Vidi punu verziju : JEEEESEN U VALJEVU!
Vidim da ste svi otpisali leto, pa hajde da zajedno udjemo u jesen....
U Valjevu...
Mislim da se od 'jeseni' ne ocekuje bas neki 'lumperaj' kao od leta! Sta raditi kad krenu kise jesenje?
Smotati se u sobi sa nekim toplim bicem i gledati kroz prozor?
U'vatiti to toplo bice pod ruku, pa zajedno pod kisobran da gazimo po opalom liscu?
Ja se ne pitam sta cu raditi narednih meseci... voznja po Ibarskoj (do Bg i nazad) u Bubi iz ''76!!!! Pustimo muziku (da, u bubi imam i radio!!!!), prepustim volan onom ko bolje upravlja njime (nadam se da ce moj decko da procita ovo- stvarno nije tesko voziti bolje od mene!), Pa moze i kisica da pada....
A vi?
Ko vec nije, nek trazi nekog da se greje, bice hlaaadno... ;)
Mannibals
12.09.2006., 16:16
Jesen....najlepshe doba izmedju vrele i sparne leti i jake zime,koja i kad nema snega ne sto je ryzna no sto je tyzna....
------------------------------
>>><<<Ja cu sa nekim "fuficama" po uobicaju,ako budem hteo da se nakanim...ali...trening,samo volja da ne izidje iz mene ,mozda nesto prochitam....i bicu okryzen ljudima koje mrzim,tako da bice belaja na megdana se .....to sve zavrshi imace se Pune eee rykee posla!
Pa nemoj biti okruzen ljudima koje mrzis!!!
Mannibals
12.09.2006., 16:23
Pa nemoj biti okruzen ljudima koje mrzis!!!
:lol: ...........TO JE NEMOGUCE!......treba da zivim u shumi...... :lol: :lol: :lol:
Mozda ni to nije lose, nema buke, zelenilo, opusteno... osim ako ne mrzis i zivotinje...
Mada, jesen, kisa, hladno, mozda bi imao problema ipak...
Wilkołak
12.09.2006., 17:06
Cim pocnu prv kise ima da se nakvasi najstrasnije ...
Inace, tokom jeseni lepo je setati po opalom liscu (dok jos ne pocnu hladni i sivi dani) a kada pocnu onda se u principu valja zabiti u zatvoreno ... kucu, kafanu, bilo gde, samo da okolo tebe budu ljudi koje volis i koji ti ne idu na nerve.
To bar nije tesko....
Sorry Wilk, otvaram temu svastaru, kod tebe u kafani nekad mnogo guzva a i pokusavam da napravim malo romanticniju atmosferu... jesen je p[rava inspiracija, bar za mene! ;)
Wilkołak
12.09.2006., 17:48
Otvaraj, ne mari nista! Samo nemoj da sluzis pice ;-) Kafana ce ostati kultno mesto za sve zeljne alkohola ;-)
Uzgred, jesi li primetila kako se broj posetilaca na nasem malom podforumu povecava? Imam cak i goste sa drugih podforuma, hehehehehe! Samo napred VA!
Casual Crew
12.09.2006., 18:50
E to "zeljne" mi se dopada...Zeljnici 1996 - 10 godina koracaju stazama uspeha!!!
Aj sad, 'zeljne' alkohola!
Htela bih da napravim kutak za antialkoholicare, al bojim se da bih bila usamljena...
Casual, Casual, ajd to 'zeljni' da posmatramo malo sire... sta sve zelimo a da alkohol nije?
Nesto si nam ovih dana pricao o ljubavi, romantici, 'andjelima',... evo pravog mesta za takvo raspolozenje...
Mozda bi mogli da otvorimo temu tipa 'Draga saveta'??? ali previse se znamo....
Imam pitanje za vas u ovoj jesenjoj svastari -Sta slusate kad se zaljubite?! ali, ono, baaaaaaas, poludite....????
Mannibals
12.09.2006., 21:25
Uzgred, jesi li primetila kako se broj posetilaca na nasem malom podforumu povecava? Imam cak i goste sa drugih podforuma, hehehehehe! Samo napred VA!
