PDA

Vidi punu verziju : Filmovi (preporuke)

DarkVulture
02.09.2006., 16:28
E, dakle, dajte neki dobar film za gledanje ...

Evo ja preporuchujem Shutku, jer verujem da je niko gladao nije... Dakle ako niste, snadjite se, a ako se ne snadjete, ja cu kad dodjem u Va, da stanem ispred Robnjaka, i da prodajem po promotivnoj ceni od 50 din.. hahaha.. shala mala...

Ne ali ozbiljno... MNOGO JE PREKUL...

Kome se svidela nasha PRETTY DIANA.. ovo je beskrajo bolje..

ko hoce da sazna vishe ...

http://www.tribecafilmfestival.org/tixSYS/2006/filmguide/event_np_summary.php?EventNumber=2263

http://www.leedsfilm.com/2005/liff/film/5

http://www.fullframefest.org/festival/film.php?filmid=50

http://fest06.sffs.org/films/film_details.php?id=85

Wilkołak
02.09.2006., 16:50
Nisam skoro gledao dobar film, ali svideo mi se "Efekat leptira" i "Man on fire". Stao mi je sada mozak, ali bacicu jos neki predlog.

DarkVulture
02.09.2006., 17:13
E bas se setih tog baterflaj ifekta pre dan dva, ne gladah ali mooooram....

Fight Club ko nije gledao.....
krasan je...

e i onaj hrvatski mrtve gole devojke or sth... me odushevio... bolestan je...

lion king 3 me rasplakao... Timon i Pumba ko prati crtace...

seticu se josh.. blokira mi um..

Mannibals
03.09.2006., 02:07
LION KING 3...????>????>+???!?!!?!!!!//.....O chemu je rech.....,daj nemoj reci da si gledao na GEMU....u epizodama je,,....kao Mortal Kombat...

------Dajte mi 5/6 filmova .....najvishe drame,komedije....i malo akcije...

Gledali Run, japanski.....dobio zlatnog lava u Veneciji za naj,naj svetski '85 godine po uzoru na Shekspirovo delo Kralj Lir....
AJVANHO.....RIo Grande sa Jon Waynom,(u tom filmu ima 5-cu brace i svi mu ginu,mozda jedan ziv)
.....RAMBO4--->e to ja.....zelim>> :twisted:

TEMA...je E X T R A!!!
:roll:

DarkVulture
03.09.2006., 02:20
LION KING 3 ti je prica o Timonu i Pumbi, svinji i meercat - u, tj pustinjskom psu... znaci ovo je prica iz njihovog ugla... a ja volim te crtace sa tim likovima, i inace mozda je malo offtopic, ali jutros gledah machkera na b92 i fenomenalan je crtac, i oni i ren i stimpi... ah...

DarkVulture
03.09.2006., 02:23
Hotel Rwanda / film o plemenima koja se sukobe... znaci bolesno.. krvoprolice opshte..

Sati/ bolestan zeneci film, jako je potresan majkemi... ako sste zena.. a i ovako..

25. sat / sa Edvardom Nortonom, obozavam ga

Finding Neverland / prica o coveku koji je bio Petar Pan.. sa Dzoni Depom :)

Mannibals
03.09.2006., 02:28
tO je 4...!!!!....Pitao sam za minim 5!----Sta samo HOROR...xexeex....ne bih zbog majke,aa mogu
da nastranim.....valjda....INACHE DARK....da li te ima na forum"bla,bla....za Valjevo",sa istim nickom,???
BIO SAM sinoc i tebe video.....Vojkana znam odatle,//samo sto on ne moze da se seti mene//...

DarkVulture
03.09.2006., 02:34
ima me...
i reci mi da to nije bila uvreda na onom topiku drugom, jerbo... gaddemit... svasta sam napravila nesto, a ne bih ni znala da ste postovali, da nisam krenula da guglam ljude, pa se setih tebe... ou hau najs ov mi.

Vojkan to je neki umetnik..?

Crash / je kul film

Cashe / je tripozan francuski,

Emili Rouz je najvece sranje od filma ikad..

