Vidi punu verziju : SUPER NOVA MUSIC TALENTS
MIA- IVA
17.12.2003., 23:20
JELI NEKO gledao ObN super novu music talents. Šta mislite o šou-u. :lol:
gledala ja malo
17.12.2003., 23:26
JELI NEKO gledao ObN super novu music talents. Šta mislite o šou-u. :lol:
gledala ja sinotj bila repriza tj. nocas.... i uspavala sam se kad je trebalo da bude proglasenje...ko je pobedio kod hrvata? .... videla sam bosance tamo je pobedio onaj emir ili kako se vetj zove... :roll:
MIA-IVA
17.12.2003., 23:33
:lol: :twisted: :oops: I KOD HRVATA i KOD BOSANACA JE pobijedio dobri stari rok. RAFO i AMEL,Od kojih mi je Amel bolji pjevač pogotovo kad pjeva Bijelo Dugme
sunrise
17.12.2003., 23:35
...
MIA-IVA
17.12.2003., 23:43
RAFO je onaj sa dužom kosom i bradicom iz PLOČA stalno je pjevao rok numere. Imali neko ideju kako da dodjem do njihovih e-mailova posebno Bosanaca . Kod njih mi se posebno dopala JELENA MILUŠIĆ I ENVER. Bosanski šou je bio mnogo prirodniji onako ko nekadašnja njihova raja i pokazali su da mladi mogu zajedno bez obzira na nacionalnost bar su tako govorili:o :twisted:
Filip_Kraljevo
24.01.2004., 00:19
Idol, emisija nastala 1996. u svemu je kopirana kod Bosancerosa. Kopija im nije losa, ali je ipak kopija. Pogledajte forum na TV (IDOL ili SUPER NOVA MUSIC TALENTS)
ja sam iz zagreba i mi imamo story super nova a vi ne !ha!ha!ha! :D :D :D
Ja sma gledala posto sam zaljubljena u Rafu...
Jovaana
16.02.2004., 01:16
NE MOGU DA VERUJEM DA NEKO GLEDA TO?KONACNO!!!!!!!!JA SAM PRATILA NJIH OBAVEZNO OVDE U BG-U,I MNOOOOGO MI SE SVIDEO AMEL!DECKO NIJE LEP,ALI TAKO NESTO IMA DA JE TO NEVEROVATNO!POZ SVIMA KOJI SU GLEDALI..... :wink:
ja sam iz zagreba i mi imamo story super nova a vi ne !ha!ha!ha! :D :D :DMA VI STE ZESCI KRETENI,IMACES TI SLOMLJENU VILICU,A NE STORY SUPER NOVU!
Banjalučanka
18.03.2004., 20:29
Ovaj u Bosni tačnije na Obn televiziji meni nije nešto jer ima takvih provala i gluposti. :cry: Na HRT-u je bolje organizovano i vidi se razlika. :wink: