PDA

Vidi punu verziju : Valjevska Gimnazija

aneleja
04.09.2006., 23:23
Sta mislite o nasoj cuvenoj valjevskoj gimnaziji i likovima koji uce u njoj?
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Molim Vas da pri opisivanju profesora ove skole budete korektni, da ih ne vredjate bez obzira kakve nesporazume mozda medjusobno imate ili ste imali, jer takve stvari je najbolje resiti licem u lice. Takodje Vas molim da se o radnicima skole ne iznose lazi I neistine, jer one, u vecoj ili manjoj meri, mogu stetiti njihoviom privatnom I profesionalnom zivotu.

Za sve koji samo citaju i prvi put su na ovoj temi, molim da neproverene navode o profesorima i drugim radnicima skole ne shvataju suvise ozbiljno. Odredjene situacije prenete na ekran deluju drugacije nego u stvarnosti, a kako druga strana nije tu i nije sposobna da se odbrani, molim vas da ne pridajete vaznost jednostranim izjavama. Koristim priliku i da se izvinim svim profesorima koji su se nasli na tapeti djaka (bivsih i sadasnjih) i bili predmet nekih nezrelih reci. Imajte u vidu da je vecina reci izrecena saljivo, ponekad u gnevu zbog lose ocene, ali da se uglavnom ne misli nista lose. Djacka posla, sto bi se reklo.

Od moderatora Valjeva, hvala!

Wilkołak
04.09.2006., 23:57
O likovima koji tu uce ne mislim nista specijalno... i sam sam bio djak pomenute skole. Skola, kao i svaka druga ima svoje prednosti i mane. Zavisi samo sa kojim se drustvom uhvatis...

Mannibals
05.09.2006., 00:24
Da ...se ne slozim....zabole me za ....--tacno,AGAIN Wilk.....niti znam nekog niti me iko interesuje odatle.....nisam ishao,imao poznanike....jednom sam ushao u kavez((Tako se pre ono zvalo?!?)) sa bajsom i to.....
--------NAJzanimljivi je scenario kada su zurke ty....bile nekad ....sada ne znam...

strujici
05.09.2006., 17:27
Bolje *****.......salim se ((ma ne salim se)....ma salim se)) ima dobrih riba, al sam ja omatorio....E kad je chicha bio mlad..

strujici
05.09.2006., 17:28
*****=G.O.V.N.O

Wilkołak
05.09.2006., 18:04
Jeste li videli onaj grafit na gimnaziji, u prolazu? Pise, citiram:"Bolje go-vno u ruci nego riba iz I-6". Mislio sam da znam o cemu se radi, tj. pretpostavio sam da je to napisao neki tip, ali docnije sam cuo da je taj grafit delo devojaka iz jednog drugog razreda ... HAOS! Ali, dobar je grafit, urban skroz!

strujici
05.09.2006., 18:06
To je prepravka starog "...nego riba iz gymnazije". Sad je neko prepravio u II-6

Mannibals
05.09.2006., 18:08
a ja sve zizim...sa mislju da samo muskarci u va znaju grafite....:(
........------>-->Mozak,NAZAD na projektovanje.......

Wilkołak
05.09.2006., 18:08
Video sam, heheheheh pa, upisale ribe drugi razred... MA HAOS! Svidja mi se skroz taj stos, a dobar je i onaj grafit - Ona cepa kao trip! To stoji vec 7-8 godina.

Mannibals
05.09.2006., 18:17
Ili pre u Orionu....Papa BERA-What's my NaME....stajao je 12 godina!!!--ozutelo k'o zubi od dva danaaaa

strujici
05.09.2006., 18:21
E aj da otvorimo temu Valjevski grafiti pa da se prisecamo svih onih legendarnih (" najveci srpski krvopija je tampon" npr) i nebuloznih......a moze i ovde.......pun **** grafita je bilo po gymnaziji

Wilkołak
05.09.2006., 18:52
Ajde strujici ... otvaramo novu temu, neka ovo bude za gimnazijalce!

Mannibals
05.09.2006., 18:56
Ajde strujici ... otvaramo novu temu, neka ovo bude za gimnazijalce!

Chek ,,ii on nesto da kaze....pa ti si isaho u ty Gim..... :lol: :lol: :lol: ...........TEBE sramota?!?
-Ili pravish room,za mladje,,.....(nema nigde) snage!? :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wilkołak
05.09.2006., 18:58
Ma ... sto me je sramota? Drago mi je sto sam isao tamo, upoznao sam neke dobre ljude, ali upoznao sam i pizzde, najvece na svetu! Strebere i dupe-uvlakace! Nego, drzimo se tema. O grafitima na drugoj temi. Grafiti su sirok ali lep pojam!

sun from fra
08.09.2006., 15:00
A Gimnazija je nekad i bila zakone sad mislim da ne..Jedino mi je zao KAVEZA (Danasnja"sterilna soba" ) ..bilo je to jako zanimljivo mesto gde su se zanimljive stvari desavale.....i bolje sto sam ucila Gimnaziju nego u nekim drugim skolama koje ne zelim da vredjam ali realno su skole u kojim ja ne bih ni pomislila da ucima..ekipa je bila cool tada...ne znam kakavi su danasnji klinci...

Mannibals
08.09.2006., 19:56
nista!....PUCA MI **** ZA TY SKOLU,NEMAM INTERESA NE ZNAM KAKO BIH SADA UPOZNAO DEVOJKU.....JEDINO TO,CHAK I BASKET NE IGRAM TAMO!

jane_va
09.09.2006., 11:23
A Gimnazija je nekad i bila zakone sad mislim da ne..Jedino mi je zao KAVEZA (Danasnja"sterilna soba" ) ..bilo je to jako zanimljivo mesto gde su se zanimljive stvari desavale.....i bolje sto sam ucila Gimnaziju nego u nekim drugim skolama koje ne zelim da vredjam ali realno su skole u kojim ja ne bih ni pomislila da ucima..ekipa je bila cool tada...ne znam kakavi su danasnji klinci...
Ма,нема више ни ''г'' од оне моје гимназије...
Сад је Кавез право станиште штребера,шлихтара и ''маминих и татиних синова''.
Колико се само ствари променило откад сам ја изашла из ње :( А није то било тако давно(пре две године). Све је једно велико њесра...

DarkVulture
09.09.2006., 21:20
Tako je ... KAVEZ i GRAFITI i potpisi i crtezi i sve... to je bio poslednji dah normalnih generacija... i posle toga POTOP... izvinite djechice, ali mi lepo vreme provodismo u tom Kejdzu... Dzimna ko dzimna, vratih se iz Bga da bih isla tu sa ortacima u II godinu, pa se ispisah i nestah.. onda Bg i faks.. Profe su bullshit u svakom sluchaju, chast izuzeTcima ... har har... Madjara mrzeh, ali chujem Lakan je preuzeo mesto kolovodje... u pravu je moja keva, sve je to sekta.. Okej je skola i mislim da su deca ipak previshe ponosita izlazila odatle... Najmiliji su mi bili ponavljachi i polagachi, *** ako nemas keca, pa ti si bilde i to je to...

Mannibals
09.09.2006., 21:33
Ja sam se samo malo shalio za GYMnaziju....ali, stavka ostaje ista!.....xexexex

DarkVulture
09.09.2006., 21:42
Sta sad kao menjash mishljenje... hohoho, mora da je to zato shto sam i JA malo kao uchila tj NE tamo.. jel>>>? ahahah

Jao Mani hanibani, pa kako si takav covek... ?

Mannibals
09.09.2006., 22:18
Da samo znash....sa emocijama,kuburim poslednjih nedelju dana....vezbam,a zene ne mogu da izbacim iz glave,sve sanjam.....neke...sirene/?!!?....boze,.......NEMOGU DA POBEGNEM.......
---Ne znam sta mi se deshava.....pa,mozda malkice dobar----a little ther'!....exexx

DarkVulture
09.09.2006., 22:25
Hahahaha... ju rimajnd mi of samuan .... \

POdo gledam Rodjen kao ratnik u bloku 21, a prvo da se is*****m dooobro..

Aj- zdravo....

btw jazz je najjachi, ne zasluzujem ga josh slushati, ali moram nabaviti nesto takvo za smirenje, inache...

Mannibals
09.09.2006., 22:32
nema normalnog zivota..." SAMO zivot...." Toshiro Mifune....
-----za filmove koje si mi dala da izberem kao moguce.......pomoc je bila velika!
----a ti sanjaj i dalje......OvaJ podsecaj se......idem da lozim ,neke van VA.....xaxaxax....koliko mi uspe...,ako ne bar cu se samo-zbog-sebe-daviljti.......kapisko.....

katta
10.09.2006., 01:03
Valjevska gimnazija... najlepse uspomene...
Svakako, ne postoji bolji izbor!
KAD SAM VIDELA STA SU NAPRAVILI OD KAVEZA DOZIVELA SA NERVNI SLOM!
Ova deca su mnogo izgubila....

Casual Crew
10.09.2006., 01:08
U tom kavezu sam se grejao zimi,sarao zidove,jurio cice,cirkao vops i ostale osvezavajuce napitke,a sad je katastrofa,a i iskreno ni cice nisu kao pre :( Onoj generaciji 1985 bi izvrnuo kao snajder rukav :) 1983 je podbacila,1984 onako,ali 1985 nikad bolje,bolje nego 1982 koje su vazile za extra;)

Mannibals
10.09.2006., 01:11
ja ishao da shampi iii ulazio sam bajsonom....ne znam nikog iz gym-a...aaaa.i NOTanyMoRe!!!!!

