Vidi punu verziju : Snabdevenost rakije za Valjevski kraj
Moje misljenje je da protok rakije pre svega dolazi iz dela Radnicke ulice...Zatim se istace kod Laze,i onda velikom brzinom nastavlja u Bokalu koji se nalazi u Tesnjaru,onda se ogromne kolicine ovog "napitka" dovozi do cuvene Osmice(nalazi se na pijaci),a odatle ide dalje ka Volanu...I odatle se pune stomaci zadovoljnih musterija svih ovih "elitnih" restorana,eto to je neko moje misljenje,da cujem Vas...
Inace,napomenuo bih jos da imamo razne vrste rakija,kao sto su:soferska rakija,providnjaca,rakija za mazanje namestaja,dzibrusa,zarulja...
Mannibals
08.09.2006., 00:28
A ima li kakvih qyrvi.......??....-Da nisy 35+.....nesto ovako,kao u kingu sto je bilo....preporuchi der ti to!
The_Great_Dreamer
08.09.2006., 00:31
A kakvu rakiju meni preporucujes, Loqo? Vidim ima raznih vrsta...A zasto te zabrinjava snabdevenost?
E Mannibals za qrve cemo videti,imam u planu 2,3 moldavke jednu Japanku i 2 crnkinje,mislim da je dosta za pocetak,trenutno kod Bore u garazi treniraju na sipci,bice to OK za par dana,imaj u vidu...:D
A tebi Great Dreamer preporucujem nesto posebno,tacnije,za tebe imam posebnu,to je iznenadjenje...A zabrinjava me snabdevenost jer je u ovoj godini u ovom kraju zgazeno dosta groznja,i imamo veliku konkurenciju u vinu,a to nije dobro...Nogice okolnih seljaka su radile punom parom i bice problema da se parira vincetu...
Mannibals
08.09.2006., 00:45
KUKUUUuuuU......dobro sto tako malo japanki?!?.....--Da li si se dogovorio sa Wilkom,hoce li on nesto da uzme....
xexexexxe
---------------p.s. MENE vopi,ali......iz <<manibalskih razloga>>
Wilkołak
08.09.2006., 00:46
Gazdu kafane niko nista ne pita ... ccc gde je tu kultura?
Mannibals
08.09.2006., 00:55
JA jesam......u kavani,ej Wilk imacemo i qyrveeeee!!!!!!!!
Ma bice svega,nema da nema,moz' samo da nestane...A za Japanke cemo videti,prosetacu malo po pijaci naci cemo jos nesto,mada su tamo Kineskinje al sve je to isto Japan-Kina ruzni su i jedni i drugi,ali su dobro kondiciono pripremljeni i jeftini,to je nasa prednost...:D
Corto Malteze
08.09.2006., 01:39
Nemoj tako, ja kad popijem malo više rakije, meni se Japanke više svidžaju, a ove Kineskinje ni kada sam strejt ko' podne nebi pipko.
Mannibals
08.09.2006., 01:45
Nemoj tako, ja kad popijem malo više rakije, meni se Japanke više svidžaju, a ove Kineskinje ni kada sam strejt ko' podne nebi pipko.
MA k'o HATOR glavatar.....samo sto nece .......da slusha! :evil:
Ma cuti kad se popije sve je dobro,imacemo toliko zena da ce nam biti internacionalna kavana,pocece i rezervacija stolova,ovo je tek pocetak,bice svega i na crno,pa i belo,pa i ispod ruke...Svasta nesto
Wilkołak
08.09.2006., 08:48
Znaci kafana ce da postane fino mesto .... pa ja to podrzavam ;-) Moracemo da ogranizujemo i ekipu za drzanje discipline (to moze Kezuel ako hoce)!
