Vidi punu verziju : ODGOVOR OD SRBIJANACA
Voljela bih da čujem mišljenje Srbijanaca o Podgorici!Podgorica iako mal grad po meni je super!nizašta ga ne bih mijenjala,putovala bih,ali bih se uvijek vratila u MOJU PODGORICU!
Milojko Vasic
25.12.2003., 14:33
Eh, kad bi se sve Crnogorke koje dođu na studije u Beograd vratile kući posle studija. Gde bi nama bio kraj !
milojko kad bi sve one drolje iz srbije dolazile na nase primorije!!!ne bih bilo!!!hehehehhehe!!
Uuuuuuu jako nisko, polako.....
Spustimo loptu...
Podgorica, pa ono sto sam letos video kroz prozor busa nije bilo inpresivno, al eto... svako voli svoj kraj, zasto bi ga ti mrzela!!!
Imam kolegu s faxa koji je iz Mojkovca, al nikog iz PG, tako ako me pozoves dole mozda steknem pozitivan utisak o tvom gradu :!: :?: :wink:
Poz :wink:
milojko kad bi sve one drolje iz srbije dolazile na nase primorije!!!ne bih bilo!!!hehehehhehe!!
Spustimo loptu...
Podgorica, pa ono sto sam letos video kroz prozor busa nije bilo inpresivno, al eto... svako voli svoj kraj, zasto bi ga ti mrzela!!!
Imam kolegu s faxa koji je iz Mojkovca, al nikog iz PG, tako ako me pozoves dole mozda steknem pozitivan utisak o tvom gradu :!: :?: :wink:
PA NE POZIVAM TE BAS LJETI JER NI JA NISAM TU,LJETI NIJE LIJEPO UZASNO JE VRUCE ALI NA PROLJECE I ZIMI JE SUPER!DODJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spustimo loptu...
PA NE POZIVAM TE BAS LJETI JER NI JA NISAM TU,LJETI NIJE LIJEPO UZASNO JE VRUCE ALI NA PROLJECE I ZIMI JE SUPER!DODJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako, kad neznam nikog sem tog kolegu iz Mojkovca kod koga sam letos bio! Znas to nebi bilo lose iskustvo, ono, nov grad na par dana. Kako bih to izveo, prolece je tu? :wink: Da nemas mozda neki predlog :roll:
dodji brate na primorije u BAR!OVAMO JE KLIMA SUPER!
Vazi batice, ja sam uvek "za", obezbedi mi smestaj i eto me, samo nemoj onaj Susanj, imam lose iskustvo :!:
alo koji crni susanj !ima apartmane da ti nadjem!AKO CES BACIT JEDNO 500 EURA!HEHEHHEHEHE!PA STO NIJE PUNO!:)
alo koji crni susanj !ima apartmane da ti nadjem!AKO CES BACIT JEDNO 500 EURA!HEHEHHEHEHE!PA STO NIJE PUNO!:)
Pa brate letos me Budva tolko stajala... :)
alo koji crni susanj !ima apartmane da ti nadjem!AKO CES BACIT JEDNO 500 EURA!HEHEHHEHEHE!PA STO NIJE PUNO!:) Zato i dolaze ljudi kod vas,jer imate dobre apartmane.Za 500,00 eura i jednu brkatu(sto je napisao-la i "gost") Crnogorku da se pozabavi malo sa Srbinovu igracku.
Gosca :)
06.01.2004., 23:33
alo koji crni susanj !ima apartmane da ti nadjem!AKO CES BACIT JEDNO 500 EURA!HEHEHHEHEHE!PA STO NIJE PUNO!:) Zato i dolaze ljudi kod vas,jer imate dobre apartmane.Za 500,00 eura i jednu brkatu(sto je napisao-la i "gost") Crnogorku da se pozabavi malo sa Srbinovu igracku.