-------->>>>Stvarno....hmmm..let me see...!!<<<>>>>bravo Wilk.... :twisted:
Daprvo pojedinac pa partija Blerova pa tek drzava.....exexex
Wilkołak
12.09.2006., 23:07
-------->>>>Stvarno....hmmm..let me see...!!<<<>>>>bravo Wilk....
Daprvo pojedinac pa partija Blerova pa tek drzava.....exexex
Hvala drugar, ali to je i tvoja zasluga. Zasluga svih nas, samo nastavimo sa zanimljivim temama! Malo nam fali da se pokrenemo, kao i celom gradu. Da ne budemo stalno apaticni! Dok ne udjemo medju 5 najjacih podforuma nista nismo uradili!
VALjEVO! VALjEVO!
@katta
Tema "Draga Saveta" bi bila ekstra, samo razmisli da umesto Saveta stavis neko ime koje je veoma rasprostranjeno u Valjevu ... pa da to bude nasa verzija, nas brend! Tu bi mogli da se "jadamo" i delimo ostale korisne i nekorisne savete. Npr, kako napraviti "valjevsku sniclu" ili neku drugu poslasticu ;-)
Mannibals
12.09.2006., 23:34
Noted....
@Wilkolak
Prava sam osoba za resavanje jada... Otvoricu temu cim smislim ime!
Kad smo vec stalno zajedno, daj da se ispomazemo...
Ne, jos nemam ideju...
Mannibals
12.09.2006., 23:48
VISHE TEMA<MANJE ...raje!
Wilkołak
12.09.2006., 23:50
Jelena
Ivana
Katarina
hmmmmmmmmmm to su neka nasa imena ... razmisljamo razmisljamo. Bacajte predloge ovde!
Mannibals
12.09.2006., 23:57
AAAAAAaaa...da ti ja chitam,misli....aaaaaaamaisa,joksa,bojana....aaaaa aaaaaaaaa
Ko su Joksa i Bojana...
A Wilk nam zapeo za Jelenu...
Wilkołak
13.09.2006., 01:42
Wilk je zapeo za jednu Janu ... (al' ne ovu nasu, ovdasnju)
Mannibals
13.09.2006., 23:02
-----podeli!!!.....podeli derWilk Janu,....pa na zvenegele....exexe
Casual Crew
13.09.2006., 23:27
...kad zvekecete casuala ne zovete :lol: sram vas bre bilo manijaci!
Mannibals
13.09.2006., 23:30
...kad zvekecete casuala ne zovete :lol: sram vas bre bilo manijaci!
HAHAAHAH....>>>.kkkkkekekeekeikik.........a..AHhah,puf.... :lol: :lol: :lol:
----------pa imas Ti i m4j4...nju si teo bate....a sa "Katom" se postas.....ZASTO????? :roll:
++++= :confused:
Casual Crew
13.09.2006., 23:40
Imam ja andjela svog,ne nabacuj mi druge,hoces sodu u oci da dobijem :lol: E manibale los si drugar :lol:
Mannibals
13.09.2006., 23:45
Nemoj tako....danas mi je bio,divan dan......kakav drygar ....--->>>Snasao si se ti bolje<<<>>od mene!
-----------------
NE VERYJ NIKOM.....xaxaxax :) :)
13.09.2006., 23:51
;) Ja? Gresis brate!
Mannibals
13.09.2006., 23:56
Ja ne greshim......nemam sta!
Casual Crew
14.09.2006., 00:32
oooooooooooooooooooooo hahahahahaa...kralju,pocni da gresis,tu ti je bair u blizini,skidaj vracbinu :lol:
Mannibals
14.09.2006., 00:37
sa njima Neradimm vishe.....xexexe,samo solo...samo SOLO...
-----kako si mi drugar....znash li kod krnje neku Maisu...???
Wilkołak
14.09.2006., 00:42
-----podeli!!!.....podeli derWilk Janu,....pa na zvenegele....exexe
Jana nije za deliti, odbij da ne izbijam!