Casual Crew
10.09.2006., 01:14
Ma ulazio je i jedan lik peglicom,to sa bajsom je standard,pa i kroz tehnicku sam ga vozio iako nisam bio ucenik iste.

Hej hej decace...

katta
10.09.2006., 01:14
@Casual
Znaci ribe '85 su bolje od riba '82!!!????
Pa, zar ti sine Brute??!!

Casual Crew
10.09.2006., 01:19
Katto-kraljice jesu,veruj mi...moje procene su uvek bile realne.1982 je bila vrhunska,pa naslednice 1985 (najjace) izmedju,pre i posle mrsavo,naspram te dve generacije.

katta
10.09.2006., 01:22
Pa, mozda si u pravui za "1985"! Moja seka je u toj generaciji, pa kako da se ne slozim sa tobom!

Mannibals
10.09.2006., 01:25
.........................=a ja samm.........

Casual Crew
10.09.2006., 01:29
Pa, mozda si u pravui za "1985"! Moja seka je u toj generaciji, pa kako da se ne slozim sa tobom!
Znam,seka ti je vrh,vidis da nisam pogresio u proceni ;-) Nista lose nisam mislio za seku,ja sam odavno odlepio za jednim andjelom :cry:

Mannibals
10.09.2006., 02:08
.........................=a ja samm.........

OUT......... :roll:

katta
10.09.2006., 02:50
Druze, sta je to s tobom... Ajde menjaj nesto, puci ces skroz... A i mi koji citamo tvoje postove...

Mannibals
10.09.2006., 03:02
NE dear Kato......ja to ...ee.volim....ha!
-----------SAMO mi se nemoj zgrozavati sygradjanko,jer Ja odok onda....

katta
10.09.2006., 03:06
Ne ne ne... nema ovde zgrozavanja! Nisam razumela sta.... volis?

Mannibals
10.09.2006., 03:10
volim ,SADA,kakav sam.......

jane_va
10.09.2006., 09:58
Katto-kraljice jesu,veruj mi...moje procene su uvek bile realne.1982 je bila vrhunska,pa naslednice 1985 (najjace) izmedju,pre i posle mrsavo,naspram te dve generacije.Хехехе...
мислим,не знам шта да кажем... :oops: И ако је 85.-то моја генерација,био је жешћи фенсерај,рибе надуване,само тако... Мени је то најгора,али убедљиво најгора генерација.

Wilkołak
10.09.2006., 13:04
A sta znaju ja ... svaka generacija ima svoje zvezdice i zavodljive curice ;-)

Mannibals
10.09.2006., 15:51
AHHHHHHHHhaa........pa gde si chovjeche????

Wilkołak
10.09.2006., 15:58
Gazda se oletvao juce ... ;-)

Mannibals
10.09.2006., 16:12
pa ko ce.......NEKO mora!......:)

Wilkołak
11.09.2006., 17:36
Jel jos postoji tzv. "sportski dan" u Gimnaziji?

Casual Crew
11.09.2006., 21:22
Prosao je ;) ***.znam sve,u kraju mi :lol:

M4j4
12.09.2006., 01:45
i bolje sto sam ucila Gimnaziju nego u nekim drugim skolama koje ne zelim da vredjam ali realno su skole u kojim ja ne bih ni pomislila da ucima...

I ja sam ucila u gimnaziji,i neverovatno koliko sam se uvek cudila,i jos se cudim,takvim izjavama slicnim tvojim,to gledanje sa visine,to potcenjivanje drugih skola,te predrasude prema drugim skolama,po fazonu svi su seljaci,geaci,samo su gimnazijalci cool! Ma,daj...bas ! Gimazijalci (ne kazem ovo bas tebi,ne vredjaj se,ali me tvoj stav podsetio na slicne izjave svojevremeno) su patili od KOMPLEKSA vise vrednosti..a kompleks je kompleks,znaci,iskompleksirani ljudi,sto je po meni mnogo gore nego,recimo,biti seljak .Seljak,ako nije geak,iz sela moze da ode,a kompleksas ne moze pobeci od sebe tako lako....Ti si ucila nekad u gimnaziji,hehe,"mozda si ti otilsa iz gimnazije,ali gimnazija nije otisla iz tebe",molim te,za tvoje dobro ti kazem,nemoj tako posmatrati i generalizovati stvari,i u drugim skolama je uvek bilo,i bice,i pametnih i cool osoba,i glupih,i svakakvih! Gimaznija se razlikovala u to vreme jedino po tome sto je u proseku bila skola sa najvecim % dece bogatih roditelja,direktorske dece,isl,otuda i kompleksi...

Wilkołak
12.09.2006., 11:46
neverovatno koliko sam se uvek cudila,i jos se cudim,takvim izjavama slicnim tvojim,to gledanje sa visine,to potcenjivanje drugih skola,te predrasude prema drugim skolama,po fazonu svi su seljaci,geaci,samo su gimnazijalci cool!

Sve sto si rekla STOJI!

Gimazijalci (ne kazem ovo bas tebi,ne vredjaj se,ali me tvoj stav podsetio na slicne izjave svojevremeno) su patili od KOMPLEKSA vise vrednosti..a kompleks je kompleks,znaci,iskompleksirani ljudi,sto je po meni mnogo gore nego,recimo,biti seljak .

Istina, gimnazijalci su umeli da pate od kompleksa (raznih vrsta), ali ne treba generalizovati. Bilo je tu i dobrih ljudi, kompleksasa imas svuda, ali ako cemo iskreno, % geaka u gimnaziji nije bio nista drugaciji od onog u drugim skolama. Problem sa gimnazijskim geacima je sto su oni latentni, pritajeni a svoje lice otkriju tek na faksu kada misle da ih niko ne gleda....

Gimaznija se razlikovala u to vreme jedino po tome sto je u proseku bila skola sa najvecim % dece bogatih roditelja,direktorske dece,isl,otuda i kompleksi...

U ovome se ne slazem. Nije u gimnaziji bilo mnogo dece poznatih roditelja tj. nije bilo nista vise nego sto ih je bilo (ili ih danas ima) u tehnickoj, medicinskoj ili ekonomskoj. U svakoj skoli su postojali tzv. elitni smerovi na koje su se upisivala deca lokalnih "burzuja" (farmaceutski smer u medicinskoj, carinski u ekonomskoj itd).

Kompleksi se dobijaju onog trenutka kada pocne skolovanje u gimnaziji. Mislim, ja sam ucio u toj gimnaziji i ZNAM da nekim profesorima tamo nije mesto. ZNAM i sta se desavalo u kavezu i toaletima, ZNAM sta se desavalo na ekskurzijama a ZNALO se i mnogo vise od toga! Ipak, gimnazija jeste u jednom trenutku procvetala (zaista), ali to cvetanje nije trajalo dugo jer su se ljudi promenili.

Potpisujem da u gimnaziji (kao i u svakoj drugoj skoli) ima kvalitetne dece koja samo nisu dovoljno stimulisana i motivisana! Nazalost ... to je bio problem i moje generacije.

Casual Crew
12.09.2006., 18:38
Slusaj ovu sto ni u jednoj drugoj skoli ne bih ucila :lol: da mnoga deca koja pohadjaju i koja su pohadjala gimnaziju su iskomplexirana i debilna.Godinama ih gledam sa prozora kako se kace po kosu koji je moja ekipa napravila,kako mi prljaju dvoriste jer ne znaju ni kantu da pogode i sto je najstrasnije iz cele te moje generacije niko iz te gimnazije ni sada,a kamoli pre nije smeo A BRE da mi kaze,ali A.Dobra i fina mamina i tatina decica koja posrnu na prvom korako za heroinom i kresom uza zid haustora...Ne svi,ali ima mnogo primera...i onaj odvratni direktor sto prisvaja dvoriste "Parkica" kao gimnazijalsko,kako cu mu jednom razbiti onu debelu bulju,kao "Ne derite se ovde" pa ja u svom dvoristu posle kucnog reda koji prolazi u 17h mogu da se derem do mile volje g-dine...rekao sam mu to pre toliko godina,sad vec ne bih ni smeo da mi pridje jer bi mu pukle naocare za dve sekunde.Kakav direktor-takvi i ucenici!!!

katta
12.09.2006., 19:57
Casual, direktor je sad Lakan!
Sto je, recmo, po malo smesno!
Slazem se za mnogo to toga recenog, NAROCITO ZA MAMINE I TATINE SINOVE, A NAROCITO-NAROCITO ZA MAMINE SINOVE (fuuuuuuuuuj, fuj<fuj< bezi!), DROGERASI se nalaze svuda (Opet fuuuuuuuuj), ali nismo svi taki A BRE!
Bilo nas je finih, dobrih, povucenih, i skromnih, i koji se nismo kacili na kos, i koji smo bacali smece u kante (kad bismo pronasli istE), JEL TAKO WILK??!!

Ja kazem da nikad ne bih upisala drugu skolu, jer Gim jednostavno daje najvise izbora za dalje, i najbolju pripremu za dalje, a i drustvo je najbolje, ako ga uporedimo sa ostalim 'sredinama'!

M4j4
12.09.2006., 20:11
A BRE
ŠTA BRE
DA BRE
:lol:

katta
12.09.2006., 20:16
Casual, vidis kako se ZENE BUNE!!!!
I A, i BRE, i STA !!! ;)

M4j4
12.09.2006., 20:22
Hehehe,sto ti je zenska solidarnost ;)

Mannibals
12.09.2006., 21:37
Mene vishe ovde necete vidjati....yo! Toliko mi je trylo da pishem ooo Gym,....jer ne znam sta bih......stanje: ?????.....stvarno ne bi bilo korektno da pisem za vashu skolu!

katta
12.09.2006., 21:40
Vazi, ako nemas sta da kazes onda idi!

