Vidi punu verziju : Juventus
Stara torinska Dama je konacno u plusu (+2) i krenula je ka povratku u Seriju A..... A kakvo je stanje u seriji A, Juve bi se i sa ovakvim timom borio za titulu.... Cilj Juvea je da (posto su troskovi ove sezone minimalni) da sledece leto napravi jedan od najjacih timova u Evropi, jer su potpisali astronomske ugovore sa Tamoilom i Nike-om, i da krenu na Ligu sampiona.... FORZA JUVE
Terror Techa
24.10.2006., 14:21
Potpisujem
jedan od najvecih timova sveta
a i Evrope :lol:
odmah posle Milana, naravno
najbolji su bili u eri Zidana,Deshampa,Davidsa,Van der Sara, Del Piera,Inzaghija
ma imali su strasan tim!
Jeka#26
24.10.2006., 14:32
Mnogo je glupo sto su ih izbacili u drugu ligu, ali drago mi je da se vracaju. Sgurno ce biti prvi na tabeli i vec sledece sezone eto njih opet u seriji A. Troskovi im jesu minimalni, ali nije im bas lako.Igra se mnogo veci broj utakmica i mnogo je vise povreda.
Potpisujem
jedan od najvecih timova sveta
a i Evrope :lol:
odmah posle Milana, naravno
najbolji su bili u eri Zidana,Deshampa,Davidsa,Van der Sara, Del Piera,Inzaghija
ma imali su strasan tim!Sa Van der Sarom se nisu bas usrecili (syebo im titulu koju je na kraju pokupio lacio)... Peruzzi je bio mnogo bolji...
mislim ..II liga, je II liga
necemo valjda o drugoligasima sad da pricamo :shock:
VisionOfDisorder
25.10.2006., 07:56
kad bi taj juventus lepo sad pocheo da gubi i lepo otputovao u c klasu, da nam bude svima lepo josh dve-tri godine bez njih. tako bi bilo ekstra ne gledati njihovo sudijsko guzicharenje u seriji a.
ako je iko zasluzlio da bude u seriji b to su oni.
Vidim koliko je lepo.... Seriji A je gledanost pala za nekih 20% ove sezone, a to sigurno nije zato sto je Lecce ispao.... Ako je iko zasluzio da bude u seriji B onda je to pola lige, a sa sudijama su se guzicharili i milan i fiorentina.... Predsednik fudbalskogh saveza Italije je posle odluke da izbaci Juve u seriju B podneo ostavku i presao u telekom Italija koji ima neke veze sa Moratijem ili Berluskonijem (ne znam tacno)... Juve se sigurno vraca u seriju A i opet ce biti dominantan, jer yebes ligu u kojoj je Palermo najjaci i guzi sve redom....
VisionOfDisorder
25.10.2006., 18:44
Vidim koliko je lepo.... Seriji A je gledanost pala za nekih 20% ove sezone, a to sigurno nije zato sto je Lecce ispao.... Ako je iko zasluzio da bude u seriji B onda je to pola lige, a sa sudijama su se guzicharili i milan i fiorentina.... Predsednik fudbalskogh saveza Italije je posle odluke da izbaci Juve u seriju B podneo ostavku i presao u telekom Italija koji ima neke veze sa Moratijem ili Berluskonijem (ne znam tacno)... Juve se sigurno vraca u seriju A i opet ce biti dominantan, jer yebes ligu u kojoj je Palermo najjaci i guzi sve redom....
Pa... ni ne sumnjam u to. Nego, ne vidim neke velike promene, choljavi inter i dalje radi po akciji jebeludzbuljenog, dok je milan (zamisli kakvo iznenadjenje, opet) u krizi. Roma se klacka, pa da vidimo kako i sve to ide. Juventus je ipak manje vishe igrao najbolji fudbal pod Kapelom, ali sve je to kvarilo prosek zbog katastrofalnog sudjenja. Palermo se dobro drzi vec dve sezone, rad preovladjuje.. It's all good.
Mada i dalje idioti sa televizije uvek biraju najgluplju utakmicu da prenose.
Nego veruj, i ja bih voleo da vidim jedan lep derbi sa juventusom, monotono je ovako.
GRIZZLY
26.10.2006., 02:06
Stara torinska Dama je konacno u plusu (+2) i krenula je ka povratku u Seriju A..... A kakvo je stanje u seriji A, Juve bi se i sa ovakvim timom borio za titulu.... Cilj Juvea je da (posto su troskovi ove sezone minimalni) da sledece leto napravi jedan od najjacih timova u Evropi, jer su potpisali astronomske ugovore sa Tamoilom i Nike-om, i da krenu na Ligu sampiona.... FORZA JUVE
Mnogo mi je drago sto si otvorio ovu temu jer Juve to zasluzuje...ja sam se dugo razmisljao da je otvorim ali bolje da to uradi jedan navijac Juventusa;-)
Juve je od kad znam za njih ekipa iz vrha i zasluzuju tamo i da budu!
_Milanche_
28.10.2006., 03:08
http://www.b92.net/news/pics/2006/10/73523670445428b87ebf52064581888_orig.jpg
Terror Techa
28.10.2006., 11:01
Arbitražni sud u Italiji smanjio je u petak kazne Juventusu, Laciju i Fiorentini, koje su donete nakon skandala oko nameštanja utakmica. Juventusu, koji je bio izbačen u Seriju B zbog svoje (glavne) uloge u skandalu, kazna je smanjena sa -17 bodova na (samo) -9.
...b92
Najbolje da sad svima ukinu kazne!!!!
Koji su ih đavo kažnjavali, jel zato da bi im kasnije te kazne smanjivali??????
Smanjili su im zbog dobrog vladanja.... A koliko je sada serija A interesantna bez Juvea, dokazuje da se jedan od najvecih derbija u evropi prikazuje na kosavi?????
Terror Techa
28.10.2006., 16:09
...da,a zamisli tek da su umesto Juvea izbacili Milan
tek tad bi ljudi bili nezainteresovani! :)
_Milanche_
28.10.2006., 22:47
...da,a zamisli tek da su umesto Juvea izbacili Milan
tek tad bi ljudi bili nezainteresovani! :)
seria A je kervoc ***** od sezone...pola igraca koji su valjali otislo je...ako se nesto ne promeni sledece godine....liga nije bila slabija poslednjh 20 godina...
Mitternachtsträumer
29.10.2006., 14:11
Poserem se na italijanski fudbal i na njihovo pravosuđe! Joj meni, da ne navijam za Romu nikad u životu ne bih pomislio na italijanski fudbal!
DOSTOJEVSKI
01.11.2006., 19:52
Evo za sve mrzitelje Juventusa...uvek!
http://chegavrilo.co.yu/novi/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=34
Dostojevski siri samo mrznju....prvo za Chelsea sada za Juve...sramota.da sam administrator izbacio bi ga zbog takvog sirenja mrznje i netolerancije... :)
Arnold_Layne
03.11.2006., 16:27
samo zbog Del Piera navijam za njih. igračina. i čovek.
Barzagli u Juvgentusu!!!! Konacno da nesto sto valja dodje u Juve.... Prava zamena za Kanavara...
Serie B TIM Table
1 Genoa 20
2 Piacenza 19
3 Rimini 18
4 JUVENTUS 17
5 Bari 17
7 Mantova 16
7 Bologna 16
8 Napoli 16
mislim da genova danas moze da dobije juve..
:D :D
71' [0 - 1] P. Nedved
73' [1 - 1] I. Juric
90' P. Nedved - crveni karton
INTER-SERBIA
02.12.2006., 01:39
Poserem se na italijanski fudbal i na njihovo pravosuđe! Joj meni, da ne navijam za Romu nikad u životu ne bih pomislio na italijanski fudbal!
Иста ствар потпуно, само што је код мене уместо Роме - ИНТЕР!!!
Ањели и Мођи су доказани олош и лопине, као и Берлускони!!
INTER-SERBIA
04.12.2006., 00:58
Zaboravio si Moratija...
Добро, није ни он Мајка Тереза, али је свакако аматер за крађу и малверзације у односу на горе споменуту тројицу.
.pissbottleman
05.12.2006., 11:24
E ali najvise od svega volim ove navijace intera koji su tako jadni I kivni jer ne mogu da osvoje nista i inter je tako jedna suplja ekipa i poslednjih petnaest godina za sve im je kriv Berluskoni….. a Moratti je od kada je na celu intera potrosio MILIJARDU EVRA samo za placanje obestecenja klubovima igraca koje je dovodio……….pa koji bi posten covek to mogao sebi da priusti? Nedavno je izjavio da ce opljackati banku da na leto dovede Messija….kao sali se…a u stvari………evo I Vieri je pokrenuo tuzbu protiv njega ,jer ga je spijunirao…isto je uradio I onaj sudija messina……..covek je mafijas I voajer……..
I sad ce naravno neki interovac da se hvali kako su prosle godine bili sampioni I kako ce biti ove…a proslu godinu je I u interu sve bilo sramota te titule samo je onaj smrad mancini bio srecan….neka je neka vam ostane jos sto godina,dovedite I eriksona niste dovoljno para bacili…………a ove godine bi bilo jedino posteno da roma uzme posto se inter mnoooogo provlaci I ima srece…..
A sto se tice tih namestanja I Juventus i svi ostali su kaznjeni bez nekih dokaza……. Samo je,eto bilo ocigledno da toga ima…….pogotovo kada je juventus u pitanju….oni penali I golovi iz ofsajda za pobede od 1:0 …od kada gledam fudbal a ne samo poslednje dve sezone……
Juventus je kaznjen zato sto se Modji previse opustio jer je umislio da je nenadyebiv.... I dalje mi nije jasno zasto je uticao na sudije kad je u timu imao 5 igraca koji su uvrstani u najbolji tim svetskog prvenstva....
.pissbottleman
06.12.2006., 00:25
pa mozda i ne bi bilo tako kako je bilo...........milan je prosle sezone imao samo tri boda manje od juventusa.............a od kada znam za taj juventus uvek su pred kraj sezone redjali pobede od 1:0 i cesto su bili pomognuti od strane sudija...taman koliko je trebalo.....................
Milan se ipak,dokazao i u evropi (mnogo vise nego juventus)..............
a inter...................jadno,bedno.......smesni su..............pogotovo ove nase samozvane patriote jer navijaju za njih zbog stankovica .....................
pa mozda i ne bi bilo tako kako je bilo...........milan je prosle sezone imao samo tri boda manje od juventusa.............a od kada znam za taj juventus uvek su pred kraj sezone redjali pobede od 1:0 i cesto su bili pomognuti od strane sudija...taman koliko je trebalo.....................
Milan se ipak,dokazao i u evropi (mnogo vise nego juventus)..............
