Vidi punu verziju : Azija
Recimo...Indija...šta znamo o toj državi...Goja...ybg. nastaviće neko dalje...valjda...:lol:
znamo.... baraguruqlam.... chennai.... delhi..... beda
angel 021
23.09.2006., 02:48
Recimo...Indija...šta znamo o toj državi...Goja...ybg. nastaviće neko dalje...valjda...:lol:
GDE ME NAĐE..., dakle, zaista si pravi!
Petak, doduše nije 13-ti, ali skoro...jedan od težih dana, a i kasno je....
Sutra ću ti ispričati jedan san. I plan, o Indiji, naravno..
lily-sid
24.09.2006., 23:23
... tajanstvena... interesantna i veoma zanimljiva zemlja...
Daa...zemlja Mahabharate...;)
lily-sid
24.09.2006., 23:40
... i Ramajane.. ;)
... tajanstvena... interesantna i veoma zanimljiva zemlja...
Sta sam ti rekla, si videla da skita po Aziji ;)
Da proširimo vidike...:lol:
Da proširimo vidike...:lol:
Ako je to razlog, onda sam ZA :arrow: sirenje vidika ;) ...pa ajmo onda sta cekamo....ja odo malo da procunjam i 'vidim' prve otiske, :shock: ovaj utiske, hm.... :lol:
Važi.Samo obiđi Rusiju...mnogo se pije tamo...:lol:
Važi.Samo obiđi Rusiju...mnogo se pije tamo...:lol:
Jok-ne dolazi u obzir Rusija :arrow: znam gde cu :idea: ali ...to je tajna :arrow: ko' tajno skloniste ;)
Opet neka tajna lokacija...nekog izvora alkohola...cccc....sve sam alkos u ovoj Aziji...:twisted: :arrow: :lol:
Opet neka tajna lokacija...nekog izvora alkohola...cccc....sve sam alkos u ovoj Aziji...:twisted: :arrow: :lol:
Jok, nema alkohola :arrow: tamo u tom tajnom klonistu je samo med ;)
lily-sid
25.09.2006., 18:55
... i mleko, sejo kako mleko da zaboravis... ccccc... ;)
...imam i ja jedno malo skrovito mestasce.. a ima i savrseno slatko ime... sele, pronadji gde se krijem, bices dobrodosla... ;)
lily-sid
25.09.2006., 18:56
Sta sam ti rekla, si videla da skita po Aziji ;)
... ta puti taju, nama sve zabranio a on... i pusi i skita...cccc... :lol: :arrow: :twisted:
Hm...:evil: :arrow: :twisted:
... ta puti taju, nama sve zabranio a on... i pusi i skita...cccc... :lol: :arrow: :twisted:
Pa, pustio se on sam ;) , a kad bolje razmislim i bolje, onda nemere da pazi na nas, pa se mi sklonimo lepo u sklonista :lol: ;)
lily-sid
25.09.2006., 23:15
... pametnice moja...hehe... zamalo da dodam.. na mamu...hocu reci na tatu, naravno!!! :lol: :arrow: :twisted:
Hm...daa...:lol:
Kog tatu :shock: si videla sta je angel napisala, da su dolazile neke cike vikendom ;) hm....sad bas i nisam sigurna, sta ako su i kod nasih mama dolazile te cike :lol:
Hmm...ovde se izgleda zaboravlja da sam ja On a On može biti bilo ko...kad hoće...zato...hm...:evil: :arrow: :evil: :arrow: :twisted:
Hmm...ovde se izgleda zaboravlja da sam ja On a On može biti bilo ko...kad hoće...zato...hm...:evil: :arrow: :evil: :arrow: :twisted:
JOK :arrow: nista se ne zaboravlja ;) :arrow: zna se ko je ko 8-) ......a ti si nas TAJA :lol: ;)
Nisam te zaboravio Azijo...mistika i istok...zalazak i izlazak...zora i sumrak...laku noć...
angel 021
26.09.2006., 01:55
Seks je samo početak, ne kraj.
Ali ako propustiš početak,
propustićeš i kraj... OSHO
:lol: .. :cry: ... :roll: ... :evil: ... :lol:
angel 021
26.09.2006., 02:00
Nisam te zaboravio Azijo...mistika i istok...zalazak i izlazak...zora i sumrak...laku noć...