Wilkołak
12.09.2006., 22:56
Pazite ovako .... gimnazija je, kada sam upisivao skolu bila najbolja skola za mene. Iskreno, ali tako je! Mislio sam da je sve bajno i sjajno u njoj ali sam onda osetio sta znaci uciti u gimnaziji... Ona ima svoje mane, ali ima i prednosti.

Ima kretena koji priljaju, ima prostaka koji su u gimnaziji bili latentni a sada im iz kola zavija Sinan i Jasar ... Sta ces, takvih ima svuda.

Ne vidim da je urbanije drustvo bilo u tehnickoj, medicinskoj, ekonomskoj pa i poljoprivrednoj! U Valjevu se uglavnom druzim sa gimnazijalcima jer njih, logicno, najbolje poznajem. Medjutim, u Ravnici imam najbolje ortake koji su iz tehnicke skole (elektro - skole) i iz gimnazije. Sta da se radi!

To, o ljudima koji prljaju grad. Pa, meni je malo falilo da napucam jednog klinca jer je na keju frljnuo kartonsku podlogu za picu. Doslo mi je da ga razvalim pesnicu, pri tom ne razmiljajuci da li je iz VA ili ne, da li je u gimnaziji ili ne. Prostak je prostak i ima ih svuda! To je stvar kucnog vaspitanja a ne izbora srednje skole! I nisu svi bili sinovi i cerke direktora i upravnika mada ih je bilo. Snobova imas svuda!

E sada, sto se tice tvog dvorista. Uz duzno postovanje, to je centar grada a tu je i skola i ne mozes bas svasta da radis. Samim tim sto zivis u centru moras biti spreman na neke kompromise (zagadjenje, guzva, nemas gde da parkiras, buka uvece, puno ljudi itd). Odes na selo ili periferiju i tamo nema nikoga ... prazno, cist vazduh, ugodna klima, nema guzve ali je sve daleko. Klinci koji se igraju na kosu takodje moraju da postuju kucni red i ne mogu tek tako da se ponasaju. Znaci, kompromis! Eto, ja sam u K2, nema toga, dobro, pikamo basket ali su tereni van naselja (na parkinzima), ali zato popizdim kada treba da parkiram jer mi se neki gedzovan parkira sa svojim besnim kolima crnogorskih tablica. Ma, dodje mi da busim gume, ali nije to resenje.

E sada, kome pripada to zemljiste iza gimnazije ne znam. Idi u katastar pa proveri, ali cije god da je mora biti trpeljivosti. Ne mozes tek tako pljuvati po ljudima jer su ucili u gimnaziji ...

I taj "debeli direktor" koga pominjes, ne znam na koga tacno mislis, ali za vreme Madjara u gimnaziju su dolazili poznati sportisti, ambasadori, profesori fakulteta ... radilo se nesto, skidam kapu za to! Funkcionisale su i mnoge druge stvari mnogo bolje nego sto funkcionisu sada! MNOGO! Moram priznati da covek zna kako se upravlja skolom. Doveo je dosta ljudi u skolu, doveo je novac u skolu, nije bilo strajkova dok je on bio direktor. Mogao si se uvek zaliti na profu kod njega licno u kabinetu (osim ako nisi neki problem) i trudio se da izadje ljudima u susret. Postujem i cenim tog coveka bez obzira na sve! Dobro, posle je skola postala malo fensi, ali generalno, bio je mnogo bolji od prethodnika. Naravno, Bojicic je bio OK direktor.

Casual Crew
12.09.2006., 22:57
A Bre,Sta Bre,Da Bre,Ko bre,Ze BRE ...Rekao sam ne svi,ali vecina su bili mamini i tatini sinovi,jaki iskljucivo na njihovom,roditeljskom novcu,prepotentni i ljigavi.I za mene je u mojoj generaciji mnogo bolja bila ekipa(drustvo) u texasu i poljoprivrednoj(pogotovo) nego u gim. gde su iskreno pored par dobrih likova,uglavnom otisle samo cave,izuzetak su oni muzicari,njima kapa dole ;)

Wilkołak
12.09.2006., 23:02
Rekao sam ne svi,ali vecina su bili mamini i tatini sinovi,jaki iskljucivo na njihovom,roditeljskom novcu,prepotentni i ljigavi.

Novca je najmanje bilo i nismo imali preterano vise od ostalih. Bio je to prosek. Bilo je ljudi koji su mogli na ekskurziju a bilo je i onih koji nisu. Nemoj sada da pricas gluposti! Vecina su bili tatini i mamini sinovi ... Sta ja treba da kazem za poljoprivrednu? Ko su bili oni? Manjina? Paori? Sta? Ne razumem, mislim da iz tebe progovara neka mrznja prema gimnazijalcima jer si ucio u poljoprivrednoj (sto je bezveze). Ne delim ljude prema nacionalnosti i prema onome za sta su se skolovali. Svi smo mi jednaki, e sada, sto ti imas predrasude prema gimnazijskoj deci ... zao mi je.

Iskreno, ne volim ni ja curke i gusane koji na sva zvona trube da ne bi ucili nigde drugde do u gimnaziji. GLUPOST! Procitaj moj prethodni komentar.

Casual Crew
12.09.2006., 23:33
Dvoriste ne pripada pomenutoj skoli,to je odavno poznato i provereno,tacnije ta skola nema svoje dvoriste,a direktori,koji je vec sada neka se zali upravi vodovoda ili nekom trecem sisti mi,ali iskreno.Dalje,ako nesto mrzim u zivotuu to su drukare,pa kad bez razloga pozove policiju sto kao mi urlamo u centru i dovodi me bez potrebe u neprijatnu situaciju pozelim da izgazim starijeg coveka-gnjidu.Sam si napisao da svako u svom kraju mora da podnese ne prijatnosti koji taj kraj nosi,kad ja mogu da iskuliram i ne izvucem usi utegnutoj devojcici iz pripizdine koja glumi ribicu iz gimnazije i baca smece po dvoristu gde sam odrastao,moze i debil od direktora da iskulira momke koji tu zive i koji ne zele da idu u drugi kraj da bleje kad su tu vec odrasli.
Dalje,sto se tice mog stanovanja,ja ga veruj mi nisam birao,kao ni moji roditelji,vec sam primoran da stanujem tu iz nekih jako tuznih razloga koji su sad nebitni.Iskreno vise bi voleo da sam na 5 Puku ili najbolje kod Katte u kraju i uzivao u miru i tisini,a centar mi je na par minuta,ali sta da se radi.Posto sam dete centra to cu i ostati,ja sam u tom dvoristu bacao klikere,pikao fudbal,krao tresnje,citao ***** casopise,skidao mrak,tukao se,pio i ja u tom kraju moralno imam vise prava nego bilo kos a strane.Kao kad bi ja sad dosao u tvoj kraj sa ekipom i poceo da rusim ono o cemu ti vodis racuna…iskreno starije generacije gimnazijalaca su bile mnogo korektnije sto se svega tice.
Kos,da se dotaknemo i te teme:LIcno smo skupljali novac,borili se za svoj kraj,kopali rupu,izvlacili stene(stajale su iza kosa),pravili konstrukciju,nosili,postavljali i trudili se i ako je (tolerancija,sam si rekao) dozvoljeno da se igra,ne mora da se glumi majmun i da se visi po obrucu koji smo mi kupili,ukrali/nije ni bitno.
I poslednje u mojoj generaciji u istoj toj poljoprivrednoj skoli je bila takva ekipa ljudi da je to strasno.Naravno ono sto se meni dopadalo tada,kaznena expedicija maltret ostalih likova,zezanje,cirka…nazalost neki nisu vise sa nama(RIP),ali je to bila ekipa za respekt na svim poljima.Najmanje se govorilo o skoli,sto iskreno za gimnaziju nije pravilo jer se uglavnom prica o nekom strebanju,a to me je opasno nerviralo kao klinca i one fore koje godinama slusam u kraju,kakav je on profesor sta trazi i slicno su karakteristika za gimnazijalce(opet kazem cast izuzecima)…A to o tezinama skole tek ne zelim da raspravljam.Gimnazija je skola opsteg obrazovanja i usmeravanja ka daljem skolovanju,bez strucnih predmeta i tih gluposti i onda im dodje cika Miladin Veljovic samo u mnogo blazem obliku nego sto je izigravao u polj. I svi pocnu da kukaju na njega…eto sad cujem da je i on u gim.postao **** jer ne sme da zavodi taktiku kao dole,bunili se mamini i tatini sinovi…
Toliko i zavrsicu sa ovim,mislim ne bih ni pisao nista da me se ne tice direktno jer sa prozora cujem zvono,ali jedno je sigurno,jedini isfrustirani ucenici su ucenici iste te gimnazije i njima kad neko kaze nesto u negativnom kontexu za skolu to je ravno katastrofi-JEDINI,verovatno istina boli,ali sta da se radi…

Wilkołak
12.09.2006., 23:33
Mame im ... sada sam video da nam gnusni sapcani kradu ideje za teme, hehehehehehe. Otvorili su, par dana posle nas temu "Sabacka Gimnazija" ali ne ide im bas najbolje.... hihihihihihihi civijasi! Ma, kada bolje razmislim, neka kradu! Samo od boljeg mogu da kradu, jel' tako? Samo lepo mozes ruziti sto bi rek'o Djole!

Wilkołak
12.09.2006., 23:49
Dalje,ako nesto mrzim u zivotuu to su drukare,pa kad bez razloga pozove policiju sto kao mi urlamo u centru i dovodi me bez potrebe u neprijatnu situaciju pozelim da izgazim starijeg coveka-gnjidu.]

