Vidi punu verziju : Izbori u Valjevu? Za koga cete glasati?
sara_va
08.10.2006., 20:00
Sigurno ste culi da nas parlament nikako da se sastavi,tako da ce uskro biti raspisani novi lokalni izbori u Valjevu. Dobro i bez toga ce biti izbori na svim nivoima posle referenduma.
Ja glasam za LDP!!!
Wilkołak
08.10.2006., 20:14
A sta tebe boli uvo za koga cu ja da glasam? A sto bilo koga boli prkno za koga ce neko drugi da glasa? To je individualna stvar!
Boli me dupiste za partije, partijice, pokrete i stranke! Mars bre svi u tri lepe!
ENDE!
Wilkołak
08.10.2006., 20:15
I nemoj da otvaras 15 istih tema!
Imas podforum politika pa se tamo pretaci sa umobolnicima, ovaj forum ostavi za valjevkske price!
POLITIK RAUS! POLITIKA NAPOLjE!
sara_va
08.10.2006., 20:16
A sta tebe boli uvo za koga cu ja da glasam? A sto bilo koga boli prkno za koga ce neko drugi da glasa? To je individualna stvar!
Boli me dupiste za partije, partijice, pokrete i stranke! Mars bre svi u tri lepe!
ENDE!
cisto da vidim kakvo je raspolezenje u narodu. ja tebe ne poznajem...
sara_va
08.10.2006., 20:18
I nemoj da otvaras 15 istih tema!
Imas podforum politika pa se tamo pretaci sa umobolnicima, ovaj forum ostavi za valjevkske price!
POLITIK RAUS! POLITIKA NAPOLjE!
PA OVO JE ZA LOKALNE IZBORE... BOZE SACUVAJ!!!
ZAR SI CORAV!!!
Ja necu na izbore!!!!!!!!!!
Wilkołak
08.10.2006., 20:38
PA OVO JE ZA LOKALNE IZBORE... BOZE SACUVAJ!!!
ZAR SI CORAV!!!
Politika je ZLO i nema tu lokalnih ili globalnih ... sve lopov do lopova! Neka mene obidju!
Pazi kakav bilmez.Pa i ce te obidju kad ti pokupe sve.
Politika mozda jeste zlo al to zlo radi o tvom zivotu
Wilkołak
08.10.2006., 20:50
Pazi kakav bilmez.Pa i ce te obidju kad ti pokupe sve.
Politika mozda jeste zlo al to zlo radi o tvom zivotu
Samo ti glasaj ...
Necu da se sutra pokajem sto sam glasao ili nisam! Ne zanima me ovo drustvo i "politicari" mediokriteti! Svi se bore samo za vlast i svi su BAGRA!
Treba naroda da uzme kuke i motike i najuri ih, SVE KOMPLET!
Nemogu ja da glasam.Nezivim u Va vise.
Al i da se najure ti opet novi moraju doci ,neko mora biti sef inace propade radnja znas.
Al ajde ,ja se predajem.Moje znanje o politici u Va je 0 i shodno tome podizem belu zastavu.
Wilkołak
08.10.2006., 21:05
Al i da se najure ti opet novi moraju doci ,neko mora biti sef inace propade radnja znas.
Radnja propada kada svi kradu! Mi smo narod bez morala i vaspitanja i kao takvi ne mozemo izroditi vodje koje ce biti postene i pravedne! Govorim o politici uopsti, bez regionalizacije.
Mannibals
08.10.2006., 21:11
ne glasam.....
jane_va
09.10.2006., 14:01
Немој Wilky тол'ко да се жестиш... Живот је леп,бре ! :)
sara_va
10.10.2006., 19:37
ko je glaso za dss,neka mu je vecna slava! nek se javi psihijatru odmah!
strujici
10.10.2006., 20:52
Radikali verovatno ne koriste internet, zato se kotiraju tako lose.....Internet nije u duhu srpstva....sve je to zapad zakuvo da se srpska mladez zatruje..... e pa trujmo se omladino....>>>>>hahahaha
se*rem se u politiku!!!