...jesi, jesi....tuga i jad izbrušiše nam pamćenje... :cry: ..ali, laku noć..ma gde..uuuh...bio... :evil:
lily-sid
27.09.2006., 21:30
Kog tatu :shock: si videla sta je angel napisala, da su dolazile neke cike vikendom ;) hm....sad bas i nisam sigurna, sta ako su i kod nasih mama dolazile te cike :lol:
... brljali, al nisu zabrljali... reko taja... znaci, sve je pod kontrolom.. ;)
lily-sid
27.09.2006., 22:03
... eto vidis, sekice.. potvrdjeno... ;) .. ako zatreba bice i tefter s potpis... :lol:
lily-sid
27.09.2006., 22:48
.. a jel se ovo sad sme proslaviti? :-? :arrow: ;)
lily-sid
27.09.2006., 22:53
... a bice i ... alkohola? ;) :arrow: :razz:
Ma u Aziji je večeras sve dozvoljeno...:lol: :arrow: ;)
lily-sid
27.09.2006., 23:00
.... eeeee paaa... ovaj datum treba zaokruziti s crvenom olovcicom... i slaviti ga svake naredne godine... sa alkoholom, da se tradicija ne izgubi... ;)
... za ovo te moramo castiti... samo s cime... :?
Heheeeee...ma sve za vas dečice moja....:lol:
lily-sid
27.09.2006., 23:14
... :-? ... tebi stvarno onaj dobrititis udario u glavu... :shock:
...hehe... opet cu citirati babe, al sta se moze, seda glava-mudra glava (dok ne podetinji)...
... hehehe...da Bog da taki ost'o!!! ;) :arrow: :lol: :arrow: :twisted:
Ma kakav dobrititis...samo probam nešto...na žalost...zlo je i dalje na mom levom ramenu...ne moju žalost,naravno....:lol: :arrow: :twisted:
... eto vidis, sekice.. potvrdjeno... ;) .. ako zatreba bice i tefter s potpis... :lol:
hm, samo potpis-a ne, mora i pecat :lol: ;) da se overi-sto je sigurno-sigurno :lol: :evil:
lily-sid
27.09.2006., 23:28
E sad nema povlacenja... obecanje je obecanje!!! :lol:
... drmni onog s drugog ramena... nesto se uspav'o!!! ;)
E sad nema povlacenja... obecanje je obecanje!!! :lol:
Da ne bude ono-obecanje -ludom radovanje :lol:
No, znas sejo, ima i onoooooo drugoooooooo ;)
lily-sid
27.09.2006., 23:48
Da ne bude ono-obecanje -ludom radovanje :lol:
No, znas sejo, ima i onoooooo drugoooooooo ;)
.. hehe.. a kojo, sejo? :lol:
.. i bi overeno!!! :lol:
Overeno...:lol:
Ajde :shock: a kad :confused: nemam taj dokument :lol: :lol: :lol:
Polako...stiže...preporučeno...:lol:
.. hehe.. a kojo, sejo? :lol:
.. i bi overeno!!! :lol:
Kako , kojo-pa ONO-jel' sad jasno :lol: ;)
Si ti sigurna da je overeno :lol:
Polako...stiže...preporučeno...:lol:
Pa, ajd' kad vec mora tako-preporuceno :roll: mada vise volim kad mi se licno uruci, vako moze da se zagubi :lol:
Ybg. pa opet si pijana...cccc....:lol:
lily-sid
28.09.2006., 00:04
Kako , kojo-pa ONO-jel' sad jasno :lol: ;)
Si ti sigurna da je overeno :lol:
...a tooooooo... ma naravno... :lol:
...100%.. ;)
lily-sid
28.09.2006., 00:05
...nije...nije... al polako, duga je noc, jel da sele? ;)
Ma nema veze...večeras je sve dozvoljeno...ali...:lol: :arrow: :wink: :arrow: :twisted:
Nisam, flase mi :lol:
...a tooooooo... ma naravno... :lol:
...100%.. ;)
Pa, TOOOOOOOOO a i ONOOOOOOOOOOO :lol:
Znaci kod tebe 100%, ja jos cekam -preporuceno-da stigne :lol: ;)
...nije...nije... al polako, duga je noc, jel da sele? ;)
Duga, nego sta........a i tamna je noc........moze svasta da se desi-nocom ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: :lol:
lily-sid
28.09.2006., 00:16
E sad da si rekla i crno je belo, sve bih ti poverovala... hahaha... ovakvo zaklinjanje vredi zaliti... ajd ziveli!!! :lol:
lily-sid
28.09.2006., 00:17
Duga, nego sta........a i tamna je noc........moze svasta da se desi-nocom ;)
... bo'me svasta... ;)
E sad da si rekla i crno je belo, sve bih ti poverovala... hahaha... ovakvo zaklinjanje vredi zaliti... ajd ziveli!!! :lol:
Ajd' pa zivi, zdravi i veseli mi bili-jednom se zivi-ziveli :D
Laka vam noc, lepo mi sanjajte-ja odo na lalanje :D
lily-sid
28.09.2006., 20:42
... heeeeeeeeeej... jel se i ovde igramo zmurke, pa ko koga pronadje? ;)
lily-sid
28.09.2006., 21:06
... znaci pronasla sam taju u ovoj igri zmurke.. e kad bih sad pronasla i seke.. mnogo se bre dobro kriju...za neke pretpostavljam i gde su..hehe... :lol: :arrow: :wink:
... znaci pronasla sam taju u ovoj igri zmurke.. e kad bih sad pronasla i seke.. mnogo se bre dobro kriju...za neke pretpostavljam i gde su..hehe... :lol: :arrow: :wink:
Toooooooo........zuraja........jopet :lol: ajmo, samo veselo :arrow: nemo da mi neko zabusava :lol: ...........tananana......lalala.la.....to.....jea. .....tekiiiiilaaaaaa :lol: ;)
Ybt. opet mi pljačkaju bife!!!:evil:
lily-sid
28.09.2006., 21:22
...hihihihi... bas smo vesela.. familija, a? ;)
Ohh...neee...kad pre...