Mannibals
14.09.2006., 00:47
ajd.....izbijaj....axxaxaxa
Wilkołak
14.09.2006., 00:53
Vidim da je ta gornja leva dvojka za vadjenje ... pa nece biti steta da je izbijem. Neces morati da placas vadjenje a neces ni osetiti ... imam "laku ruku", rekose mi ;-)
Ja nemam sta da kazem na ovo vase musko domundjavanje... osim- dosta bre ovde,..........
na momente ste malo win ghkj
Frajer sa 'lakom rukom', nemoj Wilky da razocaras sad!
Wilkołak
14.09.2006., 00:58
"Laka ruka" ... davno nisam trenirao desnicu ;-) a morao sam da je olaksam posto sada bijem decicu iz pedagoskih razloga (mladje rodjake) pa necu bas zube da im izbijam, al' valja malo po guzici (kad zasluze)!
Mannibals
14.09.2006., 00:59
.............mozda ja zauvek i odem....nakachio mi se neki "virus" na forumy i ne mogu da ga izbijemiz glave....Iznogud,kreten iz Nisa...a 3 posta poceo da mi sere...$#&%&*%&*%&*@#$57.....
pomislih sta je Wilku,....(just ~testing nervzzzzz.....)-----------.......a nesto sam dobre volje,bio!
Wilkołak
14.09.2006., 01:00
Stavi takvog lika na ignore, to je resenje. Ja imam 3-4 takva .... Imas opciju "ignorisi korisnika". Proveri, ako bude bilo problema sa nalazenjem iste, javi pa cu ti pomoci online.
Mannibals
14.09.2006., 01:06
Ne ovaj me je javno......kao poslao ga drygi..>----------<><>>????.,.,.,.<>><>,...
-----------------------eeeeeeeeee....pffff----------------eeeeeeeee.....aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAA
a dans sam se lepo proveo....ne moze dan da prodje bez...A NISAM SE VESELO ovako,ne PAMTIM!
----------Samo nije kao tebe.......da chekam pa cu ti javiti....
Problemi,problemi...
Mene nemojte ignorisati jos.......
Wilky, pa jel ovo jesenja prica?! ;)
Wilkołak
14.09.2006., 01:13
Wilky, pa jel ovo jesenja prica?!
Pa i nije ... treba nam malo sete, romantike i opalog lisca ... Lisce nam nesto kasni ove godine, pih! Udarilo Sunce pa samo sija ;-)
Kato, dokle si nam u lepom VA?
Ujutru palim! Bubom do ADE da iskoristim jos malo ovo sunce...
Zapravo na kupanje idem nocom al dobro!
To da izbegnem guzvu ;)
Vraticu se brzo!
Wilkołak
14.09.2006., 01:22
Vraticu se brzo!
Drzimo te za rec!
Mannibals
14.09.2006., 01:36
Samo da prodje zima.......izgleda da opet moram gledati ligu SHAMPIONA.......oooo
jane_va
14.09.2006., 09:27
Wilk je zapeo za jednu Janu ... (al' ne ovu nasu, ovdasnju)
Шмрц, зар ја нисам та??? не волим те више... :cry:
Casual Crew
14.09.2006., 13:51
Daj Janu meni i manibalsu :lol: necemo joj nista....
Mannibals
14.09.2006., 15:04
ja.....bih samo da gledam....<<<>>>rokaj&snimaj...exexexe
Wilkołak
14.09.2006., 21:43
Шмрц, зар ја нисам та??? не волим те више...
Ta, moje serce je vec obecano jednoj drugoj Jani ;-), mada, ako se dogovorimo ... hehehhhe ;-)
Mannibals
14.09.2006., 22:17
Neka Wilk....daces je meni,kad se osisa na celavo...a nemoj da kazes Casual-u jer ON ioNakO sve vidi....!!!.....exexexe. :)
Wilkołak
14.09.2006., 22:30
Pa, ako ti tako kazes ... ;-) ako ona pristane eto ti, znam da ti je frkenzi!