Sve ima svoju meru. Kao sto ce neko zvati muriju ako se ja derem ispred moje zgrade, tako ce neko zvati muriju i ako se ti deres u centru. Stvar je cista. Svima nama fali malo gradskog ponasanja a osobito toj utegnutoj curici koja baca smece naokolo. Takvi i meni idu na nerve... A sta bi radio da matorci zapisavaju trafo-stanice, zbunje i ostale stvari oko tvoje zgrade. Ja to skoro svaki dan vidim. Imam kamenje na terasi pa ih gadjam (mrzi me da silazim), ali kada sidjem polomicu nekoga! Stoka matora! I ne pitam odakle su, da li su iz VA ili van ... prostak je univerzalan!

Vidim i susede koji kroz prozor bacaju kese sa smecem (sa petog sprata). I sta da kazem ... pa, iskrivio bih sve koji to rade! Moze da mi bude sused 100 puta!

Posto sam dete centra to cu i ostati,ja sam u tom dvoristu bacao klikere,pikao fudbal,krao tresnje,citao ***** casopise,skidao mrak,tukao se,pio i ja u tom kraju moralno imam vise prava nego bilo kos a strane.

Naravno da imas vise prava na kosh. Skupi ekipu, isprasi pacere sa 10-12 razlike (ako igrate do 21), tako par dana pa ce svi sklanjati kada dodjes na kos. Tako se to radi i u NS. Kosh je stalno bio zauzet, a onda sakupis ekipu, pokazes im kako se dere jarac i posle stalno imas slobodan kos kada dodjes.

Kao kad bi ja sad dosao u tvoj kraj sa ekipom i poceo da rusim ono o cemu ti vodis racuna…iskreno starije generacije gimnazijalaca su bile mnogo korektnije sto se svega tice.

Dolazili su, ne boj se! Dolazili su, rusili, unistavali itd. Treba jednom kraj da se sakupi i da sjebeta te prostake koji samo unistavaju!

Najmanje se govorilo o skoli,sto iskreno za gimnaziju nije pravilo jer se uglavnom prica o nekom strebanju,a to me je opasno nerviralo kao klinca i one fore koje godinama slusam u kraju,kakav je on profesor sta trazi i slicno su karakteristika za gimnazijalce(opet kazem cast izuzecima)…

U moje vreme smo terali bicikle, pravili puskice, picili basket na Studentu (iako je postojao taj tvoj kos). Moja generacija nije volela da igra na tom kosu jer je teren malo nagnut i zaebano je kada padnes, beton nije kosarkaski, mnogo je 'rapav! Cast izuzecima, lepo si rekao.

A to o tezinama skole tek ne zelim da raspravljam.Gimnazija je skola opsteg obrazovanja i usmeravanja ka daljem skolovanju,bez strucnih predmeta i tih gluposti i onda im dodje cika Miladin Veljovic samo u mnogo blazem obliku nego sto je izigravao u polj. I svi pocnu da kukaju na njega…eto sad cujem da je i on u gim.postao **** jer ne sme da zavodi taktiku kao dole,bunili se mamini i tatini sinovi…

Veljovic nije tako strasan a najvise su se zalili drustvenjaci na njega. Ima tu profesora koji su mnogo gori od Veljovica (necu da imenujem). Veljovic je samo hteo da se zna, nista vise! Bilo je profesora (i ima ih jos) kod kojih na casu ne smes da se zasmejes ili nasmejes... To su idioti, ali samo mi nemoj pricati o tezini i tome kako je poljoprivredna teza ... Ja ne mogu da kazem da je gimnazija teza jer nisam ucio tamo pa mislim da je ruzno da ti kazes da je poljoprivredna teza jer nisi ucio u gimnaziji. Cuo si price kao sto sam i ja cuo price o poljoprivrednoj, ali necu da sudim na osnovu rekla-kazala.

postao **** jer ne sme da zavodi taktiku kao dole,bunili se mamini i tatini sinovi…

Kao sto sam rekao, Veljovic je mlaka voda ... ima gorih od njega, ali necu da imenujem. Ako bas hoces napisacu ti preko pp. A to o bunjenu ... bunili smo se mi komplet (kao razred) za par profesora pa nista .. bili su jos gori.

Toliko i zavrsicu sa ovim,mislim ne bih ni pisao nista da me se ne tice direktno jer sa prozora cujem zvono,ali jedno je sigurno,jedini isfrustirani ucenici su ucenici iste te gimnazije i njima kad neko kaze nesto u negativnom kontexu za skolu to je ravno katastrofi-JEDINI,verovatno istina boli,ali sta da se radi…

Istu tu frustraciju primecujem i kod tebe ... velicas svoju skolu a gimnaziju unizavas. Razumem to, normalno, uvek nam je svoje sladje, tako i treba da bude! Eto, ja sam ucio u toj skoli i znam da ta skola ima nedostatke. Rekao sam ih javno!

Ti sada budi covek pa reci sta to ne valja u poljoprivrednoj. Sumnjam da je tamo blistavo jer tako nije ni u jednoj skoli u Valjevu (pa i Srbiji)!

Casual Crew
12.09.2006., 23:59
Ma nemam ja frustraciju,nego brate zivim tu,samo zato i pisem,jer ko bolje poznaje komsije od samih komsija?Znam brate sve generacije u poslednjih 10 godina i iskreno sve su gore i gore.
Nisi me razumeo,ja taj basket ne igram,nikad ga nisam ni grao,ja pricam o opstem moralu u svom kraju!
U poljoprivrednoj ima mnogo ne dostataka,ali ne varaj se da je laka-naprotiv,svaki strucan predmet je tezak-znaj to,samo treba da budes laf,da imas smeka i sve ide dobro.Ja skolu kao ustanovu nisam hvalio,hvalio sam ekipu iz prve godine koja je bila haos dobra,po mom ukusu,barabe grada i slicno,posle je to puklo,ali su zene dosle na red :lol: Ja sam sa svojim uspehom mogao da prodjem u svim skolama,opredelio sam se za polj.iskljucivo zbog nekih drugara,a da nisam dole otisao,otisao bih u texas.Mozes da studiras sa bilo kojim 4 stepenom,svejedno mi je bilo...Sad recimo studiram preko granice,moze se reci da sam uspeo,jedino malo gramaticki nisam dobar sto je i razumljivo usled godina odmora,vojske i ucenja stranog jezika.

Wilkołak
13.09.2006., 00:08
I ja sam frustrian tim matoricima sto zapisavaju moj kraj ... ma...

A sto se tice generacija, slazem se, sve su gore i gore! Svi su postali fenseri! Nigde skromnosti i iskrenosti, pravog drugarstva. Sve je nekako na misice ali na staklenim nogama, izvitoperilo se sve. Nasi roditelji su se mucili da nam kupe patika a danasnji klinci zahtevaju skutere i kola ... balavurdija!

Gledam te klince, sa nipodastavanjem gledaju ljude (njihovo godiste) koji cirkaju u parku i pricaju o nekim stvarima koje nisu "ko se sa kime smuvao", "ko vozi koji skuter" i "koliko je koja potrosila na cipele" ... UZAS! Propadamo samo tako!

Casual Crew
13.09.2006., 00:26
Propadamo odavno,ali bolje je da imaju za skuter nego da nemaju za uzinu(kupis pljuge i nema klope,osim ako ne pribegnes"Daj Malo" opciji :lol: )

Ne vredi,usmeravaj svoje prijatelje i sutra decu da budu ljudi,da budu lafovi,a ne mamina i tatina deca ;)

Wilkołak
13.09.2006., 00:28
Propadamo odavno,ali bolje je da imaju za skuter nego da nemaju za uzinu(kupis pljuge i nema klope,osim ako ne pribegnes"Daj Malo" opciji )

Eh matori, takvi sto imaju skutere najmanje cene kintu za uzinu i 'leba!

Ne vredi,usmeravaj svoje prijatelje i sutra decu da budu ljudi,da budu lafovi,a ne mamina i tatina deca

Naravno, da budu ljudi i karakteri! Sami da zarade svoj lebac a ne da budu sponzoruse i stipendisti!

Casual Crew
13.09.2006., 00:36
Pokvarismo temu,ali reci kakva je opcija "daj malo" :lol: Ili burzujskom detetu trazis griz,pa mu kazes da pomeri jos vise gore jer zelis samo malo,pa mu onda otkines odozdo :lol: nakon toga maminoj kcerkici umocis prst u jogurt i ona ga odlozi,a nije ni probala(tek otvoren) i imas i pljuge i klopu u osnovnoj :lol:
U srednjoj su mi donosili prsutu,kajmak,cvarke...(nemam selo ***.a skola obilovala sa tim) a i bilo vise kesa,pocele kladionice i slicno,pravila se lova ;)

Wilkołak
13.09.2006., 00:39
Mi smo se polivali jogurtom .. (u osnovnoj). Ispizdi te neko, pridjes i PLjUS .... pa se peri hehehehehe. Nije bas bilo otimacine, delili smo sve, takva je bila ekipa!

U srednjoj su i kod mene pokusavali da prave novce, al' slabo je islo ... cekale su se te tekme lige sapmiona itd.

Vracamo se temi, vracamo se ;-)

Mannibals
13.09.2006., 00:43
pravio...vodene kocke....kupovao mikijev zabavnik,pio iz konzerev koja je bila skuplja od 1 l narele....

Casual Crew
13.09.2006., 00:50
Ma i mi smo bili ekipa,ali niko nije imao :lol: preseces lanac uzine za decu,zabodes princes krofne za ekipu.
Ko je ucio u 5-toj seca se i "Besplatno kod todorovicaaaaa" najlepsi uzvik za decu :)

Mannibals
13.09.2006., 01:01
kupish leba...izvadish sredinu a hleb 2 dinara a kifla bila 7 DINdzi.......pa na krem....COME on....85 generacija...oni sy se bas krkali kremovima u Petoj,koliko Ja pamtim!

Casual Crew
13.09.2006., 01:04
Stariji sam od njih i nisam kupovao hleb,***. nije islo uz pivo u "bunkeru" :lol:

jane_va
14.09.2006., 09:20
kupish leba...izvadish sredinu a hleb 2 dinara a kifla bila 7 DINdzi.......pa na krem....COME on....85 generacija...oni sy se bas krkali kremovima u Petoj,koliko Ja pamtim!
Kол'ко се ја сећам,ја сам у Петој добијала само буђави '' Смоки '' неког ваљевског произвођача за ужину...
А највећа срећа је била да се сјуримо у продавницу преко пута и купимо оне '' Шок '' жваке... јој,кад крену да сузе очи... :lol:

Mannibals
14.09.2006., 15:10
Sok zvake.....addadada.....posle kada su se ponovo pojavile ko Zov....NISU bile kao nekad...
secam se jedva jos u petoj....svi otisli a mi imamo opste tex. jedini u skoli pa od selotejpa i papira napravimo fud. loptu i pikamo ..a stolice iz predskol. su bili golovi....kad god bi padala kisa ja bi gledao kroz prozr i zaspao na casu....exexexe :(

jane_va
14.09.2006., 18:50
A ja сам кроз тај исти прозор скакала и бежала са часа са дечацима,јер смо били у приземљу...
Само одједном чујеш учитељицу кako виче :'' Јаноооооо, враћај се ,побеже школа због тебе!!!''
А кад спомену општетехничко... Никако нисам знала да направим саобраћајни знак,брука!
Е, а ко ти је био разредни ? Мени Ромба :x

Wilkołak
14.09.2006., 21:40
Mi smo na OTO pravili nekakve masine (mislim, masine ... ) U sestom smo valjda crtali, u sedmom smo sekli sperplocu a u osmom je bilo najjace ... pravili smo neke stvari od lima, pazi od lima! Dete osmi razred da sece lim i da ga savija, oblikuje i spaja u neke celine ... mislim, UZAS!

Svi smo redom te limove davali masincima, majstorima ili nekim drugim da to prave za nas, i da, nijedna "masina" nije radila onako kako je trebala da radi jer, jednostavno, imam utisak da su to onako iz zajebancije nacrtali i rekli (deco, napravit). Secam se da smo pravili neku pokretnu traku ... ma UZAS!

Mannibals
14.09.2006., 22:12
Е, а ко ти је био разредни ? Мени Ромба :x

hm....francuski..DM....

Casual Crew
15.09.2006., 00:31
O znaci Danica te bambusala....hahahahahahahahahahah :lol:

Se secate "Uno" male prodavnice preko puta skolskog terena?
A barby kod dragice :lol: 5 zakon...Bunker i Brka-dva B ;)

Mannibals
15.09.2006., 00:39
Uno sto je bila pekara 2x.....knjizara 2x.....i za namestaj,ne aaa....prod. suknji i ne secam se vise.

Brka i njegove baskete...se secam naravno....nesto malo...xexexe......bunker njegovo mesto???
------A barby kod dragice>>>>>?????<<< to ne znam sta je.......i gde!
Vidim katta,Jane, i ti si ucio u 5......sta je ovo......sta ce bit'????

Casual Crew
15.09.2006., 00:43
Brka i lepinja sa pomfritom :lol: to samo valjevac moze da smisli,sad se smejem kad se setim tih gluposti,pa to ne bih jeo ni za dz :lol:
Dragica i barby,tacno preko puta kancelarije i onaj peder Jevrem Z. Vasic gleda kao ko pusi :lol: kakav je to retardinjo bio,hahaha.
U petoj naravno,gde bi drugde ucio kad mi je u kraju?

jane_va
15.09.2006., 10:09
5-ta rules!!!

Wilkołak
15.09.2006., 12:15
Ja voledem III , ispod brda!

Mannibals
15.09.2006., 16:32
ma .....samo kada sam zavrsio skole....zabole me za pety!

strujici
15.09.2006., 17:24
e jel ovo tema o petoj il' o gymnaziji?

Casual Crew
15.09.2006., 21:06
O petoj!! :lol: pa jer vidis valjda? :)

Mannibals
16.09.2006., 01:59
O petoj!! :lol: pa jer vidis valjda? :)

MA pricamo ooooOOooo -BIG in Japan

vanama
16.09.2006., 12:27
ЗАШТО БАШ ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА?
• Зато што је понос овог града и овога краја...
• Зато што јој се свако ко из ње изађе, увек са радошћу и
осмехом враћа...
• Зато што ће у вама пробудити радозналост...
• Зато што ће вам тек раширена крила размахнути,
оснажити, продужити и узвисити им лет ...
• Зато што ће вас учинити одговорним пред собом,
људима, временом и историјом...
• Зато што ћете у њој добити одговоре на многа своја питања...
• Зато што ћете у њој открити или потврдити све своје таленте...
• Зато што ће вам школски другови бити Свети Владика
Николај, Брана Петронијевић, Десанка Максимовић, Матија
Бећковић, Љуба Поповић, Дејан Мијач, Воја Брајовић...
• Зато што њена традиција од 136 година побуђује
поштовање, а значи углед...
• Зато што је једна од најопремљенијих школа у Србији...
• Зато што ћете и ви учествовати у успесима физичара,
математичара, биолога, филолога, глумаца, музичара,
рецитатора, дебатера, кошаркаша, историчара, хемичара...
• Зато што у њеним програмима учествују најпознатија
имена из света науке, уметности, културе, спорта и
доприносе развоју креативне атмосфере у школи...
• Зато што матуранти Ваљевске гимназије са успехом
уписују и завршавају жељени факултет...
• Зато што ћете у њој увек бити међу својима...
• Зато што ће Ваљевска гимназија бити ваша прва љубав и
зато што ће та љубав бити узајамна...
• Зато што ћете бити свесни својих вредности и веровати у себе...
• Зато што ћете увек "имати став"...
• Зато што ћете, када је завршите, бити поносни на себе, а
ваши родитељи на вас...
ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА
ДОСТОЈАНСТВО КОЈЕ ВАМ ПРИПАДА!

strujici
16.09.2006., 12:31
what a fu*ck?!

Wilkołak
16.09.2006., 12:45
Hajdemo sada sve razlozno... posto sam zavrsio bas Valjevsku gimnaziju imam pravo da prokomentarisem!

ЗАШТО БАШ ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА?
• Зато што је понос овог града и овога краја...
Jeste, u pravu si!

• Зато што јој се свако ко из ње изађе, увек са радошћу и
осмехом враћа...

Nesto se ljudi ne vracaju preterano u gimnaziju, ali OK, svi cene to sto su ucili u gimnaziji. I ovo je tacno.

• Зато што ће у вама пробудити радозналост...

Za cime? Radoznalost prema cemu?

• Зато што ће вам тек раширена крила размахнути,
оснажити, продужити и узвисити им лет ...

Uz postojeci nastavni kadar mogu samo da ih potkresu sto i rade kada se misljenja ucenika ne poklapaju sa misljenjima profesora. Iskusio sam ovo na svojim ledjima i to od jedne profesorke, koja, potpisujem, nema veze sa onim sto predaje a primljena je preko veze (da ne imenujem).

• Зато што ће вас учинити одговорним пред собом,
људима, временом и историјом...

A pred zemljom? Pa zbog te odgovornosti gimnazijalci svercuju vutru na ekskurzije u inostranstvo? Fina deca ... nema sta!

• Зато што ћете у њој добити одговоре на многа своја питања...

Da, osobita na ono pitanje, profesore sta ste mi zaveli, koju ocenu.. A profa tj. profesorka kaze, pitaj razrednu (iako joj je zakonska duznost da pred svim ucenicima kaze sta je kome zavela i da to detaljno obrazlozi. Ili recimo, profesore zasto meni cetvorka a imam 5 5 4 a njoj petica iako ima 4 4 5 ? Dobro se secam kakav sam odgovor dobio na to pitanje - "sta te se tice, sedi tu da te ne izvedem pred tablu!"

• Зато што ћете у њој открити или потврдити све своје таленте...

Naravno ... koje talente? Ko stimulise ucenike? Radi samo recitatorska sekcija! Ovo drugo radi samo po potrebi.

• Зато што ће вам школски другови бити Свети Владика
Николај, Брана Петронијевић, Десанка Максимовић, Матија
Бећковић, Љуба Поповић, Дејан Мијач, Воја Брајовић...

Svaka cast!

• Зато што њена традиција од 136 година побуђује
поштовање, а значи углед...

Slazem se!

• Зато што је једна од најопремљенијих школа у Србији...

Slazem se da je najopremljenija, ali sto se nastavnog kadra tice - NULA!

• Зато што ћете и ви учествовати у успесима физичара,
математичара, биолога, филолога, глумаца, музичара,
рецитатора, дебатера, кошаркаша, историчара, хемичара...

Daj ne pricaj gluposti ...

• Зато што у њеним програмима учествују најпознатија
имена из света науке, уметности, културе, спорта и
доприносе развоју креативне атмосфере у школи...

Ko, imenuj! Ja ih ne znam! Znam da su nekada dolazili ambasadori i naucnici, ali otkako se direktor promenio MRKA KAPA!

• Зато што матуранти Ваљевске гимназије са успехом
уписују и завршавају жељени факултет...