NIJE PRE :arrow: NEGO SAD........o, da, da, da.......tralalala :lol:
lily-sid
28.09.2006., 21:29
.... neumorna si sele... treznis li se ti ovih dana? :lol:
.... il' samo odrzavas "ravnotezu"... ;)
Hm...greškom je dobila pivo...umesto mleka...užas...:twisted: :arrow: :lol:
Hm...greškom je dobila pivo...umesto mleka...užas...:twisted: :arrow: :lol:
Mleko-fujjjj :shock: nemoj ni da ga spominjes,iz oma mi se slosi-evo vec mi muka :lol:
lily.......ma seka ti je naumorna kad je veselje u pitanju, sta cu-kad sam takva :lol: ;)
lily-sid
28.09.2006., 21:40
... samo ti meni budi zdrava i vesela... voli tebe seka takvu... nooo.. dodaj tu flasu, znas onako...ispod stola... ;)
Hm...:twisted: :arrow: :evil:
lily-sid
28.09.2006., 21:49
... praznu tajo, praznu... :lol:
lily-sid
28.09.2006., 22:06
...znas da sam ja... nevinasce tajino... :lol: ( :twisted: )
lily-sid
28.09.2006., 22:10
... i da ja TO ne bih nikad... 8)
lily-sid
28.09.2006., 22:14
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: ;) :arrow: :twisted:
Zemljo začina i svile...mistike i baruta...papira i trešnje...dobar dan ti želim Azijo...;)
lily-sid
30.09.2006., 13:31
... dobar dan...sta se radi, sta ima novo...
lily-sid
01.10.2006., 23:43
...laku noc Azijo...
Postojbino svile...katane...raskrsnico religija...čuvaru vere...laku noć ti želim...ma gde bila.
angel 021
02.10.2006., 01:00
Postojbino svile...katane...raskrsnico religija...čuvaru vere...laku noć ti želim...ma gde bila.
Ustani, imamo večnost za spavanje.
lily-sid
03.10.2006., 19:57
Juuuuuuuhuuuuuu... gde ste narode...opet se sigramo zmurke, a? :lol:
Hm...ko žmuri...ccccc....8-)
lily-sid
03.10.2006., 20:21
..izgleda ja...ovog puta... :?
...ta gdej ste bre narode, nidje vas nema... :lol:
Hm...gde si ti sinoć...bilo je burno...:lol: :arrow: :twisted:
lily-sid
03.10.2006., 20:29
...hehe... da znas da jeste... ;)
Hm...kontra-ban...ccccc....ko drugom jamu kopa...;)
lily-sid
03.10.2006., 20:42
... tako to biva... ;)
Ybg. puko' čovek...:smile:
lily-sid
03.10.2006., 20:59
..hmmmm... sorry.. izgleda da sam nesto ipak propustila.. sta bi? :shock:
Kultne i filozofija...pogledati...krljanje u toku na filozofiji...:twisted:
lily-sid
03.10.2006., 21:06
Uhhh.. to se ne propusta.. eto me.. stizem!!! :lol:
lily-sid
03.10.2006., 22:12
...hmmmm... svega ima... :roll: ... i za svaciju dusu... ;) :twisted:
Hmm...daa...samo...nema pameti...deficitarna roba...:evil:
lily-sid
03.10.2006., 22:47
Ehhh... pa sta ces... tako ti je to... a i nije za svakoga... ;)
lily-sid
04.10.2006., 00:24
...spavanjaaaaac... Azijo, zbroj se u redove i u .... krevet... svi...oma!!! :lol:
lily-sid
04.10.2006., 21:11
... dan tj. vece i tebi Azijo.. :lol:
.. vidim nigde nikog...razbezali se svi...kud koji mili moji... :-?
... a ako nema nikog, onda... :sad:
Hmm...rano je...još...:lol:
lily-sid
04.10.2006., 21:16
..ma kakvi rano...napolju mrkli mrak...brrrrr... ;)
angel 021
05.10.2006., 01:37
Neko sanja Aziju...neko piše o njoj... :shock:
A ja - put pod noge...bez donacije, tajine... 8-)
Šaljem razglednicu...a kad se vratim, priče iz hiljadu i jedne noći... :lol:
U Novom Sadu, kišno i sumorno... :cry:
Laka vam noć, pijte neumereno, pričajte blagoglagoljivo, sanjajte i spavajte...vikendom. :evil:
Poljubac od crne ovčice.. :wink:
Eh,pa ja ponudio a ti odbila!
