Vidi punu verziju : Sex na extaziju
blackground
06.05.2003., 10:17
Da li ste probali i sta mislite?
Ja mislim da je sex na ex-u mnogo dobar, al nije dobar ex,***. (unistava sve sto se moze unistiti)
Em sto traje jako dugo, sva cula su skroz nadrazljiva a i sa devojkom se tad najlakse slozim. :-)
Sve u svemu, mislim da treba samo probati i nista vise.....
black-devil
06.05.2003., 15:58
blackground, samo nekima se koci vilica, pa bi ipak trebali da razmisle pre nego sto se usude na sex sa ex, dali da probaju ili ne:))
VisionOfDisorder
07.05.2003., 22:16
Sex je zakon sam po sebi, ne treba ga kvariti sranjima. MDMA daje zanimljiv stimulans, ali to nije dovoljno da pokrije onu prokletu depresiju posle.
Jebesh droge.
tolstoj
08.05.2003., 13:58
Ma kakva kemija sintetika i ostalo najbolje je kad se sam mozak napali do bola i pocnu carstvovati cula.
S*****ces se do kraja nastavis li tako pa cak iako se devijka slaze s time...
black-devil
08.05.2003., 16:30
tako je tolstoj, slazem se sa tobom potpuno:)
blackground
08.05.2003., 19:33
Ma kakva kemija sintetika i ostalo najbolje je kad se sam mozak napali do bola i pocnu carstvovati cula.
S*****ces se do kraja nastavis li tako pa cak iako se devijka slaze s time...
..... sa cim bre da nastavim?!
black-devil
08.05.2003., 20:54
bez ekstezi:))
da nastavis normalnim dizanjem:)))
meni za dobar sex netreba "veštački stimulans" več "pravi muškarac" ,-) :PPPpppPPP
tolstoj
11.05.2003., 12:28
tako je blondi samo ti lepo izaberi i navali
a jel to ja imam neki izbor??? :PPPpppPPP ,-)
black-devil
11.05.2003., 21:02
blondi imas, samo odluci se za pravog:)
sele dok sam prijašnji post kucala... nisam znala da me "ON" čeka :))))))))))))
black-devil
12.05.2003., 18:20
pa vidis, ja ti lepo kazem
ko grom iz vedra neba, posmatraju nas i posmatraju i na kraj se izvale sami:))))))
Sajber_Kurajber
24.05.2003., 23:38
blackground, samo nekima se koci vilica, pa bi ipak trebali da razmisle pre nego sto se usude na sex sa ex, dali da probaju ili ne:))
Nisam probao sex na ex-u al sto je dobro na krovu vagona, i to u pokretu.
A sto se kocenja vilice tice, ne valja ako se zeni ukoci vilica i to u sred oralnog sexa.
...au....bone...sex...opako..ko je taj zlobnik shto je prosuo owu temu?..hehehehhe...slazem se sa nekim ko reche neshto na kontu depresije...ili ti nus posledizze eksa....mada...samim tim koliko je dobro,znachi da ima i onu drugu stranu...samo tju retji da ne poznajem nikog ko je probao a da mu se nije svidelo...a da li sam za-nisam.Ipak je to hemija...
Ja mislim da je sex na ex-u mnogo dobar, al nije dobar ex,***. (unistava sve sto se moze unistiti)
Em sto traje jako dugo, sva cula su skroz nadrazljiva a i sa devojkom se tad najlakse slozim. :-)
Odlicno! Sex je savrsen tada. Ipak, treba ga koristiti kao osvezenje vec postojece seksualne veze (kada strasti zataje).
sunchica
31.05.2003., 13:28
treba piti neku technost, i praviti male pauze!!:)
Radodajka
31.05.2003., 22:07
Ja mislim da je sex sam po sebi dobar. Apsolutno se slažem da se eksperimentiše na razne načine da se dođe do potpunog užitka. Ne vidim ništa loše u sexu na ekstaziju. Mislim da je OK. Volela bih kada bi mi se ukazala prilika da probam.....
Uvek sex i uvek ex......zar bi dzaba bilo ono "sex na ex"
ko mi drpi NJA
01.06.2003., 22:37
e ljuta fularo od blackground-a bash si u nekom cyber tripu sa tim bobama i to....
....a ti to mozda mislish da umesto svojih usta grickash neshto drugo.....(seti se strela pa zamisli sex na njima, ako uopshte mozesh i da mislish kad ih se secash) mada RAKCHICI bi mozda i proshli....
...by the way *** LOBE FOR PRESIDENT***
P.S.nego shta si se ti rasprdeo o tome kad se nisi shljakao ni jednim ni drugim(mislim ni sex-om ni ex-om) skoro isto (puno)vremena....ko i drugar ti brale!!!!!!
nego prdaro shulja cipe i na Lukas, pa da vidish kako puca na whisky-ju :-)
siki100
03.06.2003., 23:01
ma ne nema tu zadovoljstva predugo traje
Vidim da imaš iskustva.
Margott
04.06.2003., 19:35
shta bre ne....da bre.4 litre limunade i vozi...sutra jedno kilo banana i kilo pomorandzi i super....shalim se.....da je dobro-dobro je,mnogo je dobro....da nije zdravo-nije,kiselina bre...e sad....polemike su suvishne....ko nije probao,neka ne kenya...ko je probao ne mora vishe,dobro je.
magistrala
06.06.2003., 17:55
TAMARA,KAD BUDES U FAZONU...PA JAVI SE,DA SE DRUZIMO...
ne poznajem nikog ko je probao a da mu se nije svidelo...
Pa nisu narkomani valjda glupi? Ne bi se ljudi navlacili da to nije dobro.
odlican, magican... ali ex nije za svakoga te ni sex (na ex-u)...
sunchica
26.08.2003., 04:45
shta bre ne....da bre.4 litre limunade i vozi...sutra jedno kilo banana i kilo pomorandzi i super....shalim se.....da je dobro-dobro je,mnogo je dobro....da nije zdravo-nije,kiselina bre...e sad....polemike su suvishne....ko nije probao,neka ne kenya...ko je probao ne mora vishe,dobro je.
:lol: 8) :?
Princeza
26.08.2003., 08:19
Jedan decko mi je predlozio da probamo sex uz joint. Rekla sam "Ne, hvala!" I da mi to vise ne spominje. Pricao mi je kako je bio sa nekom ribom, oboje su bili "odvaljeni" i kako je sex bio fantastican, pa je pomislio da cu mozda zeleti da probam.
Oduvek sam bila protiv droge (neki kazu da to nije droga, ali to nije ovde pitanje), tako da, ma koliko volim da eksperimentisem u sexu, neka granica mora da postoji.
Lepo rece neko gore od devojaka... Meni ne treba droga da me stimulise nego pravi muskarac.
ma paljevine umesto x kupite kajmak
Margott
26.08.2003., 09:41
Jedan decko mi je predlozio da probamo sex uz joint. Rekla sam "Ne, hvala!" I da mi to vise ne spominje. Pricao mi je kako je bio sa nekom ribom, oboje su bili "odvaljeni" i kako je sex bio fantastican, pa je pomislio da cu mozda zeleti da probam.
Oduvek sam bila protiv droge (neki kazu da to nije droga, ali to nije ovde pitanje), tako da, ma koliko volim da eksperimentisem u sexu, neka granica mora da postoji.
Lepo rece neko gore od devojaka... Meni ne treba droga da me stimulise nego pravi muskarac.
buahahahahahhaha...odlichan sex,a odvaljeni od trave...buahahahahahahahala lazeeeeeeeeeeeeee....a ovde se pricha o extasy-ju...
uh uh uh.. ja se i dalje drzim stare oprobane tehnike...bez fekalija.. samo da je nautral... al' kontam da je ex na sex il obrnuto nekom do dzadzaaa :)
Margott?!!!
Uto, 26. avgust 2003 8:41 ?????
Opet nesi bila doba devojchica...:*
limunada
26.08.2003., 19:01
ne poznajem nikog ko je probao a da mu se nije svidelo...
Pa nisu narkomani valjda glupi? Ne bi se ljudi navlacili da to nije dobro.
Nego su bas pametni? :shock:
Ne znam. I ja sam protiv narkomana, i protiv droge, takođe, ali volim ex ponekad. Stimuliše te, imaš energije beskonačno...Ne znam za seks, ja obično tad sa društvom koznagde....A, i kad poklopam exić, najmanje što mi se radi je da budem samo sa jednom osobom (smor), pa sami (ma, idi), još u zatvorenom (uf uf)....
rastamann
27.08.2003., 04:44
Vec vidjeno, dobro....Ali ume da smori...Preznojio sam se 18 puta, ona k'o da je voz proshao, meni ni kap....POsle ustao, popio kafu i smorio se najgore...
meni je to smaranj ejer mi tad razne ideje padaju na pamet, ali nikad, nikad na temu seksa...Ipak tad proradi u meni društveno biće. Sa logoreičnim napadima, hihihihi!!!
Al je činjenica da bih se na eksu maziiiila...volim da me neko pazi tada. Da ne odlepršam.
Ne probala, i nemam neku zelju... ne volim vestacke stimulanse, narocito to ne bih zelela za vreme sexa.... strasno, izneverila bih samu sebe 8)
Da li je onda OK
Ne znam. I ja sam protiv narkomana, i protiv droge, takođe, ali volim ex ponekad. Stimuliše te, imaš energije beskonačno...Ne znam za seks, ja obično tad sa društvom koznagde....A, i kad poklopam exić, najmanje što mi se radi je da budem samo sa jednom osobom (smor), pa sami (ma, idi), još u zatvorenom (uf uf)....
A kako to izgleda.... Ex
e nikad se ne zna kud ce zivot da nas odnese... za drogu