Hehehehe ... ovo nije tautologija! Videces za 10 godina mature ko je zavrsio faks a ko nije i koliki je to zapravo procenat! Pa sta mislis, da ce svi da zavrse faks? Pa znas kakva bi mi zemlja bili da 200 ljudi godisnje zavrsi jedan faks i da su to sve ljudi iz jednog grada. Ne lupetaj!

• Зато што ћете у њој увек бити међу својима...

Svojima? Sta su to moji? Sta su to svoji?

• Зато што ће Ваљевска гимназија бити ваша прва љубав и
зато што ће та љубав бити узајамна...

Moja prva ljubav se zvala drugacije ... ja sam bio bash klinja i bilo je to na Zlatiboru!

• Зато што ћете бити свесни својих вредности и веровати у себе...

Da, da to ispricaj svima onima koji su zavrsili gimnaziju a odali se porocima alkohola, narkotika, neradu i propadanju!

• Зато што ћете увек "имати став"...

Iako on ne mora biti neophodno tacan sto vidimo iz tvog primera.

• Зато што ћете, када је завршите, бити поносни на себе, а
ваши родитељи на вас...

I cim upisete fakultet zaboravicete na sve one profesore koji su vam zivot zagorcavali. Eto, ja se nekima dan danas ne javljam na ulici bas zato sto su ispali smradovi, ne samo prema meni, vec prema celom mom odeljenju!

ВАЉЕВСКА ГИМНАЗИЈА
ДОСТОЈАНСТВО КОЈЕ ВАМ ПРИПАДА!

Ovo zvuci kao natpis na plakatu za izbornu kampanju... hehhehehhe

Wilkołak
16.09.2006., 12:54
A sada priznaj odakle si ovo kopi-pejstovao, obzirom da stil pisanja nije tvoj, sve si taksativno naveo a komentare na forumu ne pises cirilicom vec latinicom ... Znaci koji sajt? Nije valjda sa onog unakazenog gimnazijskog sajta? Pre je sajt bio mnogo bolji ali su ga skrmendali ... ne znam zbog cega. SRAMOTA!

vanama
16.09.2006., 15:49
Stvarno me mrzi da te komentarisem!Samo ne mogu da verujem da si zavrsio gimnaziju!A sto se tice mojih godina,ne brini imam ih dovoljno!

Wilkołak
16.09.2006., 15:59
Zavrsio gimnaziju, nego sta! Rekao sam, ne volim gimnaziju zbog profesora koji predaju tamo a koji se jako ruzno ponasaju prema ucenicima! Stara garda profesora je bila mnogo bolja od ove danas!

Da se ja pitam, ja bih sve te profesore poslao na polaganje ispita za dobijenje licence za predmet koji predaju. Mnogi od njih nemaju pojma sa tim sto predaju i vrlo cesto nisu voljni da ucenicima objasne malo vise od onoga sto stoji u knjigama... Zasto? (cast izuzecima)

Da ne pominjem strajkove i druge prekide nastave i generacije koje su ucile skolu i zavrsavale istu a da su casovi trajali svega 30min. Ako je to obrazovanje kojim ce neko da se hvali ... onda stvarno! Secam se i onoga, da kada su bili strakovi profesor dodje i kaze ... naucite od 40. do 96. stranice, to smo trebali da predjemo dok sm strajkovali, sledeci cas pitam!

Sve sto sam naucio naucio sam sam i nista ne dugujem tim profesorima koji nisu ni prstom makli da ucenike zainteresuju za to sto predaju. SRAMOTA! Takvi profesori ne treba da predaju, treba ih penzionisati! Ima dosta profesora od kojih su neki strucniji, a vise na zavodu! Neradnike napolje!

katta
17.09.2006., 01:17
Wilkolak, U POTPUNOSTI se slazem sa tobom,
ali Gimnazija se jednostavno voli!

Wilkołak
17.09.2006., 12:09
Da, Gimnazija se voli, ne sporim to! Medjutim ne volim ja gimnaziju zbog toga sto mi ona daje krila ili sto su profesori tako dobri ... jednostavno je volim zbog neceg drugog, ali ne zbog profesora ili slicnih stvari.

Sad' cu malo da filozofiram, ali ja gimnaziju volim metafizicki, ne materijalno ;-)

Drago mi je sto se neko slaze sa mnom!

Mannibals
17.09.2006., 12:27
Katta......da li je stvarno plava kosa ko u Gimnazije?!?........
-------------------
@Katto- da li si isla u Gimnz.???

katta
17.09.2006., 19:20
Sad' cu malo da filozofiram, ali ja gimnaziju volim metafizicki, ne materijalno ;-)

Drago mi je sto se neko slaze sa mnom!
DRAGI MOJ, U POTPUNOSTI SE SLAZEMO, AGEN!!!!

A plava kosa....
Jeste plava kosa od skoro....
Tako se osecam bolje... :wink:

Gimnazijalka bila i ostala, samo tada je kosa bila crna, kao i mnogo stvari jos, oko mene i u meni!

Od sada je sve svetlije i bolje! :p

Wilkołak
18.09.2006., 00:58
Kontam da je tako kod svih ... svi volimo gimnaziju, ali svima nam svane kada odemo iz nje ;-)

P.S.
Ja sam bio plav kada sam bio mali ali onda mi je kosa potamnela pa sam postao smedjokos ... (nekada tamno smedj, nekada svetlo smedj, zavisi od raspolozenja i vremenskih prilika). :wink:

katta
18.09.2006., 01:23
@Wilkolak
Jos jedan plusic za tebe plavokoso-smedjokosi!

katta
18.09.2006., 01:24
Zaboravih- ;)

I, znas sta?! Dodjes pice kod onih 5000 poruka!!!

Mannibals
18.09.2006., 01:45
Dodje,on i ode....ma jos nije ni 4xxxx.............
----->>>kakve su ambicije tvoje ....katto,sta planiras FOR LIVING....mislim imas li neku ambiciju,veliku?!?

katta
18.09.2006., 01:58
Imam.....
mnogo toga zelim i planiram, al' polako...
Jos sam mlada, sve cu stici...

Mannibals
18.09.2006., 02:05
pa recimoo......ohhohohoo.....
---------------------koje boje ti je mis?

jane_va
18.09.2006., 10:09
Ја сам гарава :)... Ганци у најави.
Шта ја да радим? Да се офарбам у жуто?

Wilkołak
18.09.2006., 14:44
@Wilkolak
Jos jedan plusic za tebe plavokoso-smedjokosi!

Najkrasnije blagodarim ;-)

Zaboravih-

I, znas sta?! Dodjes pice kod onih 5000 poruka!!!

Dojdem picence ... nema frks ;-) , al' da se pije u SUR "Podgorina" na Jadru!

katta
18.09.2006., 20:24
@ Wilkolak
Za picence dogovoreno znaci!!!
;)

@ Manninbals
....mis je crne boje... Ceo komp je 'srebrno'-crn, da ne pitas pojedinacno....
A tvoj???

Mannibals
19.09.2006., 01:57
@Katta/ooooOOo-----(xexex)-takodje crn u mene mish,......bela tastatyra i sve ostalo,jest' da me je monitor izgaraviuo.....XAXAAXX.....: ) :) simpaticno,umalo sa acetonom nisam hteo da brishem prashinu....xixiixiix............................. .....
------------------------------------+-----------------------------_______________
---------------------------------------......

Wilkołak
19.09.2006., 10:20
Prasina (cadj, nikotin) se sa kompa najbolje uklanja DOMESTOSOM! Samo pazite da domestos ne osteti ekran, a ja sam moju tastaturu i ostale plasticne delove brisao domestosom tako da je isti savrseno beo/siv/pepeljast! Eto, ako vas neko pita za domestos...

katta
19.09.2006., 12:55
Jos kad bih ugasila cigaretu dok kucam!!!!
Puna mi tastatura!!! Taj problem resavam usisivacem!
Evo, stidim se...

Casual Crew
19.09.2006., 22:19
Nisi jedina,ako te to tesi :lol: ne gasim dok komp ne ugasim :(

M4j4
20.09.2006., 02:25
E,sad meni pade na pamet,secate li se onih compova iz Gimnazije? Koja ono bese marka? Secam se da smo radili u "pascalu",secam se nekih programcica,one skalamerije se ne secam...
Inace,ili sto bi se po engleski reklo,by the way,kod mene je mis i sve crno-metalik,a imam i macku! :lol:

Wilkołak
20.09.2006., 12:49
286 i 486 ... to su bile mashine!

chigritza
03.12.2007., 14:20
p0z ppL :))) VaLjewska gimnazija je the best :p :p :p

SuzanKalvin
03.12.2007., 22:38
Ih, gde me nadje? Najgori period mog zivota. Svega cega se secam iz gimnazije je...
Valjevska gimnazija + Milan Sreckovic = Pakao

Alexxxa2
04.12.2007., 13:05
Eh, ja tek treba tu da idem, tj da se "provedem" u toj skoli.

Inace okrecili su gimnu, vise nema grafita.

SuzanKalvin
04.12.2007., 13:08
Sto ne znaci da ih nece biti.

Grooyan
11.12.2007., 00:42
Pre neki dan osvanuo je grafit na istom mestu prethodnih: "Bog nije ucio u gimnaziji"

Inace,ja sam iz sadasnje generacije maturanata gimnz.... Drustvo nije lose... Uvek moze bolje...

messenger_of_fear
01.01.2008., 14:16
Nažalost, učim u ovoj školi... :roll:

Darko_89
02.01.2008., 14:53
Slazem se druze, nazalost....:(

Grooyan
03.01.2008., 23:30
Ja se ne slazem...

Alexxxa2
04.01.2008., 13:24
Pre neki dan osvanuo je grafit na istom mestu prethodnih: "Bog nije ucio u gimnaziji"

Inace,ja sam iz sadasnje generacije maturanata gimnz.... Drustvo nije lose... Uvek moze bolje...

I jos neki je nacrtao "Gole" (koji ne znam sta je). Jak je grafit :lol:

katta
05.01.2008., 15:04
Ljudi, nemojte se zaliti na skolu, probajte da iz nje izvucete i uzmete najbolje sto se moze...
Kad sam ja bila u gim, mogao si mnogo toga da 'uzmes'...
Mozda cete to shvatiti kad krenete na fax... ;)

Grooyan
06.01.2008., 22:13
Ljudi, nemojte se zaliti na skolu, probajte da iz nje izvucete i uzmete najbolje sto se moze...
Kad sam ja bila u gim, mogao si mnogo toga da 'uzmes'...
Mozda cete to shvatiti kad krenete na fax... ;)
A sta si to uzimala? Olovke i rokovnike iz direktorove kancelarije? Ili krupniji inventar, stolice i klupe? :)

katta
07.01.2008., 12:37
Ne bas tako...
"uzimala" sam svasta drugo, a sigurna sam da ti mnogi bivsi ucenici Gimnazije mogu reci isto....

Grooyan
09.01.2008., 01:11
Znam,zezam se...:)

NAUGHTY_DOG
14.03.2008., 21:30
UAAAAAAAAAA smrdljiva gimnazija sve klosar do klosara!

HyperSnap
17.03.2008., 00:25
aaaaaaaaaaaAAAAAAA

Yo dog tako im reci!
Sve narkomani metalci cupavi,jasem im se s majkom,treba sve zatvoriti i osisati budaletine! Samo bleje s pivom i vutrom! U 'aps!

Darko_89
17.03.2008., 21:34
UAAAAAAAAAA smrdljiva gimnazija sve klosar do klosara!

To Gedzica!!!!

Grooyan
17.03.2008., 21:46
Pa, u pravu je, ima pojedninih klosara...(prepoznace se:))
Inace, to gore nije Gedza nego tvoj bata...

NAUGHTY_DOG
19.03.2008., 10:02
Sta pojedinih klosara grooyane!?
Sve bre smradovi, treba ih zapaliti sa sve skolom.

Grooyan
19.03.2008., 22:27
To je tvoje misljenje, ja imam drugacije...
Opinions are like asses,everybody has one...

HyperSnap
19.03.2008., 23:29
Sta pojedinih klosara grooyane!?
Sve bre smradovi, treba ih zapaliti sa sve skolom.

:D :D
TO! Da izgore do temelja!!!!!!!!!!!!!

Grooyan
20.03.2008., 11:37
Hmmm... Zasto imam utisak da osećam neko licimerstvo ovde...

HyperSnap
20.03.2008., 12:40
Aman,kakvo licemerstvo?

Grooyan
20.03.2008., 22:08
Pa ne znam, cini mi se da pojedini clanovi uce u doticnoj skoli, a ovamo je kao "pljuju" na sav glas... Mada, mozda mi se samo cini...

HyperSnap
20.03.2008., 23:03
"ucimo"( mada knjige ne dohvatamo) pa zato i mozemo da je pljujemo koliko god ocemo!

Grooyan
20.03.2008., 23:36
Ma mnogo ste ludi... PS: Pazi na brojanicu,mozda donosi losu srecu... Da ne dobijes slucajno keca nekog...

NAUGHTY_DOG
21.03.2008., 07:58
E smarate svi sa smrdljivom gimnazijom!

Darko_89
21.03.2008., 13:55
Stvarno....treba zatvoriti ovu budjavu temu....

†Overkill†
21.03.2008., 20:45
Jadno!!Oko cega se vi svadjate!!Nije ni cudo sto nema pola forumasa sto su pre bili na "Valjevu"!!

iVE014
21.03.2008., 21:16
Jadno!!Oko cega se vi svadjate!!Nije ni cudo sto nema pola forumasa sto su pre bili na "Valjevu"!!

Otkud ti znas ko je "pre" bio na "Valjevu"?

†Overkill†
21.03.2008., 21:25
Otkud ti znas ko je "pre" bio na "Valjevu"?

Nisam mislio kada sam to rekao na likove koji su bili na forumu pre 2 ili 5 godina vec na ljude koji su stupili na forum prosle godine pa do pre 1 mesec!!!Pa evo ti pogledaj koliko "starih" clanova dolazi,jedva se neko ponekad pojavi!!!Grooyan je izuzetak on je uvek tu!!A pogledaj oko cega ti hoces da se svadjas,to samo pokazuje koliko je pdf Valjevo propao i zasto ljudi nedolaze jer nema nijedna zanimljiva i diskutabilna tema,ljudi su nadrkani i samo hoce svadju,klanje oko toga ko ce biti mod.....!

iVE014
21.03.2008., 21:28
Nisam mislio kada sam to rekao na likove koji su bili na forumu pre 2 ili 5 godina vec na ljude koji su stupili na forum prosle godine pa do pre 1 mesec!!!Pa evo ti pogledaj koliko "starih" clanova dolazi,jedva se neko ponekad pojavi!!!

Pa to si u pravu. Sve ove glupe svadje i teme su smorile normalne ljude...

Laser_Brka_Topalovic
22.03.2008., 00:08
E nemojte sada da menjate temu!
ajde da malo pricamo o ovoj finoj skoli.
BOZE MOJ bice vremena za druge stvari

HyperSnap
22.03.2008., 00:36
Grooyan je izuzetak on je uvek tu!!A pogledaj oko cega ti hoces da se svadjas,to samo pokazuje koliko je pdf Valjevo propao i zasto ljudi nedolaze jer nema nijedna zanimljiva i diskutabilna tema,ljudi su nadrkani i samo hoce svadju,klanje oko toga ko ce biti mod.....!

Jooooooj Sta ti je rekao za kewu Grooyane!

Grooyan
22.03.2008., 12:49
Ne kradi fore:twisted::twisted::twisted:

Darko_89
22.03.2008., 14:55
Au brate Lasere....

HyperSnap
23.03.2008., 21:33
Ne kradi fore:twisted::twisted::twisted:

Jel ti Grooyane imas autorska prava na tu foru,pa se ku r esash?
C c c c c c...

Grooyan
23.03.2008., 21:56
Gedzo, smiri se...

HyperSnap
23.03.2008., 22:59
Gedza ti je u gacama

Laser_Brka_Topalovic
24.03.2008., 15:05
Gedzo!
miran!
Sta ti znaci HyperSnap?

Darko_89
24.03.2008., 18:40
Ko zna sta je tebi....

HyperSnap
24.03.2008., 20:34
Sta je meni? A sta je tebi? Nema te u skoli....mi te opet sahranili danas...cak smo ti odredili datum ako vaskrsnes za svaki slucaj. Videces sutra na klupi

Grooyan
24.03.2008., 20:37
Cuti, bar pise ovde, znamo da je jos ziv... Valjda...:twisted:

HyperSnap
24.03.2008., 20:39
Ma ovo mora da je kao ona fora sa mnom(postavim sada post a ono ga tek prikaze za 24h)
Mozda jos mree,' vataju ga grcevi,umire od gojaznosti...

Grooyan
24.03.2008., 20:51
Nemoj baxuzirati, krepace covek stvarno...

HyperSnap
24.03.2008., 20:53
Pa ako mu je sudjeno-tu se nista ne moze promeniti.
Zivot je rava

Grooyan
24.03.2008., 20:57
Nekom je zivot majka, nekom Jamajka...

Darko_89
24.03.2008., 21:09
Ma ovo mora da je kao ona fora sa mnom(postavim sada post a ono ga tek prikaze za 24h)
Mozda jos mree,' vataju ga grcevi,umire od gojaznosti...

Bolje od gojaznosti nego od depilacije kao ti....:lol::lol::lol:

Grooyan
24.03.2008., 22:08
Oho, pocele su teske reci da padaju...

Darko_89
24.03.2008., 22:11
Pa od Gedze samo reci i mozes da ocekujes zar ne?

Grooyan
24.03.2008., 22:20
Ooo,pa mi smo tu... Pa sta ces, mora neko i to,pas koji laje ne ujeda... Stvarno ti kazem, izbaxuzirace te covek, sahranjuje te svaki dan... Jednom ce i pogoditi:P

Darko_89
24.03.2008., 22:26
Oce oce...

Grooyan
24.03.2008., 22:32
Videces kad jednom legnes ziv,a probudis se mrtav...

HyperSnap
24.03.2008., 23:05
Bolje od gojaznosti nego od depilacije kao ti....:lol::lol::lol:

Ne samo da ces odapeti od gojaznosti vec i od celavosti!

Bulletproof
25.03.2008., 16:20
Drzi se Darko!

TEKKEN
25.03.2008., 17:21
Gedzo ladno si menjao sliku.

TheRedDevil
25.03.2008., 19:23
Valjevska Gimnazija je dobila Orden Sv. Save, pa su nam casovi bili skraceni citavih 5 minuta........... Pa da je dosao sam Sv. Sava, mislim da bi se opet islo u skolu....................

Darko_89
25.03.2008., 19:37
Ne da bi se samo islo, nego bi sigurno dali coveku neki posao....

HyperSnap
25.03.2008., 19:46
Ma gimnazija je trula i to sve zbog rukovodstva koje zagorcava zivot

Darko_89
25.03.2008., 20:29
Sta lupas, kakvo rukovodstvo, mislis racunovodstvo?:)

HyperSnap
25.03.2008., 23:26
Pa da racunovodstvo,jer im gru pokrade sve olovke :)

Grooyan
25.03.2008., 23:48
To je bilo sluccajno!!! Ja to bez razmisljanja uzimam:P

HyperSnap
25.03.2008., 23:50
Stefi,bas me interesuje koji si sledeci lik? Nindza kornjaca?

marijana1991
27.03.2008., 11:01
Valjevska Gimnazija je dobila Orden Sv. Save, pa su nam casovi bili skraceni citavih 5 minuta........... Pa da je dosao sam Sv. Sava, mislim da bi se opet islo u skolu....................