Svila i šafran...dug je put ka tebi...Tibet je beo i čist...laku ti noć želim Azijo...ma gde bila...
lily-sid
07.10.2006., 17:24
...lutalice..polako pronalaze put i vracaju se u sigurnost svog doma.. ;)
Azijo...laka ti i mirna noć...ma gde bila...
angel 021
11.10.2006., 01:18
Azijo...laka ti i mirna noć...ma gde bila...
Zar već?
lily-sid
12.10.2006., 21:52
...uhhhh...barem je ovde sve na mestu... :shock: ...
...sta se desava...zasto... :arrow: :?
angel 021
13.10.2006., 01:20
...uhhhh...barem je ovde sve na mestu... :shock: ...
...sta se desava...zasto... :arrow: :?
Ne znam šta je na mestu...ni šta se dešava....ni zašto.
Prva noć bez pozdrava.
Bez osmeha.
I bez snova.
lily-sid
13.10.2006., 21:39
...nemamo vise Afriku...
...nestao je topli dom..
...i setnje po dinama nocu...
...nemamo ni zamka..
...ni bifea...
...ni crnaca...
...a ni nas, tamo vise nema... :cry:
Koliko je tuge u tebi...tama te čini jakom...suze vekova...sretnom...silina ljubavi...večnom...Azijo...laka ti noć...ma gde bila...
lily-sid
15.10.2006., 18:39
...od prevelike tuge se... umire... :cry:
Sta je tebi :confused: ajd' osmeh da vidim :D i odosmo i odavde, dosadno bre stalno na istom mestu biti ;) krecemo u nove pohode :lol: ;)
angel 021
15.10.2006., 23:49
Koliko je tuge u tebi...tama te čini jakom...suze vekova...sretnom...silina ljubavi...večnom...Azijo...laka ti noć...ma gde bila...
" Čovek koji je napravio grešku i ne ispravi je, pravi drugu grešku " - Konfučije
angel 021
15.10.2006., 23:55
I ponovo rađa..ma, ne brini...sad' ću ja ..da otvorim nešto novo...i eto nas, opet s kupa...ko hoće, hoće...a ko neće..široki mu puti...i dole i gore... ;-)
angel 021
16.10.2006., 00:22
Tajna se tajni dodaje.
I to su dveri čudesa.
Laku noć. ma gde bili...
lily-sid
16.10.2006., 16:51
I ponovo rađa..ma, ne brini...sad' ću ja ..da otvorim nešto novo...i eto nas, opet s kupa...ko hoće, hoće...a ko neće..široki mu puti...i dole i gore... ;-)
..eto mene..oma! ;)
angel 021
16.10.2006., 23:54
..eto mene..oma! ;)
Strpi se sejo, ne stižem...posla preko glave...do vikenda, kud koji...a onda vas okupljam, sigurno...Vidim T. otvorio temu..o kultnom filmu...zanimljivo...al' ne stižem...pozdrav svima i lepi snovi...za koji dan
Kroz tamu vekova...poznatom stazom...put svile me vodi ka tebi...laku noć...Azijo...ma gde bila...
angel 021
17.10.2006., 00:55
Kroz tamu vekova...poznatom stazom...put svile me vodi ka tebi...laku noć...Azijo...ma gde bila...
Hm.. :evil: :cry:
lily-sid
17.10.2006., 17:33
...brrrrrrrrrr...svila... brrrrrr... ladno bre mnogo za svilu.... jest da se topli pamuk bas ne rimuje, al je topao... :lol:
...hehe... srecom lako se i brzo skida....svila... ;) :arrow: :twisted:
Laku ti noć želim...Azijo...ma gde bila...
angel 021
21.10.2006., 01:43
Laku ti noć želim...Azijo...ma gde bila...
Na svilenom jastuku.
U kadifnim snovima međ' oblake..plovim
lily-sid
23.10.2006., 20:39
Na svilenom jastuku.
U kadifnim snovima međ' oblake..plovim
...i sanjam....i sanjam... i....
..ma jok bre.... :roll: ... ne sanjam...budna sam...oci su mi ko ..hehe...fildzan soljice...:shock: ... :lol: :lol: :lol:
angel 021
23.10.2006., 22:03
...i sanjam....i sanjam... i....
