PDA

Vidi punu verziju : Zao mi je grada

Nietzsche
19.12.2003., 00:53
Evo koliko poruka vidim na bgd-u i NS-u, a Nis kao da ima 40 000 ljudi, a ne deset puta vise.

Istina je u tome da ljude i ovako mnogo vise privlace ta dva grada nego Nis.

Sta treba da se uradi u gradu da bi ljudi voleli da dolaze u Nis i da bi zavoleli ovaj grad?

ps. Istina je, u stvari, da u Srbiji postoje jedino ta dva grada, naime: bgd i Novi Sad. Nis cak i nije grad. Jedino sto imamo puno stanovnika. Za to smo sami krivi. Bilo je reci sedamdesetih godina da Nis dobije status grada (da bude priznat u svetu) ali tadasnja komunisticko-centralisticka vlast nije odobrila.

KICA
21.12.2003., 11:41
¤¤Zbog tebe nece niko da se javi ti si rasturac Srbije.Imas li nesto bolje da napises osim toga.¤¤

Nietzsche
21.12.2003., 13:21
Imas li ti decu, covece? Hoces li ih imati? Ja ih nemam, ali racunam da cu ih imati nekad, racunam na buducnost. Ja zelim da u toj buducnosti moja i vasa deca mogu da zive u ovom gradu kao da su bilo gde u Srbiji, odnosno kao da zive u bgd-u, a ti se ponasas kao da tamo nikad nisi bio, ili kao da nikad nisi bio u Nisu pa ne znas kakva je razlika. Studiras li? Jesi li studirao? Jesi li osetio kakav je odnos prema onome ko zavrsi studije na Niskom a kakav prema onome ko zavrsi negde drugde u Srbiji fakultet?

Ljudi slicni meni ce ti mozda poboljsati zivotni standard, ako Bog da, a ti me nazivas rasturacem Srbije. Ma neka, mene to ne pogadja, ja ne priznajem Srbiju za drzavu, jer nijedna drzava se ne odnosi ovako prema drugom gradu u njoj.

Ja, covece, samo volim ovaj grad vise nego ti ili bilo ko drugi. Na moju veliku zalost.

Fera
01.01.2004., 13:50
I meni je zao tog grada , evo vec 8 godina kako sam ga napustio a mislio sam da je to nemoguce i uvek kada dodjem a to nije tako cesto , dosta mi je dve nedelje u tom gradu i onda Jovo nanovo pobeci negde gde ne trebaju pilule za spavanje.

Fera
01.01.2004., 13:51
I meni je zao tog grada , evo vec 8 godina kako sam ga napustio a mislio sam da je to nemoguce i uvek kada dodjem a to nije tako cesto , dosta mi je dve nedelje u tom gradu i onda Jovo nanovo pobeci negde gde ne trebaju pilule za spavanje.

fera@melita.net 01.01.2004