PDA

Vidi punu verziju : ODELJENJE- VALJEVSKA PODVALA!

katta
12.09.2006., 23:59
DRAGI MOJI!

Uz Wilkovu podrsku, odlucih da isprobamo ovu ideju!
Naime, kao sto je vec primeceno, previse brljamo po temema, imamo dve 'svastare', al... u kafani se malo zapijemo, leto- jesen, tamo-vamo...
Naslov bi trebalo da kaze- podvaljujmo drugima, i manimo se one- ko ce kome ako ne svoj svome!

Evo nam mesta za ideje kako da pomognemo svom gradu za bezanje iz ucmalosti i apatije, depresije i 'bedaka',....
Ili da pomognemo licno jedni drugima, ovde prisutnima, nebitna sadrzina problema....

Tako, iznesite probleme, svoje licne ili ono sto vam bode oci ili dusu u ovom gradu, pa da se dizemo gore, mi, Valjevci i Valjevo!

Dobra ideja (opet Wilkova ;)), pitanje- sta bi to moglo biti valjevski brend??!!(zaboravimo malinu i sljivu a i sljivovicu!)

Aj sad, nek kaze neko nesto ako ima.... :p

Wilkołak
13.09.2006., 00:03
Evo, ja se usudjivam da prokomentarisem .... ;-)

Budimo se, drago mi je! Vostani Valjevo, dugo si spavalo, sada se probudi i Valjevce vozbudi! Opala!Lupetacemo i ovde garant pa sta ... nema veze, bitno je da napredujemo!

Ja sam imao ideje da se kroz grad umesto gradskih linija provuku tramvajske linije pa da postanemo drugi grad u Srbiji sa tramvajskom linijom, ali izgleda da je to skupo, ne bi proslo!

Ali stvarno, sta bi bio nas brend? Prvi put se u pisanim izvorima Valjevo pominje 139x kao grad iz koga je dosao neki "trgovac" koji je prevario i za novce ostetio neke Dubrovcane ... znaci, prevara nam ne gine heheheheheh ;-)

Casual Crew
13.09.2006., 00:05
podVAla -jedna zastava koju smo drugar i ja napravili 1999 godine,namenjena Va Buducnosti.
Dobra tema,nadam se da ce zaziveti...

Wilkołak
13.09.2006., 00:10
Jos jedno znacenje reci podvala...

Podwala na poljskom znaci "ispod zida", pod valom (od nemackog walen ili slicno, ne znam nemacki).

podVAla, definitivno! Mogli bi opet da skrojimo nesto, ha Kezuel?

Casual Crew
13.09.2006., 00:17
Pa kome da krojim,kad ih ima 20 :( Bilo bi lepo takvu zastavu gurati jer je to slika naseg grada.Ta zastavica je bila malih dimenzija i na crvenom platnu plavim slovima je pisalo sve osim VA koja su bila bela...ono super fora za tribinu i dan-danas,a kamoli tad ;)

Wilkołak
13.09.2006., 00:25
Polako, napravicemo mi i klub podVAlasha pa cemo da krojimo i da bodrimo nase momke, gde god da su i ko god da su!

E, pa to bi stvarno bilo dobro. Skupimo ekipu i napravimo akciju. Odradimo takve zastavice, nastampamo majice i nosimo zastavice i na tribine, i na koncerte (ako npr. sviraju Neverne bebe ili InVAzija), bodrimo plivace, strelce, speleologe, recitatore, glumce ... sve Valjevce!

Mozda za 5-6 godina odradimo i nalepnice za kola na kojima bi pisali podVAla ;-) To bi bila super akcija!

Valjevski pokret za promociju Valjeva - podVAla! Ime je super, jos da odradimo i obelezja! Mozes li da skeniras tu zastavicu pa da je okacis na forum?

Casual Crew
13.09.2006., 00:31
Ma mogu da odradim novu i da okacim ovde,ali da jede zemlju...Treba se orijentisati iskljucivo na sport i da se privuce sto vise ljudi,saradnja sa ostalim grupama i da nam tribine malo zazive,da se biju gostujuci navijaci,da znaju da nema koorcenja po VA :)

Wilkołak
13.09.2006., 00:36
Ja sam vise za jedan svevaljevski pokret podrske svim Valjevcima! Treba to da krene od sporta naravno, jer je najmasovnije ali da se prosiri i na ostale grane, da bude generalni pokret! Da budemo prepoznatljivi po tom podVAla.... Zamisli nalepnicu na kolima na kojoj pise "podVAla". Kakva sljiva i tzv. "plum city" ... pod-VA-la !!! Mozes i rebus da slozis od ovoga ...
npr.

VA
-----
la

(pod Va la hehehhe)

Ja nisam bas za vodju navijaca, nisam toliko agresivan, ne lezi mi to, ali definitivno treba imati jaci valjevski urbani tim navijaca, ali URBANI, ne one geacke fore, nego full po ugledu na neke bolje grupe.

Casual Crew
13.09.2006., 00:39
Treba,a i bice ;) Pomocicu im dosta oko toga ;)

Wilkołak
13.09.2006., 00:41
Da zoves kada budes pravio nesto!

Katto, sta ti kazes za ideje u vezi pod-Va-le?

Casual Crew
13.09.2006., 00:44
Zovem sve,kad nesto organizujemo bicete svi pozvani ;)

Wilkołak
13.09.2006., 00:56
Ljudovi,

ako sam se obratio na pravu adresu, teme Kafana i Podvala ce biti stalne na nasem podforumu tj. biti ce zalepljene pa nece moci da potonu! Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hehehhehehe

katta
13.09.2006., 01:06
Ja sam vise za jedan svevaljevski pokret podrske svim Valjevcima! Treba to da krene od sporta naravno, jer je najmasovnije ali da se prosiri i na ostale grane, da bude generalni pokret! Da budemo prepoznatljivi po tom podVAla.... Zamisli nalepnicu na kolima na kojoj pise "podVAla". Kakva sljiva i tzv. "plum city" ... pod-VA-la !!! Mozes i rebus da slozis od ovoga ...
npr.