Pa valjda je tako i nastao onaj vic...kada je crnogorac po svetu trazio devojku pokazujuci joj svoju alatku...a kako oni traze nevine :) isao je logikom da samo ona koja ne bude znala sta je to njegova alatka jeste prava za njega
Pa je tim isao sa nemicom kojoj kada je izvadio miska i pitao je sta je ovo...a ona odgovori q**c on je otera kao Qrvu najgoru...tako isto bese sa italijankom.
Onda covek resi da potrazi malo po svom dvoristu i odvede (brkatu) crnogorku u sobu i skide se...zapita je...sta je ovo...a ona odgovori da ne zna...kada on rece Q**C ona mu odgovori iznenadjeno.....to q**c? i grohotom se nasmeja...
Verovatno se brkata tokom leta igrala sa srpskom alatkom
:wink:
gost007
24.02.2004., 00:27
1,2,3,4,5....
stvarno se beogradjanke najbolje tucaju...
da li se i jedna vrati iz budve netucana??
jedva cekam ljeto,vec ga ostrim.pa bolje mi nego turci iz antalije,jel tako braco srbi??
zemunka zzzzzz
27.02.2004., 20:26
Crnogorci su zgodni,ali su mnogo mnogo mnogo glupi!Poreklo mi je iz Crne Gore,ali sam stvarno razocarana,njihovim shvatanjima i mentalitetom.A Podgorica je prljava i nikakva.Najlepsi je Sveti Stefan!!!!!
Tara Ana
27.02.2004., 22:05
SRBIJANKA SAM,ali kad ovo citam,STIDIM SE TOGA,znamo da budemo i SITNI,I MALI,I JEVTINI,I PRIZEMNI,I NEVASPITANI,I PRIMITIVNI!!!Ovo je toliko nisko da me je sramota da ucestvujem u diskusiji!!!Zasto je sve devalviralo,zashto smo toliko PROSTI???Zashto se toliko vredjamo???A kad se pojavi neka Hrvatica ili Slovenka nashe MUSHKARCINE PUZE,UVIJAJU SE,PREPODOBE SE I CVRKUCU ,a ne gledaju da li su one brkate,nosate ili razroke!!!VAZNO JE DA NISU NASHE!!!SRAMOTA!!!
SRBIJANKA SAM,ali kad ovo citam,STIDIM SE TOGA,znamo da budemo i SITNI,I MALI,I JEVTINI,I PRIZEMNI,I NEVASPITANI,I PRIMITIVNI!!!Ovo je toliko nisko da me je sramota da ucestvujem u diskusiji!!!Zasto je sve devalviralo,zashto smo toliko PROSTI???Zashto se toliko vredjamo???A kad se pojavi neka Hrvatica ili Slovenka nashe MUSHKARCINE PUZE,UVIJAJU SE,PREPODOBE SE I CVRKUCU ,a ne gledaju da li su one brkate,nosate ili razroke!!!VAZNO JE DA NISU NASHE!!!SRAMOTA!!!
Luche al me smori... :(
Tara Ana
28.02.2004., 15:59
Luche al me smori... :(Naravno nisam mislila na tebe!Tvoje su izjave sasvim korektne!Pozdrav tebi!
glupi??ne znam sa kim si se druzila ali vjeruj mi da nisu!!!
delphin
08.03.2004., 21:53
Voljela bih da čujem mišljenje Srbijanaca o Podgorici!Podgorica iako mal grad po meni je super!nizašta ga ne bih mijenjala,putovala bih,ali bih se uvijek vratila u MOJU PODGORICU!
Volela bih da stupim u kontakt sa jednom Vanjom,ona je `87. godiste,ima rodbinu ovde u Beogradu i skoro je bila ovde.Znam da je Podgorica prilicno velika za ovako malo podataka ali ako znas neku Vanju javi! Pozdrav!
delphin
08.03.2004., 21:55
BAR! BAR! BAR! :D
delphin
08.03.2004., 21:58
Nikada se nemoj stideti svog porekla! To je odvratno! :evil: