Vidi punu verziju : problem sa icq-om
Danas dok sam nesto radio na netu,otvorio sam ICQ(pojavio mi se zuti cvet u donjem desnom uglu na kojem pise na kom pise TRYING TO CONNECT)!Kako da se ponovo connectisem?Probao sam da ga ponovo re-instaliram(nista se nije promenulo i dalje mi dalje informaciju da nisam povezan na ICQ Network)!Do sada je sve besprekorno radilo!Pokusao sam sa icq help i nisam uspeo da pronadjem ono sto mi treba! Da li se to vama desavalo!?Molim te pomagajte,ne znam sta da uradim!?
ugabuga
20.06.2003., 11:07
jeste, kad tvoj provajder ima neko zakrcenje prema icq maticnom sajtu, desava se to, probaj preko nekog od 041 servisa da se konektujes i proradice ti.....
meni se to uvek desava jer postoji,najcesce,vremenski razmak od trenutka kad se konektujes na web,do momenta kad cvetic zazeleni.Ponekad prodje i desetak minuta,ako ne ide prekini vezu pa probaj da se konektujes ponovo.
Help meniji generalno izgledaju tako kao da pisu gluvi i blesavi ljudi to cudo sto najcesce nema podataka treba izbegavati
PONOVO MOLIM DA MI NEKO ODGOVORI O CEMU SE RADI,U TOKU BORAVKA NA ICQ POJAVI MI SE SLEDECE OBAVESTENJE:
YOUR ICQ # IS BEIGN USED ON ANOTHER COMPUTER.Cvetic pocrveni i vise ne mogu da se dopisujem.HVALA
SisaDaPimp
12.01.2004., 10:48
PONOVO MOLIM DA MI NEKO ODGOVORI O CEMU SE RADI,U TOKU BORAVKA NA ICQ POJAVI MI SE SLEDECE OBAVESTENJE:
YOUR ICQ # IS BEIGN USED ON ANOTHER COMPUTER.Cvetic pocrveni i vise ne mogu da se dopisujem.HVALA
Neko ti je mazno ICQ pass, pa se konektuje :D.. Preporuka registruj se opet, i prebaci sve kontakte na taj novi ICQ broj :D
HVALA,U PRAVU STE.PONOVO SAM SE REGISTROVALA.
Alexandra9
21.01.2004., 20:27
Ni ja ne mogu da se prikacim za icq
Kaze: Cannot resolve host name
Error id: 0403 :?
radoznala neznalica
08.02.2004., 02:26
HOCE LI NEKO,MOLIM FINO DA MI OBJASNI
STA JE TO ICQ I
KAKO SE TO RADI, STA JE POTREBNO,
HVALA PUNO
The Scientist
08.02.2004., 12:14
E pa ovako Neznalice:ICQ je program,znaci da bi ga koristio moras da ga instaliras na svoj kompijuter.Zatim se prikacis na internet i prijavis.Po prijavi dobijes ICQ broj.Verovatno se neko od tvojih prijatelja takodje registrovao na ICQ i isto tako dobio broj.E onda,ako ste vas dvojca istovremeno on line vi mozete da chatujete(razgovarate)preko neta.Jednostavno ti upises njegov (njen) broj i posaljes mu poruku koju on odma procita(a ako nije on line procita je kad bude)i onda on posalje poruku tebi i tako dok se obojca ne smorite.
Eto to je ukretko ICQ a ako hoces da provalis i ostale njegove funkcije poseti web.icq.com ,tamo mozes da skines novu verziju i da ga probas.
ps. mIRC je bolji.