Casual Crew
11.10.2006., 01:56
Za radikale,prvi put cu izaci na izbore jer sam sve do sada bojkotovao.Dacu glas onima koji ne zele sorosa,borku,gej parade i ostalo zlo kojeg ni normalna omladina sa zapada ne moze da se resi.
Wilkołak
11.10.2006., 09:19
Novac je cudo!
Casual Crew
11.10.2006., 11:49
Ma cudo je,ali nije bas sve za prodaju,zar ne?
Najteze mi pada to sto omladina u nasem gradu konstantno pominje omladinu na zapadu,a realno jako mali broj ljudi,nazalost,se uverio i video tu istu omladinu.Ekskurzije do budimpeste,atine...nisu realna slika svega toga.Znate koliko se mojih kolega sa jednog poznatog univerziteta gadi kada vidi gej parove?Pa 90% njih :!: Koliko ih nervira kad pakistanac pljune u centru grada,dobaci njihovim devojkama sa sve onim zlatom oko vrata...?I jos gomila primera...Na vama je,stvar je izbora,ali ako cete zbog nekog rejtinga da trpite pedere,da pljujete po sebi,smatrate svoj narod zlocinackim izvolite...Italijan nikad nece reci da je njihov narod zlocinacki,a jeste bio,moze samo da kaze glupi nemac,covek-robot kome je tehnika jedini prioritet u zivotu zajeedno sa novcem.Mi imamo juznjacko srce i treba da se ponosimo sa tim,nismo hladni kao oni,ne naplacujemo rodjenom bratu sobu zato sto mi imamo,stekli smo,a on ne...Putujte drugari,uvericete se u gomilu jadnih stvari tog zapada :!:
Wilkołak
11.10.2006., 13:06
Ma cudo je,ali nije bas sve za prodaju,zar ne?
E, Kezuel, malo je ljudi koji to kazu! Vise je onih koji bi i rodjenu majku prodali zarad pisljivog dukata!
Sto se ovog drugog tice ... nisam od onih ljudi kojima su ideal Holandija, Nemacka i Engleska. NE! Niti se zalazem za taj tzv. zapad! Hocu samo uredjeno drustvo, da se zna ko je pop a ko pandur, da se zna neki red i vaspitanje, da postenje ne bude vrlina vec normalna stvar i naravno za ciste racun (kada se radi, neka se radi a ne ono - dodjem ti, dodjes mi).
Problem je sto ne mogu da se identifikujem ni sa jednom politickom partijom ovde. Svi su se oni pokazali i dokazali kakvi su kada im se da vlast i svi su pokazali na sta su sve spremni dok su na vlasti. Zato, ne zelim da postanem grlo, da, da, GRLO tj. obicno june koje svoj glas daje nekome!
Niko ko se sada predstavlja ne zasluzuje moj glas i moju podrsku. E zato, odbijam da budem GRLO!
jane_va
11.10.2006., 14:02
Пошто нема опција '' ни за кога'' , нећу гласати на овој теми. Испод части ми је.
Casual Crew
11.10.2006., 14:08
Dovoljno ti govori moj odgovor da do sada nikad nisam glasao,jednom sam otisao i napisao preko celoog listica casual :lol: ali sada imam opciju protiv U92 i zena u crnom i glasacu uvek protiv njih,pa makar to bio i sam staljin!!!Uvek protiv njih na svim protestima,protiv pedera na paradama-i opet ako pokusaju da se kurce po Srbiji...
Wilkołak
11.10.2006., 14:15
Ma, necu da glasm ni za koga!
Da li ce neko da se trpa u bulju u privatnosti svoje sobe ... to me ne zanima i to je njegova stvar! Medjutim, ako hoce da seta i da se pravi ponosan zbog toga, e to nece proci, ali necu zbog toga da glasam za neku partiju! Ne treba mi niko da zastupa moje interese! Naucio sam da sam zastupam sebe!
