Vidi punu verziju : Muzika vashe mladosti ....
DarkVulture
09.09.2006., 22:00
Sve ono shto ste voleli da slushate, tj volite i dalje, ali (naravno) nemate priliku u Va... ili imate a da ja to ne znam...
Dakle... mislim da nam fali jedan kafe, ili bolje i jednostavnije pivnica sa repertoarom... taj i taj dan ta i ta muzika i kul svima ovako, MAli dragi rokeri i metalci i punkeri se svadjaju oko kompa u Gljivama, Staru autobusku ce da rushe, a po Kaficima se ili vrti jedan disk ili je tresh muzika..
Corto Malteze
09.09.2006., 22:03
Led Zeppelin definitivno broj 1
pa Pink Floyd, Deep Purple, Black Sabbath, Doors....
od domaćica EKV no 1
DarkVulture
09.09.2006., 22:05
Uf, pa nadam se to mozes cuti u Morisonu, Gljivama , Shervudu i to ako si iz Va.. ... eh... EKV, u pravu si ... ne pamtim kad sam to chula a da nije bilo sa kompa...
Corto Malteze
09.09.2006., 22:09
pitala si za muziku mladosti, to sam slušao kad sam bio srednja škola...na EKV koncertu bio desetinu puta, ali davno ti beše...sada me impresionira Jazz...Miles Davis, Pat Matheny, Dave Burbeck, Joe Zawinul(ima stvarku Šljivovica Train), naravno Coltrane etc...
Mannibals
09.09.2006., 22:12
SUNSHINE....par pesmica......ostalo,Goa trance,pscyhodelia......mozak mi je ispran,ali ja sam ostao na svome......volim Rammstein kada sam izbedachen,ali ne volim da preterujem.....DEEEP FOREST....
ambiental.....TO je USPAVANKa!!!(mene kao dete,onako....)......ATC,ATB,mozda i Venga Boys.....Madonna,Michael Jakson.....nedostaju mi njegovi spotovi....onda Linkin park da budem mlad,Korn........komercijala.....i mozda nesto od Ace Lukasa,od domace....pih...NEGATIV>>>???.....
..........ne znam ni sta ima a da nije narodnjak....
----Ovaj malteze,bash voli da prati....xexexe
DarkVulture
09.09.2006., 22:22
SMF , to bih volela chuti... negde nekad, sluchajno . . . i ATHEIST RAP ... i 357
i Eyesburn, pa moze i Darkwood, i Obojeni, i Ritam Nereda ...
SUNSHINE i starog Gruju, i stari Valjevski rep jo, i te stvari ... Robin Hud, bla i to ..... SKIDSe....
Mannibals
09.09.2006., 22:33
MA ja bi da *****......
DarkVulture
09.09.2006., 22:37
pa yebi se...
gledah neki spot neke fensi pevachice pop.. pink valjda or sth...
kaze tunajt dzast U -n- UR HAND hahaahahahahahah
Mannibals
09.09.2006., 22:39
ma pink....mi je....OK...stvarno uchili smo zajedno....axaxaa...
<<<ali od Linkin park-a>>>stvar Aythoritu sa robotima je najsladje.....da li si gledala spot....
a Michael Jaksona,skorije..... :roll:
Casual Crew
10.09.2006., 01:03
Joj-joj...Odrastao na "providjenju" ;)
Mannibals
10.09.2006., 02:27
Odrastao gledajuci......basket 3,2,1 ii DJORDJEVIC....!!!!!!!!
-------EEEEEEEEEEEE
EE
E........=na kraju me grlo zabolelo i otad se ne derem...
Wilkołak
10.09.2006., 23:22
Koja je muzika ljudi rodjenih izmedju 80 i 85? Postoji li?
Mannibals
10.09.2006., 23:30
samo......treskavica,exxxexexexe..........mislim da je najvishe HC i metal....
>>>>Yo sto PITAS<<<>>???
Silent Bob
11.09.2006., 01:21
Kad sam bio u osnovnoj najvise smo slusali Prodigy i Coolio ... Nekako kontam da je to muzika moje "mladosti" secam se i pesme od 187 - osecas li... man, to su bila vremena...