..ma jok bre.... :roll: ... ne sanjam...budna sam...oci su mi ko ..hehe...fildzan soljice...:shock: ... :lol: :lol: :lol:
OD ČEGA, BRE? Pričaj, šta ti bi...ah taj vikend..geni, sele... :wink:
lily-sid
23.10.2006., 23:07
Jest...vala...kad se osladi...nemeres prestat...srecom pa sam odabrala drugu lokaciju... ;)
Jest...vala...kad se osladi...nemeres prestat...srecom pa sam odabrala drugu lokaciju... ;)
A, gde je ta lokacija, ajd' sapni......pa da se i mi malo prelokalisemo ;)
angel 021
24.10.2006., 00:47
Pobegulja jedna...vidi ti nju, isti taja...zbriše...kad je gusto..uuhh, ima katanac da radi..i karantin...pa to je zarazno..i prenosivo...a, ti, podalje, baš si sklona...u vidu magle..u maglu... :evil:
lily-sid
24.10.2006., 20:15
Pobegulja jedna...vidi ti nju, isti taja...zbriše...kad je gusto..uuhh, ima katanac da radi..i karantin...pa to je zarazno..i prenosivo...a, ti, podalje, baš si sklona...u vidu magle..u maglu... :evil:
...hahaha...zarazno nego sta...prenosi se pogledom... dodirom... sapatom... ;)
lily-sid
24.10.2006., 20:24
Evo ovako:
..ides prvo do Djurinog mosta, e tu skrenes levo...pa do Martine kafane...(tu odmoris - popijes koju za bolje varenje dok hodas)...onda na racvanju okrenes prema Perinoj apoteci, odma iza nje ti je prolaz do Slavkine kapije...odatle se prostire groblje, njega, daleko bilo, oma zaobidji...pa se uputi do starog zapustenog ambara (sto su to nekad babe volele...cudo.. :lol: )...a odatle nemas ni hiljadu metara do onog mesta...jes' zapamtila? ;) :lol: :lol: :lol:
angel 021
24.10.2006., 22:18
...hahaha...zarazno nego sta...prenosi se pogledom... dodirom... sapatom... ;)
Hm...pogled me brine.. ;-) ..Gde izgubi taju?.. :evil: ..od njega ni abera... :cry:
angel 021
24.10.2006., 22:21
Evo ovako:
..ides prvo do Djurinog mosta, e tu skrenes levo...pa do Martine kafane...(tu odmoris - popijes koju za bolje varenje dok hodas)...onda na racvanju okrenes prema Perinoj apoteci, odma iza nje ti je prolaz do Slavkine kapije...odatle se prostire groblje, njega, daleko bilo, oma zaobidji...pa se uputi do starog zapustenog ambara (sto su to nekad babe volele...cudo.. :lol: )...a odatle nemas ni hiljadu metara do onog mesta...jes' zapamtila? ;) :lol: :lol: :lol:
Deder, polako, još jednom...Martin, Pera, Slavka...ova geografija mi nepoznata...konfiguracija terena specifična...samo za odabrane... :evil:
lily-sid
24.10.2006., 22:23
...luta po raznim temama.. ponekad se sretnemo...hehe...zamisli ni na picence ne zove.. ;)
..e tajo..tajo... stis'o se za jedan zlatnik ko da je Kir Janja, a kad treba dati na desetine...onda deli i sakom i kapom... a sta cemo, nas je! ;)
lily-sid
24.10.2006., 22:25
Deder, polako, još jednom...Martin, Pera, Slavka...ova geografija mi nepoznata...konfiguracija terena specifična...samo za odabrane... :evil:
Ma nije....samo prati upustvo i nema da omanes.. ;)
angel 021
24.10.2006., 22:29
...luta po raznim temama.. ponekad se sretnemo...hehe...zamisli ni na picence ne zove.. ;)
..e tajo..tajo... stis'o se za jedan zlatnik ko da je Kir Janja, a kad treba dati na desetine...onda deli i sakom i kapom... a sta cemo, nas je! ;)
Deder, pronađi ga...i dovedi iz nedođije, moram nešto da ga pitam.. 8-)
lily-sid
24.10.2006., 22:33
Deder, pronađi ga...i dovedi iz nedođije, moram nešto da ga pitam.. 8-)
..uhhhhh...to ce bidnuti malko potesko... nesto je neumoljiv u poslednje vreme... :?
..barem takav utisak ostavlja...
angel 021
24.10.2006., 22:50
..uhhhhh...to ce bidnuti malko potesko... nesto je neumoljiv u poslednje vreme... :?
..barem takav utisak ostavlja...