Juventus nikada nije igrao za publiku, tako da je rezultat od 1-0 sasvim realan u njihovim tekmama.... A to sto su bili potpomognuti od sudije nije razlog da se zameri ekipi i treneru vec idiotu Modjiju... I dalje mislim da je Juve i bez tih pomoci sudija mogao da osvoji titulu u Italiji pre svega zbog odlicne ekipe (jedino mu je MIlan bio pravi konkurent).... A sto se tice Evrope Juve tamo nije bio bauk, sto se tice finala imaju ih oko 7-8 odigranih i da su pobedili svako bili bi uspesni koliko i Milan (koji je samo par izgubio)... 90-ih godina su odigrali 3 zaredom, a samo su jedno dobili.... A sto se tice Intera mislim da i pored toga da MIlan i Juve nisu namestali tekme ne bi mogli da im pariraju u trci za titulu...
Juve konacno prvi na tabeli.... dobra vest je da je klose izjavio da bi igrao u juveu bez obzira na ligu sampiona....
GRIZZLY
22.12.2006., 23:38
nocas samo 2-2 a vodili su 2-0 ... eh!
Vladazl
23.12.2006., 16:32
Juventus je ruzan tim, koliko i stadion na kome igra.
bole_pfc
23.12.2006., 16:39
MRZIM JUVENTUS!!!!
http://img1.imagetitan.com/img1/1/40/tn_juventus.jpg (http://img1.imagetitan.com/img.php?d=1/40&n=juventus.jpg)
zoranpetrovic84
23.12.2006., 19:16
E ovde me zajebaa!! Nema veze :D
Forza Juveeeeeeeeeeeeeeeeeee!
bole_pfc
23.12.2006., 20:35
hi hi hi!!!!!!!!
Mannibals
24.12.2006., 22:54
Juventus je ruzan tim, koliko i stadion na kome igra.
Nazalost..tako je!..
Stadion nikad pun...
igrachi..:roll:..
pa stvarno kako su mogli biti prvi :lol::lol:
......
nego,........
....
namestanjem.... :confused: :-D :twisted: :twisted:
ma..ebo vas juve http://img86.imageshack.us/img86/4633/200605162141138juventusta2.jpg
ja ga volim.....ali zbog klupskih boja .http://img90.imageshack.us/img90/8673/juve21to2.jpg
:lol: :lol: :lol:
Mannibals
24.12.2006., 23:02
Kombinacije......vrh!
http://img213.imageshack.us/img213/1072/juvshortchr2.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/7259/drugijuvewl6.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/6959/juve3333gt5.jpg
Gospodar
30.12.2006., 00:11
Zao mi je Juvea,ali Trezege i Del Piero I Buffon su ostali.Vrati ce se Juve u osvetu
Ako dovedu Riberija, Barzaljija i Klosea(kao sto planiraju) + Bufon, Del Piero, Trezege, Kamoranezi, Nedved, Kjelini; Juve ce se sigurno boriti za titulu, ako ne za titulu onda(k) sigurno ulaze u ligu sampiona...
Vladazl
30.12.2006., 17:25
A zna li neko zasto kazu da je stadion juventusa uklet?
Zato što je prilikom građenja istog poginuo jedan radnik, a čini mi se da su našli neke ljudske kosti kad su kopali za temelj.
-Air Stefan-
04.01.2007., 14:41
Za JUVENTUS navijam od 5 godine. Najbolji je klub i ako je ove sezone u seriji B. Posle januarskog prelaznog roka bicemo jos jaci, imamo gomilu mladih igraca i najbolji smo u seriji b i ako smo poceli sa 17 bodova zaostatka, pri cemu je i to skraceno za 10 bodova. Jedva cekam da se vratimo u seriju A i da osvojimo jos koju titulu.
Pozdrav svim BIANCONERIMA, a BUY,BUY ROSSONERIMA koji se raspadaju ove godine.
Gospodar
04.01.2007., 17:04
Juventus nikada nije igrao za publiku, tako da je rezultat od 1-0 sasvim realan u njihovim tekmama.... A to sto su bili potpomognuti od sudije nije razlog da se zameri ekipi i treneru vec idiotu Modjiju... I dalje mislim da je Juve i bez tih pomoci sudija mogao da osvoji titulu u Italiji pre svega zbog odlicne ekipe (jedino mu je MIlan bio pravi konkurent).... A sto se tice Evrope Juve tamo nije bio bauk, sto se tice finala imaju ih oko 7-8 odigranih i da su pobedili svako bili bi uspesni koliko i Milan (koji je samo par izgubio)... 90-ih godina su odigrali 3 zaredom, a samo su jedno dobili.... A sto se tice Intera mislim da i pored toga da MIlan i Juve nisu namestali tekme ne bi mogli da im pariraju u trci za titulu...
Sta pricas da Juve ne igra za publiku.Juve bez publike je kao covek bez srca.Uvek pri slavlju pogotka obrate se publici.
Koji je sada Juventus na tabeli u seriji B.JA INACE NAIJAM ZA JUVE 8-)
Kad kazem da nije igrao za publiku tu mislim na sve koji su ga gledali, a ne za njegove navijace... Za publiku igraju Barca, Arsenal i Lion, tj. igraju za gol vise za razliku od Juvea (i vecine ekipa u Kalcu) koji je igrao na rezultat, a najvise su polagali na odbranu, da ne prime gol.... E na to sam mislio kad sam rekao da ne igraju za publiku....
-Air Stefan-
06.01.2007., 18:31
Sta nas bianconere briga za stadion.
Juve je tim koji zna da igra i ima dobre igrace. Imamo najvise navijaca na svijetu, 31% svih italijana koji prate fudbal navijaju za JUVENTUS, sto je i najvise u Italiji.
Razlog zbog kojeg mu na stadion dolazi malo navijaca je to sto mu je stadion u Torinu, gdje i igra na stadionu torina koji u Torinu ima vise obozavaoca.
Forzaaaaaaaaaa JUVE!!!!!!! :lol:
nema tu sta juve je naj bolji vi samo mozete ta kazete sta got hocete ali tu se vidi da inter samo beez juvea u igri na papir a videcemo sledece sezone kada se vrati u seri a stari vuk jer juve naj kompletnji tim u svetu kod njih nema nikad svadje i ako ne osvoje nishta nikad ne prave paniku ni sa trenerima ni sa upravom kluba tu se dokazuje da juventus stabilan fudballski kluub
juve je naj bolji ma nek kaze ko sta hoce
Marauder
09.01.2007., 17:58
Nije mi bilo jasno zasto Juventus igra slabo u Evropi, a u Seriji A dominira. Na kraju se saznalo zasto.
u 13 finale lige sampina igrali a samo 2 su dobili 11 su izgubili tu se vidi kolko juve namestio utakmice nije mozda podmitio i sudie u evropi to su gluposti presednika intera i bivsem presedniku sevaza italije i sadashnjem direktoru telekoma italija koji ima 45 posto akcija u interu spog tog on samo da izbaci juve u b seriju uso kao presednik seveza italij na dva meseca i zavrsio posao jedino jedva milana nije mogao pa nesto mu je otkino bar neki bod a videcemo sledece sezone dali ce inter biti na tu mestu gde je sad ffffooooorrrrrzzzzzaaaaa juuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeee eeee
Marauder
09.01.2007., 18:08
Jel znas ti sta je tacka i pocetak nove recenice?
INTER-SERBIA
09.01.2007., 18:42
Kao и сваки навијач Партизана, Јувентуса и осталих клубова са најружнијом комбинацијом боја, овај је неупућен и неписмен! :confused:
8)
Nije mi bilo jasno zasto Juventus igra slabo u Evropi, a u Seriji A dominira. Na kraju se saznalo zasto.Ako su 7 finala i 2 titule sampiona Evrope, uz 11 internacionalnih trofeja (Juve je prvi klub koji je osvojio Kup UEFA, Kup Sampiona i Kup Pobednika Kupova) posledice salbe igre Juventusa u Evropi, koje je onda merilo za dobre igre? U Seriji A je bio dominantan zato sto nije imao pravog konkurenta osim MIlana, koji nije nimalo cistiji klub od Juventusa ako se gledaju namestanja i ispadanja u seriju B...
Marauder
10.01.2007., 18:15
Ono sto sam ja napisao se odnosilo na zadnjih nekoliko sezona. Juventus dominira u Seriji A, a u Evropi svako ih pobedjuje.
AC Milan, ako nista drugo, dominirao je u takmicenju koje nije namestao (Liga Sampiona).
Gospodar
12.01.2007., 14:55
seria A je kervoc ***** od sezone...pola igraca koji su valjali otislo je...ako se nesto ne promeni sledece godine....liga nije bila slabija poslednjh 20 godina...
To si upravu.Milan je negde na sredini tabele,ziva bruka nemogu da sastave dve pobede za redom.Od onakih igraca neznam samo sta bi sa njima.Kaka,Sedorf,F.Inzagi... i ostali. :shock: Ali ja se nadam da ce Juve doci ponovo u seriu A gde mu je i mesto.Koji je sad Juve na tabeli u seriji B :?:
Marauder
12.01.2007., 15:53
Treci.
Ono sto sam ja napisao se odnosilo na zadnjih nekoliko sezona. Juventus dominira u Seriji A, a u Evropi svako ih pobedjuje.
AC Milan, ako nista drugo, dominirao je u takmicenju koje nije namestao (Liga Sampiona).Ja stvarno ne znam kako je to AC Milan dominirao u ligi sampiona kad ima jednu titulu u zadnjih nekoliko godina (2003)... To sto je igrao jos i finale (2005) i polufinale (2006) uopste nije dominacija nego dobra forma... Domnacija je kada Real uzme 6 titula za redom, kad Bayern i Ajax uzmu 3 titule za redom, kad Lyon vec 6 sezonu ne moze da sklizne sa prvog mesta u francuskoj ligi.... Da je Milan osvojio ligu 2005 i 2006 to bi onda bila dominacija u Evropi, a ovako je samo odlicno tempirana forma.... Sto se tice Juventusa on u Seriji A dominira od kad se ona osnovala, a ne samo zadnjih par godina....
Marauder
13.01.2007., 18:53
I te kako jeste dominacija u Evropi osvojiti titulu, igrati finale i polufinale u 3 godine u Ligi Sampiona. Reci mi koji jos tim to je uradio u poslednje vreme? Bas nijedan.
I znamo kako je Juventus dominirao zadnjih nekoliko godina u Seriji A.
Takvu dominaciju je imao upravo Juventus (1996, 1997, 1998), i Real pocetkom milenijuma... Zaboravio si da je Milan 2004 ispao u cetvrtini finala od La Korunje.... Opet kazem da je Juventus dominirao zadnjih godina samo zato sto mu je Milan bio pravi protivnik (znamo sta je i don Silvio radio) i zato sto je imao odlicne igrace poput Nedveda (ne znam da li je namesteno da dobije titulu najboljeg igraca Evrope 2003), Buffona (isto ne znam ko je namestio da bude najbolji golman na svetu), Tirama, Kanavara, Zambrotu, Trezegea, Del Piera, Emersona, Vieru, Zlatana.... Ako uporedis ove igrace sa igracima ostalih timova, videces da je samo Milan imao igrace istog kvaliteta, i ne vidim zasto ti igraci ne bi bili dobri u takvoj ligi... To sto nisu bili u vrhu evrope je zbog toga sto su uvek naisli na trenutno bolji tim od njih.... 2003 su igrali finale i nesrecno ga izgubili, 2004 su ispali od La Korunje (koja je u sledecoj rundi izbacila upravo Milan), 2005 su ispali od Liverpula (koji je oteo titulu upravo milanu) a 2006 su ispali od finaliste Arsenala... Jednostavno, uvek su naletali na motivisanije ekipe... milan je u vreme te "dominacije" imao veoma mnogo srece, pobedili su 2003 Ajax u zadnjim minutima, 2005 su dobili psv u zadnjim minutima a 2006 lyon takodje u zadnjim trenucima meca.... A te kritike o namestanju utakmica mogu samo da primim od navijaca Intera, Rome ili Palerma, a nikako od navijaca Milana, Lacia ili Fiorentine jer su pravili ista sranja (mislim na direktore i vlasnike, a ne na navijace)...