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Laser_Brka_Topalovic
27.03.2008., 14:38
TEEN AGE MUTANT NINJA TURTLES

Darko_89
27.03.2008., 15:23
To je bilo sluccajno!!! Ja to bez razmisljanja uzimam:P

Ti si duboko u sebi lopov...

Grooyan
27.03.2008., 15:45
A ti si duboko u sebi majmun. Dobro, ne bas duboko...

Darko_89
27.03.2008., 17:14
Al smo duhoviti....

HyperSnap
27.03.2008., 19:36
U krv ti poljubim

Lik_archer
27.03.2008., 20:37
Dajte bre momci, nemojte da se ovde sad koljete bzv....

Uzmite lepo jedan cepanicu, drugi ciglu a treci letvu pa se tabajte letnji dan do podne...

Izbor je na vama...:)))

Grooyan
27.03.2008., 21:42
Ma gde mi da se tabamo... PS: Ja cu letvu:P

Darko_89
27.03.2008., 22:03
Pa mi to onako iz zebancije...:)

Grooyan
27.03.2008., 22:15
Ko se zaebava:?::cool:

HyperSnap
27.03.2008., 23:06
A ti si Duki mnogo eben lik? c c c

Grooyan
27.03.2008., 23:12
Pa kad imam letvu:P

HyperSnap
28.03.2008., 00:02
A ja imam cepanicu pa ti je zabijem u oko,i otmem ciglu od Dara i udarim te u onu malu kvrgicu na glavi i gotov!

Grooyan
28.03.2008., 00:12
A ja imam cepanicu pa ti je zabijem u oko

Imam naocare;)

HyperSnap
28.03.2008., 00:13
Pa prvo ti skinem naocare ...pa tek onda odradim prethodno napisano

Grooyan
28.03.2008., 00:15
E... Pogledaj moj avatar...

HyperSnap
28.03.2008., 00:16
Hoces da kazes da ti je tolicni?

Grooyan
28.03.2008., 00:19
Brate, ovo je tema Va gim, o cemu se ti raspravljas...

HyperSnap
28.03.2008., 00:19
Ok necemo ovde.

Grooyan
28.03.2008., 00:23
Ove treba da hvalis svoju skolu i znanje koje si stekao u njoj...;).

HyperSnap
28.03.2008., 00:33
Samo da se dobije svedocanastvo i da mogu da palim dalje. To je najbitnije.
Aj otvorimo neku temu za Cecu?

Lik_archer
29.03.2008., 01:00
EEEE moji gimnazijalci, umesto da se frljate aksiomama, vi ste i dalje ostali na nivou letve, motke i ostalog hladno oruzje...

Pa dobro, takav sam i ja ali ipak...

Ps ja najvise gotivim ciglu, pa ne zovu me Archer za Dz???

iVE014
29.03.2008., 02:23
EEEE moji gimnazijalci, umesto da se frljate aksiomama, vi ste i dalje ostali na nivou letve, motke i ostalog hladno oruzje...

Pa dobro, takav sam i ja ali ipak...

Ps ja najvise gotivim ciglu, pa ne zovu me Archer za Dz???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Darko_89
30.03.2008., 16:01
Samo da se dobije svedocanastvo i da mogu da palim dalje. To je najbitnije.
Aj otvorimo neku temu za Cecu?

Sine ako te uvati, nema nista od dvojke...

HyperSnap
30.03.2008., 16:18
E jes,bas ona posecuje forum. Ne zna ni mob da koristi,sve nesto nabada...

Darko_89
30.03.2008., 19:41
Ebiga nikad se ne zna...

Grooyan
30.03.2008., 22:27
Otkud znas, mozda je covek hteo da je hvali... Samo joj otpeva:" Ostavi me nece boletiiii, nekako cu vec preboletiii...":P

Darko_89
31.03.2008., 00:39
Otkud znas, mozda je covek hteo da je hvali... Samo joj otpeva:" Ostavi me nece boletiiii, nekako cu vec preboletiii...":P

U avgustu....:lol::lol::lol::lol:

HyperSnap
31.03.2008., 00:50
TO sam joj pevao prosle godine,zena se odusevila i odma mi pusila,ovaj pustila

Grooyan
31.03.2008., 01:25
TO sam joj pevao prosle godine,zena se odusevila i odma mi pusila,ovaj pustila

Brate, o Ceci pricas... Ajoj...

HyperSnap
31.03.2008., 01:29
Ah,da. Zaboravio sam. Ona je svetica. Nije videla tuki nikad u zivotu.

Grooyan
31.03.2008., 01:32
Al' ti ga je zato lepo zabila prosle godine;

HyperSnap
31.03.2008., 01:33
Zabila zabila,mamu li joj slogiranu

Darko_89
31.03.2008., 10:37
Nije mama, tata joj je slogiran....

HyperSnap
31.03.2008., 11:13
Zar nije kewa?

Darko_89
31.03.2008., 11:52
Ne, pitaj je slobodno pa vidi....

Grooyan
31.03.2008., 12:18
Hehehee, e to bi bila fora... Bezi, nije se zezati sa tim...

Darko_89
31.03.2008., 12:28
Ko se zeza?

Grooyan
31.03.2008., 12:31
Joj, kad nas Ceca sutra uhvati, pa kaze, HyperSnap, Grooyan i Darko_89 na tablu da izadju...

HyperSnap
31.03.2008., 12:42
Ja sutra odgovaram te odgovarm. Dolazi mi kewa kod Ceca pre casa i reci ce joj da me pita! Usro sam ga !

Laser_Brka_Topalovic
02.04.2008., 11:47
A meni: ``Lasere dva``

HyperSnap
03.04.2008., 20:20
Sta ce ove godine biti,opet cemo mi biti jedini svedoci....
Ne daj boze da me zadesi sudbina kao prosle godine....

Grooyan
03.04.2008., 22:58
Seti se samo da se istorija ponavlja...;)

pikapolonca
03.04.2008., 23:46
meni je ove godine 38 godina od mature, neka se javi neko od generacije, ovako javno ako sme i zna

HyperSnap
04.04.2008., 02:04
Brate,bas ti hvala.

Grooyan
04.04.2008., 11:06
Nema na cemu. Kad god ti treba ohrabrenje, samo mene zovni:P

HyperSnap
04.04.2008., 20:17
OK,fala again.

_qepeljuga_va
07.04.2008., 13:01
svako drugi postaje nenormalan kako upise gimnaziju,izvinjavam se izuzetcima,ali nikada mi nece biti jasne nagle promene imidza a la Mr.Robinson Cruso i crne majice sa aplikacijama poznatih grupa iz sveta havy metala,koje naprasno svi pocinju da gotive...a da ne govorim o spricevima u cesmi itd....

Laser_Brka_Topalovic
07.04.2008., 15:16
Padas sigurno ove godine!

ludi88
17.06.2008., 13:11
GOMILA NA JEDNOM MESTU KOJI TRIPUJU KAO DA SU NEKO I NESTO,A U STVARI SU SVE MAMINI I TATINI SINOVI,IZUZETAKA IMA VRLO MALO I TO SU ONI KOJI DOLAZE U 'armoniku.

†Overkill†
17.06.2008., 20:11
E brate sad si se pro*****o do bola!! U gimanziji su najbolji ljudi e sad mozete da mislite i o meni koji sam iz Tehnicke i o njima sta hocete ali to je cinjenica!! Jeste da malo drze do sebe ali su ok ljudi!!

hiljadu_zasto
17.06.2008., 23:06
Какве везе има ко је у којој школи, нити су у овој сви екстра, нити су оној сви дебили... Какав је ко нема никакаве везе са школом у којој учи. Има мало везе, али ништа пресудно за личност човека...

†Overkill†
18.06.2008., 00:06
Ekstra ajde napravi jos koji nick!! Ko je rekao da je presudno?? Nema veze neka je neko i iz poljoprivredne sta fali,ali ono je bio odgovor korisniku ludi88!!

hiljadu_zasto
18.06.2008., 16:27
Који још један ник?
И ја сам одг. нику луди 88, шта ме ти одмах нападаш? :roll:

Grooyan
25.06.2008., 00:07
GOMILA NA JEDNOM MESTU KOJI TRIPUJU KAO DA SU NEKO I NESTO,A U STVARI SU SVE MAMINI I TATINI SINOVI,IZUZETAKA IMA VRLO MALO I TO SU ONI KOJI DOLAZE U 'armoniku.
Molim te, poštedi nas svojih besmislenih komentara...

Milica_spec:))
25.06.2008., 12:35
Ja od septembra krecem u gimnaziju. Valjda cu se snaci sa ucenjem. Drustvo ce biti super to znam. Moja generacija je ql, mislim na ljude koji upisuju gimn... Ja sada sebe ne mogu da zamislim ni u jednoj drugoj skoli, nazalost. Mislim da tu pripadam :D ***... Nista ja nemam protiv drugih skola ali jednostavno ne mogu sebe da zamislim tamo. Imam bas puno drustva, koji su stariji od mene, iz gimnazije. I svi su mi super. Ali, normalno, nisu svi isti... ima nas raznih :lol: eto tako... nadam se da se necu pokajati....:think:

Grooyan
25.06.2008., 16:51
Svaka čast na izboru škole... Za društvo ne brini, u gimnaziji nema lošeg društva... Snaćeš se odlično, ne brini...