Moracu da nadogradim jos jedan sprat kafane, da tu smestimo gosce ;-)
Kafana ce postati mesto No.1,samo mora jos par detalja da se uradi,evo ti si zaduzen za izgradnju sprata za DAME,moramo da ubacimo jos neke zavese,one cetvrtaste stolnjake,plasticne stol'ce...:D
Casual Crew
10.09.2006., 01:38
karirane stolnjake i limene piksle,kao u "Iliji Bircaninu" "Obnici"..... dok ih dusmani nisu srusili :(
Wilkołak
10.09.2006., 12:49
Tako je momci ... u nabavku dok ja sredim kafance!
Da,neke musterije se vec raspituju za kafanu,ne znam sta da im kazem...Moramo malo aktivnije to,ja idem sutra na pijacu da vidim neke escajge,oko 4 sata imam zakazano livenje piksli moram to da pokupim,treba da svratim kod nekih baba koje su zaduzene za zavese,stolnjake cu kod kineza,moram i neke case nabaviti...Ma ne treba to,nek piju iz flase,i za nas manje posla :D
Silent Bob
11.09.2006., 01:28
Kako cemo peci rakiju kad udjemo u EU? Snacemo se nekako... ajd' ti mali, postavi drva, a ti mala donesi sljivaaa....
Mannibals
11.09.2006., 16:26
........i malo gljiva der naberi.....
Wilkołak
11.09.2006., 17:22
Os' pupavke?
Casual Crew
11.09.2006., 22:01
Hocu haludze...ta industrija je jos u fazi obnove :lol:
Mannibals
12.09.2006., 01:00
@wilk----->>>Medvedare i zeke,....a mogu i lisicharke...malo sremosaha,imali!?
Wilkołak
12.09.2006., 13:02
Pa, nabracu ti svakojakih! Ko ima zelju za tim, halucinogenim neka mi se javi hehhehhe ;-)
Ah, sremus, volim sremus! Ima ukus k'o beli luk! Hoce li neko blitve ili ringlova?
Mannibals
12.09.2006., 15:39
Ringlici....kako se to stvarno zove???!??.....a mozes,cedo POCNI da pevas 1,2.......dok izbrojim na 5!
Wilkołak
12.09.2006., 16:53
Ringlov ili dzenarika (dzenerika) ;-)
Casual Crew
12.09.2006., 18:57
Vidis nisam znao za ringlov...sremus sam probao,ali ne jedem salate uopste,tako da mi nije ostavio neki sjajan utisak,kao ni bokvica,maslacak i ostale biljke koje se u prirodi mogu spremiti kao prilog tj.salata uz glavno jelo.
Wilkołak
12.09.2006., 23:08
Da li je iko ikada trazio tartufe? To je ekstra skupo! Kilo je oko 1000 evrica!
Casual Crew
12.09.2006., 23:43
Valjda za tartufe treba posebna oprema ukljucujuci pse ili neku posebnu raasu svinja?Tako sam nesto cuo,interesovalo me to,ne zbog kesa,vec iskljucivo iz radoznalosti i ljubavi prema hrani!
I grafit...ZP 1996 Volim hranu! i "Samo hranu volim ja" pored "Daj Malo-ZP" ...
Wilkołak
12.09.2006., 23:53
Valjda za tartufe treba posebna oprema ukljucujuci pse ili neku posebnu raasu svinja?
Cuo sam da neki prate divlje svinje i da ih tako traze. Gde svinje pocnu da kopaju tu satro ima tartufa pa ih rasteravaju ;-) Ni ja to ne bih prodavao, ali bih voleo da ih probam ... kakav li to ukus ima?
Casual Crew
13.09.2006., 00:11
Sigurno izvrstan,kad su gurmani pogresili.Vazi uvek ono,cena diktira proizvod i njegov kvalitet ;)
Wilkołak
13.09.2006., 00:16
Uzgred, kada smo vec kod klope, da li si probao one holandske/francuske sireve koji smrde kao prljave noge?