Mannibals
14.09.2006., 22:39
ZAR sve mora na lepo.....ooOOOoo
Wilkołak
14.09.2006., 22:41
Trudim se ... ne ides u corku ako je sve na finjaka ;-)
Mannibals
14.09.2006., 22:46
MA znas li ti M aisu kod Krnje znam da si stariji lik, i da nije tvoje mesto tamo...nego si u gljivarima??
.........znas li kakave radodajke...xexex
Wilkołak
14.09.2006., 23:09
Kod Krnje nisam bio od kada su ga sklonili sa keja (onu njegov crveni kiosk). Video sam da je otvorio nesto ali ... ne privlaci me to... U gljivare i ja slabo zalazim, ima puno dece i svi se otimaju o onaj komp. Sada volim da odem u 32. ili Gucevo da se oletvam uz Cigane!
Za radodajke ne znam, ali sigurno mozes nesto da nadjes. Izadji sa nekim ortakom, idite u lov, nije tesko!
Mannibals
14.09.2006., 23:22
kad je krnja imao onaj crven kiosk bilo je bas cool sad onako prazno...ostao sam mu duzan za jednu pljesku...60 din.....MA znao sam stariji si ti....ali pitam,mozda znas....
U GLJIVARIMA nisam nikad ulazio,sam se tripovao clanska karta, amogu da dodjem sa jednim deckom da pogledam jer su miu skolski iz tex.....
-----------Gucevo....gde je to???----------Pa sta bre ima u 32...decko sa Kol.2???
---------za radodajke-imas pravo,nije tesko....pocele sty se devojcice malo....ma oslobodile su se znam jer sam pre 2 dana video poze od male.......qyqyqy....
Wilkołak
14.09.2006., 23:26
Jesam stariji, mozda smo i generacija ... nije ni bitno..
Guchevo je tamo u Bircaninovoj, blizu V skole, ali kada krenes prema Gradcu, sa desne strane pre one velike krivine i spusta u levo. Tu su svirci svakog vikenda i tu volim da svratim sa ortacima.
U 32. su isto nekada svirci a ja volim kada zapevaju "Ko te ima, taj te nema". Lep je ambijent, mada, sada redje zalazim tamo. Tamo dodjem sa prvom kisom, kada upale kamin.
A sto se cica tice, ma pun je grad a ti si stariji momak. Iskoristi to, nadji neku, shetaj je i opusti zivce.
Mannibals
14.09.2006., 23:34
star dovoljno.........godiste si decka od moje sis..........a gycevo.je kod VAGE????.....
Je si bio u Kingu?!?
Wilkołak
14.09.2006., 23:39
Guchevo je na brdu, VAGA je dole, u "dolini". Ma Guchevo je bas uz ulicu. Nije bas preterano ugledno mesto ali je za te stvari, za svirce i pice ODLICNO!
King, King ... gde je King? Mozda sam i bio ali ne znam.
Mannibals
14.09.2006., 23:43
prema gracy......malo dalje od jaza ides stranom desnom prema gradcu,tako??....to je birtija i tamo su bile "frajle",.....xaxa....bas gejackije mesto u gradu kao u Kneza Milosa na kraju pesacke zone....ono u brdjane nisam znao da se zove KM...++++++=??? :( -------------------->> :)
------------Gychevo je daleko u 3....i tamo je bila neka Xelen ,....cuo od nekog ex ortaka...svasta....
Wilkołak
14.09.2006., 23:51
Nisam isao u King. Eto, ne bih znao ni da postoji. Ne znam ni imena restorancica i kafica na Gradcu ;-)
Da, da KM ide skroz u Brdjane. NIsam to znao, cak je i glupo sto je ulica tako ispresecana, ali dobro. A na kraju pesacke zone je bas geacki ... od sata pa dalje je bas bas! Mada, tu imas tih get-laid sema i semica. Vices joj dva pelinkovca, da se dobije, stegnes je malo, pljunes na patos par puta, nasmejes se k'o krmak i eto tebi neke udaraljke, samo pazi da ne napravis dete jer takve obicno love muzeve, mada, po prici mozes da se ogrebes.
Smaraju me ta mesta, ali ako je bas frka ... hvataj se za sve moguce! Si probao ici u Morison?
