Vidi punu verziju : ZENE VOLITE LI ORALAN SEX
KOLIKO UZIVATE U SEXU I KOLIKO VAM ZNACI SEX.
zena koja kaze da ne voli o.sex ili laze sebe i sve oko sebe, ili nikad nije dozivela pravi orgazam.
Bez seksa, u bilo kom obliku, ne mogu da zivim. I moj decko misli isto. Sve u svemu, ja sam srecna zena. Dobar sex mi pomaze da budem uspesna na svim ostalim poljima. Odrzava mi i dobru liniju. Ne skidam osmeh sa lica... Samo neka potraje zauvek... :)))))))))
Za mene je sex nacin zivota!
Oralni posebno. Obozavam!!!!!
ne, ne volim ga posebno, a ne lazem sebe ni druge.
zasto si iskljuciva mozda ti lazes sebe.
al pacino
24.06.2003., 10:46
ma, zamisli zivot u ritmu seksa! prosto nemoguc zivot bez te vrste konekcije! oralni seks se terba jednom probati i kako neko rece, nece te vise trebati nagovarati! mene je partner prvo ubjedjivao, jer sam mislila da je to nesto lose!
definitivno za oralni seks, obostrani, bar ja uzivam dok ga pruzam, a pogotovo kad je obratno! zivio seks
M_A_R_I_J_A
28.06.2003., 14:46
obozavam sex i ne mogu da zamislim zivot bez njega
Palcica
29.06.2003., 17:09
Zashto lagati....ne postoji nishta lepshe od dobrog oralnog sexa....Bilo da ga primate ili pruzate...
unknown
30.06.2003., 19:29
pozdrav svima :wink: :wink:
Zashto lagati....ne postoji nishta lepshe od dobrog oralnog sexa....Bilo da ga primate ili pruzate...Zdravo palcice!Slucajno sam te video,pa ajde da ti se javim,inace svidelo mi se tvoje iskreno razmisljanje jos na chaty!(da te podsetim :ja sam onaj iz Diznilenda ako se secas)!!! :wink:
KOSOVARKA
01.07.2003., 13:36
pozdrav svima :wink: :wink:
Ja obozavam oralni sex u obe varijante
Ni mi dobro
01.07.2003., 17:38
U ala ste ODLEPALE...Niste svesne a i svesni!!!
ja u ime svoje ribe kazem daaaaaaaa.........
[ koliko je tebi godina,baby? quote="crvena"]Za mene je sex nacin zivota![/quote]
posmatrac
04.07.2003., 14:54
pa u tome je fora, zato si lepa, pametna, bogata, a ne mozes naci normalnog momka.
mozda zato sto preterujes. :twisted:
black-devil
04.07.2003., 15:18
ja volim oralan sex, bas nema niceg loseg u tome:)
Palcica
05.07.2003., 01:47
pretor....hahahaha....zanimljivo nema shta....Pozdrav i tebi.... :wink:
ko kaze da nije probao taj laze. nista lepse nema od poze 69
crvenaa
07.07.2003., 01:34
[ koliko je tebi godina,baby? quote="crvena"]Za mene je sex nacin zivota![/quote]
26, sto pitas, da li to ima neke veze :?:
Pa naravno da ga volim, to je super sexi:)
CRAZY MARCUS
13.07.2003., 20:59
Oralni posebno. Obozavam!!!!!
"i tata bi sine... i tata..." Delim mišljenje u potpunosti :P , Šta radiš večeras????
Ljubica P
07.08.2004., 02:49
pa u tome je fora, zato si lepa, pametna, bogata, a ne mozes naci normalnog momka.
mozda zato sto preterujes. :twisted:
A kako nemam onaj smajli te tapshe... :(
Dlakava_Strvina
07.08.2004., 10:15
ne, ne volim ga posebno, a ne lazem sebe ni druge.
zasto si iskljuciva mozda ti lazes sebe.
pa kakav mu je kad ga ne zelis u potpunosti!?!?
mada ovo moze da bude posledica vaspitavanja - kako je sex neshto ruzno i sramotno...
ljvlaca
08.08.2004., 16:48
zene vole dijamante
galathea
21.08.2004., 21:59
bez sexa- kakav bi to zivot bio??? stresem se pri samoj pomisli
jagodica
21.08.2004., 22:21
pa ok zhivot
jagodica
21.08.2004., 22:23
ja ne volim nikakav sex osim samosexa. mislim primenjen na mene. tako ni oralni. nemam talenta. ako se promeni javicu. lazem. sreca sto svi gledate olimpijadu. preterujem. imam jednu tugu. nemam. cao. brisite meeeeee
He he, pa ne gledaju bas svi olimpijadu :D :D :D
Ljubica P
24.08.2004., 01:23
Za mene je seX jos strana stvar :oops: :wink:
goodday
24.08.2004., 19:17
shto su nam zene stidljiveeeee :roll:
Bad_Wolf
24.08.2004., 19:51
ja ne volim nikakav sex osim samosexa. mislim primenjen na mene. tako ni oralni. nemam talenta. ako se promeni javicu. lazem. sreca sto svi gledate olimpijadu. preterujem. imam jednu tugu. nemam. cao. brisite meeeeee
Savet za one sa talentom, ali za nick-ove: zamisli da je glavic - jagodica... :D
ni na na
01.09.2004., 00:23
Naravno da volim oralni sex , kao i vecina zena sa kojima sam razgovarala na tu temu .
Samo postoji ustaljeno pravilo :? da zene to ne priznaju :!: :?: :!: Nemam pojma zasto ! Valjda se prave "FINE" :D
Nisam probala, a na prvi pogled mi deluje prilično kao, mislim, kao, ovaj........... Pegla........
jovana13
07.09.2004., 18:05
Ma svaka voli, samo se foliraju! To je sastavni deo dobrog sexa
Peta W.
07.09.2004., 18:45
Dobro,evo ja cu da priznam:vishe volim da pruzam oralni seks nego da ga primam..ali,to su nijanse u pitanju,nisam iskljuchiva,da se razumemo... :roll:
Ma svaka voli, samo se foliraju! To je sastavni deo dobrog sexa
Jovana, da ti to "13" nisu, možda, godine?
dugi777jezik
10.09.2004., 02:44
Dobro,evo ja cu da priznam:vishe volim da pruzam oralni seks nego da ga primam..ali,to su nijanse u pitanju,nisam iskljuchiva,da se razumemo... :roll:
8) 8) 8) Isti kao ti, Ljubavi moja, ali 69 je nasa tajna sifra za Vecni Raj !!! Ljubim te, znas gde najvise, a gde najsladje !!! :P :P :P