Wilkołak
11.09.2006., 17:26
Hmmmmmmmmmmmmmm, jos sam mlad, ali kada sam bio u osnovnoj slusale su se "Oci boje duge", "Kralj kokaina", "Ja ubio sam coveka zbog tebe" i ostale kriminogene, krimofilne pesmice (ne mogu se setiti svih naslova).
Ipak, svetle tacke tadasnje muzike tj. ono sto sam ja slusao su: MC Hammer, Coolio, Prodigy, Bomfunk MC, Duran Duran, Offpsring (pocev od albuma Americana), Metallica itd.
Mannibals
11.09.2006., 17:49
B3,djogani,GRU....SUBSHINE...Stright Jackin,Rambo Amadeus....Warren G, onda onaj...Blackstreet boys,Back street boys.........LL cool J.....Bhuysta Rhumes.....Eiffel 65.....MJakson....Madonna i onda,bre more....dj Bobo....Brookyn Bounce.....PRODIGY.....Thunderdoom,rave dosta....Guano Apes....
....
Casual Crew
11.09.2006., 21:35
Hmmmmmmmmmmmmmm, jos sam mlad, ali kada sam bio u osnovnoj slusale su se "Oci boje duge", "Kralj kokaina", "Ja ubio sam coveka zbog tebe" i ostale kriminogene, krimofilne pesmice (ne mogu se setiti svih naslova).
Ipak, svetle tacke tadasnje muzike tj. ono sto sam ja slusao su: MC Hammer, Coolio, Prodigy, Bomfunk MC, Duran Duran, Offpsring (pocev od albuma Americana), Metallica itd.
A 200 na sat,udri grome,gori more,idemo na mars,k2-sestre kovac i ona njihova glupost...to su bili hitovi te generacije :lol:
Slusalo se sve,ali da budem iskren najvise stare kasete(nije nesto bilo diskova :lol: ) pankcina i neki hard,kod mene i nesto ludje,ali nebitno 8-)
Mannibals
12.09.2006., 02:28
>>>nesto,,...zaboravim ija<<< :)
Wilkołak
12.09.2006., 12:45
@Casual Crew
Da, da, secam se "Udri grome" i "200 na sat" ali to ipak nisu bile krimofilne pesmice....
Ja sam prvi put cuo Warren G-ja, MC Hammera, Dr. Drea na kaseti koju mi je komsija snimio. Bila j to hit kaseta u kraju hhehehhhh, napravljeno je bezbroj kopija a ista je jos uvek u zivotu. Plava Sony kaseta hehehhe
Mannibals
12.09.2006., 16:03
Pa ja josh nisam izlapio......sad...hmmhm
Slash Snakepit
21.09.2006., 18:16
ja sam 86, prva ploca koju sam slusao kad sam bio klinac obozavao Eagles Hotel california singl, a odrastao sam uz Led Zeppelin, Doors, Guns N Roses
zog slasha i Page-a sam poceo i da sviram
strujici
01.10.2006., 12:52
Riki Lugonjic, Cvetak Zanovetak, Boban Zdravkovic, Bajone(?!), Ivan, Nino, Funky G, Dr Igi (?!Sunce ti je*bem?!) Uz sta smo mi rasli dobro pa nismo poceli da prozdiremo jedni druge
Wilkołak
02.10.2006., 17:54
Ma ... mi smo luda generacija. Kontam da se ludilo jos nije odrazilo k'o na ovim danasnjim klincima koji se kresu k'o stuke, voze skutercice i furaju klinkice ... Mi smo vozili bicikle (ko je imao) i stare patike a ko je sta furao, to je vec .... ;-)
Kad se setim pre, 95, 96. godine kad je bio popularan Tap 011. Kako su tad bili extra....dok du jos bile Goca i Ivana u grupi...
pekinska patka - trula koalicia - metallica- pink floyd-red hot-santana-i naravno vangelis
hiljadu_zasto
18.07.2008., 13:30
Знате оно кад вам маторци кажу е ово је музика наше младости, ово сам ја слушао... Е па ја не могу да замислим да некад у будућности неком мом детету пустим песму Прти Бее Гее-а и кажем е ово сам ја слушао... Или бед копи док није постао комерцијала... Лудница!