Marauder
14.01.2007., 18:06
Ja nisam rekao u zadnjih 10-15 godina vec sam rekao prethodnih godina.
Ja nikad nisam rekao da su u pitanju tri godine za redom.
Milan jeste namestao u Seriji A, ali se u Evropi videlo pravo lice i Milana i Juventusa. To sto je Juventus dobijao "motivisane ekipe" nije izgovor, jer ako hoces da budes medju najboljima - moras pobediti najbolje.
U Evropi se Juventus nikad nije obrukao tako da ne znma koje im je pravo lice, a od najboljih moras nekad izgubiti (kao sto je juventus gubio), uvek je juve gubio tesno od timova koji su kasnije stigli do vrha, kao sto je milan tesno dobijao utakmice u zavrsnici tako da je i sreca bitan faktor... To je ono sto sam govorio da su Milan i Juve jedini pravi klubovi u italiji jer su uvek imali glavnu ulogu u Evropi (milan je bio bolji, ali ni juve nije zaostajao za njim toliko kao sto ti pricas).... I zar nije Anceloti koristio izgovor da je Liverpul uzeo titulu zato sto je bio motivisaniji u drugom poluvremenu.... Milan i Juve ce uvek biti u vrhu Evrope, a ostalim timovima se retko pruza sansa da se bore za trofej pa moraju da grizu protiv njih...
Marauder
14.01.2007., 18:37
Nisam ni rekao da se obrukao, ali od tima koji bez problema osvoji titulu u Seriji A (jednoj od najjacih liga na svetu) ocekujes da uradi mnogo vise nego sto je uradio.
Juventus ce i sledece sezone osvojiti titulu, u to ne sumnjam. Milan treba da napravi novi tim iz pocetka, Inter je smesan tim, tako da ocekujem da ce Juventus bez problema osvojiti titulu.
Dean Keaton
14.01.2007., 20:54
A te kritike o namestanju utakmica mogu samo da primim od navijaca Intera, Rome ili Palerma
Ma namestaju i oni 100%, samo sto ih nisu provalili...
Nije Juve bez problema osvajao titule... 2005 je u direktnom duelu sa Milanom na San Siru dosao do titule, 2003 je pred kraj prvenstva umakao Interu, a 2002 je imao samo 1 poen vise od Rome a 2 od Intera..... To bas i nisu lagano dobijane titule.... I od Celsija se, kao dvostrukog sampiona Engleske, ocekivalo da uradi nesto u Evropi pa nije.... Ne verujem da ce Juve uzeti odmah titulu, osim ako ne dovedu prave zamene za igrace koji su otisli (spominju se Riberi, Klose i Barzalji), Milan treba da promeni 4-5 igraca a ne ceo tim (imaju Pirla, Kaku, Gatuza, Sedorfa, Gilardina...), a Inter je konacno postao ozbiljan tim dovodjenjem Zlatana, Grosa i Vijere.... Ova sezona je tako smorena (dovoljno je reci da je kosava prenosi), tako da se nadam da ce sledeca biti bar malo zanimljivija i na boljoj televiziji.....
Ma namestaju i oni 100%, samo sto ih nisu provalili...Za Moratija se zna da voli da voajerise, a Sensi iz Rome je pre par sezona sa Berluskonijem poklanjao sudijama satove za Bozic ili NG, ali su sudije morali da ih vrate posle intervencije saveza.....
Marauder
16.01.2007., 18:11
Stize vam Hasan Salihamidzic na leto.
Braco je odlicno pojacanje za te pare... Dzabe....
Pored Salihamidzica, za dzabe je stigao i Grigera iz Ajaxa, a verovatno ce i Saviola.... A Emerson je izjavio da bi sto pre voleo da se vrati u Juve, jer se razveo od zene a cerku moze da vidja samo ako pocne da zivi u Italiji.... Od svih izdajnika najvise bih voleo da se on vrati...
VisionOfDisorder
02.02.2007., 12:44
ajte vi u seriju a...
smorila je
Kako nece smoriti kad nema derbija izmedju Juvea i Milana... Inter samo tako moze osvojiti titulu, da se Juve izbaci i da Milanu uzmu bodove...
Mitternachtsträumer
12.02.2007., 10:44
Svali me Juve na tiketu. Znao sam da ima razlog zašto ih mrzim...
sweetchick
13.02.2007., 09:07
ne volim bas juve ali kako im je dobra himna.... mozda bolje i od one interove... ne ipak ta je neprevazidjena... pazza inter amala! :) poz
Mitternachtsträumer
13.02.2007., 16:24
Biće da ove devojke ipak znaju koju o fudbalu. Ja ne znam ni himnu svoje Rome, o ostalima i da ne pričam.:D
Nemojte me stavljati na ignore listu zbog mog šovinizma, samo se šalim:D
Biće da ove devojke ipak znaju koju o fudbalu. Ja ne znam ni himnu svoje Rome, o ostalima i da ne pričam.:D
Ma гледале спот интера за песму, па виделе лепе фудбалере :) где оне и фудбал :D идемо заједно на игноре :D
Jeka#26
13.02.2007., 20:15
Ma гледале спот интера за песму, па виделе лепе фудбалере :) где оне и фудбал :D идемо заједно на игноре :D
Sovinisto :lol: :lol: :lol:
Sovinisto :lol: :lol: :lol:
Šovinizam je ekstremni vid nacionalizma. Primitivna, tribalistička ideološka i politička doktrina, koju čine mistifikovana nacionalna istorija, izrazito pozitivne predrasude ο vrednosti sopstvene nacije i negativne predrasude ο drugim, posebno susednim nacijama, povezane sa mržnjom, prezirom, netolerancijom i agresivnošću prema pripadnicima drugih nacija.
:)
sweetchick
14.02.2007., 11:35
dokle ces me zezati za ono sa ignore... stvarno vise... :)
@tokan no comment...
Mitternachtsträumer
15.02.2007., 13:01
dokle ces me zezati za ono sa ignore... stvarno vise... :)
@tokan no comment...
Pa valjda dok stvarno ne dospem na ignore :D . Šalim se. Neću više... ;)
sweetchick
15.02.2007., 13:06
ha ha ha... http://www.smileyhut.com/laughing/hysterical.gif aaaaa....
Juventus [5 - 0] Crotone
17' [1 - 0] P. Nedved
23' [2 - 0] F. Balzaretti
44' [3 - 0] A.D. Piero
65' [4 - 0] A.D. Piero
79' [5 - 0] A.D. Piero
LAYZICK-86
21.02.2007., 00:22
ljudi ko je pravi navijac juventusa neka dodje na forum juventusa evo linka www.juvebalkan.com
LAYZICK-86
08.03.2007., 13:11
Novi forum juventusa dodjite ljudi da razgovaramo o najvecem klubu na svetu
http://juventus.highbb.com/index.htm
sweetchick
09.03.2007., 19:13
Ma гледале спот интера за песму, па виделе лепе фудбалере :)
nisi daleko od istine ;) http://www.youtube.com/watch?v=8z74zP3W-fI jel zna neko ko je onaj drugi sto peva... ?
Jeka#26
09.03.2007., 19:34
Šovinizam je ekstremni vid nacionalizma. Primitivna, tribalistička ideološka i politička doktrina, koju čine mistifikovana nacionalna istorija, izrazito pozitivne predrasude ο vrednosti sopstvene nacije i negativne predrasude ο drugim, posebno susednim nacijama, povezane sa mržnjom, prezirom, netolerancijom i agresivnošću prema pripadnicima drugih nacija.
:)
Impresionirana sam. :-)
Đanluiđi Bufon proužio je ugovor sa Juventusom do 2012. godine. Tako je Klaudiju Ranijeriju posle javnog apela na upravu kluba da zadrži najbolje igrače ekipe (konkretno Del Pjera, Nedveda, Kamoranezija i Bufona), uslišena i prva želja od kada je preuzeo "Staru damu".
Bufon je prvi golman italijanske reprezentacije čiji je dres nosio 72 puta, a pre dolaska u Juventus, 6 godina nosio je dres Parme.
Posle ovoga nam ni ne trebaju pojacanja...
AllEyesOnMe
18.06.2007., 23:00
ma juve je zakon ..za sve mrzitelje juvea 8====D. :)
-Air Stefan-
20.06.2007., 21:03
Moze li neko da napishe malo opshirnije o igrachima koji bi trebali trenutno da dodju u juve? Znam za Jakvintu, Salihamidzica i Grigeru. Koje josh igrache planiraju da dovedu i koji su blizu dolaska?
.pissbottleman
21.06.2007., 11:31
van der vaart
Tiago iz Liona potpisao za Juve.... Za sada Juve je dobio dva odlicna pojacanja u borbi za Ligu sampiona (Jakvinta i Tiago)
-Air Stefan-
23.06.2007., 16:16
E super... Tiago je mlad a i josh odlichan... :) :mrgreen:
.pissbottleman
23.06.2007., 17:23
potpisao je i almiron iz empolija,on je dosta dobar.....kostao je 9 miliona a tiago 12
-Air Stefan-
24.06.2007., 09:08
A Lampard> Oce li on potpisati? Chitao sam i slushao na TV-u da je blizu prelaska u Juve...
DELIJE HN
24.06.2007., 23:33
оће ђавола!!!!!!
Sada kada je dosao Tiago ni ne treba im Lampard, posto igra na istoj poziciji kao I tiago a nije puno bolji od njega... Tiago od kada je otisao u Lyon igra u vrhunskoj formi, a dok je bio u Celsiju nije se pokazao upravo zato sto je igrao na istoj poziciji kao i Lampard... Juventusu je sada potreban jedan odbrambeni, jedan plejmejker, i jedan spic (ukoliko ode Trezege)...
-Air Stefan-
25.06.2007., 23:04
A koji je ono mladi najbolji kao evropski igrach koga ce Juve dovesti? (tako sam neshto slusho)
milanfan
26.06.2007., 01:20
Bosko Jankovic posle srebra u Holandiji pocinje pripreme za vencanje sa devojkom Dianom i odlazak u Juventus.
Koliko je tacna informacija o interesovanju Juventusa?
Postoji sansa da se preselim u Torino, jer su Italijani dosad bili najkonkretniji. Videcemo kako ce dalje da se odvijaju razgovori-kaze Jankovic.