Mannibals
14.09.2006., 23:56
Isao sam ....kao sto znam za Gucevo....likovi OK,neki su Ridersi....pa znam(kad sam isao).....mm....ne idem vise,primetio sam neke bliznakinje da su decu vukle po patosu...KAO....xexexe..
------------------------
PRICAJ sta u morisonu.....???
Wilkołak
15.09.2006., 00:00
U Morisonu imas finih devojcica koje nisu sponzorke i ponosne vlasnice malih kineskih skutera. Malo su slobodnije, umeju da drmnu rakiju ili pivo iz flase ali su devojke u redu. Naravno, svuda imas kretena, ali sa nekim opustenim stavom i vikanjem jedne ture rakije (radza je oko 40 din) mozes da prodjes.
Casual Crew
15.09.2006., 00:12
Gucevo je u ulici Milovan Glisic i ne svidja mi se tamo,ni ekipa koja bleji,a ni ambijent.Krnja je zanimljiv dva-tri puta,posle postane dosadan i smara za medalju,a pljeskavice su mu bile katastrofa pre,nazalost jedan od retkih koji je radio u centru nocu,pa sam bio primoran da jedem kod njega.
Casual Crew
15.09.2006., 00:16
Neka Wilk....daces je meni,kad se osisa na celavo...a nemoj da kazes Casual-u jer ON ioNakO sve vidi....!!!.....exexexe. :)
Vidim,vidim... 8) Nego sredim ti ja jednu ****,ali moras da se otvoris :razz:
Wilkołak
15.09.2006., 00:17
Ambijent u Guchevu jeste NULA i to ZESCA, medjutim, kao sto rekoh, ne idem zbog ambijenta vec zbog zive muzike ;-)
Wilkołak
15.09.2006., 00:18
Pa mora da se otvori ... ne ide sve za dzabe hehhehhe
Sredi mu, nek' se opusti malo, mnogo mi je napet!
Casual Crew
15.09.2006., 00:20
Sredicu mu :lol: ima da ga slomi kao slamku ;)
Ma ni muzika ne moze da me oraspolozi kad vidim one fejkove tamo :lol:
Mannibals
15.09.2006., 00:22
Gucevo je u ulici Milovan Glisic i ne svidja mi se tamo,ni ekipa koja bleji,a ni ambijent.Krnja je zanimljiv dva-tri puta,posle postane dosadan i smara za medalju,a pljeskavice su mu bile katastrofa pre,nazalost jedan od retkih koji je radio u centru nocu,pa sam bio primoran da jedem kod njega.
A pa tako....cccc pa Wilk desno x2 a ne levo...... ustvari kod pete u pravu si ;-)
znam Mil. G. iznad Tesnjara...pa blizu jaza je, na samom kraju ! Tamo nisam isao ne volim...sta ces ti **** tamo????
-------Krnja NIJE imao...vec pedja i kod Chice.....a AAAAA zna da smori
--------Sta je sa maisom???????
????
?
p.s. Pa imao si milence,ona Hercegovka....nannaarnairarnrn.... :twisted:
Wilkołak
15.09.2006., 00:26
A pa tako....cccc pa Wilk desno x2 a ne levo......
Redovno mesam desno i levo ... Dosta puta mi se desilo da se vozim sa nekim kolima i da mi taj neko kaze skreni desno ovde, ja dam migavac za levo, on opet kaze, skreni desno, ja kazem, vazi vazi i skrenem levo... UZAS! Uvek sam imao problem sa tim, levo-desno... Neki put pogledam u ruku, kazem, ovom rukom pisem, znaci ovo je desna, mada recimo kada radim neke druge stvari (secem papir, igram se na kompu), glavna ruka je leva....
Casual Crew
15.09.2006., 00:27
Ne jedem burek posle kojeg moram da popijem tri tablete za zeludac,podbije masnoca alkohol i umirem brate.
Nije gucevo do jaza,iznad je,tacno na onoj raskrsnici ka poparama i dole ka milanu kitanovicu.
Imao je krnja,pedja ne radi nocu,a odlican je,cak i najbolji ;)
Mannibals
15.09.2006., 00:39
Ne jedem burek posle kojeg moram da popijem tri tablete za zeludac,podbije masnoca alkohol i umirem brate.
