Vidi punu verziju : Diskoteke
Katarina
18.06.2003., 00:29
Sve ove teme do sada nisu bile lose,ali ipak zelim da cujem ,,strucno,, misljenje o diskotekama.Sta vi mislite o njima ,da li ih u vasem gradu ima dovoljno,koje su njihove prednosti,a koje mane????
Sto se tice mog misljenja,ja mislim da su to mesta gde mozes da se izigras i napijes do mile volje,smuvas neku ribu na jedno vece i tako,znaci nista dobro...
black adder
19.06.2003., 04:27
nije bas tako lose...
ti si za neku mirnu atmosferu, pretpostavljam...
SVIDAJU MI SE DISKOTEKE DOBRE SU
JaH_G|rL
25.06.2003., 17:54
Hmmmm...nisam bas "za" diskoteke,nekako me nervira guzva...a to da su savrsene za muvanje na jednu noc jesu..tako da ko voli nek' izvoli ;PP
dread_girl
02.07.2003., 23:06
ma diskoteke su coool.muvanje tu ide samo tako.
vlamarcan
04.07.2003., 10:21
ovde u pancevu nema puno dobrih mesta za izlazenje,jedino sto je malo bolje je diskoteka na keju - "La Spiaggia 001".
Diskoteke su cool.Muvanje do zore.A i ako imas dobro drustvo super....
Obozavam discoteke!Jednostavno ne bih mogla bez njih.Ali sve sto je cool,ima i svoje lose strane kojih smo svi mi manje vise svjesni(kao mac sa dvije ostrice)! 8) :twisted:
skrbina
08.07.2003., 10:56
Ne volim diskoteke iskljucivo zbog muzike koja se tamo pusta.
i ja ih nevolim iz istog razloga jer u vecini se pusta nasa pop i jos neka sranja :(
Sh*t you call a heart... :evil:
09.07.2003., 00:43
pa za mene diskoteka jedino kada se napravi dobra TECHNO zurka inace su za mene neka mirnija mesta bez puno ljudii sa svojim drustvom~! nebi sebe mogla da zamislim na nekom takvom mestu sa TAKVOM muzikom,mada,moram priznati,da je vecina diskoteka lepo uredjena.. :?