DIFcrew
29.06.2007., 01:54
Kanavaro je blizu povratka u Juventus! I to bi po meni bilo najvece moguce pojacanje.Uz onaj njegov bedem oko sesnaesterca ne gine im 28 titula.Kazu da dosta zavisi od toga da li ce Kapelo ostati gde je i da je Kana zahtevao kintu kao u Realu...
-Air Stefan-
29.06.2007., 08:20
Kapelo odlazi iz Reala to je juche zvanichno objavljeno!
-Air Stefan-
29.07.2007., 21:23
Videli smo danas novu ekipu... Ja mislim da nije dobro kako smo krenuli protiv Newcastla... Moze to dosta bolje...
aggro_91
31.07.2007., 10:34
Newcastl je najaci
nisu imali nikakve sanse
LAYZICK-86
01.08.2007., 09:08
ma polako ljudi tek su pripreme pocele guzicemo mi sve te nizerazredne klubove tipa newcastle,inter,roma itd....:)
DELIJE HN
01.08.2007., 21:25
Hamburg : Juventus 0:0 1:0 GOAL!!!
blockhead
01.08.2007., 22:36
Mrzim juventus kao i partizan. :evil:
Juventino10
02.08.2007., 17:37
Pa onda ti nije mjesto u ovome topicu... :roll:
DELIJE HN
02.08.2007., 17:45
ееее...ТУ СЕ СЛАЖЕМО!!!!
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
Nadam se da ce Juventus opet ispasti.
Marauder
04.08.2007., 02:23
Jedino ako budu namestali. :lol:
U protivnom, nece im (ponovo) biti ravnog u italiji.
crni lepotan
04.08.2007., 02:26
ma drze pola sveta, sta je za njih Italija
Pinturicchio
13.08.2007., 22:53
Pozdrav od velikog fana pre svega Del Piera, pa onda Juventusa. Pobeda nad Romom 5:2 bi mogla da bude lepa uvertira pred pocetak novog prvenstva koje ce nadam se biti zanimljivije od prethodnoog, ali nisam zadovoljan menadzerisanjem tokom ovog prelaznog roka: Braco, Andrade, Grygera, Tiago, Almiron i Iaquinta, zaista nejuventuski. Ovo mozda i ne bi bilo lose da je tim imao dobru odbrambenu liniju prosle sezone, ali ovako samo jedan CB, zatim izmorena sredina terena sa Nedvedom koji je zaista bio vrhunski igrac ali on ima vec 35? godina, napad sa Alexom i Trezegeom koji i nisu u cvetu mladosti pojacan samo prosechnim Iaquintom, doduse tu je mladi Palladino koji obecava ali zaista slabi markentiski potezi ovoga leta u Torinu, ipak je to bio veliki budzet 100 000 000 eura, ostala su jos 22 ali da li ce biti jos pojacanja, sa ovim timom nazalost ne mogu da vidim Juve u borbi za titulu koja ce ove sezone ostati u Milanu samo ce promeniti vlasnika.
Sto se tice Inter, nemam komentar, dokaz da je Juventus ima najjachi tim u Italiji 2005 i 2006 je taj sto Inter zeli da postane novi Juventus kupovinom Zlatana i Vijere a sada su zainteresovani za Emersona, zaista smesna ekipa, drugacije i nisu mogli da osvoje titulu, prvo za zelenim stolom, a zatim sa kosturom Juventusovog tima iz prethodne sezone i to u ligi u kojoj su mu konkurenti bili Palermo, Lazio i Roma. Osigurali su se izbacivanjem Juvea i oduzimanjem bodova Milanu.
Doveli su odlicna pojacanja za ovu situaciju, jer nijedan vrhunski igrac nece doci u ekipu koja se ne takmici u Ligi sampiona ili bar u kupu UEFA
I Tijago i Andrade su reprezentativci Portugala, a Iaquinta Italije sto znaci da nisu losi...
Realan plasman bi bio 3-4 mesto i Liga sampiona, a onda polako povratak u sam evropski vrh
Pinturicchio
18.08.2007., 19:46
Poraz u Trofeo Berlusconi, 2-0 za Milaneze, ali sasvim solidna igra Stare dame pogotovu u prvom poluvremenu, mada vidi se da je odbrana ipak slaba, oba gola su primljena bas jeftino i naivno, ali dobro vazno da je bar atmosfera dobra, ugrace se oni, iako ko sto rece Gigi, nije realno traziti Juventus na prvo mestu serie a, no dobro, ova sezona ce biti kao ona 2003/2004, u najgorem slucaju 98/99, u obe sezone je Del Piero bio povredjen, nadam se da se nece to dogoditi i ove.
Pinturicchio
23.08.2007., 01:22
Izasli su novi dresovi. www.juvestore.com
kalaba delija
23.08.2007., 10:57
dobri su dresovi
Izasli su novi dresovi. www.juvestore.com
Stvarno nisu losi.
Stara Dama obelezila povratak uz zvuke petardi...
Trezege tri gola, i Iaquinta dva komada...
-Air Stefan-
26.08.2007., 08:27
Svaka chast na pobedi...:lol: Samo da nastavimo ovako...:mrgreen:
DELIJE HN
26.08.2007., 09:31
Накантали су их поштено!
Nova 3 boda za staru damu, iako su svirana dva penala za kaljari (sviran je i treci, ali ga sudija ponistio posle konsultacije sa pomocnikom)....
Strelci - Trezege (4 u prvenstvu), Del Piero i Kjelini....
Nek nastave ovako i sledece godine ponovo Liga sampiona...
Pinturicchio
08.09.2007., 16:56
Ma loshi su, sve sam manje optimista, veliki sam fan Alex-a, ali kao i nedved igra ko usporen snimak, ne znam zasto je pod ovolikim pritiskom to je ocigledno, mislim da ce sledecu tekmu poceti ranieri sa Iaquintom, dakle ili Alex na klupi ili sa troicom napadaca, Camo je odigrao extra, a odbrana uzas, svaka cast gigiju, njemu je ****** najteze posle Cannavara i Thurama dolaze mu andrade i criscito, on nas je spasio.
Ja sam optimista sto se tice Lige sampiona, jer osim Milana i Rome nema ozbiljnih timova u Kalcu. Nedved ima 35 i ne moze se ocekivati da svaku utakmicu odigra na vrhunskom nivou, a Del Piero je Del Piero i jednim potezom moze resiti tekmu...
Camoranesi je reprezentativac i od njega se uvek ocekuje da odigra odlicno, ali mi nije jasno sto Tiago nije igrao, jer je doveden kao najvece pojacanje...
Buffon je najbolji golman na svetu godinama unazad i njemu je svejedno ko igra ispred njega, tako da odbrana nije problem kad imas takvog golmana...
Kad se ovome doda da je Trezege najbolji napadac u Italiji, ja sam optimista da ce Juve zauzeti mesto koje vodi u Ligu sampiona
Marauder
09.09.2007., 03:38
A Inter?
U Interu valjaju jedino Vijera i Zlatan koje su ukrali od Juventusa...
Trebalo bi da dovedu jos Buffona i Trezegea da bi licili na pravu ekipu...
Oni imaju strah od Juventusa, i dok je Juve u ligi za Inter nema titule...
Pinturicchio
09.09.2007., 13:41
Buffon jeste najbolji golman na svetu, mozda i najbolji od kada fudbal postoji, ali nije nemoguce savladati ga, mene brine sto je Juve ranije pobedjiva sa 1-0, dakle igra bazirana na cvrtsoj odbrani, a nje sada nema, nadam se da ce dovesti nekog CB-a, u toku zimske pauze, oni ovako ne mogu izdrzati, ivanovic i cannavaro i eto CL. Plasim se cetvrtog kola, jeste da smo ih tukli u pripremnoj utakmici, ali ovo je nesto sasvim trece.
jel moze neko dami napise link za pesmu il mio canto libero
http://www.lyricsdownload.com/battisti-lucio-il-mio-canto-libero-lyrics.html
Google je zakon! :mrgreen:
---ZVEZDAŠ---
16.09.2007., 16:56
Juventus-Udineze 0:1
Pinturicchio
16.09.2007., 18:48
Walken, jesi li i dalje onakav optimista. Ovo nista ne valja. Odbrana nije da je bila losa, izvozana kod gola,ali dobro, vez nikakva, Nedved, bas se vidi da je u godinama i treba pothitno traziti zamenu, Tiago, dzabe bacene pare, nocerina povraca mi se, Almiron nikad gori no danas. Napad Trezege je klasican killer instinct, dakle kada se napravi sansa tu je da da gol, inace se ne vidi, Ale, danas najbolji, nije imao srece, covek koji sve moze da resi jednim potezom, divan slobodnjak, ono se zaista ne brani,10 golmana ono ne bi skinulo, ali ta 4 cm, ipak... Iaquinta, i njega ne znam sto smo dovodili nije on po meni nikada bio neki spic. ali bice valjda bolje, sada idemo vucici pred pecinu, joj boze ima da nas uniste.
Walken, jesi li i dalje onakav optimista. Ovo nista ne valja. Odbrana nije da je bila losa, izvozana kod gola,ali dobro, vez nikakva, Nedved, bas se vidi da je u godinama i treba pothitno traziti zamenu, Tiago, dzabe bacene pare, nocerina povraca mi se, Almiron nikad gori no danas. Napad Trezege je klasican killer instinct, dakle kada se napravi sansa tu je da da gol, inace se ne vidi, Ale, danas najbolji, nije imao srece, covek koji sve moze da resi jednim potezom, divan slobodnjak, ono se zaista ne brani,10 golmana ono ne bi skinulo, ali ta 4 cm, ipak... Iaquinta, i njega ne znam sto smo dovodili nije on po meni nikada bio neki spic. ali bice valjda bolje, sada idemo vucici pred pecinu, joj boze ima da nas uniste.I dalje sam optimista sto se tice ulaska u Ligu sampiona, nerealno je nadati se tituli.... Odbrana ce biti bolja kad se vrati Grigera umesto Krisita, ali mislim da na zimu treba dovesti jednog kvalitetnog odbrambenog (ja bi najvise voleo Crisa iz Liona).... Nedveda su godine prestigle, izgubio je cvrstinu, brzinu, cak mu ni sut ni izbliza nije kao nekad kad je imao najbolji na svetu... Tiago je najbolje pojacanje samo ne znam zasto ne igra od pocetka, ipak je reprezentativac a i bio je jedan od glavnih igraca Liona... Za par nedelja ocekujem vrhunsku formu od njega... Almiron je prosek i vidi se da pokusava da kopira Verona, a jako slabo mu polazi za nogom... Del Piero umalo da jednim potezom resi utakmicu, i nadam se da ce ta utakmica doci.... Sto se tice Davida on je najbolji spic u Italiji... Od njega se i ne trazi da se vidi na terenu, tj. da povuce napad, da dribla, da organizuje, da asistira... Od njega se traze golovi a on ih daje, a dosad ih dao mnogo u dresu Juvea... Odlicno skace, ima odlican sut, odlicno se snalazi u kaznenom prostoru i vise mu ne treba....