VA
-----
la

HEJ,HEJ!!!
Bas ovde imam jednu fasciklu sa tim rebusom!!!
Vucem je po fakultetu k'o budala, al se ne da izlizati!!! :p ;)

Wilkołak
13.09.2006., 01:08
Ja po faksu vucem blokcice na kojima pise "Valjevo", zatim olovke "Valjevska pivara", "Srbijanka Valjevo" itd ... Steta sto nemamo neku dobru majdzu ... pa to ne bih skidao sa sebe!

Secam se i ja tog rebusa! Bio je zdravo dobar!

katta
13.09.2006., 01:34
Imala sam majdzu "I love this city-VAljevo city" za neko takmicenje je nosili!
Izlizala se odavno! Ali i nije bila neka!
Oce li neko sad da stampamo nove!?

Wilkołak
13.09.2006., 01:39
Ocem ja, ali moramo prvo da okupimo masu! Ja mogu srediti dizajn a trebace nam stamparija, majdze i naravno, motivisana i valjevoljubiva masa da je nosi!

pod-VA-la!

katta
13.09.2006., 01:54
Ajmo na okuplanje mase!

P.S. "draga saveta' ide na drugom kanalu...
Moramo Mannya da sredimo!

Wilkołak
13.09.2006., 01:59
Sredi ga, leba ti ;-) Zabunjen je ekstra!

katta
13.09.2006., 02:05
Bih ja, al mora da saradjuje!
Vidis da ga ovde nema!

Mannibals
13.09.2006., 02:32
pa katto...eve me....!--Da te vidim!

katta
13.09.2006., 02:46
Manny, ja sam sad u zaspala u kafani! pricamo sutra kad se osvestim!

Mannibals
13.09.2006., 02:53
xexexex.........dobro...(a onda je on pozvao neke cigane da je vodu kuci)....... :twisted:
@Wilk----ahahahah........pod valjevoljubiva masa :lol: :lol:

Wilkołak
18.09.2006., 01:07
Nego, ima li neko da se pohvali nekom podvalom?

katta
18.09.2006., 01:29
Nemam podvalu al' imam da postavim veliko i vazno pitanje vezano za VA!!!

DA LI CE VALJEVO IKADA IMATI PRISTOJAN SPORTSKI CENTAR???????!!!!!

Ne znam kome je upuceno ovo pitanje, ali zna li neko da li se uopste razmatra ovo pitanje negde?
Mislim da je situacija odavno alarmantna...
Ovo sto sada imamo je sramota!!!

Mannibals
18.09.2006., 01:34
Eee,sad sam se smorio...........aa......sto su socijal. bili poceli zatvorene bazene i halu od 3000 mesta dole kod poljoprivredne macku o rep....temelj postavljen ali,stali radovi!....:)
---Ja bih vise voleo da se jaz pochisti i crkva uradi tamosnja,jer ce biti prelepo-sigyran sam!

>>>ja glasam za to!<<<

Wilkołak
20.09.2006., 00:58
Prvo, da Valjevu zaista fali jedan sportski centar... Lopovi su pokrali novce za taj centar pa cemo sada morati da cekamo ihahaj!

A, iskreno, voleo bih da se novi Hram zavrsi sto pre! Mislim da nam treba jedan veliki saborni hram. Jos kada urede kej, pa srede sve ... ih, milina!

Wilkołak
20.09.2006., 01:01
Uzgred, kada smo kod pod-VA-le, evo jedne moje provale...

Pre par meseci, upoznao sam jednog lika, lalosha teshkog! Decko je iz severnog Banata, znaci tamo oko Subotice. I, drugar i ja ga ponudimo cisto valjevskim proizvodom - duvan cvarcima, liku s to svidi i on se zainteresuje za nacin pravljenja takvih cvaraka....

Hahahaha, mi smo decka podlozili da se duvan cvarci prave od svinjeske odnosno jagnjece dlake koja se umace u mast i tako przi/kuva ;-) Decko nije mogao da veruje da je jeo dlake ali ***, bilo mu je logicno jer su duvan cvarci tako vlaknasti. Sve u svemu mi smo mu objasnili kako se kod nas nista od svinje/jagnjeta ne baca (sto i jes' istina). Mislim da decko jos misli da se duvan-cvarci prave od dlaka ;-) koj ce ga znati!

Casual Crew
20.09.2006., 01:10
Hahahhaha ako brate lozi i treba,ja sam i balijama davao da hasaju :) Nisu imali primedbu,trazili su jos :lol:

Wilkołak
20.09.2006., 01:19
Hehehe, taj isti drugar je davao Turcima (koji su insistirali da meso ne bude svinjsko), pljeske od svinjskog mesa i rekao im da je to govedina ... Uh ... kakva je to podvala bila! Meni na kraju bilo zao ljudi, ***. bili su skroz dobri i vaspitani.

Casual Crew
20.09.2006., 01:30
Ma ja sam im rekao sta je,ali su hteli da probaju ;) Nisam bas lik koji podvaljuje,ili lepo ili na silu ;)

Mannibals
20.09.2006., 05:40
Odeljenje za nocne ptice da se otvori....tema ! pravilo posle 2.30h ne pre,kao pomoc kavani1....ajd y qratz svi mi.....VSVSVSVVSSVSsvVS
-------------------------
AXXAXAXXAxAx