Casual Crew
13.09.2006., 00:59
Probao sam naravno ;) Holandjani jedu sir sa medom :lol: mnogo mesaju voce sa mesom,to me malo nervira,bio sam tamo,a i opet idem za dve nedelje.Amsterdammmmmm,manibalse fotografisacu andjele iz izloga :)
Wilkołak
13.09.2006., 01:00
Probao sam naravno Holandjani jedu sir sa medom mnogo mesaju voce sa mesom,to me malo nervira,bio sam tamo,a i opet idem za dve nedelje.Amsterdammmmmm,manibalse fotografisacu andjele iz izloga
Ni ja ne volim to mesanje voca sa mesom ... nekako mi je .... uh, cudno kao verovatno i prase peceno na raznju (za njih). Elem, kada napravis te fotke, budi drugar pa nam posalji neke da napravimo i galeriju na ovom podforumcicu!
Casual Crew
13.09.2006., 01:06
Hocu brate,ali ako budem zeleo da fotografisem oral moracu jos malo da uletim makrou :) Nebitno sve za drugare sa neta :)
Wilkołak
13.09.2006., 01:10
Pa dobro, podelicemo to sto ces uleteti (makrou) ;-) Samo javi koliko je to znamo da pocnemo da odvajamo!
GO Casual GO!
Casual Crew
13.09.2006., 01:24
Ma ne treba brate ;) nije to mnogo love,ono jaka im je konkurencija,a i popust za Srbe,balije,makedonce ;)
Wilkołak
13.09.2006., 01:26
Hehehehehe. Jel' popust zbog toga sto i one uzivaju il' zato sto nasi ljudi vode pos'o?
Casual Crew
13.09.2006., 01:28
Ni jedno,a ni drugo...znaju da nemamo,a ima robe koliko hoces,to je fora.Srbi i ostali navedeni za 10€ uvek manje placaju,a spusti se jos ako su rusi u pitanju,ono braca,vera :lol:
Wilkołak
13.09.2006., 01:31
Solidarnost u praksi!
Casual Crew
13.09.2006., 01:39
Upravo...ne volim crnkinje,pa se nadam upravo sekama iz rusije...lepe su,nema pogovora ;)
Wilkołak
13.09.2006., 01:47
Moja parola ...
Rusi NE, Ruskinje DA!
Mannibals
14.09.2006., 03:39
Moja parola ...
Rusi NE, Ruskinje DA!
------------a onda od Index-ovog pozdravista....ide sledece :REKLAME :roll:
Mali_Oglasi
14.06.2007., 09:06
A kakvu rakiju meni preporucujes, Loqo? Vidim ima raznih vrsta...A zasto te zabrinjava snabdevenost?
Ma daj nemate vi pojma sta je dobra radza :) To kod vas u Va jos nije stiglo ;)
Ashik68
14.06.2007., 13:39
A kod tebe je dobra maćado ? Sinovac, iz koje si nahije ?
http://smilies.sofrayt.com/%5E/e/camper.gif
Darko_89
14.06.2007., 22:15
Da, bas odakle si?
Mi smo bas poznati po tome!!!
Mali_Oglasi
15.06.2007., 00:19
Ja sam iz Pancestera i ovde ima mnogo SAKE, azijske rakije... Vi to nemate :P A nemate ni Dudovacu!
Sljivovica je malo bolja od vase... Sta da vam kazem, nemate nissta...
Wilkołak
15.06.2007., 00:39
He he he ;-)
Ako je Pancester Pancevo, onda se nadam da u rakijama i ostalim opojnim picima nemate teskim metala, benzena i drugih otrova.... posto se u Valjevu takva raki, doista, ne proizvodi!
Uzgred, ko jos moze rakiju na ovu vrucinu? Dajmo nesto 'ladno!
Darko_89
15.06.2007., 09:15
Da!
Moze jedno ladno valjevsko!!! ;)
Mali_Oglasi
07.08.2007., 00:45
He he he ;-)
Ako je Pancester Pancevo, onda se nadam da u rakijama i ostalim opojnim picima nemate teskim metala, benzena i drugih otrova.... posto se u Valjevu takva raki, doista, ne proizvodi!
Uzgred, ko jos moze rakiju na ovu vrucinu? Dajmo nesto 'ladno!
Ajmo na pivo... Sta leti... Wajfert!