Sve u svemu, 3 utakmice 6 bodova i nije tako lose.... Ako ovako nastave imace preko 70 bodova sto je dosta za Ligu sampiona
Pinturicchio
18.09.2007., 17:12
Grigera lose igra na poziciji CB, on je klasican bek i igrace umesto onog idijota zebine,Tiago je los otkako je u Juveu, totalno je van forme. Ja sam da se dovede Ivanovic, Van der Vart, na leto mu istice ugovor, e sad koliko je on voljan doci u Juventus, Camo se povredio 2 meseca, ***.
Pinturicchio
19.09.2007., 23:21
Nisam mislio samo posle ove utakmice, lose smo igrali i protiv Cagliari-a, no tamo smo i kada smo bili prvaci igrali nereseno, ali sada sa Romom, bice cupavo ako se budemo branili ima da nas nakantaju.
---ZVEZDAŠ---
20.09.2007., 13:00
Kad igramo sa Romom.
Pinturicchio
20.09.2007., 19:52
U nedelju u 15.00
Pinturicchio
23.09.2007., 17:47
2:2, rezultat dobar, igra bleda. Del Piero je izveo replay Baggovog penala iz 94, ccc, izgleda da je ovo pocetak kraja njegove karijere. Nedved bled, odbrana :shock:, Gigi najbolji, Iaginta pocinje da mi se svidja, Trezege klasika. Ranieri out, Mourinho in, da dovedemo njega, dva stopera, Diega i da osvojimo LS.
Pinturicchio
24.09.2007., 13:31
Andrade van derena 6 meseci, ***, ako su nas poterali maleri, Camo povredjen, Nocerina kola udaraju, sada andrade, odavno sjeban Marchione, pa Braco, pogadjamo precke, masimo penale, stvarno nas nece. Prvi gol Rome iz ofsajda: http://www.youtube.com/watch?v=US45LTJCImM
Juve - Redjina 4-0 (Legrotalje, Braco, Trezegol i Paladino)...
Treci smo sa 10 bodova (kao i Palermo i Udineze) iza Rome i Intera (po 11), sto je odlicno za prvih 5 kola....
DukeofSerbia
27.09.2007., 19:21
Ја сам очекивао од Јувеа више, али сам скептичан по питању Ранијерија.
-Air Stefan-
28.09.2007., 13:02
Ја сам очекивао од Јувеа више, али сам скептичан по питању Ранијерија.
Kako to mislish:??? Shta si vishe ochekivao:???
Ја сам очекивао од Јувеа више, али сам скептичан по питању Ранијерија.Sta vise ocekivati od ekipe koju su napustili sest standardnih prvotimaca koji su igraci svetske klase a nisu dovedene adekvatne zamene za njih... Ove je odlican start za ovakvu ekipu... Sta reci onda za Milan, ako je Juve ispod ocekivanja????
-Air Stefan-
28.09.2007., 18:47
Sta vise ocekivati od ekipe koju su napustili sest standardnih prvotimaca koji su igraci svetske klase a nisu dovedene adekvatne zamene za njih... Ove je odlican start za ovakvu ekipu... Sta reci onda za Milan, ako je Juve ispod ocekivanja????
Slazem se!
-Air Stefan-
01.10.2007., 13:46
Torino - Juventus 0:1
Strelci - 93 min. Shpic ubica Trezeguet... :lol:
Da nije možda obrnuto? :wink:
-Air Stefan-
01.10.2007., 15:18
Da nije možda obrnuto?
Jes, evo sacu ga ispravit... ;)
Vojvoda_86
04.10.2007., 20:51
GRANDE Antonio di Natale Forza Udine,Friulani al seguito
Jos dva "penala" svirana protiv Juvea na tekmi protiv Napolija....
http://www.youtube.com/watch?v=j8u35qWBiuA
Izgleda da se sudije u Seriji A takmice da li ce da sude vise penala za Milan ili protiv Juvea...
Vec su ih jednom izbacili iz lige, a sada oce i drugi put...
Tri gola Trezegea za nov tri boda... U nedelju sa Interom
U nedelju sa Interom1-1 sa Interom... Mada su mogli i pobediti da nije bilo Buffona...
Pinturicchio
15.11.2007., 11:47
Ponovo smo pokradeni, ovog puta protiv Parme, OK da nam sude penale koji ne postoje na to smo navikli, ali sada su poceli i golove da nam ponistavaju, necuveno.
Od zime ne ocekujem mnogo koliko gad da pricaju da ce biti pojacanja, iskreno ne bih pare zalio za Diega, ali dokle god je ova uprava od toga nema nista.
Mnogo je glupo sto su ih izbacili u drugu ligu, ali drago mi je da se vracaju. Sgurno ce biti prvi na tabeli i vec sledece sezone eto njih opet u seriji A. Troskovi im jesu minimalni, ali nije im bas lako.Igra se mnogo veci broj utakmica i mnogo je vise povreda.
Forza juve
Jos jedna petarda kao i na pocetku sezone... Stradao je Palermo, a strelci su bili Trezegol (11-ti u sezoni), Jakvinta, Markioni i Del Pjero 2x (drugi iz penala, nekim cudom su ga svirali)... Imamo 3 boda manje od Intera (i mec vise) i drugi smo na tabeli...
crni lepotan
25.11.2007., 23:29
ovaj Juve kako se vratio iz serije B poceo da igra fudbal
2 petarde u prvenstvu nisu imali u zadnjih 15 godina
Imamo 3 boda manje od Intera (i mec vise) i drugi smo na tabeli...
Ladno ste drugi :shock:
nordic_warrior
25.11.2007., 23:36
kako bih voleo da uzmu titulu sugavom Interu
Ladno ste drugi :shock:Jesmo ali roma ima isto bodova, ali mec manje... Ipak je lepo videti tabelu gde je Milan zaostao a samo inter ispred Juvea
kako bih voleo da uzmu titulu sugavom InteruZa pocetak je i ulazak u LS dosta... Nek se i Inter malo raduje, ipak su 17 godina cekali na svojih 5 minuta slave (a ni to ne bi docekali da se Juve nije igracki rasformirao)...
nordic_warrior
25.11.2007., 23:51
Za pocetak je i ulazak u LS dosta... Nek se i Inter malo raduje, ipak su 17 godina cekali na svojih 5 minuta slave (a ni to ne bi docekali da se Juve nije igracki rasformirao)...
a Inter je obicno g*vno... osvojili bi titulu 2050. da nas nisu izbacili. meni je pre svega vazno da budu ispred mafijaskog Milana a kako stvari stoje to nece biti tesko
voltageman
27.11.2007., 13:48
Jel neko zainteresovan, da mi pomogne pri izradi sajta "Juventus-Serbia"? Domen je kupljen, podignut je i forum, vrše se prva testiranja.
Pinturicchio
28.11.2007., 10:28
Ta ti nije losha, ali postoji sajt koji objedinjuje balkan juvebalkan.com (ovo nije reklama).
Kako citam po stranim forumima, mnogi smatraju dobrom idejom da se obnovi prijateljstvo izmedju nas i milana, tako bi zajedno napali sudijski sta vec na celu sa Colinom, posto su ubili i njih sudjenjem, po meni to je dobra ideja, Juve i Milan vaze za velike rivale ali kroz istoriju su se dosta puta pomagali, tj. postojalo je prijateljstvo dok nije izbio calciopolli, tada su medjusobni odnosi naruseni. U subotu na San Siru protiv istih, nadam se da nece skinuti prokletstvo pobede na svom terenu protiv nas.
Inter je trenutno najacchi i verovatno ce osvojiti titulu(koliko ih mrzim) ali najjachi su zato sto imaju onog muslimana sto se pretstavlja da je svedjanin, koji je trenutno prvi spitz sveta bez konkurencije, ua, i velika greska uprave je sto su ga prodali Interu, ali ogromna greska.
A kako stvari stoje od januara izgleda nece biti nista, kako kazu u upravi tim je dovoljno dobar, a ja evo plachem za Diegom...
voltageman
01.12.2007., 17:46
Pa i trebali bi da obnovimo sa Milanom, i ja se slažem za to, i danas očekujem pobedu Juveta!
Inače, sajt je u beta fazi i možete ga već posetiti: http://www.juventus-serbia.com
Registrujte se na našem forumu i pomognite nam da skupimo bazu Juventusovih navijača
Što se tiče JuveBalkan-a,znam, ali je sajt više hrvatsko-bosanski nego srpski, koliko mogu da primetim.
Pinturicchio
02.12.2007., 00:13
0-0 sa mrtvim milanom, *** trebali smo da ih zgazimo, kukavicka igra, da ne bi gigija izgubismo glat, ccc, od titule nema nista, ali cemo ici u CL, ali zalim za ovom tekmom, mislim jeste to Milan, ali ***. pa oni nece imati gori tim narednih 10 godina.
Pinturicchio
04.12.2007., 16:13
Spekulise se o tome kako je JUVE zagrizao u potrazi za kreativnim AM-om, u igri su Diego i VdV, iako iskreno mislim da od kupovine u januaru nema nista, koga bi vi pre videli u crno-belom dresu?
sarabubasara
15.12.2007., 14:42
ako ne osvoji roma prvenstvo(kao sto nece)voljela bih da to bude juve.bez obzira na onaj match fixing scandal,juve je po mom misljenju najveci tim u italiji.volim romu iz nekih drugih razloga.
nordic_warrior
15.12.2007., 15:28
pa naravno da je najveci tim u Italiji
Dobismo Lazio u gostima 3-2 i odrzavamo korak sa Romom i Interom... Dva gola kapitena i jedan Trezegola... Tesko da cemo se ukljuciti u borbu za skudeto, ali sada drugo mesto izgleda sasvim realno...
nordic_warrior
17.12.2007., 15:51
tesko,onaj sugavi inter konacno uzima jednu postenu titulu
Pinturicchio
18.12.2007., 18:40
Trenutno su ono sto smo mi bili pre 2 sezone, masina, mada nama je potreban jedan genijalac na sredini, moze i dva, VDV i Diego i smradovi ce ponovo da sline za nama.
DukeofSerbia
18.12.2007., 19:02
Нема Ранијери тај капацитет, бар по мени, што сам већ наводио. Надам се да грешим, јер навијам за Јувентус.
Gospodar
18.12.2007., 20:05
Ja se iskreno nadam da ce Juve osvojiti Seriu A.
DELIJE HN
18.12.2007., 20:07
Пу,пу,пу. Недај Боже!
onaj sugavi inter konacno uzima jednu postenu tituluBice postena tek kad Juventus bude imao kolko-tolko jak tim... Razlika izmedju Juventusa i Intera je samo u jednom igracu a to je Ibrahimovic (znamo odakle je, i kako je dosao u Inter)...
Нема Ранијери тај капацитет, бар по мени, што сам већ наводио. Надам се да грешим, јер навијам за Јувентус.Ranijeri ima taj kapacitet ali nema kvalitetne igrace... Ranijeri je doveo Celsi do lige sampiona, a tad Celsi nije bio toliko jak kao danas ili u protekle dve-tri godine....
Pinturicchio
19.12.2007., 22:49
Ma nama samo treba zamena za Nedveda, a to je VDV, i jedan fantasista, a to je ili ovaj isti ili jos Diego.