Mannibals
03.09.2006., 02:46
Igrom sluchaja....setih se u petak/sybotu....da postujem...nema smisla samo 2 poruke(sada =oko 20...???...)
-----Vojkan je -----umetnik,celav,'69 god. DOBAR tipos....nismo ortaci,ALI zna sa Flashom da radi ...opichen je za stoni tenis....E to nisam mogao da verujem,,jer sam ga igrao....pre 6 godina,pa mi milo clan je VA ST kluba BORAC ......jeste tako,nije matalac........
------Pa hocu neke filmove novije ALI sa kretenima,odnosno finim momcima zzatucanim u 20+ da pricham sta je izaslo novo jer hocu da nadjem NESTO ali nemam koga da pitam......ne mogu akciju,...HOROR bash i ne &mogu ali sa emocijama sam :(..
xexexx
:)

DarkVulture
03.09.2006., 03:02
joj ja sam u firmi i nemam pojma, kuci na kompu imam 100 filmova, ali bukvalno, i ne mogu da se setim ni jednog.

Mannibals
03.09.2006., 03:08
ZAdovoljan sam i ovim.....samo mi treba inspiracija,,,svaki dan sa nauchnicima i ulicharima,---narkomane OUT(na zdravo zdravo....)......
Izgleda da sve moram sam....???......---moram da budem doktor!

-----Znachi i tamo si(na VA forum),,pa lepshi je od bureka....ne volim sto se teme otvaraju nove zbog listanja,mislio sam da cemo puniti kafanu.....
<<moj omiljen zanr su stari filmovi,......kao neki kolekcionar sam,zaboga JA,JA<JA II....volim Stalonea,treba da uzmem neke filmove pa nisam znao koje...hm chudno mi je kako je nastala ova tema...xexex

DarkVulture
03.09.2006., 03:20
gledaj Zatoichija, Heroja, Pritajenog Tigra i Skrivenog Zmaja... i te japansko kineske zutace..

Mannibals
03.09.2006., 03:29
Zatoiichi.......da nije crtac..to.....???----a lion king 3,je......kada na kraju svu diznijevi junaci dodju sa Pumbom i Tiboom da sede u bioskopu.....na kraju crtaca.....pojasni mi Lion Kinga3
pliz?!?

Wilkołak
03.09.2006., 11:51
Sto se tice Manga "filmova" tj. crtaca preporucujem:

Final fantasy
Kaena
Helsing

DarkVulture
03.09.2006., 13:17
Da to je Lion King 3... zato me jei rasplakao, naime uvek sam se uporedjivala sa Timonom, moj komshija i brat bio je Pumba...

Zatoici je coravi samuraj... majstor svog zanata... meni je taj film smeshan...

Tom Kaenom, su svi nesto odushevljeni, gledah je i zaboravih, mada... manda... tipicna kamera.. snima njeno divno dupe, iako je ona jeli crtani lik. Bolesno... Ne volim bas te anime i mange... ali okej je...

DarkVulture
03.09.2006., 13:18
FEAR AND LOATHING IN LAS VEGAS........

obavezno ko nije...

zneci neizrecivo dobar film...

DarkVulture
03.09.2006., 13:22
Paklena pomorandza ... boleshtina

7th seal / Bergmanov, o mi je jedan od naj ako ne i omiljeni praprastari film. Volik skandinavce...

Daywatch/Nightwatch.... ruski, okej su,. ne ocekivah od njih te matrikse i to...

Almodovar i Hichkok. samo napred... obozavam ih . . .

Mannibals
03.09.2006., 17:21
paklena pomorandza....je za pacenike.... :roll:

---------MORTAL KOMBAT,u moje vreme je bio filmchina.....ii sve vezano,ALL my life sam dao mortalu jedva sam se izvukao...
-------AJVANHO-------moram,...jjOJJjooo toliko filmova ali mi mozak ne radi....

007 - Live and let die
007 - You only live twice
007 -Golden Eye
007- Tomorrow never dies
007- World is not enough
007 -DR.NO
007- GOLDFINGER
007 -DIAMONDS ARE FOREVER
007 - THE SPY WHO LOVED ME
007 - A VIEW TO A KILL
007 - LICENCE TO KILL
100 Girls
102 Dalmatians
12 monkeys
13 Ghost
15 minutes
Space Odyssey 2010: The Year we Make Contact
2001 space odyssey,
48 Hrs
6 Days 7 nights
6 th Day
7 Years On Tibet
8 mm

iVE014
12.03.2008., 01:10
Mislim da novi film 88 MINUTA nije los.

Darko_89
12.03.2008., 08:42
Nije nesto ni zanimljiv, bas sam ga juce odgledao....

MirjanaZ
12.03.2008., 09:53
ova tema nema veze sa valjevom