Vidi punu verziju : gdje docekati novu 2004
Gdje i skim docekati novu godinu?
V-mitrovic
18.12.2003., 15:43
Gdje i skim docekati novu godinu?JA OVDE U DANSKOJ U NÆSTVED-DISKOTEKA-MONALIZA-POZDRAV SVIM SRBIMA U REPUBLICI SRPSKOJ I U ZRENJANINSKOM OKRUGU-V-MITROVIC
LUDA MALA
19.12.2003., 17:56
JA CU ICI SA DRUSTVOM U PLAY OFF,DRUSTVO IZ SKOLE,ZADNJA NAM JE GOD.U NJEGOSU!!!!!JEEEJ!!!!!IMA MNOGO PONUDA,SLUSAJTE RADIO SANTOS,ZLATNA LOPTA...I ZNACETE GDE CETE!!!!!!!!!! :D
hmm..ja cu sa drustvom sa faxa..strogo privatno..nasa muzika..pivo..ruska salata...pefection achieved...http://www.default.co.yu/~psyho/ch1zra/sajt/smile/eusa_dance.gif
ZRENJANINAC
24.12.2003., 15:09
CUO SAM DA CE U STEFANIJU BITI LUDO .... NAJBOLJI MUZICAR U GRADU PEVA .... TREBALO BI BITI SUPER , JA CU TAMO VEROVATNO
ne ja sam u svajcarskoj tamo cu da cekam novu godinu a nasla sam gdje cu u jednoj nasoj diskoteci.U GRODONIJI POZDRAV SVIM ZRENJANINCIMA I LEP PROVOD VAM ZALIM
V-Mitrovic-Danska
25.12.2003., 16:47
ne ja sam u svajcarskoj tamo cu da cekam novu godinu a nasla sam gdje cu u jednoj nasoj diskoteci.U GRODONIJI POZDRAV SVIM ZRENJANINCIMA I LEP PROVOD VAM ZALIM--Verovatno je u pitanju devojka iz Kleka Goga:dobro nije ni bitno cest gost sam cele Svajcarske znam dosta nasi klubova a i Zrenjaninaca u Grodoniji nisam nikad bio hoces li mi dati adresu volio bi da posetim to zabavno izvikano ili stvarno mesto za dobar provod.
CAO POGODIO SI TKO SAM JA;DA JA SAM GOGA:A DOSLO JE DO PROMENE NECU U GRODONIJU CEKAT CU NOVU GODINU U SCALI;JER U GRODONIJI CE BITI VISE PORODICNO CEKANJE A U SCALI SU SVI MLADI:IDI NA WWW.grodonija.ch i tu ces naci adresu ili ako zelis da saznas za druge diskoteke ides na www.estrada.ch.pozdrav
:roll: pograsno sam napisala ovako..
www.grodoonia.ch
ili na www.estrada.ch
V-Mitrovic
26.12.2003., 16:19
Gogo!ja sam cest gost Svajcarske vozim sleper-hladnjacu zato dolazim cesto-mnogo hvala za adresu,samo mi reci otkud izvlacis Hrvatske reci napr.TKO-Srpski je (ko)ja sam zavrsio skolu u Zrenjaninu ali to nisam cuo,pozdrav V-Mitrovic
V-Mitrovic
26.12.2003., 16:33
:roll: pograsno sam napisala ovako..
www.grodoonia.ch
ili na www.estrada.chJAO PA STO PUTA SAM PROSAO TUDA SAD KAD SAM VIDEO KARTU NIKAD MI SE NIJE DALO OBRATITI PAZNJU-CAO V-Mitrovic
PA JA SAM RODOM IZ HRVATSKE;1995 GODINE SAM DOSLA U ZRENJANIN:POZDRAV
V-Mitrovic
28.12.2003., 14:37
OK!JA VECERAS 28.12.03 PUTUJEM ZA HOLANDIJU AKO SE DOGRABIM NEGDE KOMPIUTERA NAPISACU KOJU PA TEBI NIJE TESKO PUTOVATI AKO IMAS HR.PASOS-MENI NIJE BILO BAS JASNO JA POZNAJEM DIJALEKT CELE BIVSE JUGE PA MI ZAPADA ZA OKO PONEKA REC-PA SAM PRETPOSTAVLJAO TAKO NESTO LER IMAM U ECKOJ KOMSIJA IZ GLINE-POZDRAV.
Komsija
29.12.2003., 23:55
Covek, ti bas ne shvatas! Ko da je vazno da li je rekla TKO ili KO. Postuj to sto je prijateljski nastrojena i daje ti odgovore koje si trazio. A ti umesto hvala - prozivas je.
A ti razmisli da li si vredniji i pametniji jer si "cistokrvni".
A i da, posto zivis u belom svetu, kladim se da i ne znas da nabrojis nazive delova grada Zrenjanina, a pricas o partiotizmu. Seljaku!
SELJAK IZ GRADDUILCE
30.12.2003., 17:37
ti mislis da si pametan ako znas delove grada da udarim odma granicu izmedju nas itekako vazno:covek je samo primetio izgovor udialektu jer kod nas Lala(tko)nepostoji svi smo mi seljaci u Vojvodini direktno ili indirektno.
upravu si komsija.Pozdrav svima i lep provod vam zelim za novu godinu....Goga