Vidi punu verziju : Petnica dobila svoju prvu pravu probnu prezentaciju
unknown-player
21.10.2006., 02:01
Posle dugo pripremanja , rada , obrade podataka , izgubljenog vremena , trazenja servisa , pocinje sa radom prvi probni web sajt o Petnici . Ideja za ovim sajtom se desila jos pre 3 meseca i konacno je sprovedena u delo .
www.petnica-online.co.sr
Mannibals
21.10.2006., 02:17
O chemu je rech...si nek i akcionar u Petnici...mislim na "novu elity nauchnika"..ili sta!??..kao forum neki..chini mise da sam ga video igrom sluchaja ali nisam se upustao.
unknown-player
21.10.2006., 10:25
Zasto sve sto je vezano za petnicu mora da bude vezano i za istrazivacku stanicu ? Mi , mestani Petnice , radimo sajt o svom mestu , i sve sto je vezano za njega . Bice tu nesto i o istrazivackoj , ali moci ce da se o tome komentarise na forumu .
strujici
21.10.2006., 13:58
A oce l' da bude dzaba pivo?
unknown-player
21.10.2006., 16:50
da da , svakako :)
Mannibals
21.10.2006., 20:16
AA...pa sorry...:roll:...kso dto dmo moji drugovi i ja hteli da napravimo sajt o SNOPu i slichno...:lol:..
ne pitaj sta je.
Mannibals
22.10.2006., 03:22
Raoul Duke..eto sraje...:lol: ii teorija gluposti :roll:
Wilkołak
23.10.2006., 10:40
Mogli ste ga bar hostovati na nekom provajderu ... ne na free host, al' dobro ... svaki pocetak je tezak.
Ivan015
23.10.2006., 11:03
@Mannibals - koji je tvoj problem, sta imas protiv psc? Meni je tamo bilo sasvim Ok...
Mannibals
23.10.2006., 13:25
nemam nista 015.samo me interesovalo,ko pravi takve stvari....:lol:
LePiaf_dnb
23.10.2006., 14:16
Zasto sve sto je vezano za petnicu mora da bude vezano i za istrazivacku stanicu ? Mi , mestani Petnice , radimo sajt o svom mestu , i sve sto je vezano za njega . Bice tu nesto i o istrazivackoj , ali moci ce da se o tome komentarise na forumu .
HAHAHAHA MESHTANI PETNICE??????!!!!!!!!!
Vi imate rachunar-dokle ide ova nauka iz opanaka na rachunar
Ma shalim se samo radite vi u petnici na rachunaru a ostavite VALJEVO VALJEVCIMA
Mannibals
23.10.2006., 14:30
ali ako si im rekao....
Wilkołak
23.10.2006., 16:28
Ma shalim se samo radite vi u petnici na rachunaru a ostavite VALJEVO VALJEVCIMA
Kakve veze ima sto oni imaju racunar? Neka prave sajtove i treba da prave, ja sam za to skroz! A to o opancima i gunjevima .... ne plasim se ja Petnicara (to je uvek bio posten narod)! Ja se plasim ovih nasih, urbanih geaka sto prosipaju sadrzaje kaca od kupusa u oluke, sto bacaju smece kroz prozor zgrade, sto bacaju papire i kese po travi ... E to treba goniti!
Ivan015
23.10.2006., 18:45
Izvinite, ali ja stavrno pojma nisam imao da vi iz Valjeva ne podnosite Petnicu...
Mannibals
23.10.2006., 19:07
Ja ne podnosim dosljake i mnoge ljude,kad bih znao ko je Wilkolak...mislim da ..istog momenta kako bih ga pogledao tako bih i otisao,ne volim ljude u VA..------>>josh ako je black-death metalac :roll:..
ali to sam ja......
<<<volim nesto drygo,ne....nema to nikakve veze sa petnicom..ti ljudi su chudni9Pet. centra) i mene sto je interesovalo sam i pitao...a ne vidim da sam ih uvredio nechim.Voleo bih da znam chime,ako jesam.
Wilkołak
23.10.2006., 19:10
Ja ne podnosim dosljake i mnoge ljude,kad bih znao ko je Wilkolak...mislim da ..istog momenta kako bih ga pogledao tako bih i otisao,ne volim ljude u VA..
Mani ... o kakvim mi dosljacima govorimo? Da li je dosljak onaj koji zivi 5 km od centra grada? Nemoj preterivati!
Mannibals
23.10.2006., 19:42
nije...ali mi smetaju svi nechisti ljudi.;);)
malo ja to onako...:roll:...nesto sam nadrndan.
Sorry,Wilk.
Wilkołak
23.10.2006., 19:46
nema frks matori. Idi do kafanceta, imas pivo na moj racun!
unknown-player
23.10.2006., 23:02
Mogli ste ga bar hostovati na nekom provajderu ... ne na free host, al' dobro ... svaki pocetak je tezak.