AllEyesOnMe
20.12.2007., 22:55
Ja se iskreno nadam da ce Juve osvojiti Seriu A.
ja mislim da cje biti 2. u najgorem slucaju 3. :) .
Gospodar
04.01.2008., 00:20
Jeste li culi da Juve hoce da ovede Mascerana iz Liverpula.Sto se mene tice jeste dobar igrac,a sto je najvaznije mlad je!
Pinturicchio
05.01.2008., 20:23
Da, prica se i da je zavrsen posao sa VDV, mada dok ne vidim na juvetus.com nikome vise ne verujem, tako sam se radovao i letos, pa nam je najjace pojacanje bio tiago.
Gospodar
05.01.2008., 22:18
Da,kad Juveov oficialni sajt bude objavio nesto u vezi sa Masceranom,onda ce ga verovatno i uzeti:!:
Bubala_na_kvadrat
05.01.2008., 22:59
juve doveo rafela van der vaarta!!!!!
Djole LA
06.01.2008., 00:27
za koliko?
Pinturicchio
06.01.2008., 13:08
Ma to su samo spekulacije, kao sto su bile i za Bana, i za Lamparda, Diega, Huntelara, Sisoka, Mascerana, i druge. Dok ne objave zvanicnu informaciju nikome ne verujem. Van der Vaart bi bio vrhunsko pojacanje, u stilu Juvea, medjutim na konferenciji za stampu Ranieri je rekao na pitanje o ovom transferu: "VDV? Zasto da ne i Kaka i ibrahimovic, i njih ocekujeo", tako da mi ovo nesto ne govori kao zavrsen posao ili mu je zadatak da se sprda.
Kako god pojacanja su neophodna......licno bi volio da vidim u Juventusu Benzemu,ali od toga izgleda nista.
Steta jer u Juventusu su uvijek igrali najbolji francuski igraci. :sad:
Udineze - Juve 1-2
Za sada treci na tabeli, 12 bodova iza Intera, 4 iza Rome i 7 bodova ispred 5-plasiranog Milana....
Ima jos 16 kola do kraja tako da je sve moguce....
Pinturicchio
14.02.2008., 16:58
Da, za ulazak u Ligu Sampiona, za titulu sa ovim trenerom i ovakvom transfer politikom, tek za 2-3 godine, a mozda ni tada.
Da, za ulazak u Ligu Sampiona, za titulu sa ovim trenerom i ovakvom transfer politikom, tek za 2-3 godine, a mozda ni tada.Sto da ne i titula... Juve ipak ima najboljeg golmana na svetu, i uz Inter najjaci napad u ligi, a ni sredina nije toliko losa.... Da nisu imali pehove sa povredama i da u par utakmica nije bilo onoliko ociglednih gresaka sudija na stetu Juventusa, sada bi imali bar jos 5 bodova u plusu... A ni Inter ne igra toliko dobro, i dosta su utakmica dobili uz pomoc sudijskih gresaka u njihovu korist....
GRIZZLY
14.02.2008., 22:06
Da Juventus nije tako srecna ekipa kao sto jeste i da nema onog Nedveda bili bi oni daleko iza Udinezea npr.;-)
Da Juventus nije tako srecna ekipa kao sto jeste i da nema onog Nedveda bili bi oni daleko iza Udinezea npr.;-)Pa ove godine bas nemaju srece, a da nema Nedveda mozda bi imali koji bod vise, zato sto Pavel sada nije ni 10% dobar koliko je bio kad je bio najbolji u Evropi... Ovu ekipu Juventusa vade Buffon, koji je najbolji golman na svetu (ima ispred sebe najgoru odbranu u istoriji Juventusa, a primio je 19 golova u 22 tekme. Jedino su Inter i Milan primili manje) i Trezege koji je prvi strelac Serije A....
Pinturicchio
15.02.2008., 12:46
Po tuttosportu da nije bilo sudijskih gresaka, Juventus bi bio prvi sa 8 bodova vise, inter bi ima 7 bodova manje, milan 8 bodova vise, roma isto koliko ima sada.
A razlog zbog kog ne mozemo do titule je taj sto Iner mora kiksnuti 4 puta, a nece, a mi dobiti sve utakmice, a necemo.
Slazem se naravno za Gigija, da nije bilo njega imali bi 10-tak ako ne i vise bodova manje.
Po tuttosportu da nije bilo sudijskih gresaka, Juventus bi bio prvi sa 8 bodova vise, inter bi ima 7 bodova manje, milan 8 bodova vise, roma isto koliko ima sada.
A razlog zbog kog ne mozemo do titule je taj sto Iner mora kiksnuti 4 puta, a nece, a mi dobiti sve utakmice, a necemo.
Slazem se naravno za Gigija, da nije bilo njega imali bi 10-tak ako ne i vise bodova manje.Nek Inter kiksne protiv Rome i Milana, i ako ih mi dobijemo to su samo tri boda, sto i nije nemoguce.... Buffon je vec 10 godina najbolji golman na svetu, a dobra vest je da hoce da brani do 40-te, sto znaci da Juve jos 10 godina ne mora da brine za golmana....
Pinturicchio
16.02.2008., 14:18
Da, ali mi moramo dobiti skoro svaku utakmicu, a sa onakvom igrom od toga nema nista, mi utakmice jos uvek dobijamo zbog stare slave i imena koji izaziva strah, a ne igrom, igra je ocajna i nadam se da ce na karaju sezone Ranieri reci zbog Juve, odrice se igraca kao sto su VDV i Diego, zato sto nece da menja formaciju, dovodi igrace koje drzi na klupi, trazio je Sisoka, dobio je Sisoka, Sisoko ni veceras nece igrati, Dali smo 36 miliona na pojacanja koja nisu sklopila ni jednu utakmicu, extra. To je zato sto kupujemo igrace cisto da se prica kako uprava radi nesto, bolje da smo dali tih 36 miliona na Diega i sada bi se borili za skudeto, ovaj tim koji trenutno igra je isti koji je igrao u Serie B, samo sto su umesto Noccerina i Molinara igrali Gianiceda i Balzaretti koji je 3x bolji igrac od Molinara.
Svidja mi se ova slika oslikava rad uprave:
http://wiggum.andromedafree.it/iosonointerista.jpg
DukeofSerbia
16.02.2008., 15:14
Па ја сам од старта викао да Ранијери нема капацитет да води Јувентус! И не видим како Интернационале може да киксне у дербијима, кад Јувентус увек игра лоше у дербијима.
Па ја сам од старта викао да Ранијери нема капацитет да води Јувентус! И не видим како Интернационале може да киксне у дербијима, кад Јувентус увек игра лоше у дербијима.Mozda Ranijeri nema kapacitet za titule, ali nema bas ni mnogo kvalitetnih igraca pa je opet na trecem mestu (uz ocajno sudjenje i favorizovanje Intera)... On je kvalitetan trener, osvajao je trofeje sa Fiorentinom, od Valensije je napravio jedan od najjacih klubova u Spaniji, a dobro je radio i u Celsiju (dosao je do polufinala LS a to je izgleda Celsijev maximum), spasio je Parmu ispadanja.... Inace, Juventus ove sezone nema poraz u derbijima (1-1 Inter, 2-2 Roma i 0-0 sa MIlanom)....
sarabubasara
16.02.2008., 16:17
to su tracevi.bilo je da inter hoce da dovede gerrarda :lol:
GRIZZLY
16.02.2008., 17:29
Mozda Ranijeri nema kapacitet za titule, ali nema bas ni mnogo kvalitetnih igraca pa je opet na trecem mestu (uz ocajno sudjenje i favorizovanje Intera)... On je kvalitetan trener, osvajao je trofeje sa Fiorentinom, od Valensije je napravio jedan od najjacih klubova u Spaniji, a dobro je radio i u Celsiju (dosao je do polufinala LS a to je izgleda Celsijev maximum), spasio je Parmu ispadanja.... Inace, Juventus ove sezone nema poraz u derbijima (1-1 Inter, 2-2 Roma i 0-0 sa MIlanom)....
ovo se zove ``podbadanje``,``podilazenje`` itd. ima puno tih izraza:lol::lol::lol:
DukeofSerbia
16.02.2008., 17:43
Mozda Ranijeri nema kapacitet za titule, ali nema bas ni mnogo kvalitetnih igraca pa je opet na trecem mestu (uz ocajno sudjenje i favorizovanje Intera)... On je kvalitetan trener, osvajao je trofeje sa Fiorentinom, od Valensije je napravio jedan od najjacih klubova u Spaniji, a dobro je radio i u Celsiju (dosao je do polufinala LS a to je izgleda Celsijev maximum), spasio je Parmu ispadanja.... Inace, Juventus ove sezone nema poraz u derbijima (1-1 Inter, 2-2 Roma i 0-0 sa MIlanom)....
Ма знам ја то, али га не волим баш пуно.
За дербије и Јувентус говорио сам уопштено јер у последњој деценији колико знам Јувентус је релативно лоше играо дерби утакмице са Миланом, Интером, Ромом и сл., али је освајао титуле због бушења малих екипа и по томе је био познат. ;)
Ма знам ја то, али га не волим баш пуно.
За дербије и Јувентус говорио сам уопштено јер у последњој деценији колико знам Јувентус је релативно лоше играо дерби утакмице са Миланом, Интером, Ромом и сл., али је освајао титуле због бушења малих екипа и по томе је био познат. ;)Koliko ja pratim fudbal sa Interom i Romom nikad nisu imali problema, vise su ih dobijali nego sto su gubili ili igrali nereseno, a sa MIlanom su uvek bili egal otprilike....
sarabubasara
16.02.2008., 21:21
1:0 za Juventus,Del Piero dao gol,majstorija iz slobodnjaka.
volim i Romu i Juventus (iako ne volim italijanski fudbal)pa mi je svejedno ko dobija utakmicu...
DukeofSerbia
16.02.2008., 22:07
Како је Јуве навалио на почетку, очекивао сам голеаду. Гледао сам већи део 1. полувремена, па сам морао отићи.
Коментатор на Авали је ретард. :!: На почетку меча прича о ривалству, мржњи међу играчима, а оно у тунелу се љубе међусобно. :rolleyes: Остао сам без текста.
sarabubasara
16.02.2008., 22:18
stvarno je kreten.
govori ''najzesci derbi u italiji,a mozda i u svijetu...protiv sampdorie i genoe mozete gledati sjutra na TV Avali '' :roll:
ja mislila da ce da kaze Inter-Milan, Roma-Lazio ,Juve-Milan ...ili iz Premijer Lige Totenhem-Arsenal...ili iz Spanije Real-Barsa...kad ono on kaze Sampdorija-djenova...
DukeofSerbia
16.02.2008., 22:23
Победааааааааааааааа!!!!!!!!
Како гледаш Авалу у ЦГ?
sarabubasara
16.02.2008., 23:10
Победааааааааааааааа!!!!!!!!
Како гледаш Авалу у ЦГ?
trenutno nisam u CG, sjutra se vracam...
a u CG ima kablovska tako da...
GRIZZLY
17.02.2008., 19:34
Pa Djenova - Sampdorija jeste jedan od najvecih ako ne i najveci gradski derbi...
AllEyesOnMe
17.02.2008., 22:11
stvarno je kreten.
govori ''najzesci derbi u italiji,a mozda i u svijetu...protiv sampdorie i genoe mozete gledati sjutra na TV Avali '' :roll:
ja mislila da ce da kaze Inter-Milan, Roma-Lazio ,Juve-Milan ...ili iz Premijer Lige Totenhem-Arsenal...ili iz Spanije Real-Barsa...kad ono on kaze Sampdorija-djenova...
pa najveci gradski derbi... posto je sampdoria iz djenove...
AllEyesOnMe
23.02.2008., 23:38
regina - juventus 2-1 :cry:
Pinturicchio
25.02.2008., 22:35
sudija koji je sudio ovu utakmicu kaznjen je sa 2 meseca zabrane sudjenja, i posle toga ce suditi u serie B. Da potsetim dragi nam sudija nije svirao ni 1 od 4 penala koje su igraci reggine napravili( nad nedvedom, zatim sisokom i 2 igranja rukom), uz to je dosudjen penal za regginu koji je u najmanju ruku diskutabilan, posto za onakav potez sisoka predvidjen je idirekt, opasna igra, a nikako prekrsaj.
arrrrko
27.02.2008., 17:58
Sigurno da je najveci klub u Italiji
Pinturicchio
28.02.2008., 10:23
Sa torinom 0-0, *ebote kako lose igramo, ovo je strasno ne mozemo da pridjemo golu, koliko nam fali kreativac ovo nije normalno, jos Nedved napravi glupost.
Protiv fiorentine bez Chiellinia, Nedveda i Zanettia
AllEyesOnMe
03.03.2008., 19:00
e pi , i dalje lose igre juvea... padose i pred fiorentinom :cry:
Vrlo bitna pobeda nad Djenovom od 2-0, strelci Grigera i Trezege... Sada smo na + 4 od Fiorentine, a na +5 od Milana, tako da ce biti gusta borba za LS... Ipak, da je sudjenje ovo godine bilo kako treba Juve bi bio prvi, a Inter treci...
http://www.youtube.com/watch?v=e1ceTQYv56I
AllEyesOnMe
10.03.2008., 19:54
Ja se nadam LS sledecje godine.Ipak nije to to bez juvea :) :) :) :) :)
Ja se nadam LS sledecje godine.Ipak nije to to bez juvea :) :) :) :) :)Vrlo je verovatno da ce uci u LS, jer su razbili Inter u gostima, i ucvrstili 3. mesto.... Rezultat je bio 2-1, ali Juve je trebao da postigne bar jos tri gola....
Pinturicchio
23.03.2008., 03:05
pobedili smo smrdljivog (s)intera, kartonskog sampiona, i pokazali na cijem dresu treba da se nalazi oznaka scudetta.
nordic_warrior
23.03.2008., 03:14
tuzno je gledati sramotnog sampiona Italije i njegovu legiju stranaca
(mislim da na mecu sa Liverpulom u Engleskoj nakon iskljucenja onog konja na terenu vise nije bilo Italijana)
u svakom slucaju,BRAVO ZA JUVE
Mannibals
23.03.2008., 03:39
matori igrachi pre neg legija str. kakav je bio ajax pre rasprodaje ...za prvaka evrope bi se borili posle
3. sezone se uigra tim josh bolje
arsenal,liver. sve 20 -25 igra prvi tim ne znam niti me interesuje preterano fudbal ali bato lordovi plate al ima te deru za sve pare ,dosli novo vreme
AllEyesOnMe
23.03.2008., 15:09
tuzno je gledati sramotnog sampiona Italije i njegovu legiju stranaca
(mislim da na mecu sa Liverpulom u Engleskoj nakon iskljucenja onog konja na terenu vise nije bilo Italijana)
u svakom slucaju,BRAVO ZA JUVE
Najmrzniji igrac , ubjedljivo. Grijeh je sto je onaj konj osvojio svjetsko :)
DukeofSerbia
23.03.2008., 17:41
Угазили смо Интернационале поштено! Која је то брука од тима. Нисам љубитељ Роме, али би волео да освоје титулу.
nordic_warrior
23.03.2008., 17:46
nego sta nego Roma... za razliku od timova iz Milana,mogu da gledam njene utakmice i da ne zaspim a izbacili su i Real iz Lige sampiona
pl@wooky djec@k
23.03.2008., 18:26
nego sta nego Roma... za razliku od timova iz Milana,mogu da gledam njene utakmice i da ne zaspim a izbacili su i Real iz Lige sampiona
da slazem se sa tobom nordic warrior
juventus je zasluzeno pobijedio inter,
u italijanskoj lizi navijam za milan, ali posto mu je prvo mjesto daleko, volio bih da prvenstvo osvoji roma
josh jednom cestitke juventusu na pobijedi.......;):p;).......
Pinturicchio
07.04.2008., 01:41
vecerasnjom utakmicom u legende je usao jedan jedini ALESSANDRO DEL PIERO. Kapiten je ovom utakmicom postao rekorder po broju nastupa za Juventus. Steta sto je rekord obelezio porazom, ali 2 puta je bio strelac. Il Capitano hvala ti sto postojis.
ja mislim da je on jedinstven slucaj u svetu: rec. po br. utakmica, rec.po br. golova, osvojena liga, kup, liga sampiona, interkontinentalni kup, razni superkupovi i svetsko prvenstvo,ko je jos to uspeo?
2-1 za Milan trenutno... Poveli smo golom kapitena, a onda smrda Inzagi dao dva gola sa 5 metara na prazan gol, ostao sam....
sarabubasara
12.04.2008., 21:21
2-2
...
navijam ya juventus,pošto milan ne podnosim...
naprijed juve :D
2-2
...
navijam ya juventus,pošto milan ne podnosim...
naprijed juve :D2-2 al je moglo biti bar dva gola razlike za MiIan... Srecom imamo najboljeg golmana na svetu....
sarabubasara
12.04.2008., 21:31
2-2 al je moglo biti bar dva gola razlike za MiIan... Srecom imamo najboljeg golmana na svetu....
neka neka
moglo bi ali nije
samo da milan crkne...
za milan navijam jedino kad igraju protiv čmarčestera,intera (teška odluka)ili barselone.
sarabubasara
12.04.2008., 22:26
ohoho!
3-2 !
2 gola salihamidžića!!!
nordic_warrior
13.04.2008., 00:13
svaka cast momci!!! i zbog nas i zbog Viole
GRIZZLY
13.04.2008., 00:14
Zna Juventus kako se pobjedjuje Milan...;)
Oni su se izvjestili...pravi profesionalci:mrgreen:
nordic_warrior
13.04.2008., 00:27
plasio sam se da ce ovo biti jos jedna mucna utakmica sa rezultatom 0-0 kako samo Italijani mogu igrati (finale ova dva tima na Old Trafordu je verovatno najgori mec nekih velikih klubova u istoriji fudbala) ali ispade dobro
GRIZZLY
16.04.2008., 22:55
Juventus se potpuno vratio...iz pepela...i nocas nova pobjeda od 3-0 protiv Parme...Trezege, Paladino i autogol Moronea...
Mnogi igraci su u odlicnoj formi...prije svih tu je i Del Pjero koji je ponovo pozvan u reprezentaciju...
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=15&nav_id=294192
nesakid
16.04.2008., 22:58
Juventus je jak klub ima dobre igrace
AllEyesOnMe
16.04.2008., 23:05
Juventus je jak klub ima dobre igrace
ozbiljno, e to nisam znao :lol:
Ma Juve sledecje godine osvaja LS :D :D :lol:
nesakid
16.04.2008., 23:24
Upravu si sledece godine Juve osvaja LS
AllEyesOnMe
16.04.2008., 23:30
Upravu si sledece godine Juve osvaja LS
To je sigurno.Licno sam platio i to 100 e ... i jedne orbit zvake..
nesakid
16.04.2008., 23:33
Mene ne mozes prevariti da si licno platio 100 evra
Sa ovom pobedom 99% su obezbedjene kvalifikacije za LS (fali nam jos 3 boda iz 5 utakmica, pod uslovom da Milan pobedi svih 5)...
Sada vec polako treba krenuti u renoviranje ekipe... Golman nam ne treba (imamo najboljeg na svetu), treba jedan vrhunski centralni bek i jedan vrhunski ofanzivni vezni i sa takvim pojacanjima i sadasnjim igracima (Kjelini, Grigera, Kamoranezi, Sisoko, Del Pjero, Trezege, Jakvinta, preporodjeni Legrotalje i Zaneti, i sa pruzenom sansom Tiagu) mogu da se ukljuce u borbu za skudeto... Za LS treba ipak jos 3-4 odlicna igraca....
Juce su stwarno sooper igrali protiv Parme.Svaka im dala :lol:
Razbijena i Atalanta sa 4-0... Legrotalje (nenormalno dobro igra) i kapiten 3x... Del Pjero igra kao da ima 23 godine... Imamo najboljeg golmana u ligi, drugu najcvrscu odbranu iza Intera i najubitacniji napad...
AllEyesOnMe
20.04.2008., 23:14
svaka cast , razbili su ih! :D :D
svaka cast , razbili su ih! :D :DNisam gledao tekmu, prespavao sam, bancilo se sinoc... Koliko mi se cini mi smo ovom pobedom zagarantovali kvalifikacije za LS, tako da se sad moze igrati bez pritiska... Mada, ako Roma jednu izgubi a jednu remizira, a mi dobijemo sve do kraja, eto nas na drugom mestu....
AllEyesOnMe
21.04.2008., 11:44
u 10 minuta su im dali 2 gola.
Ma Juve je bio, jeste i uvek ce biti jak...Sledece sezone borimo se za Skudeto, Milan ce biti renoviran, mi se pojacavamo, Inter ce malo da oslabi, i eto tri kandidata za prvaka.Opet ce utakmice izmedju Juvea i Milana odlucivati sampiona, kao u dobra stara vremena...
:p
Pinturicchio
27.04.2008., 22:57
Joj trebaju pojacanja da bi se borili za lo scudetto, inter nema trenera koliko cujem dolazi Murinho i bice ozbiljniji nego do sada, milan se renovira sa Kakom bice opasni, roma ko roma uvek neugodna imaju najboljeg ita trenera nove generacije, viola mladi igraci dobar trener ali ne mogu do titule, e mi,
Golman: Imamo najjaceg na svetu mozda i svih vremena, dovesti zamenu, nekog iskusnog tipa Chimenti pre nekoliko godina, Mirante je bas dobar ali nece on doveka da bude rezerva, pustio bih ga.
