PDA

Vidi punu verziju : joxy ubica vampira

фигхтер
18.12.2003., 01:40
је л` зна неко кад се даје ова серија?

:P :P :D :P :D :P :P :P .................... :wink:

JOXY
22.12.2003., 17:12
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hm...Da se uozbiljimo malo,ok.Vidis to nije losa ideja,mogli bismo da ostvarimo taj projekat-Srpska Bafi vs Vampiri,nije lose.Dakle,rado bih pristala na taj projekat,ali nece me primiti jer sam prestara za tu ulogu,da sam mladja par godina...

JOXY
22.12.2003., 17:14
Ako pak pregovori uspeju,da li bi pristao da budes Srpski Ejndzel? :)

фигхтер
27.12.2003., 02:03
пази, за глуму уопште нису битне године...треба само имати мало воље и добре продуценте... :lol: а име серије је баш ...па...рецимо да је ОРИГИНАЛНО (ал` за мало :wink: )

а шта ти је то ејнџел? нешто ми је познато, али не могу да се сетим тачно...је л` то беше нека опет серија (чини ми се на Б92 или БК) :?:

JOXY
27.12.2003., 12:05
Ma da,i to sto kazes. Uostalom,izgledam mladje za svoje godine,svi u mojoj familiji su takvi-mladoliki,pa sto da ne?! :D dogovoricemo se.

Ejndzel je dobar vampir u seriji Bafi,ali ima i neka serija koja se zove po njemu,a prikazivala se na Kosavi,tu nisam pratila tako da ne znam o cemu se radi.
E ima danas u pola 4,ne smem to da propustim,moram da skidam Bafi pokrete!

фигхтер
27.12.2003., 18:10
где баш мене нађе да глумим добре вампире? па добри вампири не постоје...у ствари постоје, али само у серијама 8)
а ни не бих се уклопио у улогу - немам вампирске зубе.

а гледао сам пар пута бафи, али некако као да има пуно вампира...нашу верзију би ипак требало малкице из менити. рецимо "јокси - две куле" или "јокси - reloaded" а могло би и "јокси узвраћа ударац" :D

JOXY
31.12.2003., 12:13
Vise mi se svidja Joxy-povratak kraljice :D kad smo vec kod gospodara. A moze i Фигхтер са Кариба,e ne znam,nemam inspiraciju.
SRECNA TI NOVA GODINA,SVE NAJBOLJE,LEP PROVOD VECERAS :D

фигхтер
31.12.2003., 14:51
где баш са кариба?! :roll: али ОК, боље и то него из неког бунара...

хм, ја никад нисам био нешто добар у честитањима..енивејз, да ти пожелим много среће, здравља, љубави, доброг расположења, а ово остало ће ваљда доћи само од себе. :wink:

п.с.
на тргу ће бити лудница!

п.с. п.с.
LEP PROVOD VECERAS
хвала, такође :wink:

JOXY
05.01.2004., 20:03
:D ma super ti ide cestitanje! Mogao bi da pises one poruke u cestitkicama,kao u onom filmu ako si gledao Mr Deedsa(sa Adamom Sendlerom),razmisli o tome,i hvala puno na zeljama i pozdravima,zelim ti sve to isto u paketu s uspehom,zelim ti i srecne Bozicne praznike i Srpsku novu!
P.s.kako je bilo na Trgu?Ludnica kazes?
P.p.s.Meni je isto bilo super na kucnoj zurci s prijateljima

фигхтер
06.01.2004., 00:54
хвала u2... :wink:

па шта је сад ово? прво глумум на неким карибима, сад пишем честитке...питам се шта је следеће. :P

атмосверу на тргу не могу да ти опишем речима - то мора да се доживи! мали милион људи, добра музика, лепо време...шта ћеш лепше?! само кад би још и за српску организовали нешто тако слично...али ОК, много би било да се претера.