Nije gucevo do jaza,iznad je,tacno na onoj raskrsnici ka poparama i dole ka milanu kitanovicu.
Imao je krnja,pedja ne radi nocu,a odlican je,cak i najbolji ;)
la brate.....za 2 medalje...kako nije Pedja do 23 znao da produzi sa zenom leti???
Pa kod jazza....znam gde je kada sam isao prema qracu znao sam,tyda da idem......sidjem
->><<>Burek zalim slucaj>><>><> ja sam jeo pyz sa makom....il'sirom....a "ryzice" to je bilo....ufffufufuf....... 8-)
Casual Crew
15.09.2006., 00:51
Ma haos je to losa hrana kralju,greje one puzice u mikrotalasnoj-sramota!
Wilkołak
15.09.2006., 00:55
Lepinja sa pomfritom? Puzici iz mikro-talasne ... eh, kako mi, deca iz III skole nismo imali te bisere... Mi smo imali neke ****-lepinje. Znaci smuljaju kecap, sunku i origano u neku smesu, to stave u onaj pekac i zagreju... To je bio hit neko vreme i nije bilo lose!
Casual Crew
15.09.2006., 01:04
Ma puzici iz mikrotalasne su kod milencetaa.Imali smo mi izvrsnu hranu "Kod Mare"domaca i sveza,kajmak,cvarci...pa "Kod Pedje" na mostu-najjace pljeskavice bez sojnih dodataka i tih sranja,Baltazar-extra,pa i Barby ;)
A u trecoj si bio :) pa dobro nije lose!
Wilkołak
15.09.2006., 12:00
III skola! Volim tu skolu!
Mannibals
17.09.2006., 16:50
III skola! Volim tu skolu!
>>>>Decko.....skola je :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: THAT way! :arrow: :roll:
:lol: :lol: :lol:
malo gledam o cemu ste pricali...
Prolazim pored Guceva 25 puta dnevno, a nikako mi nije jasno sta se tu desava...
Videla sam Cigane par puta i to mi izgledalo ok, ali nemam sa kime da idem na takva mesta...
Mannibals
17.09.2006., 21:46
....nemam sa kime da idem na takva mesta...
SA MNOM NECETE ICI NA TAKVA MESTA.... :cry:
Pa sto si nam tuzan onda?
Mannibals
17.09.2006., 23:01
Pa sto si nam tuzan onda?
--------------->>. ne razumem??????? ............kakvu si kosu pre imala?!?...kazes nisi imala plavu!
Wilkołak
18.09.2006., 00:56
Jesen stize dunjo moja ...
Mannibals
18.09.2006., 01:02
a rekli miholjsko leto.....jedva chekam da zima mi prodje utata-tirata,,......i zivot ode....
Wilkołak
18.09.2006., 01:06
Ja volim zimu, sneg, led i hladnocu! Ne volim onu bljuzgu ali volim da setam kada veje i kada je temperatura ispod -10*C. Uh! Za mene je to ekstra dozivljaj!
Mannibals
18.09.2006., 01:11
spavas sa vunenim charapama...i sanjam prolece..,pa moze....a pite ....JJJajaoOojooooj....ove zime
1. veliki testish za mene......NE ugojiti se!
Manny, stavio si tuzica 'gore', zato sam pitala sto si tuzan....
Rekoh ti da sam imala crnu kosu...
Prirodno crna, mada sam imala povremeno i 'crvene momente'!
NNEEEEEEE VOOOOOOOOOLLLLIM ZIMU, zato sto je tada zima!
Ja sam se vec malo ubucila, ***, kad sama sebi spremam hranu....
Mannibals
18.09.2006., 01:30
A sta spremas 'leba ti.....
Pazi, trudim se da predjem na 'optimalnu ishranu', ali u Bg nemam bas puno vremena da stojim kod sporeta i idem na Kalenic... tako da sam previse grickala u pekarama i poslasticarnicama, odatle taj kilogram viska....
A sta spremam----- SVE!!!
Odlicna kuvarica i domacica za svoje godine, tako da spremam sve sto pozelis!!
