Vidi punu verziju : joxy ubica vampira
фигхтер
18.12.2003., 01:40
је л` зна неко кад се даје ова серија?
:P :P :D :P :D :P :P :P .................... :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hm...Da se uozbiljimo malo,ok.Vidis to nije losa ideja,mogli bismo da ostvarimo taj projekat-Srpska Bafi vs Vampiri,nije lose.Dakle,rado bih pristala na taj projekat,ali nece me primiti jer sam prestara za tu ulogu,da sam mladja par godina...
Ako pak pregovori uspeju,da li bi pristao da budes Srpski Ejndzel? :)
фигхтер
27.12.2003., 02:03
пази, за глуму уопште нису битне године...треба само имати мало воље и добре продуценте... :lol: а име серије је баш ...па...рецимо да је ОРИГИНАЛНО (ал` за мало :wink: )
а шта ти је то ејнџел? нешто ми је познато, али не могу да се сетим тачно...је л` то беше нека опет серија (чини ми се на Б92 или БК) :?:
Ma da,i to sto kazes. Uostalom,izgledam mladje za svoje godine,svi u mojoj familiji su takvi-mladoliki,pa sto da ne?! :D dogovoricemo se.
Ejndzel je dobar vampir u seriji Bafi,ali ima i neka serija koja se zove po njemu,a prikazivala se na Kosavi,tu nisam pratila tako da ne znam o cemu se radi.
E ima danas u pola 4,ne smem to da propustim,moram da skidam Bafi pokrete!
фигхтер
27.12.2003., 18:10
где баш мене нађе да глумим добре вампире? па добри вампири не постоје...у ствари постоје, али само у серијама 8)
а ни не бих се уклопио у улогу - немам вампирске зубе.
а гледао сам пар пута бафи, али некако као да има пуно вампира...нашу верзију би ипак требало малкице из менити. рецимо "јокси - две куле" или "јокси - reloaded" а могло би и "јокси узвраћа ударац" :D
Vise mi se svidja Joxy-povratak kraljice :D kad smo vec kod gospodara. A moze i Фигхтер са Кариба,e ne znam,nemam inspiraciju.
SRECNA TI NOVA GODINA,SVE NAJBOLJE,LEP PROVOD VECERAS :D
фигхтер
31.12.2003., 14:51
где баш са кариба?! :roll: али ОК, боље и то него из неког бунара...
хм, ја никад нисам био нешто добар у честитањима..енивејз, да ти пожелим много среће, здравља, љубави, доброг расположења, а ово остало ће ваљда доћи само од себе. :wink:
п.с.
на тргу ће бити лудница!
п.с. п.с.
LEP PROVOD VECERAS
хвала, такође :wink:
:D ma super ti ide cestitanje! Mogao bi da pises one poruke u cestitkicama,kao u onom filmu ako si gledao Mr Deedsa(sa Adamom Sendlerom),razmisli o tome,i hvala puno na zeljama i pozdravima,zelim ti sve to isto u paketu s uspehom,zelim ti i srecne Bozicne praznike i Srpsku novu!
P.s.kako je bilo na Trgu?Ludnica kazes?
P.p.s.Meni je isto bilo super na kucnoj zurci s prijateljima
фигхтер
06.01.2004., 00:54
хвала u2... :wink:
па шта је сад ово? прво глумум на неким карибима, сад пишем честитке...питам се шта је следеће. :P
атмосверу на тргу не могу да ти опишем речима - то мора да се доживи! мали милион људи, добра музика, лепо време...шта ћеш лепше?! само кад би још и за српску организовали нешто тако слично...али ОК, много би било да се претера.