A utisak je...brrrr...sve se ledi oko nas na + 26 stepeni...trenira strogoću...propustio Mirijevo, i sad mi krive...e, neće moći.. :cry:
angel 021
24.10.2006., 22:52
A gde klisnu Opijum? ko kanda u Beograd...mnogo ste mi sumljive, al' neka.. :cry:
A gde klisnu Opijum? ko kanda u Beograd...mnogo ste mi sumljive, al' neka.. :cry:
Kakav, bre Bg, ja odo sad da spavam, od sutra sam mnogo zauzeta ;) obicicu vas ponekad 8-)
Evo ovako:
Ta, iz oma mi sve jasno ;) al' imam i ja lokaciju, no to cu vam vec pricati :lol:
angel 021
24.10.2006., 23:10
Kakav, bre Bg, ja odo sad da spavam, od sutra sam mnogo zauzeta ;) obicicu vas ponekad 8-)
A od čega, mislim zbog čega, tako rano na lalanje, a sejo? :evil: ..Kakvo bre, obilaženje rođene kuće, nije ti to turistička atrakcija...Dom, bre!..Uhh, što ste vetropiraste...niko na rep da vam stane... :evil:
lily-sid
24.10.2006., 23:13
A od čega, mislim zbog čega, tako rano na lalanje, a sejo? :evil: ..Kakvo bre, obilaženje rođene kuće, nije ti to turistička atrakcija...Dom, bre!..Uhh, što ste vetropiraste...niko na rep da vam stane... :evil:
..de malko soli... ;)
lily-sid
24.10.2006., 23:13
Ta, iz oma mi sve jasno ;) al' imam i ja lokaciju, no to cu vam vec pricati :lol:
...vazi...lepo spavaj, lepo sanjaj... ;)
angel 021
24.10.2006., 23:22
..de malko soli... ;)
Ma, tonu, sa dunavskog bedema...pravo u kuću...i ovo mu dođe ko' poplava..odlazaka..poiskakaste svi, što kroz prozor, što kroz vrata..opšta bežanija .. :evil:
lily-sid
24.10.2006., 23:26
Ma, tonu, sa dunavskog bedema...pravo u kuću...i ovo mu dođe ko' poplava..odlazaka..poiskakaste svi, što kroz prozor, što kroz vrata..opšta bežanija .. :evil:
..i svi se kuci vrate... ;)
..kad smo kod toga...sele...laku ti noc zelim...meko uzglavlje i slatke sne... ;)
angel 021
24.10.2006., 23:36
..i svi se kuci vrate... ;)
..kad smo kod toga...sele...laku ti noc zelim...meko uzglavlje i slatke sne... ;)
Pa da, ko lunja, rano leže...trošenje je to, bre...Laka ti noć...škljoc...škljoc...dva puta, što je sigurno - sigurno.. :wink:
angel 021
25.10.2006., 00:54
Padišahu se vratilo raspoloženje...put svetlosti vodi do doma..a,do povratka, miran san u letnjoj oktobarskoj noći
lily-sid
25.10.2006., 21:52
Pa da, ko lunja, rano leže...trošenje je to, bre...Laka ti noć...škljoc...škljoc...dva puta, što je sigurno - sigurno.. :wink:
...srecom...tu su... ukosnice... :wink: :lol:
Preko Urala...Kavkaza...kroz pustinje Mongolije i prostranstva Kine...kroz noć i vapaj...sa njom na levom ramenu...kroz tamne hodnike vremena...jurim ka tebi...laku ti noć želim Azijo...ma gde bila...
lily-sid
27.10.2006., 21:16
Dobro vece Azijo...preko ...svih tih.. gore navedenih... i sire... :lol:
Gde ste bre ljudi, sta se radi.... :p
angel 021
27.10.2006., 22:55
Dobro vece Azijo...preko ...svih tih.. gore navedenih... i sire... :lol:
Gde ste bre ljudi, sta se radi.... :p
Gde si bre, sejo? Ne m'o da mi se gubiš...
lily-sid
28.10.2006., 00:27
Sada sam tu!!! Krecemo u pohode.. :twisted:
angel 021
28.10.2006., 01:53
Sada sam tu!!! Krecemo u pohode.. :twisted:
Uuuhh.. ja krenula redom..on traži nju, ona traži njega...koje gluposti...a ja redom, uvatilo me...pa po svima...e, onda se uozbiljim, na poznanstvima - o amnestiji, kad tamo, jedna me stavi na listu nepoželjnih..zamisli, MENE..ovako smernu..i umilnu...e, onda sam, na opšte iznenađenje, morala da uzvratim, tek da se zna...pa, onda ono, pisala sam...
A sve to, jer nikog nema..prazna kuća...
:roll:
lily-sid
28.10.2006., 16:44
Procitala sam sve... zao mi je zbog njegove licne nesrece, ali nisam sigurna da li uvesti amnestiju ili ne, pa nisam ni komentarisala...
..ali ona je malo vise izgleda naklonjena njemu nego samoj temi, pa su posledice.. stavljanje tebe na listu nepozeljnih, jer si mu se suprostavila, u stvari samo si iznela svoje misljenje o toj temi.. ;)
angel 021
28.10.2006., 20:26
Procitala sam sve... zao mi je zbog njegove licne nesrece, ali nisam sigurna da li uvesti amnestiju ili ne, pa nisam ni komentarisala...
..ali ona je malo vise izgleda naklonjena njemu nego samoj temi, pa su posledice.. stavljanje tebe na listu nepozeljnih, jer si mu se suprostavila, u stvari samo si iznela svoje misljenje o toj temi.. ;)
Ukinuše amnestiju...gde ja, tu i potop.. :cry:
lily-sid
29.10.2006., 22:45
.... zaista ne znam da li je to u redu ili ne... :?