Mannibals
18.09.2006., 01:48
>>>>Dobra,e to bih morao da vidim!.........kako si u drygim stvarima.....
---NISI u EKO.isla sluchajno?!??
NEEEEEEEEEEEEEEEE, COVECE< gimnazija!!!
I DOOOBRA sam u svemu, bas svemu!!!
Nemoj vise da sumnjas u mene!!
Mannibals
18.09.2006., 02:12
WAuuuu........u shahu?!?
------->>>Necu,.....samo cu da sumnjam,jasta more!
Eo me vec dva dana u VA, za sada sam dve veceri prosetao Knez Milosevom, i video ukupno oko 100 ljudi, za obe veceri. Ispred gimnazije uvece ista ekipa kao pre 6 god, sto i nije lose :)
Malo ljudi u gradu btw... Septembar, skole, rokovi, blah blah.
Wilkołak
18.09.2006., 14:41
Juce nije bilo lose. Bila je svirka kod Radise u Dzipsiju i bilo je ljudi...
Katto, sta umes da spremis? Ja isto ne volim da stojim kod sporeta, ali kako iz principa ne jedem u pekarama i hamburgerijama, sednem pa sam zgotovim jelo....
Ovladao sam tehnikama pravljenja ruske salate, musake, spageta, frlja testenine, giga jake muckalice sa jajima itd ...
Casual Crew
18.09.2006., 17:43
Ja volim zimu, sneg, led i hladnocu! Ne volim onu bljuzgu ali volim da setam kada veje i kada je temperatura ispod -10*C. Uh! Za mene je to ekstra dozivljaj!
Mrzim je,ali najstrasnije,sneg ni na razglednici ne mogu da vidim :oops: Leto-konza 8)
Wilkołak
18.09.2006., 18:54
Nekada upadnem u neko cudno raspolozenje kada pozelim da zivim na krajnjem severu, gde je sneg tokom cele godine, da imam svoj ribarski brodic svezan za obalu kojim jednom sedmicno isplovaljavam na otvoreno more i tu lovim ribe svakojake. Tu su i saonice koju vuku psi i kucica na obali u kojoj stalno pucketa vatra i lonce koje je stalno pristavljeno za neki cajic ili drugi topli napitak .... ;-)
Inace, ne podnosim temperature preko 33*C ... osecam se kao da se topim tada...
Katto, sta umes da spremis? Ja isto ne volim da stojim kod sporeta, ali kako iz principa ne jedem u pekarama i hamburgerijama, sednem pa sam zgotovim jelo....
Ovladao sam tehnikama pravljenja ruske salate, musake, spageta, frlja testenine, giga jake muckalice sa jajima itd ...
Rekoh vam da spremam sve....
Nije problem da stojim kraj sporeta, ali nemam bas vremena...
A, po mom ukusu, najbolja hrana se ne kuva mnogo, ne pece, nije masna, a 'zaprska' ne dolazi u obzir (sto moja mama nikad nece razumeti)!!!
Ali nekad nemam vremena ni za nabavku, soje i ostalog zrnevlja, povrca (znaci moram i na pijac......).....
Ali kad teba, kuvam i sarmu i pasulj, sve sto treba... :p
Casual Crew
18.09.2006., 23:23
I ja upadam u takve tripove,samo na neko ostrvo sa 40 stepeni,providno more,hladni kokteli...ma opsutanje;)
Mada bih bio zadovoljan i prezadovoljan mediteranom ;)
Vec par godina mastam o nekoj 'mediteranskoj klopi', u pozadini more, cempresi, nocni vetar....
Moze i mediteran! ;)
Wilkołak
19.09.2006., 10:17
Ova kisha definitvno utice na mene ... u daunu sam zescem!
Casual Crew
19.09.2006., 10:20
Vec par godina mastam o nekoj 'mediteranskoj klopi', u pozadini more, cempresi, nocni vetar....
Moze i mediteran! ;)
Slazemo se ragazza 8)
Wilkołak
19.09.2006., 12:12
Ma da mi je jedna barka i na takvom moru, pa da se otisnem na pucinu kad popizdim ... eh ... pa da pecam, pa da jedrim ... eh!
Evo ih kise jesenje....
Meni nekako lepo....
Prvo vreme da pustim 'Miholjsko leto' (Balasevic)!
Jel ima neko da voli ovu pesmu?
To je bila pesma mog zivota.... a onda se moj zivot promenio....
Ne moze vise da mi uzburka emocije tako, ali ide....
Casual Crew
19.09.2006., 22:29
Emocije uvek pucaju uz muziku,ali nikad uz balasevica,tj.retko uz neku finu baladu ;)
Wilkołak
20.09.2006., 00:52
Kada sam u daunu zbog ljubavnih jada volim da cujem Djordja ... osobito pesmu "Bezdan". Da budem iskren, do skoro nisam cuo "Miholjsko leto"... Volim jos i "Drevnu pesmu" i "Branislavu". Pesme su pomalo teske, ali nekada bas lepo legnu!
Djordju prvo skidam kapu zbog stihova, onda zbog muzike a tek na kraju zbog pevanja! Stihovi su stvarno poezija!
Casual Crew
20.09.2006., 01:03
Od njega recimo D-Mol,Ne volim januar(posebno) -sto moze jos vise da me iskrivi,ostalo manje-vise.Oliver mi najteze padne...
...uzme me u svoju tamnu kociju
NEBO PRIMI BOJU TVOJIH OCIJU
znam taj put
to je precica za bol...
Casual Crew
20.09.2006., 01:12
...i jedan pulover u kom si bila...
Tu me sasece :(
Smrtonosno za mene:
....Kao osrednji klosar, malo prosed i prostar
na uglu sam zastao sam,
ne teko dobar oktobar, i misli sve u ruskom stimu,
A ONDA SHVATIH, NA PREPAD,
DA TE VOLIM K'O NEKAD,
vreme samo raspiruje plam....
Necu vise ovo da radim sebi, zaboravicu, zaboravicu, zabiravicu, zaboravic, hocu, jednom cu zaboraviti....
Casual Crew
20.09.2006., 01:19
... lozi ona stvar sa refrenom "Princezo javi se..." Princeza,kako to lepo zvuci kad uputus nekom ko ti znaci :)
Idem da kuntam,isparanosisao sam se :(
.cuvam u damastu jos kalup tvoga vrata....
Casual Crew
20.09.2006., 01:22
Evo najlepsih stihova za nekog ko mi mnogo znaci.Kako je lepo setiti se skolskih ljubavi,a i onih sadsnjih za sva vremena.Un amore grande...
Tako mi svega
Topim se ko sneg
kad mi blizu pridjes ti
kao ptica letim ja
zaboravljam na sve
knjige, skolu, drugove
srce samo tebe zna
Al' bez sunca jutro nikad ne svice
i golub ima druga svog
u meni se ista zelja preplice
ti i ja, ti i ja
Cuvar tvoga sna, tvoja draga igracka
sve bih bio tebi ja
dao bih ti cvet, nezne pesme pevao
i zadatke pisao
Jer bez sunca jutro nikad ne svice
i golub ima druga svog
ti i ja, ti i ja
Ref.
Tako mi suza u ocima
tako mi zvezda u nocima
tako mi trava u poljima
volim te, volim te ja
Tako ti nestasnog uvojka
tako ti bacenih lutaka
tako ti prolecnih sumraka
voli me, voli me ti
Cuvar tvoga sna, tvoja draga igracka
sve bih bio tebi ja
dao bih ti cvet, nezne pesme pevao
i zadatke pisao
i golub ima druga svog
ti i ja, ti i ja
Ref.
i golub ima druga svog
ti i ja, ti i ja, ti i ja, ti i ja
....i sada, i sada, i sada trosim godine,
i sada, i sada, i sada lako pobegnem,
i sada, i sada kos me muci sto ti verujem...
....i nekad mi stvarno prija sto se nadjem ovde sa vama... ;)
Wilkołak
20.09.2006., 18:33
I mene prija ;-) Osobito ako je napolju neka kisetina ili sam svorc hehehehehe