Casual Crew
11.10.2006., 14:18
Pa u tome i jeste fora,sto ce oni da se setaju,drze za rukice,a sluge rezima ce da stoje iza njih,procice kao i za paradu,ali ovog puta i gore :)
Wilkołak
11.10.2006., 14:23
Pa u tome i jeste fora,sto ce oni da se setaju,drze za rukice,a sluge rezima ce da stoje iza njih,procice kao i za paradu,ali ovog puta i gore
Vidim da nisi obilazio istok Jevrope ;-) Hehehehe, eto ja sam malo setao po Poljskoj, Ceskoj, Slovackoj itd ... i veruj mi da u Poljskoj takodje biju "buljase" i da se kod njih dize mnogo manja frka od frke kod nas! Kod njih ih nisu tukli navijaci vec prolaznici a onda su organizovali kontra miting "parada normalnih". Po gradovima vise znakovi "zakaz pedałowania" (pravo znacenje je - zabranjena voznja bicikala tj. zabranjeno pedaliranje, ali pedał je na poljskom peder pa znak takodje znaci - zabranjeno pederisane) ;-)
Opusteno brate, to je tekovina zapadne civilizacije mada su se i kod nas zapatili neki primerci!
Casual Crew
11.10.2006., 14:32
Pa kako nisam setao :) Znam i za poljake,pa u bukurestu isto nije prosla parada,u sofiji takodje,a za ruse ne treba ni da pricam ;) Bio sam na istoku,ali nisam u Moldaviji,Belorusiji...
Ceska,Slovacka,Rumunija,Bugarska,Turska...su overene,dok sam bio na kratko i poljski "zet"(u vezi),medjutim nema emocija na stranom jeziku,veruj!
Da ne skrecem sa teme,holandjani su najgori u tome,debili,mada i svajcarci ne zaostaju,cak im je i dan drzavnosti kad i taj njihov kristofer dan-katastrofa!!!
Wilkołak
11.10.2006., 14:36
Ceska,Slovacka,Rumunija,Bugarska,Turska...su overene,dok sam bio na kratko i poljski "zet"(u vezi),medjutim nema emocija na stranom jeziku,veruj!
Ima, ima .... ;-) Kocham cie bardzo hehehehhehe ;-)
A za ove zapadnjake ... ma realno, gade mi se! Holandija i Danska su ... ono ...
Casual Crew
11.10.2006., 14:45
Nisu to emocije manijace,to je strast :) Daleko je krakov...
Wilkołak
11.10.2006., 15:51
Eh, ako je strast ... onad hehehehhehe, ziva bila domacina!
Nego, sta je sa onim fotkama iz Holandije? Kada ces ih postaviti?
strujici
11.10.2006., 19:38
Niko nece oprati sebe pljujuci po drugima
sara_va
22.10.2006., 19:28
Dovoljno ti govori moj odgovor da do sada nikad nisam glasao,jednom sam otisao i napisao preko celoog listica casual :lol: ali sada imam opciju protiv U92 i zena u crnom i glasacu uvek protiv njih,pa makar to bio i sam staljin!!!Uvek protiv njih na svim protestima,protiv pedera na paradama-i opet ako pokusaju da se kurce po Srbiji...
ti mora da si neki radikal...
strujici
22.10.2006., 22:12
i ja bih rekao.......sve im smeta, globalna zavera, svi su drugi govna ......... mrznja izbija iz svake reci
Mannibals
23.10.2006., 00:02
Tralalala...papara..pijupijjju....
Wilkołak
23.10.2006., 10:42
Kada god dodjem u ovu zemlju (iz inostranstva) ja se s*****m i kazem "kakva smo mi rupa"!
Lider na Balkanu? Faktor stabilnosti u regionu! Ma .... RUPA! Nista me vise ne interesuje, NISTA!
Mannibals
23.10.2006., 13:26
Vodi me Wilkolak iz Serbije.....sa kojim pasoshem.?!?!?...:lol:
<<<>>>>moze japone
Jedi Master
14.11.2006., 14:40
F*ck politrics and rest of that F*cking corrupted dictatorshit.
Back to the primitive,
F*ck all your politics,
We got our lives to live,
The way we want to be!!! :!:
Casual Crew
14.11.2006., 20:41
Ultras no politica!!!
miilosss
21.11.2006., 17:28
Glasam za dr. Jovana Tomica!
strujici
22.11.2006., 19:49