...ali za sada je tako, nemoj plakati, u zivotu se sve preokrene, pa ce jednog dana i to.. ;)
angel 021
29.10.2006., 23:15
.... zaista ne znam da li je to u redu ili ne... :?
...ali za sada je tako, nemoj plakati, u zivotu se sve preokrene, pa ce jednog dana i to.. ;)
Uh..baš mi je teško...možda, jedno vreme da napravim pauzu...i odem od kuće... :cry:
angel 021
29.10.2006., 23:35
Usput, izvolite na tortu.rođendansku..dok se ne otopi... ;-)
lily-sid
30.10.2006., 00:03
Usput, izvolite na tortu.rođendansku..dok se ne otopi... ;-)
Juuupiii... a kad je taj veseli dan.....ili je to danas? :shock:
Pa, seko.. SRECAN TI RODJENDAN!!!...cmok...cmok...cmok... :lol:
angel 021
30.10.2006., 00:21
Juuupiii... a kad je taj veseli dan.....ili je to danas? :shock:
Pa, seko.. SRECAN TI RODJENDAN!!!...cmok...cmok...cmok... :lol:
Već prošao...za 19 minuta.
Hvala na lepim željama. a koliko će srećan da bude - videćemo... ;-)
lily-sid
30.10.2006., 00:33
Uhhhh..sto mi ne rece na vreme... :(
..sad mi preostaje da ti pozelim lepe, mirne i slatke snove! ;) :lol:
..i bice srecan...videces! ;)
angel 021
30.10.2006., 01:02
Laku noć..mirisni snovi nošeni vazduhom..plavetnilo gore, tepih od žutog, opalog lišća, dole...gde god bili, spokojni bili..
Sutra je novi dan, što reče ona moja plavooka druga.. ;-)
lily-sid
30.10.2006., 20:06
..khm...khm... seka htela rec' ... crnooka... no u zaru pisanija se omaklo... ;)
angel 021
30.10.2006., 22:43
..khm...khm... seka htela rec' ... crnooka... no u zaru pisanija se omaklo... ;)
Ma, ne, nije mi se omaklo...stalno mi je pred očima Vivijen Li kao Skarlet O' Hara..šta, da radim..vizuelac. ;-)
lily-sid
05.11.2006., 20:01
Pozdrav sele.. stigoh i ja izdaleka!!! ;)
Mnogo veselo bese ovih dana...
Vetrovi i sneg sa Tibeta...sa poslednjom kapi žute reke...me vuku...ka tebi...nose me...tragom bengala...kroz grobnice ratnika...ka tebi...laku ti noć želim Azijo...ma gde bila...
angel 021
06.11.2006., 03:23
Vetrovi i sneg sa Tibeta...sa poslednjom kapi žute reke...me vuku...ka tebi...nose me...tragom bengala...kroz grobnice ratnika...ka tebi...laku ti noć želim Azijo...ma gde bila...
Na Orjentu...gde svaki pogled zrači žudnjom...gde se trenuci istine proživljavaju u celosti, kako se ne bi zaboravili..
Laku noć.
lily-sid
06.11.2006., 18:03
A ja ... hehe... stigoh sa Balkana, necete verovati!!! :lol:
Tamo nesto mnogo bre hladno, pa ko velim, ajmo skoknuti do toplog doma africkog...
..ovde kao i uvek... mirna luka! 8-)
angel 021
06.11.2006., 23:54
A ja ... hehe... stigoh sa Balkana, necete verovati!!! :lol:
Tamo nesto mnogo bre hladno, pa ko velim, ajmo skoknuti do toplog doma africkog...
..ovde kao i uvek... mirna luka! 8-)
Najzad! Dobrodošla, i malo se skasila...pa da te ušuškam...jedna kafica, može? Kasno?
Pićence, obavezno...širi krvne sudove...deder, jednu, i pričaj...kako je bilo u svadbi?
Ja se uvek rastužim...tolika buka i halabuka, a kad - tad...najčešće, setimo se: I srušiše se lepi snovi moji... :wink:
angel 021
07.11.2006., 00:07
Najzad! Dobrodošla, i malo se skasila...pa da te ušuškam...jedna kafica, može? Kasno?
Pićence, obavezno...širi krvne sudove...deder, jednu, i pričaj...kako je bilo u svadbi?