Trenutno se traga za dobrim i brzim hosting projavderom , a za domain nije problem . Nije pocetak !
Mannibals
23.10.2006., 23:06
Svidja mi se...odjednom zelim da napravim sok. :lol:
LePiaf_dnb
23.10.2006., 23:12
Za komp sam se zezao ali neka se oni drze dalje od VALJEVA i nema problema btw da svako od NAS VALJEVACA vidi neku stoku da radi neshto od navdenog (wilkolak) trrba da pridje i zabode ga bila bi to druga pricha
POZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Wilkołak
23.10.2006., 23:12
Trenutno se traga za dobrim i brzim hosting projavderom , a za domain nije problem . Nije pocetak !
EUnet ! Znam lika, glavni admin ;-) Verujem mu da drzi sistem!
Wilkołak
23.10.2006., 23:14
@LePiaf_dnb
POTPISUJEM!
unknown-player
23.10.2006., 23:14
Cekaj , a sta je Valjevo bez Valjevaca ? Da li bi imalo nesto o Valjevu na internetu ? Ko bi o tome pisao ? Ti da znas nesto o Valjevu , ti bi pisao , a posto ne znas nista , onda komentarises druge teme na negativan nacin . Odakle su tvoji preci , iz kog sela tacnije ?! Ako imas nesto protiv Petnice , onda ti nije mesto u ovoj temi . Pun mi je k**** takvih ljudi sto pricaju svakakve gluposti , a u stvari nista ne znaju !
Mannibals
23.10.2006., 23:18
ja se zezam...koji vam je stvarno...:lol:.:lol:
unknown-player
23.10.2006., 23:19
EUnet ! Znam lika, glavni admin ;-) Verujem mu da drzi sistem!
Hvala na predlogu , vec smo razmisljali o EUnet-u .
unknown-player
23.10.2006., 23:22
ja se zezam...koji vam je stvarno...:lol:.:lol:
Predpostavio sam :) , a ne pijesh pivo ? :P
Wilkołak
23.10.2006., 23:25
Hvala na predlogu , vec smo razmisljali o EUnet-u .
Evo jos jedne preporuke. Glavni admin EUnet-a, Bole (da ne kazem puno ime) je svojevremeno bio polaznik i mladji saradnik kursa u Petnici! Jos jedan razlog za EUnet!
Jos jedno, Petnica je PONOS VALjEVA I VALjEVACA!
Mannibals
23.10.2006., 23:33
Predpostavio sam :) , a ne pijesh pivo ? :P
pa,naraffffski....(mada malo u besu,nije lose.. :roll: ...se vadim));)
a pijem ..dase zanimam,smo malo da me uhvati onda sam u svom elementy. 8-) 8-)
:lol: :lol:
unknown-player
23.10.2006., 23:35
Evo jos jedne preporuke. Glavni admin EUnet-a, Bole (da ne kazem puno ime) je svojevremeno bio polaznik i mladji saradnik kursa u Petnici! Jos jedan razlog za EUnet!
Jos jedno, Petnica je PONOS VALjEVA I VALjEVACA!
Drago mi je sto tako razmisljash ! Znas li mozda koliko kosta hosting kod EUnet-a ?
Wilkołak
23.10.2006., 23:37
Najbolje je da pogledas na www.eunet.yu
Pa ... realno, zasto da se odricemo Petnice! Iskreno, volim to selo, lepo se osecam kada odem tamo i imam lepe uspomene vezane za jezero, stanicu i pecinu! Samo napred Petnicari!
Mannibals
23.10.2006., 23:40
hhHhaHAh.......:lol::lol:
Ivan015
24.10.2006., 00:10
Imas jednog super provajdera na podforumu "Surferski kutak" - extremno jeftino, jedan moj drugar ga koristi i zadovoljan je........
LePiaf_dnb
24.10.2006., 08:43
[QUOTE=unknown-player]Cekaj , a sta je Valjevo bez Valjevaca ? Da li bi imalo nesto o Valjevu na internetu ? Ko bi o tome pisao ? Ti da znas nesto o Valjevu , ti bi pisao , a posto ne znas nista , onda komentarises druge teme na negativan nacin . Odakle su tvoji preci , iz kog sela tacnije ?! Ako imas nesto protiv Petnice , onda ti nije mesto u ovoj temi . Pun mi je k**** takvih ljudi sto pricaju svakakve gluposti , a u stvari nista ne znaju ![/
Ti tjesh STOKO seljachka da meni prichash o VALJEVU!!!!!!!!! Promeni lokaciju nemoj da pishesh VALJEVO-petnica nego SELO-PETNICA brkash pojmove :evil:
unknown-player
24.10.2006., 11:01
Ti tjesh STOKO seljachka da meni prichash o VALJEVU!!!!!!!!! Promeni lokaciju nemoj da pishesh VALJEVO-petnica nego SELO-PETNICA brkash pojmove :evil:
Bolje biti seljak sa sela , nego u tvom slucaju seljacina iz grada !