Odbrana bekovi ni Molinaro ni Grygera ni Zebina a ni Salihamidzic mi ne ulivaju poverenje, nadam se da ce doci De Ceglie centralni Giorgo je jedan od najboljih u italiji iako je bek, Nicola je ok ali vec je mator a i kiksa, Andrade je jedna od seccovih gluposti, dovesti maltene invalida u klub i platiti ga tolike pare, bilo je pitanje vremena kada ce obnoviti povredu, to se desilo u 4. kolu protiv rome, Stendardo je dobar ali otkup ugovora od lacia je veliki, ja bih doveo Zapatu ili Barzaglia, a da dolazi Melberg
Veza: Zamena za Pavela podhitno, vraca se Seba, ne bih dovodio drugog kreativca, Mauro vrh, Sissoko dobar potez secca, zaista covek igra... Zanetti je dobar, ali i on je vec zasao u godine, koliko on jos moze? Tiago joj zao mi ovog igraca, sve sam se nadao da moze da proradi ali jednostavno ne ide, ***. Noccerino, covece okud ti ovde, Dolazi Marchisio, kazu da je dobar da im verujemo? Roma trazi Iaquintu i 10 milki za Aquilania, mali je zver a Vicenco mi bas drag ali ako ne moze da igra ovde tamo ce moci, neka daju Rafaela, mozda Cigarinia,hmmm?
Na Diega, VDV, Nasria, zaboravite imamo sjajnog Sebastiana.
Napad: Imamo ubitacan tandem: Alex-David, Iaquinta je juventino mozda ce otici *** zao mi ga bas mi je postao gotivan, dolazi Amauri, Palladino nije nista pokazao, napad ne bih dirao, ali koliko jos moze kapiten, da li je ova sezona njegova labudova pesma ili on ima jos dosta da nam pruzi, nadam se da je nasao kamen mudrosti, tj eliksir mladosti.
Ove sezone igramo dobro, ali ne zaboravite da smo igrali samo ligu, sledece godine tu je i liga sampiona...
Johnny_taraba_9
28.04.2008., 10:59
Sve u svemu, ne znam ni sam kako ste ovako dobri ove sezone sa ovakvim igrackim kadrom...
Svaka cast Del Pieru, covek je legenda :)
Slutim da cete se sledece godine boriti za LS ako se dobro ne pojacate jer cete igrati i LS. Zelim vam puno umeca i srece u prelaznom roku, ne zato sto vas volim, naprotiv, vec zato sto zelim jaku Seriju A. Tada skudeto dobija posebnu draz...vec vidim kako Italijani postepeno preuzimaju primat od siledzija (Engleza) :D
Sve u svemu, ne znam ni sam kako ste ovako dobri ove sezone sa ovakvim igrackim kadrom...
Slutim da cete se sledece godine boriti za LS ako se dobro ne pojacate jer cete igrati i LS. Zelim vam puno umeca i srece u prelaznom roku, ne zato sto vas volim, naprotiv, vec zato sto zelim jaku Seriju A. Tada skudeto dobija posebnu draz...vec vidim kako Italijani postepeno preuzimaju primat od siledzija (Engleza) :DDobri su zato sto je Ranieri vrhunski trener, a ni kadar kad se pogleda nije toliko los... Da je bilo manje sudijskih gresaka, Juve bi vec sad slavio titulu a Inter, Milan i Roma bi se borili za drugu poziciju...
Del Piero je jos prosle godine presao iz legende u mit, i to iz razloga sto je ostao u klubu uprkos izbacivanju iz lige... I sam se cudim kako je ove godine odigrao tako dobro...
Uz povoljan zreb mogli bi daleko dogurati u LS, ali ja bih ipak vise voleo skudeto da osvoje i to u direktnoj borbi sa Interom i Milanom....
Slutim da cete se sledece godine boriti za LS ako se dobro ne pojacate jer cete igrati i LS. Zelim vam puno umeca i srece u prelaznom roku, ne zato sto vas volim, naprotiv, vec zato sto zelim jaku Seriju A. Tada skudeto dobija posebnu draz...vec vidim kako Italijani postepeno preuzimaju primat od siledzija (Engleza) :D
Talijani igraju stvarno dobar fudbal, ali nece moci tek tako da predju preko Engleza.Prvo, Premiersip ima mnogo novca, previse (zato je tamo fudbal izgubio dusu, kao sto rece Venger), drugo, bobiji su smirili navijace, dok se ovi iz Serie A jos kolju, ubijaju i mlate.Ali opet, napred Juve !!!:arrow::arrow::arrow:
Pinturicchio
03.05.2008., 13:33
Ma ove sezone smo odigrali "dobro" zbog zvezda koji su ostali uz klub posle calciopolia prvenstveno Alexa i Buffona, i zato sto smo igrali samo ligu, bez adekvatnih pojacanja plasim se da cemo naredne sezone proci kao Lazzio ove.
Ma ove sezone smo odigrali "dobro" zbog zvezda koji su ostali uz klub posle calciopolia prvenstveno Alexa i Buffona, i zato sto smo igrali samo ligu, bez adekvatnih pojacanja plasim se da cemo naredne sezone proci kao Lazzio ove.Ove sezone smo odigrali odlicno, iznad svih ocekivanja... Kada se uzmu u obzir svi nepostojeci penali dosudjeni protiv Juventusa, kao i nepostojeci penali dosudjeni za Inter, kao i jos mnogo sudijskih gresaka na korist Intera, Juve je trebao biti prvi sa 7-8 bodova prednosti... Zbog svega toga ja sam prezadovoljan sezonom, ali opet mi je krivo zbog Skudeta... ODigrali smo dobro pre svega zbog Ranijerija... Jedina greska mu je sto nije iskoristio Tiagove kvalitete, ali sa druge strane vratio je Del Pjera medju najbolje igrace u Kalcu, preporodio je Legrotaljea i Zanetija, kupio je Sisoka koji je odlican igrac a i mlad je, i uz sve probleme sa povredama (skoro cela odbrana i Kamoranezi koji jedan od kljucnih igraca) dogurao je do treceg mesta (iako je zasluzio prvo)....
Juventusu ne treba puno pojacanja... Golmana imamo i to kakvog, kao i napad... Vezni red ce biti odlican kad se vrati Seba Giovinco koji je ogroman talenat, i treba ga baciti u vatru sada dok Juve nema sampionske ambicije na svim frontovima... Sa njim, Kamoranezijem, Sisokom, zamenom za Pavela i Tijagom kao podrskom, to ce biti odlican vezni red i jedan od jacih u ligi... Jedino u odbrani treba dovesti dva vrhunska stopera jer ne verujem da Legrotalje moze da odigra jos jednu maestralnu sezonu, a Andrade je prospustio celu sezonu i pitanje je da li ce se vratiti u formu (a odlican je igrac i nije toliko mator)... Grigera i Kjelini su odlicni bekovi i ne treba ih menjati...
Nema sanse da Juve prodje kao Lazio jer je Juve ogromna institucija u odnosu na Lazio i najveci italijanski klub sa najvise navijaca... Juve je direktno iz serije B, sa nekoliko bodova minusa dospeo u sam vrh Serije A, i prema tome ne treba brinuti za buducnost Juventusa kada su najgori period u istoriji kluba veoma uspesno prebrodili...
Ako je mogla Fiorentina iz 3x teze situacije da igra polufinale kupa UEFA, i da im samo malo fali za finale, a pritom da se u Kalcu bori sa Milanom za LS, onda ce sigurno moci i Juve...
Ove sezone smo odigrali odlicno, iznad svih ocekivanja... Kada se uzmu u obzir svi nepostojeci penali dosudjeni protiv Juventusa, kao i nepostojeci penali dosudjeni za Inter, kao i jos mnogo sudijskih gresaka na korist Intera, Juve je trebao biti prvi sa 7-8 bodova prednosti... Zbog svega toga ja sam prezadovoljan sezonom, ali opet mi je krivo zbog Skudeta... ODigrali smo dobro pre svega zbog Ranijerija... Jedina greska mu je sto nije iskoristio Tiagove kvalitete, ali sa druge strane vratio je Del Pjera medju najbolje igrace u Kalcu, preporodio je Legrotaljea i Zanetija, kupio je Sisoka koji je odlican igrac a i mlad je, i uz sve probleme sa povredama (skoro cela odbrana i Kamoranezi koji jedan od kljucnih igraca) dogurao je do treceg mesta (iako je zasluzio prvo)....
Juventusu ne treba puno pojacanja... Golmana imamo i to kakvog, kao i napad... Vezni red ce biti odlican kad se vrati Seba Giovinco koji je ogroman talenat, i treba ga baciti u vatru sada dok Juve nema sampionske ambicije na svim frontovima... Sa njim, Kamoranezijem, Sisokom, zamenom za Pavela i Tijagom kao podrskom, to ce biti odlican vezni red i jedan od jacih u ligi... Jedino u odbrani treba dovesti dva vrhunska stopera jer ne verujem da Legrotalje moze da odigra jos jednu maestralnu sezonu, a Andrade je prospustio celu sezonu i pitanje je da li ce se vratiti u formu (a odlican je igrac i nije toliko mator)... Grigera i Kjelini su odlicni bekovi i ne treba ih menjati...
Nema sanse da Juve prodje kao Lazio jer je Juve ogromna institucija u odnosu na Lazio i najveci italijanski klub sa najvise navijaca... Juve je direktno iz serije B, sa nekoliko bodova minusa dospeo u sam vrh Serije A, i prema tome ne treba brinuti za buducnost Juventusa kada su najgori period u istoriji kluba veoma uspesno prebrodili...
Ako je mogla Fiorentina iz 3x teze situacije da igra polufinale kupa UEFA, i da im samo malo fali za finale, a pritom da se u Kalcu bori sa Milanom za LS, onda ce sigurno moci i Juve...
Ja bih u Juve doveo Iniestu i Benzemu.Vise nam od toga ne treba...
Ako bi njih dvojica dosla, sad bi potpisao da Juve uzima Skudeto sledece sezone ...
Danas 1-1 sa Katanijom, ne znaci nam nista al cisto da se napomene ... Gol za Damu dao kapiten, cime je izbio na deobu prvog mesta (pored Trezegola i Boriela) sa 19 golova ... david i Del Piero 38 golova do sada u ligi!!!! Ubitacan tandem ...
Pinturicchio
12.05.2008., 16:36
neko pominje iniestu i benzemu...slatko sam se nasmejao,to je SF iz 2 razloga,prvi mi nismo vise onaj Juve od pre 2006,nema vise toliko para a ni uticaja,kao drugo imamo idijota secca,koji je izgleda morattijev placenik,zezam se,ali sa njim kao SD,ovo ce biti jos 1 propalo leto,mi smo na calciomercatu glavni za sprdnju,ono sto je nekada bio inter,milan nam uzeo flaminia,a i amauri je ?zamparini trazi pare i sebu,drsko ali kakav je secco dace ga.
Pinturicchio
12.05.2008., 16:51
dakle milan nam je uzeo flaminia, izgleda da ce uzeti i amauria, a za uzvrat da nam ustupe gilu, neka ide, napad nam ne treba, a gila je bio vrh u parmi, kapiten je i od vecih balvana pravio igrace. pavel izgleda da zavrsava karijeru. izasao je besan sa pregovora oko produzenja ugovora,uprava ga zavlaci, nasoj legendi, strasno zaista. tako da treba traziti zamenu, ne vidim nikoga ko bi to mogao da uradi. Hvala ti Pavel za sve.