Ja se uvek rastužim...tolika buka i halabuka, a kad - tad...najčešće, setimo se: I srušiše se lepi snovi moji... :wink:
Kako sa kaže - u ili na svadbi? Isto kao sa Mirijevom.... ;-)
lily-sid
08.11.2006., 19:51
..hehe.. za druge ne znam, ja sam bila u svadbi.... :wink:
..ma bilo.. bucno i veselo... i... hehe.. rekoh veselo.... ;) :arrow: :lol: :lol: :lol:
Sta ima novo kod tebe? Nema te ovih dana...ponovo problemi ili...
angel 021
08.11.2006., 20:22
..hehe.. za druge ne znam, ja sam bila u svadbi.... :wink:
..ma bilo.. bucno i veselo... i... hehe.. rekoh veselo.... ;) :arrow: :lol: :lol: :lol:
Sta ima novo kod tebe? Nema te ovih dana...ponovo problemi ili...
Poslovi, moram da završim neko pisanije, mal' ne reko' projekat.. :wink: ..a, onda, o d m o r.. :lol:
lily-sid
08.11.2006., 20:26
..ti bre k'o estradna zvezda...velis..projekat! :wink:
angel 021
08.11.2006., 20:42
..ti bre k'o estradna zvezda...velis..projekat! :wink:
Omače mi se...mada nam život sve više liči na putujući cirkus...Laku noć, dame i gospodo...moram da završim nešto ozbiljno.. :roll:
lily-sid
08.11.2006., 20:49
..jel projekat? :wink: :arrow: :lol: :lol:
..ma samo napred, javi se kad zavrsis...
..pozdrav!!!
angel 021
08.11.2006., 21:09
..jel projekat? :wink: :arrow: :lol: :lol:
..ma samo napred, javi se kad zavrsis...
..pozdrav!!!
Ma, još sam tu.. nešto mi se neće... :roll:
lily-sid
08.11.2006., 22:12
...ahhh...sorry..zadrzala sam se, sklepajuci pricu... nesto sam se mnogo dvoumila..oko mesta desavanja citave story... jesi li joste tuj? :p
angel 021
09.11.2006., 00:49
...ahhh...sorry..zadrzala sam se, sklepajuci pricu... nesto sam se mnogo dvoumila..oko mesta desavanja citave story... jesi li joste tuj? :p
Ahaa...čitam novosti. Znaš li šta je novo?
Pojeftinila vijagra. Sa 860, na 810 dinara! U svom ovom sranju, najzad jedna lepa vest!
Dakle, naslov je mogao da glasi: VIJAGRA PADA
Ili : PADA LEK ZA DIZANJE.. :wink: :arrow: :lol: :arrow: :idea: :arrow: :lol:
lily-sid
09.11.2006., 17:08
..hmmm...hmmmm...hmmmm...
...definitivno ova druga varijanta... :wink:
lily-sid
15.11.2006., 03:28
Cao Angele... ovih dana bese mnogo naporno... mnogo zanimljivo... a tek sledi....mnogo veselo... ;-) :lol:
Sta ima novo kod tebe?
angel 021
15.11.2006., 19:17
Cao Angele... ovih dana bese mnogo naporno... mnogo zanimljivo... a tek sledi....mnogo veselo... ;-) :lol:
Sta ima novo kod tebe?
Puno toga...juče sam bila poslom u prestonici...metropola, nema šta...milicija zaustavila saobraćaj u kneza Miloša da " dobar " vozač iz jednosmerne ulice ( naravno suprotan pravac ) izađe na bulevar, svaka čast...
Nedostaje mi tvoj humor. Ovih dana, i problemi sa kompom...sada, valjda sve o.k.
Pišemo sevečeras. :wink:
lily-sid
17.11.2006., 18:41
Ne mogu da verujem i ja sam tada bila u Bg... poslom!!!
Steta!!! Propustile smo jos jednu mogucnost upoznavanja!!! :?
Ma doci cu u tvoj grad... a tada se javljam na vreme, u Bg ionako nisam imala mnogo vremena! ;)
Laka ti noć Azijo...ma gde bila...ove noći...
lily-sid
29.11.2006., 20:29
Dobra noc!!! :-D
lily-sid
29.11.2006., 20:42
...i Vama...naravski... :lol:
Kojim to nama...pa mi smo sami...ccccc...
lily-sid
29.11.2006., 20:50
...hehe... mislis?!
... ovde nikad nisi sam... uvek ima nekog... :-D
... svrate ljudi, onako... u prolazu.... 8-)
lily-sid
29.11.2006., 21:00
..da li sam propustila nesto, ovih par dana? :)
Hm...ma jok...sve po starom...paučina po ćoškovima...gluposti na sve strane...po koja svađica i tako to...
lily-sid
29.11.2006., 21:07
..znaci sve po starom, dobro poznatom scenariju...mislila sam da ce biti malo dinamike, medjutim...njente... :?
Hm...bilo ali malo...ybg.
lily-sid
29.11.2006., 21:19
...uhhhhh...znaci smaranje...
...ma meni je dovoljno kad se dopisujem sa par osoba, ponegde ubacim komentar i to je to... :-D
lily-sid
29.11.2006., 22:01
..umor od putovanja je ucinio svoje... laku noc...
lily-sid
13.12.2006., 23:30
...laku noc...