Wilkołak
24.10.2006., 11:56
Momci, hajde spustite loptu!
unknown-player
24.10.2006., 16:29
Sta ces kada decko voli da bude u centru paznje . Inace , ovo nije moj fah .
LePiaf_dnb
25.10.2006., 10:39
Sta ti to znachi seljachina iz grada ortak to ne postoji-seljchina koji zivi u gradu to nazalost postoji mada btw nisam se osetio prozvan......
Josh ti stoji ista lokacija....e da i bash ne volim da budem u centru paznje POZZZZ
Ivan015
25.10.2006., 11:15
Tebi smeta njegova likacija, sad ce neko iz Londona da dodje ovde i da pocne da pljuje po tebi... sta mislis o tome, a?
Naravno da postoje seljacine iz grada, ima ih mnogo vise nego seljacina iz sela, veruj mi.......!
LePiaf_dnb
25.10.2006., 13:07
Ma kakv London ortak ja samo volim Millwall a ta lokacija je njegov stadion-opet ti kazem da ima SELJCHINA koji ZIVE u gradu mada ne znam dokle ti rachunash grad
Wilkołak
25.10.2006., 15:44
Niko nije birao gde ce se roditi ali svako bira kako ce se ponasati! Pa, pitam se da li su i tvoji dosli sa sela i kada... Moji su u gradu, na kaldrmi vec 5 generacija .... pa sta? Pre 6 generacija neko je dosao u tzv. grad...
LePiaf_dnb
25.10.2006., 16:52
Chekaj ortak shta tu ima loshe shto ja govorim da su VALJEVCI ljudi iz VALJEVA pa bar 1000000 puta si chuo da se ljudi iz petnice,mionice,osechine itd nazivaju sebe Valjevcima zar ne
Cao ja sam taj i taj-Drago mi je jasm taj i taj-Odakle si-Ja sam iz Valjeva-Iz kog dela grada si-Pa znash nisam bash iz Valjeva nego tu iz nekog mesta (sela) kod Valjeva.
**** OFF!!!!!!!
Wilkołak
25.10.2006., 17:51
A znas zasto kazu da su iz Valjeva? Zato sto njihova mesta gravitiraju ka Valjevu! To je sasvim normalno! Jos su Petnica i osecina blizu ... kako bi se osecao da ti se neko predstavi i kaze "Ja sam iz Subotice", pa ti kazes: "bas iz Subotice? Super imam tamo neke ortake, mozda ih znas" a sagovornik ti odgovori "Pa, nisam bas iz Subotice ali sam iz jednog sela 40-50km odatle"! I sta da kazem? Da mu kazem da je seljacina? Necu! Covek je rekao da je iz Subotice da me ne bi pola sata zamarao objasnjavanjem gde je mesto Mali Beograd! Sasvim u redu i nemam problema sa tim!
Ne vidim zasto je geak onaj koji zivi u Petnici ili Osecini? Pa sta smo mi kao? Neki velegrad? Imamo li metro, tramvaje, univerzitet, aerodrom pa da mozemo tako da se ponasamo? Nemamo! Necu da pljujem po ljudima koji zive na selu! Pre cu pljunuti nekoga ko zivi u centru a ponasa se kao prostak! Nemam problema sa tim seljacima jer su i moji nekada bili ti seljaci, prosto ljudi koji su ziveli od brazde, sunca i kise!
Uopste ne razumem tvoj stav! Kakve veze ima sto je napisao Valjevo-Petnica? Petnica ako bas hoces da znas jeste u sastavnom delu Opstine Valjevo i gradjani Petnice se broje kada se kaze da Valjevo ima 100.000 stanovnika! Pa, da li su zitelji Meljaka Beogradjani? Ne bih rekao!
Ne znam odakle takve frusracije! Spusti loptu i uzivaj u ovim lepim danima! Sto si tako nadrndan pa samo hoces da se kacis?
LePiaf_dnb
25.10.2006., 18:11
Spusti loptu i uzivaj u ovim lepim danima! Sto si tako nadrndan pa samo hoces da se kacis?[/QUOTE]
Da sam nadrndan jesam a da mi smetaju neke........ma zaboravi evo ja se IZVINJAVAM choveku jer sad o.k. btw Casual bi mene shvatio pozz dobri ljudi
Wilkołak
25.10.2006., 18:57
Pozdrav ljudino! Svrati u kafanu, imas dzabe pice!
Mannibals
25.10.2006., 23:13
Ovo ode u majchinu sade.........:lol:
:roll: a primirje ili WHITE peace..????;):):)
:lol: