofa i rostiljdziju da ne voli..ih, ma sta vam pada na pamet... 8)

Hahaha, evo malog neobrazovanog seljanina kraj bgd-a. Zasto si, pobogu, posetio ovaj rostiljdzijski forum, mislim na "Nis", kog smatras rostiljskim gradom (Leskovac je to, ali neka mu)?

Hajde sad, moje Nislije, da vidim kako cete se odbraniti od osude (ovog veselog majmuncheta) da ste Rostiljdzije, zajedno sa mnom, jer sam Nislija.

A evo i Zajecaraca :)
Pa zasto, sinko, napadas onoga ko zeli boljitak tvom okrugu (to se moze razumeti uz odredjen promisljaj ideje)? Necu s "gostom" da se svadjam, sigurno ima i razumnih Zajecaraca, pa je bolje ne generalizovati stvar.

greyjaguar
23.02.2004., 02:07
Ih, eto ja mu izjavim ljubav :oops: , a on meni takoooo...C,c,c...
No, iako mi je strahovito tesko - sindrom slomljenog srca, tesi me sto su najvece ljubavi, po pravilu, neuzvracene... :oops: :lol:

Moja Beatriche, ostajem zauvek tvoj,

odbijen i ocajan

DANTE

Za
23.02.2004., 14:01
Boljitak kako da ne.
A je li nie... da nisi ti Makijavelista
Ja se kladim da si ti jedan od onih koji bi satro 90%
istocne Srbije da bi ostali samo oni tebi podobni.

23.02.2004., 16:23
Ih, eto ja mu izjavim ljubav :oops: , a on meni takoooo...C,c,c...
No, iako mi je strahovito tesko - sindrom slomljenog srca, tesi me sto su najvece ljubavi, po pravilu, neuzvracene... :oops: :lol:

Moja Beatriche, ostajem zauvek tvoj,

odbijen i ocajan

DANTE

http://smilies.sofrayt.com/1/d0/sex.gif

23.02.2004., 19:21
Boljitak kako da ne.

Mozemo da govorimo na temu makijavelizma, s obzirom da sam ja radio nedavno naucni rad na temu "Umece vladanja" po uzoru na filozofiju politike Nikoloa Makijavelija, tako da ga odlicno poznajem.

Jesam sklon ekstremizmu, ali da je jedno parce zemlje - pa i Nisa - pod mojom vlascu, to bi za kratko vreme postala zemlja iz snova. Ja samo zahtevam pravdu.

Nishki... Nietzsche
23.02.2004., 19:42
Boljitak kako da ne.

Mozemo da govorimo na temu makijavelizma, s obzirom da sam ja radio nedavno naucni rad na temu "Umece vladanja" po uzoru na filozofiju politike Nikoloa Makijavelija, tako da ga odlicno poznajem.

Jesam sklon ekstremizmu, ali da je jedno parce zemlje - pa i Nisa - pod mojom vlascu, to bi za kratko vreme postala zemlja iz snova. Ja samo zahtevam pravdu.

Ovo je bila moja poruka. Da ne dodje do zabune.

za
25.02.2004., 10:25
Pa podrzavas ili ne?
Prosto pitanje.Gde bi bila tvoja granica u tom stvaranju zemlje iz snova?

25.02.2004., 10:40
Novi Hitler na vidiku, vidim ja 8) :?

DINIC
28.02.2004., 08:00

Lose vidis.

28.02.2004., 16:22

Lose vidis.

U pravu si. Nova dva Hitlera na vidiku, vidim ja :lol: :lol: :lol: :lol:

01.03.2004., 14:02
Pa ladno ima i onih koji ce njega da brane-cudan svet

Nishki... Nietzsche
04.03.2004., 12:10
Pa podrzavas ili ne?
Prosto pitanje.Gde bi bila tvoja granica u tom stvaranju zemlje iz snova?

Makijaveli nikad nije rekao da "cilj opravdava sredstva", ali je imao nesto poput Milovog utilitarizma na umu. Ako je cilj plemenit, onda su sredstva dozvoljena, ma kakva ona bila. Tako je u ovom slucaju cilj: lepsi i bogatiji Nishki okrug, region, jaci gradovi kakvi su Bor, Zajecar, Leskovac, Aleksinac, Krusevac, Prokuplje, Nis i drugi u okolini. Sredstva mogu biti bolna, a to je, recimo, ekonomska autonomija ili potpuna nezavisnost. Jasno je da je ovaj region najsiromasniji i najugrozeniji u Evropi (dakle, ne samo u zemlji), i da on sam po sebi ne bi mogao nesto posebno da ostvari, ali barem bi buducnost bila smislenija, znali bismo sta ce se od dazbina, poreza raditi i graditi, i kako bi Vojvodjani, autonomasi rekli: gde se stvara, tu treba i da ostane. (To su oni pravi autonomasi, Vojvodjani; oni drugi su oholi nacisti, bgd-ske, srpske krvi.)

Ako hoces o Makijaveliju, mogu da ti posaljem taj rad... registruj se i ostavi adresu. Godila bi kritika ukoliko poznajes Niccolloa.

covek koji sve prati
13.03.2004., 17:01
"Gost"

Za vas bi bilo pametnije da cutite, primetio sam da ste na svaku temu ucestvovali u razgovoru i mislite da sve znate.Mislim da ste vi Crnogorac koji zivi u Beogradu.Mislite da ste pametna osoba, ali zapravo niste, nemate prava nikog da prozivate niti da vredjate.Obratite paznju molim vas drugi put kako se ponasate.

Unapred hvala. P.S
KICA

bljux
19.04.2005., 16:26
"Gost"

Za vas bi bilo pametnije da cutite, primetio sam da ste na svaku temu ucestvovali u razgovoru i mislite da sve znate.Mislim da ste vi Crnogorac koji zivi u Beogradu.Mislite da ste pametna osoba, ali zapravo niste, nemate prava nikog da prozivate niti da vredjate.Obratite paznju molim vas drugi put kako se ponasate.

Unapred hvala. P.S
KICAmalcice si se zeznuo.zajecar ne spada pod niski okrug

dollores
22.04.2005., 13:05

Bas nema veze sa zivotom sto se Hitlera tice ,On je da se razumemmo bio izuzetno ljubazan sa svojim okruzenjem zeleci nerAVNO DA BUDE SLAVLJEN I VOLJEN.....OVo ovde ne zna kako da kao gospodin ,kao muskarac odreaguje na Izraz simpatije neke devojcice/devojke (dobro jeste da je u pitanju njoj svojstven nacin ,zargonizam-"Palim se")Vec se odmah poziva na neke mentalne institucije!!!!......Sram te bilo Miosantropus,takvo ponasanje ne prilici nikome!!!Ako nista drugo nauci da budes malo snalazljiviji i u ovakvim situacijama :lol: :lol: :lol: